O le a le "malulu alalaupapa" ma faʻafefea ona puipuia o latou foliga o le a fausia se fale

Anonim

Matou te faʻamatalaina pe faʻafefea ona taofia le faʻaʻaisa i le fale ma le mea e mafaufau i le tulaga o le fauga.

O le a le

O le a le

O Faʻatoulu "SOWID Bridge", "Chiute Bridge's Bridge" Burdid fafagu "o se vaega o le fale e tapunia ai le fale. E mafai ona avea ma vaega o le puipui, tuufaatasiga, taualuga, fale talimalo o le faamaoniga, ma isi mea mai le fale atonu e tele ai le vevela o le fale ma le faaitiitia le faaitiitia i le olaga o le fale.

Mafaufau i faʻavae masani o le vevela alalaupapa mo ituaiga fale, mafuaʻaga mo o latou foliga mai o le tau ma auala e puipuia ai foliga o le malulu o taimi o le fausiaina i taimi o fausiaina i taimi o fausiaina i taimi o Fausiaina.

Matou te vaevaeina le masani fulufulu alalaupapa i nisi vaega:

  • Malulu alalaupapa i faamalama poloka ma le taualuga;
  • i sikaupi, pilito ma fale o totini;
  • i fale tipi fola;
  • i fale Skew.

  • Faʻafefea ona faʻaʻaisa se uʻamea ulufale faitotoʻa mo le taumalulu i se fale mautotogi ma se fale tumaʻoti

Faamalama

E masani lava i fale e mafai ona e maitauina le drampness, hearfrost ma o le gurfrost ma o le pamu i luga o le faamalama malifa i le taimi malulu. O le mafuaʻaga autu mo le faʻailoaina o le Thenonomena o le le lava, pe na faia ai le mafaufau loloto o le lotoa o le mauga. O loʻo matou talanoa e uiga i le faʻatumuina o avanoa i le va o le faʻamalama poloka ma faʻapipiʻi fausaga.

Faamaʻimau i luga o faʻamalama ma puipui ma ...

Ua faamautu i le Windows ma Pa puipui ona o le solia o le Fono Aoao stecko tekonolosi

E tusa ai ma le Tost Heart South Soum i Prerete, piliki ma maa fale e aofia ai le tolu-fa vaega:

  1. O aʻu o se vaipama mai fafo o le ausa (gafataulimaina vaega;
  2. II - Vaʻaiga faʻavaomalo ma le suʻi suofagoole;
  3. Iii - vaipuna i totonu o le vaipipi i totonu;
  4. IV o se isi mea e maua ai le suavai suavai.

O le malulu o alalaupapa e mafai ona faia ona o le le lava le le talafeagai le mafiafia (tele o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga) poʻo le le lava o lona faʻaauauina. E taua tele mo le i ai o le amoa i totonu ma fafo le susu. O le vaega o le vasa o le vaseina e puipuia ai le faʻaauauina mai le susu ma le leiloa o fale o lotoa.

A maua le susu o le susu ma & ...

Pe a susu le mea e susu ma le faʻamalosi o loʻo maua i luga o le faʻamalama malifa i totonu o le potu ma le Drills i lalo o le Windows i luga o le Coupodes, muamua lava, e manaʻomia le siakiina o le mauga

  • Fausiaina i le taumalulu vaitau: pros ma ua leaga

Talimalo

O se tusi tusia masani fuafuaina o fale e tele ma le ata. Ma e masani lava ona ia faʻamalosiina le pule o le tusitala e faʻamalosia le taualuga o le taualuga ona o le malulu o alalaupapa.

O le iʻuga, na ia musu e mamanuina i le fale ma le faʻatafunaga ma faʻapipiʻi se faʻavae mautu: naʻo le lanu vinetu ma le malulu tele!

I le aisa ona o alavai o le malulu o le malulu n ...

I le Frosts ona o le malulu alalaupapa i luga o le taualuga fetuunaiga nofoaga i luga o puipui i luga o puipui ma carniri mo cornezes freezes ma fanua

Malulu alalaupapa i le taualuga taualuga e masani ona aliali mai i le taualuga o fuli i totonu o puipui. E masani ona galo tagata fausia le tunaunaga i le va o le tele o moli ma puipui; Aua le faapipiiina le pumoa o le taualuga i puipui pe le aumaia i puipui; Aua le faia le faʻamatuʻu o le le mautonu i le eAves, o le tuʻua o le avanoa malulu i luga o le puipui.

