Faʻafefea e Plaster Plastersboard: Faʻasino Faʻatonu mo Amataga

Anonim

E tele kopi ua malepe faataamilo i le fesili o le talafeagai o le apalai i luga o le laupepa. O le a matou taʻuina atu, o a tulaga e mafai ona faʻapipiʻiina ai le GLC ma pe faʻapefea ona fai saʻo.

Faʻafefea e Plaster Plastersboard: Faʻasino Faʻatonu mo Amataga 9682_1

Faʻafefea ona faʻapipiʻi holster holk

Leoleo po o le sima

E mafai ona fai o le sipela

O a mea filifili

Saunia saʻo le faʻavae

Tekonolosi sima

Faʻafefea ona tapena le faʻavae mo ituaiga eseese o le suauu

O laupepa i luga o laupepa, masalo, o le sili fofo mo taugofie ma vave le tulaga o luga. E matou te aumaia foi se avanoa e aunoa ma ni faʻafitauli ma i se taimi puʻupuʻu e faʻaputuina ai ituaiga eseese, e aofia ai ma le tele o puipuiga o mea uma e faʻatino ma matagofie. E ui i lea, e manaomia le latou uma. E mafai i lenei mataupu e faʻaaoga ai le faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa ma pe faʻafefea ona faia saʻo? Faamatala auiliili i lenei mataupu.

Leoleo po o le sima

O mea taua uma e masani ona faʻaaoga e fesoʻotaʻi. Peitai, e i ai ni taimi. Taua eseesega i le tufuga e eseese ma la latou fuainumera. O le latou tele ese o lo o taoto i le tele o le saito o le saito. Ua tele mea e sili ai fana i ai foi ile itu itiiti. E lelei mo le tulaga le mautonu tutusa. Mafano lava i le tele o le faaletonu ma le puipuia.

O le mea e pa'ū i lalo o se manifinifi manifinifi, aua e i ai le laititi o le loto. Ma e iai le faauma le faʻaputuga o loʻo faia pe a maeʻa ona tapunia uma mea taua. Fofo e mafai ona iloga i foliga vaaia. I le plaster Manaomia poʻo le laʻititi vaega o loʻo iai se mea e manaʻomia, o le O le mea e tatau ona faʻapipiʻiina ai le ata. O nei eseʻesega e tatau ona avea pea i le faia o le, faia o se faʻaiuga i le maeʻa o le faʻagaioiga o le GLC.

Ma punou, ma e fiafia le Plaster ...

Ma punou, ma plaket tulaga o le faavae, ae faia i auala eseese

-->

  • Faʻafefea ona valiina le Plasterboard: Faʻasalalauga Faʻatonuga

E mafai ona patipati

O lenei o le eseesega i le va o le maualuga o le squges e manino lava o le a tatou auiliiliina tonu lava le mea e tatau ona taulimaina le gypsum laupepa. Sei o tatou amata i le mea moni pe a maeʻa faʻapipiʻiina, na teuteuina le faʻavae ma ia papatusi, lamolemole. Afai o le faʻapipiʻi na faia saʻo, o le a naʻo le tasi o faʻailoga mai le fusi ma togi i soʻoga o soʻoga. Mafai ona tupu, ae laititi. O nei togi sese uma e tatau ona ogatusa.

E aveese ai le lava o latou mea. O se faʻapitoa faʻapitoa mo fusi ma vaega o loʻo faʻaaogaina, ua maeʻa mo le faʻaumaina mulimuli. Ma o mea uma lava. E le manaʻomia le faʻailoa. Afai o mea sese na faia i le taimi o le faʻapipiʻi, o le faʻavae o le a le tutusa. I lea tulaga, o le toʻatele o loʻo taumafai e faʻaputu pea ma i le taimi e tasi ogatasi. E tatau ona malamalama lelei e mafai na o le pau mo ni paʻu laiti. Mo le faʻamaufaʻailoga o mea leaga, o le a manaʻomia e faʻaaogaina se mafiafia o mea, ma e matua le manaʻomia mo gkl.

