Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Anonim

I fale mai le pa ma ogalaau, faʻapea foi ma faʻavaʻa e faʻatulaga i le vave-fua fua. Alas, e le o nei fausaga o nei fausaga e maua ai le fiafia lelei ma le taulimaina lelei. O nisi taimi latou te gauaʻi pe a savali ma tautua naʻo le 15-20 tausaga. O le a matou faamatalaina e uiga i tekinolosi ma mea e faʻatagaina ai oe e manumalo i lenei vaivaiga.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_1

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Ata: Tapunia / fotodom .ru

I le tapenaina o le faʻauiga, o le faʻatatauina o le iloatino i le va o le tumutumu (lagolagoina fausaga fausaga) ma le fola (tulaga ma le maeʻa o vaega e fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi ma galuega atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le aʻafia o loʻo aʻafia ai le pamu i le va o tagata maualuluga, o loʻo i ai, i le tulaga o le tuufaasolo, ma o lasi e le mo le uta i luga o le utupoto.

O lea, pe a fai o se fale tumaoti-tulai mai, e manaʻomia le tatau ona amanaia le atoa seti o manaʻoga mo le "tumutumu + o le" stac.

  • Potumoe o le fale puipui: 7 tali i fesili autu

Fausiaina o le fale i lalo o le pito i lalo ma fola o le muamua fola

O le mamanu o le pito i lalo o le pito i lalo o le fola muamua e faalagolago lava lava i le ituaiga faavae. Ii, e le faigata ona malolo le autasi, aveese le "le tumau" o le faapalapalaloa ma faʻateleina le tapulaʻa avega (uma tufatufa ma taulaʻi). Tama i luga ma le lagolago i luga o pou. O aso nei, faʻapea foi ma le fefe `lelei, tamai fale laupapa e masani ona fausia i luga o faʻavae-faʻaputuputu faʻavae - koluma, koluma ma lipine i le muamua fola na fausia ai laupapa.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Eleni englap: 1-nofoaga o le taeao; 2 - Tama; 3 -nakat mai le 25 mm mafiafia laupapa; 4, 6 - O le Hydro-tuufaatasia; 5 - Suafa; 7 - Chipboard; 8 - ia suia; 9 - Laminare. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Tomai i luga: 1 - Plasterboard; 2 - Vaofisazoiner; 3 - E puipuia ai e le tamaoaiga; 4 - Uluma; 5. Faatofutotofu; 6 - rubles mai laupapa ma le mafiafia o le 35-40 mm. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

O pito o le utupoto, i le matafaioi o mea e malo ma le satauro vaega mai le 100 × × × 150 mm, e mafai ona faʻamatala i lalo). Ina ia aloese mai le gatete ma le le mautonu o feusuaiga, faʻaopopo lagolago lagolago e fausia - tamai piliki po o sima kolisi kolone koni. I le taimi lava e tasi, o le gutu o loʻo siʻosiuga i faʻaopopoga o luga atu o le 1.2 m, ma le au lagolago o loʻo oʻo atu i le 1.5 mita. I le isi mea e maua mai ai. (Rubbroid, Hydrohothologiovovovovovovhovh), ona o le aufaʻiiga (mo se faʻataʻitaʻiga, lua vaega o le o minerale o le moa o 150 mm). I luga o le pito i luga o le isi vaega o le susu ina ia mafua ai le tele o le va o utupoto, ma fafagaina le foloa. Mo isi fola (laminate, Komiti Faʻafoe), e manaʻomia le fausia i luga o le utupoto mai le lag, o loʻo i ai i le laga o le 0.5 m, ma le susu o le moa.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

O le malosi o le pileʻoaʻoloa baserac faʻavae faʻalagolago i le mafiafia o le uamea ma le lelei o le unala e. O le mea mulimuli e tatau ona fufuluina ma vali i le sau. Le isi, o le atiaʻeina o vaega gaosi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le telelagi valevale, e aofia uma ai vaega o le mamanu - uma uamea ma laupapa. Ata: "Wballststroy", "Faʻapitoa"

