Taofia faitotoa

Anonim

Vaaigafaga o le puʻe taʻavale maketi ma vaega. Mamanu, gaosi oloa, tau.

Taofia faitotoa 14093_1

Taofia faitotoa
Mr.Dors.
Taofia faitotoa
O le Headhi e matua talafeagai pe a tasi ma le tutusa tutusa e mafai ona maua ma sliding ma swing faitotoa ma le déor tutusa
Taofia faitotoa
O Sr.tors o le Farvas Sliding System e mafai ona teuteuina i isi vaega.
Taofia faitotoa
Stanley faʻaaogaina se taofiga mo le faʻasaʻoina o vaega
Taofia faitotoa
Venemen alumini faitotoa tuʻufaʻatasia ma le fola mai le fola mai le laupapa, parquet poʻo le laʻau
Taofia faitotoa
Mo le faapipiiina o le pito i luga o le pito i luga o le faʻamaloloina poʻo le countermi le taualuga, e mafai ona e fausia se mamanu mai se pa lea na mulimuli ane i le faʻataalia
Taofia faitotoa
Ina ia taofi le faitotoʻa ma le lagolago maualalo, stoppers o loʻo faʻaaogaina, o loʻo taofia le ie mo se tasi o pito
Taofia faitotoa
LUMI masani Nizhny Rosils tuu i luga o le Upthed Plank (LUMI)

Taofia faitotoa

Taofia faitotoa
O faʻaseʻe vaega e mafai ona tuʻuina atu i se tulimanu i le tasi ma le isi. O le a latou faʻataʻapeʻapeina (Mr.toors)
Taofia faitotoa
Mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. Ulufale 07 mai Bosca
Taofia faitotoa
Astor Moʻoti ae le o tioata i le faʻavaʻa, o le faʻata e mafai ona faʻaofi i le pito i tua e tapunia ma se ata teuteu
Taofia faitotoa
Toe foi i luga o faitotoa
Taofia faitotoa
O faiga tau vaʻaia i luga o le maketi maketi e tele na ofoina mai kamupani Rusia. O lenei fuafuaga e mafai lava ona faʻatonuina i le Italia, ae e sili atu ona taugata tele.
Taofia faitotoa
Koluse vaega o le randial steash (ma le afu o le faasalaga)
Taofia faitotoa
Toe foʻi i le itu o le tatalaina, lea e fesuiaʻi ai le patele, e le mafai ona tuʻu le meafale ma moli i puipui.
Taofia faitotoa
Sliding polokalame:

A- e lua faitotoa o le ituaiga o coupe o le masani ai;

B-Fineling Asymmetric Faitotoa;

Faitotoʻa o le faitotoʻa;

E valu paluga e pakaina i le amataga;

Taofia faitotoa
o - tasi le sash i luga o le puipui;

U - lua osh i luga o le puipui;

O loʻo pakaina le ata e lua i le tasi itu o le tatalaina;

Z- e lua tulaga ma le lua auala savali

O le a le umi na e malaga ai i femalagaʻiga lautele? Afai o lea, o le a tatou faʻamanatu atu i le au talimalo le avanoa tele i le alatele, trams, pasi, pasi pasi. O Lodine tutusa fausaga na faʻaaogaina le umi aʻo leʻi vaʻaia le uluaʻi taʻavale.

O faʻaseʻe vaega poʻo faitotoʻa o se upega tafailagi poʻo se faiga o le steash, lea e tapunia ma tatala le tatalaina ona o le laina e tatau ona faʻatatau i le ogatotonu. Afai e tutusa lenei laina i le tele o le tele o le faitotoʻa o faitotoʻa (90-1001909-200CM), o le upega tafaʻilagi e taʻua o le faitotoʻa. Afai e lautele ma sili atu, au mai le puipui i le puipui, mai le fola i le falai, - vasega. O le eseesega tele i le va o le faʻaseʻe o mea o loʻo tapunia i le faitotoʻa ma mafai ona i ai le muamua fata ma tapuni i luga o le loka, ma ua faʻapipiʻiina vaega i se isi mea. Ina ia 'alofia le le mautonu, o le a tatou faitauina le faitotoʻa ma ni vaega ma le faʻalumaluga faiga. O le suʻesuʻega o le a avea ma suʻega o taʻavale o le a avea ma vaega faigata - gagau poʻo ituaiga o le coupe. E faʻaaoga e te manaʻomia e foia ai ni galuega se lua: Faʻatulagaina le avanoa i le faitotoʻa i le faitotoʻa i le faitotoʻa, o se potu faʻamoe ma le potu e faʻafiafia ai le umukuka.

E mafai ona faia lenei mea e aunoa ma galuega teu tupe, naʻo le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga speding. Ae e tatau ona faamamafa o vaega totino e sili atu ona fausia sone ma lo latou tetea mai le tasi ma le isi nai lo le faatuina o potu. E i ai le pa puipui i le mafiafia ma o le a le "'ai" le tele o avanoa. A suia ni vaega, o le aafiaga o le "Ua mou atu" ua faia pa, o le avanoa ua matua faatupulaia ai. I le le gata i lea, o le sluding scricms o sitaili ma faaonapo nei teuteuga.

O nisi taimi o faitotoa o se faafitauli atoa. Masani swang pe a tatalaina le tatalaina-tapunia vaega o le avanoa pe lototele le ulufale i isi potu po o le auala. Ma le isi, e manaʻomia ai nofoaga e le faʻatumuina meaafale. Matou te le o talanoa e uiga i na mataupu pe a na tatalaina le faitotoʻa, ua e lavea le tagata o loʻo ui atu i le tagata. I le foia o nei faʻafitauli uma, faʻalu mamanu.

Tagata gaosi

Maeʻa sludec system, lelei talafeagai mo se fale mautotogi, o le a e le maua - Na faia i latou e okaina mo se vaitaimi (mai le lima aso i le tolu masina). Meafaigaluega, o se tulafono, ua naʻo ni faʻataʻitaʻiga e filifilia ai le faʻafoliga ma le faʻapipiʻi o le deteor ma faʻapipiʻi.

