5 E matua le masani ai fale o le aso ua mavae 2018

Anonim

Tausaga talu ai, o ni fale na fausia, sui le manatu o le nofomoa. Vaʻai ia matou filifiliga ma ia mautinoa e mafai ona e ola, e le gata i le faʻasologa o le sima.

5 E matua le masani ai fale o le aso ua mavae 2018 9831_1

5 E matua le masani ai fale o le aso ua mavae 2018

1 fale-galu i Tenimaka

Na fausia i le tele o le 10 tausaga, ma o iinei

Na fausia e pei o le 10 tausaga, ma mulimuli ane fausia. 5 fale nonofo ai 14 afe sikuea mita. mita ma 140 fale mautotogi. O le fale e fetaui lelei ma le laufanua laufanua, manatunatuina i le vai. Poloketi Tusitala - Studio Henning Larseens Argessions.

2 skycraper i stockholm

O le eli o le Towntonen Tower, mamanuina Bureau Izv ...

O le fale o Rantaunen, o loʻo fuafuaina e le Ofisa o le taʻutaʻua o le tusiata o Rama Krax, o se fale 125-faleoloa. O le vaega o fale mautotogi i le 44 i le 77 sikuea mita. O le fale e iai le faletaalo, sauna, lava le fale tifaga ma faleoloa.

3 House-Linenel i Lonetona

Muamua, sa i ai le togalaau ma le NL ...

Ae, sa i ai le togalaʻau ma le moni o le popo i lona tulaga, ma na filifili ai le tusiata Gianni Beatsford e fasi ai lenei tala i le fale tumaʻoti. O le taualuga o le fale o loʻo ufitia i apamefi ma e tuʻuina i se faʻamalama ua faʻapipiʻi ai le malamalama. Totonu o le vaitaʻele ma potu tele.

  • 10 sili ona lelei fua polokalame mo fale

4 tagata nofomau i vae i vae i Pale

Pusa i luga o vae iloa

Pusa i luga o vae o le terace balkonce faapalepale le faapaologa. O mea na i luga o laʻau o se nofoaga sili i totonu o le sima o le faʻamafanafana o le tele o le fausiaina-i Pale. Poloketi Brarenac & Gonzalez & Preeés Bureau.

5 fale tumaoti ma le vao i luga o le taualuga i Sao Paulo

5 E matua le masani ai fale o le aso ua mavae 2018 9831_8

O le "puipui o le lima" o le fale o lenei fale i Pasila ua matua ufitia i le mutia, ina ia foliga o le fale e le mafaitauina i laufanua. I luga o le taualuga o loʻo i ai panela ma faʻamalama, faʻateleina le malosi lelei o le fale atoa. O le isi pa o le fale o se talo sa feagai ai ma piliki. Fuafuaina e le MK27 Studio.

  • Farani faʻamaonia fale: lanu laʻau aiga i totonu

O ni nai fale e sili ona le masani ai o le 2018 na matou aoina i lenei vitio:

Faitau atili