Aoga nofoaga

Anonim

I le laufanua nofoaga o loʻo avea ai ma le tele o tupe o loʻo i ai le tele o tupe. O se tasi o latou e teuteu Ixga. O nei foliga manino "faʻapitoa" e mafai e mea ona teuteu le faʻatoʻaga ma sili ona aʻafia ai ona foliga ma lagona

Aoga nofoaga 12392_1

I le laufanua nofoaga o loʻo avea ai ma le tele o tupe o loʻo i ai le tele o tupe. O se tasi o le tausaga-sili ona ponaivi. O nei foliga manino "faʻapitoa" e mafai e mea ona teuteu le faʻatoʻaga ma sili ona aʻafia ai ona foliga ma lagona

Aoga nofoaga

Faatasi ai ma le fesoasoani o ofu vaivai mai le tele o mea, e i ai alatoto ma le paopao manulele moe, toso i luga o ni faaputuga, gebiaria i luga O loʻo faʻaaogaina foi le mea na latou faʻaaogaina ai le alavai, fai le taʻaloga ma le 'autū poʻo le "matutu o laufanua" i le togalaau o Iapani. E i ai tele tele o mea, ma o latou taʻitasi e patino, o loʻo iai lona lautele o le talosaga ma foliga o le lalagaina ma tausiga.
Aoga nofoaga
tasi
Aoga nofoaga
2.
Aoga nofoaga
3.

1. Faʻavasega granite slabbs pepelo i luga o le lelei-fuck Ottopka mai le maa e tasi, ma la latou tuʻufaʻatasiga e fetaui lelei i se lanu filemu lanu, o le paʻepaʻe e latalata i le ario ma lanu viole.

2. Susulu i luga o le mea e fai mai le tioata "polo" poʻo le ata vali papaʻe, papaʻe papaʻe. I le galulue ma latou e tatau ona ma le faaeteete, talu ai o le gaoioiga malolo "leo" i le togalaau e matua leotele.

3. O le auala savali o le grawate o le granite na faia le matafaioi o le tele-valaseleina skewling.

Tele paleti

Manogi o le masani masani e vaeluaina ai i le okeni ma innerganic. O le vaega o le failautusi e aofia ai Blark o laau, Chips (i le laufanua o le laufanua e taʻua o Mulch, E ui lava o isi mea aoga e mafai ai ona faia ni galuega), advy namea, cheded. Matou te faʻaaogaina se pine poʻo ni nai kerk bark (e-oloa o le Woodworking Alamanuia) - e taofia lona lanu masani mo se taimi umi ma e le umi. E mafai ona nana i maketi o fale. E masani lava, o le filifiliga e ofoina mai e le pulufana o ituaiga eseese: 10-30, 20-40, 40-80, 100-200 MM. O le Chip Chip e maua e ala i le tipiina mai lala, papupuni po o ogaumu o laau - ma le poto, ma papa fiafia. O se tulafono, o le chip ua vali. O lanu e sili ona matagofie, e matua pupula lava, ae o le lanu matapogia poʻo le emerald mea mo mea lea o le a le fiafia i tagata uma. E manaʻomia le faʻaogaina o nei masoa i le tulaga lelei, iloa ai o vaega tele o lanu matagofie e mafai ona "Faʻailoga" laʻau. O le Shell Cedars nati o loʻo iai meaʻai - Lignin, Phytonctides, flavonoids. E foliga mai e matagofie, ae o mea e totoe o nati i totonu o le BEDar Bedar Shell e mafai ona tosina. E le mafai ona faʻaaloalo mea uma o meaola uma - i le averesi e mafai ona latou pepelo mo le 3-5 tausaga, aʻo manaʻomia le faʻafouina o le pito i lalo o le vaega i tausaga taʻitasi.

Aoga nofoaga
fa
Aoga nofoaga
lima
Aoga nofoaga
6.
Aoga nofoaga
7.
Aoga nofoaga
valu
Aoga nofoaga
iva
Aoga nofoaga
10

4-9. O le vaega o Ottips o eseese: Bark (4), maa (5, 6, 9), tioata (7, 8).

10. sauaina o le maamora o se maʻa lea, a uma ona faʻagaioia i luga o faʻateki lava faapitoa, maua se pepa lapotopoto. Uamea faaofi i luga o le ituaiga o meli meli ua tumu i pou ma fugalaau ma se maa pogisa.

