Filifili se modular ogaumu mo le fale

Anonim

Matou te fautua atu, mai mea ma ma le ogasima e filifili ai le ogaumu okenimu.

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_1

Filifili se modular ogaumu mo le fale

O le muamua 'au i luga o le vaega o loʻo faʻaalia i le matou maketi o le kamupani Finnish Kamupani Tullubivi i le 1990. Ona ia faia lea o tauvaga - Brinner, Wolfynköhern Tonwerke, Nunnanuki ma isi. Na faasolosolo ina faaaoga le sima o le vevela-tetee i le tau masani.

Mamao laiti o mama

O se tamai ogaumi le ogaumu mai le masani mo le tau-o loʻo mamafa ai le 1600 kg ma manaʻomia le faʻavae

O tulaga lelei o le modular mamanu i luma o le piliki e tele tele i le fausiaina o le maualuga o le fausiaina, e itiiti ifo i luga o tagata atamamai na galue. Peitaʻi, o le ogalaau o Monalalele ma tumau pea piliki sili ona taugata - aemaise lava o lenei atugaluga o maʻa foliga ata. Mai ia i latou, o le a matou amataina se tala, ae tatou muamua talanoa e uiga i le foliga o le masini o se mondolar mo le tele o le isi ituaiga lauiloa.

Tlu 2000 ma le ogaumu (mai le 540 afe o Rubles)

Tlu 2000 ma le ogaumu (mai le 540 afe o Rubles)

Oti faasaga i le magalafu

O le aso nei, o le faitotoʻa faʻamanatuina ma le tioata ma vai apamemea mo le fetuunai o le saoasaoa o le saoasaoa o loʻo iai nei i le ogaumu aa ma le magalafu. O le isi vaega o loʻo tuʻuina atu i se modulal o loʻo faʻamafanafana ia Kimney. Ae o le ogaumu ua uma ona fausia-i le asu auala, e le o i le afi mumū. E masani lava ona latou sttersical ma le sili atu, itiiti masani - siʻosiʻomaga pe o loʻo i luga, o loʻo i foliga o se gata. I se faʻaopopoga, o le ogaumu o loʻo i ogaumu e masani ona tele, ma o puipui o lona afi ua faia o maʻa poʻo ceramics, ae o le tele o uila uamea.

KILI ogaumu ma otometi tapunia ...

KILI ogaumu ma otometi tapunia le fale afi (mai le 445 afe rubles)

Tagata gaosi ua fautuaina e faaea ai le ogaumu ma chimramic chim, o loʻo faʻaalia ai le itiiti ifo o le faʻaititia. Peitai, e leai se mea e taofia ai le faʻapipiʻiina ma uamea mafanafana o le pito

O nei foliga o le ogaumu e matua taua tele: Latou te faʻatagaina oe e faʻateleina le vevela o le vevela ma ausia le sili ona atoatoa susunuina o fafie, ae faʻamautinoa le faʻaaogaina o le vevela o fugalaʻau. I le pito i fafo o le ogaumu, o lo latou vevela e tusa ma le 60 ° C, a o tele o le afi afi e sili atu nai lo le 200 ° C. O le iʻuga, o le suauu ua faʻaaogaina e le 15-20% sili atu le lelei: E tusa ai ma talosaga a tagata gaosi, o le lelei o le mea na mafua mai 80%, aʻo le magagana o loʻo sili atu i le 60% o le laki. O le fale o le ogaumu a le ogaumu ma faaputuputu le vevela, o lea lava le vevela o le vevela i totonu o le potu e le o tipiina, pei o afea e galue ai le magalafu; Ma le isi, o le faʻateleina o le susulu mai pa o pa e sili atu le mafanafana nai lo le vevela mai le uamea o loʻo moe ai i le moli uila.

Poorina lapisi tele

O le Oneina tele o le ogaumu ua faatonuina.

A motusia le faʻamafanafanaga autu, o le ogauluga o le a feagai atoatoa ma le faʻamalieina o se tasi pe sili atu nofoaga i totonu o le fale. I le taimi lava e tasi, e le talafeagai ai i taimi uma, e aofia ai ile po, ma tuu le fusifu - e lelei lava le faia o le ogaumu 2 taimi i le aso.

