LORN BARBE

Anonim

Masini ma fulufulu manu feai e ala i le maketi Rusia. O faʻataʻitaʻiga o laufanua olooga e ese i mamanu, tofiga, faʻamatalaga ma tau.

LORN BARBE 14758_1

I le amataga o le seneturi talu ai, o le fanua o le lakapi fanua i le Stary Stadium "Clemblesy" i Lonetona "na faia" mamoe. Ave le tele o Herb, na latou tuua lava i latou lava o le sili atu o le sili atu le lamolemole fanua. O le aso e mafai ai ona e alu i luga o lau 'upega tafaʻilagi motu o le laufanua e le mafai ona sili atu le leaga nai lo le "faʻatafunaʻe", e aunoa ma le fesoasoani e fesoasoani ai i fagafao.

LORN BARBE
Masini Awwer Mower ma le lima 32 (BOSCH) Sword Free Bron Sever Randy Cunnover lever o le tumu o le mutia " Matou te le o Dasogeens, Swan, Lalaʻona ma isi vao, ae ua filifilia ma le alofa.

O le vao lelei e manaʻomia le faifai pea tausiga, lea, i isi mea, pepelo i taimi faʻaletausaga (1-2 taimi i le vaiaso) e faʻatupu vevesi ai. O lenei galuega e mafai ona tuʻuina atu i tagata faʻapitoa o loʻo auai i laufanua mamanu. Peitaʻi, e toʻatele tagata o fanua e fiafia e fai a latou mea. I le taimi muamua, e le fiafia i tagata uma pe a, i le lalolagi pele, ua tumu i tagata ese, ma le tele o tagata ese. Lua, o le tausiga a le vao ma le fesoasoani o metotia faʻapitoa e leʻo se avega mamafa, ma se tiute tauave matagofie o le faʻaaloalo fanua uafu e maua ai e ona fanua.

A o le masini ma masini ma masini, mo le 'aʻaʻai o le mutia, ona e leʻi naʻo se vaipuna ia i latou i nei aso. E i ai le 20 kamupani i luga o le maketi a Rusia o loʻo ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga o laʻau o laʻau - mamanu, tofiga, faʻamatalaga ma, masani, tau masani. Ma e ui lava o mea uma e tutusa ai - tipi ese le vao, tuʻua se lamolemole lanumeamata "hedgehog" o le maualuga maualuga, latou faia lea gaioiga i auala eseese. Fuafua i luga o le metotia o le faʻagaioiga o le nofoaga o le malae o le vao o loʻo vaevaeina i masini, masini ma maea (trimmers).

La latou mea laiti, ae o le sili ona sili ona ...

LORN BARBE
Alm 34 (bosch) eletise eletise a le eletise (bosch) o loʻo faʻaoʻo atu i le osofaʻiga tipi o le tele-swing springs. Motola (o nisi gaosi oloa e taʻu ai le lima) i totonu o le pito i fafo e lua-uili taʻavale e lua cartios carssions ma meaʻai o meaʻai. I le pito i lalo o le taʻavale, i le va o uili, e umi se umi (i le lautele lautele o le mower) o le sosoʻo tumau. Luga o le lau talipalau ma curved curves curved. O lona uiga faʻamaoni, luga o naifi i le tulaga lautele taliaina na taliaina o le upu latou te le tutusa. Taʻitasi o le stelt stress o se lautele o le tusa o le 5 mm ma se tele valea tipiina pito i le umi. O le tulimanu i le va o le vaalele e fausia ai le pito o loʻo laititi atu nai lo le 90, o le a le mafai ona faʻalavelave i se manaʻoga tele. Ina ua i luga o le mucker i luga o le vao, o le tipiina o le talipasi, o loʻo fesoʻotaʻi e se paga o mea ma uili, o le 4-5 taimi vave nai lo latou. O le tele o ni naifi e puʻeina le mutia, fetaomi atu i le pito pito i lalo o le pito i lalo ma tipi lemu, pei o seleulu masani.

E na ona e taulimaina se masini faapena. Ua lava lea e momotu ane i luma o le fale, taumafai e aua nei alu i ni faʻafitauli faigata (papa, vao, laʻau, laʻau, ma isi mea). O mea e fai ai taavale ma isi mea tau potu, na tauina i le ala, e le mafai ona ofi i totonu o le Drum ma Sporn ruves, aua o le a latou iloa ai i le moto gaioiga. Ae o laʻei, o le teuteu maea ma uaea o ni fili sili ona leaga o le aofaʻiga.

LORN BARBE
Penisini vao mower - o le tagata lava ia-o le tagata lava ia (hwm (MTD). O le liusuavai o le laulu o le vao (hammick, cormmwold . Malamalama lelei e galue o ia i luga o pou, i Umisū, latalata i fale ma ni pa, latalata i laʻau ma laʻau. Ae o le faigofie lea ona i le pulega, taugofie ile taotoga (leai se penisini, po o le suki, e leai se eletise e manaomia, ma, saogalemu masini. O le tuleia o le "Taavale" i luma o oe lava o le a le mafai e le tino ona tulia i le naifi lima po o le vae. E le gata i lea, e faʻatuatuaina ma e fiafia mogafagafa, aua ua mafai ona latou tipiina ni (mamago pe raw) mutia i soʻo se tau (tusa lava pe leai). I le tasi pasi, latou te taʻe ese (faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga) ma le bandwidth mai le 28 i le 46 cm lautele e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi (3-4 laasaga) e amata ai le maualuga mai le 19 i le 40 mm.

O mea na e faʻamalosia e naitia, e na o le 2-3 faʻataʻitaʻiga i faleoloa faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, VD 28S, luko Gartn;. O le mamafa o le masini o le 8-10 kg, o le tau e mai le $ 75 i le $ 115.

"Galue solofanua" i uili

1. Filifili se malae fana, o le lapoa o le vao, o lona fesoasoani ma le nofoaga e tatau ona amanaia. Afai e faʻatagaina tupe, e sili le i ai o se uili moww mo le lamolemole vaega ma se trimmer mo le i ai o le mutia, pa, o tino matapeʻa ma isi nofoaga faigata . Mo le faʻagaioiga o vaega e oʻo i le 300 M2, o le M2, o le Smart ma lautele o le Corp Green 33 CM e talafeagai. O le lautele o le mea e tatau ona i ai i le masini ma, e sili atu ona malosi.

2. E malosi le fautuaina aʻo leʻi ofuina le vao i luga o le fale i luga ma se pakete ma aveese uma mea uma. Ioe, e tele taimi o le a iai, ae talitonu ia te aʻu, e matua itiiti ifo nai lo le toe faaleleia o le vao mago.

O masini unit mower o se sili atu ogaoga iunite i luga o uili fa. O loʻo tuʻuina atu i se mea faigata (o loʻo taʻua foi o le lelei) mai le tumau o le abc palasitika (faʻataʻitaʻiga royal, houmvarna) Electrio po o le penisini enisinia o loʻo tauina tutusa i le eleele o loʻo avea ma nini uila ma le lua maʻai mata. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga ua taʻua o le vaega. O le maualuga o le mutia o loʻo fetuʻunaʻi mai le 20 i le 100 MM (o le aofaʻi o fetuunaiga laasaga e mai le 3 i le 14), o le lautele o le ofeʻau i luma o le mower i luma o oe lava e aunoa ma le taumafaiga. Na tapunia e Hermetics Black Bank Beactions e faigofie ona suia faigofie o uili o uili e "shoves" i le atoa (monolithic) o manutoto o manu. O le lapoa o le mea mulimuli - mai le 18 i le 23 cm, e faʻaauauina lelei mowority le atoatoa. Tipiina le mutia o loʻo le ofi atu i le ata o le ata, pe faʻaputuputu i totonu o le mutia afi ma le tele o 16 i le 40 lita. E faatinoina i le ituaiga o se pusa vaivai ma faʻasaʻo i luga o le 'au.

O le Storm Swon tooteina e faʻaatagata ma le gafatia o le 0.8 i le 2 kw ma faʻagaioia mai le voltage ma se voltage o le 220-230 v pe mai le maa. Nonoa i le fesoʻotaʻiga e mafai ona naʻo le mea na latou faʻatagaina ai "leash". Toe fafagaina mafai ona tipi ese le mutia i soo se mea ma i soo se taimi seʻi vagana ai maa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli decker gfcr gfc 1234 mo le 12-itula maʻa i se tulaga o le 12 a *, ae e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se masini i le 'upega tafaʻilagi mo toe faaola. E le mafai ona punitia le eletise i maila a le eletise i le Worn Lafutogo, a o latou sauniga e mafai ona toilalo i le vai, ma le taugata.

LORN BARBE
Otometi Battery Mower Auto Mower (Husqvarna) e faaauupegaina ma se komipiuta i luga o le laupapa. O le masini otometi faʻapipiʻi le fanua i luga o le sikuea tapulaʻa e le perimeter ma se uaea ma le vaivai o loʻo i ai nei. O le i luga o le komipiuta komipiuta pulea le manaʻoga e toe faʻatumu le maa, ma le Moewer lava e fesoʻotaʻi i le charger. E le nonoa le sili atu o le feaveaʻi. Ua uma ona faaauupegaina i le fa-stroke afi o le totonugaluga o totonu ma le ea malulu (kawasaki, honda, burgs statton, Tecumsen, ma le 6L.S.) ma le gafatia o 3.5. Mo 20-30 itula o gaioiga, o sea ia lava e lava lona 5 lita o penisini a-93. Tele faʻataʻitaʻiga amata amata le afi o le afi (o se maʻai maʻai o le amataga corde). O masini sili ona taugata (mo se faʻataʻitaʻiga, mr 534tbye mai le Efco), pei o se faʻailoga "mescee", o loʻo faʻatagaina i le moli o le ki o le ki (mo le mafanafana e tatau ona totogi le $ 100). Ae ui i lea, o nei mea uma "o le solofanua solofanua" e tatau ona tulei i luma o latou lima.

E sili atu le faigofie le tausiga o le mutia ma le fesoasoani a tagata taʻitoʻatasi-o loʻo i ai-mama (RD 21e 21e Mtd, etc.), e mafai ai ona soloi le afi o le afi. O le iʻuga, o le masini lava ia e agaʻi ma tipi le mutia. Ole tagata e mafai ona tuʻu i luga o le auala manaʻomia, ma ia mautinoa o le meataalo aoga e le tuua o ia. O lenei galuega e mafai ona poloka i le liliu o uili pito i luma, ma, pei ona i ai i le autopiapt, o le a gaoioi malosi i le itu faʻapitoa. O nisi faʻataʻitaʻiga e maua ai le fetuunaiga o le saoasaoa o le fealuaʻi - mai le mea taua "penisione" 2.4 km / tm (MM / HO (MM (MURD (MUMBERSB). O tagata uma e pule o loʻo i luga o le 'au o le tagata lava ia. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona fetuunai le tulaga o le 'au ma gagau foi pe a teuina ma feʻaveaʻi le masini.

Ma o fea le vao tufu? O FILIFILIGA E MAFAI ONA FAI. O le mea e sili ona faigata, ae taugofie - pe a malolo le mower i luga o le mutia. Ona e tatau ai le mutia i le mageso (fan carbs). E mafai ona aoina mai i ai ma le faʻapitoa faitotoʻa o le atunuʻu e leai ni mea e faʻamamaina ai (pe sili atu, "mutia") ma le eletise poʻo le eletise poʻo le eletise. Tau mo nei masini e ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, "o Jezosos" PY PLOV1100 o le kamupani Iapani Pyobi tau le $ 95. E faigofie tele i le 40-70 lita vao. O nisi faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le tupu o tupuga mai Husqvarna) e mafai, i le talosaga a le e ona, pe togiina le mutia, poʻo le mafanafana, pei o le mutia i le vao , liliu i se masani fetilaisa, ona tufatufa atu lea i luga o le vao. E le sili atu le le lelei o le palapala ma afi eletise nai lo le eletise eletise, ma faʻaleagaina le Ecology ma le tele o kesi. Ina ia faʻaititia ai le anotusi o mea leaga i totonu o le manava, tele kamupani faʻaputuga faʻaaogaina a latou afi ma catalysts.

Tagi
Mausali,

atunuu

Faʻataʻitaʻiga Mana

afi,

l. mai.

Lautele

pusi

cm

Maualuga

vavae

Mm.

O le voluma o le mutia

aoina

L.

Mamafa,

kg

Tau,

$

Alko, Siamani 40b. 3. 40. 20-65 (3) 65. lua sefulu 300.
47b. 3.7. 47. 20-75 (4) 65. 26. 485.
Efco, Italia LR43PB. 3.75 43. 20-75 (4) lima sefulu 23. 350.
Lr53 * 5.5 51. 20-80 (5) lima sefulu 36. 600.
Mini, Siamani HB40. 2,1 40. 30-80 (5) 55. 33. 580.
Harry, Italia - USA H42GZB. 3.5 42. 30-75 (5) 55. 27. 212.
4241zb. 6.5 57. 20-855 (7) 80. 46. 510.
Husqvarna, Suetena Jet-50. 3.5 51. 15-70 (5) e leai 25. 344.
Jet-55s * lima 55. 24-100 (7) e leai 37. 615.
Mtd, Siamani A5P 3.5 46. 30-855 (5) 60. 38. 260.
GEF53HW * lima 53. 35-95 (5) 75. 45. 563.
OLEO MAC, Italia G43a. 3.5 40. 20-35 (4) lima sefulu 23. 275.
GI47. 2,4. 48. 25-75 (5) lima sefulu Aua. 170.
Valex, Italia Daytotoma Bs-3 3.5 38. 30-75 (4) lima sefulu 16.9 235.
Wolf Gartn, 643b. 4,2 43. 20-80 (4) 60. 37. 885.
Siamani 643bai. 4,65 43. 20-80 (4) 60. 45. 125.

* - le tagata lava ia ** - I luga o le Airbag; - I totonu o puipui ua faʻaalia ai le numera o le tipiina o le maualuga fetuunaiga laasaga.

Eletise eletise
Mausali,

atunuu

Faʻataʻitaʻiga Afi eletise,

Kw

Palama lautele,

cm

Tipi maualuga,

Mm.

Mamafa,

kg

Tau,

$

Alko, Siamani Komum 32e. 1,1 32. 20-60 (3) 20.4 155.
Komanst 47e. 1,6 47. 30-75 (4) Aua. 300.
Black Donker, United Kingdom Gr340. 0.8. 34. 20-56 (3) sefulu mal le fa 112.
GF438. 1,4. 38. 19-50 (14) 17. 220.
GFC234 * 1,1 34. 19-50 (14) 17. 280.
Bocsh, Siamani ARDD320. 0.95 32. 24-70 (4) 12 129.
O le attur36. 1,3 36. 20-70 (6) lua sefulu 289.
Asm32 * 0.34. 32. 12-42 (7) 9,1 165.
Alm34 ** 1,15 34. 10-32 (4) 6.5 117.
Efco, Italia Lr43pe 1,1 40. 20-65 (5) lua sefulu 175.
Lr47pe 1,6 46. 29-75 (5) Aua. 195.
Harry, Italia - USA H35e09. tasi 34. 25-55 (4) 12 88.
H43e16. 1,6 38. 30-75 (5) 26. 170.
Husqvarna, Suetena RYAL 47RC * tasi 46. 17-65 (6) 33. 840.
Auto Mower * 0.35 38. 30-95 (lamolemole) 7,1 2290.
Mr, Siamani 33e. 0.9 32. 25-75 (3) sefulu ma le valu 85.
E32w. tasi 32. 30-80 (3) 22. 117.
OLEO MAC, Italia K35 0.8. 33. 18-34 (4) 11.3. 88.
GI43. 1,1 33. 20-65 (4) lua sefulu 150.
Valex, Italia Akku12 * 0.4. 35. 30-50 (3) sefulu ma le lima 225.
Monza. tasi 38. 26-55 (3) 12 125.
Wolf Swed, Siamani 436E. 1,8. 36. 24-62 (4) 26. 325.

* - ma le maa; ** - I luga o le Airbag; - I totonu o puipui ua faʻaalia ai le numera o le uʻamea maualuga maualuga fetuunaiga laasaga.

I luga o le vao ma kilolota i le lima

Maua se vai mama i se tusi lesona, tusa lava pe e sili atu le fufusi o le aumea. I tua uma, o le spit tipiina laau i lalo o le sili ona aa. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le talotalo atu i le saoasaoa tele (2.5-3 M / S), a leai e na o le a o le a o le a o le a o le a ala i le eleele. O le 'au laʻei e masani ona aveʻesea na o le vaivai o le pito i luga o le pito ma tuua ai ni stalks o 5.8 poʻo le 10 cm ma le maualuga, e le mafai ona faia le maualuga o le 5.8 poʻo le 10 cmdes, ae le o le brad. (Laititi saoasaoa). O lea la, e mafai ona tipiina le mutia mutia naʻo le mutia.

Ina ia tausia ni tamaʻi lapisi (mo se faʻataʻitaʻiga, malamalama ma le manaia ma le mafanafana corrd vao ua faʻaaogaina i luga o se lima faʻalelei). E taua foi lea o le Tui Dummers (mai le upu Igilisi e teuteu - e tipi, tipi). O nei masini e faigofie lava. I le pito o le uʻamea faagaau, o le ulu tipi ua teuteuina. O lona vaega autu o le palasitika palasitika ma se faʻasao o se laina fagota faʻapitoa (maea) totonu. A o le i galue mai le Bobbin, e lua fasi fasi fagotaga fagota ua toso ese ma toe faaleleia. O le le mautonu ma le le mautonu "USami" o loʻo tulia e se eletise poʻo ni penisini e tusa ma le 10,000 - 12000 rpm. I le faʻataʻitaʻiga o le malosi-malosi trimmers (Ituaiga CL 340, Black Dracker) faʻaaogaina naʻo le tasi fasi vaega fagota.

I lalo o le gaioiga a le Centifagoul Truces, o le "Soundche" na toso ese atu i totonu o manoa ma liliu i naifi i luga o naifi i le tele o le 26 m / s (95 km / h). O lea, o le 'ai o le fagota ma le lapoa o le 1.6 mm i luga o nifo e le gata o se mumū vao vao, ae o le le talafeagai o fana o le oti o loo timu mai le 23 cm. o sina mea. Ae o le tagata e ona le tagata e ona i le tasi pasi pamu o se fasi pepa o 0.8-1.2 M o ana gaioiga e tutusa ma le galuega o le gaoi. Na o, i le faatusatusaina i le Sibra sese, o le mea sese o le "vao o le 'vao fulufulu" e matua saogalemu. Tusa pe na ia taumafai faʻafuaseʻi e "vavae" a pennies, o le papa, o se pou uʻamea poʻo se mea faʻapena o le a oʻo atu ai i le vaega o le fagota.

LORN BARBE
O le electrotrimmer ma le pito i lalo o le Art 23 GF Engine (BOSCH). O le laina masani, o le laina fagota ua faasolosolo ona gatete. E mafai ona e toe faʻafoʻi le umi masani o le "stey" i auala eseese: otometi (pei o le faʻataʻitaʻiga 549 o le skil poʻo le ult (gl21 I tulaga uma, o le laina o le soona umi e tipi i totonu o se naifi, sa tumau pea ile puipuiga malu o le auala. O le maualuga o le mutia i le taimi o le trimmer boork i le moni uiga o loo i lima o se tagata (i le mamao mai le eleele na te uuina ai le masini - luga O lea e le pipii le maguma "o le lacquer" a le lacquer i luga o vae, ma o le mutia tipi sa le o lele i le "fulufulu" ua tapunia le palasitika.

Motor mai 0.22 i le 1.1 kw o loʻo faʻaaogaina i le eletise eletise mai 0.22 i le 1.1 kw. Maualalo le mana eletise (e oʻo i le 0.5 kw) o loʻo i totonu o le ulu tipi tuʻusaʻo i luga aʻe o le fagu, e mafai ai ona e faia ni faʻataʻitaʻiga ma le malamalama. Faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga a le Atinaʻe 23G a le Kamupani Bosch, saunia ai ma le faʻaseʻe lautele 23 cm, mamafa tele 1.4 kg. I nisi tulaga (gl 550 mai le Black Docker), e iai le tomai e tape ai le ulu tipiina i le tafailagi laina i le 90. Opecer o tuaoi o le tapota, ma isi mea.

Trimmers ma se eletise eletise o loʻo i ai i le pito i lalo o le toʻotoʻo ua faʻasaina e susu susu mumū. Ae o tagata mamana malosi (mai le 0.5 i le 1 kw) faʻapipiʻi i le pito i luga o le masini (Fed5 Matrve Stihl, Tr6, e le fefe. Mo le faigofie, o le pito i lalo o le toʻotoʻo i nei faʻataʻitaʻiga o loʻo punou, ma o le faʻaliliuga mai le afi i le ulu tipi o loʻo lafoina le faʻaaogaina o se uaea uʻamea uaea. E ui o le Trimmomers ma mamafa mai le 3.1 i le 5.5 kg, o loʻo tufatufa atu le latou tele e faʻaitiitia ai le umi, o loʻo tufatufagofie meafaigaluega. I se ulu tipi, nai lo le le mautonu ma se laina fagota, e mafai ona e faʻapipiʻiina palasitika poʻo uʻamea nila (pei o le EFCO faʻataʻitaʻiga 8100). I lea tulaga, e mafai ona e faʻagasologa e le gata i se mutia (Hardocock, lulu, ma isi mea), ae le o le mafiafia (lapoa e oʻo atu i le 5 mm) fana.

LORN BARBE
Ld (Husqvarna) penisini trimmer ma se pito i luga afi nofoaga. E mafai foi ona faʻapipiʻiina ni tagata faʻapitoa i luga o lenei faʻataʻitaʻiga, ona o loʻo liliu atu i le mea leaga poʻo ni mea faapena, e tusa ma le tasi o polokalame. O loʻo faʻamatuʻuina i le tasi-cylinder lua-stroke penisini afi ma se voluma o le 20 i le 50 cm3 ma le agavaʻa o le 0.7 i le 2.6 lita o le 0.7 i lita o le 0.7 i le 2.6 lita o le 0.7 i lita o le 0.6 i le 2.6 lita o le 0.7 i le 2.6 lita o le 0.7 i le 2.6 lita. O le malosi o faʻataʻitaʻiga o le toʻotoʻo saʻo, o le liu i le ulu tipi o loʻo lafoina e le Steel Roller. I totonu o ulu e mafai ona faʻapipiʻi faʻapitoa laupapa laupapa uamea, ma taʻu mafiafia mafiafia tele. Fuaina ia "iunivesete" mai le 3 i le 8 kilokalama. Lemu lemu ma lemu "flush" i luma o latou ma le semi-tiute masini - o le galuega e le malie tele. O le mea lea, ia sili atu le manaia o le galuega, o mea faigaluega e masani ona fai ai se maota sili ona lelei i le tulaga o le uila afi ma faʻaoʻo atu ma le faʻapitoa erlite (RBC (RBE Afai o le afi o le afi e fai i ou neura, e mafai ona e taumafai e galue i le lipine sili ona lelei. I le ala, le Kamupani Husqvarna, faʻatasi ai ma isi uiga mo tamaiti o a latou oloa, faʻasaʻolotoina le faʻalogo lima ma telefoni mo le tagata taʻalo ma le FM leitio. O le leaga o le leaga o le tele o le manava ua faʻaititia ai: Trimmers o loʻo faʻaoʻo atu i le lua o le lua-stroke elgines ma le maualalo o le afaina (mo le faʻataʻitaʻiga 332lna).

Downt mo le atwon mower

Tusi lesona faʻamaumauga laʻau laʻau, sili atu ", e le manaʻomia ni tau faaopoopo. Mo se mower ma se eletise eletise, o le a tatau ona e faʻatauina se faʻaopopoga comrd e fesoʻotaʻi i le mana grid ma o le a tipiina le mutia i nofoaga mamao o lou laufanua. Faʻalauteleina o le gaosiga o aiga i le 1.5 kw 20 mita le umi i le tau o le 300 rubles., Ma sili atu le mafanafana, i le 600 rub. Tala tutusa, ae o loʻo faʻauigaina mamao uaina i lalo o manaʻoga o 1.5-2 taimi e ono manaʻomia ai ma latou le lelei nai lo le atunuʻu.

Mo Tlamemē, e manaʻomia le faʻatau i se isi laina fagotaga i le taimi nei, ona e faʻaalu lea o le mutia. Tau 15 M Dowck Airter 1.6 MM - tusa o le 60 rubles. E le afaina i le togalaʻau ma apore spool ma se laina fagota manuʻa (faʻataʻitaʻiga, mo le imo o le imola-250 trimmer).

Ona o se trimmer poʻo le moaina o le lua-stroke penisini afi, o se suauʻu faʻapitoa suauʻu e tatau ona fuaina mo le tapenaina o se fale faigaluega. Fuafua i le ituaiga ma le nofoaga o le faʻatauina o le 1 00 i le tau o suauʻu mai le 140 i le 20030.

Ma pe a e mamanuina ma mea uma e te manaʻomia, o le savali e ala i se togafiti ma le trimmer poʻo le moʻomoʻo o le mea fou o le a maua ai se fiafia moni. O le galuega lea ua faaolaina ai le ulu ma togafitia le agaga, ma le vaaiga atu o le lamolemole, tapuni loa le uafu ua fiafia i le mata.

Eletise eletise
Mausali,

atunuu

Faʻataʻitaʻiga Mana

afi,

T.

Lautele

pusi

cm

Lapoa

fagota

Mm.

Mamafa,

kg

Tau,

$

Alko, Siamani GT5340. 340. 23. 1,4. 1,4. 52.
* Tr1000 ** 11000. 36. 2. 5.3 120.
Black Derker,

Peretania Tele

Gl430 300. 25. 1.5 1,3 44.
Gl660. 330. 25. 1.5 2.5 77.
Bocsh, Siamani Art23GSFV. 220. 23. 1,4. 1,4. 60.
Art30GDV. 450. tolu sefulu 1,6 3,2 80.
Castor, Italia * Tr1000 1100. 36. 2. 5.3 118.
Efco, Italia * 8060 ** 600. 37. 1,6 3,1 105.
* 8100 ** 1000. 37. 2. 3. 135.
Mini, Siamani TT230m. 230. 23. 1,4. 1,3 34.
* TS350l 350. 25. 1,6 3,2 75.
Imola, Iapani Imola-250 250. lua sefulu tasi 1,3 tolu sefulu
Imola-300. 300. 25. tasi 1,3 38.
OLEO MAC, Italia * RT60E ** 600. tolu sefulu 1.5 3,1 110.
* RT100E. 1000. 38. 2. 3.9 145.
Ryobi, Iapani * Toe i luga. 400. 35. 1,3 2.6 58.
* Rcta600e ** 600. 38. 1,6 4.5 125.
Oneone, Italia * Et700. 700. 38. 1,6 fa 105.
* Et1000 1000. 40. 2. 5.5 110.
Skil, Holani * 547. 275. 25. 1.5 1,6 35.
* 549. 350. 25. 1.5 1,6 55.
Stihl, USA Fe55 600. 28. 1,6 3.8. 125.
Wolf Gartn, Siamani Rq745 450. 23. 1.5 3. 160.

* - Faatasi ai ma le pito i luga o le afi nofoaga; ** - mafai ona faapipiiina o naifi.

Tagi
Mausali,

atunuu

Faʻataʻitaʻiga Mana

afi,

l. mai.

Lautele

pusi

cm

Lapoa

fagota

Mm.

Mamafa,

kg

Tau,

$

Alko, Siamani BC300. 0.95 42. 2. 6.5 400.
FR250. 0,7. 35. 1,6 lima 180.
Alpaina, Italia VIP21. 0.8. Aua. 1,6 5,2 260.
VIP520 * 2.6 28. 3. 8.9 530
Castor, Italia Turbo 25. 1,2 Aua. 2,4. 5.3 370.
Turbo 42. 2.5 42. 2.6 7.6 615.
Efco, Italia Laasaga 26 * 0.9 32. 2. 4,2 245.
8250 * tasi 33. 2,4. 6,1 310.
Homelite, USA D725CD * tasi 43. 2. 4.5 135.
Hbc30b * 2. 47. 2,4. 6. 330.
Husqvarna, Suetena 332c. tasi 33. 1,6 fa 336.
325RX * 1,2 42. 2. 4.7 1.5.
OLEO MAC, Italia 730s. 1,4. 42. 2. 6. 305.
Sparta 26. tasi 33. 1,6 5,8. 220.
Ryobi, Iapani 700. 1,2 38. 2. 4.5 140.
Ry790r * 1,2 44. 2,4. 6,2 249.
Stihl, USA FS36 * 0.8. Aua. 1,6 5.3 227.
FS44 * 0.9 28. 2. 5,4. 350.

* - E mafai ona faʻapipiʻi naifi.

O le Faatonu o le sui o le sui o Houqvarna i Moscow, o le kamupani "TD Hot Hot Horks" ma Robert Bosch mo Fesoasoani i le Saunia i le sauniaina o mea.

Faitau atili