Lanu suiga

Anonim

O aso nei o ata o le: Silk ofutino, uʻamea, maʻa ma isi tusitusiga, eseese tusi apalai, muamua tapenaina o Base

Lanu suiga 12701_1

O a ni pa e te fiafia i ai i le tafe o le silika, sking velor, teuteu i paʻu poʻo suʻisuʻi, ma atonu mai le tralevernin, maalili ma auro, siliva, afu moa? E tutusa (ma isi) lagona vaaia e mafai ona fausia e mafai ona faia i se fesoasoani i nei ituaiga po, meafaigaluega faapitoa ma le fausiaina o mea teuteu latou faaaogaina.

Lanu suiga
Tikkotuladradradrad i luga o teuteuga vali o le lanu o le lanu o tin juns jad crepless. Kamupani '' taulaga e masani 'ona fai atu latou te faʻatau atu ... mea teuteu mafuaʻaga, o fea o loʻo o se tasi o vaega. O le averesi pusa e aofia ai eleele, faʻamaumauga, pigutu, ma o nisi taimi o ni nai pasta, wapnishes, lanu lanu. Ioe, ma o le tau e masani ona faʻaalia e le o le afifiina, ae mo le 1m2 o le maeʻa o le ogaumu.

O le Search Engine o le Initaneti e tali atu ai i le talosaga "teuteu o ofutino" avatu tuatusi i le tele o nofoaga ma faʻamatalaga auiliili, faʻataʻitaʻiga o ata tifaga. Peitaʻi, e matua faigata mo latou le iloiloga. O le faʻagasologa o le masani e sili atu le amata ona amata i le tuʻusaʻo asiasiga, alu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faleoloa poʻo le dector Center. I le uluaʻi feʻau "o le toʻatele o le a maofa i le tele o ana faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i metotia eseese ma lanu lanu, ae mafai ona faʻasoaina se mea sili ona manaia. I le taimi o asiasiga lona lua, o le tasi pe lua na tosina i ofu masani e masani ona faʻafiafiaina, ma naʻo mo le taimi amata ona latou faia le filifiliga mulimuli.

Lanu suiga
Ata 1.

X-deco.

Lanu suiga
Ata 2.

X-deco.

Lanu suiga
Ata 3.

Rm tufatufaina

Lanu suiga
Ata 4.

Faleoloa auro

1. ceboztyle antico (cebos) ma se oneone oneone aafiaga o loʻo aofia ai le Quadz fasimea.

2. IIMATID o laina taua - swahili (novacolor).

3. Tufatufa atu i le sitaili o Farani faʻamaonia ma le tamatamai lima-estoppe (RM tufatufa).

4. Silk Moasco Silk (Moligasi).

Mautu Mario

"O igoa" o mea e fai ai nifo, pei o se tulafono, ma faailoa mai ai le taua vaaia na faia e mea uma. Faʻaogaina upu "Venetian Lolomi", "Amabley", matou te faʻamutaina loa se ata lanu. O Vaaia o ofu fou e tupu mai i fegalegaleaiga ma silika, oneone oneone, paʻu reptile i.p. O nei ata o loʻo faitauina i o latou igoa poʻo igoa o vaega o mea tutusa, ona o le tele o tagata gaosi oloa e leai se tasi e fai i lalo o le siliku, uʻamea, maa.

O oloa teuteu o loʻo faʻaalia i totonu o le maketi maketi ma ana kamupani o le "Aneti" (Lusia), Wracocles, Fraceala (Fortain . O le tau o le 1M2 o le taʻele o le tele o le laina o le 300-1200 ru.

Lanu suiga
Ata 5.

Patrit bortor.

Lanu suiga
Ata 6.

Patrit bortor.

Lanu suiga
Ata 7.

Patrit bortor.

Lanu suiga
Ata 8.

Patrit bortor.

5-6. Eseese ata o loʻo faia le faʻaaogaina o se magali o le pulumu ma vali (Partit Fortor).

7-8. Laʻitiiti vali le marakek (Partitt Boror) ma tamai vaitafe oneone.

HEDOUNS MA VELATAT

Mo ituaiga uma o vali nifo e iai ni talosaga masani. O lea, o puipui o potu o le potumoe ua fautuaina e teuteu i ofutino e faʻataʻitaʻi ai ie. O le tulaga atoa o le laualuga ua faʻamalosia ma le manogi silika poʻo le velvet, fausiaina le vali les les (Partit par). Faʻaopopoina vaega o loʻo aofia ai i lona faʻavae, ma se suiga i le tulimanu o le paʻu o le malamalama, faʻasolosolo ma tilotilo ma tilotilo faʻatasi ai ma mea taua.