Ova-Afioga Burnner HKD-2 ma lafoina le ogaumu uʻamea ...

Brunner HKD-2 ogaumu-afi-afi ma le 9 kw puaa o uʻamea faleʻaiga (mai le 240 afe rubddis)

I le faaletonu, o le ogaumu e manaʻomia ai le malosi o le fua, e taugata ai ma sili atu faʻafitauli i le tausiga (e tatau ona e faʻamamaina auala).

A faʻapipiʻiina tapenaga tapenaga-na i ai fale ma solomuli afi, fuafua e le tagata gaosi a le iunite, tatau ona matauina. Mo le tele o maa faʻataʻitaʻiga, o nei mamao e le sili atu i le 50 mm

Maa

O mea masani mo le faʻapotopotoga o le modular o se masani oco curlorite (a leai - vaitau (lea mea i Fineland ua taua le Pomeri. O tupe tetele e lē tele, ma o loʻo maua ai le kamupani mai i Finelani ma Kareva. E faigofie ona faʻagaioia le maa, e le o le faʻafitauli o le vevela o le vevela (i le taimi lava e tasi e toe faʻaleleia ai le vave o le vevela) ma matagofie. O le lelei o mea e le o se mea taua mo le kuka - maualuga vevela, e tusa ma le tasi ma le afa taimi o le ogaumu o le ogaumu ea.

O nei vaipala nei e galulue i le re & ...

O loʻo galue i lalo ni vaipole i le mama, ona o le sili ona aoga ma latou te le filogia le siʻosiʻomaga.

O le ogaumu masani e atoatoa, e aofia ai ma le ogaumu, aoina ma papatusi maa o eseese ituaiga ma mea teuteu, ua momoli atu i le fale gaosi. O elemene autu o le ata o loʻo nonoa i puipui uʻamea e ala i le faʻaoʻo atu i totonu o togatotogi lea e lalagaina i le gaosiga. O loʻo faʻamaufaʻailoga ma le silicate glue, ma o le tekonolosi vaʻai ua tumu i mea e feololo (kaoli cotton fulufulu fulufulu manu, ascestos cord, etc.

Tele Fimi lelei. Ia ...

Tele Fimi lelei. O mea nei mamafa e sili atu nai lo 1.5 tone ma manaʻomia le faʻavae, o le faʻavae o lea e faʻamoemoe i luga o le ituaiga o lalo o le faʻavae.

I le fausaga, o se pusa pia i ai ma le kalafi e masani ona i ai nei, ma o nisi taimi o se uila (pei o, mo le sili atu o le unikini o loo i ai ma le unikini (mo faataitaiga, Atatelia). O ia ogalaau, e pei ona i ai i totonu o le ogaumu mai vaiponei i aso nei, ma maua ai le ea, faʻatagaina le faʻatulagaina o le malosi o le afi. O le tau o faʻatasiga o le ituaiga lea o lenei ituaiga (aofia ai ma le tau faʻatauaina) amata mai 380 afe rubles.

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_10

Fale piliki

O le mea leaga tele o le le lelei piliki / maaane ogaumu o le omea maso o loʻo i ai mea o loʻo i ai mea totino ma le paʻu, tatalaina le ala o aloiafi ma uafu. O le taimi lea, o nei aso o kuki taʻimua, sui auai o le Faʻataʻitaʻi gofie gofie, e leʻi masani ai le omea, ma sili atu le lelei o le faʻatuatuaga. Na alualu i luma le ata o le fale teu oloa. Se Orick Iric Ova, ua epuina e se matai lelei i le matai, e le itiiti ifo ma le saogalemu nai lo movala, ma e mafai ona faasee atu i le vevela-mama mea, e aofia ai au vevela-mamago mea, e aofia ai fuli. A o ni meaʻai maua mai i le atunuʻu mai Karelian Taleco Chlolote, o loʻo sili atu nai lo le lelei o oloa o tupe siliva.

