Fugalaʻau, vai ma maʻa

Anonim

O le laufanua laufanua, o loʻo tatou mananaʻo ai e taʻu atu ia te oe, e toetoe lava o le matagofie, ae o le fua o le fausiaina o galuega, aua e masani ona nofoia le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga ma le faiga o vai o le vai ...

Fugalaʻau, vai ma maʻa 12460_1

O le laufanua laufanua, o loʻo tatou mananaʻo ai e taʻu atu ia te oe, e toetoe lava o le matagofie, ae o le fua o le fausiaina o galuega, aua e masani ona nofoia le faʻatoʻaga o le faʻatoʻaga ma le faiga o vai o le vai ...

Na faia e tagata palota na fausia le togalaau na fuafuaina e masani ai "punaoa mea". O se fale tele tele o le taumafanafana, e tu i luga o le pito o le vaomatua, sa i ai se foliga manaia. E lua fale o fausia i se Stand Potindinavaiavia (tasi sili atu, ma le lua teraces, le lona lua laiti - tagata asiasi. O se vaega o le lumanaʻi faʻatoʻaga mai totonu o le fale malepelepe sa matua manaia foi le susu ma ia te aʻu e ona o le upega tafailagi na fiafia ma manaʻomia le faʻasaua.

O le alofa o tagata e ana i le itu i matu o Karellian laufanua na faʻaalia i le manaʻo e i ai se faiga o vaituloto i le togalaʻau, e faʻateleina e matafaga. Manatunatuga o femalagaaiga ma vaʻai i tala o le tusi o loʻo musuia ai le manatu o le fatuina o le ofican Iapani togalaʻau ma leo leo ata. O le galuega o tusiata na mafua ai ona manaia ma faigata.

Fugalaʻau, vai ma maʻa
tasi
Fugalaʻau, vai ma maʻa
2.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
3.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
fa

1, 2. fugalaʻau ma sipine faʻaseʻe i se nofoaga taua i le faʻatoʻaga. O Rocrium ua fausia mai maʻa mafolafola, i le taimi lea o loʻo fuafua ai le faʻasologa o laʻau i luga o se eleele lelei, faʻapitoa saunia eleele. Sili ona matagofie i le taimi o le faʻatauga o se vaega o carninations: o se vaitaimi ma mutia.

3, 4. O vaitaele e fesoʻotaʻi e fai togafiti e tutusa ma le lautele o le mauga. O le mea mulimuli e le faʻatagaina iʻa o loʻo i luga o le averesi o le pond, mimilo i le itu o totoe. E tasi pamu iinei o loʻo faʻatulaga ni papala laiti.

Fugalaʻau, vai ma maʻa
lima
Fugalaʻau, vai ma maʻa
6.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
7.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
valu

5. O le faʻatasiga o le togalaʻau o le taulaga o loʻo fausia i luga o le tuʻufaʻatasiga o le dwarf ma maualuga ituaiga o laʻau ma laʻau.

6, 7. Fausiaina o se togalaau Iapani, o se motu '' 'sa filifilia i le ogatotonu o le ogatotonu o le vaifagafa. O lona faʻavae o le, e tusa ma tusitala, naʻo se totoa, latou te leʻi tausisi i tulafono ma le filemu o le toʻafilemu ma le filemu, na latou saili ai e faʻatupu se siosiomaga. Ae o le tuufaatasiga o le amio pulea ma foliga masani, maa ma fafie, fausia Pagoda, o le Lane i le itu i sasaʻe na fuafuaina mo le mafaufau i le itu i sasaʻe. Topunt Design of Kindergaren - Mosses, potu, talimalo, a le sota.

8. E tele le mea e tele ai le vaega o le vaega o 'au

Faaletonu Fuafuaga

Ia amanaia ia mea manaʻomia uma o le 'ona, o le faʻavae autu o le laufanua fesuisuiai na atiaʻeina. I le pito o le vaomatua, na fuafua e fatu se lavelave o se tolu o vaega e tolu o eseesega o loo feololo ai ma le dropment i se vaega e tasi.

I le va o fale tuu se lanumeamata lanumeamata ma se tuʻufaʻatasiga o laʻau taualoa. Pese Peseona o se togalaau tetele na togalaʻau, i le itupa o le nofoaga - o se fualaʻau fualaʻau 'aina ma le fale o le fale o le talimalo.

I le taumafanafana, i aso o leo po o le tele o vai e atagia mai ai le lagi, maa, laufanua o le talafatai, fausiaina o se mea lilo o le kanesa. I le taumalulu, e mafai ona e skite i luga o se aisa malosi ...

O matafaga i matu o vaivaiga, mai le vaomatua, tuua "vao". I tafatafa o le itu i saute, na latou tonu ai e toto amio ma faatulaga se sasaesao. O le tagata Iapani Griornent na le mafai ona "Nana" i luga o le motu, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le siosiomaga faʻapitoa i le itu i matu.

Tolu vaituloto ...

Uma puipui e ese uma i le tofiga ma le mamanuina. O luga ua fuafuaina mo le taele. O le loloto loloto e taua tele - 220cm, ma le pito i lalo ma le itu ua laina i le maa. E leai ni laau i le vaituloto. O le teʻa o le fale iinei foliga mai o loʻo tautau i luga o le vaipuna. O lenei mafatiaga, e pei o le uʻu o le vaa, o loʻo agai i le alalaupapa agaʻi i le ogatotonu o le vaituloto, lea o loʻo fausia ai le "Tea" o le TATALA TOD.

O tulimanu uma o le togalaʻau e ofoina atu i laufanua ua fuafuaina e fausia ai se lagona. Laulau laufanua i vaega eseese e maua ai le pisinisi, ona avea lea o se autu, ona avea lea o se amio alofa ...

O le averesi o pond o le sili ona "matagofie". Sa oʻo i le mea na vaaia ina ia vaʻaia lelei mai le vao ma mai le sone sone. Uma matagofie fuga fuga vai ma laufanua o loo taulai atu nei. Ua faia e le vai teuteu teuteu teuteu teuteu, aapa faapitoa mo o latou fafagaina. O le motu leneiland o iinei, o le mea lea o le "auala" mai maa papau.

O le vai fofoa o le vai o Feta, na fausia ai le swamp i luga o le upega tafailagi ma tuufaatasia le tele o laʻau i totonu, ae le o le tele mo le matagofie, tusa ai ma le vai le faʻamamaina. I le ala o le lona lua o le tausaga i le vaituloto e aunoa ma le faʻalavelaveina o tagata na foia amepao (ranes ma tritos), eseese o iniseti, moltusks (protal) na foia. E masani ona amata ona felelei le tulafono, pageses, pamu ma toa. O le Ondatra na matauina. O le faʻailoga lea o loʻo i ai ni tuʻuga o loʻo nofoia le latou nofoaga i se sifi tele.

Fugalaʻau, vai ma maʻa
iva
Fugalaʻau, vai ma maʻa
10
Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu ma le tasi

9. E o atu i le "Iapani", o le motu i le pito i lalo o le vaituloto o papa maa. Le agaga o le tausaritaulaga O lenei e laititi, e pei ona aiaia ai i totonu o le poloketi. O se pesini lapotopoto ma le sili atu i le pond ua faia i luga o le motu. E faia se galuega teuteu. Le lava muimulu o le vai o loʻo iai nei i luga o suʻega.

10. "Tea" Taʻalo Taʻalo ma "Deck" - Terrace i luga o le pito i luga-tasi o le fiafia aso malolo nofoaga. Ole taimi lava e mafanafana ai, o loʻo iai le vao meaafale ma le lapoʻa lapoʻa.

11. E oʻo atu i le pito i lalo o le vaitaʻele, laupapa laupapa tumau. O loʻo iai i luga o latou, i luga o le nofoa, e mafai ona vaʻavaʻaia le ola o tagata o loʻo nonofo i le pond

Fugalaʻau, vai ma maʻa
12
Fugalaʻau, vai ma maʻa
13
Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu mal le fa

12. O le ogatotonu o le taumafanafana i le taumafanafana atoa o loʻo siʻomia e fuga o laʻau.

13. O luga o le matafaga ma vai papaʻu o le maualalo le filo o iai foʻi le tele o lanu, latou te le malamalama ma teuteu, peitaʻi, e pei o meaola o meaola uma o le vaomatua. O loʻo filifilia i latou i le auala e tasi ina ia mautinoa le faʻamamaina o le tino o le tino.

14. E faigofie ona suiga mai maa uma e ala i le au uma.

Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu ma le lima
Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu ma le ono
Fugalaʻau, vai ma maʻa
17.

15. O faasitepu faigofie o loʻo faʻatulaga i luga o matafaga o le taʻele o le taʻele o le taʻele o le vai i maʻa mafolafola. E mafai ona sunaa.

16. O le "Iapani" motusia e matagofie i itu uma.

17. Maualuga maualuga o le Ferns - Ore o loʻo teuteuina i se talafatai o fugalaʻau ma le "bouquet" o le vanimonimo o mutia ma georaium

Tele fua

I le teuteuga o le pamu o le autu, "Scandinavavia", ua amata le autu i tuufaatasia i vaega tetele. E le gata i le vaega o le vaega o vaipuna. O loo i ai ie pupuni tele o fugalaʻau, o se vaega o laʻau, laʻau o le maualuga o le 6-8m (o ia-faʻaigoaina o le lapoʻa-igoa).

Ae o le fua o le nofoaga atoa o loʻo setiina i poloka maa pito i ai - latou te faʻatinoina le laupepa o le gataifale ma faʻataʻitaʻiina papa papa toto ma le mafaufau loloto i le lalolagi. (Faʻataʻitaʻiga o ia laufanua e mafai ona vaʻaia i Karelia, Finelani ...) oneone monoliths Wighges 10-12 tone i luga o le vai.

Manaia ma filifiliga o laau. O tagata vaomatua faʻafeusuaʻi ma laʻau uiga i le itu i matu o laufanua o loʻo nofoia se vaega taua o le teritori. Spither ma kolose-foliga teui, juniper, mauga o le mauga o masani masani ma dwarf foret faia le "auivi" o le leai o le tele o taimi i taimi uma o le togalaau. E tusa ma le sefulu ituaiga o mau o loʻo tuʻuina atu i luga o le alpine gorki, eseese ituaiga o galuega taulima, Edlielweetion, tele ituaiga o pusa.

O laina o laʻau o loʻo faʻaaoga e le gata mai o faʻamatalaga masani, ae o kopi foʻi mai le aoina o le togalaʻau a le Botanicase, o le a le mafai ona faʻatau atu.

Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu ma le valu
Fugalaʻau, vai ma maʻa
sefulu ma le iva
Fugalaʻau, vai ma maʻa
lua sefulu
Fugalaʻau, vai ma maʻa
21.

18. I le pito i lalo o le pusi Lovanov, na tuu mai i luga, ona vave lea o le eleele, ma fausiaina le fesoasoani tele o le vai o vai.

19. Mo le tulaga o loʻo faia i afu o Apisai, tumu i sima - faʻaputuga. Na folasia i latou mai le sosi.

20. Le lagolago a le "Tea" Nofoaga i le ogatotonu o le pito i luga o loʻo faia i le uʻamea talaaga, o le a faʻagaioia e le ANI-ROCROD.

21. O le faʻavae fausaga o alalaupapa na folasia mai i le pito i lalo o loʻo faia foi i uʻamea. O fata pito i luga e tu i luga o le faasinomaga nofoaga

Fugalaʻau, vai ma maʻa
22.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
23.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
Aua.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
25.

22. O ipu o vai o vai e faia o le faʻamalosia sima ma ufiufi i le hydrophobic vaega. O le moega sipi malosi na saunia e tuu ai le susu.

23. O le sima o loʻo tuʻuina atu i fafo o le geotextralele moega mo le puipuia puipuiga mai o le puipuiga mai le ono faʻaleagaina.

24. Faʻamauma o le aneā o le 'Matagā o' au tino, o se pito i luga o le 'eleʻeleʻele o Buyl paʻu na tuʻuina atu i le nofoaga o le galugalu.

25. O le tapou e tasi mai le Broyl Broped na liliu ma faaloaloa i luga o le laualuga o le ponaivi o le ponaivi i luga o le geothextile (i le ata - lalo o le ata - i lalo ole ata)

Fugalaʻau, vai ma maʻa
26.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
27.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
28.
Fugalaʻau, vai ma maʻa
29.

26. O le moega o le pito i luga o le pito i luga, na fuafuaina mo le aau, suesueina e se maa masani, faʻamalosia i se faʻapitoa sima sima.

27. Faʻamamaina ma ogatotonu vaitaʻele na faia e "terraces" ma itu, o loʻo i ai le tele o laʻau o laʻau na tulaʻi mai.

28. O papa maa (Monoliliths, o mea taʻitasi o le galueaina o le 5 i le 12 tone) na faʻapipiʻiina i faavae mautu - faamalosia sima.

29. I le nofoaga, pei o le pito i lalo o vaitatete, o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻataoto i totonu o le falai: alavai, suavai e pasia paipa.

Faitau atili