Auala e Filifiliina ai se Loohwasher

Anonim

Manao e faʻatau se meaʻai fufulu, ae le iloa le mea sili? O a tatou talo ma auiliiliga auiliiliga o ituaiga ma galuega o le taimi nei o taavale faaonapo nei o le a fesoasoani e iloa le filifiliga.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_1

I le atunuu o papatusi mama

Faʻataʻitaʻiga g 6000 Ecoflex (Mileele) mafai ona fufulu ma mago le ipu mo le 58 minute ma le moli o le vasega A. ata: giere

O meaʻai ua tuanaʻi talu mai - 130 tausaga talu ai (sili atu saʻo, i le 1886), o Le na fausia o Amerika o le Americhin Chine Cochaine Cochaine Ma tusa o le 100 tausaga talu ai na amata ai le latou faaaogaina i aiga ona atiaʻeina atunuu. O le aotelega o le folasaga na tupu mulimuli ane, pe a uma le taua, pe a tau le tau o galuega, ma le tau, tupuaga, agai mai. O lenei pe tusa o le tolu-kuata o aiga uma i sisifo Europeal ma Amerika ua faaaulaga uma i nei mea taupulepule, i Rusia, o le tele o fale ma fale mautotogi e le i faatulagaina i ni masini.

I le atunuu o papatusi mama

Ata: Miele.

Le faasalalauina saoasaoa o nei, mautinoa masini aoga faalavelave i le fua talafeagai o le umukuka aiga. O le leai o se nofoaga o le mafuaʻaga autu lea pe aisea e tolopo ai tagata Rusia i le mauaina o le ipu. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, le lauiloa lauiloa (45 cm) o loʻo faigofie ona maua se nofoaga i le umukuka na lauiloa i Lusia. A o le tau, o lea ua iai ni faʻataʻitaʻiga o Saina ma Turki gaosiga mo 13-15 le afe o rubles; O le masini o ituaiga Europa lauiloa (Bosch, Electrolux, Candy, Hotpoint, Gorenje, Siemens) ua, e faalagolago i luga o le functionality, mai 20-30 afe e 50-70 afe rubles.

I le atunuu o papatusi mama

I le atoaga o dishwashers tamau, o lo oi le vaega pulea i luga o le faitotoa pito i luga o le faitotoa. Ata: Fai mai.

Ituaiga o ipu ipu

E mafai ona vaevaeina meaʻai i ni vaega se fa e ala i le faʻapipiʻiina o metotia:

  • Atoa faʻaaogaina (o le meaafale mea tau meafale e aofia ai atoa le faitotoʻa, o le Pusa Pusa o loʻo iai i luga o le pito pito pito i luga);
  • vaeluaina (faʻatonutonu vaega i luga o le faitotoʻa);
  • vavae ese le tau;
  • .

Faʻapipiʻi ma vavaeʻese tuʻaiga faʻailoga e le masani ai le tasi mai le isi, o lea o le filifiliga o loʻo fuafuaina e le masani o le umukuka, o le ituaiga o loʻo iai i totonu o le ulagia.

E tusa ai ma ato faatatau o atofaitino, o la latou filifiliga o se mea faʻatulafonoina o se tulaga faʻamautuina e tatau ona faʻaaogaina pe a atoa se pe itiiti ifo o le afu O le lelei o le fufuluina i lea faʻataʻitaʻiga, ma taua tele - ia i latou e masani lava ona fufulu ipu ma fagota, ia aua nei taʻu ni au faito. O lona uiga, o ipu eleelealii palapala e tatau lava ona fufulu ou lima.

I le atunuu o papatusi mama

I totonu e aofia ai i lalo o le ipu, o le pito i luma e tapunia ai ma se masini teuteu. Ata: Nofoaga

Ua faapalepale i lalo o le meaʻai i le mafuaʻaga o le maualalo o le maualalo o le atoa, ae le o le tele - o le gafatia o le metotia ua tupu i tausaga ua tupu i totonu lata mai. Afai o le amataga mo le vaapiapi o meaʻai na manatu o le masani masani i le valu-iva seti, ona avanoa ai lea o le faʻataʻitaʻiga mo seti e sefulu. Ma le tulaga o le masini tele atoa lautele 60 cm faateleina e 15-17 pusa, o se faamaumauga mo le taimi nei o le 18 vaega o le ipu i le XXL faasologa i Asko.

I le atunuu o papatusi mama

Faʻataʻitaʻiga o le HardPoint ma le sone fufulu ma le malosi okesene tekinolosi. Ata: Nofoaga

O le a le seti o ipu?