Muamua, o le 'e sili atu le tele o le tau e maua ai se tele e mafai foi ona faʻaumatia le mamanu. Lona lua, ma le taimi, o le mafiafia o le vaega o le a amata ona amata ona poloka ma palu. O le mea lea, afai e sili ese feeseeseaiga, e sili atu i le le mautonu o laupepa ma toe avea ma faʻavaʻa. O le faʻamagoina o le faʻamago e aunoa ma se masalosalo e manaʻomia naʻo i le tasi mataupu: Afai o se vailaʻau teuteu e sili atu le lelei o le mafuaʻaga o le faʻavae.

E le o manaʻomia i taimi uma ni fasi & ...

E le masani ona manaʻomia le faʻapipiʻi o le sima. O nisi taimi e matua le lava

-->

O a mea e mafai ona faʻaaogaina

Mo le mea na sosoo ai, e manaʻomia le filifilia o le susu-faʻamaʻi ie. O ia nofoaga lilo o loʻo faia i le gaosiga o loʻo togafitia ma le faʻaletonu o le hydrophobic, o se faʻaiuga e maua ai le teteʻe i le susu. E mafai e iloa ai papatusi i luga o le igoa, lanu lanumeamata ma se tau maualuga. O mea masani e aofia ai le pepa malo ma le matutu le gypsum, na faʻaleagaina i lalo o le faʻaaogaina o le vai. E le talafeagai ma le susu susu e togafitia.

Mo galuega, o le a manaomia ai le promate. Filifili se filifiliga talafeagai mo se mataupu faapitoa. O le fofo e fetaui lelei mo le loloto loloto. O lona faʻaaogaina o puipuia o le faʻavae mai le fapati, faʻaleleia atili ai le faʻamalosiʻau ma ana mea uma: o loʻo i ai foi le taumafaina.

Susu-tetee o le eleele atoa

Mossore-tetee atu i luga plastersboard o Green Green

-->

Faʻaleleia tuʻufaʻatasiga e faʻaaoga e sui ai le GCCS mai le masani ai o nisi o faʻaopopoga. Fuafua i o latou ituaiga, e vaevaeina le tuʻufaʻatasiga i:

  • Toomaga po o le tino. Fofo ma le tele Viscous Cortors fausaga. I le avea o se tagata mapuea, fasimou mika, flarks, fafie, mixamimby cramb po o paepae o loʻo faʻaoga mo latou. O le faʻaiuga o le talosaga, o se laufanua ma le faʻaaogaina o le fesoasoani o loʻo mauaina.
  • Fausiaina. O loʻo ia i latou se fausaga o loʻo maua mai ai e maua mai i le faʻaopopoina o quadyz poʻo le maamomomomomomu. Iloga lelei ma le mafai ona teuteu ofutino. O le uluaʻi toetoe a lamolemole, lona lua - ma se tamai mapusaga.
  • Venetian. Ua faia i latou ma le faʻaopopoina o le leaga o le paʻu ma papaʻu maamoʻe. I ai le toetoe lava a le fiafia. I le maeʻa o se faiga, e faʻataʻitaʻi ai le maamora poʻo le luga o le luga. Valivali ma mea faʻapitoa na maua ai se ituaiga o uʻamea maualuluga. Multi-overmen ma lavelave i le talosaga.

Teuteuga

E mafai ona matua ese le faʻapipiʻi o le sili atu, ma le malamalama ma le le mautonu.

-->

Vaega o le sauniuni galuega

Ogatasi o puipui poʻo le taualuga, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o sili atu le faigata o le auala e aofia ai le faʻaputuputu o le faʻavaʻa, lea e teuteu i le gypsum. Ona, e manaʻomia galuega e tapuni ai nuʻu ua folasia ofu papa ma faʻapipiʻi. O le a matou auiliiliina pe faapefea ona fai tonu. Tatou amata i sooga.

  1. O se maʻamaʻesega maʻai na tipi ese mai le pito o lau faʻatasi i se tulimanu o le 45 °. Afai e saʻo mea uma, o soʻoga o papatusi i le itu taumatau o le ai ai. O le a faigofie o le a faʻatumuina i se mea ua tupu.
  2. Matou te aveese le Gypsum Dust e faʻaaoga le pulumu poʻo le pulumu mo lenei.
  3. Faʻasaʻo saunia e le soʻotaga, matou faʻatali seʻia faʻamaa mai ia.
  4. O se faaiuga ua fuafuaina o le punou tumu le Seam. Ogatasi uma i luga o le umi atoa o le ala vaapiapi.
  5. Na matou tuʻuina le faʻamalosia o le lipine i luga o le soʻoga, faʻapipiʻi lemu.
  6. Matou te tapunia le grid e le vaega lona lua o fofo. Lautele spamatul flattering vaalele.

Shelves o le pito o sima

O soʻoga o laupepa o laupepa o loʻo faʻamatalaina i le itu o le 45 tikeri

-->

O lenei ua tatau nei e tapuni ai ni tusi fusi mai le fusi. Matou te siakiina o le faʻapipiʻi o fao e maua i totonu o le laupepa. O latou pulou e tatau ona i lalo ifo o le tulaga maualuga. A leai, faamumu ia latou malosi. Ona apalai lea i elemene taʻitasi i le Putty ma tutusa ma le kolosi-foliga mai o le spalala. Toʻa i totonu, o totonu nei ma fafo atu, e faʻatautaia i se faʻasologa:

  1. Aveese le togafiti mai itu o papatusi. E faapena foi, le auala na faia mo le faatasi.
  2. Matou te fufuluina mai le pefu ma le eleele.
  3. Matou te faʻaaogaina le uluaʻi vaega o le fofo, ogatasi.
  4. Na matou tuʻuina le faʻamalosia o le mesh poʻo le tulimanu faʻapitoa. E tusa ai ma iloiloga, o le filifiliga mulimuli e sili ona uuina se pepa.
  5. Matou te talosaga le faʻaumaina o le vaega o le paluga, lelei ona faʻamalieina le faʻaiʻuga.

A maeʻa ona faamamumute le tuʻufaʻatasiga, matou te olo atu i se faʻailoga faʻapitoa e aveese uma ai mea.

Mo le ata o tulimanu o taimi uma ip & ...

O le faamalosia o le Grid e masani ona faʻaaogaina mo tulimanu.

-->

Auala e Lolomi ai Plaster

Ina ua maeʻa le galuega sauniuni, e mafai ona faalauiloa GLC. A o matou iloa, e le mafai ona faʻaaogaina lenei auala e aveese ai ni faʻaletonu taua. E talafeagai mo puipui poʻo pine ma ni mea laiti ma ni paʻu poʻo ni mea e le sili atu nai lo le 10-15 mm.

  1. Pasi le faavae ma se mea talafeagai. Faʻatupuina le faʻatonuga a le tagata gaosi oloa.
  2. Matou te mauaina le mea ua saunia ai le faʻapipiʻi, amata pe lautele. Na matou tuʻuina i luga o le lautele spalaula, ia manatua lelei lelei. I luga o lava le tele o mea leaga o le mata o le a faʻateleina ai se paluga mo le lua taliaina.
  3. O loʻo matou faʻatali seʻia oʻo i le fofo. Faasee uma le faaletonu.
  4. Tuʻu laualuga i le faʻaaogaina o le faʻauma. Ia latou mago lelei, o le a le mea o le a alu i le lua aso. Ina ua maeʻa, toe tasi ona matou olo le paʻu papaʻu.

Sili atu teuteuga o le palakalafa

O isi teuteuga o le digwall e mafai ona pe a uma ona soʻoga, tulimanu ma punou mai faʻailoga o loʻo ufiufi

-->

Ole faʻatusa masani lea, a o e tuʻuina atu le palakapipi o lotoa i lalo o puipui, atavali poʻo le feagai. Ae e le o filifiliga uma nei. E mafai foi ona aoga le lelei le sisitema. I lea tulaga, tele o le a faʻalagolago i luga o le ituaiga o mea. O vaega eseese e faaputuputu i auala eseese. Ua manaʻomia e le Venetian le atoatoa o le faʻavae, faʻaaogaina i le tele o manifinifi vaega.

O le pusaina e tuu i luga o se mafiafia vaivai. O le faʻafefiloi ua toe tu mai e le lautele o paluga mai le taualuga i le fola. Ia maua se mapusaga ma le malosi, o se vai mago e togafitia ma faʻailoga faʻapitoa poʻo rollers. E mafai ona e faʻaogaina le masani gofie totoa, sponge, spatula poʻo pulumu mo nei faʻamoemoe.