Stepramac (Interrt) mea e aofia ai mea masani ma le tino o le eseʻesega o vaega eseese (mai le 1-70mm), o le tele o mea laiti. E tele ituaiga maa: Ofui (po o maa nutimomoia), maatuluga, maa nutimomoia. Latou eseese i le tele ma foliga. O le maa nutimomoia o se maa nutimomoia ma maai pito i luga pito. O loʻo faʻatauina mai lava mai soʻo se papa (Cranite, papaʻe, maalofia, mava). Faʻavasega le maa toʻesea i furatine: 5-10, 10-20, 30-50 ma le 40-70 mm. O le maʻa maʻaʻa o se mea lelei tele, granite, granite, quarzite poʻo le sheangite (o le vaega tele o 2.5-5 poʻo le 5-10mm). O manuʻauna ua lapotopoto, le maua mai o maʻa o papa o papa, faʻataʻamilo e le sami galu poʻo vai vai. E le gata i mea na masani ai, ae o mea faʻapitoa lava e masani ai. O lona mamalu tele o le mafai lea ona faʻataʻitaʻiina maa, seasea maua i le natura poʻo le taugata (mo se faʻataʻitaʻiga, valivali lanu maaleale pe o le gata. E faigofie tele Cerramzite, o lea e le faʻaaogaina i le avanoa avanoa - pe a maeʻa le timu muamua o le a opeopea. O le tele o mea e masani ona teuteu ai laʻau e laina i totonu o pusa, e ui lava e tele le tele e talitonu e le aulelei. Mo le filifilia o vaivaiga, ia faaaunupalai e, vai vai, o nisi taimi faʻaaoga nisi taimi faʻaaoga matematika i atigilima.

Aoga nofoaga
sefulu ma le tasi
Aoga nofoaga
12
Aoga nofoaga
13
Aoga nofoaga
sefulu mal le fa

11. Mai le pito i tua o lima malamalama, e tele naua laʻau o laʻau i tua atu o le laufanua, ma e sili atu ona manaʻomia le tausiga.

12. fugalaʻau totoina ma le maasiasi o loʻo iai ni galu e pei o galu i luga o le "vai" mai le papa papa papa. O le susu mai le oneone i sea tuʻufaʻatasiga, masalo e foliga mai o loʻo faʻaalia ai le matafaga.

13. Vgigilan togalaau falaoa maualalo 'aina - o le sili ona lelei powerf o le dwearf viries, Alisum ID.

14. O le faʻatulagaina o le scaly luga mai le lima, filifili se tasi ituaiga o mea - ituaiga eseese o mea e le aoga i lenei tulaga. Pepe e tatau ona mafolafola. O maa e fai le tasi i le isi. Ina ia latou tausi atili ia i latou, e mafai ona latou faaeeina i se fofo po o se kelu.

O mea e faʻatau atu i ni vaega eseese: Bark - Bak - Tau (350-500 CHOD. Mo le 20 DMGRAS (7-100RUB3. O le tau o le rumble - mai le 12 rubles. Mo le 1 kg. Ae ui i lea, e mafai ona faʻatauina i le tele tele aofaʻi: e tusa o le 3 afe rotabs. mo le taavale.

Aoga nofoaga
sefulu ma le lima
Aoga nofoaga
sefulu ma le ono
Aoga nofoaga
17.

15-17. Mulching Mea: Bark (15), Chips (16), vao (17).

Aoga nofoaga
sefulu ma le valu
Aoga nofoaga
sefulu ma le iva
Aoga nofoaga
lua sefulu

18-20. Stone o ata eseese: Mottley iliili (18), vali i le pulu uliuli (19), paʻepaʻe paʻepaʻe (20).

Kilokalama o konekarate

Mulching o le vaega sili o le faʻaaogaina o le okeni uma orttic ottt. E leai se tusi o le tagata na faia o le faamasinoga o le faamasinoga o le a ave i le taimi o le laʻasaga i le taimi o le lauʻeleʻele e faia e le i faia le mulching o lona faʻamuamua. Mulch foi e moe foi i le alavai moega ma fugalaau moega. E aoga tele o ia i le tele o auala: lagolago le sili ona lelei le eleele microclite (i le taumalulu puipuia o aʻa o laʻau mai le supercooling, faʻamalosia le faʻatupuina o le vao , faʻatupuina ai tulaga fiafia mo le toe gaosia o timuga ma aoga faʻasolosolo microflora. O le masani masani o le pamu o le vanu o le 7-10 cm. O le paʻu o le moe, toe faʻafefe mai le tele o laʻau mo sina mamao. O le sitaili o le faʻamuamua ork faʻataʻamilo le laʻau o le 0.8-12. Ina ia le ufitia le mutia le mutia, Genothoxles e masani ona faʻaaogaina pe a mulching - ua tagi. O le togafiti e faʻatumuina i Mulch e Zoried e se palasitika tuaoi lipine lipine poʻo le faʻailoaina o ona tuaoi ma puipuia mea e puipuia ai mea.

Manatu o se faapitoa

O mea e sili ona lauiloa ai mea ma chips, na fai ai paʻu ma muliva mai le manifinifi (i luga i le 2 cm i le lautele) o laʻau. O lala ua olopalaina i se lala o le 5-10mm vaega. O le mulch e mafai ona sasaa i le taamilomilo lio ma le aisi. O le laupapa laupapa i le lanu ma le vaega e fetaui lelei mo le fiafia, Rhodedrons, Azaaleas, AERAS ma FAERS. Salu mai le paʻu, faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia ni faʻailoga i le vaega lautele - e moe i le vaega o le fua o le pepa, ma le manaia o laʻau filifilia ma liliu mai, o le a ufiufi uma laau filifilia ma 'eseʻese. O le phenomena o le eleele roses e matua faigata lava e sasaa ai le palapala, ma o iinei le sala i fafo atu o le bars e talafeagai foi. I lalo o le vaega o le CortEx i le eleele, Black Geotexles e faataatia. Ae ui i lea, o le mulimuli i le fugalaʻau ma le malosi e puipuia ai le mimilo: O le tele o le lili o le "fana" i nofoaga e leʻi fuafuaina. O nisi aganuu faʻapitoa na tupu ai le hack (cide code), o le a le atiaʻe mai le paʻu i luga o le otaota.

Maria Bakhmutha, laufanua laufanua tusiata

O Mulch e faatamataʻi ai le eleele ma mea aoga, ae i le taimi e tasi, ae o le taimi lava e tasi e suia ai le faʻavae o le eleele, lea o loʻo taoto i ai. Faʻatasi i le tausaga (e masani lava i le Spring), o le manogi o loʻo faʻafouina, faʻaopopoina se vaega fou ma le mafiafia o le 1-2 cm. Le vaega pito i lalo i le 3-4 tausaga liliu i le faapalaga. Punou Mulch mafai foi ona faʻaaogaina ma le sili atu le faʻatonutonuina sili ona teuteu teuteu, vaomago, vao.

Aoga nofoaga
21.
Aoga nofoaga
22.
Aoga nofoaga
23.

21. O le tuʻufaʻatasiga o le tolu o itu e tolu (laupapa, vao ma ufiufi maa) o se fofo lelei mo se tamai togalaau.

22. O le ala e manogi, lea i le togalaau o le togalaʻau e masani ona taʻua o le "Moscow Regil" - O le paoa lea o maa o le tele o lanu: efuefu. O le afu o vaega o le malamalama lanu efuefu ma paʻepaʻe lanu o le o le leo o le hydy o le hydlovences ma le moli moli o le laulu.

Aoga nofoaga
Aua.
Aoga nofoaga
25.
Aoga nofoaga
26.

23-26. O ala o loʻo faʻamatalaina ai le faʻatonuga e le gata i le faʻatonuga o le togalaʻau, ae faʻapea foi le "auala" o le manatu. I le tulafono faʻatonu Kanlen, e masani ona atamamai, tuusaʻo, ma i le laufanua - matasele ma punou. I le tulaga lona lua, o le auala e tatau ona i ai se foliga masani e pei o faʻalenatura, o lea na latou filifilia ai mea talafeagai mo le faʻatusa o le kapeti, le paʻu. O le tulafono lautele o loʻo taʻua ai mo le tatalaina o le la avanoa o loʻo manaʻomia ai mea manaia. Pogisa dumps "quanch" la susulu ma faia foi se lagona o se ata o le ata.

E le gata ona faʻaaoga le Centic Centic Centac. E naʻo le muliloga - e mafai foi ona faʻaputuputu mo ni auala laiti ma ala. I lea tulaga, na latou tuuina i lenei auala: i le pito i lalo o le utu, o se ū e sili atu le loloto o le 5 cm, ma luga o le au savali. . I luga o le palapala eleele, o le ili mai e mafai ona faia atoa le faia o le atigi po o chips. E latalata i faʻasao, e sili atu le le faia o ni susu mai moli moli - i le taimi o le matagi o le ea o le ea e piki i luga o le plap poʻo le paʻu i totonu o le plap poʻo le paʻu.

Aoga nofoaga
27.
Aoga nofoaga
28.
Aoga nofoaga
29.
Aoga nofoaga
tolu sefulu
Aoga nofoaga
31.
Aoga nofoaga
32.

27-32. Mea mo le faʻatumuina o alatele: lanu enaena iliili (27); Malamalama efuefu (28) ma tele (29) ofu, lima o le "Majane", o le a le maa lapoa o lanu (paʻepaʻe, lanu enaena, O le isi oblong) - E pei o lenei paluga e sili atu le "i saute" ma o lea na fetaui lelei ma le talipare i laufanua lautele (30); motusia piliki (31); Lapopoa mumu-lanu moa (32).

O le tele o le aluga o le oneone poʻo le lapisi ma le mafiafia o le 15-20 cm e manaʻomia ma soʻo se ala o le 'aina mea. Tele taimi e faʻaaoga ai se maa (e mafai ona e ° ona matua (e mafai foi ona e paʻu, naʻo le itiiti ifo). I lea tulaga, o le vaega o le pito i luga o le sili ona lelei ma maualalo mea e vavaeeseina e geothextile ina ia latou le fefiloi. O mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia lelei.

Aoga nofoaga
33.
Aoga nofoaga
34.
Aoga nofoaga
35.
Aoga nofoaga
36.

33. Pine poʻo ni larch cones mafai ona maua i le vaomatua - o lenei mea ua atoa i le lima. E faigata o le a momoe se vaega o se vaega tele, ma o se tamaʻi tulimanu poʻo se ala mai fafo mai le faʻaputuga tagata ulaula o loʻo salalau i se taimi puʻupuʻu - e matua faigata lava. I lalo o cones fai se oneone oneone.

34, 35. Faitauina o se maa i autafa o Zucipai (maa pesini ma le vai) i le Iapani Shin fesoasoani e aveese le masini fafagaina vai. Mautu o le tuufaatasiga o le Bilush hostes ma efuefu maa laulaau (34). AGAE MA MOSSS, e lafoa ia lava se maamane, fesoasoani ia te ia e faapeapeina masani (35).

36. O vaa, o loʻo faʻasalalau faʻataʻamilomilo solo i le autotoso, faʻasa 'faʻatagaina le eleele laʻau e tupu ma tapuni i luga o lona faʻavae.

Faʻaeteetega

Filifilia o se maa, ia manatua, i luga o alalaupapa na fausia ai le tele o vaega tele, o le a faigata e momoli se togalaau. Soʻo se mea e ala i le alu i le taumalulu e le mafai ona faʻamamaina mai le kiona poʻo le aisa, o lea o le mea autu e masani ona laga e pou. Matou te popole e uiga i le tele o mea e le faia paka mo taavale ma feoai auala - felauaiga i luga o se ogaumu e mafai ona taofia. O le maamomone o le maamomoga e le aoga e faʻaaogaina i le suw ma nofoaga pogisa - iinei e vave ufiufi i moss ma alga, pogisa ma leai se faasaʻo. ACITE CINI O LE MANUU E LE MAFAI ONA FAIGOFIE LE MAFAI ONA (MO SE faʻataʻitaʻiga, i luga o le malae taalo), e mafai ona mafua ai manuʻaga. O le fausiaina o ala, o lapisi e masani ona lelei - o loʻo ia te ia pito i luga e mafai foʻi ona faʻaleagaina seevae faʻaleagaina.

Aoga nofoaga
37.
Aoga nofoaga
38.
Aoga nofoaga
39.
Aoga nofoaga
40.
Aoga nofoaga
41.
Aoga nofoaga
42.
Aoga nofoaga
43.
Aoga nofoaga
44.

37. Ina ia fausia se ata e faʻaalia ai le feʻaveaʻi o le vai luga, faʻaaoga ni faʻailoga faʻapitoa i Iapani, ma o loʻo matou suia i le laʻau laupapa ma nifo tetele.

38-43. Mea na faʻaaogaina i le Iapani togalaʻau: PABALS - mafolafola efuefu (38), faʻailoga lanu samasama (42) ma le lanu efuefu (43); Maa folau (39), maa vali (40), oneone (41).

Malosiaga malosiaga

Luckinaus homogenous sikuea sikuea sikuea o le laufanua laufanua, avea ma mea lelei mo le tulaueleele. I le fausiaina o se vaega o faʻailoga ma le juniper matala foliga poʻo le paneta, e sili atu le laueleele i lalo o laʻau ma laʻau o le vao - i ia tulaga, e matua le lelei e moʻo. E talafeagai le alu ese o le vevesi, o laau tauao o le a faʻamalieina, e le gata i lea, e manaʻomia tele o se talaʻaga - lanumeamata foliga sili ona matagofie. I luga o le poloka e seasea lava ona tupu le la, o nofoaga pogisa pe a magoto ma mea malamalama e sili atu le aulelei. I se mea matutu tele, o le faalauteleina o le a fesoasoani e faʻaititia le fanua o le fanua, ma o le mea lea, ma le tausiga o Herbal Coating o le a avea ma mamafa tele. Laws mutia i lenei mataupu e lelei le sailia o le "Itisare" o le matagofie o otootoga, ma o loʻo siomia ai i latou e faʻatumu i le fulafula.

Manatu o se faapitoa

Aoga nofoaga

I le togalaau Iapani, bunks mea e masani lava simic vai. O le mea sili ona taua i le faʻatulagaina o "mamago vaituloto" ("Sopoia", "vaitafe", vaega o le "vai" ma lona homogenevely tulaga o le "vai" O luga o lenei vaalele, o galu o loʻo tusia pe o eseʻesega lio - o latou laina soloiʻesea o le a Apis o le "Spictor" o le tele o atumauga, atunuʻu ma manulele. O maa oneone faataamilo e ia e moni, le leoa, tuai tele vai. E mataʻutia, e leai se mea e maua ai le maʻai ma le malosi tele, latou faʻaaogaina pe a fausia se vave "minming tafe" poʻo le "papa papa". E mafai ona tuu le auala mai le mea pogisa mea i luga o le malamalama o le ace po o le iliili - ona o le loloto o le loloto o le "matutu o le a aliali mai. O le Antisy River ma Smitque Shores ua faʻaalia e se lanu efuefu lanu, o loʻo faʻapipiʻiina i le monster o lo-samasama oneone.

Yana korobova, laufanua laufanua

Mago eleele laufanua i le Iapani togalaau e le mafai ona faia e aunoa ma le faaaogaina. A faia se "vaitafe mamago", o le tekonolosi o le styling O le maʻa e tutusa mo le ala, naʻo le aluga o le laʻau. O sea "Spream" e manaʻomia ona tuʻu i le faʻatulagaga i tausaga taʻitasi - Naʻo le a foliga matagofie. E masani ona aveesea le tafe o le vaitau o laʻau paʻu ma isi lapisi fualaau 'aina, ma le mamanu, faʻataʻitaʻiina o galu i luga, pe avatu foi galu. O nisi taimi o le maa e paʻia poʻo le tamaʻi manu e manaʻomia ona fufulu: E le o le mea o loʻo i le itu taumatau i luga o le nofoaga, pe o loʻo aoina mai luga, fufulu, ona toe faʻapipiʻi lea o le 'eleʻele, ma toe lafo mai loa. O le skenets e tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi: "ROYME" INDISS eseʻese ata poʻo ni maa eseese e lua - mo se faʻataʻitaʻiga, o le lakapi lamolemole ma se lapoʻa lapoʻa. Fai ni mea tutusa lua, tusi ma a latou fesoasoani "ata", taʻalo laina lamolemole ma le sologa lelei i le tuaoi o le Otp. Mea e tasi ese mai le tasi le isi palasitika lipine poʻo se fusifusi ina ia latou le palu.

Le Komiti Faʻatonu Faafetai atu i le kamupani "fa Fitu ... ma laufanua tusiataina Maria Bakhmutu ma laufanua Squener Lan Coropov mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili