Le mea e tuu ai le ea o le ea e malie ai ma matagofie: 13 manatu

Anonim

I luga o le kesi, o le laulau moe pe taʻavale - Fai le tusitusiga e uiga i nei nofoaga ma isi nofoaga e mafai ai ona tuu le ea i le suavai.

Le mea e tuu ai le ea o le ea e malie ai ma matagofie: 13 manatu 9816_1

Le mea e tuu ai le ea o le ea e malie ai ma matagofie: 13 manatu

O le faʻanoanoa e leʻi iloa e le o se tasi e le o se tasi o le va o le va o le malosi i totonu o le fale talafeagai fale. Ae ina ua uma le faʻatauina, na tupu aʻe le tulaga, e leai se nofoaga e tuu ai se motorisizer. Na matou aoina i le tusitusiga i le manatu o le tuʻuina o se masini aoga ina ia mafai ai ona faia ana galuega i le tapulaa maualuga.

1 i le fola

E mafai ona tuʻuina le gaoi i luga o le foloa, o nisi kamupani o loʻo gaosia ai Gadgets Gadgets mo le nofoaga o loʻo nofo ai. Ia mautinoa e le taoto le uaea i luga o le vavao, ma e le mafai e se tasi ona tautevateva e uiga ia te ia. Ma le moli Moisturizer lava ia lava mo le tutusa mafuaaga e sili atu foi le mafai ona tuu i le ogatotonu o le potu.

E afaina ai le tauemu & ...

Le tafea i le fola e taua foi. A iai sau laumei, ona muamua lea e siaki pe o le fola ua avea ma fola i lalo o le masini. Ma afai e faaitiitia ai, ona faaitiitia ai lea o le mana o le spamat.

2 i le dresser

Tuu le medurififier i le tagata sailiili, o lea o le a le faalavelave i le fola, ma ua mafai ona nana le uaea.

Filifiliga o le mamanuina

O le filifiliga o le faatufuga o le ata o mea e mama, ua tetele nei, ma o le a faigofie ona e pikiina se kopi o le a uunai i le sitaili o le potu.

3 i luga o le nofoa

Faigofie i luga o se nofoa faigofie

O le le fiafia o loʻo i luga o le nofoa e faigofie ona agaʻi i itu eseese o le potu pe a manaʻomia, ma o se sili atu ma lenei faʻaopopoina o se nofoaga. O le mea sili ona taua, o le mea lea e le mafai ai e le uaea i le fuaitau.

4 i luga o le moega laulau

O le le fiafia e sili ona manaʻomia i totonu o le potumoe, mo le soifua maloloina ma le malosi moe. Tuu le masini i luga o le laulau attlemi, afai e laitiiti, ona sili lea e filifili se mea puʻupuʻu.

Gaosia Gadgets tuʻufaʻatasia

Tapena Gadges o loʻo tuʻufaʻatasia ai ni galuega, pei o se tala malie ma le ea. Filifili le sili le leoa filifiliga ina ia le fafagu oe i luga i le po.

  • Auala e Filifili ai le sili ona lelei le ea malulu mo se fale mautotogi: Vaʻaiga lautele o filifiliga eseese ma aoga aoga

5 i luga o le lakapi laulau

E mafai ona tuu le mea alofa

E mafai ona tuu le mimiti i luga o le laulau laki. Filifili se masini laititi. Faatasi ai ma le faagaoioia tumau o le faʻamamaina, o le paʻu o le a faʻaititia o le a faʻaitiitia, o le a taua tele pe a faʻaaoga ni gaioiga.

6 i le laulau kofe

O lenei filifiliga e sili ona lelei mo le potu malolo.

A filifilia se mea faifaaili, vagana ai le fiafia ...

A filifilia se masini, faʻaopopo atu i uiga masani, ua ou mafaufau lelei i foliga ina ia fetaui lelei ma le totonu o le potu malolo. E i ai filifiliga i le tuaa, latou te foliga mai e sili atu le lelei ma vaega e sui ai le kesi kesi.

7 i luga o le kesi

E le faʻalavelave i le le fiafia ma i luga o le kesi, aemaise lava pe a fai o loʻo e faʻaaluina le tele o taimi pe a maeʻa. O le mea sili ona taua o le aua le faʻatonutonuina se sub het tuʻusaʻo i le komepiuta, a leai e ono le aoga.

Mo le desktop e sili ona lelei ...

Mo le desktop, o le puʻupuʻu e sili ona talafeagai mo i ai ina ia le avea le tele o mea aoga i luga o le laulau.

8 I le faamalama

E mafai ona tuʻu le faʻanoanoa i luga o le faʻamalama. E taua tele le iai o se soti.

Afai o le Windows tau le potu & ...

Afai e i ai i totonu o laʻau i luga o le Windows, o le le fiafia o le a aoga mo i latou - ona o le latalata i le maa atonu e le lava.

9 i le pamu

O lenei nofoaga e talafeagai mo ...

O sea nofoaga e talafeagai ona o le masini o le a le faalavelave i luga o le foloa, ma le uaea o le a nana ai le laulau moega. E taua le faʻatonutonuina o le tafe i le isi itu mai le TV.

  • Aisea e te manaʻomia ai se ea e faʻanoanoa i le fale mautotogi: 6 mafuaʻaga mo le faʻatau

10 i luga o le taavale

O le taʻavale i luga o uili e faigofie ona agaʻi atu ai mai le tasi potu i le isi, pe a tatau ai.

Ma i luga o le trolley i luga ma luma ...

Ma i luga o le Trolley faʻatasi ma le masini e mafai ona e tuʻuina atu fugalaʻau i luga o fugalaʻau e fiafia i le susu susu.

11 i luga o le fata

O le mea e faʻamalieina e mafai ona tuʻu i luga o le pepa matala i luga o le puipui poʻo le malutaga. O lea na te le avea ai ma avanoa tele, le mea autu o le mataamau o loo i latalata ane.

Afai ua tuu le mea le fiafia

Afai e tuu le Hudifofier i le vasega pepe, filifili le pito i luga malu ina ia le mafai e le tamaititi ona afaina ma ofi le masini.

12 i le piano

O le laualuga o le piano e le tatau ona leai se avanoa.

Mo piano, le susu ma ...

O le ea malulu e aoga mo piano - o loʻo i ai i totonu o le vaega masini o le a le faʻatiga, ma o le mea faigaluega o le a faʻatumauina le mama umi.

13 i le laulau

E mafai ona tuu le umukuka i totonu o le umukuka. Tuu i luga o le galuega i le nofoaga maua fua, e sili atu le filifili o filifiliga puʻupuʻu ina ia aua neʻi ave le tele o avanoa aoga.

I nisi o mea headifiers, e mafai & ...

O nisi o mea mataga e mafai ona faʻaopopoina ai mea faguasla. O le mea lea, o le ea o le a faʻatumuina i se manogi manaia, o le mea sili ona taua mo le umukuka, o loʻo masani ai ona latou saunia ma tumau i taimi uma manogi manaia o meaʻai.

Faitau atili