Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale

Anonim

O le vaaiga ua taʻua o se auala i se sima, tusa o le tutusa poʻo isi sapoga le suavai, tuʻuina atu i le nofoaga o le fale ma le faʻamamaina o le faʻavae o le timu ma le liusuavai vai. O le a matou faamatalaina le tele o ituaiga o lona fausiaina ma mafaufau i mea sese e masani ona taʻutino kamupani.

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_1

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_2
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_3
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_4

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_5

E manaʻomia ona o le fale mauʻia o loʻo siʻosiʻole ma le potu i lalo, togalaʻau togalaʻau ma ala

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_6

I luga o le malifa, faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina o le a taofia ai le le mautonu ma le maʻea o le eleele

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_7

Taaloga pupuga na faia o le faʻaputuga vali i taimi o taimi e leiloa ai asthetics

O le agavaa e faia e faia ai le taofi e matua faʻaitiitia ai le vailaʻau suamalie o le eleele latalata i lalo ifo o le faavae, tuai mai, ma uatiina o le faamalosia o le paʻu. O le "Word Room" E sili atu ona manaʻomia lipine opepeta, o le tasi o le mea o loʻo i luga aʻe o le loloto o le faʻaʻaisa. O le faaputuga faaputuga ma faaputuga faaputuga e sili atu le mautu, ae o loʻo lamatia ai pea le lelei o le galulu i laua, e masani ona ulufale atu i lalo o le eleele ma le toto uliuli.

Faʻafefea ona puipuia faʻaputuga

Ata: Amatutu.

O mea taua e sili ona lelei ma le mama ma le mama, ma i le malulu malulu - o le a fesoasoani ma isi mea faʻaoga ma isi mea faʻaopoopo i le fausiaina sima o lotoa.

O le vaaiga o loʻo fesoasoani e faʻalautele le ola o le fale, ae e le mafai ona faʻateleina ona tomai. O lea, e le mafai ona taofia le tafe mai o lologa susu le galueaina o le supa manava po o timuga, taofi faiga le mautonu ma faaitiitia le eleele ma faaitiitia le eleele frosty.

Tulafono taua

Amata i le fausiaina o le nofoaga o loʻo i le fale e mulimuli i le tausaga e tasi pe lua pe a maeʻa le faʻavae o le faʻavae i le fale. O le ala e le mafai ona tuu i luga e tatau ona tuu i luga o le vai mafanafana vavae ese le faavae ma puipui, ma le tuuina atu o le lautele o le taualuga i le lautele o le taualuga.

O le vaaiga e tatau ona ave i le mars mai le fale pe a ma le 5% (o lona uiga, 5 cm ma le lautele o le 1 m). Ua sasaina maʻa tuaoi ina ia aua neʻi latou ala aʻe i luga aʻe o le taʻoto ma le le faʻatuai le vai. Afai o le ala o le Wasstrinrian, e sili atu le faalauteleina o le itiiti ifo i le 110 cm ae le o le totoina o togavao latalata i ai.

I lalo o tulaga lelei (e leai se suavai, o le laititi o timuga, o se nofoaga maualuga) e mafai ona faia o se tagata le mautonu (pe tusa o le vave auala o le oneone. le mafiafia o le 8-10 cm. Ae peitai, o timuga tafe mai le alavai o le propage compins vave fufulu o se alavai alavai o le ala i luga o le alavai

5 Fautuaga i luga o le masini o sima creaddown

  1. O le Togafitiga Togafitiga ma Patetes e le tatau ona faʻaopopo i le sima: A o le o le leai o se vibrossing, latou te faʻaititia le malosi o le talau.
  2. O le ata poʻo le tasi-tulaga-tulaga o le pa ua tuu i luga o le tulaga ina ia mafai ai ona faʻaalia le faʻamalosia i le ogatotonu o le sima o le sima o le sima.
  3. E saunia sima, e sili le faʻaaogaina o le nutimomoia (lelei - Granite) toʻilalo maa 5-20 MM vaega; O le sili ona leaga filifiliga o le vaitafe mafanafana ma le faamemelo omea.
  4. Ina ia le mamago ma e le o le le maua le malosi, e manaʻomia le ufiufi i le vevela ma se pegamine poʻo le polythylene ata.
  5. E manaʻomia le faʻaleleia o meatotino o sima e ala i le faʻaopopoina o le pipiliina o le faʻaaogaina, ma pe a malaia, taulimaina le laufanua ma le hydrophobizer. O nisi taimi o tagata fai pisinisi ua fautuaina e faʻatino se malologa i le ogatotonu o le faʻasologa o Lusia, ma i luga o faʻafitauli. E faʻapena foʻi le faʻatulagaina o le lalolagi i le lalolagi, eli i le clay "Koriti" mo le oneone oneone. I timuga tau, e tumu i le susu, faalagolago i le vani i le va o papa. E leai se mea e fai mai ai o se mativa a le leaga o le faavae o le fale.