O le mamanu na faʻamatala o se tasi o le taugofie, ae le faʻatagaina le faʻasolitulafono fuafuaina o vaega ma le o mea uma o faʻasitepu - ma isi ma isi e tatau ona faʻavae i luga o le utupoto. E sili atu le tasi, o le sili atu le ogaoga o le ogaoga: o le faʻaiuga o le le mautonu pe i lalo o le malosi o le fulufulu paʻu, e masani lava ona paʻu i ai. O sea sili atu (pei o se tamai faavae-faʻavae faʻavae) e le mafai ona fautuaina i fale e fausia i luga o le "Dymentsfultal" eleele ma malifa. Bolt luga o le auala teu. O lenei mamanu o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻavae mai le sikuliti ma boronobulited faaputuga e fesoʻotaʻi ma metallic poʻo le faʻamalosia sima. Rigels - Soun-Fufulu Ututu (auala pe Diodiva) - faʻapipiʻi i le sitepu o le 2-3 m ma faʻafefeteina i le valiina e latalata i le mafaufau. O le galuega a le Intermediad Lagolagoina o loʻo faia e palu, faʻapipiʻi uma 2.5-3.5 m o le uʻamea, naʻo le maualuga o le paʻu o le mafiafia (mai le 4 mm) subprooft mea i le mea latou te fesoʻotaʻi ma le uamea. O lenei fausaga, o le a aafia ai le feteʻenaʻiga i le va o peni, ma mo le faʻatatauina o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le CSP poʻo se isi susu faʻamaʻi.

I le 2016, i le ogatotonu o le suʻesuʻega i le amataga o le fauina o mamanu. V. A. KUCHEPERLKO, i le amataga o le fafie lelei, na faia ai le suʻega o le afi o le pito i luga o le ofi i luga o le 150 × 400 mm o fafie. O le suʻesuʻega na faʻaalia ai o le Beam e mafai ona tatalia se vaega o loʻo iai i le 2 tone ina ua maeʻa le aoga o le 93 minute ma le itu o le malosi. I le taimi lava lea e tasi, o sui o le kamupani gaosi oloa na finau e le uuina e Tagaloa ona o le afi. Faavae i nei iʻuga, o nisi o faʻasalalauga na faia ai se lautele o le iʻuga e uiga i le maualuga o le afi saogalemu o le ova mai le lala o lotoa ma aso nei laupapa. Peitai, e taua le mataala i le mea moni o le mea moni na totoe o le saoasaoa "mo le faʻavaʻa o le mumu na sosolo i totonu o le fale laupapa, le ono o isi mea.

O le isi filifiliga e mafai pe a osofaʻia laupapa laupapa mai pa malosi (150 × × 100 mm ma sili atu) e faʻatagaina ai, o loʻo taofia ai, o loʻo taofia ai le vaega o le 150/250 00. O Boulshoe Overlap e le punou ma vibrate ma faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ni vaega ma faasitepu i se nofoaga talafeagai. Fola fola i luga o le ogaumu o le faavae. Monoliiry faʻamalosi tino faʻapipiʻi ua faʻaaogaina tele mo masini faavae o fale, ma vai mamaʻai o lavalava o loʻo i fafo atu o le tauvaga. E masani lava, o le faʻavae faʻavae faʻapipiʻi ni vaega se lua o le faʻafefeteina o le faʻasusu le suavai ma faʻatulaga se lag. Uamea puipui, o le palasitika tina, o moli uila lagolago e faʻaaoga e ogatasi ai le lag. Afai o le poloketi ua saunia mo le pito i luga, o le lasi e tuu i luga o piliki koluma. Monolithic sima fola i luga o le laupapa pito i luga. O lenei tali e taulaʻi atu i le faʻapipiʻiina o se vai mafanafana o le fola: i luga o le vai mafanafana o loʻo tuʻu ai le vaega o le 50 mm mafiafia) ma i luga o le faʻamalosi tino) o loʻo liu ai polythyle. O le sima ma le mafiafia o le tusa o le 40 mm, taofi le paipa i le fola mafanafana.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Overlapping ma le lagolago i luga o pou: 1 - utu; 2 - Laina Tale; 3 - Black Plalls mai le pito i lalo o laupapa; 4, 6 - Fautuaina le atigi atigipa. 5 - Teralation; 7 - fola laupapa. Vaevaega: Vidimir Grigoriev / Harve Media