O le faʻailoga lea o le nofoaga o le seti o ipu mo le tautuaina o se tasi nofoaga. E aofia ai le tele o papatusi, ipu ma le moli poo se gūsega, maseu. E mafai e le pusa ona suia mai isi tagata gaosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le avanoa avanoa: O le tasi seti o se tamaʻi potu, loloto ma faʻamomoina, o le ipu, moli, tui, faomea, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, ipu, malupuipuia, ipu meaai lelei E le gata i lea, e le aofia ai le meaʻai, e le aofia ai, mo se isi o aano o manufano, pesini, tautua a Siva.

I le atunuu o papatusi mama

I ni vaega o loʻo aofia ai faʻataʻitaʻiga, o le faʻaali ma le faʻatonutonuga faamau faʻaputu i luga o le laulau. Ata: Nofoaga

O le a le polokalame e sili atu ona taua?

O le a le mea e tatau ona totogi pe a filifilia ni ipu meaai? E le gata i le aotelega o faʻavaʻa ma le gafatia, e masani ona fiafia tagata faʻatau i se seti o polokalame e mafai ai ona faia le poto masani. I le tele o faʻataʻitaʻiga, faʻaopopo i le fufuluina, e i ai le tasi poʻo le isi ituaiga o le vave fufuluina, faʻapea foʻi ma le mafiafia o ipu i luga o le ato (masani ona fufuluina ai le ufiufi ai le ipu. O le saoasaoa o alavai e faʻamamaina ai ipu vaivai e faʻapitoa tele, ma o iinei o loʻo tauva ai ma le malosi tagata tagata gaosi. O lenei o polokalame saoasaoa e faʻatagaina e maua ai le taamilosaga atoa o le fufuluina o le fufuluina o le fufuluina (e aunoa ma le faʻamamaina) i le 30 minute (o le faʻavae o le taimi e tusa ma le 2 itula). O le faafeagai oi latou o le tamaoaiga mamafa polokalame. O le isi filifiliga o polokalame o polokalame o polokalame sili ona maualuga le maualuga o le maualuga o ipu po o mea uma e aunoa ma le.

I le atunuu o papatusi mama

I le itu i le itu i lalo o le le maliega o loʻo i ai, o loʻo i ai se galuega pepe, lea, ona o le talafeagai lelei o le taamilosaga o tamaiti aʻoga. Ata: Itupai.

E i ai foi le tele o polokalame faʻapitoa ua fuafuaina mo le teuteuina o soʻo se ituaiga o ipu o ipu, pei o ipu tioata ma tutusa ipu. I totonu o le New Atinaʻe, matou te matauina le pepe faʻapitoa taamilosaga mai le maʻi (mo le faʻamamaina o tamaiti: Mai le cutlery ma fagu i luga o le vevela vevela ± 1 1 ° C). Tele o polokalame faʻapitoa e faʻaalia ai le leo. I a latou masini, e mafai ona e mauaina "beer mata tioata" polokalame (fufulu i le vai vevela poʻo le vai malulu e fuafua i le pe o le a latou faʻaaogaina i lalo o le pasta ma le "o loʻo aveʻese ai le ipu maualuga le vevela.

Faʻafefea ona e iloa le iʻuga o le magoto?

O le faʻaali i totonu atoatoa e aofia ai o loʻo nanaina i mata o tagata faʻaaoga, o le tagata gaosi oloa ofoina atu se auala manaia o loʻo faʻagaeʻetia le ata o le ata o le fola o le fola. O ni faʻailoga faʻapitoa e maua i Bosch, Siememes, AEG faʻataʻitaʻiga.

I le atunuu o papatusi mama

Vavaeʻese tufuga paʻu e mafai ona tuʻuina i soʻo se itu lelei o le umukuka. Ata: Nofoaga

Enisinia fofo o ipu ipu

O le ipu meaai o se auala faigata. E tele a latou auiliiliga o le masani ona faagaoioia e inisinia. O le mea lea, a o faʻataʻitaʻi ai se taʻavale, o le a aoga e usitaʻi lelei atili ia latou fuafuaga.

Pallets ma ato mo ipu

I loi faʻamau, e lua pamuiavale e lua, i totonu o faʻataʻitaʻiga, e faʻaopopo le lona tolu ia i latou mo le paʻu (e tuʻu i luga). O le ata o nei pallets e masani ona tutusa (i le ato pito i lalo o loʻo i ai le au e umiaina ma e tele avanoa mo le say mo le pamu uma. Se tasi, pei o le agamalu ma o lo o taga, mo se faʻataʻitaʻiga, e ofo atu ni tagata faʻapitoa mo tioata maualuga ma isi ituaiga o mea mataga. I le Hardinapont Models, o se fetuʻutuʻunaʻi teuina faiga faʻatagaina oe e tuʻu ai ipu i le 15 vaega, e aofia ai tulaga o loʻo aʻafia i nofoaga. Ma i le sili atu o le faʻamamafa o loʻo i ai i luga o le suavai (indes) o loʻo iai se pusa faʻapitoa mo fagu fagu ma meataalo.

I le atunuu o papatusi mama

Ata: Miele.

Fetuunai le pusa maualuga

I le aofaʻi o faʻataʻitaʻiga, o le pusa pito i luga e mafai ona toe foʻi i le maualuga - O lenei e aoga pe a e manaʻomia le fufulu i le pito i lalo pusa. E faapena foi, e mafai ona e toe faatulaga i le maualuga ma lona tolu, pusa pito i luga mo cutilery. O lea, faʻaaogaina le vave ai o le maualuga o le maualuga o le fetuʻutuʻuga o le fesili e mafai ona e maua fua le tele avanoa i luga o le ato pito i luga. I le tulaga o le siʻitia, o le nofoaga o fata o le 40 mm i le maualuga, ma i le tulaga maualalo - e oʻo i le 58 mm. Tutusa foliga saunia 3D pallet mai le leo.

Aisea ua fai ai? I le faʻataʻitaʻiga o le faʻamafanafanaga faʻasologa (electrolux), o le toe faʻatulagaina o le ato o le ato i lalo o le ato ua faʻatagaina i le siʻitia o le alavai pe a le faʻapipiʻiina ipu. O lea, ia filifili se metotia, mafaufau i le uiga o le ituaiga o pogai o le a e fufuluina e tele lava ma le eseese o le a faigofie.

Faamago

I totonu o ipu ipu e lua ituaiga o mago: feula i le vevela vevela ma le faʻamalosi, faʻaaogaina le vevela vevela. O le filifiliga mulimuli e manatu sili atu le taugofie ma le filemu, ae o le matutu o le ea vevela ua televave vave. Mai le fou i lenei vaega, matou te matauina le tekonolosi o le faʻamamaina o le faʻamagoina (millele) ma alirder (eletise). Avatu ia i latou, e otometi ona tatala e le faitotoʻa le ipu oe i le 10 cm pe a uma ona fufulu polokalame, ma o mea faigaluega ua faamū i le faʻaaogaina atoa o le faitotoʻa.

I le atunuu o papatusi mama

Ata: Miele.

Malamalama

O lenei filifiliga o loʻo tuʻuina atu, ala mai mo faʻataʻitaʻiga uma. Malamalama i le galue galue malosi e sili atu ona faigofie e galulue ai, aua o lona i ai e faʻafaigofieina le utaina ma laʻei le ipu.

O le susulu malamalama o le a avea o se fesoasoani talafeagai pe a utaina palapala ma laʻei faʻapipiʻi fou i le potu o le potu 'olo o le potu moe

Tamaoaiga

E tafafao faamasani, o le vasega maualuga o le tausiaina o le +++ ei ai ni ou maiyo, talo, bokso, bosch, lole, syspili, wemeches, fetuutuunai faʻataʻitaʻiga. Ma o nisi leo leo o loʻo sili atu ona sili atu i lenei faʻailoga ma maua se malosi o le taumafaina vasega a +++ -20%. Faʻatusa i ni meaʻai masani ma le vasega, o se metotia faʻapitoa o loʻo faʻaluaina le eletise (itiiti ifo nai lo 0.5 KW • HWS). E le faigata ona fuafua pe a faʻaaoga, tatou fai atu, i aso uma e lua (tatou fai atu, o le lua-itula le aoga masini e faʻaaogaina ai le 180 kw mo le tausaga, ma le itiiti aʻoaʻoga-faalua tele.

O le suiga mai le ipu vai o le malosi o le malosi o le taumafaina i le metotia o se vasega maualuga o loʻo tuʻuina atu le averesi o sefeina i le 40-50 kw.

I le atunuu o papatusi mama

Ata: Miele.

Leo maualalo

Taua tele uiga, aemaise mo tatala-fuafuaga umukuka. Ae maise lava, o le fufuluina o ipu e masani ona siitia e tagata e ona fale mo itula. I le taimi o faʻagaioiga, o le averesi o le ipu seevae gaosia leo 50-55 DB. Ma o le sili ona malu o faʻataʻitaʻiga ua le o toe itiiti (40-42 DB).

I le atunuu o papatusi mama

Deshwasher electrolux faamafanafanaga ESL 98810 RI. Ata: Electrolux

  • 13 aitema e le mafai ona fufuluina i le fale teu oloa

Faʻafefea ona faʻalauteleina le tulaga maualuga ua ausia?