Faafefes Mansarab

O le faʻamaliega o le taualuga o le taualuga e tatau ona tatalaina i fafo atu o le puipui i fafo e puipuia ai le malulu o alalaupapa

E tele ina latou "faagalo" e faʻapipiʻi le laupapa i le va o taʻavale, o loʻo taofia ai le faʻamaualaʻave, ma o iina o faʻagaioiga ma le gaogao ma alalaupapa o le malulu. I le taualuga o Farani, e faʻatagaina ai le faʻamalosiʻau ma le Vaofitaga.

I se malosi malulu ona o soliga ...

I se mamafa mamafa ona o le solia o le tekonolosi o le ofiina o le taualuga o le taualuga i luga o vaega o le faaupuga i puipui, condentate

  • Faʻafefea ona faʻaʻaisa le fausiaina o le fale mo le taumalulu: sitepu-i-sitepu fuafuaga mo eseese tulaga

Manalaʻo

Ou te manaʻo tele e matauina le tamai alalauva ae e le manaia tele o le malulu, lea na faia i le taimi o le faʻapipiʻiina o Mauerlatov mai Brusev i fale sima ma piliki. O le au faipule e le amanaʻia e le masini o le faʻaauau pea o le ofi i le va o pa o Maurot o Maurolat ma le Pa o le a faaputu ai pa. E ala i se tamai avanoa i le va o pa ma le puipui i totonu o le fale, le ea malulu ma le faʻatasiga o le taualuga ma le puipui e amata ona susu ma ua ta le malulu. O lea, i le taimi o le fausiaina, o le avanoa i le va o pa o Maouro ma le puipui e tatau ona faʻataʻatia ma le faʻaeteete i itu uma, faʻaaogaina le fasimaʻe poʻo le pasi pasi.

Togiina o taualuga ma ni faʻaletonu faʻapitoa i le taimi o le faʻagaioiga i le taumalulu amata ona faʻaʻaisa i Forths i puipui o puipui, ua faʻamalieina ai i latou na faʻaumatia.

E aveese ai le malulu malulu

E aveese le malulu o le malulu i luga o Maurolat, sa manaʻomia le faʻaauau pea o le taulimaina o le polytarethane o fulufulu i luga o le nofoaga i luga o le tino

O suiga o loʻo i ai ma le malulu o alalaupapa e fesoʻotaʻi ma tau taua. O le mea lea, i tua o le siosiomaga o le taualuga o le taualuga, e manaʻomia le faʻatagaina lelei, ma e tatau lava ona faʻaalu le aʻili o le fale 'ai. O nisi taimi, e aveʻeseina le malulu o alalaupapa i Maauterah, e tatau ona latou faia le latou faʻaauau pea le gauai atu o le mauga o loʻo i ai ma se faʻapipiʻi.

  • O loo matou fausia i le taumalulu: o le fausiaina o le fausiaina i le malulu vaitau

Stel utupoto

O uʻamea uʻamea e sili ona lamatia ai le manatu o le taualuga i tulaga o le malulu o alalaupapa. O nisi taimi o tagata fao e tuua le utu atoa poʻo se vaega o le "pai" taualuga. Ma o lea atoa o onala ma le tele o le auala laupapa. Ua tatau ona iai uʻamea mafanafana i se fale vevela o le fale. Afai o pito o le uamea ua alu i le fogala e aunoa ma le faʻamalosiʻau, o le malulu ma le supercooling o le utupoto i totonu o le potu i le 2 m mai le puipui fafo o le a faʻamautinoaina.

Faamalosia sima sima

I fale sima ma fale piliki, monolithic overlaps o loʻo taufaʻaleaga, o loʻo faʻavae i luga o puipui i fafo. E masani lava, o fasilagaina o tumutumu e faʻavae i luga o le vaega atoa o puipui. O le le lelei o le le lelei o le le lelei o le sima o 1.28-1.511 w / (MK), ma le Prelow Bricks - 0.35-045 w / (Mk). Afai e te le musuia i fafo atu o fola o fola o fola o fola o fola, e talia ai le malulu o potu i tulimanu o potu ma fola. O fafo mai lenei tulaga tele:

  • O FRUES O LAASO AUA LE FIA LE I LE LOTO ATU O LE ATUA o pa, o le mea lena, e aumai papatusi ile vaega o le puipui. Ma le puipui mafiafia o le 520 mm, o le tumutumu o 260 mm tatala, ona ia faaee lea o le pili;
  • Ina ia faia se tulaga o le polystyrene fom (ppp) i se sima sima i le vaega o le puipui o le puipui. I se masini, o le solofanua malulu, o le a matua faaitiitia o le ogaumu, ma e mafai ona aloese mai le malulu. Ae a o le mea e manaʻomia ai le mea e manaʻomia e faʻatulaga ai le sili atu o le faʻamalosia o le vevela o loʻo i le tulaga o se malaia o le pps;
  • Faʻatino atu i fafo o le fale moe o loʻo i totonu o le scratail o loʻo teuina ai fale teu oloa.

Faamalosia sima luga o oe

Faʻamalosi sima o loʻo sau i fafo. E manaʻomia le faʻaleleia o le faʻalavelave e puipuia ai le malulu o alalaupapa

Faatasi ai ma le masini o Monolithic nofoaafi, aemaise lava ma faʻamatuʻu atu i luga o le palapala, o le faʻafitauli o le malosi o le malosi o loʻo atiaʻe ma le faʻaeteete. Faia ni mea i le ipu o fafo i fafo atu o le mafanafana matagaluega o le fale poʻo le faʻatulagaina o lona potu vevela i totonu o le potu e ulufale ai i le paie, mai le foloa o le fusi. Plaster).

Foliga tutusa ma faamalama ma le pusa sima. E manaʻomia le faia o ni faaofi mai i le pps i le umi atoa o le Jumpers i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa ma faʻamalama ina ia faitauina le Spilations Sealation.

I le faletaavale faapipiiina uamea

I le faletaavale faʻapipiʻi se uʻamea uʻamea o le taualuga. E tatau ona i totonu e puipuia ai le malulu o alalaupapa

Fale tipi

Ua maeʻa fale ma fale mativa ma pupuʻu nonoa o se seti malulu alalaupapa. O le mea taua o le vevela o faʻafitauli o faʻaletonu o le le mafai ona suia o le faʻasoasoaina ma birch i tulimanu fesoʻotaʻiga. I fale mai le kulimi o loo i ai i le tui i totonu o potu i totonu-Watlet, o se faʻafitauli e masani ona iai i le itu o tulimanu. E tele na fai ai tulimanu e aunoa ma pulupulu ma togavao, faʻamoemoe i luga o le flashel inters, o loʻo saeia i le taimi o le faʻapipiʻiina, aua neʻi e maua le malosi o le fale maloloina ma e faigofie ona faʻalavelaveina ai. I lea ma lenei tulaga, o le faʻafitauli e mafai ona foia na o se faifai pea onosaʻi i fafo atu poʻo fafo atu, e tau atu i le faʻaleagaina ma le maualuga o tau.

O le ituaiga lona lua o alalaupapa malulu i fale moega o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o poloka faʻamalama, faigofie lava, o le pusi. A faʻapipiʻiina i latou i totonu o le cheese sirbe, e masani ona tuʻu tagata i le le lava o le gasa i le va o le pito i luga ma le pale o le ekalesia. Ina ua uma ona mago le tipi, o le pito pito i luga laupepa i luga o se fuifui ma tautau i le fausiaina o le avanoa i le va o le pito i luga o le matasele O se auala masani lea o le Bridge. Ina ia faʻaitiitia le faaletonu, e manaʻomia le faʻatumauina o le pito i lalo o le ogalaau i le pito i luga o le faʻamalama poʻo le faitotoʻa mo le vanitia e sosoʻo ai ma le vaʻa.

  • Fausia se atunuʻu fale i le taumalulu: o a galuega e mafai ona faia ma faʻafefea ona faia saʻo

Curly, ae le o le taofiofi malulu

O nisi taimi o luga o le pito i luga o le sima monolithic pa (sili atu tonu, laiti susu susu foliga mai i luga o le afu o le kapela enaena. O se meaalofa masani o le le-toe-toe fausia o tagata e le-toe fausia - alu ese i luga o le puipui o le puipui o le le-le-le mautonu lauulu faʻapipiʻi. Uamea lio i le ogaoga o le aisa ma misa malulu i le fale. E tatau ona tatou sasaina le ua ma toe siʻitia le fale i fafo ma totonu.

Snow malulu i luga o le faamalama p & ...

O le Snow Frost i luga o le faamalama tatalaina ma i le tulimanu o le Buruv mataupu o le i ai o le malulu o alalaupapa.

I fale piliki ma fale mai i luga o le pamu o loʻo i ai i le malulu o laina i le ituaiga laina faʻaona mai le mafiafia o faʻailoga o le puipui, lea na poloka atoa. I fafo o le tasi - o le itupa o le itu i le fale.

O le mea masani o le tele o le tele o le tele o le malulu o le Bridges - uamea fesoʻotaʻiga elemene o le faʻapipiʻiina o le foliga foliga i le fanauina o le puipui. Ina ia le afaina ai fesoʻotaʻiga, e manaʻomia le faʻaaogaina o faʻasalalauga faʻasalalau pepa.

Aua le galo e uiga i le faasee & ...

Aua neʻi galo e uiga i le faʻalumaina o le faʻavae atoa, e aofia ai le portito ina ia puipuia ai le malulu o alalaupapa

Sa i ai le mea na tāʻi ai i se lagona o se nikotio mo le aythetics, o loʻo feagai ma i totonu o le puipui i fafo atu o le 250 mm - i le taimi moni afa. Ile tau malulu, na faʻaalia i tua atu o le tagata faʻalaʻitaʻomia na foaʻiina, faaipoipo ma ufiufi i le faavaeina. O le le mautonu o le vevela ma le aniki masini e tatau ona taʻua e pei o se faʻaopopoina o le PPS ma manifinifi poloka mai le sima.

Malulu malulu

I le mamafa o le frosts, o nisi taimi i totonu o le fale ua faaipoipo i luga o le puipui. Na latou toso manino le malulu. "Tamaoaiga" e fausia ma le tasi matasele na aumaia mai le fale mautotogi i le tui o le paipa o se sockey. O le ea malulu tele mai le auala na o atu i le fale i le faleoloa. O lea e puʻupuʻu ai le matagaluega. Na tatau ona ou fanaina ni polotini ma faamau le paipa ma le uaea.

Fafo, iloa foi

Ole tau malulu o alalaupapa e le gata i totonu o le fale, ae o loʻo i fafo foi - i foliga o eleele i le lotoifale ma le Incrial. O le fale faatoa fausia i le taimi muamua o le taumalulu vaitaimi e tatau ona vaʻavaʻaia faʻaeteete mai i totonu o le folauga ma taualuga. Afai faʻafuaseʻi i se aso malulu o le a e vaʻai i aili ma faiga i totonu o ni vaega o puipui poʻo le taualuga o fusi - o lona uiga e leai se malulu.

O le a le mea e fai

Faʻapefea ona iloa le malulu o alalaupapa ma aveese muamua ia muamua, e aunoa ma le faʻatali mo le ova? Muamua, e manaʻomia le usitaʻia o le fausiaina o aʻoga. Lona lua, e lua masini lelei e ogatotonu o le vevela o puipui o puipui - Pyrometer ma le fomai mafaufau. O le Pyrometer mafai ona fuaina i le tele o le vevela o le masalosalo o puipui o puipui, oomi malifa, ma isi., Ma le fafine fomai o fai le aotelega o puipui i fafo ma totonu. O le a faʻaalia ai fanua malulu o le pa pupuni.

Pyrometer e faigofie ona maua uma nati & ...

Pyrometer e faigofie ona maua uma alavai malulu, ae na o le taumalulu

O le le fiafia o le pamu e sili atu ona faʻaalu e faʻaalu aʻo leʻi maeʻa le maeʻa o le fale. Ae o nei masini e iloa ai le malulu o alalaupapa na o le taumalulu. O le mea lea, i le tulaga o masalosaloga i luga o alavai o le malulu, e le tatau ona e faanatinati i le tini ma faatali mo le taumalulu.

  • Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti

Na lomia le tala i le mekasini "fale" Nu. 3 (2019). E mafai ona e lesitala i le lolomiina o le lomiga.

Faitau atili