5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele)

Anonim

I totonu o le umukuka, i totonu o le potu teu oloa, carridor po o ... loggia. Vaʻai le aoga o metotia mafai ona tuʻu pe a leai se nofoaga i le faletaele mo nisi mafuaʻaga.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_1

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele)

1 carridor

Tagata o fale mautotogi ma lautele auala e mafai ona faʻasaʻoina ai se tamaʻi faletaele ma aumai le masini fufulu i totonu o le itu o loʻo iai. E sili le tuu latalata i le potu latalata i le faletaele. E taua foi le mafaufauina o le tino mafai ona fua i le faletaele ma i le auala. Afai e te le pikiina le sao o le mea o le vaipuna o le tino, ona mamafa lea o le fufuluina o le manogi o le a manogi le vai.

A o iai le toe faaleleia, sa tatau ona faatonutonu le alavai. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona tatou faʻaogaina le faʻaliliuina o le suavai faʻasusu i luga o le fola autu o loʻo faaputu mai.

Mafaufau i le mamanu o lenei sone i le auala. E mafai ona e nanaina le faʻaaogaina o le faʻaseʻe laupapa poʻo le faʻapipiʻi i totonu o le kapoti. O iina e mafai ai ona faʻapipiʻi se masini mago ma taketi taʻavale fale, vamu pulou ma isi mea laiti. Ae o lea 'ia mafai ona tuʻuina mai le faʻatulagaina o suʻesuʻega i le faʻaopopo atu i le fili' eseʻese.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_3
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_4
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_5

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_6

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_7

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_8

Suiga i inisinia fesoʻotaʻiga, afai e te faʻaloaloa atu paipa i lalo o le mafaufau, paʻu i lalo o le mataupu o le toe fausia. E aoga le fesoʻotaʻi ma se fomaʻi faʻapitoa.

  • Auala e Filifili ai se masini fufulu otometi: aoga fesoasoani

2 cuisine

O le umukuka e faasino i le fale susu i totonu o le fale susu i totonu o le fale mautotogi, o lea e faʻavae ai le fufulu iina, e le manaʻomia le feutagaiga. Ae o lenei e mafai ona e feagai ma le faʻafitauli o le vai tufatufaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o masini fufulu ma le fufulu. Ua foia lenei fesili e faigofie lava e ala i le filifilia o se faʻataʻitaʻiga ma se taimi o le timer. I lea tulaga, e mafai ona e download i ai i le afiafi, ma o le fufuluina o le a amata, mo se faʻataʻitaʻiga, i le lima i le taeao. O lenei metotia o le a fesoasoani foi e faʻaola ai le tasi e lua-taimi eletise eletise, ma i le po e le taugofie.

I totonu o le umukuka, e mafai ona fau le masini i totonu o le umukuka i le seti, lea e le puʻeina ai le mata. Afai e te filifilia se faʻataʻitaʻiga ma le saʻo downloadina, telefoni i le kapeneta. I luga o le umukuka pupula, o le paʻepaʻe tino o le masini o le a le faʻamaninoina atu, e mafai foʻi ona totoe i luma. Pe pikiina le faʻataʻitaʻiga latalata lanu i le ulu.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_10
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_11
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_12

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_13

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_14

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_15

3 Logginia

O le isi nofoaga mo le Woofer i le fale mautotogi o se glazed ma le le mautonu o longsia e nonofo ai i le umukuka. E le aoga e faaaoga ai le matala faapalota: Mo tekinolosi, vevela, vevela ma aisa e leaga tele.

E aoga foi ile mafaufau i mea o loʻo faʻaaogaina i luga o le loggia ma le a le avega e masani ai. Faapea foi ma tulimanu lea o le a faia ai le vai o le vai. Mo le foʻia o nei mataupu uma, e sili le valaʻauina o le polofesa. Na ia vaaia ia pito i luga o laupepa i lou fale, o le a amanaia lea o le a aafia ai latou e le gatete i nei vaielu.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_16
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_17
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_18

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_19

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_20

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_21

  • Faʻafefea ona faʻamama le masini fufulu mai le palapala i totonu ma le lelei

4 fale teu oloa pe Nichh

Afai o se nich poʻo se potu teu potu i potu e le masani ai nofoaga o loʻo aiaia i totonu o lou fale mautotogi, e mafai foi ona faʻamaea masini fufulu. I tua atu ia te ia, i le fale teu oloa poʻo se nichhe o le a faigofie ona teu vailaʻau o le fale: Faʻasalaga fale mautotogi ina ia faʻateleina le avanoa.

I le faʻaopopo atu i le potu teu oloa, faʻatasi ai ma le masini fufulu, mafai ona e ofiina se masini mamago, popo atu o ato mo le faʻavasegaina o ie ma pa puipui. E faalagolago uma i le tele.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_23
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_24
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_25

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_26

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_27

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_28

5 Workrobe

Workrobe - pe afai o loʻo muamua saunia i totonu o le fale mautotogi - o loʻo manatu o le le toe nofoia o le nofoaga. O le mea lea, e mafai ai ona tuʻuina se masini le maatalau teuina.

Lelei le ola o le ola, o le a mautinoa o le a faʻasusu atu ia te oe mai le oona ma lologa tuaoi - faʻapipiʻi latalata i le fufuluina o masini o le gookage sensor. A paʻu le suavai i luga o le vai o loʻo tapunia, ma ua faʻafaigata ona faʻatalale i le tufatufaga, lea e faʻalumalu ai le vai i le fale mautotogi. Ma o lea e le faʻaleagaina e le masini fufuluina masini le foliga o le potu faiʻai, natia ai i tua atu o le puʻeina o palu faʻataʻitaʻi poʻo ni ie puipui.

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_29
5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_30

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_31

5 nofoaga e maua ai le fufuluina masini (vagana le faletaele) 9812_32

  • Faʻafefea ona fuafua se potu laʻei poʻo se sipai afu (auiliiliga faʻatonuga

Faitau atili