Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio

Anonim

E masani ona faʻasea tagata o loʻo umiaina o palota o soʻo se loia e uiga i la latou faʻatinoga. E masani lava ona aliali mai faʻafitauli i le taimi o faʻagaioiga, e le fesoʻotaʻi ma le fale gaosi faaipoipoga ma ua foia e ala i le fetuutuunai o faiga.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_1

Leai se taimi e faitau ai? Matamata i le vitio!

Mataupu e te manaʻomia ai le fetuunaiga

O le disk o le faitotoʻa faitotoʻa e iʻu ai i taimi le fiafia i le le fiafia. O nisi taimi e manaʻomia ai le faʻamatalaina o le tagata faʻapitoa faʻapitoa e aveese uma. Ae i le lofituina o le tele o mataupu e mafai ona e taulimaina na o oe. O lea la, o le a matou fefaʻatauaʻi i le auala e fetuunai ai tagata palasitika o le tapolo ma o latou lava lima. Ae ou te leʻi faia ni ins-laʻasaga faʻatonuga, matou te lisiina ia faʻatekiʻe sili ona matagofie:

  • Malulu le ea pasi i le tulaga.
  • Faitotoʻa faitotoʻa e fufusi pe le tapunia atoatoa.
  • E ufiufi ai le ie e tatau ona e faʻaaogaina le taumafaiga tele.
  • Luma ni kiliva mo le pusa.

E le sili atu le aveeseina o nei faʻafitauli i le afa itula, o lea e leai se aoga e tolopoina le galuega mo le taimi mulimuli.

Afai ua mavae sina taimi talu ona maeʻa le fausiaina o le mamanu, ma e taua tele, fetuʻutuʻunaʻiga, e sili atu i le aofia ai faʻapitoa.

Uma o nodes o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa & ...

O numera uma o faitotoʻa o le au faipule e faʻatonutonuina e Herx Key numera 4

-->

  • Faʻafefea ona faʻapipiʻiina ma fetuunai faitotoʻa latalata: Taiala mo le amataga matai

O vaega autu o le fetuunaiga mechanisms

Ina ia aloese mai le le mautonu, faʻamatala le uiga o faʻamatalaga faʻapitoa o le a faʻaaogaina e ala i le laasaga i Laasaga Faʻatonuga:

  • O le teto o loʻo i luga o elemene i le pito i luga ma lalo vaega o le faʻavaʻa, faʻataʻamilomilo solo i ai e tatalaina ai.
  • Tsazy - Cylinderndrical ofu mai le pito o le nofoaga o le faitotoa i luga o lona lautele. Latou te gaoioi pe a tatalaina ma tapunia le 'au.
  • Tali (Presser) Stuss - Sound Perceers. O loʻo latou i luga o le atigipusa ma faʻamalosi ma pi.

  • Faʻafefea ona faʻavaivaia se faitotoʻa o le faapaologa o fafie ma palasitika: faʻatonuga mo ituaiga taʻitasi

Faʻafefea ona fetuunai le faitotoʻa o le palasitika i luga o le faapaologa oe lava

Muamua lava, e mautinoa lava o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o le faʻaititia o galuega o metotia. O sese o loʻo faʻamatala i luga e ono aliali mai ona o le faʻaletonu o le faʻamau paʻu. Afai i le taumalulu e uiga i le faavaa, ma na e soona nofo mo le 'au, e le mafai ona alofia. O le mea lea, tatou te pulea le faʻamaoni o le faʻailoga. Afai e tatau, suia le gum i le fou.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_5

Afai o le faʻafitauli o loʻo i totonu o le masini masini e mautinoa ai le ulufale atu i le fetuʻutuʻutuʻutuʻutuʻu, aveese le tapuni lio

I le lofituina o le tele o mataupu, hexagon numera 4 ma le satauro corofwowveriver ua lava. E le masani ona manaʻomia le manaʻomia hex le numera 3, alaposa, pamu, palu poʻo mafolafola sikulukalaiva.

A o le i amataina galuega, matou te fautuaina le faʻalogo i le feololo o le nofoaga o le tapoleni ma le pusa. Lenei o le a aloese mai ai gaioiga le talafeagai ma seti mea i le tulaga sao. Ina ia faia lenei mea, tatou tapunia le faʻavaʻa ma le faʻatamala i totonu ma se penitala solo i luga o le lautele. O le iʻuga o le tagi e tatau ona tutusa ma foliga o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Afai e le o le mea lea, e tatau ona e faia Fetuunai soʻo se pa puipui o loʻo latou.

Tatou faʻamatala le faʻasologa mo mea faʻaletagata.

O le tapoleni na taofia ma pipii le tufuga

O lenei faʻafitauli o loʻo masani ai mo le tele o ata mamafa i le lua-potu tioata. O isi avega e mafai ona fausia ni ato mamafa o loʻo tautau i luga o le 'au, poʻo se fanau e fiafia e tietie i luga o le faitotoʻa. E masani lava ua uma ona latou amata vaai.

Lalo le lau e mafai ai ona maua le pito i lalo o matasele. Faaofi le hexagon ma feoai i totonu:

  • faasolosolo - siitia;
  • Toe faaleleia - aveese.

E fesoasoani i le toniga toniga. Maimau pe a naʻo le tasi le tulimanu o pipiimau, e manaʻomia le faʻateleina o le skew.

Ia faia lenei mea, faʻaaoga le itu itu o fetuʻutuʻunaʻiga o le pito i luga ma lalo ifo. Lili le HEXAGON o le sikulu: pe a liliu i le itu taumatau, o le tapoleni agai agai i le ki, i le itu tauagavale.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_6

I le tulaga saʻo, o le pito i fafo o le faitotoʻa o le faapalepale ma le pusa totonu e tatau ona tutusa.

A faʻapea e le lava le suiga o le gaioiga o le gaioiga, o le PVC-faʻavaʻa o loʻo faasaʻoina e le laina i lalo o le tioata afifi. O lenei galuega e sili atu le taʻutinoina o tagata taʻitoʻatasi agavaa. Latou te faʻaseseina le strokes ma tusa ma le polokalame o le a faʻapipiʻi ai uʻamea faʻafefeteina. Afai e le mafai ona usitaʻia faʻatekonolosi i tekinolosi, o le tioata tioata e le masani ai tufatufaina, ma mafai ona pa.

O le tapoleni na afaina ai le pito o le pusa pe ua ufiufi

I lea faafitauli, e mafai ona e fetaiaʻi i le tautoulu-taumalulu vaitaimi pe a fai o le fetaui lelei na sili atu le maualuga o mea e mafai ai mai le tulimanu. O le faʻavaʻa e matua mataga lava ma e sau i le faʻauiga ma le pine. Ina ia aveese le faʻafitauli, e tatau ona e faʻagaioi le Soush Sprizon. E taua le faia tutusa ma puipuia le skew. O le masini e fetuunai i nofoaga e lua: i luga o le pito i luga ma lalo o matasele.

Muamua Auala e Tutoʻatasi Le Faʻatupuina o le Sauniga palasitika o le pomu, e tatau ona e tatalaina atoa. Lenei o le a saunia faigofie avanoa i mechanasms.

Faifai pea o le fao o le fao o le pito i luga ma lalo o matasele. Pulea le taimi o le a taofi ai le fatafata o le a pipii i le faitotoa. Ina ua uma lena, o le fetuunaiga e mafai ona taofi. Ae e sili le ausia o se tulaga i totonu o itu uma e lua o le steash o le a tutusa ma le pito i totonu o le pusa faʻapipiʻi. E faigofie ona e faʻatonutonu, soloia se penitala i le faʻalavelaveina.

Faʻamolemole matau: o le ulu o le pito i luga fetuutuunai e mafai mai le tulimanu itu poʻo luga o le faitotoʻa faitotoʻa.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_7
Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_8

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_9

Fetuunai le pito pito i luga o le pito i luga ma le sikuli mai le pito o le faitotoa o le faitotoa.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_10

Fetuunai le pito i luga o le pito i luga ma se fasi i luga o le faitotoa o le faitotoa.

E ala i le tapunia o le laʻei le ea malulu

O le mea muamua e fai o le faʻailoa lea o le nofoaga o le faʻasaʻoina lelei:

  1. Uu se laupepa pepa i le amataga.
  2. Tapuni le sash.
  3. Toso le pepa.
  4. Matou te toe faia le taotoga, savali i luga o le laupepa.

Lea e mafai ai ona e iloa le tele o le alalaupapa. Faatasi ai ma le fetuunaiga lelei, o le pepa e tatau ona tutusa lelei i itu uma. A faʻapea e saoloto, o le a manaʻomia le fetuʻunaʻi le avanoa e ala i le liliuina o le aus. I luga o le lima e tasi o loʻo i ai se faʻailoga: o se slot poʻo se faʻailoga o le ata. I le fale gaosi setete, o loo faasino i luga.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_11

Ina ia faia le fetaui lelei ("taumalulu" mode), liliu le hexagon i le hexagon po o le sikulukalairi i le itu o le potu. Afai e tatau ona e faʻavaivaia le faitotoʻa, fuligi le auala i le isi itu o se faʻailoga o le auala.

O mea nei e mafai ai ona suia oe i le faʻaopopoina o le auala ma le fesoasoani a le pito i lalo o matato. Afai e te vaʻai i le amataga pe a tapunia le palu, o le ae vaʻai i le siku i le pito i luma. Taumafai, e mafai ona e mauaina le mea tatau i le maaliliina i le Loseton eria.

O nisi taimi e le mafai ona ausia le tulaga manaʻomia. O lona uiga o le mafuaʻaga o le le lelei o loʻo taoto i le suia o le mamanu poʻo le solia o le faʻapipiʻi tekonolosi. E mafai ona e aveese le tumau le tumau, e ala i le toe faia o le tali le tali mo se lua millimeters agai atu i le auala. Ae sili ona lelei le valaʻauina mo le toe faʻaleleia o tagata agavaa faʻapitoa.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_12

Pen Pactsc Badcony Factony Dangling pe Tapunia tapunia

O le 'au o loʻo faʻapipiʻi i le tapoleni ma lua fao. I le aluga o taimi, ua tolopoina. Ina ia tosoina le Mauga, 90 tikeri liliu le palasitika plug, o loʻo ufiufi ai ma faʻamalamalamaina le fao i le sikulukalaiva seia tu.

O le fiafia tele e malolo ai i le sukalati pulou ma faalavelave i lona taimi. O le mea lea, muamua toso le 'au.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_13

Afai o le 'au o loʻo tapuni malosi, ae le o le iʻuga poʻo le mea e tupu ai i le tele o le mafuaʻaga, o le mafuaʻaga o le le lelei o le sese o le pine ma le tali. I le tautotogo ma le vaitaimi tau mafanafana, o le faʻavaʻa atonu e laʻititi ai lefanua o loʻo ono faʻaaogaina e faʻatatau i le mafanafana. O le mea lea, o le faʻafitauli e foia ai le faʻataua o le pine i le "taumafanafana" tulaga - le igoa i le auala.

O nisi taimi o le faaletonu e aliali mai pe a uma ona fetuunai le faitotoa o le faapaologa. I lea tulaga, matou te vaʻavaʻai i le auala e oʻo mai ai le auala e tuʻufaʻatasia pe a tapunia:

  1. I le fanua o le tatalaina i luga o le tino, e iai le peea e poloka ai le 'au ma le avanoa avanoa o le steash. Fetaomi i ai ma lalo o le 'au i le "tapunia" tulaga.
  2. Matou te ufiufi le sash ina ia e iloa lelei i le pine.
  3. Sa matou tuʻuina le faʻailoga i luga o le faʻapapa na faʻafeagai.
  4. I le lamatiaga, pulea le mafutaga ma le pamu.
  5. Afai e tatau, toe tuʻu le mea e faʻamautinoaina ai le faʻamautinoaina atoatoa ma leai se aoga.

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_14
Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_15

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_16

Tsamp ma o se tagata realitory platik tatau ona ofi malosi

Fetuunai le palasitika faitotoa o le faapaologa ma o latou lava lima: atoa taiala ma ata ma vitio 9944_17

Pepe i luga o mea faigaluega, polokaina tapuni tatala stash

Afai e le o fesoasoani le lisi lisi, ona taoto ai lea o le faʻafitauli i le lipine o le lipine o le lipine. Toe faaleleia sili atu e tuleia le tagata agavaa.

Mo le manino, matou te fautua atu ma le iloa oe lava i taimi faʻatekinisi, vaʻai i le vitio.

Faʻafefea ona 'alo ese mai le fetuunaiga o palasitika papaʻu

Le tele o taimi e masani ona manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ai tulaga o le sash, e fuafua saʻo i le tulaga o le lipine o le lipine. Ina ia faʻalautele le vaitaimi o latou faʻafitauli-leai se gaioiga, faʻatasi ai i le tausaga e manaʻomia e faʻatino ai se tautua puipuia. O lenei e aloese mai sese ma faatuai le ola o le oloa.

E tatau ona e faia ni gaioiga se tolu:

  • fufulu e fufulu le galu o le pefu ma le sili atu le malosi o le suavaia;
  • faagasologa ma le sili -o le lukotor lubriction faamaufaailoga gusi;
  • Libricate libbon mea faigaluega i minerale suauu.

O faʻailoga o le librictant o loʻo faʻailogaina i luga o le oloa ma faʻailoga "pa'ū" poʻo le "mallenka". A maeʻa ona faʻagaioia ni node uma, matou te tatalaina le 3-4 taimi ma tapunia le auala e tufatufa atu ai le tufuga i luga o le laualuga atoa.

O lenei ua e iloa le auala e faatonutonu ai le palasitika balcton faitotoa faitotoa Ma e mafai foi ona e vave faʻaumatia le leaga.

  • Faʻafefea ona Faʻatonutonu Polise Pupuni mo le taumalulu: Faʻamatalaga auiliili

Faitau atili