Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu

Anonim

O lenei tamaʻi potu e tasi le potumoe e fatuina le fale o le potu faʻaseʻe o vaega ma meaafale ma mafai ona vave liliu atu i totonu o le potu.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_1

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu

O le talita faavae o lenei fale o se teine ​​o le 24 tausaga, lea ua lata i le lumanaʻi, ae le o le faʻaalia o se aiga Satelite ma e le mafai ona aoina malo. I le fuafuaina o se faʻatusa o sea faʻatusa, na atiaʻe e tusitala se galuega faʻaaogaina e mafai ona suia mo eseese olaga tulaga.

O vaega uma (e le aofia ai le faletaele) le mainaina, ma le ituaiga fale mautotogi liliu i totonu o le potu. O le eria o loʻo i ai le potumoe o loʻo i ai, faʻaititia le maualuga o le faʻaopoopoina o potu. O le muamua o le pa e ese mai i le Intut sone o le Dilizow Waterts.

E tasi le fale puipui o loʻo tatala i le alatele, o le isi i totonu o le potumoe. Mai le vaega o totoe o le potu potu, o le potu tumaʻoti e vavaeeseina e se tasi o faitotoʻa ma le faʻaseʻe o faitotoʻa (lautele lautele o le 70 cm)

Potu malolo - umukuka

Potu malolo - umukuka

O moli faʻalenatura na matuaʻi toetoe lava o tulimanu uma o le fale mautotogi o le fale mautotogi, o le mea e taua tele i la matou ala. I le faʻaopopo atu i le leai o se pa, faʻatauva faʻasolosolo faitotoʻa i totonu o le potumoe ma se faʻata tele i le alatele i lenei.

Potu malolo - umukuka

Potu malolo - umukuka

O le vaega autu ua atofaina i le laulau, o loʻo faʻaaogaina mo isi faʻamoemoe ma i le taimi e tasi o se mea mamanu - o se ata faʻaalia faʻaalia o se ata i totonu. O le faʻauma o loʻo faia i le nei o loʻo i ai nei ecostel. O Autuvale Faateki ma Ata, puipui, puipui, fata, moli fale, moli i totonu o potumoe o le potu i le ulufale. Faʻamatalaga faʻasoasoa o le magalafu, ata vali, tuʻutuʻuga ma ni faʻailoga.

Potu malolo

Le matafaioi a le laulau i le fuafuaina o le fale mautotogi & ...

O le matafaioi a le laulau i le fuafuaina o le potu potu o loʻo faʻamamafaina e le taptop laina, lea e alu ifo e le lipine taʻele i le puipui ma lela i luga o le puipui ma le faʻamaufaʻailoga. Na ia faamamafa mai le pito i tua o le vevesi i luga o le lipine i luga o le puipui ma le taualuga. O lenei foliga o le a mafai ona taitai mai le ulufale atu i le fale mautotogi i le potu malolo. O le taoto o le uaea, faapipiiina o tumutumu ma moli moli, e tatau ona e faia se uʻamea tasi mai le GLC, e mafai ona e suʻiina o le 9 cm.

O le fola o loʻo faʻatumu ma se inisinia laupapa ma le vaʻai vaʻaia i se vaega tele o le puipui, e vavaeeseina e pa puipui. O le afu - pei o le tele o puipui - i le va o faitotoʻa faitotoʻa (ua faʻamamaina i ai) o loʻo ufitia lava le malamalama lelei o le susuga. O le kapeneta i luga o le umukuka tuaoi ma le faletaele e mafai ai ona e faia se nichh mo umukuka meafaigaluega.

Umukuka

E ui i ni lapopoa foliga, o le umukuka e matua lautele lava. I le taimi lava e tasi, e le o le mautonu le potu ona o le sologa lelei paʻepaʻe ma lanu uliuli o le laupepa pito i luga, tutusa ma le leo laupapa.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_6
Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_7

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_8

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_9

Potumoe

Mo se auala talafeagai i le moega, e lua lua faitotoa i le potu. I luga o itu uma o le moega na tautau i luga o moega, ma i lalo o loʻo faʻapipiʻiina laulau laiti ma toso i luga o vae manifinifi.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_10

Faletaele

Ina ua uma ona tiʻetiʻe le faletaele ma le faletaele, na siitia le faleuila i le taele, ma i lona tulaga na latou faia ai se galuega mo le efuefu, lea na masani ai o le fufulu masini.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_11
Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_12

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_13

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_14

Vaega

Faʻasalaga e faia i ni faʻataʻitaʻiga mea: I le ulufale, paʻepaʻe paʻepaʻe ma le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faletaele, ma o loo faʻaauau ai le inisinia le inisinia, ma le potu malolo. O puipui o loʻo ufiufi i le faʻamalosi o le amoina o le amo.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_15
Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_16

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_17

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_18

Malosiaga o le Poloketi: Vaivaiga o le Poloketi:

Na mafai ona aveese le isi alalaupapa, lea na mafai ai ona faʻaleleia le alavai o le alatele

O le umukuka ma le potu malolo e le o faʻaesea, o le o le a manaʻomia se malosi o le a manaʻomia.
E i ai nofoaga mo le teuina o mea, e le gata i lea, o le lua-itu faletusi i totonu o le alatele ma le potumoe e sili atu le lautele ma faia le galuega o le leo leaga Vaega o meafale e faia e okaina, e faʻateleina ai le toe faʻaleleia
Spacious Studio faatulagaina Ona o le fausiaina-i Lumoliares, o le tau i totonu o le fale atoa o le a faia

i le 2.55 m

O le tele o malo o malo e mafai ona suʻesuʻeina mo se laulau umi, ma le siʻitia o sofa ma faʻaopopoina nisi faʻasologa o nofoa.
Lautele o le laulau foi o se mea faitino
I le umukuka e faʻamalosi ai meafale (tulimanu) ma mea faigaluega a le aiga
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Valaʻave ma le telefoni feaveaʻi: Lua, e faigofie ona suia i le potu 9594_19

Architect: Aistasia Sipchenk

Designer: Christina Voloshina

Matamata i luga

Faitau atili