Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai

Anonim

Faʻapefea ona faʻatau se fale mautotogi o le a faʻatagaina oe e faʻatino ona manatu ma faʻamalieina ai ou manaʻoga i le aiga, ivD. Sa taʻu atu ia Arei Rybikov, o le autu autu o le AR Artaior Sharener.

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_1

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai

E masani lava, i le tulaga o le toe faʻaleleia o se fale fou, o loʻo iloa e tagata o loʻo faʻatagaina e le ata o loʻo iai lo latou manaʻo: E le o le mea e fai ai le masini fufulu, e le lava le pepe. Ina ia aloese mai ia faʻafitauli, e tatau ona e filifilia le mea saʻo pe a faʻatau se fale - ma o nei mea o le a aoga.

1 Mafaufau i le aiga faʻatasi i le taimi nei ma le lumanaʻi

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_3

E le o ni tagata faʻatau masani - o se vaega atoatoa o le potu o sosaiete: Atonu o se ulugaliʻi pe leai ni fanau poʻo se tamaititi, e leʻi leva ae faʻatali mo se tamaititi, e tele taimi e faʻatali ai. O lea ia filifili se fale mautotogi e le gata i le taimi nei o loʻo i ai nei o le nuʻu, ae e mafai foi ona faʻateleina i le lumanaʻi.

Andrei rybukov

Mafaufau i lou lumanaʻi: E manaʻomia e le tamaititi lava ia laupaʻu, ma i soʻo se tasi lava o fanau - o loʻo i totonu o se potu eseese, pe tasi le tamaititi, ae lelei le tamaititi, ae lelei le tamaititi.

  • 12 Le fiafia o fuafuaga mafolafola, o fea tagata ua fuafuaina e sili ona faigata i le galuega

2 Fai se lisi o faanaunauga

Manao se potu laki? Tusi i lalo. Fia lua faletaele? Tusi i lalo. O le lisi o manaʻoga e mafai ona pei o na mea ua uma ona e masani ai (faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo iai sau ofu lavalava), ma o latou e leʻi faia (mo le isi taimi).

Andrei rybukov

Filifili se fale mautotogi ma se lisi o manaʻoga, pe faʻapefea ona auai i se supamaketi ma se lisi o faʻatauga: o le a faasaʻoina lou taimi ma tausia le mata mai le oa o filifiliga.

3 Filifili A o latalata i le tulaga lelei

Tele faʻatau fale mautotogi i le faʻamoemoe o le faʻasaʻoina atoatoa o le faia o le taimi nei. Ae i le faataʻitaʻiga, aua le taunuʻu mea uma: E le mafai ona faʻateleina le faletaele, swap umukuka ma se potumoe, tuʻufaʻatasia le potu malolo ma le potu "

  • Toe fausia o le fale mautotogi: Faamatalaga faavae

O le 'upega tafaʻilagi a le' upega tafaʻilagi faʻaalia se fuafuaga o se fale mautotogi ma potu masani o potu: Afai o lenei nofoaga e te le manaʻo ai, sili atu le sailiga - o le a e mauaina le mea e tatau ona e faia. A iai sau fuafuaga talafeagai i luma o ou mata, o le a faigofie tele le faia o se fale manaia i lona tulaga.

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_7
Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_8
Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_9

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_10

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_11

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_12

Manatua foi o le metra e le mafai ona faʻateleina le malaitu: o le a le mafai ona faia se tele togafiti mai se tamai odnushki.

Andrei rybukov

Soʻo se puipui gaioiga e tupu e tusa ma le faʻavae: O lea matou te faʻateleina, matou faʻaitiitia iina. Leai se toe faʻaleleia o le a liliu 55 sikuea mita. m i le 80 sq. M. m.

4 Mafaufau i le nofoaga manaʻomia o potu taʻitasi.

E te manaʻo i le potumoe ma le lapoʻa tele? Ona e le manaʻomia lea e le o le 13 M2 o le nofoaga. E te manaʻo e suʻe le magoto i le laulau, faleuila, taele ma se masini fufulu? E te manaʻomia se potu mai le 3.5 m2.

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_13

Ina ia malamalama poʻo le a le ituaiga o Misc e manaʻomia mo se potu faʻapitoa, vaʻai i le fuafuaina i luga o le Initaneti ma saili mea e sili ona manaia ia te oe.

Andrei rybukov

E sili le faʻaaluina o ni nai aso e suʻesuʻe ai le fesili nai lo se taimi umi e gagau ai lou ulu, o fea e te faia ai le leaga o le fufuluina masini.

5 Aua le galo e uiga i le avanoa

I le faʻaopopoga i mea e manaʻomia ona tuʻuina i lau fale fou, e tatau ona i ai se nofoaga mo tagata nofoia. E manaʻomia le amanaia o auala uma i meaafale, ma le nofoaga e tatalaina ai ma faaiu falepu auro, ma le aofia ai le malamalama, ma isi.

Auala e Filifili ai le Lelei Lau Afioga: 6 Fautuaga mai Tagatavaai 9507_14

E tatau ona tele le auala e tatau ona lava mo ni tagata se toʻalua, i totonu o le faletaele e te manaʻomia se auala i le masini fufulu.

Mafaufau i nei metotia ma aua neʻi galo o mea uma e sili atu le lautele i luga o le fuafuaga nai lo le amataga i le aofaʻi.

6 Manatunatu ia te oe lava i se fale fou

Ina ia faia le sili ona lelei ma le mafanafana nofoaga fale, mafaufau i au masani, manatua pe faʻapefea ona pasi lau aso, o le a ma le mea e te manaʻomia i totonu o le fale mautotogi.

Andrei rybukov

Tusi se tulaga i loʻu ulu, mafaufau i le mausa ma manaʻo. Tatou te ulufale i le fale mautotogi, liliu i luga le moli, aveese le peleue, nana i totonu o le kapoti. I totonu o le kapoti pe tatala taula? O lea, tatou manaʻomia se tatala tausa i le faitotoʻa. Ma le kapeneta? Ma le isi e manaomia ai se ofu. Ma isi mea i totonu o le fale mautotogi. E faigofie atu le fetuunai o mea fou i lalo o tatou masaniga nai lo le faafeagai.

  • Aafiaga faaletagata: 7 mea atonu e te le iloa pe o le a e toe faaleleia mo le taimi muamua

O le faatonu faafetai ma le andrei rybakov ma le AR inter i totonu o le fesoasoani mo le fesoasoani i le sauniaina o mea

Faitau atili