O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga

Anonim

Ina ua uma ona faʻaʻee le taʻe, galuega e manaʻomia e fusi ai le fofo ma se fofo faʻapitoa. O le a matou taʻuina pe faʻapefea ona faʻataunuʻuina.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_1

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga

E le mafai ona pipii i lalo o le fusi ina ia leai se avanoa avanoa i le va oi latou. Tusa lava pe o se vala ua televave, sosoʻo ane pe mulimuli ane o le a paʻu'ū ai i totonu ia, o le fea o le amataga lea o le faʻasaua. O lea e le tupu, e tatau ona e tapunia le uaea ulufale atu i Cerardocs. O lea la, e taua tele ona iloa ai le auala e olo ai i luga o le taʻele i le faletaele, ma faʻapefea ona fai saʻo ma lelei.

O le a le mea e manatu o le o le raw

Le mafai ona iceceriencedince Diler mafai ona faigata ona filifili se fofo. O a latou ituaiga mea e sili ona tele. O le mea taua o le filifilia o se susu-faʻamaoniga paluga, ona o le atuatuvale e sili atu ona alualu i luma i totonu o le faletaele. E mafai ona faʻatau atu le fatu i le pepa o le sauni o se mea e sauni ai-e faʻaaoga le faʻapipiʻi poʻo le mamago le paʻu e manaʻomia ona teteʻa. I soo se tulaga, o le a faigofie ona galulue ma i ai pe a iai se numera o foliga:

  • Mea taua. E manaʻomia mo le agavaa o le faʻatumuina o le faʻavasegaina o avanoa. Le palasitika pepa faigofie o le a faigofie ona tufa i totonu o le uati i le va o papatusi.
  • Hydrophobity. A maeʻa le teena, o le tele e tatau ona tuiina le moli, ma ua le faʻamaloloina.
  • Toniga. O le i ai o le laititi le laiti mautu o le le taliaina. O le a latou faia ni mea uiga ese e taofia ai le fofo e tui le faavae.
  • Malosiaga. O le maso maaa e tatau ona toe talitonuina i le au. A leai, o le a vave liliu ese ai o ia ma sau i le le mautonu.
  • Tetee i aafiaga o vevesi fofo. Tuʻuina atu, o taimi i lea taimi, o le faʻatumauina o le a faʻatumauina, O le vave na tatau ai ona tatalia le togafitiga ma ni malosiaga ese.
  • Manaia vaaiga. O le pule o le vaega ua filifilia i le leo pe faatusatusa ma agafesootai. Lelei filifiliga ma le faʻaopopo o le uamea paʻu. Ile noatia lelei le faʻaaogaina o soʻoga o soʻotaga e matua matagofie lava.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_3

Seisi taua taua. O le filifilia o se vao, e manaʻo ina ia amanaia le poto masani o le ua faʻavae. O le faigofie auala e faʻaaoga ai le palu e faʻavae i luga o le sima. Ua lava i latou le malosi, ona latou tautau vave ai, lea ua mafai ai ona e galue lemu ma faasaʻoina ni sese talafeagai. E sili atu le faigata o le Epoxy fofo. Latou "poto" i le taʻoto ma le faigata ona faigata, ma o ni tagata tomai faʻatasi ma latou.

Faʻafefea ona fusi i le pito i le va o faʻamau i le faletaele: tolu vaega autu

Matou te amata i le mauaina o mea. Ina ia aua neʻi faia se mea sese i le aofaʻi, e aoga le maua o faʻamatalaga e uiga i le taumafaina o mea i luga o le igoa. Ae o lenei e naʻo se faʻailoga taua. E le amanaia le lautele o le gagana ma le mafiafia o le ipu lava ia. O le laititi o le tele o le nonoa ma le mafiafia o le, o le maualuga o le taumafaina o le taufaasese o le va.