O le faʻaseʻe faiga e ofoina atu e le lua ituaiga o tagata gaosi oloa. O le mea muamua na faʻailoa atu i le tagata faʻatau ma a latou kapeneta meafale, pusaai ma laei potu. O lenei "Alpha", Aldo, Lumi, Moumwors, kardal, Ecalum, Stanley (Lurasia), Neves (Farani). Lua-faitotoʻa tusi o loʻo tupu ai le faʻavasegaina ma faʻalu atu faʻataʻitaʻiga. O le unauina o mea na tuuina atu oloa o le Italia Borms Boot, Bosca, Fia, Movi, Resides, Rimeos Desictor. E le gata i lea, pe a fai e lafo atu e le Italia se mea uma o le au faʻatau i totonu o le 90 aso pe a maeʻa le konekarate, na faʻavaeina kamupani Rusia i luga o le faʻaupuga, i totonu o le 15 aso. O lea, sa maua mai e Mr.Dors le faitotoʻa faʻavae i luga o le Nonoreborn Profilt (Holani), Aldo Aoina se sash mai ona lava vaega mai ana lava vaega, mai Kblez. Mulimuli ane, o le kardinal faia se vaega faasee mai rapump (Siamani) vaega.

O le rollers ma le faʻamalologa o faʻamatalaga ma o taiala mo vaega e faʻavae i luga o le faʻavae o loʻo faʻatauina e le tele o kamupani Rusia (Pair gensez. O le tuusaunoaga o le Sky Mark "(o le fea itu o le faʻamalieina o loʻo faia, ma o le vaega e aoina mai le falepuipui o le faitotoʻa. Ma faʻatau atu ona seti ese mai le faitotoʻa.

Tulaga Mataupu Faavae

O le mea moni, e lua faʻavae faʻavae o le puʻeina o faiga faasee: i luga o le rollelled trivings - o le fola (o le vaeluaina o le alavai i lalo (o le vaega pito i luga luga o le foloa i luga o le foloa i luga o le foloa i luga o le fola). O le mamanu e aofia ai le faʻavae o faʻavae. O le sili ona taugata ma le faʻavae o loʻo faia o le faigofie ma le faʻaaogaina o le lamella (faia o pa (faia o pa) poʻo se pepa (faia o le manifinifi o le fafie. O le tapoleni e faigofie ma faigata (e oʻo atu i le 80 kg) o loʻo potopoto mai i faʻaputuputu, vali papaʻa ma teuteu ata MDF. O le malamalama ma le faʻavaomalo faʻavaʻa (25-30 kg) o loʻo faia mai le eprUded Aliminiru. I totonu o le faʻavaʻa o loʻo faʻaofi i luga tioata, faʻata, teuteu le palasitika, poʻo se potu logonoa (Saina). E i ai ie mai tioata mautu ma le le mautonu.

Soʻo se faitotoʻa, e oʻo lava i le fale atoa, o se pepa na te tuʻufaʻatasia poʻo le valiina o le MDF i luga o le faʻavaʻa o papa, e le taʻua le faitotoʻa o le chipobboard. Ma o le a liliu mai le tatalaina i le slid.

O le tele o Europa na faʻaseʻe faiga o loʻo fai ma sui o le laupapa poʻo le aluminim faʻatinoga ma le faʻamalologa i luga. Tagata tomai faapitoa o le "faitotoʻa" kamupani faʻatau atu latou e talitonu o le pau lea o le mamanu moni ma faʻamoemoeina. O le mea moni o se laina, o le tele o "meafale" kamupani le faitotoʻa o le fale o le faletusi o le fale aʻoga, ae masani ona faʻaliliuina tagata i luga o se taʻavale. Ae ui lava o meafale taugata ua mautinoa i le lelei o le tali mai i fafo i luma o le Uple Deffention, ma le "Faiva" ma le isi foce ei ai le aia e i ai. E moni pe afai ua iai mea e lelei a ona avanoa uma e uiga uma.

Faamuta le fofo

E pei ona taʻua, o lenei e sili atu ona lauiloa i Italia filifiliga: O le steated i luga aʻe o le foloa, taofia na o le pito i luga o le nofoaafi, lea e avea ma taiala. E i ai le tamai va (seʻia oʻo i le 1 cm) i le va o le fola ma le vaeluaina poʻo le faitotoʻa, o lona uiga e faigata tele o le tele o le faʻafanua. Ae latou te tausia se fogafale tasi ma e leai se leo e leai se leo pe a faʻataʻitaʻi gaioiga.

Togafiti O le faʻamalologa o le slidion state o loʻo aofia ai ni taʻavale se lua ma rollers, luga o le pito i luga o le ituaiga o le alumoni o le almuninum (le tele o le steepper) ma faʻapipiʻi mo faʻavaʻa mo le faʻavaomalo. O Carities o le lafoina o le Draminum Hull (Komenz, Siamani; Eku, Farani) po o le maualuga-malosi plassions faʻapipiʻiina i paga tutusa. Mo le faitotoʻa o le faitotoʻa 40-70 kg, o se togafiti ma le lua rollers (Stanley) e talafeagai, ma mo le mea o loʻo manaʻomia ai le 75-120, espy ) Peitaʻi, pe a fai o le aofaʻi o le upega tafailagi e le sili atu i le 40 -50kg, ma ma le uʻamea lima ma palasitika rim (komennz), pe afai o le 50-80kg. O le foliga o le rim e mafai ona ese: ma le malologa i kombnz, o le EKU e tuʻusaʻo i le EKU ma le Cone i Petito Guandpepe. O le filifiliga mulimuli e lelei aua o fitafita o loʻo avea ma tuufaatuatuaina ia te ia lava-tuufaatasiga, ae avatu i le faitotoʻa le avanoa e fuli lautele ai.

Mo lamolemole, o le tele o kapeti o loʻo faʻaogaina i totonu o le polo poʻo le 'au a le' au. Tele o le atunuʻu o le atunuʻu ma Europa gaosi oloa e faʻaaogaina e faʻapea o le faʻaulufale mai i fafo atu o le utaina e oʻo atu i le 120kg (240kg mo devi mamanu) ma e masani ona faia faʻafitauli. Ae ui i lea, o tagata faʻatau poʻo ni faʻalapotopotoga laiti e mafai ona faʻatauina oloa o isi Europa o le Europa poʻo le St. Petersburg Kamupani ", o loʻo iai foi o se peleni. O lea, e manaʻomia Ina ia faʻamaninoina le tagata faʻatau, o le a le ituaiga o auala o loʻo ofoina atu ma o le a le tele e fetaui ma lau scash i le maualuga faʻatagaina.

O ni osofaʻiga o le tele o tagata gaosi e faia o le Atimonim Exper of the P-foliga foliga faʻatasi ma fale mautotogi, lea e faʻavae i luga o le au faʻalasina. E taʻua i le maualuga o le malosi ma le le mautonu. Ae o le faʻatau atu o loʻo i ai le itiiti ifo le malosi ma nosy oloa faia o le pit pepa. O le mea lea, ua ou mafaufau i le faʻataʻitaʻiga foliga. O le a le mafiafia o oloa e tasi le mafiafia i vaega uma ma lapotopoto tulimanu.

