Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu

Anonim

O le amataga o le fauina vaitau e le mamao, ma o taimi e talanoa ai e uiga i lauiloa lauiloa - malamalama poloka. O le a se mea e filifili ai le mafiafia o puipui? Fai ia latou tasi-vaega pe tele-tele? Faʻafefea ona faʻamalosia le poto ma e te manaʻomia e faʻamalosia ai taʻitaʻi? Matou te tali i nei fesili ma isi fesili.

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_1

Tuu le poloka

Ata: Tapunia / fotodom .ru

I māmā (o loʻo taʻua o le fausaga o le faʻaaogaina) poloka le tele o lelei i luga o isi mea. O le tau gafatia lea, o se talafeagai lelei ma le saoasaoa o le masonry, aua o poloka uma e tutusa ma le tele o piliki. O le mea moni, e iai foʻi le le alualu i luma, e pei o le maualalo le malosi ma le faʻamaosoina o le teteʻe (aemaise lava o lenei popolega sese oloa mai le laupepa sima). Peitaʻi, o tekinolosi faʻaonapo nei e faigofie ai ona foia nei sese. O nisi taimi e sili atu le faigata ona foia faʻafitauli e tupu ae e te leʻi fausia le fausiaina o le fausiaina o le filifiliga o poloka ituaiga, mafiafia ma puipui mamanu.

Tuu le poloka

Ata: Yong.

  • Faamafanafanaina o piliki puipui: faʻafefea ona faia i totonu ma fafo o le fale

Le vevela o le mafai ona togafitia le mafai ona puipui mai poloka malamalama

E tusa ai ma le SP SP 50.13330.2012 "o le puipuiga o le fale" manaʻomia e le faʻaititia o le vevela o puipui (R0: mo Moscow ma St. Petersburg - e tusa o le 3.2 M2 • ° C. ° C / W, mo Krasnodar - 2.34 m2 • ° C / W.

Ina ia maua le mafiafia o le mea e tasi o se tasi-vaega tino mai i se mea e tasi, e tatau ona e faʻateleina R0 i luga o le vevela o le puipuia o lenei mea (na matou taʻitaʻiina a latou tulaga taua i le laulau). O le vaifofo o lenei faʻafitauli o loʻo faigata i le mea moni o le vevela o le faʻaaogaina o le malamalama o le malamalama o moli poloka e lautele lautele faʻatapulaʻaina. O lea, i le tulaga o le Cerarazite (nderate O Le Taua Tele, ma o se mea o loʻo gaosia ai le malosi o le maa faʻataʻitaʻi i le pa puipui.

A faʻatau poloka mai le Cellular Smarete, e tatau ona e fai mai se kopi o le tusi faʻamaonia o le tausisia o le Orst 21520-89 ma le tutoʻatasi le malosi e se Scooks Scaleromester.

E aoga le matauina o le tasi-vaega poloka pa puipui o le "talafeagai" mafiafia i le lautele o Moscow e le ausia le masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, R0 fenguga mai le kesi-sili-silikia poloka o le d500 brandy (denty o le 500 kg / m2 "° c.1. O lea, e tele tagata atiaʻe ona filifilia le tele-faʻatulagaina mamanu o loʻo iai.

O le tui puipuia o puipui e mafai ai ona ausia ni faʻailoga maualuga o le vevela o le saogalemu ma le tele o teuga tupe i mea ma galuega, e aofia ai ma le Traveleer. E le gata i lea, e sili atu le afaina o le tagata i le taumalulu: pe a fai i le taumalulu o le a ia tuʻua le fale mo le lua pe tolu aso, e mafai ona tape le potu e le fiafia i ai. O le le maitauina o le tele o pa o loʻo talepeina o le olaga puʻupuʻu o le faʻamalosia (e le sili atu nai lo le 50 tausaga), ma le taimi o pa o le a malulu.

Manori Tekonolosi

O poloka o poloka o loʻo faia i totonu o le vai o loʻo i ai ma e le aoga i galuega faigata. Peitai, o meaola eseese o lenei mea - lona lava faapipiiina patino, ma ua faamalosia e mafaufau iai. O mea sese pe a faʻatautaia le faʻatauga o mea e afaina ai le paso o puipui, lo latou malosi, fufusi ma le gaʻo feai.

O le fesoʻotaʻiga i le va o le faʻailoga mai le poloka ma le piliki o loʻo tumau e tatau ona tumau ma tumau, ae mataina, ae le mafai ona gau le puipui i le fale. O filifiliga sili ona lelei o le kapeta steel grid, tioata po o basaltoplasty.

Faʻafefea ona faʻaititia le vevela leiloa e ala i le mason itu. O le faia lea o lenei mea, e manaʻomia le faʻaititia o latou fafine lautele ma / pe faʻaaoga "faʻamafanafana" fofo. Afai e le sili atu le 1 mm i luga o poloka o poloka i le 1 mm, o le faʻataʻitaʻiga faʻamalosi e tuʻu i luga o le itu o le fofo ma le mafiafia o le e mafai ona le amanaiaina. Alas, o le Hedable Geometry e naʻo ni poloka taugata taugata na faia i pisinisi ma aso nei o le autoomole ma faʻataʻitaʻiga (mo oloa a le YTOG_.

Tuu le poloka

Vod Arbolite poloka, o loʻo faʻamalosia ai le polystyrey o le afu (a) poʻo neuropom (b), o loʻo faataatia e aunoa ma ni au. Ma o le mamafa o sima o loo sasaa i totonu o le ana. Ata: Yong.

I le taimi o le fausiaina o Ceramrac e talosagaina, Arbolite, Cerardzite sima ma le sili atu sima samasama, o le mafiafia o le fuʻa o le 10-15 "fofo" fofo. E mafai ona saunia i luga o se 'oloa mai le uia ma le maualalo-denenith fasi pepa faʻapipiʻi, pei o le oneone na faʻatauina, o loʻo faʻatau atu i ato ma taʻoto.

Sauni "mafanafana" fefiloi (porotherm tm, knaf lm21, etc.) o le a tau na sauniaina tutoatasi (mai le 300 M.0 M2), O teuga e le mafai ona faia ia te ia lava, aemaise talu mai papalagi ma sedels o le setiina na faʻaopopoina i le faʻapitoa faʻapitoa, saunia lelei le malosi ma le poloka.

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_6
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_7
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_8

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_9

O poloka poloka o se tasi o mea sili ona talafeagai i le galuega. I le amataga o le masolo o le faasologa, o le tele o maa o loʻo aliali mai ma faʻaloaloa atu i le va o latou ma seevae. Ata: Yong.

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_10

O le kulimi e faʻaaogaina e se faʻailoga faʻapitoa (scoop

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_11

O poloka na vaaia na vaʻaia ai le tele o nifo e aunoa ma nifo. Operas o loʻo tumu i le faʻamalosia o 'au mai se maualuga maualuga

E tatau ona e faamalosia le masonry. A o le fausiaina mai le Cellolar poloka (Foam sima ma le kesi-sili-sili), o le muamua ma le laina lona fa ma le laina o le lagolago o le lagolago. I le taimi lava e tasi, uamea po o le pa puipui ma le lautele o le 10 MM e faia i Steres, lea e faia e ala i le tusi lesona po o le leai nila. I se faʻaopopoga, e manaʻomia e faʻatulaga ai le faʻatulagaina o le lautele o le vaipuna i le va o fola ma lalo o Malaerlat. Ina ia aua le avea nei ma tagata malulu e le malulu tele, latou te faʻaesea mai le auala auala e le postsyrene fom poʻo le fulufulu laʻau. I totonu o le fale mai le Uluai Faʻaipoipoga o le D400 Brand, E taua le faʻatonutonuina o le tatalaina o le faitotoʻa ulufale, faʻapea foi ma le faamalama o le sili atu o le 1.5 mita po o racks ma riggers mai le faamalosia o le cellalar o le sima sima d700 po o le d800 e sili ona manaomia.

A tuʻu mai mai Arbolic ma Polystyrene Bonds, o le laina lona tolu o le laina e faʻamalosia ai le mesh (sili - palasitika)

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_12
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_13
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_14

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_15

Ata: "SK DEP"

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_16

Puzzle tuufaatasiga o poloka laupapa faʻatelevave le masonry, aua o mea o loʻo manaʻomia e faʻatumuina i se fofo i tulimanu. Ata: Wienerberger

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_17

Faʻavasega ma mo nisi meatotino, o le poloka poloka e pei o se piliki, ae e le oi ai le susu ma le malulu o le piliki, o lea o le fale e manaʻomia ai le faʻauma. Ata: Wienerberger

I le pa o Ceramrac sima ma Cerractic Pracky Blocks, e le o manaomia le fusi. O le manaʻomia mo 'oa faufautua e fuafua e ala i le fuafuaina o uta mai luga o le tuufaatasiga ma taualuga.

Faʻafefea ona fai ni vaʻa i luga o taua. O tagata gaosi toatele o nei aso o le mafuie i le mafuie o le kapeka ma le satani-sili E ufiufi e Chary i nofoaga.

Filifiliga o le Masonry

Tuu le poloka

Faʻatapulaʻa mai le tagata e mauaina poloka ma le mafiafia o le 250 mm i le tuʻufaʻatasia o fulufulu fulufulu (100 mm) ma faʻasaga i piliki. I le va o le faaseeina ma le piliki tuua le ventipelation gace 50 mm (a). O le pa o le Form Crerete poloka ma le mafiafia o le 400 mm ma le fafie i le pollippich; Fetuunaiga fesoʻotaʻiga (manifinifi uʻamea laupapa poʻo le lapotopoto) o loʻo i ai i le sitepu o le 400-600 mm i luga o le itu (B). Vaevaega: IGor Stehagin / Harda Ala o Faasalalauga

Le Fale i le Fale

O puipui na faia o le malamalama poloka saunia se mea manaia micromite i potu, pei o le tele o le susu ua ave mai le ea (pe a tuu i posstyrene ponesi. O lenei uiga e taua tele i le leai o se nofoaga tau o aso nei.

E tele polofesa e le fautuaina faʻamalosia poloka poloka puipui mai totonu ma le valoa le faʻamalositino ata tifaga, pei o le a faʻaalia ai le microclite i totonu o le fale. E manaʻomia le faʻamautinoaina o vaegava tele o le faʻamaliega mai le pito i fafo o puipui. Mai lea itu, o le manatu, o le sili ona lelei auala e faʻauma ai se fale o le malamalama poloka o se kuka ma se piliki ma le ventsuzor pe faʻapipiʻi o le tui.

Faamafanafana ma teuteuga

Moli poloka, e aofia ai chitac, e le o se polofiti e le lava ma manaʻomia foi le puipuiga mai le susuga i le siosiomaga. O auala sili ona taatele o le faʻauma poloka o pa puipui o loʻo feagai ma le piliki, faʻapipiʻi, faʻamau ma fusi i luga o le lotoa fofo. Uma o loʻo faʻatagaina se faʻaopoopo e faʻaseʻe ai puipui.

Faʻaaoga mo le tuiina o puipui mai moli papa manoa o polystyrene o vailaau ma polyarethane o papatusi a o papatusi, atoa e pei o polyrarethane e le manaʻomia. O nei mea o loʻo i ai le lautele o le vaseina le pormoni ma faʻalavelave i le puipui e tuʻuina atu le susu, faʻapipiʻi i totonu o le mamanu ma le ea ea.

O puipui ma piliki o loʻo feagai ma le fale "masani" ma i lenei aso e lauiloa, tusa lava pe o le mea moni o le faʻaumaina o le faʻavae o le lautele o le Faavae o le 150 MM Mo lona faʻatinoina), ma pe a fai o loʻo tuʻuina atu, ma le 7/250 mm.

Tuu le poloka

I aʻai o Rusia, o le tele o seneturi na fausia i le fale ma le laʻau muamua ma lona lua laupapa laupapa. O le taimi nei o le faʻaumaina o metotia faʻaopopo e faʻatagaina ai "tusiata Ata: "Fuafuaga.ru"

O le afu le atoatoa o le piliki o loʻo feagai ma e laʻititi, ma e mafai ona maua le susu i totonu o le pa o le kapeteni. O le mea lea, i le va o piliki ma poloka, o le faʻamatalaga taua o le 20-40 mm o loʻo tuʻuina atu. Afai o le popo o puipui ma o loʻo faʻatinoina i le taimi e tasi, o le piliki e fesoʻotaʻi ma poloka o mokesi mokesi.

A ua uma ona fausia le fale faatau le fale faatau. O le aufaʻatau e masani ona ofi atu i poloka e faʻaaoga ai le palasitika papala o loʻo ofuina i luga o rods-jumpers.

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_20
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_21
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_22
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_23
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_24
Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_25

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_26

O faʻamaʻi e faia o le Atimenum poʻo Stel Bullvation Faʻamatalaga e talafeagai i le faʻapipiʻiina ma tautua i le 50 tausaga. Ata: Ronan

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_27

A o le masini o le fale teu oloa i le va o le feutagaiga ma le kuka e tatau ona faia i totonu o le fomai. Ata: Ronan

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_28

A faʻapipiʻiina se faʻamafanafanaga vevela, muamua o puipui o le maualuga o fulufulu fulufulu paʻepaʻe (pe lua-vaega), faʻaaogaina lagolago tele, o ni mea faʻapitoa mo lenei. Le isi, o le uluaʻi vaega o fofo e faʻaaoga i le uati. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_29

O le faamalosia faamalosi ua tuleia i ai. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_30

Ua tapunia le grid ma le tini o le vaega o le sima. Taumafai e faʻaaoga le faʻapipiʻi i le tasi vaega (i luga o le scid scID) o le a oʻo atu ai i se faʻapitoa o le fausaga. Ata: Vladimir Grigoriev / Curda Media

Fale poloka mo puipui: Tali i fesili autu 11198_31

E maua mai e le kamupani kamupani ni oloa faapitoa mo le feitaiina lea o le ie. Sei o tatou fai atu i le rockwol mo le faʻapipiʻiina o le masony ofo "Kuvii Batts", ma mo le Plaster Systeds - "Rocafasad". Ata: Powckwol.

O le sitaili faʻapipiʻi e tatau ona i ai le onosaʻi i le faʻaaogaina ma le vase e le o le sili atu o le 0.09 mg / (m • H • le pa). O le mea sili e faʻaaoga ai le Polokalame o le Faamaopoopo ma Vere-Soument Consians, e pei o le Cerzit St24, Weibers: O puipui na faia o Form sima, o Polystyere ma Corterny

Clinker Claddding sa i ai i faiga ona o se faʻaititia o le faʻaitiitia o le tau o lenei matagofie ma mea mataʻina. Clinker Tiles o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻavae o le vaega. A o le ovalaiga, muamua i le fesoasoani mai tamai fusi faapipiiina o papatusi mai le maualuga o fulufulu mamoe, o le a le plorter o lo o apalai.

Tuu le poloka

O se tasi o le faʻatumu mea na maeʻa ai aso o le aso laupapa o le laupapa laupapa. O laupapa e faʻapipiʻi i avanoa, o lea ua le ofi le paʻu i le susu. Ata: Dörken.

O le faʻauiga o le faʻauiga o loʻo faʻapipiʻi vave ma faʻatagaina oe e vavaeʻese le fale ma le tele o mea - poloka ki ma uamea, vine o le fila ma papa.

Filifiliga o le teuteuina

Tuu le poloka

Mamanuina elemene: 1 - O LE PUBERER CO; 2 - Faʻaleaga (Fafie-Fiorous papatusi ma le mafiafia o le 100 mm); 3 - Sydraralic puipuiga membrane; 4 - Faʻailoga pine mo soʻoga; 5 - fale laupapa. Ata: Dörken.

  • Matou te fausia se fale mai le faʻamalosia o le sima o loʻo faʻaaogaina

Ituaiga o poloka malamalama

Arbolitov

Arbolite (o nisi taimi e le saʻo le taʻua o le oplilk sima). E gaosia mai le oneone o le sima lea o le sifi i luga o laupapa laupapa. O mea e tatau ona logoina ma e le faʻaauauina le susunuina, vali ma le hacksaw, ae i le taimi lava e tasi e tausia lelei ai (le pei o le sima o le a le lelei).

Kesi sima

Mea e maua ai Mea Mo lona gaosiga Faatoaga Pisi Kor Quarstz, Bralder (Lime, Plaster, Cermam) ma Almininum Powder) ma Alumisina Potu. Ina ua tali Alminium ma Alkaline Cormate po o le sili o le fofo, o le Hydrogen bubbles ua uma ona fausia, ona o le mea e maua ai le auala telefoni. O se mea faʻafefeteina monolith na vaʻaia i poloka, o loʻo faʻamago ai i se autoclave poʻo se potu eletise. E mafai e tekinolosi ona e fesuisuiai le maualuga o poloka. O le fausaga (o lona uiga, e mafai ona maua ai le iloa mana o uta) mafaufau i oloa ma le maualuga o le 500 kg / m3 / sili atu.

Kesi-laki

O le ituaiga o le kesi-sima poloka poloka o loʻo gaosia e aunoa ma le faʻaaogaina o le sisitema. O lenei tekinolosi ia faʻaaogaina le Au Ala Gaola (Faʻataʻitaʻiga, YoGong). O poloka siliva e laititi lava e matua le tusa ai ma le sima, latou te eseese ai e sili atu tulaga tutusa.

Ceramizititobe

E faia i le oneone ma omea iliili e avea o se mea faʻapipiʻi. E i ai le mataala (faalua-taimi, fa-vae) ma atoa-fua poloka. Muamua e taugofie ma faigofie, ae o le iai o ana avega tetele na faʻatupu ai ni kata tetele, e pei o gaʻo tele. O mea leaga tele o Conramzite-sima poloka e sili atu le maualalo o le vevela o le saogalemu ma le le atoatoa o le geometric tyments (faapalepale o le 5 MM).

Ceramic piki poloka

A leai, o le sili atu o le tau o le tau o le tau-maketi. E mafai ona iloiloina le laasaga mulimuli o le evolusione o le mumu slut piliki. O loʻo gaosia foʻi le poloka mai le itiiti lelei omea, ae o lona tele o le 5-4 taimi sili atu, ma ua maeʻa taunuʻuga vailaʻau 55%; O tagata palota e i ai le ituaiga o vaapiapi, ma tau fefaʻatauaʻi ma fefaʻatauaʻi fetuunaiga vevela, o loʻo faʻaleleia ai le malosi o le malosi. O le Ceramic Unit e tatau ona tuu i luga o le palasitika fofo e le faatumuina le gaogao. O mea e sili ona faigata nai lo le sima sili atu, ae ui i lea, e sili atu le tele o le malosi ma le masani ai.

Vasa sima

O lenei telefoni poloka mo mea taua e tutusa ma se punou, ae eseʻese i le gaosiga o tekonolosi: synthetic pe o loʻo faʻaopoopo le sifi i le sima ma oneone. E tusa ai ma le malosi, o le Pram sima e sili atu i se kesi-sili-sili, ae ei ai le itiiti ifo ma le sili atu le aoga.

Perliteobeton

I le avea ai ma mea e sili i ai, faʻaaoga le oneone oneone. E ala i le vevela o le faʻaaogaina o le malosi, o le poloka e le maualalo i se kesi sima, aʻo sili atu le tele o le sili ona faʻamalosia ma e tumau. O mea e gaosia i totonu o le teritori o Rusia i le tele o voluma tele, ma o lona tau e sili atu le soona malie (mai le 6 afe o rubles i le 1 m3).

PolystyrevBeton

O le polystyrene fom granules nofoia sili atu nai lo 50% o lona lautele. O lenei poloka e sili atu le "mafanafana", ae e maualalo le vase o le poce.

Slag sima

Lenei aso, e na o ni itulagi o le le-uliuli lalolagi. O le mea e matua mago, ae e maualalo le vevela o le vevela.

  • Faʻafefea ona tuʻu le palu o ia: Faʻasalalauga faʻatonuga

O uiga o le 'au o laumei

Vaʻai i le Paʻu poloka

Arbolitov

Kesi-laki

Ceramizititobe

Fai mai Cermic

Vasa sima

PolystyrevBeton

Malosi malosi, kgf / cm

240-70

10-20. 50-120 30-50 10-30 15-30

DANSEY, KG / M3

400-850 400-600 700-1400 550-650 400-900 400-600

O le tagata o loʻo faʻatautaia, W / (m • ° C)

0.12-.30 0.10-0-0.25 0.28-0.40 0.16-0-0.25 0.10-0-0- =.31 0.10-0.24

Voo suavai,%

60-80 100 lima sefulu 15-30 95. 5-15

Tau, lapisi. / M3

4000-4200 2600-4600. 2600-2800. 5100-6000 2500-3400 2700-3000

  • Mai le Faavae i le tuufaatasiga o puipui: fausia o se fale o cerardzitoblocks

Faitau atili