O nisi taimi e malosi ceramic n

O nisi taimi o fale puipui o ceramrac o loʻo faʻapipiʻi i totonu o puipui ina ia sili atu le vevela o le vevela i le fale

Ua malosi le sima ma cerammics

O le vevela-tetee puipuia e maua i auala eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, i le fefiloi o faʻapitoa faʻapitoa, o le faʻaaogaina o le simini chined o loʻo aoina mai chomotte o polokaina mai chamotte o loʻo aoina mai chictic chitney O nei mea uma e avanoa i soo se mea ma e tele naua nai lo maa. Ae i le taimi nei, e le mafai ona latou feagai i le anapogi i 13 T.00 ° C, E i ai le malosi ma toetoe o le tasi ma le afa taimi malamalama nai lo le tata tausaga.

O le ogaumu na faia i le sima poʻo le chitrac (chammatic (chammatic) o papatusi ma poloka i luga o le vevela faʻaputuputu agavaʻa e le mafaapiʻo o le maa, ae e tele foʻi le taugofie. O le iunite ma se numera numera o le 6-7 kw, pei o le "luko ruffwerke) po o ratata retata (tulisivi), e mafai ona faatauina mo 180-220 afe.

O le faʻavae masani o le masini e tutusa i totonu o le laʻau fatuina, ae o loʻo i ai eseesega. O le mea lea, o le malosi ma le fufusi o pule o loʻo faʻailoa mai e faʻafefeteina o ofu o sui, aʻoga ma ° ma le uʻamea e masani lava ona alu ese. O le masonry e tau atu i luga o le silika gelu u, e le aofia ai le faʻatulagaina o paʻu.

O le malulu i ogaumu o lenei ituaiga o loʻo ma ua leai ni tafe o le ea ma pu i totonu o le faitotoʻa poʻo lona i faiā. O mea e masani ai ona i ai se vaega lautele, e fesoasoani i le kesi.

Ogaumu - afi mumu mai Karellian Ka ...

Karellian Seay Oven fale o le a tau le tau 120-180 afe o rubles, ma o le Finnish Haile Ban Stored o 150 afe.

Faʻafefea ona teuteu le ogaumu.

O faleoloa maa e le manaʻomia le faʻauma. I le gaosiga, o mea i fafo atu o modules e polesi pe, i se isi itu, e maua ai ma le mapusaga, o nisi taimi ma le malosi o le maa-tetee o le maa-tetee o le papa. Freety Tulibivi - Doored Gyfuia ma Riigata, faapea foi ma le pogisa lanu ma le faaleaogaina leai se mea.

O le chamomot ogaumu o le taugofie atu nai lo le shuffle o le shuffle (mo lenei mafuaʻaga ua sauni e sauni e faʻatau atu), ona vali lea o le vaega, ma isi mea Atiina ae o se poloketi faufautua, o le a manaʻomia le fesoasoani i tagata tomai faʻapitoa.

Scratches i luga o le fetuu o le agamalu & ...

Scratches i le feagai ai o le malulu o le tino-magnesite ma ana faaupuga e le faigata ona pipii i le paʻu, aʻo faʻaleagaina le uʻamea ua le mafai ona aveʻeseina tutoʻatasi mataupu

E le gata i lea, o le mamanu e mafai ona fafagaina e le ata. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le faʻatau o le tau o le Tac Coco Clolorcite - e talafeagai ma taugofie le oneone oneone, Slate ma atigi. Fetaui lelei mo le siʻosiʻomaga sima ma le maamomonu maa, faʻapea foi ma falelii laupapa, ae o nei mea e sili atu le maualuga o le tumau o le ogaumu, ma faʻaititia le kpd o le ogaumu. Ma le mea mulimuli, e mafai ona e liliu le modula suega i le laupapa.

O le nonoa o pou i le paʻu paʻu e tusa ai ma le tekonolosi masani i lenei mataupu e le mafai, ae leai se mea e faʻalavelave ai i le pito i luga) .