Ina ia taofi le faitotoʻa, o le taofiga o loʻo faʻaaogaina i le ituaiga o se patipati poʻo le paʻu. Latou faʻapipiʻiina i totonu o le pito i luga taʻiala faʻamatalaga. O le taofiga e sili atu le faigofie nai lo le pa puipui, ae e mafai ona faʻamalosia le faitotoʻa i le sili ona lelei poʻo le itu tauagavale o le itu tauagavale. O le pamu e fetuunai e ala i le sikulu. E tatau ona aofia ai le faitotoʻa i totonu o le pusa e aunoa ma le tele o taumafaiga. O le uluai vae taofi ofo stanley: I le oomiina o le pine ma le itu o le stash, e mafai ona e taofi i soo se mea.

O le faʻafitauli tele o le sluding systems ma le pito i luga faʻamalologa o le Smash (Backlash). I le maeʻa ai, o le tapoleni ua faʻamaloloina, ma e leai se mea e taofia ai o ia e ala i le faʻaaogaina i luga o le 5-10 cm e masani i le itu o gaioiga. O kamupani uma e ofoina atu ni fofo i lenei faafitauli. Tele taimi e faʻasaʻoloto ai le faʻatapulaʻaina o se palasitika poʻo le uʻamea fulafula e faʻapipiʻi i luga o le fola o le tatalaina. O le pusa siaki o se tamaʻi tulimanu poʻo se toʻotoʻo i luga o le mafolafola "toʻatasi." O se vaega o le le faʻaʻeseʻese faʻaafoina, oti i le pito i lalo o le faitotoʻa. A tatalaina pe tapuni le faitotoʻa o loʻo alu ese i luga o le fuʻa ma, o lea, e le o lele ai le faʻamalolo. O lenei auala e leaga ona o le feʻaveaʻi o le shish e faʻatapulaʻaina i le umi o le groove ma le pito o le tapoleni na aveese mai le checkpos, aau. Faʻaitu le mamanu o loʻo i ai pea se tamai fale teutala.

Afai o le amataga e lautele, e mafai ona e faʻaaogaina le tele-faamalama faiga (3, 4 pe sili atu shish). O le faʻavae o gaioiga o: Oe tosoina mo se tasi soush ma le faʻamalologa le faʻamalologa, o e faʻapea ma amata ona faʻagaioi mea nei ma faʻapea (o le numera o elemene e mafai ona i ai). I lea tulaga, o le avanoa avanoa i le va o le pa puipui e le tumau. I le avea ai ma tulafono, o lenei mataupu faavae ua faʻatinoina i le aluga o tupe faʻaalu a puipui o loʻo i lalo o le faitotoʻa.

E tusa ai ma le tele o polofesa, lautele, e toetoe lava a le mafai ona aloese mai le tua o le pito i tua o le sili le faʻamalologa, naʻo le slivems o loʻo manumalo i le lagolago maualalo. Ae ui i lea, eCulum e ofoina atu se tali ma le taofi pito i luga ma lalo ifo pefu lima. Mo i latou, o se solofanua i le mea ua maeʻa ua maeʻa, poʻo se uila ua saunia laupapa laupapa ua faʻapipiʻiina ma le togavao i le fola ua uma. I le pito i lalo o le faitotoʻa, 2 fuʻa palasitika ua faʻasaʻoina, o lo o aofia i totonu o le taiala. O lenei fuafuaga e mafai ai ona faʻagaioi le sash i soʻo se mamao e faʻatapulaʻaina na o le umi o le taʻiala i lalo.

RIL faʻapipiʻi. O luga o le auala pito i luga e mafai ona faʻapipiʻi i le taualuga, puipui i luga o le amataga poʻo le faʻapitoa lautele. O le mea autu o le faʻavae e mautu, mafai ona taofia le mamafa o le mamafa o le stading system.

I le sili, tasi pe sili atu o alavai o loʻo tumau i le papupuni sima poʻo le puipui, o loʻo fausia mai fasi mea (pei o piliki, fulafula i luga o pou). O le faia o lenei mea, muamua i luga o mea teuteu po o taula o le faʻavae lea o se faʻafafa tele poʻo le le mautonu pa (Aldo, Atorboard o loʻo i ai.) Ma, o le tasi pe tele ni nofoa afi o lo o feoaʻi atu i ai. O le faʻavae o loʻo avea ma mea e mafai ai ona e taui ai mo le le tutusa o le fola ma le taualuga, faʻaitiitia ai gatete, ma nonoa nai auala i le tasi vaega o le tasi vaega o le tasi i le tasi vaega Ona fai ai lea o le faʻatonutonuina o le faʻaaogaina o le auala o le masini e tumau ai i le brusa poʻo le laupapa. O kamupani a Rusia e mafai ona aoina uma le alatele o alavai (3,4,5). E masani ona gata le potopotoga i Italia. O le tuusaunoaga o Bosca, ofoina atu pusa ma le fa auala. O mea e te le amanaʻiaina pe a fai o le taualuga e fesoʻotaʻi lelei, ma o le nofoaafi faʻatagaina e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le taula ina ia e le faʻalavelave ai i le taavaletoso.

O le faʻamalologa o le sypered stal faʻavasega e le mafai ona faʻapipiʻi i le Miti, o lenei mea o le a le taofia ai le mamafa o le mamanu atoa. Afai e leai ni isi mea faʻapipiʻiina filifiliga, faʻapitoa faʻapitoa o loʻo ofoina atu le tele o fafo mai le tulaga:

O le faʻapipiʻi i le slab overlap e ala i le faʻauiga lelei o le fausiaina i luga o le faʻamalolo umi. O le metotia faʻatagaina e faʻamalosia le nofoaafi i se mamao o le sili atu ma le 20 cm mai le sima i le taualuga. O le faapipiiina e mafai ona faia pe a toe faʻaleleia, i totonu o loʻo iai;

Fai le faʻamalosia o fausaga i lalo o le taualuga poʻo le puipui i le vaega o le toe faaleleia. E mafai ona avea ma faʻatoʻaga poʻo le utupoto e faia o uʻamea tulimanu poʻo pa. O le faigofie auala o le faia lea o se faʻataʻitaʻiga puʻupuʻu o se uʻamea pu i lalo o le 60, ae 20m ma le 20m ma puipui le taiala i ai;

Fai se slot i luga o le laupapa, faapipii le nofoaafi i le pito i luga ma fuafua le maualuga o le faitotoa i le "moni" o le " O lea, o le pito i luga o le Initaneti o le a natia mai i mata, ma le galuega e maua e maua ai pea le faia o le toe faaleleia, i le taualuga.

