Maliva o Taimi

Anonim

O le tasi potu moe o le fale ma le atoa o le 59.4 m2. Faailoga o le Stalinist vaitaimi i lenei poloketi o loʻo fesoʻotaʻi i le "techno" ma le itiitiga

Maliva o Taimi 12506_1

Vitio Lipoti a Vitio

Maliva o Taimi
O vaega tumau o le tioata o le tioata faataamilo i le tino na tumau ma uamea talaaga. I le pito i lalo, latou faʻapipiʻi i le fola, i le pito i luga o le sima faʻamalosia sima, natia i tua o le nofoaga sima, i le itu tauagavale ma taumatau, i le na faia koluma. Liliu i luga o le ipu tioata i luga o le utupoto mai le utupoto
Maliva o Taimi
O le potu malolo sa filifilia e se aga masani afghan kapeta o fulufulu lima: o lenei "tala faʻasolopito" o le "faʻailoga o le desoransi"
Maliva o Taimi
I luga o le Windows - manifinifi, teuteuina lelei ie puipui, o le tino o le mea e tutusa ai ma le demor i luga o le faaputuga

Maliva o Taimi

Maliva o Taimi

Maliva o Taimi
O le Switle Kapeneta i le Corridor na fausia i se fou vasega lalafi
Maliva o Taimi
I totonu o le potumoe i ata o tusiata na faia e lua kapeneta. I le pito i lalo o taʻitasi, e iai ni laulau ma alavai, teuteu i le ok vene. Ua faapaleina i latou i le maualuga o prismatchatic voluma o 8mm mafiafia. O vaega pito i luga e faia o Plywood Chipboard, Rods o tautau e faʻapipiʻi ia i latou
Maliva o Taimi
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Maliva o Taimi
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

O faʻailoga o le Stalinist vaitaimi i lenei poloketi o loʻo fesoʻotaʻi i le "techno" ma le faʻaititia: Arttic Fordir ma saʻo le fuafuaina o tagata e ona le tagata e ona.

O se alii manuia ma malosi talavou na mauaina se "potu faalua" i le fale o le stalin. E le fetaui le auala. I le taimi muamua, o le fale mautotogi na avea ma ofisa, ma o le fausaga o loʻo i ai nei mai le olaga o le tagata fou o le pule fou: Faatasi ai ma se tamai potu, o se tamaʻi faletaele. Na ia faatuina le galuega o le fausiaina o se aiga faaonapo nei, a aunoa ma le soona fai, ma "alii amio", lautele ma le matagofie. Fuafuaina e Evageny Dokuchav ma Vadm Maturynov, o le tala saʻo e fiafia i ai e le ona le tagata e, na te leʻi faia ni fetuunaiga ma le manatu o loʻo faʻaalia i lona foliga mama. O le faʻavaeina o mea, oathogonical pepa ma le "lautele lautele" o le avanoa e totonugalemu o totonu o le tumau o le stalinists o loʻo avea ma faʻavae taua. A o le mea teuteu teuteu, o le "atamai o le nofoaga" o loʻo iai nei e sili atu ona matauina nai lo tusitala o loʻo taʻua i lalo o le DECO. O mea e lelei ma malosi o lotoa ma le malosi o loʻo iai le taualuga i lalo o le matala o vaega o le tino, ma o le asu-enaena lanu sima o le tele o fale o le taimi o lena taimi.

Muamua o na mea uma, tuai vaega na faʻaofuluina atoa. Na mafai ona naʻo le lua o le tuʻaiga e lua tausaga, lea na mafai ai ona fai le fale e nofo ai i se auala fou ma le alatele. Ia, ia amanaia le "fusifusi" i hinders ma ventucelebam, o le umukuka ma le faletaele o loʻo totoe i nofoaga muamua, na o le faʻalauteleina le "susu". O le Colgen uma na aliali i luga o lela na filifili e le o le afi ma le pito i luga: ua faʻaititia le maualuga o le dackes 40cm (e tatau ona faʻaleagaina ai se ata tele o se matua eseese atheretics.

Glass "siosiomaga"

Maliva o Taimi

Mata e mafai ona faʻateleina le tele o le potu e aunoa ma le suia o ona tuaoi faʻatasi? I le vase o polofesa mo lenei mea e iai auala eseese. Muamua o le ipu tioata. O lona uiga o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia ma se mafaufau lelei e fausia ai se foliga vaaia o se ea siʻosiʻomaga ma faʻateleina faʻalauteleina. O le potu malolo ma o le sarador carridor ua vavaeeseina ai le puipui o tioata tioata ma le mafiafia o le 12m, 4m umi ma 2.5m maualuga. O le mea uma, o le lua itu-itu-lautele-lautele o iunite taʻitasi o loʻo i totonu o le 0.7 m.

Na fuafua e le tamaloa talavou le fale, o le tele o le tele o totonu o loʻo faʻatumuina i luga o le faʻavae o avanoa matala. Faaesea mai le malologa o le potumoe ma faletaele. O le umukuka, o se fale ulufale, e mafai e le potu folau ma le ola-ola, ma e eseese vaega o se gaioiga lelei. O le au kosi uma e aofia ai vaega e aofia ai vaega o loʻo lilo i tua o le Merdwall o loʻo faʻatulagaina. O se umi umi atu i le potumoe mai le alatele na faasao, ae o lenei ua le toe teuteuina se auala: Na o le tioata vasega e valavala mai le potu malolo. O lenei sili ona manino "ie puipui" e maua ai se pisa le mautonu. Na ia taalo i se tulaga sili ona manaia: E aunoa ma le lafi, faʻatumu le avanoa o se moli moli o le moli mata ma mafua ai se lagona sili atu nai lo le mea moni. O le mafutaga ma ata tifaga na aliali mai: faʻaali le tioata, foliga mai o se puipui umi, swavel lamepa, ma le fuaina faʻamalosi o le totonugalemu o le totonu

Ata i se fou fou

O galuega o le valivali avea ma vaega o vaega o totonu ma "aʻa faʻaleaganuʻu". Mo le teuteuina o le palapala, o le tusiata o tusiata a latou lava tulaga. Matamata i le lanu ma le sitaili o ata o le ea, evgeny ma le viditir o loʻo faʻagaioia ia i latou i luga o le komipiuta i photoshop, ona faʻatonuina lea o le lolomiina o le tapoleni. I le taimi lava e tasi, e tusa ai ma le tele o nofoaga, o le fua o galuega matagofie na atili ai le tele o taimi. Tapoleni faʻapipiʻi i subframes ma tautau i luga o puipui. Ile mea e sili ona lelei, sa latou fetaui lelei i le matagofie ma le tane malolo o le fale mautotogi o le fale mautotogi.

Talu ai o le fausaga lava ia lava o ia e faia se taua taua o le poloketi i lenei poloketi, o le tini ua mamanuina muamua e faamamafaina ai lenei vaega. O se tuʻufaʻatasiga o le pa puipui i le parade zone-teuteu o le Smocky Greysosh-Greenship lanu, ma le 5 cm. Valivali i le malamalama-pocher bene. E ese mai vaega o puipui ma le tauluga fatuga lautele, eseese ituaiga ma le tasi. O lenei tusitusiga faʻavae e ogatasi ma se paga o fale gaosi, faʻapipiʻi foi i fafo atu o pou. O le susulu paʻepaʻe o Wak Wak Kimiko laupapa i luga o le fola ma le teuteuina o le laʻau tutusa, lea o loʻo sapalaiina ma le tele o mea taua, aumai le malulu o isi mea ua maeʻa.

I luga o le tuʻufaʻatasiga o le paʻaga pili ma le teuteuga sipela - o se potu moe ua uma ona fausia. Ae o le foliga mai o le faʻamamaina e ese: o le laufanua, o loʻo faʻatumu ai vaega, ua tosoina ni ata lanu. O le mafiafia ma le faʻataʻitaʻiga o le procoveve place ua manatua ai le sili ona manaia.

O auiliiliga tuai i se tulaga fou

Maliva o Taimi

O le auala sili e nana ai se mea o le alu ese ai. O lenei manatu o se tasi o toa o tagata edgar skis o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga fou o le taualuga, o le nofoaga autu e faia ai se nofoaga maoaʻe. Ma, i se tasi o latou i le tulaga o lona tuaoi maualalo, o le taualuga "utupoto" i totonu o le umukuka na faʻapipiʻi, na fesoʻotaʻi i le vaalele o le vaega pito i luga o le a le amo. O lisi o elemene na tuuesea e lanu lanu. O le pito i luga o le Rigel sa sauaina Poporid Way Riverizations Rivested Straster, o pasi solo i le lautele o le potu. Na ia toe taʻua foʻi le itu muamua, mai le ono faʻamalosiaʻu, mai le aufaitau na faia, pei o le faʻapopoleina o fale ma fale faʻafouina.

I lalo o le vevesi o le vao maualuga ...

O se vaega o puipui o lenei potu o lenei potu o loʻo ufiufi i le faʻapipiʻi o le pepa o le sima o le sili ona manaia. AVOT FAAFETAI O LE PORCERLAIING PILE IINEI OGOA MOLIMAU MA US. Veverop e le seasea maua se tali. Lua puipui o le potumoe mai le fola i le maualuga o le 1.1 m ua teuteuina ma fusi ma fusifusi ma le mapusaga sima. O le puipui umi i tua o le ulu o le ulu i luga aʻe o lenei tulaga na laina i luga o moli sili atu ma le malamalama i luga, o loʻo taoto i le siʻosiʻomaga. O le toesea o le sili o le pepa puipui mai vao, ae o le sili atu lipoti i se malu. I le pito i luga o le puipui o puipui ma le laulau e tasi.

O meaafale o se meafale, ma o le 'afa ua faʻaaogaina e tusa ai ma le ata o tusiata ma filifilia e tusa ai ma le polokalame faʻapitoa o le ala o le o le alavai, tele ma le ofoofogia ma le ofoofogia. O le potu malolo e faʻaliliuina ai le TV ma le lagolago mo meafaigaluega - o se tulimanu sofa, lua laulau, uma ma se laulau o tioata manino. E i ai le l-foliga o le fola o le foloa ma udse modules, laina ma le sasaina o paepae o luga o luga. E i ai le vaega o le pito i luma i le tasi kapoti. O le moega o le moega a le moega a le moega a le moega a le moega a le moega o autafa o le papala ma le manino o fata, o le faamalama ua i ai se kesi tusitusia.

E tofu le malosi ma meafaigaluega elemene e mafaufau ma le faaeteete. O ie malie e aunoa ma ni faʻavaʻa o pa puipui ua faʻamanatu mai ai i le aganuʻu masani ma faʻaosofia ai le faʻafetai i le siʻusi. O le faʻamaloloina o moli ma le apamemea pulou pe leai foi ia i latou (i le potu malolo ma le faletaele) e le gata i le masani ai manatu faʻapitoa, ae o loʻo faʻasino i le amataga o le Statenitist. O le sili ona lelei lamolemole luga o le faamalama ma le latalata i le vaega o le vaega o le sunharent o loo susulu mai vaega mai vaega eseese faaletino.

O lea, i le luluina o le tasi ma le isi ma faamamafaina le alauni o le avanoa, auiliiliga o le faʻaumaina ma le aoga faʻaleaganuʻu fausia se siosiomaga faʻapitoa. Le agaga o le tele o sefulu tausaga, faʻafesoʻotaʻi e le finagalo o polofesa i se tulaga ese, ma o lea, o le ata lilo o loo iai.

O le taufaasese o le loloto

Maliva o Taimi

O le tuʻufaʻatasiga o zogle o elemene e laʻititi (4,4 m2) O le faletalimalo ma le tele o mea o loʻo faia e faia faʻapitoa e le fuafuaina. O loʻo iai le paʻu papaʻu e latalata i le ulufale. O le pa i luga o le fogafale i luga o le fonoa ma lona itu i fafo e vavaeeseina e le uati o le widecreen ma le aafiaga o le pa o le panu. Sone o loʻo faʻamamaina e "vaaiga" - o le faʻataʻoto o puipui ma se lautele laasaga i lalo. O se tasi o latou na nana se paipa vai ma le fofo, o le lona lua na fausia i luga o le mataupu o le axial symmetry.

Maliva o Taimi
Ata 1.
Maliva o Taimi
Ata 2.
Maliva o Taimi
Ata 3.

1. O le autu autu o mea lilo ma mea faigaluega i totonu o lenei fale mautotogi o se tautinoga e masani ai solo. O le pa puipui i tua o le ulu o le moega e pei o le BAMBO Cutchain ma foliga le masani ai, ae mitamita

2. O le pito i lalo o puipui ma le kapeneta i le pito i luma o loʻo faʻapipiʻiina ma se paʻu papaʻu ma se mapusaga mamanuina i le pito i luma. O lona auro matua uliuli e pei o le lauiloa mostiacs o stalsinsky ar deco. E moni, o lenei metotia masani lava teuteuina lautele lautele. E iai le matou faʻataʻitaʻiga o le toe mafaufau i le tala faʻasolopito

3. O faʻamalama i totonu o le umukuka ma le potu malolo e faʻamutaina ai le tauaso o le au laupapa. O latou ata faʻataʻitaʻi, o loʻo atagia mai ai i le tioata o papala ma vaega, o loʻo aʻafia lava e aʻafia i le aofaʻi o le faʻavae

O tusitala o le poloketi ua faamatalaina

Aofai gagana ma fale mautotogi na matou mauaina vave. Ina ua maeʻa le faila, na matua agavaʻa lava o ia i lo matou tofo i galuega muamua) ma i le lumanaʻi faiga e leʻi faʻalavelaveina le faʻagasologa faʻagaoioiga. GALUEGA I le Poloketi, sa matou taumafai e faʻatumauina faʻailoga o lena emo i le tele e ono mafai ai le taimi na fausia ai le fale: Skucco couckes ma shress lagona o fua.

Logginia (na saunia i le avanoa mai le umukuka) tuu ese toetoe lava a le aoga. O tagata muamua o le fale mautotogi na matua le fiafia i le Windows poloka ma suia le palepano pale. Faʻapipiʻi le Logginia i le umukuka e leʻi manaʻomia - Mo le tasi tagata o lenei sone e matua manaia lava. Sili atu nai lo le mea na matou ulufale ai i mea uma e te manaʻomia: kesi lua-faitotoʻa faitotoʻa ma oven, fufulu, ipu, fasi ata o le pusaaisa. O le pusa mulimuli ane e leʻi faʻalilolilo ona nana i tua o le siʻusiʻu poʻo le agavale i le palepano o se elemene o le aoga o le aresthetics.

Terchitepments Evangeny Dokuchaev, Vadim Maturynov

Faitau atili