11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga

Anonim

Afai a uma Fepuari 23 sa i ai le fale sa i ai se oloa mautu mo le manaia o Asame, faʻaaoga se mea faigaluega mo le faʻamamaina ma isi atunuʻu.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_1

O le moa lea o loʻo iai i totonu o le faʻavae o alargitages, fufulu pito i mea e foliga mai o Eunafi, e talitutusa ma i latou na faʻaaogaina i le gaosiga o le fasimoli. Ma i le taimi lava e tasi, e le o se malosi tele a o alavai mo le fufuluina o fola ma taele - a uma, o le kulimi na faia e apalai ai i le paʻu o le tagata. O a la tulaga e mafai ona e talosaga ai?

1 fufulu le kapeta

Poʻo le faʻaletonu o loʻo i ai mai le le faʻapopoleina o ie. Ua lava lea e faʻaaoga ai le laititi o le fagu, maʻi. Pe tuu le matutu. A maeʻa ona e aveesea toe faʻamanatuga o le stiumum mama. I le ala, taumafai e faʻamamaina i lenei auala ma le le onosaʻi o le taʻavale.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_2

  • Faʻafefea ona faʻamamaina kapeta i le fale: 4 aoga auala ma tausi lagona

2 Fai ina ia e le aau le tioata i le faletaele

E te fiafia i le vevela vevela? Ae ina ua maeʻa le ipu tioata e masani ona faʻamutaina le leiloa. E matua le fiafia tele, ona e manaʻomia lea e soloiesea i ana uo teine, ina ia tumau i suiga i luga o le tioata ma pe a maeʻa ona fufulu. O ai na manatu o le masani masani o Foam e fesoasoani e taulimaina le faafitauli. Taumafai e faʻaaoga i se manifinifi manifinifi i luga ma solo i se ie mago. I le itu lava e tasi, e mafai ona e o ma le taʻele povi, poʻo le, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻoese mai i ou matatioata.

  • Tele galuega i le tasi mea: 7 e le masani ai talosaga i aso uma o le olaga

3 Leoleo a leoleo

E faigofie ona toe faafoi mai masini uʻamea a le aiga Sterics. Solo la latou kulimi mataga ma se ie mama.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_5

4 manino ogaumu

Afai e masani ona e masani ai i le faia o lenei gaioiga, o le malosi o le aiga vailaʻau ma "moni" o le a le manaʻomia. Taumafai e "savali" i le apogi i totonu o le vai o le pito i lalo ma pa o le ogaumu.

  • Faʻafefea ona fufulu le ORan mai le gaʻo ma le Nagar: O auala faʻaleaganuʻu ma 12 folk fua

5 Aveese le afi ma le chrome ofutino

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se paluga poʻo ni moli. Spray o se mea laititi i luga o le sponge ma apalai i luga o le chrome luga. Ma te lelei tele, o le ala o le a fesoasoani pe a fai e te manaʻomia e aveese se lime bere ma umukuka palu.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_7

  • 5 Fesili ma tali e uiga i le faletaele e fufulu ai le faletaele

6 toe faafoi le teuteuga o le muamua susulu

Oi e le mimilo, e oo lava i megaga taua e pogisa i le taimi. Aemaise pe a fai e te le masani ona fanaina mama ma taulima a o fufulu ou lima.

Fai ina ia vave ona toe pupula le ie na susulu mai ai, o le a fesoasoani ia Peam. Ua lava lea e sasaa ai i le lima ma solo i le va o palms ma tamatamailima ma mama.

7 lima manino mai le faigata faigata

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasesega poʻo vali. O le fasimoli ma vai e le faia pea ma le galuega. Ae o le fouvalega e mafai ona fesoasoani.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_9

8 fufulu ese toese o fao o fao

Afai o loʻo e masani ai le faia o se mea na e iloa ai oe lava, e te iloa o le fesuiaʻiga e masani ona alu i talaaga o le pa. Aemaise pe a fai e tatau ona e vali ma se lima galue. O le agi mai i le paʻu o le a fesoasoani ... Ioe, Fualaʻau.

9 aveese le suauu lapisi ma le aze

Seevae, ato, sofa o le uolatu i luga - ma pisia i luga o le paʻu paʻu e mafai ona faʻafetaiaʻia ma ala tele. Ma patino, o le tama sili ona lauiloa tama meaalofa mo Fepuari 23.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_10

  • Faʻafefea ona faʻamamaina seevae e aunoa ma le mafatia

10 lubrictute le fatu fatu

O se leo tele tele e masani ona o faatasi ai ma tatou i le fale mautotogi. Ma, e sili le fiafia, e le faigofie ona aveese, aua e i ai pea se lubrictant talafeagai mo le auto i le lima. Taumafai lenei fofo - ia faʻaaoga se laʻititi laʻititi o le foma i luga o se kulimi kulimi, faʻatali 5-10 minute ma pe'ā mago ma le mama.

Ponesi: avatu i le laina

E mafai ona e faʻaopopoina sina meaai o Dye i Asamb, ma vali vali o lau fanau ua sauni. Aua le faʻasaina e faʻaaoga e tusa lava pe o le Windows ma Dours - e faigofie lava ona fufulu.

11 e le masani ai auala e faʻaoga i aso taʻitasi o le olaga 9407_12

Faitau atili