E manaʻomia e le tamaititi se fale-fale?

Anonim

I aso nei, e toetoe lava o moega pepe uma. O manaoga e tupu i aso uma, ma faʻatasi ai ma se ituaiga o loʻo faʻateleina. O tagata gaosi faaopoopoina se tasi poʻo se isi filifiliga filifiliga ma faʻaleleia le galuega o moega. Ua atili ai ona faigata le filifiliga.

E manaʻomia e le tamaititi se fale-fale? 9752_1

E manaʻomia e le tamaititi se fale-fale?

E uiga i le le mafai ona leiloa i le eseese o le asoa o tamaiti "ma saili le fale e talafeagai mo oe, Julia Bykova, o le sui o le tina mama.

E manaʻomia tele e matua matua atiaʻe, le pepe e manaʻomia le avanoa lelei o lenei avanoa taulepale, tusa lava pe e i ai lona lava potu. Afai o le tamaititi e atoa le selau, na te le vaai i tuaoi o lona potumoe. Ma fanau matutua o le a fiafia tele i se tulimanu ofu lelei, o se nofoaga faalilolilo, o tagata na oi latou lava ia.

Fausia se Fale All Heart - Huand & ...

Fausia se fale lava - fiafia tele mo tamaiti uma. Tamaiti fausia olo latou te i ai i nofoa, puipui i lalo o laulau ma latalata i Sofa, ae le ona latou te fia lafo mai ia te oe. E taua lava mo i latou le lagona tutoatasi.

-->

Ma ia le tauteva lava i ai matua i tolauapiga sili ona fuafuaina i nofoaga e leʻi fuafuaina, o i fale puipui. E mafai ona i ai i le faiga o le fale taalo, maota, o se maka poʻo Initia fale, fuafua i le mea tonu o lau tama.

E faia, e masani lava ona faigofie ona faigofie ma fetaui lelei. Ae o le manatu lenei. O le Matē e mafai ona faʻamaʻapeina tutoʻatasi aʻo avea ma se tagata matua ma se tamaititi.

Ituaiga o moega-fale

1. Vigvam

Tele uo laiti

Tele o mea laiti laiti tagata alofa tala mo Initia vigvam. O le fale o le fale i le ogatotonu o le fale masani! Mo Tina ma Tama, o le filifiliga sili foi lea - o le faʻataʻitaʻiga faigofie o le faʻamaoni o le a talafeagai ma le ola.

-->

2. faleie

E i ai filifiliga faigofie, i le ...

E i ai filifiliga faigofie lava o se tino tutusa, ae o le moli moli faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina i ai, pei o se faleie e lata ona moe.

-->

  • 30 Magic Fafine ma Boulder

3. E aunoa ma vae

E i ai faʻataʻitaʻiga e leai ni vae. Latou te manumalo i tamaiti i le mea moni e le pei o le moega masani. O le tamaʻi moega o le fale e o ese mai iina i le afiafi i le faʻamoemoeina o le faʻaauauina o le taʻaloga. Ae o le malulu o le aluga, moli moli moli, meataalo ma semi faia la latou pisinisi. O le tamaititi e vave ona faatofa i se moe.

Teuteuina soo se mamanu mo

E mafai ona e teuteuina soʻo se mamanu i lou lava tofo, e faʻalagolago uma lava i ou mafaufauga. O le taimi mulimuli, e mafai ona e feutagai ma tagata mamanuina poʻo le vaʻaia o filifiliga fiafia i luga o le pule i luga o le initaneti. Ae e sili atu, le mea faitino, faiga faatasi ai ma tamaiti. Masalo, mai le tulaga o manatu faapito, ae o le a matua ogaoga, ae o tagata uma auai i le faiga o le a mauaina lagona matagofie.

-->

O le a le aoga o moega

Aua neʻi galo e uiga i le galue o ia moega. E mafai ona i ai le tele o mea aoga e talafeagai tele ona gagau e le gata i le moega ie lino, ae o se tamaititi e te fiafia i ai tamaiti. O nofoaga faʻapitoa mo le teuina o mea e mafai ona faʻaputuputu i le faaseʻe i le faasitepu, i le mamanu o le fale lava ia ma pe faʻataʻamilo i le lautele o le moega. Faʻafetai i lenei faiga, e mafai ai ona aoga le avanoa taua mo tamaiti, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se isi nofoaga o taʻaloga, ma aua le faʻapipiʻiina se meainu tele. Faʻapea foi, o se vaʻaiga o le mea e faʻafaigofie ai le aʻoaʻoina o se tamaititi e oʻo i ai.

Ma le isi, e masani ona toeitiiti lava ...

I se mea faaopoopo, e tele lava o loʻo taumafai matua i nisi auala e puipuia ai a latou fanau mai ituaiga uma o microbes ma siama. O le mea lea, o nisi o moega fale gaosi oloa na faia ai le puipuiga o le Building Degged Technore i le Molecular Laasaga. E faʻaaogaina pe a valiina se faʻaopoopoga o se mea e faʻatatau i le ario ma le le mautonu meatotino.

-->

  • Faʻapefea ona filifili ma o fea e faʻatau ai le eco-faauo faʻaiʻu mea

Ae o le mea taua - tusa lava poʻo le a le filifilia o le tino o le moega e fesoasoani i tamaiti e atiaʻe ma faʻafiafiaina i latou.

  • Auala e Filifiliina ai se pepe o le pepe mo se fou fou: Iloilo ma le faʻatulagaina o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga

Faitau atili