Filifili se laupapa laupapa mo le faletaele

Anonim

Matou te taʻuina atu le auala e filifili ai se laupapa laupapa i totonu o le faletaele, i le taimi lena o le taimi e le o fulafulaina i lalo o le malosi o le susu ma tautua mo se taimi umi.

Filifili se laupapa laupapa mo le faletaele 9358_1

Filifili se laupapa laupapa mo le faletaele

Ioe, i le tulaga o le faletaele, o le a faaputuputu ma faateleina le sulugatiti ma faateleina le faoa o ata, "o le a le faaleagaina o fungas. Ae iai filifiliga e le faʻatagaina ai ia faʻafitauli.

Mo nofoaga susu, e aoga le filifilia o fola mai fafie ma le maualuga o mea o ofe o amuly mea e taofia ai le susu i luga. O lenei uiga e ese ai papa, e pei o tik, dossing, ipi (apecho, po o Brazilian walnut), robintia.

O i latou uma e tetee i aʻafiaga i fafo, e le masani ai le pala, ia mafai ona sili atu ma faʻamalosi ma tetee i uta. O le tau o le 1 m² o le oxotrac frex oscillates mai le 2700 i le 9500 rubles. E masani lava, o kuka i lea fola ua fetagisi ma le suauu, ae le o le vale, talu ai o le tautala matagofie o le tautala mai pogai ona o laau o le Lacquer i le Laki.

Filifili se laupapa laupapa mo le faletaele 9358_3

Matua teteʻe i le susu mata ma le vevela o le fola mai le vevela-faʻaopoopoga. E sili atu le aoga o le tormofloube, le le mautonu, e sili atu le faigata o le faletaele ma isi fale o le fale mautotogi e sili atu lona aoga nai lo le laau e le aoga. Ioe, o le tau o le 1 M² o le irmopol e sili atu le maualuga nai lo masani: mai le 2500 i le 400 i le 4400 gebles. Ae o le tau muamua e totogi ona o lona umi ma, e sili lona taua, o le saua o gaioiga o gaioiga.

O nisi tagata gaosi mea e faaleleia ai le ata o laupapa laupapa ua fuafuaina mo potu susu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ata o le vai vai aoina o Prqut Rusvid ma le NavidAd + (Deent Parqut) o loʻo faia i le Polyouthane. I le faaopoopoina o le i ai o se itupa, lea avatu ai i ai se isi meatotino. E moni, o le tau o le 1 le ² o se povi sili tele - pe a ma le 14 afe rubles.

Ina ia faʻateʻa le susu i le laupapa laupapa, latou te faʻasaʻoina i luga o se sima o loʻo siʻei ma le lanu matua moa, ma le avanoa i le tino atoa e tumu i le taligalu.

O LE HOMERMAL O LE FAIGALUEGA O LE POLOKALAMA MAI LE

O le malosi o le vevela o le vevela-laʻau slats o le 20-25% itiiti ifo nai lo le masani o le autasi laupapa, ma o le fola e foliga e faʻamafanafana

Tulaga lelei o le meltorev

O le iʻuga o le vevela vevela, o le faʻalelei o le fafie e matua faʻaititia lava i aʻafiaga o mea leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 20-50% faʻaititia le fulafula ma solomuli pe a tupu se faʻanoanoa. I se faʻaopopoga, o le teteʻe i le faʻaleagaina o fungi, siama ma iniseti na faʻateleina. E maua e le laupapa ni fale faigaluega e naʻo le gaosia o ni vailaʻau eseese: vali poʻo le leiloa. O le ulutala uma o le siosiomaga ua siʻitia ai le soifuaga o le nofoaga o le fola, faia mai ai, ma aofia ai ma i latou i nofoaga susu o le fale.

Faitau atili