Heatle Bouler: O le a le mea sili atu, faʻaleaganuʻu pe faʻamalosi?

Anonim

O tekinolosi fou o loʻo faʻamalieina ai le latou nofoaga i le maketi o le lafumanu ma o nisi faʻatauga ua uma ona mafaufau i mea o le a lelei le alu i le ituaiga Ae e le o tagata uma o malamalama o le faigofie sui o le pine tuai o le a le faʻatapulaʻaina i le faleʻoloa fou.

Heatle Bouler: O le a le mea sili atu, faʻaleaganuʻu pe faʻamalosi? 10550_1

Faailoga pe agafesootai?

Ata: Ariston

O a foliga o le ata o le mamanuina o le malaia o tagata faigaluega, ona o le mea e tatau ona toe fausia ai le vevela o le vevela?

  • Kesi boler: fesoasoani mo le filifilia ma faapipiiina

5 vaega taua o le condensations tagata faipule pe a faatusa i le masani

1. O mea e mafai ona fai ai oloa i le vaipuna o le condot o le biolement Bouler e le maualuga atu nai lo le 57 ° C (o le Boulewards Bouler e taunuu ai 200 ° C)

O le maualalo o le vevela o oloa e tau atu i le faʻavae o le condussate - faʻafefiloi o le suauʻu ma toe faʻaleleia o mea e nofo ai i chimney. Afai na matua vevela oloa o oloa, ona lele lea i le paluga atoa i totonu o le paipa ma e le lava le taimi e te lototetele ai. Ma o lenei faamaualuga o le soona saua, ma o le a vave ona soloiesea la le laki masani ai. O le mea lea, mo le faamalumaluga palota, o se nofoaga fou o vailaau e manaʻomia (mo se faataʻitaʻiga, staness uamea poʻo acid-faʻamalosi tino).

Faailoga pe agafesootai?

Condennate netuarizizer. Ata: Burerus.

2. Le Burner i le Condundnation Boiler ei ai se tapuni tapunia potu

O le burner e faaauupegaina i le fan e fafagaina ai se aofaiga atoatoa o le ea. Mo le saʻo ma lelei le faʻagaioiga o le system, ea e manaʻomia mai le auala, o lona uiga, i le faʻaopopo i le chimney o le isi ea ea. O le mea lea, e masani lava ona masani ai chimneys i le condensationstion systems o loʻo faia mai i le coaxinal paipa (coaxal faagaebe - o le mea moni lea, e lua paipa e sau mai le auala i fafo o le potu i fafo. faagaau.

Faailoga pe agafesootai?

Ata: Dedetrich.

3. E tatau ona liua le fan

O lea la, e tatau ona avea ma paoa tumau. I le tele o faʻataʻitaʻiga o tagata toto masani ma le siosiomaga e tanumia, e leʻi manaʻomia le eletise, i.e.e sili ona taua.

4. E ao ona aluese le mamafa o le mafaufau i se mea!

E moni, o fea e faia ai le pa puipui o redin o resid ma acid? Afai e laʻititi le faʻaputuputu o le matua, ma e mafai ona faʻamalosia malosi ma le vai (a itiiti mai 10 k 1, ma sili atu 25 k 1), ma le neptic tane). Ma afai e tele le faʻamalosi, ma e te le manaʻo e maʻimau i aso uma i le selau o lapisi vai, ona e le aoga lea o le boraler. O se pusa tele lava lenei i le utaina pei o se maamora o le maasiasi, pasi atu lea e faʻamalosia e leiloa ana meatotino leaga, ona e mafai lea ona tuʻufaʻatasia i le afi.

Faailoga pe agafesootai?

Ata: Mataala.

5. O le Cindnezation Bolir Water o le a le o

Ae, ma masani masani, o le sili ona lelei o le vevela o le colant i le condensation boair e le sili atu i le 55 ° C. O lenei sili atu nai lo le lava, tatou fai mai ai, mo se faiga o vai mafanafana o fola, lea o le vevela o le coailent e masani ona le sili atu ile 25 ° e le lava le tino. O le mea lea, o le suia o le koluse komepiuta i luga o le faʻaputuputu, e tatau ona e faia le suiga o le tamaoaiga - ae pe o loʻo lava le malosi o le tino mo le faʻavavevave mo le tino fou. Masalo o nisi o le o le a tatau ona suia.

Faitau atili