Toomaga ma le mapusaga i Decorati

O le omomiina o le ata i luga o le teuteuga sipela e mafai ona faʻaaogaina ma faʻailoga faʻapitoa, faʻaseʻe, ma isi

-->

  • Faʻafefea ona faʻamau i puipui ma le sima faʻapipiʻi

Faʻafefea ona tapenaina GLM mo ituaiga eseese o faʻaiuga

Amata mai i le feteʻenaʻi le masalosalo pe manaʻomia le faʻapipiʻiina o Maketo i lalo o Wallpaper, atavali ma isi ituaiga o palasi. Mafaufau i filifiliga taitasi.

Puipui puipui

E naʻo le faʻapipiʻiina o le faʻavae e aunoa ma ni faʻaletonu ma mea sese. Aemaise pe a manifinifi le ie. O le mea lea, o gaioiga uma o le sauniuni o loʻo faʻamatalaina ai luga e manaʻomia. Ona taua lea. Atonu e tatau ona togafitia i le ata muamua, e faʻalagolago i le ituaiga o auala. Mo mafiafia mafiafia, e mafai ona lava.

O le a latou lalafi laiti laiti. O le a lava le ave o soʻoga, nifo ma faʻatulaga tulimanu. Afai e manifinifi le pepa puipui, o le a tatau ona e faia le malosi malosi. Afai e iai ni eseesega laiti, amata i le faʻapipiʻiina e le lautele pe amata laina. Ma e uma le tini. Mo base base, o le muamua tulaga e mafai ona aveese.

Afai o le puipui puipui ua mafiafia, SthukatturiD & ...

Afai o le pepa puipui e le mafiafia, o le pa puipui e le tatau

-->

  • O le a le mea e tuʻuina ai le mea e filifili ai mo le Wallpapers: Faʻasalalauga Faʻatonuga mo se Maota o le Fale

Vali

Ae a o le pisia o le pito i luga e tatau ona faia, a leai e le mafai ona maua se taunuuga lelei. O le sauniuniga e tutusa ma le mea ua faia mo ni pepa puipui manifinifi. Peitai, e itiiti ni nai eseesega. A manaʻomia, faʻaaogaina e se tasi, ae tele vaega o le amataina o le lafoina o le palu.

Faauma le gphtrocking e talafeagai, ma e mafai foʻi ona toe faia. Ina ua uma ona faʻamamaina, o loʻo faʻamamaʻi ma le faʻaleagaina e aveese ai le tele o le tele o le tele o mea laiti ma le puipuia. Mo galuega, na o Gyptum auga manatu o loʻo faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo pala. E tele a latou mea, ma ina ua uma ona faʻatauina le seleselega mama, lea e taua tele mo le vali.

Teuteuga

Mea e le mafiafia, e mafai ona nana ni mea laiti mea faatauvaa. Peitai, o loo mafua ai ona taugata mai ai o ia e aveese ni faaletonu ma fefiloi faigofie. Ua lava le mea e tuu ai soʻoga ma tuʻuga, aveese tagata nifo mai le pulou. E mafai ona fai i ou lava lima. A uma lena, amata ona tuu le mea la. Naʻo le venetinia, o le mea e aofia ai i totonu o le fausaga ma se lelei fausaga, o le a manaʻomia le atoa tulaga o le faavae.

Atoatoa ogatasi fua

Atoatoa o loʻo iai se faʻavae e manaʻomia mo le valiina, manifinifi puipui ma le venetian Plaster

-->

I le faaiuga, e tatau ona maitauina e le o masani ona taua le salamo o lo o le saoasaoa. Fuafuaina pe manaʻomia lenei taualumaga, e aoga i le mafaufau uma o ona matua ma lelei. Ona faia lava lea o se faaiuga. Afai o nisi fesili na tumau, e aoga le matamata i se vitio lea e ono tumau ai mea sese e faʻaaoga ai le sima.

  • Luga 5 mea taua i le taimi o le faʻapipiʻiina o se nofoaga paganoa

Faitau atili