O tagata gaosi Europa e faʻaaogaina mo le lautele o avanoa ua fuafuaina mo le lua flaps, faitotoʻa faitotoʻa. O loʻo faʻaofi le pusa i le tatalaina ma le tapoleni o loʻo tautau ai. O le faʻapipiʻiina o loʻo faia i luga o se muamua faʻapipiʻiina sese ma le fesoasoani a tulimanu (faʻaaogaina fao). O fesoʻotaʻiga uma ua tapunia ma platbands, ma pulou o ni pulou.

E itiiti auala masani. Deti o loʻo ofoina atu le faʻapipiʻiina o se faʻaluaina-matagaluega talaaga o le itu loloto i le va o puipui puipui. O le faia o lenei mea, o le ituaiga a le kamupani o loʻo i ai se polofesa faʻapitoa na natia e pamu mai Alidizzzed Aleamini i le ituaiga o le sikuea o le 410cm. E mafai ona faʻasaʻo i se tasi maualuga mai le fola, tusa lava pe o le va o le va o puipui na oʻo atu i le 6m. O le vaifofo atoa o le fofo o le Albed Italia fale gaosi. O le nofoaafi ua faʻamalolo i luga o le filifili e tutusa ma i latou o loʻo taofi le faʻailoga o loʻo faamaumauina ai le taualuga, ma o loʻo tusia i luga o puipui i puipui. O le maualuga o le faʻamalologa umi o le 5m, o le maualuga e le faʻatapulaʻaina. O le tulaga o lenei faiga, o loʻo iai le tuʻuga o tuʻutuʻuga i le fola, tusa lava pe le tutusa le pito o le pito i luga.

System ma le maualalo lagolago

O le pito i lalo tau mo le palu o le faiga o le sliding system ma le taiala. Mai luga foʻi, o le faitotoʻa e ao ona toʻulalo le taʻiala lona lua. O le pito i lalo e mafai ai ona e aloese mai le faʻaliliuina i le mataupu faavae ma faʻataʻitaʻi le sash i le sili atu mamao nai lo le lautele o le tapoleni. O matou o le lelei tele o vaega o vaega ma maualalo lagolago. O Anteostomat o le au puipui o loʻo i luga o le fola ma le tele o le teteʻe. O le alavai o le vaaiga o "meafale" kamupani, o le pito i lalo ole nofoaafi e le sili atu le leaga nai lo le le mautonu. E tusa ai ma le au teteina o sea faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taufaifai e uiga i fusi, ma afai latou te faʻamamaina tele, oneone ma le taimi e oʻo mai ai. Ae o le mea e matua taua lava e na o le finauga e fesoʻotaʻi ma le solia o le faʻamaoni o le foliga mai o le upega tafailagi i fafo. E saʻo pe a i totonu o potu vavaeʻese e aofia ai le tutusa - parquet, foloa, ato, kapeta ia. Ae ui i lea, o le nofoaafi vaaia e vaevae le itu o le amataga. O loʻo faʻamaonia le faiga pe a suia le masini ma le kapeti, kapeta le kapeneta ma i le itua, o loʻo iai, o le moega o le potu ua suia .

Folasaga fola (auala) o loʻo maualuga ma tuʻufaʻatasia (tipi-i fafo). O pili mo le matua malamalama "meafale" SHASH (RUSPAS, Cenborn, Stanley) o se mafolafola uamea talaaga ma maualalo le aoga (itiiti ifo nai lo 10mm). O loʻo latou faʻatumauina i luga o le ogalaau o loʻo i ai nei poʻo se laupapa mai le chipboard faʻaaoga le boldral scotch (Mr.Dors) poʻo le faʻaaogaina o oe lava. O auala e tuʻufaʻatasia mo moli moli e sili atu ona tutusa ma se vaapiapi uamea fasi, o le a suʻisuʻi i totonu o le fola e ufiufi ai le fola. "O le faitotoʻa" O loʻo faia ni taʻiala "i le ituaiga o uʻamea alala (tasi pe sili atu) faʻapipiʻi i totonu o le pa laupapa laupapa, lea e faia i laupapa mautu. Ua 'aina i totonu o se ogaumu o loʻo i ai na o le siʻosiʻomia o le tino o loʻo faia i luga aʻe o le fola. Overhead "faitotoʻa" o loʻo i ai i se tasi o lenei semi. Peitaʻi, e le o avanoa i taimi uma le nofoaafi i le vaega o le foliga o le faʻasologa - i isi tagata gaosi oloa, o le kolosi e mafai ona ese.

O le faitotoʻa e agaʻi atu i le nofoaafi, pei o le tulafono, i luga o le lua rollers poʻo uili, o loʻo lafi i lalo o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faavaa. O rollers e pei lava o le taofiga o le faʻamalologa o loʻo faia i le palasitika palasitika (predige mai Mr.toors), i le tulaga o le mamafa o vaega, ma le uʻamea lima (ratups). Ina ia faʻaitiitia le oloa o le sash mai le ala i sili atu "alualu i luma" faiga, o se masini anti-tipiting e faʻaaogaina le uili i luga o le ala savali i luga o le ala savali i luga o le nofoaafi (ratus, O le tulaga maualalo o loʻo i ai (i le utaina tulaga) o le uili e fetuunai e se pulupulu paga (ramplus) poʻo se kesibox (piopine). Lea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi le faitotoʻa i le maualuga ma le faʻamilo i totonu o le 1 cm.

O le pito i luga o le taiala (traverse) o le sliding system ma le lagolago pito i lalo e le amo toetoe a leai se avega. E naʻo le tapoleni, o lea e faia mai le manifinifi-pa puipui o le tino-foliga (stanley, raping, pipili) poʻo se uʻamea faʻapipiʻi (Astor o le ipu (Atola o le Prebili). Mai le faaleoleo, o le vaega o loʻo puipuia pe o le paʻu o le paʻu i le pito i luga, pe lua fausia-i taʻavale, e aofia ai 2-3 rollers. O le pito i luga o Rollers o le Springs, o le pito i luga rollers foi e tauto ai mo se sili atu le mafiafia o fesoʻotaʻiga ma le faʻaititia o le leo (Globorn).

Ata Mautusa

O lenei, o le faʻalupega vasega o loʻo aofia ai se faʻavaʻa, faʻapipiʻi, ma platbands-planks poʻo panels ufiufi fesoʻotaʻiga. Le tau o le faʻamaeʻaina o oloa, o uiga faʻatinoga uiga, tausiga faʻapitoa faʻalagolago i nei vaega.

