5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama

Anonim

Tali atu i fesili le lelei. O le aso i le autū o lo tatou manatu - o le umukuka. Afai o iai sau fesili pito i luga-i le-faamamaina, tuu i latou i manatu.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_1

Fesili 1. Faʻafefea ona fufulu le fasimoli e aunoa ma se taumafaiga faʻaopoopo?

O auala mo le faʻamamaina o le ipu i le ituaiga o le gel, o loʻo liliuina i le taamilosaga ma pe a uma le 15 minute o le le gaoia o loʻo fufulu ma le plaofiaga ma vai pe a uma le 15 minute o le le mafaufau. O nisi taimi o le PeomaX fesoasoani nai lo le gel. I le avea ai o se tulafono, e leai se mea e manaʻomia ona manaʻomia mo se taimi umi ma chop e alu pe a fai o le lelei o le pikiina o lona uiga o le palapala ua tusia. Ina ia fufulu le umu mai i lalo ifo o le gaʻo i lalo, e manaʻomia le togafitia lelei ma le sua o le tipolo ma vineta ma alu mo ni nai itula.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_2

Fesili 2. E faafia ona e manaʻomia le faʻamamaina i le umukuka?

Vaʻai i totonu o lo matou potu e tapena ai taʻiala. Fai mai e tatau ona e fufuluina i vaiaso uma, ma o le a - i masina uma. E fautuaina e salu i le umukuka i aso uma pe a e 'ai ma kuka i luga. O le palapala i luga o le fola - e le o le sili ona manaia E mafai ona latou feagai uma ma le fale ma tosina iniseti ma rodents. Ina ia matou le feagai ma pine, e manaʻomia le faʻatulagaina o le teuina, fufulu ipu e foʻia ma mea uma i totonu o le pusaaisa ma tapuni uma i totonu o le kapoti. Ua faʻaalia foi le faʻamamaina o ni nai aso mo i latou e masani ona faʻaaoga le umukuka. E fesoasoani le tumau pea. Aua neʻi galo e fufulu faʻasolosolo ma suia umukuka solo, lea e lelei ai le le fiafia o manu, tafe ma pou. Faʻatasi i le masina, faʻasolo ai le pusaaisa ma mea uma teuina i totonu o le umukuka.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_3

  • 9 Tulafono i le Faatulagaina o le umukuka, o le a faigofie ai le faamama

FESILI 3. Faʻafefea ona aveese meaʻai a le kapeneta?

Na aiaia ma faʻatau atu toetoe lava i fale teu oloa o Matagaluega o Vaega o Matagaluega mo Aulele oloa e lafo ai oloa mamago uma: cereals, pasta, coata. Pau lava le mea e te tatalaina ma le mafaufau i le kapoti e tatau ona teuina i totonu o se koneteina ma se tapuni tapunia tapuni tapuni tapuni. Ioe, o le pasta pe kusi o loo e manatu e 'ai taeao. O oloa o loʻo i ai o se auala lelei e faʻatumauina ai le tumau ma iloa ai, i le a le setete o au tupe faʻaalu, ae le i alu i le faleoloa.

Pusa tagata mo le tele o oloa

Pusa tagata mo le tele o oloa

135.

Faatau

Sa taofia muamua, pasta ma ituaiga o le fufuluina o faletupe mai lalo o koko ma se mimilo pou pulou ma teu lau umukuka.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_6

Tatou toe foi i le lele. Afai na e mauaina lena mole amata i se afifi ma le cereal, o le a e tatau ona togi le afifi lea e puipuia ai le salalau atu o le fagatuatoa, ma le kapeneta e ui atu ma fufulu. E i ai le le mautonu auala mo i latou e le fiafia e togi ese: faʻaoʻo ai le faʻatoʻaga ma Moth ma o lea ua lelei le faʻamamaina o le Moth larva. Faapitoa vaega mo meaai oloa o loʻo faʻatau atu, o loʻo tusia i le faitotoʻa o le Kapeneta mai totonu. Faatasi ai ma le fesoasoani mai ia i latou, e mafai ona e iloa pe o le moe ua mautu i lau kapoti.

Fesili 4. Faʻafefea ona aveese le manogi le lelei i totonu o le pusaaisa?

1) Saili le mafuaʻaga o le manogi le fiafia ma faʻamuta ai;

2) Faʻamama le fufuluina o le pusaaisa poʻo le itiiti ifo i le fata ma pa i le manogi le fiafia o le manogi;

Coal deodiactor mo puipui o le pusaaisa

Coal deodiactor mo puipui o le pusaaisa

160.

Faatau

3) Uu i totonu o le 'aiga o le' afa o le lemon, 'afa le aufana, o le ato ato ma faʻamalosi tino poʻo masini faʻapitoa e faʻaitiitia ai manogi. Tipi lemon ma aniani, e pei foi ona o le faia o le koale, e aoga tele manogi.

Antabiabiarial Storedioration Rug

Antabiabiarial Storedioration Rug

74.

Faatau

4) tausisia tulafono o le faʻatulagaina o oloa i totonu o le pusaaisa, ia fiafia i le tapuni tapunia. Tatala papatusi ma supa, afa o le vai vai e aunoa ma se ata tifaga ma isi auala tatala e aunoa ma le teuina o lau pusa.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_9

Fesili 5. O fea e amata ai ona fufulu le umukuka?

Ma le faʻamamaina o oloa uma mai le laulau ma luga, ma pe a maeʻa le fufuluina o ipu. A amata ona e alu i fafo, efuefu mafai ona alu i luga o oloa le iloa. Aua le faia faapea!

Silcone Sponge mo le fufuluina o ipu

Silcone Sponge mo le fufuluina o ipu

23.

Faatau

A maeʻa nei gaioiga, mafaufau ia e manaʻo e aveʻesea nei, ma fuafua lou faʻamamaina ia e faʻatatau i le faʻamatalaga o le faʻavaomalo. O lenei mataupu faavae e faigofie: Tatou fufulu mai luga i le pito i lalo, o le mea lea, tatou te aveesea ma solo le kapeneta ma pito i luga o le aso, Oti 'ai laulau), ma naʻo le pau lea ia tatou logoina ma loʻu foloa.

5 fesili ma tali e uiga i le umukuka mama 10354_11

O i ai ni au fesili e uiga i le faamamaina? Aua le iloa le auala e fufulu ai se tasi po o le isi potu? Fesili i manatu!

Faitau atili