Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo

Anonim

I luma o le tagata mamanuina sa i ai se luʻitau i le faia o se suiga malie mai le potu malolo i totonu o le umukuka, lea e foliga mai e faʻaauau pea potu malolo. Filifilia o se ufiufi i fafo, o le tusitala o le poloketi na filifilia e faʻaaoga le fale laupapa, e tutusa ma le potu malolo ola e le iloa ai nei sone.

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_1

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo

O totonu o lenei umukuka o loʻo fausia i luga o le penufe ma fasi paʻepaʻe o paʻepaʻe ma le efuefu. Malamalama glossy hendes headset foliga mai ua soloia i le avanoa. Ma e oo lava i le fefiloi i luga o le magoto e le o chrome, ae paʻepaʻe. Peitaʻi, e le mafai ona faʻamalamalamaina le mamanu. O le puipui na ufitia i le ato i lalo o le maa, e maua ai le umukuka poto ma le manaia. Ma atili faatalitali atu i ai, o le sili atu foʻi oe iloa faʻamatalaga lelei - o se manifinifi tusi lesona i luga o se fusipau fusi, o le faʻata o le laʻau, o se laina lona lua i le laulau. Tausia le taualuga. O le umukuka e masani ai i se ki laititi, ma e fetaui lelei ma le lamolemole. Ae o le ogatotonu o le potu o loʻo pasia se utupoto, lea e toe foi ai le slab indlap, lea e tatau ona faʻamalieina ai le mamanu. O le iʻuga o se mamanu lalelei lava lea na fausia ai atopaʻu.

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_3
Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_4

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_5

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_6

Tusiata Julia Mronova:

Tusiata Julia Mronova:

Talanoa i le poloketi ma le tagata faʻatau, na matou filifili e nana le faʻamoemoe aoga o le umukuka. O le e ona le fale mautotogi e saunia ai le lavelave, poto ipu mea e sili atu e le mafai ona tuʻu i luga o le potu faigaluega. Sa manaʻomia ona iʻu lea o le potu malolo o le fale na tafe aʻe i totonu o le umukuka, lea na foliga foliga mai o se potu malolo. O le mafuaʻaga lea e toetoe lava o mea faigaluega o le tasi o le aiga o loʻo nana i tua atu o le fatuga o le ulu. Na o le ogaumu ma microwave alu ese mai i luma. Matou te lafoaia le faaputuga kapeteni, ae le o le faia o le umukuka i luga o le pou i le ogatotonu na faʻataʻitaʻi ma le moega i lalo o le malae. Faʻaletonu vaega - pepa faʻavae i totonu - mamao mai le umukuka mataupu. O le mea moni, e na o le lua mataupu, o le mea e le masalosalo - - retro style ma sima kuka kuka.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Snow White umukuka tutusa ma se potu malolo 9933_8

Tusiata: Julia Mironova

Matamata i luga

Faitau atili