Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga

Anonim

Kitchen-Island na mauaina se lelei-tatau ona iloa le poto masani faapolofesa ma faleaiga. I aso uma o le olaga, e lauiloa ai i se tuʻuga o le lauiloa tele, ae tele ole fefe i le faʻafitauli o lona faʻatulagaina. Faʻafefea ona feagai ma faʻafitauli e tupu mai i le poloketi?

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_1

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_2
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_3
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_4
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_5
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_6

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_7

Umukuka "orchid", o le Alimini Faʻamatalaga, Maualuga-Tech Style

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_8

O le faʻamaloloina o lamepa e tu i luga o le axis o le laulau

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_9

Goldi umukuka i le LOFT Style, tapunia modules ma roll-fafo dowers (mai le 51,55 olo. / M)

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_10

Elite umukuka (darina) (mai le 90 afe afe rubles / itu). Foliga o le faʻataʻitaʻiga - sitepu faigofie o le auala ma le toesea o lima

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_11

Galaxie umukuka (mai le 90 afe afe rubles / p. M). O le lapotopoto faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni tulimanu maʻai, i foliga ma lanu foliga tutusa le retroelebel o 1960s.

O le umukuka-celand ua taʻua o le potu o loʻo sili ona taua o elemene o le fale faigaluega - o le ogaumu, o se tamai cordentop ma, o le mea e moemiti ai mai le tuʻuga ma ausilali meaafale. I lalo o le galuega, o fata poʻo pusa faʻafoʻi e masani ona tuʻuina, i le mea e mafai ona faʻauluina, ma se faʻataʻitaʻiga, le mea taua lea o ipu. Ua tuʻufaʻatasia i le tasi module-motu, o le tuʻufaʻatasia o fufulu, e masani lava ona sili atu le fufuluina o le atigi fagu i le ogatotonu o le umukuka, e le mafai ona tuu i le ogatotonu o le umukuka). O sea tulaga e tauamiotonuina i lalo o ni tulaga.

O le mea taua o le mea e tatau ai o le umukuka o loʻo i le 15-20 m2 ma sili atu, aua mai itu uma o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu o le motu. A leai, o fuaitau o le a taia tele, feaveaʻimilo o le a faigata ma o le manatu o le umukuka o le a le lava lona uiga.

O le moli mo le umukuka-motu e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete, a le o le kuka o le a fai le le talafeagai o le upega. Afai o nei ipu ua saunia i luga o le galuega o le motu, ona o le malamalama lea o le laulau e pei o le ogatotonu o le laulau ma e leai ni ata lafoia. E sili le faʻaaogaina o le faʻamalolo o Luminitiga o le faʻatonuga o le itu, aʻo le tatau ona maʻiola le malamalama i mata ma sili atu foi foi le tofo. E manaʻomia le gauai atu i le vaega o le malamalama o togafiti ma, faʻavae i luga o lenei tulaga, fuafua le numera o le faʻamalolo.

Konstanttin Prokopenko

Faʻailoaina Luminare Online Store Pusa Manaʻoga

Aisea e te manaʻomia ai se umukuka-Island?

Ina ua maeʻa se kesi sa faigaluega, o se pepa kuka ma le magoto i le ogatotonu o se potu tele, matou te tuʻuina atu i latou i le tasi ma le isi. O lenei nofoaga e sili ona talafeagai, talu ai o le taimi nei 30-40% faaitiitia le "mimita" o tagata e ona o le umukuka. Ae e ui i lea i totonu o vaega lautele, o le kuka e pasi mo le aso faigaluega 7-10 km.

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga

Ata: "umukuka DVor"

Umukuka "Merida" i le Ecostel (mai le 58 510 Rullas / P. m. M). Twestset Tekonolosi e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia mdf ma laupapa bullsuf

  • 7 mea masani sese pe a filifilia se ismumn Island (o le a puipuia le mafanafana ma le faʻaleagaina o totonu)

O le isi vaega o le numera o kuka e masani ona galue i le umukuka. Na tuua le galutane i le potu i totonu o le potu pei ona fiafia. Ae mafaufau i ni koga e tele o mea taufe e masani ona feosofi mai le laulau i le ogaumu, mai le ogaumu i le fufuluina, mai le fufuluina o le tasi.

Ae peitai, i le faatulagaga o aso nei motu fale tele o taimi e tauaveina se avega teuteu, e faatagaina ai oe e taʻu faatauvaa e vaai le avanoa i le potu i le va o le umukuka ma 'ai eria. O ia puipuiga filifiliga na fautuaina ai le tele o ituaiga o faʻatapulaʻaina o le tele o le motu, lea e le gata e masani ile ata, ae faʻapea foi ma le ma-foliga poʻo se foliga faʻailo.

E manaʻomia tele le meaafale, motu o le umukuka, e aunoa ma ni mea sese ma isi auiliiliga ma isi faʻamatalaga e mafai ai ona e faʻaopopo lavalava

E masani lava ona faia e tagata faatau se mea sese i le filifilia o se pamu mo tagata taʻitoʻatasi gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻatusatusaina le ituaiga ituaiga ma numera o fesoʻotaʻiga pipili masini, faʻapea foʻi ma le vevela o alavai e ulufale i le faʻapipiʻi. E masani foi, e masani ona le matauina i le malifa o paipa, faʻaaogaina alavai i le pamu (3% mo le umi) ma le malifa o le auala o le cowe (1% mo le umi). Le le lava o le lokaina o metotia (Gate alavai, polo polo) i paipa o loʻo sapalaiina alavai i le pamu, ma le eletise eletise e fausia ai le tele o faʻafitauli poʻo le tausiga. I le faʻagasologa o le galue i le pamu, o alavai loloto, fasimoli, fasimoli ma o meaʻai o otaota e mafai ona teuina. O le iʻuga, o le faʻagaioiga o le siakiina o le tulaga o le pasiaina o tafega i totonu o le pamu, o lona uluaʻi faʻalauiloa e tupu ma le manaia tele, ma, o le a le iʻuga o le meafaigaluega. Ina ia mafai ona gagau le malologa, matou te fautuaina le faia o le tausiga.

Sergey podlilsky

Inisinia "SFA Rus"

Faatoega o fesoʻotaʻiga

Umukuka-Islands o loʻo fesoʻotaʻi o loʻo fesoʻotaʻi ma le manaʻoga mo le faʻamutaina o le faʻamaonia ma le faʻamatuʻuina atu fesoʻotaʻiga.

Faatasi ai ma le mana grid, e masani ona le feʻaai lea o faʻafitauli, ae na lalafi le paipa ma le sword stew e le faigofie. I le avea ai o se tulafono, ua fufulu latou i le fola, o lea e tatau ai ona fuafua le latou tulaga ae leʻi amataina galuega i luga o le faila masini. Tagata tomai faapitoa e tatau ona faia le fuafuaina o le faʻatagaina paipa i luma o le paipa, tagofia le manaʻomia o le paipa o le paipa (filifilia e faʻatatau i le lautele ma mea o le mulimuli o le mea mulimuli). Afai o le paipa e le ofi i le mafiafia o le fao, o le a e mauaina se vaega o le fola atoa o le umukuka atoa, pe fau ai le podium.

Ina ia aua nei e faʻatuina le fola i le fola, e mafai ona faʻaaogaina faʻapipiʻi mo le faʻamalosia o se umukuka o le umukuka. O ia faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa i le tele o vailaʻau o le SFA, Grandfors, o Wei ma isi kamupani. Faamolemole ia manatua o nei masini e le faaauleniina i inisinia mo le olo ma le le fuafuaina mo a latou taua taua. Faʻapipiʻi mo le faʻamalosia o le taʻele o le a le suia i le umukuka pasper.

O le ea e faʻamamaina e aveʻesea e ala i le ata (tele lava le motusia). O le dischage channels e faʻapipiʻi i le avanoa i luga aʻe o le squt plat. Afai e le mafai le ea ona o le ea, o le a tatau ai ona e faʻaaogaina se pulou i le toe faʻaleleia o le recycling faiga. I lea tulaga, e tatau lava ona mafai ai (tasi i le 3-4 masina) e suia pe mama koea ma suauu ma suauu.

O le pamu e tatau ona teuina ina ia le paʻi atu ai ni meaafale ma puipui o le potu, aua, e manaʻomia le faʻaavanoaina o le masini mo asiasiga ma le tausiga. O le masini ua faʻatumauina i luga o le siʻila i luga ma paʻepaʻe fola luga, ina ia aua neʻi gagau le galuega o le fale o le fale.

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_14
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_15
Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_16

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_17

Savinite pamu e faʻavae ai le vaituloto o vaipanoa, o le vevela (o le vevela o le pamu i le 65 ° c)

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_18

Pamu saniliacacce pamu mo pamu palapala palapala mai le umukuka ma le faletaele (30 4 400 rubles)

Umukuka ma le motu: nofoaga fetuunaiga 11982_19

Faʻamoe le leoa - o se mea leaga o le pamu pamu pamu (tuʻi i le 7 m faʻasolosolo ma e oʻo atu i le 70 m faalava). Puʻupuʻu ma le filemu faʻataʻitaʻiga (40,800 rubles)

A puleaina se umukuka-motu, pei foi o isi cuichiens, e taua tele le tuuina atu o tulaga lelei mo galuega ma faafiafiaga. O le motu module e tatau ona sili atu i le lautele, loloto ma maualuga. O le lautele o le counteredop e tatau ona le itiiti ifo ma le 60 cm, a leai e faigofie lava ona galue ai. E fautuaina le faia o se galuega ma le aveeseina o le taimi lena i le lumanaʻi e mafai ai ona faʻatulaga nofoaga tutotonu. I lea la tulaga, o le motu o le a galue o se fusia i le va o umukuka ma le tuli esea nofoaga. Ma le mea foʻi, o le galuega ua fautuaina e faʻaaogaina ma le faʻatamaina o soʻu matatagofie. E manaʻomia o le galuega o le motu o le motu module ua malamalama lelei. Malamalama lelei. O le moli moli e tatau ona pupula ma toniga, fuafuaina ina ia aua le lafoaia le ata mai le tagata i luga o le galuega. O le pito i tua o le tupua, lea na faʻapipiʻi ai le ogaumu ma isi masini, e mafai ona toe faʻaola e mata-pu. Afai e te fuafua e fusifusia le pito i tua e ala i laupapa, e sili atu le amata mai le fola (e aunoa ma le faavae). A o iai se vaega o le kuka o loʻo iai i luga o le motu, o le malosi o le malosi e tatau ona tuʻuina atu i le foloa ua e lafoina, faʻapea foi ma se faʻapitoa faʻapitoa i le totonugalemu o le ea. Afai o loʻo i luga o le utilima i le motu, e tatau ona e aoina le fesoʻotaʻiga mo le vai ma le suavai vaʻa. E faafaigofie ai lenei galuega, e aoga le fausiaina o se podium i le umukuka. I le tulaga o le tuʻufua i le motu o le vai '' 'ese, o se iʻuga ese o loʻo manaʻomia. Tausi lelei le mafanafana o le lalaga o le nofoaga o loo iai. E le tatau i le motu ona puipuia fuaitau. O le lautele lautele o fuaitau i le va o le motu ma puipui (ulu tu) e le itiiti ifo 80 cm.

Elefane solo.

Taitai mamanu o le kamupani "Darina"

Faitau atili