O le faʻataʻotoina o faʻailoga i le va o faigamalo e naʻo le faʻamago atoa le kulimi. E fia le taimi o le a faʻamoemoe ia faʻalagolago i le mea na faʻaaoga ai le paluga na faʻaaoga. E masani lava o le gaosi oloa faʻaalia ai le aso e gata ai mo le afifiina. E tatau ona tatalia. A faʻapea o loʻo maua se fugue ma gluue mago, e mafai ona e amata.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_4

Vaega 1: Sauniuniga galuega

Muamua, o le a matou faamama ma le ma le mama ia fuaiupu i le va o papatusi. Afai e tatau, oe muamua aveese le paluga tuai. E manaʻomia lenei mea mo le faʻasologa tuai. Mo le e lata mai ia, e tatau ona e alo ese le tele o kufu. E faigofie lava le faia lea o lenei mea i le faʻapitoa taʻutaʻua, ua taʻua o le kapopi. Afai e leai se mea faigaluega, e masani ona talafeagai nai le sitof poʻo le spalala. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le mago le mama o le fofo ua olopalaina ma soo ese mai le soofaatasi.

Soʻo se soʻotaga i luga o le laina o loʻo faʻagaioia ma le sili ona faʻaaogaina ma se naifi. Ona matou puʻeina ai lea o le vaapiapi o le pulumu ma amata ona salu ai le toe faʻatulaga o le faʻavae mai le faʻaaogaina o avanoa. E taua le fufuluina o mea uma ina ia mafai ai ona ulufafo le fefiloi ma le paʻu seia oʻo i le faʻavae. A leai, o lona naunautaʻiga ma le paʻu o papatusi ma faʻavae o le a le lava lelei.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_5

Tatou agaʻi i le sauniuniga o le uafu. Afai ua sauni le tuʻufaʻatasiga mo le galuega, ona leai lea o ni faʻailoga faʻapitoa e manaʻomia. Ua lava e tatala le koneteina ma palu le tele. E manaomia le powder. Matou te faia se pakete talafeagai ma sasaa vai i totonu, pei ona faʻaalia i luga o le afifi. O le spalala ua amata ona faalavelave i le vai ma i le taimi lava e tasi e sili atu le tafe tafe le paluga. O le faʻamigiina atu o le faʻaʻaisa seʻia oʻo i le faʻapipiʻi.

E taua tele le faia i se faasologa. Afai e te faia le vice for ma sasaa vai efuefu e maua ai se mea e sili ona faigata, ma sili ona faigata. O le faigofie auala e faʻaaoga ai se taʻavale ma se afzzle-paluʻai. Ae mafai naʻo le pe a manaʻomia le tolopoina o le tele o le tele o le tele o faʻatelega. Le isi, matou te ave se pulupulu poʻo se pulumu ma faʻamio ai le ufiufi.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_6

Vaega 2: Talosaga o Grout

Fai e manaʻomia vave. Gaioiga e tatau ona saʻo ma mama. Ova le tele Tao i totonu o le faletaele e mafai ona eseese meafaigaluega.

Olopalaina spatila

O se mea uiga ese na faia o le paʻu vaivai. E foliga lelei, lea e fesoasoani e tuʻu saʻo ai se futu. Matou te mauaina se laʻititi laititi o le paluga i luga o le spalala ma faʻaseʻe lemu, faia strok i luga o soofaatasi. Matou te oomi le faʻapipiʻi ina ia e ati atu seia faavaeina. Ona matou liliu lea i luga o le mea faigaluega ma lona foliga foliga mai o le fofo i totonu o le avanoa i totonu o le avanoa.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_7

Aulelei e oomi ai ma fetaomi atu i fafo. O loo faatinoina nei gaoioiga mo le tele taimi seia oo ina tumu le sami atoa i le va o papatusi. Matou te liliu i luga o le spatula ma aveese le sili atu ma lona itu mafolafola. O lenei mea, fetaomi le mea faigaluega i le feagai ai ma taʻitaʻi i le Seam. O lea ua tatou ogatasi ma aoina se fasi hipte. Tele mea uma e mafai ona vaaia i luga o le vitio.

Otaota o lapisi

E televave ma faigofie le galue, ae naʻo lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina i luga o se lamolemole lamolemole. Tele taimi e feagai ai ma se mafutaga masani o le matou mafutaga fola Ae sa ia feiloai lava i luga o puipui. Mo le ata o le a tatau ona saunia se tali teisi itiiti mafiafia nai lo le a mo se spatula. O lea e mafai ona ia i ai i le loloto o le loloto o le soofaatasi.

O le tuʻufaʻatasiga e sili atu ona maualuga i luga ma le leo malie i luga o le utu pupula lima ma se mea faigaluega. O le tosina atu o le puʻeina i lalo o se tulimanu laʻititi, faʻatasi ai ma sina taumafaiga sa oʻo mai i le fetaiaʻi. O le iʻuga, o le atoaga o faigapao o le a ufiufi i se manifinifi manifinifi o le sooupu, ma o le au faʻalapotopotoga o gaioiga o le a tumu.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_8

Mea faigaluega ma le au

Mo le faʻamamaina o le chabbing ma le mapusaga loloto, e sili le faʻaaogaina o se masini faʻapitoa ma se telefoni. Totonu o le tane po o le ato o se fofo. A ootia, o loʻo punitia saʻo i le Seam. O le galuega a le Matai, o le taʻitaʻiina lava lea o le mea faigaluega ma aua le suia le malosi o le omiga. O sea masini e mafai ona faia i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, ave se palasitika palasitika taga, faʻatumu i le paluga, nonoa ma toto le tulimanu.

E taua le faia o se pu "sao" tele. E le tatau ona sili atu nai lo le lautele o soʻoga, aʻi o le tufuga o loʻo tipi i luga o faigamalo. Faatulagaina i se auala i le tuʻufaʻatasia o avanoa, faʻataga aʻu teisi teisi. A uma, matou te ave le paʻu paʻu ma amata ona tau lemu i le faʻavae. Matou te liliu i luga o le mea faigaluega ma aveese le sili atu le tele o le tele, o le taumafai e aua le olo i le mafanafana i luga o le ipu.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_9

Vaega 3: faamama ai

O le foliga mai ua uma le inisiua i le faletaele e faʻalagolago i le tiaʻi o lenei gaioiga. O mea faasatauroina e matua faigata lava ona aveese. E manaʻomia le soloia sei vagana ua mamaʻi pea. O lea la, o lea vave o le faʻaaogaina ai togafiti, e faʻamamaina papatusi. Matou te aveina se ie vaivai ie po o se teisi malie teisi ma olo le sitaili ma sina taumafaiga. Ua lelei ona galue ma se mapusaga, ae e tatau ona manatua ai o gaioiga na aulia i luga o le soʻoga o loʻo i ai i luga o le soʻoga, ese le lamatia

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_10

Faʻafefea ona puipuia le faʻalavelaveina o faʻailoga o faʻailoga i le va o nonoa i le faletaele

O le foliga mai o le pamu i se pamu fou o lona uiga o le matuia solitulafono na faia i le taimi o le galuega ma e tatau ona toe fausia mea uma. O lea e le tupu lea, e aoga le faʻalogo i fautuaga a tagata matitiva paʻu:

  • Ia mautinoa ia faʻamamaina uma ana vaʻa i le va o pou.
  • Aua le suia vaega o le tagata e gugu, afai e sauni tutoʻatasi. O le tele o le siʻitia o le aofaʻi o le vai o loʻo i ai i taimi uma e tau atu i foliga o le paʻu pe a uma le mago.
  • E fautuaina le tootuli i le tootuli i le faʻapipiʻi i le lua moli e maua ai le avanoa e ō ai. Mo lenei, ina ua maeʻa le uluaʻi fefiloi, ua tuʻufua mo le 6-7 minute, pe a maeʻa o latou, latou te toe tumu.
  • E le mafaitaulia lava e le fautuaina e faʻavasegaina le faiga o le faʻamamaina o mea e faʻaaoga ai le paʻu lauulu, ata ma le pei o le. I faʻapena tulaga, e le maua ai le malosi tatau.
  • Fefiloi i luga o se tulaga faʻafaigofie ono manaʻomia vaitaimi o le faʻaitiitia o le susu i le taimi o le malosi. Aua le lafoaia lenei mea.

O le fusi saito o le faletaele ma o latou lava lima: 3 tulaga o le talafeagai talosaga 9972_11

O le aoina o le fusipatu i le faletaele ma o latou lava lima - o le faiga e le o faigata. E oʻo lava i le leo leo le mafai ona faʻafefiloi ma ia. E taua le filifilia saʻo o se pulou faʻamama, ina ia fetaui lelei mo faʻapitoa tulaga faʻagaioiga, atoatoa ona tapenaina e galulue ma faʻaaoga e tusa ai ma faʻatonuga.

  • Sima poʻo le epoxy tuʻu: matou te malamalama pe o le mea e faʻaalia ai

Faitau atili