I le tele o itu tatou atunuu, i le faʻavaeina o le Faʻavae, e manaʻomia le faʻaaogaina o le fasi pepa ma le vaipuna (aunoa ma le lautele o le eleele i le 10-30 cm, faʻafefeteina le lafo le pau i le tumutumu o le laina.

Afai e tegesegese ma le masini, o le lipine o le lipine o le fusi o le a faʻaitiitia, ma faʻaputuputu foliga i totonu o pa puipui.

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_9
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_10
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_11
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_12
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_13

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_14

O le vaaiga mai le Asphaltst Crumb i luga o le oneone vaega o le a taugofie (mai le 1400 rubles / m2, ae le mafai ona tusia le galuega), ae e le mafai ona teuteuina le fale ma togafiti.

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_15

Tele pinestone foliga pei o le fou oneone-papa

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_16

Faasee mai poloka

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_17

Sima tatagi

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_18

O le tau o manifinifi (25-40 mm) maaaʻo maa na faʻatulaga i luga o le oneone e amata mai le 1700 torbles / m2, i luga o le sili ona faʻamalosia-o le sima / m2. Vaaiga mai se papupuni faʻapipiʻi i luga o le mamago mago, oneone pe tamai iliili, matagofie ma umi-faavavau ma umi-faavavau, ae o lona tau-e le o 3200 rub

  • 4 ituaiga o le faavae mo le fausiaina o le fale i luga o le malifa

Monolithic faʻamalosi sima

E ala i le fua faatatau o le tau ma le faʻatuatuaina, o le sili ona lelei o le 'aiga o le taeao e faia o le monolithic faʻamalosi sima i luga o le oneone oneone. Le faʻatonuga o lana masini e masani ona faʻapea. Ile taimi muamua, i le faavae, o le nofoaga lafulemu o eleele ua aveese ma faatulaga se tau o le 12-30 cm, o le 10-12 cm o le lapisi oneone ua sasaina; Aluga lelei le tram. O nisi tagata atamamai e manatu e tuuesea e vavae ese ai le aluga mai le eleele Geothoxtile (lea e puipuia ai le aluga o le oneone o oneone o le vaega o le auala o le auala. I luga o le aluga o le aluga pe a itiiti ifo 8 cm o le mamafa sima, faʻamalosia i ai ma le auala o le auala, ma sili atu - ma le lattice stredical e faʻateleina pe a e sauni e faʻaaoga ai le pa eletise). Ina ua mavae se aso, o se manifinifi (2-7 cm) o loʻo faataatia se faʻailo o le siʻosiʻomaga o le sima-oneone fofo o le ituaiga e le maualalo nai lo le lelei-tafe.

Amata galuega mulimuli ane nai lo Aukuso e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻaopoopoga mo le mamafa lamatia - i le tulaga o uluaʻi feʻai, e le maua le taimi e maua ai le malosi.

E ui lava i le faʻamalosia, o le sima faʻafefeteina e masani ona taʻe. O le mea moni o loʻo i ai i le taimi o le Autumn Rains, o le oneone-Catvel Pillow ma se eleele i lalo o le tumu i le vai, ae o le taumalulu ua faʻalauteleina. Ina ia taofia le faʻavaeina o taufetuli, o nisi taimi o le sima sima o loʻo vaevaeina i ni vaega e le masani ai le faʻamalosi (mo se faʻataʻitaʻiga, mai Lafus palasitika). O taua, o le iʻuga e le mafua ai ona faamaonia ai faʻamoemoega, aʻo amata ona aumaia e papatusi "savali", ma e faʻaalia ni suiga tele i le va o latou. O le sili atu le aoga o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina i luga o le vaaiga o le laina laina o le laina laina ma se suavai aveese i se lelei faʻapitoa, o le cuvette poʻo le cuvette pe o le cuvette pe o se taʻele.

