Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?

Anonim

Mo le tele o vailaʻau, faitaimini inisi inisinia faʻapitoa o mea lilo o le toʻa-fitu. Faʻamatalaga e uiga i le faʻamalieina o le faʻamafanafanaga, se ivi ma se suavai, e teu i le "ata o tagata taʻitoʻatasi" O meatotino a tagata faʻapitoa Ae afai e te aveese lenei avanoa i le poto, e le faigata ona mautinoa le tulaga tutusa o le mafanafana e pei o le fale mautotogi

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz? 12295_1

Mo le tele o vailaʻau, faitaimini inisi inisinia faʻapitoa o mea lilo o le toʻa-fitu. Faʻamatalaga e uiga i le faʻamalieina o le faʻamafanafanaga, se ivi ma se suavai, e teu i le "ata o tagata taʻitoʻatasi" O meatotino a tagata faʻapitoa Ae afai e te aveese lenei avanoa i le poto, e le faigata ona mautinoa le tulaga tutusa o le mafanafana e pei o le fale mautotogi

O le faʻatulagaina o le suavai o se tasi lea o tulaga muamua o le fale. E moni, "i le amataga" e masani lava o le anotusi ma le faigofie o le tino e aofia ai lelei, o se tamai pamu ma paketi. Ae o le taimi lea e manaʻomia ai ona manaʻomia ni tulai e faʻaalu le vai ma faʻatulaga se faʻaauʻau faʻavaomalo o le vai. E sili atu - sili atu: hard hash, fufulu fufulu ma fufulu ipu, aau vaitaʻele ma sili atu. Faʻamalieina le faʻatupulaʻia o le manaʻomia mo vai ua faʻatagaina ai masini tauʻau. E taua na o le filifilia ma faʻapipiʻi.

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
tasi
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
2.
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
3.

1. O le vai o le vai o le vaitau o le fale: o le pamu o le pamu (a); Le masani ai fafaga mata (b); Cumulative Tank (B); Suavai i fafo (g); Rose pamu (d); centriful pamu mo le suavai (e); Vai o le suavai (g).

2, 3. lauiloa faʻataʻitaʻiga o le gabration pamu: DVP (pale) (2) ma "tamaititi" ("Livgdidromash") (3). O le pito i luga o le vai o le pa e ave ai le vaega o le vaega o le vaega mai le pito i lalo. Tau - 1000-17-8.

E tusa ai ma tulafono a Newton

Lauiloa talu mai aso anamua ma e sili ona masani ai o le tele o le sapalai o le suavai o loʻo faʻavaeina i luga o le mamafa o le mamafa. Lona moni o le a tupuaga: o le vai o loʻo tautua mai i le mea e maua ai le tele o le teuina tane, mai lea latou te faia ai se uamea e tafeta. O le tele o le tane ua filifilia, taulai i le faʻamoemoega o le tafe, ma se mea fuafua ina ia lava lea faʻasoa mo 1-2 aso. O lenei o le faʻaputuputu tane tane e sili ona masani ona gaosia mai meaʻai palasitika - polythylene poʻo polypropylene. Latou voluma e mafai ona oʻo i le 4m3 pe sili atu.

Mo le sapalaiina o le vai i le vaituloto, faʻaseʻe pamu o se vibrasi ituaiga o loʻo faʻaaogaina i le faʻasao o le vaega o le nofoaga - "Rouh" ("Rusia), Lusia), Lusia" Peitaʻi, e leai se mea e puipuia ai le faʻavaeina o isi ituaiga tulaga o loʻo lolofi mai ma luga o pamu (o le a talanoaina i le isi).

O pamu pamu o le tamaoaiga (faʻaaogaina na o le 150-300), taugofie (800-1500 rubles) ma e mafai ona tautua ia le itiiti ifo i le 3-4 tausaga. I le auala lava e tasi, o nei tuʻufaʻatasiga e le o le aoga i le lelei o le vai ma galuega masani ma le taua (sili atu nai lo le 200 g, o le paʻu o le oneone. O le gabration ituaiga pamu e maualuga le faʻamalosi (e oʻo i le 70m), o loʻo mafai ai ona e pamu vai mai ia i latou e oʻo lava i le papala o oneone. E moni lava i le gatete o fale pa puipui, vai e masani lava ona ma faamemelo ai o le oneone; E le gata i lea, le faʻatinoga o nei vaʻaiga (o lenei faʻatapulaʻaga i totonu o faʻamaumauga e mafai foʻi ona taʻua o le sapalai ma le volumarric mea laiti) e laititi - naʻo le 0.3. Ae i se faʻamalosiʻaga faʻamalosi, e le taʻalo, talu mai le pamu i sea faiga e faʻaaogaina e fausia ai se faʻasoa o le vai o vai o vai. E manaʻomia le pamu e faʻaaututoaina i le faia o puipuiga-i le puipuiga o le puipuia, o le a le susunuina Wiltromog, tusa lava pe o le vai i le vaitusi ua uma.

Liliu i le punavai

O le filifiliga i le va o le vaieli ma le lelei e faʻalagolago i mea e tele, o tulaga faʻapitoa, manaʻoga o le tagata faʻaaoga i le vai, mea, meafaigaluega mo vai faʻatumu i ai. O le alatosoga lelei, o le loloto o le 50-150m o le a maua ai le toetoe o le faʻatapulaʻaina o le suavai o le vai i lau lafoaia (masani ona tafe fua o le 10m3 / h). Mai le lelei o le salu i le oneone o le aquirer (15-30m), e mafai ai le pamu 0.5-3.0 m3 / h. Ia, o se vaieli, tusa lava pe o lona loloto, e seasea mafai ona maua ai le sili atu ma le 3-4m3 vai i le aso. Lelei le vai, pei o se tulafono, lamolemole Arsisen, ae o alavai lalagaina pauu pauu i totonu. Tulaga o Dellse atinaʻe ma faʻamalosi le tamaoaiga o le lalolagi, e oʻo i le faʻaleagaina o le olataga ma vailaʻau. Tagata asiasi, tele mataupu, o le a taugofie le vaipuna nai lo vaieli. Mo se faʻataʻitaʻiga, i vaegafanua, o le loloto o le faʻapopoleina o le Artianan lelei o le 70m (tau (tau - 1.5-2.0 Aferika). Faʻapopoleina "i luga o le oneone" faʻaosofia ni nai kamupani (e ese mai, o nei mea e tupu mamao mai i soo se mea). Mo le 1m, ma le amanaia le suʻesuʻeina o le suʻesuʻeina, o le a latou faia le itiiti ifo i le 3 afe rotabs. O le mea lelei e faia o le sima ma sima o le a taugata pe tusa o le 5-7 afe rotangs. Mo le 1m. I le taimi lava e tasi, o le masani na manatu o aʻu ma le loloto o le 4-6m. Ae tusa lava pe o le 8-10 mata e tatau ona tuʻu i luga o le eleele, o le a taugofie le lelei nai lo le tagata tusiata. Lenei lua upu e uiga i le faʻamoemoeina o le vai punavai. Ona o le sese le faʻatinoina pe mo isi mafuaʻaga (le lava o le suavai o le seleseleina, seasea pamu, leai se lelei, e tusa lava pe faaletagata, e mafai ona toilalo. Manatua o le faamaoniga mai le tosoina o le oneone ma le tagi, pei o se tulafono, e na o le 2 vaiaso. E mafai foʻi ona tupu le faʻatatau i faalavelave (faʻataʻitaʻiga, pe a suia le elemene i lalo o le faʻafitauli o le aisa poʻo le 'eleʻele foliga. Le tutusa, faʻatusatusa i le mafaufau o le lelei, e aofia ai manifinifi (simeter o le 100-133mm) uʻamea poʻo paipa pale o loʻo taofia.

O le tele o se emo e sili ona faigofie, o le pamu ua liliu i luga o le tamaloa, ma tape pe a tafe mai le vai mai le paipa paipa. Ina ia mafai ona faʻatino le faiga e aunoa ma lou auai, e manaʻomia le faʻaauauina o le ulo floathat masini, o le a liliu i luga o le pamu pe a faʻatumuina. O le mea moni, o le na fesoasoani na faigofie ai oloa taugofie, ma e masani lava ona faʻatonuina latou mai tagata fai pisinisi. Ioe, afai e iai sau otometi aunoa ma se paipa faasee, e le mafai ona e faia. I lalo ifo o lea, pe a fai o le float metronism mea, na e taufaamatau le lolo

.

Le le manatu o le faʻaaogaina o faiga ma le mamafa o le mamafa o le malosi o le faʻatuatuaina ma le tumau na saunia e le faigofie o le masini ma le itiiti ifo o vaega o loʻo feagai ma le tele o vaega. I se faʻaopopoga, o nei suavai o se vaega lea e le o le volatile: pe a faʻaleagaina le malamalama, e te faʻaaogaina le sapalai vai mai le koneteina.

Peitai, e le mafai ona puʻupuʻu se minul minis: maualalo omiga i le system ma o se taunuuga - vaivai vai mamafa. Faʻalauiloa le tane i le 1m i luga aʻe o le vai-faʻavae tulaga, e te faʻateleina le mamafa o le 0.01 mpa. (Mo le faʻatusatusaina: I le taulaga o fesoʻotaʻiga, o le averesi o le vai o le 0.2-0.5 MPA.) E le faʻatagaina ai ni mea vevela) ma fufulu vai mafanafana.

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
fa
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
lima
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
6.

4. Faʻapipiʻiga o le polokalame vai i luga o se nofoaga patu ua faapipiiina i fafo atu o le fale: Station (a); Filifilia faagaau (b), ua mafua ai le 1.5m; tuʻuina atu paipa (b); tuufaatasia faavae (g); Crane mo le vai (d).

5. Pamu nofoaga o le Hydrojet JP (GRANDFODS): fafaga - i luga i le 5m3 / h; O le mamafa e oo atu i le 48m. Tau - mai le 12 afe o rubles.

6. PW SIRDE pamu (wilo): fafaga - e oʻo i le 2.7 m3 / h; O le mamafa e oo atu i le 40m. Tau - mai le 6 afe rubles.

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
7.
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
valu
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
iva

7. Faʻapipiʻi le EMHIL (TOW) o loʻo aofia ai le tele o le Centifsage Centifagoul pamu ma o se taimi liliu i le sologa lelei o le opela. Tau - mai le 38 afe o rubles.

8. Faʻateʻaina i luga o le faʻavae o le lua faʻatau atu pamu ma taimi faʻaliliuina.

9. O moli otometi o loʻo faʻaaogaina le mamafa e manaʻomia ai le galuega o le fale o aiga.

Tali luga

Omiga lagolago e mafai ona faʻatumauina le faʻamalieina o se faʻamalieina o le vai sapalai sapalai sapalai. O le monoblocky Unit, o elemene autu lea o le pamu pamu, o le mamafa o le tane (hydrocumulator) ma le iunite o otometi e fetuunai ai le suavai omiga). O sea nofoaga e faʻapipiʻi i luga, ma o le hese ua paʻu i totonu o le lelei e fesoʻotaʻi i le faʻalavelaveina o le pamu.

Mo le taimi nei, o ia nofoaga e fai ma sui tele i totonu o maketi i leisi itu. Faʻataʻitaʻiga e pei o le "jambo" ("djlelex", Lusia), hydrojet, mq (mea uma - dwecher), fwer), fwer) , MARINA (ALTONI, Italia) E mafai ona faʻaaogaina le nofoaga o le pamu i le fale mo le ola tumau ma le atunuʻu. Luma, e faʻapipiʻi i le potu faʻapitoa o le faʻavae poʻo le fola muamua poʻo se fola o le caoisson - o se potu uʻamea poʻo sima poʻo le sima i le pito i luga o le vaieli pe lelei. I le taimi lava e tasi, o le paipa faʻatasi ai ma le vai e sapalaiina atu i le fale, pa i lalo ifo o le loloto o le eleele. I le lona lua, o le Station e mafai ona tuʻu i soʻo se mea, e lelei lava, e sili atu i lalo o le taualuga). Naʻo le taua o le filifilia o le itu taumatau o le pamu ma aua neʻi galo le faʻamamaina o le iunite ae leʻi amataina le tau malulu. I le auala, e le sili atu le faigata e tuʻufaʻatasia vai mai le system ma le faʻamalosi o le tane i totonu nai lo se kalama.

Faʻamatalaga faʻatekinisi o le fale ma le fuafuaina o le ola o lana tautua e mafua ona o le ituaiga pamu faʻaaogaina ma le lelei o lona gaosiga. O le lofituina o le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu i le Centrifugal pamu ma se afi afi ma se tulaga o le 0.5-2.0 kin. O le averesi faatinoga o ia pamu o 2.5-4.5 M3 / H.

E mafai ona latou siiina le vai mai le loloto i le 8m (nisi - e oʻo atu i le 20m) ma fausia faʻamalosi e oʻo i le 40-60m, e aumai ai le mamafa o le 0.4.0.5 MPA i le Akta. Manatua o uma 10m o le 10m laina o le sapalaiina o paipa faʻaititia le maualuga o le lifi i le 1.5-3.0 m. Aua neʻi galo e faaumaina le paipa paipa ma le alatoto, ina ia aua neʻi ou faʻatali i taimi uma e tumu i vai.

Toe Lagolagoina le Playly

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?

Ina ia faʻateleina le mamafa i luga o faiga ma le faʻamalosiʻau, pamus o loʻo faʻaaogaina - o le faʻaliliuina o le faʻateleina. O nei tamaʻi aʻoga o galuega toetoe lava leai le le leoa, faʻaputuputu se averesi o 100-300. O sea masini e otometi lava ona sui i le amataga o le vai-faʻavae ma faʻateleina le mamafa i le 0.1-0.2 MPA. O le faalavelave, o le pamu e mafai ona lelei "tautua" na o le tasi le vai togafitiga, ma pe ana fai e tutusa latalata i ai. (A leai, o le a manaʻomia le faʻatali umi seʻia oʻo i le mea ua fuafuaina e oso ese ai le crane.) O le aano o le tino e tatau ona faʻapipiʻiina i taimi uma o le aiga. O lenei filifiliga e le mafai ona taʻua taugofie: O le tau o le tasi pamu e 2-4 afe rubles, ma ia amanaia le eletise eletise ma plumū. O le faʻatauina o pamu ma e oʻo foi i mea e tauemu i nisi taimi o loʻo faʻamamaina i totonu o le taulaga ma le le lava o le mamafa i totonu o le vai sapalai. O se ata o le manatu o le manatu e mafai ona taliaina. Ae peitai, ia maitau: A i ai sau malosi, o le leai o se vai i totonu o tuaoi tuaoi e na o le malaia.

E mafai foi ona e mauaina ni pamu, e mafai ona momoli atu le suavai mai se loloto loloto (tusa ma le 40m), mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga (apron). O nei tulaga e tuʻuina atu i se masini faʻapitoa - o se mea e sili ona faʻaalu, o loʻo lelei i totonu o le paipa ma le lapoa o le 4 inisi. O a latou faatinoga e le sili atu i le 1M3 / h, ma le le taumafaina e tutusa ma le nofoaga masani. Ua latou fuafuaina mo le faʻatauina o vai mai itu loloto, ae mo le oneone lelei o le a le fetaui, aua latou te le faʻatumauina le i ai o faʻafitauli o le vai. I le lautele, o fasi pamu uma o le centriful e matua maaleale i le oneone ma IUAA: O le maualuga faʻatagaina e mafai ona sili atu i le vai e le tatau ona sili atu ile 150 g / m3. O le mea moni o lea itu, o loʻo liliu ese atu i le va o mata o le uili, pamu vai, ma pa o le potu galue, faʻalavelave i le afi e amata ai le taofi.

O nisi vaega o loʻo aoina i luga o le faʻavae o vortex pamu. E mafai e le mulimuli ona aumaia se taua taua, taugofie ma sili atu le taugofie. Nai lo le Custirifolul, ae itiiti fua. Ole pamu lava e lava e tutusa lava e matua nofouta i le malo mautu (a latou mea e le tatau ona sili atu i le 20-40 g / m3), ma o le centrifogal "e tusa ma le 35-5, a o le centrifdal" e tusa o le 3525DB

Tala i lita ma pascals

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?

E talitonu o le tagata o loʻo faʻaaogaina se averesi o le 150 lita i le aso. Afai e te fuafua e te fiafia i masini o faletaele ma masini Hydromakesge, e tatau ona faʻaopopoina e le 30%, ma pe a faʻapipiʻi masini ipu o le ipu. E vai le togalaʻau, e te manaʻomia le le itiiti ifo 200-300 i le 100m2. E masani lava, mo se aiga o ni tagata se toatolu, ua lava lava le faʻaputuputu o tane ma le tele o le 450-600l. E sili atu le faigata o le fuafuaina o le manaʻomia o le faʻaaogaina ma le pamu omiga i le system ma se laulau faʻatino. E manaʻomia le manaʻomia o le iunite o loʻo faʻamalosia ai le itiiti ifo o le 0.2 MPA i totonu o le vai togafitiga i la latou gaioiga faʻatasi. I lea tulaga, e manaʻomia le amanaia o le teteʻe atu i le faʻaolaina o le tino, ma e faʻalagolago lava i le mamafa o le suavai, o le atoaga umi o le vai paipa ma isi itu. Ina ia aua neʻi faʻatau se malosi e le aoga (ma faʻapitoa o mea e sili ona taugata ma i le taimi lava e tasi e le o feagai mulimuli mai le le atoatoa o le mamafa. O le a tatou fesoasoani tagata tomai faapitoa mai kamupani na o le faia o masini pamulaau.

O se vaega taua o le pamu o le pamu o se uunaiga tane. E faia i uʻamea - staneless poʻo le carktorated carbon steel, ma le isi tane o mea teuteu mea (masani ona faia i totonu o le paʻu natura) o loʻo tuu i totonu. E mafai e le tane ona faia se faʻamalosi ona o le ea, utaina i le avanoa i le va o le paʻu paʻu "pir" ma le puipui uamea. O le tane o le Hydrocumuctocumulator mafai ona 0.3-60l. I le taimi lava e tasi, e leai se maliega a tagata faaP ¯ e ai i le auala e sili ai ona sili ona lelei le vasega. Nofofua tasi, o se lapoʻa lapoʻa puipuia puipuia le pamu mai le tele o inisi, e taʻitaʻi i le muamua ofuina o ona vaega uma, muamua o le eletise. Faʻatupuina - pe a faʻaalu le vai mai se hydrocumustoclactor, o le mamafa i le system yackly dropment ma ua toe faʻafoʻi i le masani ai pe a uma ona liliu i luga o le pamu. Ae e pei lava, o le masani faʻaalia, o faʻaiuga sili e mafai ona ausia ma tele hydrockuletors. Filifiliga o le sili ona lelei o le ea o le suauʻu i totonu o le tane faʻataʻitaʻi ma fetuunai le ki i luga / fafo e mafai ona e aloese ai i le taimi puʻupuʻu o le vai ma taua o le vai. Faamaumauina le mamafa i le faiga o le a faʻatagaina le taimi o tagata liliu. O lenei masini e tali atu i le au faitau toe iloilo faitauga ma suia le pamu o faʻagasologa e fuafua i le malosi o le vai inu. E ala i lea mea, e mafai ona faʻaaogaina i se faiga ma soʻo se paserifagoal pamu, e aofia ai lelei.

O le faʻaalia o le faʻagaioiga tulaga e le manaʻomia lou mafaufau. O le a naʻo le manaʻomia e sasaa ai se pamu i totonu o le pamu aʻo leʻi amataina le amataga ma 1 taimi i le tele o tufuga e siaki le ea o le ea.

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
10
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
sefulu ma le tasi
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
12
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
13

10. Vai vai sapalai e faʻavae i luga o le nofoaga pamu faʻapipiʻi i le potu puʻupuʻu: nofoaga (a); Bloomed vai mereke faagaau (b); Suavai Suavai Seast (B); tuufaatasia faavae (g); facete mo le vai (d); Siaki alatoto (e).

11. Nofoaga "Jumbo" 70/50 P-50 ("Dzhelex") ma le pamu ma le stanless uamea maualuga. Tau - mai le 10 500 rubles.

12. Jp 5 (Groundfoos) pamu 775w saunia 4m3 / H fafaga. Tau - mai le 7 afe rotabs.

13. Tupe otometi pamu o le "Jambo" faasologa ("Djilex") mafai ona mitiia vai mai le 9m loloto. O le aofaʻi o le Hydraulictock o le 24-50l, o le averesi fafaga o le 4.2 m3 / h. Tau - mai le 6800 ob.

Susu mai le loloto

Ina ia siitia le vai mai le Aressaian ma oneone lelei, faʻapea foʻi ma le loloto o mea e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa - suauʻu papala. E mafai ona i ai i le centrifugal, vortex ma fao. O le muamua ma le lona lua saunia se mamafa tele, ae e matua maaleale i le vai lelei (e le gata i le suavai i mea leaga, ae foi o le vevesi foi). I le taimi lava e tasi, o faʻataʻitaʻiga a le toʻassaoa mumū tatau ona sili ona fiafia iai, talu ai e sili atu ma le faʻamoemoeina ma faʻaalia ai. Lona tolu e maualalo le maualuga o le lelei (50-70%), ae o le oneone ma isi faʻamalologa e le afaina ai ia i latou o lenei ituaiga e faʻatagaina foi ona faʻaaogaina ma le toe faʻaleleia o mea.