Mo lenei, o le numera o tekinolosi e faia i laasaga uma o fufulu ua atiina. O lea, i le tele o faataitaiga Miele, o le filifiliga a fesootai e paipa vai malulu ma le vevela o faatinoina, e aumaia ai tupe i le 50% o le eletise. O mea fou fou e mafai ai ona ausia le maualuga maualuga o le fufuluina i le pito i lalo o le vai vevela. O le faʻaaogaina o se faamaualuga mago ma se vevela faʻafaigofie faʻatagaina oe e faʻamama ai le ea susu e aunoa ma le manaʻoga mo le faʻamalieina o le vevela. I le faaopoopo atu, o le exchanger vevela fausia lelei (e pei o Bosch, Siemens, Miele) faatagaina oe e le taimi e tasi e faamafanafanaina o le vai malulu ulufale atu i le tane.

Ma i le tele o masini, ua faatinoina polokalame tapu le mafaufau i se differentiated auala e ipu ma eseese tikeri o le faaleagaina. O lea, i totonu o le sologa tumau suʻesuʻega ua fuafuaina e le homepoint, o loʻo faia ai e le metotia le pulega tutoʻatasi o le pule i luga o spers. Ma afai e tatau ai, e faateleina ai le malosi o le suavai i le 30% ma le vevela i luga i le 70 ° C i le sone dishwasher filifilia. O le tekonolosi lea i le tuʻufaʻatasiga ma se afi e oʻo i le 30% sili atu le lelei pe tusa ma le soʻotaga malosi i le mamafa atoa.

Aisea e te manaʻomia ai se vevela vevela?

O le vevela vevela o se poloka ma lua vaega eseese o le vai pasi. O se tasi o nei Faataatiaga o loo i ai paipa malulu, o le lona lua - vevela, e mafua ina ua mavae o le tulaga mulimuli o le faiga o le faagaoioiga o le masini: ai circulates i le faiga ma fesoasoani i le faia muamua o mafanafana vai malulu ulufale atu i le tane. O lea la, o le taumafaina o le eletise e manaomia e le vevela e faaitiitia e le vai i le vevela manaomia, lea e faateleina ai le vasega le lelei le malosi.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_15
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_16
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_17
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_18
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_19
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_20
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_21
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_22
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_23
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_24
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_25
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_26
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_27
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_28
Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_29

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_30

Atoatoa tamau D5896 dishwasher XXL (Asko) accommodates 18 seti o ipu. O vaega tetele uma e faia i shinless steel. Ata: Fai mai.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_31

Spacmic faasologa (Slainmen) ma le Zolumate Sgoting System. Ata: Bosch-Siemens

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_32

Townwater (bosch) faasologa 45 cm lautele ma 43 db leo. Ata: Bosch-Siemens

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_33

Vavaeese tu e tu o le DEHWASHER WFC 3C23 pf (Whirlpool). Ata: O le a le mea.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_34

Vavae ese tufuga o le ipu o le Steshwasher SMS66MI00R (BOSCH). Ata: Bosch.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_35

Na aofia atoa i le DEHWASHRHHHHHHHHHHHHHHY GARO D5556 XXL. Ata: Fai mai.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_36

O aso nei o le Deashwasher Gameo. Ata: Fai mai.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_37

Desshwasher giele. Ata: Miele.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_38

Atoatoa-tele o le lauʻeleʻele o le DDPTR CDPM 96385 PR (lole) ua fuafuaina mo 16 seti o ipu. E i ai le 12 o polokalame fufulu. Ata: Casyy.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_39

Ua mafai ona faʻapipiʻi saʻo meaʻai i luga o le laulau pito i luga o le laulau. Ata: Bosch.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_40

O le tele o ipu i totonu o le ato, a leai se mea o le lelei o le sāʻi e ono le faʻamalieina. Ata: Bosch.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_41

Whirlpool stabilization system faateleina le aoga o le tupe o le ato e oo i le 30%. Ata: O le a le mea.

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_42

Sprowy Deshwasher SIEMENS SR26T89CROM e mamanuina mo le sefulu seti o ipu. Ata: Bosch-Siemens

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_43

Vaapiapi fasi ipu ssch spsch sps69t82R. Ata: Bosch-Siemens

Auala e Filifiliina ai se Loohwasher 11431_44

Taavale mo ipu mafai ona unaia i le maualuga (boach). Ata: Bosch-Siemens

  • Auala e Filifili ai se Multichooker: Suʻesuʻega o uiga ma le faʻailoga o masini

Faitau atili