Faavaa. Aluminim Laucume e aoga ma faigofie, faʻailoaina i le faigofie o le mamanu ma le vaʻaiga i aso nei. Ua latou vaaia o se manifinifi manifinifi. E masani lava ona potopoto i luga o le ata o oe lava (ramups, ecalum, stanley) ma le tagata lava ia o tagata i lalo o le hex ki. Naʻo le mamanuina o le tusi tusi o le tusi o le papa o le mana o le mana o loʻo faʻamau le faʻavaʻa. O le aano lea, soʻo se faʻatasiga pito e mafai ona aumaia i le nofoaga o le faʻapipiʻiina i se tulaga faʻaletonu. E taua lenei pe a iai ni mea tetele ma se faitotoʻa ulufale faitotoʻa pe a na o le mafai ona aveina le paʻu o le vasega.

Ina ia tuʻuina atu le faʻavaʻa o le sili ona faʻapitoa, o le toʻatele o kamupani faʻaaogaina se faatafafa poʻo le lapotopoto o le lautele lautele (3-5 cm) ma le puʻeina (ona e le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tuʻituʻi (pe a le manaʻomia le tui (pe a le manaʻomia le pupuʻu (pe a le manaʻomia i le pupu (3-5. E valiina, inded, o lea e maua ai eseese mata-mata ua maua mai siliva i totonu o le asoa i totonu o le bronze (cenborn, ranebous), ectam, retriom, lipine (demi mamanu, ma isi mea. E lauiloa le filifiliga mulimuli ia i latou o e fia ola i fafo, e aofia ai faitotoa, i se sitaili e tasi ma lanu. Mo teuteuga, o le tutusa nofoaga e tutusa ma ituaiga, o le tutusa tutusa ma faʻaleagaina, e masani ai, e aofia ai ma le ilivan, e filifilia faitotoʻa. O le vene e mafai ai ona e manumalo i le naʻo le tele o faitotoʻa mai Alidized o le Agedized Atuminium, e maualalo le tumau ma le malosi o le fofo ma isi mea e mafai ona talosaga.

Laupapa laupapa o se masani o le kenera. Afai i totonu o lau totonu o se nofoaga mo meaafale meaafale meaa, animated veneer pe faia o le faʻasologa, "laupapa" faʻalumuga o le mea e te manaʻomia. Faʻaulu mai Framet na aoina mai le Cludd Timber (Lamella poʻo le laupepa) pe mai le MDF i luga o le Glue ma Spiked County fesoʻotaʻiga. O Fronesia Rusia e aoina mai le le-le-le-le-leldo, "Alf") i luga o le faʻafanua o ia ma fono, e mafai ai ona e faʻaputuputu ma laupapa laupapa i luga o le nofoaga i luga o le nofoaga, Lea e taua tele mai le manatu o le toe faʻaleleia ma fesuiaʻiga o oloa tetele i le potu e ala i le faitotoʻa gaioiga.

O le manaʻoga tele o soʻo se oloa mai le fafie falai o le faʻatumauina o le vevela ma le susu i le potu. O lona uiga, o meaaia, o tagata e leaga tele foʻi le susu ma matuā leaga tele, o le tele-40-70%. Utaina mo le faʻaloaloa mafolafola (leai se faʻailoga. E le gata i lea, o le vaeluaina e masani lava luga atu o le masani--mita faitotoa ma mafai ona tuu eseese avanoa ma auala eseese. A e iloa, i le vao o le osofaʻiga, pe a faʻaititia faʻavae o faʻavae, o le mea e faʻaititia ai le faʻanoanoa i le pito i luga. Ua matou tusia lava e faapea o le sumū susu i le tau malulu e mafai ona paʻu i le 20-30%, o loʻo leiloa le fafie i le 3% o lona mamafa. Lenei mea le afaina ai le foliga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e mafai ona avea ma fao, e le pei o meaafale, peʻa o loʻo iai le faʻavaʻa o mea uma.

Ina ia aloese mai le mamao o le tau o le ea, i potu o le vao, e tatau ona olaola fugalaau poʻo potuolaola, e masani ona tuufua e ala i luga o potu laupapa.

Faʻapipiʻiga, fasipepa, umipi, pulumu ... a o le faʻavaʻa, o le mea moni, e le o le atoa vaega. O lona vaega o le ua tapunia ma faʻapipiʻi masini. E faia i tioata, faʻata, o le MDF ma le moa, Plastics. O le saina mafiafia o le 4-5mm mo tioata ma faʻata, 4-8mm mo chippon ma mdf. Le ipu mafiafia, o le sili atu le malosi. Na toso mai e Mr.Dors le fasi pepa mafiafia o 16mm mdf i le pito ma faaofi i totonu o le fa-militeriter scoove. Aldo faia tioata ma fusuaga. E pei ona faʻaalia mai le faʻataʻitaʻi, o le Zuctingurcular Groo e le afaina i le tioata tipi ese.

Glass Faʻapipiʻi e manino, Matte, Travemecep, Satin (faʻagaioiga o Acad Devid), valiina, vali (ACLOLAND, ECALMAM) ma le fiva, ecalum (ACECASM (ACLOM, ecatum (ACECASM (ACLOMA, ECALUM)

O le teuteuga sili ona faigata mo le faasee o le vaega o tusiata tusia tioata faamalama. O le tau o le faitotoʻa ma tioata faʻapipiʻi ma se faigofie mamanu e tusa ma le $ 100 / m2. O se mea faigofie faigofie i le ituaiga o le fiva-vevela tioata-taugofie. BOSCOSCO's Fuga talu ai talu ai na faʻaalia talu ai se faitotoʻa faʻalua-siʻumiina le faitotoʻa faʻalua, na faʻaofi ai se booden chad. O le isi fou, lea na faʻaaogaina e Foa ma Ecalum, o le faʻalua o le faʻaluaina o le faʻalupalu i totonu. O lenei mea teuteu e le suia i le taimi i lalo o le gaioiga o le vevela ma le malamalama.

Ina ia mafai ona malupuipuia, ipu masani i oloa o le tele o kamupani e ufitia i se ata faapitoa puipuia. Peitai o nisi tagata gaosi ofoina atu o se isi tautua, ma o se taimi taua tele e mafai ona iloa ai e saili ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fulufulu mata mata na o Deni ocle, ma ina ia faʻasaoina le tino faʻapipiʻi o le faitotoʻa i itu uma. E ofo atu e le Karmil se triplex mo le Publus System. Italia nana a latou auala e faamaaia ai tioata. I le avea ai o se tulafono, o le mea lea e faigata pe tolu airlelex, e ui lava e faigata ona e fai atu tonu. E ui i lea, toetoe o oloa italia e puipuia.

E le gata i faʻamatalaga manino ma matte puipuia ata, e tele le teuteuga: lanumeamata, faʻamama, i le lanumoana, i lalo o le apamemea masani, i lalo o le panu panu. Puipuia poʻo le lanu ata tifaga e faʻaaogaina na o le lamolemole luga o le mea e leai se mea na maua ai le mageso. Manatua i lalo o le faigofie, lanu o lanu ma faʻaʻaisa faʻata i sludes systems e le faia mdf poʻo le chipboard, ma na ona gluse le puipui pito i tua ma se ata lanu.

E taua tele o le tioata ua faʻaofi i totonu o le grove ma se manino fetuʻutuʻu fusi (Mr.Dors, Ecalum, Stanley) poʻo le SICEWA, Alldwer.

Palasitika, tu mapusaga ma lalagaina mdf ma le chipbboard, mimita ma ie lipine, DVERS, DVP- E le mafai ona sili atu le mamafa o mea. O le filifiliga e tele lava faʻamoemoe i luga o le mamanu manatu atoa atoa. Lauiloa pulega o tioata faʻapipiʻi ma laupapa. O loʻo faʻalauteleina (tuuesea) i fasi oloa, lea mo oloa i totonu o le atunuʻu e faʻaopopo i le tau atoa e tusa ma le $ 20 taʻitasi.

O luga o le faʻaaogaina o mea teuteu i luga o se tioata poʻo se faʻata e mafai ona faʻataʻitaʻia - na latou setiina le solo o le le fiafia o le Monochrome luga. O lenei manuia gaioiga e faʻaaogaina e le pepe, ma teuteu ai le faʻamatalaga lava ia lava. Faatasi ai ma lea, o fetuunaiga-lanu lanu (faʻatasi ma lima ma e leai) o loʻo sapalaiina, o loʻo sapalaiina i le faʻavaʻa ma e faigofie ona suia i le tulaga o le i totonu e le mafai ona suia.

Fua. O vaega atoa o le faʻavaʻa mai soʻo se mea e fuafua e ala i mamafa ma mea totino. Mo faitotoʻa o faitotoʻa, o le mamafa e le soona taua nai lo laupapa. O tagata gaosi faia saʻo e faʻailoa mai ai le faʻaofiina (tioata, chipoboard, palasitika, ma isi mea) le maualuga maualuga o le faʻalavelave. O le faʻalauteleina o le transverte placts e faʻafaigofie.

O le tinoitupe i le puʻeina, faʻapea foi ma le masani ai, faitotoʻa e mafai ona eseese. Mo tagata Agozzzed Aluminim Vaega, e masani ona latou le avea. AK tau o le laupapa laupapa faʻapipiʻi o le a faʻaopopoina ai le 300-600.

Pulumu ma taui . Tele tagata gaosi faʻaititia le malosi o le aʻafiaga i le va o le ash pe a fausia e le tasi nofoaafi faʻaaoga se faʻaiuga mulimuli, lea e iai le ituaiga malu. O le mamao mai le puipui i le vaeluaina ma le va o le lua sā e le sili atu nai lo le 1 cm. O lenei va o nisi taimi o nisi taimi e faʻapipiʻi ai ma se pulumu faapitoa ma le lautele o le 0.5-1 cm, lea e faʻateleina ai le faʻaoleina o le tulaga o le fausaga.

Fesuiai o le feaveai o le sash

Ituaiga o sludec scracms eseese i le auala "aveese" le tapoleni ma le mea e faʻapipiʻiina ai.

Sliding System Ituaiga Vaega ma ie na tuua ai le puipui Ua faʻatulagaina i ni auala se lua: Faʻasalaga ma le sala ma e aunoa ma lea. Mo le tulaga muamua, o le pa e faia e faʻapipiʻi ai le folauga, lea pe a tatalaina le tapoleni. O le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo se vaega e sili atu le faigata ona tatalaina, tuʻituʻi pe a tupu se mea e taia pe malepe ai (pe a fai o le tioata). O le penitala o se laupapa laupapa, ufiufi i faaputuga uʻamea uʻamea. I totonu o le nofoaafi ua uma ona faʻapipiʻi, masani mo le faʻamalologa o le kameni. O le penitala e mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o le tasi itu o le tatalaina (mo se tasi faitotoʻa) ma lua (mo le burdive). Faapipii i le tatalaina i luga o le mauga E i ai filifiliga mo le pito i fafo pusa: o se grid i lalo o le plaster ma se tulaga ma pu mo le plasterboard. E maua ai le avanoa e le mafiafia le puipui ma se isi uʻamea faʻapitoa poʻo se tasi sili atu piliki (poloka), e faʻauma saʻo i luga o le pusa. I luga o pito o le tatalaina ma le atigipusa, e pei o se tulafono, o le faʻamau o le faʻamau pulumu ma le faʻavasegaina (i le leo o le tapoleni).

Faʻapipiʻiina o le sliding system e aunoa ma fum o mafai ona maua i totonu o le puipuia fou poʻo ni puipui. I mea uma, o le malologa ua faia vave, ona e le mafai ai lea ona avanoa, ma e te manaʻo e faʻasaʻo le faʻafitauli o le kaliti. I le faʻaopopoga, o se faʻapitoa mo le faʻapipiʻi o se sliding system e taunuʻu mai aʻo le i faʻapipiʻi le puipui ma faapipiiina se talaaga i le stack, o loʻo faia ai ni poloka sima.

Le faʻafitauli o soʻo se mea, ma pe leai se faʻasalaga, faʻapipiʻi i le puipui o le mafiafia. O le manifinifi 80 MM vasega o le a le faʻatagaina le malologa e oʻo lava i lalo o le tasi faitotoʻa, ma mafiafia o loʻo faʻamalosia ai sima o le a manaʻomia e faamaopoopo le poloketi ma le maualuga o le galuega. Pau lava le fofo e mafai ona fausia plasterboard pepelo, o le a nana le faitotoʻa i le faʻasalaga (pe aunoa ma). O lea, i le itu e tasi, o le faʻamatalaga poʻo le pusa e faʻapipiʻi i se pa o iai nei, ma i le isi, e oso i luga o le ipu uʻamea poʻo le faʻasalaga. E le manaʻomia le tapunia o le puipui atoa, ua lava le tapunia o le ata o le a faʻasolosolo ai le faitotoʻa i le talaaga. E aliali mai o le proptistos o 8-10 cm mo le tasi tapoleni ma le mafiafia o le 4.5-5 cm, tuuina atu le tini.

Afai o le puipui mafiafia ma totonu o mamanuina faʻatagaina, e mafai e le tasi pusa ona faʻapipiʻiina pe fausia se nicho mo le lua ma le tolu o le puipui. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ona faapea o le a latou feoaʻi i ni eseʻese talaaga ma, o lona iʻuga, i tulaga eseʻese. O loʻo i ai foʻi filifiliga mo le faataamilosaga mata o le tino: Afai o le tatalaina o loʻo i luga o se puipui lapotopoto, o le a faʻasolo le faitotoʻa (lapotopoto).

O le lelei o le oloa o le oloa o le avanoa lea o le faʻapipiʻi o meafale latalata i le tatalaina, le maʻaleaina o le faʻafaigofie o le faʻapipiʻiina ma le le mafaia ona fausia galuega. O nei fuainumera ua le maua mai i le isi, faigofie lomiga o le sliding system.

Sliding system o le ituaiga coupe ma le gaoioi o tapoleni i luga o le puipui. O le Storble Soush Pe a tatalaina suiga mai fafo i luga o le puipui i fafo mai le amataga. E leai ni togafiti e manaʻomia ma lenei ituaiga o faʻapipiʻi. Naʻo le taialaina o faʻailoga ma faʻatonutonuga o loʻo faʻapipiʻiina, tapuni, pe a manaʻomia, rollers. Sodel poʻo le lua itu e sili atu i tua atu o le tatalaina o le tatalaina (faʻalagolago i le numera o le feoai ma pe e te manaʻo e tatala i le taumatau ma le agavale).

O le faʻafitauli tele o le coupe e ala i le puipui o loʻo i totonu o le vaega o le o loʻo faia o le vaega o le stash e le tatau ona leai ni faigata i le ituaiga o 15MMatical oloa (masini eletise. ), moli ma mulimuli ane meaafale. O lona uiga, a e sefe le nofoaga ma faigofie o le faʻapipiʻi pe a faʻatusatusa i le faitotoʻa o le faitotoʻa, e le mafai ona faia se mea latalata i le puipui o loʻo i totonu o le puipui.

Aua e i ai le raneral (convex) ma liligiina i le tulimanu o le puipui, e iai vaega e mafai ona faapipiiina i ai. O ata o loʻo i luga o le faʻamalologa i luga (e toetoe lava o le faalua o le taugata) ofo tele Rusia gaosi o Ecalum, AldPo, alldo, alldo, alldo (alpha ma Italia kamupani a le Kamupani. O le tulimanu o suiga i le pito i lalo o le nofoaafi ma le tulimanu na tatala ai le ramus, ma le faapaiaina o le shad-stanley ma Mr.tors. Latou te le taugata tele nai lo le faigofie lemu faiga.

E tele filifiliga mo le faʻatulagaina o le Mobilet o le Mobile ma le le mautonu, i le ogatotonu e mafai ona tutuʻi, ma lua tiʻetiʻeina i luga o puipui. Filifiliga mo Dortors aofia ai faʻapitoa o le Systurable o loʻo mafai (i le tulaga lea, o le tele o auala nofoaafi o nofoaafi ua faʻaaogaina) agaʻi i itu eseese. O le tele o tagata gaosi oloa ofoina vaega mautu vaega ma feaveaʻi, fau le puipui atoa. Afai e le mafai ona oʻo atu le tau o le maualuga ma o le faitotoʻa, o le pito i luga e aveʻesea e le pa i luga o le faʻavae i luga o le faʻavae e tasi ma faʻaofi, mai lea o le fasi fasi.

A faʻapea e le lava le faitotoʻa e le lava le avanoa mo le faitotoʻa o loʻo iai, ma o le avanoa e latalata ai, e le mafai ai le auala E le manaʻo e gagau pe maua le Pa ina ia mafai ona toe faʻafofogaina le faitotoʻa ia te ia, o se filifiliga e mafai ona tatou ofoina atu se faitotoʻa faitotoʻa- "poʻo le" tuʻuga ").

"Harmonic". O le vaega o loʻo tatalaina le tatalaina, faʻapipiʻi i le harmonica, ese mai i mamanu o le vaega o le suauu i mea o loʻo aofia ai le tele o taimi o loʻo aofia ai i le tele o avanoa. O i latou e faʻapipiʻi i totonu o le ogatotonu o le pito i luga o le pamu i luga o le fouvalega i le nofoaafi. O le tuaoi e mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o le vaega ma le auvae na na o le le mafai ona vaʻaia i le tulaga tapunia. O lenei mamanu e lelei aua e mafai ona faʻaalu le tatalaina, tusa lava pe i le itu taumatau ma i le itu tauagavale e leai se avanoa mo le tuua o le sash. O le faitotoʻa faapena e tumau i le tatalaina, faʻapopoleina i le aofaʻi o le mafiafia o le tapoleni, o le a le itiiti ifo i le 8-10 cm (mo le faʻaluaina "hampi").

Vaega o totonu . Ina ia afaina nisi o le potu, e te le manaʻomia se pa o le a faʻagaioi ai tapoleni. O taiala e mafai ona faʻapipiʻi saʻo i le taualuga ma le foloa, ma le gaoioi o le faitotoʻa e faʻatapulaʻaina racks poʻo elemene o loʻo faia i luga o le faʻavae o le altaminum poʻo laupapa laupapa. E le gata i lea, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faiga o le sliding system e mafai ai ona maua ai ni volumaina soo se voluma, e aofia ai ma olo tulimanu (faʻataʻitaʻiga, i lalo o le laei). Afai o le totonu o loʻo faʻatumuina i le lapotopoto o elemene, o le faʻamaloloina faʻamalologa sliding stading system o loʻo faʻaaogaina. Ae afai o le mataʻupu o loʻo faʻavaeina i luga o le pule o voluguar voluma, e sili le faʻaaogaina o le tulimanu o le faʻamalositino mai le almuninum talaaga, o le a feʻepela ai faitotoʻa i le itu taumatau i luga o le fola.

I le matutu mama

Eseese kamupani e fuafua e le tau o le sliding system e ala i auala eseese. O nisi e suʻesuʻeina le faʻavaʻa, tuʻu eseʻese. O isi e tuuina atu le tau o le sikuea mita o le fausiaina ma ni auala o le nofoaafi ma mechanasms. Ole mea lea e faʻatusatusa ai tau o tau. O le mea lea, na matou fesiligia ai tagata faʻatau tele ma tagata gaosi e fuafua ai le tasi le uaua o le suʻega o le 270 cm ma le fasipepa o le mageso. O laupapa, le faʻataʻitaʻiga ma le lanu o le talaaga, e leʻi faʻatumauina le fafie. Ae o le tala o le tau maualalo na oo mai ai le mafai. E le o aofia i totonu o le faʻapipiʻiina, lea e faʻatatau i le tele o Faʻalapotopotoga i le 10-15% o le Tanumalo, ma Teugatupe. Na aumaia e le Vitoga o le sili ona taugofie faiga o loʻo ofoina atu i Mr.toors, o Katal, Starley, AEMI, NIDO, ACHAM, ma tapunia le filifili i ai. O le fuafuaina o tau i le va o le faaulufale mai i fafo ma le aiga o le eleele. E iʻu i le mea moni e le taunuu o le tagata faʻatau i le tau o tauvaga, ae i le faʻaalu o manaoga o le tagata faʻatau ma tolopoina.

O le pito i lalo o le paʻu ua faʻamaonia pe a: e te le o le mautonu e se andized uamea fasi pepa i luga o le fola (o le laina tuʻufaʻatasia e le o le tauʻave); E leai sau fagafao, o lona fulufulu o le a alu pea i taiala ma sikoa sikoa (ia maua mai nai lo le mea na toetoe lava a le mafai); E mamafa tele le faitotoʻa (matua seasea); E te manaʻo i le mamanu e leai se mataupu o tafafao ai.

E le faʻamaonia le faʻamalologa i luga: e te le o le mautonu o se tasi o le vaega pito i lalo o le SAsh e le o saʻo ma tautau i fafo (pe a tuu i le ecalum); O le lautele o le sliteral stading system e manaʻomia, i lalo o le foloa o loʻo ufiufi pea tumau.

Alininum Fort e tatau ona sili ona fiafia i laupapa pe a e le mautinoa e mafai ona e maua se vevela sili ona lelei mo se laupapa laupapa (20 ° C) ma le le sala (40-70% O isi tagata na o ni mataupu lautele a le arethetics. Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga matou te fesoʻotaʻi o le a aoga ia te oe.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Academy of the Totonu", "Alpha", "Mbtm", "Qororm, Ecaller, Ecal, ecal, ectal, o Kardom, o le au leoleo, ecal, ekal, ekal, ecal, ekal, ecal, ecal, ecal, ekal, ecal, ekal, ecal, ecal, ecal, ekal, ecal, ekal, ecal, ecal, ecal, ecal, ecal, ecal, ecal, ekal, ecal, ecal, ekal, ecal, ecal, ekal, ekal, ecal, ekal, ecal, ecal, ekal, ecal, ectal, o le au leoleo I le tapenaina o mea.

Tau o le Platis ma le auiliiliga o faiga faasoesa

Fale gaosi oloa O le Away Scheme ma Gaosi oloa Mechanism Maualuga maualuga le tele, lautele, cm Mea Taeao Tau o le Design 27090M ma Matte Glazing *
"Alt" Pito i luga o le "alpu" (Lusia), Geze (Siamani) 210340. Hardwood Wood, Bluedy Bar, Venees $ 650 (Alf 55, Beech)
Aldo. Kublenz (Italia) 120300. Rairay o Beech, Oak, Etc., Radius vaega e mafai $ 1188.
Deti mamanu. Maualuga Rolling (Italia) 200600. Atinaʻe Faʻamatalaga (Italia), o loʻo fuafuaina i Veneer 1100.
Ecalum. O le faʻamalologa pito i luga o le paʻu (Siamani) 240350. Vene ma le Atinaʻe Aleamini, Faʻateʻaiga ma tulimanu vaega e mafai 942 (ma lua fusi)
Pardinal I fafo atu rapukull (Siamani) 120330. Laina ma Alidzed Aminineum Ramups (3 ituaiga) $ 376.
Lmi. I fafo atu o fafo mai luminator ab (Suetena) 120290. Alidized Alumini, Optima Series 638.
Faʻamalolo Faʻamanatuga Petriepe (Italia) 120300. Vene le MDF, Nova Series (Nouei) 831.
Mr.Dors. Ua solomuli i fafo 95270. Alumini Atinaʻe Aleamini ** Predige, Presgige Tau $ 386 (Predige) $ 443 (Predige Tau)
I fafo atu le non-nonborn (Holani) ma le faʻamalologa o Eku (Farani) 140275. Alidized Alumini, Seseborn (Netherlands) $ 466 (tusi logo) $ 551 (Eku)
. Ua solomuli i fafo 100259. Alminim Propment duo mai Neves (Farani) o eseese ata $ 780.
Stanley. Maualuga ma fafo atu 120320. Atinae talaaga (Nouei) 396.
O le astor. Maualuga Rolling (Italia) 120275. Venegated shouted sped o le autasi laupapa laupapa ma MDF, e iai se ata fou ma fafo atu o fafo 1182 (Model Plaza, ata vali)
Alped. Maualuga Rolling (Italia) 32014. Alidzed pe o le venementang almininum sloud 1050.
Bosca. Maualuga Rolling (Italia) 150300. Faasologa alu ese atu-o fafie (maple, cherry, suamalie, mednut i le cortalet); Alu i fafo 08-09- Ovide- Ova- Oav- o le vaega; Ulufale-sikulu MDF; Malamalama mama talaaga 1270 (ulufale 07 faʻataʻitaʻiga)
Koma. Maualuga Rolling (Italia) - Sluded wooden stum, radial vaega 6000.
Foo. Maualuga Rolling (Italia) 130300. Glued malosi laupapa laupapa, wadnut veneer, cherry, etc. 1321 (Appiana faataitaiga)
Garofoli. Maualuga Rolling (Italia) 140280. Glued Cusgif malosi laupapa 2355 (supa 5 / v faʻataʻitaʻiga ma le pusa)
GeZi Bentatti. Maualuga Rolling (Italia) 1202400. Faʻavasegaina le faʻasologa, muamua ata, tioata 1000.
Shenry tioata. Maualuga Rolling (Italia) 126280. Glass Canvas ma le pito i tua pe leai foi 870.
Hindhi. Maualuga Rolling (Italia) 158320. Faatasi ai ma le Alumini Faʻaopoopo - Faʻataʻitaʻiga 300,305, 306, Woodles- 240, 230 1300 (faʻataʻitaʻiga 300, 240)
Movi. Maualuga Rolling (Italia) 130300. Alidezed ma le venemen alumini, uma-tioata ie 1840.
Toe tu. Maualuga Rolling (Italia) 150320. Alidzed Aluminim Parant poʻo le Veneer Coated: Merey, Mucked Oak, nati poʻo le atavali e tagata faʻatau faʻataʻitaʻiga 921.
Rimestio. Maualuga Rolling (Italia) 175314. Uaea (vine, chilit ok, oge, cherry) ma Andodized Amininim 1500 (siparium faʻataʻitaʻiga)
TR-P TOTO-PUU Maualuga Rolling (Italia) 120300. Alidzed ma le leoa almininim 1331.
* - faʻaalia le tau o le tau poʻo le mo le faʻataʻitaʻiga; ** - Alumini OFolo

Faitau atili