Toe faaleleia Galuega

E le tatau ona e taumafai e nana ni paʻu i luga o le 'aiga o le taeao, latalata ia i latou ma se tali, liligi le manifinifi o sima mai luga poʻo le taʻoto o papupuni. O le mea e sili ona pipili mafiafia o le faʻaleleia o le faʻamaufaʻailoga o le 6 cm, ma e tatau ona faʻamalosia, ma le avanoa i le faʻaaogaina o le tui, pei o se sima-polymer palu. I le taimi o le toe faaleleia, e fautuaina ai e faamafanafanaina le eleele i le le manifinifi (5-10 mm) vaega o polythylene o pomi, tuu i luga o le tagata tuai. Afai o le sima o loʻo ufiufi atoa i se fesoʻotaʻiga o faʻaputuga masani, e sili atu le faʻaʻoleʻoleina atoa ai le taina o le taina ma le mea fou.

O lenei aso, o le tau o le masini o sima o sima (galuega + mea) - mai le 16 16 rubles. mo le 1 m2. Ole tuʻuina atu o le faʻatonutonuina o gaioiga, i luga o oe e mafai ona tuu le tino faʻapipiʻi i luga o le sima, ae o le a faʻateleina le tau e 1.5-2 taimi. A o le i amata ona taʻoto le faʻamaeaina, e aoga le faʻatali i le tausaga pe lua ma ia mautinoa o le sima e le tau gagau.

O le sui sima ma se sili atu palasitika afe ma le ono mafai ona tauemu, ae i ni nai galuega, o nei galuega, o le muamua 2-3 tausaga ua leva atu mai afe-muamua, ma le manogi muamua.

O le vaaiga mai le pa puipui o loʻo iai i luga o le sifini eleele-oneone paluga, susu ma, aʻo le usitaia o tekonolosi, e seasea lava ni tau o le sima.

A faʻapea, o le iʻuga o le solomuli o le fale poʻo le eleele, ua maua le vaaiga, o le vaaiga na maua le milo i le faʻavae, e manaʻomia e faʻafefe ai lona toe faʻafouina poʻo le toe fausiaina

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_20
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_21
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_22

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_23

A o le fausiaina o se sima sioa e seti le manaʻomia o le maota mai le fale, o le pepa o loʻo fuafua e le tulaga

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_24

A o le i faʻatumuina le sima, e taua le faʻamalu ma aumai le oneone ma iliili ma tuu le faʻamalosia o le grid, sisi i luga o le aluga o le tulaga

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_25

Aua neʻi galo le Mauga i lalo o le Spouts o le taualuga o le taualuga e maua ai le mauaina o le alavai alavai

Faalauiloa Otzastka

Matua faʻaititia i le vaitau o le vaitau o se ie lelei o le faʻamamaina o le pito i lalo o le faʻafitauli o le a faʻatagaina ai le faʻalavelaveina o le faʻamaʻi. Faatasi ai ma lana fausiaina, o papatusi a le vaitusi polystyrene o le polystyere po o polyarethane foma ma le mafiafia o le 25 mm ua taoto i luga o le oneone-flaker. E mafai foi ona e atagia mai ai le polyarethane fom mai se faʻapitoa faʻapipiʻi. I luga o le tuufaatasiga, o le mamafa o sima o loʻo sasaa, faʻamalosia ai lona ala.

O le faʻasesega ma le susu o le a puipuia ai le sima o le a puipuia mai le susu o le susu o Rusia i lalo o le eleele. Ae paga lea, o le avanoa e uiga i gaioiga ma tataʻi foi ia lava le laufanua lava ia o loʻo teuina, ona o le suavai malulu e le gata i le saʻo, ae o le itu o le itu.

Filifiliga mo masini scricski

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_26
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_27
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_28
Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_29

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_30

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_31

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_32

Faʻafefea ona puipuia faʻavae - fausiaina o taʻaloga i le fale 11939_33

1 - maa olopalaina; 2 - oneone; 3 - Faʻaopoopoina sima; 4 - Pescogramvy; 5 o le laʻau o loʻo faʻailogaina; 6 - Thaninges Tray; 7 - curb maa; 8 - geothoxille; 9 - Styrene polyypas; 10 - Le tusi faʻapipiʻi; 11 - Sande-oneone paluvai; 12 - Tile

Faitau atili