Faatasi ai ma se ivi ma le mamanu o le tumutumu o le tumutumu, o se faʻatagaga foi e masiʻi ai se fola mafanafana. O le lamolemole atoatoa faʻavae i nei mataupu o loʻo faia mai le poʻo le chipboard-chipboard, ma o loʻo sasaina le vaega muamua o le auala. I se faʻaopopoga, e le mafai ona teuina ma paipa, ae tataʻi i vailaʻau i le va o Uoms, e faʻasolosolo ai le teʻena foi. E moni, o lenei tali ei ai ni faʻaletonu ogaoga, aemaise lava, o le le mautonu o le a faʻamaloloina o le fola luga, malosi tele ma faʻateleina le faʻaleagaina o paipa. Na matou faʻamatala na o le sili ona masani mamanu o le muamua foloa o vaʻa. I le faʻataʻitaʻiga, e masani lava ona toe faʻavatele e eseese ituaiga, faʻaaogaina o papatusi sauniuni ma potu sauniuni, ma ni potu aoga, o loo tuleia le eleele. O nisi taimi (faʻataʻitaʻiga, ma se malae vaalele o vaʻavaʻaiga na fausia i luga o le Swampity Workils), e sili atu le lafoaia o le aufaasogala lagolago, amporimissing o latou numera.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa

Ma se lagolago mo nuu i tua ma faaputuga: 1 - mumu; 2, 5, 8 - Fatofotosu vai; 3 - Lag; 4 - Black Blight; 6 - faaputuga; 7 - Suafelesauina; 9 - SpaceProof Plywood (lua vaega); 10 - Komiti Faʻafaimea. Vaeliʻili: Viddimir Crigriatev / avega faʻasalalauga

O le masani masani auala o le faapipiiina o utupoto o tumutumu i totonu o le fale laupapa o se fary i le va o pale. E mafai ai ona e faia e aunoa ma isi faʻamaumauga faʻaopopo, ae iai le tele o faʻatiga. A o tusia, faʻavaivaia ai ma le Aliʻi lava ia e tupu, ma o pa o le fale; O le saʻo le faʻatinoina o le maota e alu le taimi ma agavaʻa, ma o mea sese na mafua ai foliga o le ofe ma feula le puipui. I lenei itu, o aso nei, o le tele o na o le fausiaina e sa i ai le suʻesuʻeina o pulou ogalaau, gaosia e le tipitipi malosi ma faʻataga ai oe o le mutemela uma o uʻamea.

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_9
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_10
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_11
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_12
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_13
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_14
Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_15

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_16

O le umu mai le lalolagi ma le masani a laupapa e mafai ona siitia ma le laupapa laupapa. Ata: "o le intertati"

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_17

O oloa na lafo o loʻo olo ma ufiufi ma varnish. Ata: Tapunia / fotodom .ru

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_18

Ma le tele o le potu o le potu, o le sukalati kasisoga misson i nisi taimi

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_19

O le tele o faʻatoʻaga mai laupapa e mafai ona tataina le faʻasoaina o le utaina o le tasi i le 900 kgf / m2. Ata: "eurocode 5"

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_20

O le sili atu i le LVL Beam e mafai ona tataina le utaina avega i le 900 kgf / m2. Ata: Altram

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_21

I le taimi o le vevela ma le faʻaʻolepale, e mafai ona e faʻaaogaina fala uma ma papatusi. O le mea autu o le saunia lea o le mafiafia o le vaega ma le puipuiga o le mea mai le susu mai le susu. Ata: Saint-Gobain Esover

Auala e Filifiliina ai Fulaina ma Foors i le Fale Faleoloa 11743_22

O le olaga tautua o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le taʻavale ma mea le mafai ona le itiiti ifo ma le 30 tausaga. Ata: Tehtusefulu

  • Taʻitaʻi o Chernobol: Iloiloga o Fuataga ma Metotia o Tapu

O mea sese masani i le fausiaina o le pito i lalo o le pito i lalo o le fogafale o le muamua fola

  1. Faʻaaoga e fai ma lagolago mo utupoto o laupapa laupapa laupapa ma faʻapipiʻi lelei pou.
  2. Le lava le vai i le va o utupoto ma lagolago (elemene o le faavae, pou, faaputuga).
  3. Le lava le puipuiga o utupoto ma pa pupuni mai sasa. E manaʻomia le sili atu faalua le faʻagaioiga o mea matutu ma se affippitic mai se sprayer poʻo le le fiafia i le taele.
  4. O le faʻaaogaina o le ata o le fola mai mea e le mafai ona i ai le gaʻo (o ni laupapa e leai se mea, o le alalava, lamepata, ma isi mea).
  5. Le lava le le lava le vevela i le mafiafia o le mafiafia (i lalo ole 100 mm).

Avaga ma le Astic

O loʻo 'ai puipui i le maualuga o le fogafale muamua, o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. Lenei faʻafaigofieina isi fausiaina (leai se tasi na toe fausiaina le lafo o le vaomatua o vaomatua), ma e le gata i lea, o le pulepuli e faʻateleina ai le mautu o le fale. I le va o fola, o le atoa fuafuaina uta pa'ū i luga o utupoto. I le taimi lava e tasi, o le lautele o le aoga e sili atu nai lo le 5 m. Aloese mai le le mautonu ma "le talafeagai" o le fola iinei e faigata tele. Le auala masani e foia ai le faʻafitauli o le faʻateleina o le kolosi o le koluse ma le faʻaititia o le utupoto, e le masani ona faia le iʻuga manaʻomia. I le tele o taimi, e manaʻomia le faʻaaogaina o uia o le maualuga o le malosi - mai i le Lvl Timo, Comuts, o papa paʻu. O le lvl-Timber ua faʻapipiʻi mai i se maʻila o le vene o le veneer ma le faatusa o le vaega o le fibers, ua sili le malosi ma le malosi. Mai i lenei mea, o utupoto e gaosia, mafai ona ogatasi o le aofaʻi e oʻo atu i le 13.5 m. O le LVL-Timber e faia atoatoa ma le malosi o le susu ma le malosi o le susu ma le malosi o le susu ma le malosi o le susu ma le malosi o le sussure. Masalo o le pau le mea e sili ona leaga ai le tau.

Faʻatasi i le Hensted Hens (Sirriztal Shelves faia o laupapa, o se pito i luga o le chipport) e maua i le 8 mita le faigofie tele natia e ala i le ogatotonu o le fausiaina. O papa moa na faia o paso, paina, orch, cedar, e mafai e le cedar ona undlap le sisitema o le 10 m. E faigofie ona valiina ma o lotoa. A faʻapipiʻiina le suʻesuʻega o le aʻoga, o le tasi le fesili sili ona loloto e tatau ona foia - o le le mautonu. Ma afai o le leo o le ea e faigofie ona "vavaeeseina" ma se vaega o le fulufulu fulufulu ma le mafiafia o le 80-100 mm (O le mea e sili ona faigata ai le puipuiga faasaga i le pisapisao leo, a o auina atu i le umu. O sina faʻaititia o le leo o sitepu o le a fesoasoani i le nofoaga tuʻufua o le tautotogo mea (oona venea, taueina le postethylene) O le sili atu le aoga o le fuaina o loʻo i luga o le sili atu o le masini tutoʻatasi tutoʻatasi tutoʻatasi o loʻo avea ma le tutoʻatasi - feusuaiga ma taualuga. O le mea mulimuli e mafai ona avea ma se laʻititi kolosi, e tatau ona latou tetee atu i ai le avega naʻo le faʻalogo ma le puipuiga. Ma ia fai ni nai upu e uiga i le mamanu o le lotoa i luga o le malulu taualuga.

O loʻo laitiiti le uta ifi, ma faʻaleleia le faʻamalosiʻau, ia faʻatino galuega o le tufuga uila, o se tulafono, e le manaʻomia. O le tumutumu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete: O le mafiafia o le minerale o aʻa o loʻo fautuaina mo le vaeluaga o le ogatotonu o le 150-170 mm. Ma e le mafai ona galo e uiga i le puipuiga puipuia i lalo o le ita ma luga atu. O le muamua (mai le polythylene poʻo le polyproprilene ata) o le a puipuia mai le susu i le siisii ​​i le avanoa o le ea i luga o le alatele o le ea.

Faatusatusaga o utupoto mai mea eseese

Meafaitino faamoemoe Miscuses Tau,

olo. / PO. m *

Numera atoa

aai

Avanoa, decoratives (lelei polethith, tutusa vali) Prone i le warter Mai le 120.
Cooy raiy

aai

Faʻateleina le malosi, teuina o le teuina o mea Faia tele i le talosaga Mai 260.
Tuʻufaʻatasia

Codell: Array

Laau + Osp

Maualuga le malosi ma le malosi, teuina o le teuina

Maualalo tetee atu i le mimilo avega.

I le solia o le gaosiga tekonolosi, o le formaldehyde e mafai

Mai le 240.
Lvl-pa

Maualuga le malosi ma le malosi, teuina o le le gaoia, susu afaina

Tele le mamafa, le lelei le polesi ma vali (ona o le i ai o glie fula)

Mai le 880.

Faitau atili