O le lapoa o le lelei pamu fale o le 3 poʻo le 4 inisi, e mafai ai ona tuʻu i lalo i le paipa o le pamu (o le spinless uʻamea). O le a le loloto o le pamu, o le inisinia faʻapitoa foʻi. E faia le amataga muamua.

Mailei mo le ita

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?

I totonu o le vaega o le vai, o le vai o Arsinan e masani ona iai se tele o minerale Salts, lio poʻo le uʻamea ma manaʻomia le faʻauiga e fesoʻotaʻi ma tau tele. Ina ia talafeagai le vai lelei mo le inu, ae masani ona i ai i le courlone i ai pe fausia se faigata o ituaiga eseese o faamama. Peitaʻi, e tatau ona faia naʻo oe e saʻo faʻamatalaga i luga o le faʻavaeina o le vai. E fesuiaʻi le fua o le a fesoasoani o le a le aoga o mea e te mafai ai ona faʻafetaiaʻi le vailaau ma le malosi (mai le 32 afe o rubles), tafe faamama (mai le 35 afe o mea (mai le 22 afe afe). O nei masini uma e le manaʻomia le suia o vaega faʻamama, ae manaʻomia faʻavasegaina o le faʻamamaina poʻo le toe faʻafouina o le fofo. Ina ia aveese le sulfide soloia i totonu o le vai, o le a tatau ona e faʻatau se lisi tuʻutuʻuga (mai le 45 afe rubles). Chlorintors e tautua i le le mautonu vai (mai le 6 afe o Rullas) ma fuga i Ultraviolet Sterilizers (mai le 4500 CHO.).

O masini ua filifilia e faʻavae i luga o le loloto o le vaieli ma le manaʻoga manaʻomia. O tagata gaosi oloa e ofoina atu ni faʻataʻitaʻiga o pamu o borehole, o loʻo avanoa uma ai le lima o loʻo avanoa i totonu o le lima fesuiaiga. Faʻataʻitaʻiga, o le SQ (Dribufos) laina o loʻo aofia ai le sili atu nai lo le 50 o le mea faigaluega o le 0.7-1.85 kw, e i ai le malosi o le 465-9.0 m3 / h.

Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
sefulu mal le fa
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
sefulu ma le lima
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
sefulu ma le ono
Aisea tatou te manaʻomia ai le vai vzozoz?
17.

14. Vaivai suavai alavai faʻavae i luga o le pamu e maua ai le pamu ma le tuʻuga: pamu (a); Boommed fafaga ube (b); Suavai Suavai Seast (B); tuufaatasia faavae (g); Hydrobac (d); Mamao atu le otometi vaega (e).

15. O le pamu lelei mai le SQ faasologa (palapala), o loʻo aofia ai le sefulu o faʻataʻitaʻiga ma isi omiga ma faʻatinoga. Tau - 20-100 afe o rubles.

16. Vylexi Serie pamu (Djilex ") Faʻatagaina oe e faʻasusu mai vai mai oneone vevela ma loloto lelei.

17. Faʻataʻitaʻiga Twi (WIlo) o loʻo faʻaoʻo atu ma le utu o le utu ma puipui le otometi

O lenei aso, o le toʻatele o kamupani mai fafo o le sapalaiina o mea faʻatauga o le maketiina o le maketi o loʻo faaauupegaina ma le Borehole, e fausia ai-i le Voltage Stabilizer. E le o ni puipuiga faaopoopo - i nai tausaga talu ai, e le o le pamu lona lua na auina atu ona o le le mautonu ona o le eletise o le eletise. Faʻatau mai o se pamu, matau e puipuia mai i le soona aiʻaina.

O le vai sapalai alavai faʻavae i luga o le pamu lelei o le a tatau ona faʻaseʻe tutoʻatasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se hydroobacom ma se otometi faʻatonutonu vaega e aofia ai se tagata amata, faʻamalosiʻau ma puipuiga o loʻo sapalaiina.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Faʻafetai i le Kamupani "Djilex", Groundfos, o Wolo mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili