O ogalaau o onapo nei mo le fale: mamalu, foliga o le filifiliga ma le poto o le faʻapipiʻiina

Anonim

O maa faaonapo nei ma ogaemu o manuki e lanu uliuli ma le lelei ma faigofie ona galue. Tatou faamatala atu o latou tulaga lelei i isi foci fafie, eseese o filifiliga ma faapipiiina.

O ogalaau o onapo nei mo le fale: mamalu, foliga o le filifiliga ma le poto o le faʻapipiʻiina 11169_1

O le a tao o magalafu sili

Ata: Brunner.

Manuia o ogaumu

1. Manaia le susunuina

ua faatotogaina uma ogaumu po nei ma se faitotoa glazed (o lo latou tutusa lenei mea ma le fireplaces) ma dampers ea. Peitaʻi, o se maʻa maa, e ese mai i le afi o le afi ma uamea "ua faʻatagaina" e mafai ona faʻagaioia i le maualuga o le vevela (t = 500-650 °. E le gata i lea, e le gata i le afi o taitai i le saoasaoa i le pisuaina o ogalaau ma papatusi maualuluga o lotoa (mo se faataitaiga, corder). O le mea lea, latou te mauaina le sili ona atoatoa tuʻufaʻatasiga o le suauu (fang o le fligus scase) ma faʻateleina le lelei o le masini.

Latou iloa ogaumu firecases ma laiti snowing (autu tafe ea) ma grate (ea tafe e ala i le faaletonu le pito i lalo). Tagata tomai faapitoa taitai feeseeseaiga tele e uiga i le ituaiga o mamanu e sili atu ona lelei. E naʻo le fiafia o le i ai o se ulutala e faʻafaigofie ai ona pupula se ogaumu.

Sewber (alatoto i le outlet) mamanu, o se tulafono, e le o aiaia: e na o le manaomia, talu mai le tafe kasa flue slows i lalo i le auala i totonu o le ogaumu.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Photo: Brunner.

2. Faʻaaogaina le vevela vevela

I le fale o le maaa o maʻa, o le asu e maua ai - o le faʻaupuga poʻo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻi, o le spiral) o le mea taua o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le vaega o le faaeega o le vevela. O lea la, e le pei o le magalafu ma se alaasu tafe-tuusao, e le faalogo i le ogaumu o le auala, ae o le potu. Moni, e asu auala e manaomia ona faamama taimi i lea taimi e teisi faafaigata le galuega a le tuufaatasia.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Ata: Wolfshohher tonwerke

  • 5 ituaiga o afi afi mo se fale tumaoti

3. Mafai ona faaputuputu le vevela

O le ogaumu, e oʻo lava i le taimi nei modalar mamanu, e taua tele ma, e tusa ai, o le vevela i totonu, toetoe lava a faʻateleina le ea i totonu o le potu, ona amata ai lea o le ea mafanafana. E le o se mea lelei pe a e taunuʻu mo le tasi pe lua aso ma e te manaʻo e vave faʻamafanafana le potu. Peitaʻi, o le Interylial Unit e sili ona lelei mo le olaga tumau, pe a faʻatagaina e aloese mai le siʻitia o le vevela o le vevela o le vevela vevela.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Photo: Brunner.

Mea mo le ogaumu: Piliki, chammed poloka po o maa?

O mea autu mo le taotoga / faʻaputuga ogaumu o le atoa-uumi mumu piliki, chmimed ma maa poloka. Saili se piliki lelei, talafeagai mo ogaumu, o se galuega mo se polofesa. E tatau ona manatua ai o le a le mea o piliki mai le tele o vaega na o le tutusa o le laau e ono eseese. Ae o le piliki e matua taugofie nai lo le "tagata tauva".

Kamupani mai fafo (Brunner, Wolfksöhern Tonwerke, ma isi mea) e masani ona faʻaaogaina mo le aufaʻatasi poloka (e tusa ma le fale tekonolosi ma vevela-tasene o le sitaili i le va o cereracs O le tau o le ogaumu mai lenei mea e amata mai i le 90 afe rubles, pe a uma ona faaumaina ma le maa maa po o se ogaumu.

O loʻo iai i le paʻu o le maʻa o le maʻa ma yanitauvi ma le yannaununin e faʻaaoga ai le owwy oncormagnets - o le Squala Sket Ste. (Matou te maitauina o le laina paketi o le Onesi Tulikai le mataupu o loʻo aofia ai se mea o selsus - tutusa tutusa vevela-faʻafefeteina.)

Ole mea faʻapitoa ole piliki, aufaipese ma le maa e pei lava tutusa, ae o le faʻailoga e matua taua lava (50 o le maʻa o 2750, Chamock Brom - 19007, Chamock Borgid - 19007, Chamock Borgid - 19007, Chamock Back - 19007, Chamock Borgid - 1900-17. O pa o pa e faʻaalu e sili atu le vevela, o loʻo iai se aʻafiaga lelei i luga o le lelei o le iunite, tusa lava poʻo le ogaumu aatele amata ona vevela le potu.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Ata: Wolfshohher tonwerke

Le Manaoga mo le Faavae

E oʻo lava i le puʻupuʻu o maa malosi i le 400 kiloki, ma o lea, latou te manaʻomia a latou lava koluseni faʻamafanafanaga poʻo le faʻamalosia o le lotoifale o le faʻatupuina o le fasiga o le fale i le fale. O le pito i lalo o le ogaumu o loʻo aveʻesea i luga o le tulaga o le muamua fola. O le tau o mea ma galuega i luga o lona fausiaina - i le laina o le 20 afe rotabs.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Ata: Tulikuvi.

Mafua o le Mauga o Faleoloa

O le ogaumu pilito ua faataatia i luga o le fale omea, a o le mafiafia o le fula e le tatau ona sili atu i le 5 mm. O feagai ma le sili ona lelei o le taifau ma le masonry, o isi uma tali e faʻatino pe a maeʻa le fausiaina o le ogaumu. O le poloketi ma le taupulepulega a le Runory o le a tau pe tusa ma le tasi ma le afa taimi sili atu taugata nai lo le tau o mea.

O loʻo faia ni mea lelei o loʻo faia i le chamotte ma maa poloka i le 1-2 aso ma le silika kelu. Galue tatau ona uuina se pule mai le tagata faʻatau kamupani - a leai o le a le aoga le faʻamaoniaina. O le tau o le Fonotaga o le 25-30% o le tau o le oloa.

O le a le pake e sili atu le lago afi

Ata: Wolfshohher tonwerke

Filifilia o Chimney

O le tapuni o le piliki ua folasia ma chimney; Nofoaga i le pasia o tuufaatasi ma taualuga, o le cutter o loʻo faia (o loʻo faʻateleina le mafiafia o le mafiafia o pa paipa).

O iunite mai poloka o loʻo faʻaogaina ma chimneys-sanuisi e faʻavae i luga o le simitika poʻo uʻamea uʻamea. E mafai foi ona uma i luga o le pu ma le faʻapipiʻiina; I le tulaga lona lua, o le chimney ua setiina i le tele o ogauluga i le faavae e tasi ma fesoʻotaʻi ma se tee, ma i le pito i lalo o le paipa. O le tau o le le mautonu o le chitney mo le ogaumu e mai le 4500 torbles / m.

Faitau atili