A maeʻa i soʻo se faaputuga, o meaʻai faʻapitoa e tatau ona faʻaaogaina, pei o le lautele o le hkm (luko gofie), scammix afi (etc. Afai o le ogatotonu ei ai se mafiafia loloto ma le malosi, e manaʻo e faʻapipiʻi i ana pito, lua i laina e tolu, faatasi ai ma le toe faʻatulagaina mo le faʻamamaina o le kulimi.

O le sili ona tamaoaiga o le faʻavae o le faʻavae mo le ogaumu o se koluma poʻo se faaputuga ma se pito i luga lagolago. O le mea mulimuli e aveʻesea i luga o le tulaga o le muamua fola ma le susu mai luga ma mai i itu

Faapipii ogaumu

O le tele o mea gaosiga e maua ai foi le malamalama o le moli uila ma maa o feagai. O faʻafesoʻotaʻiga, o faʻataʻitaʻiga, e pei o Aselini (tulibiVi) poʻo le deco (Nunc (Nununa) aoina, e tutusa lelei ma le lauʻeleʻele mai ia i latou. O le mamanu o se uʻamea uʻamea poʻo uʻamea faʻapipiʻi e aunoa ma le asu auala. Faʻapipiʻiina i uta faʻapipiʻi papatusi, na faia e faʻavaʻa faʻapitoa ma puipui. O le togafiti faʻaumatia o ia na vave fofo ai le potu, peitaʻi ina ua maeʻa le afi, e vave lava ona manaia.

Tau o le Convection Kami

Tau o le faʻatatauina o le afi o le afi - mai le 140 afe rubles.

O le a le mea e sili atu nai lo le pusa afi?

E tolu ituaiga o ogalaau o loʻo i luga o ogalaau: coate, ma mumu i luga o le ala ma tuʻufaʻatasia. I le ogaumu o le muamua ituaiga, o le ea tafe e sau i totonu o le gralle o loʻo lelei le fuʻafuga. I le tulaga lona lua, o le ea ua tuʻuina atu e ala i pu ua aiaia mo le faitotoʻa, sili atu pe o lona tulaga lautele. Otiʻeamumumumumumumumu lea, e faigofie lava ona malamalama i ai, ua tuʻufaʻatasia ma le kalama ma totonu o pu i totonu o le faitotoʻa poʻo luga.

Stone Stond Desictor: asu & ...

Stone Suemuga Ata: O le asu o le asu (ulaula o le), vorters frevebbox (b), o loʻo tatalaina i le afi o le faitotoʻa) (b)

O loʻo faʻasolosolo vave fesoasoani ma vave le ogaumu ma, pe a manaʻomia (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a pa'ū o ia, pe a fai o le afi mumū. E le manaʻomia tele lenei mea e faʻateleina ai le vevela fesiitai, pe fia le faʻaititia o le aofaʻi o le paʻu ma le suavai i le ogaumu. Ae a o le ea o loʻo sapalaiina e ala i le pito i luga o pu, o le ogaumu e faigofie ona faʻaliliuina i le umi-tanu mode. O lea, o filifiliga tuʻufaʻatasi ua sili atu le faʻatinoina, lea o loʻo mafanafana le faʻamamaina i lalo o le alalaloa i le vanimonimo, ma a faʻamafanafana lelei le vaʻa i totonu o le faitotoʻa poʻo luga.

Faʻaputuputu ogatuʻele mai le auvae modumed

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_16
Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_17
Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_18
Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_19
Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_20
Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_21

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_22

Muamua o le faʻaolaʻa atoa o loʻo faʻapipiʻiina le pito i luga o le ipu

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_23

O loo i ai i totonu o le Soud Bange fale, o se tu ma se faavaa o le tasi e sili atu lona faia o ni lalo ifo o le fusiina ma le masonry

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_24

Aoina puipui o le fausiaina

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_25

Aoina le asu

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_26

O laina o laina o loʻo gagau mai poloka ma loka tuʻinaua.

Filifili se modular ogaumu mo le fale 9793_27

Pipii ma vali le ogaumu

Faitau atili