Agai i luga o puipui o nei i le ogatotonu, o le lakapi o le lakapi mai le auro ma le siliva filo, o le a fesoasoani i le duneuklee cooting (novacucle). O le paoa o le malamalama ma ata o ata, agamalu lagona o le a avatu i le vali antico Dascian, o le tupuaga uma o logk. Itiiti faʻataʻitaʻiga, o le aʻafiaga o le "susu susu" Arapi o le Arapi (T.I.M.M.S.s.

Ae o le filifiliga o le simaina mea o le fatuga faʻagasolo e le gata. A uma mea uma, o le "sili ona lelei" mafai ona matagofie poʻo le matematika, lamolemole pe tafe, pei o se vaipuna, sasaa le tina o peni po o auro. O ni vatelega faʻapitoa ma o waster o le a faia ai se taʻotoga e sili atu le agamalu i le paʻi, ma faʻateleina ai foʻi le malosi atili ma o le a maua ai le malosi e faʻasusu ai fufulu fufulu.

Lanu suiga
Ata 9.

Novacourcour.

Lanu suiga
Ata 10.

Tikkuplaula

Lanu suiga
Ata 11.

Goldshelsll Taleni.

Lanu suiga
Ata 12.

Goldshelsll Taleni.

9. Tele le lanu o Touscania Antica (novacour) vali ma patina aafiaga.

10. Molimide o loʻo faʻatulagaina le teuteuga o le lanu ma le mamanu na faia i luga o le faʻasologa.

11-12. A o le fausiaina o tofotofoga, o le taavale solofanua e faaaoga ai meafaigaluega eseese.

"Liquique" puipui

Sitaili "i lalo o le fetu", uiga o nuu Europa ma taulaga, foliga fou ma onapo nei. O le "Corred" Tino ma taʻe, faʻapipiʻi, e le masani ai lanu e matua lauiloa. I le taimi muamua, sa fofoina latou ma Pame, lea e ala i se vaega o vali, ma uiga paʻepaʻe paʻepaʻe na aliali mai i luga. Mattt teuteu vali ata antiche hero herore i le-lotoa) o le a toe manatuaina le foliga mai o le foliga o ni mea gique.

E matua le masani ona teuteu le COVRAVERAVER CRAQULEE (Partit Fortor). E faʻamimigi o le ala papota, faia e crackers, i le agaga o le toe gaosia o atavali e leonardo da vini. O le potu e aofia ai ni databses e masani ona faia i lanu eseese. O le vaega lona lua o vaega pe a uma le faʻatatau o le "leai se mea", ma le lanu o le muamua vaega e vaʻaia e vaʻaia i faʻafitauli. O lea, e mafai ona e maua se ituaiga lanu eseese. E oʻo i le sili ona manaia o le a faʻamalie atu ma le vernis (Partitt Dector) o eseese ata tifaga ma le teuteuina o le powder o le l o le proode).

O le faʻaupuga e faʻailoa mai o le tuai tuai tuai i le tau o le faʻatulagaina o le lime o le a avatu ai i totonu o le pamu o le pamu "o le tino), ma a Tuufaatasiga o le tele o tamatamai vae (uma o le masturated ma pastel) ma specticular didorces ma shots e sili atu ma lo latou tulaga muamua.

Manatu o se faapitoa

A o le i faia se fofo mulimuli pe a filifilia se lanu lanu ma le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o metotia, matou te fautuaina oe e te faia faʻataʻitaʻiga (masani i le 75% cm gaosi). Muamua, o faʻataʻitaʻiga e mafai ona ave i le fale, faʻapipiʻi i puipui ma vaʻai pe faʻapefea ona latou foliga mai o le moli faʻafuaseʻi ma fatufatu. E taua lenei, talu ai le pouliuli, halonecent, halosen ma incindint moli o loʻo i ai le tele o lanu toe gaosia ma i ai se mafuaʻaga vaʻaia i le lanu malamalama. Ma le lona lua, ua fai atu i le Matai o loo e fia taʻuina o le ata o puipui o le a lelei le siakiina o lona polofesa. A faʻapea e le faʻamalieina le iʻuga, o loʻo iai se avanoa e faasino i isi faʻapitoa, ma le faʻaleaogaina le taimi ma lona uiga i le suiga ua leva ona vali. Lona tolu, pe a faʻatau, ia mautinoa e fesili i le faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo faʻamatala auiliili le Faʻalapotopotoga.

RustAM Garayev, ulu o le aoga mataitu x-deco

Lona lima - vladdyka

O pa faʻapitoa e faʻatonutonuina e le gata i lea ma le fesoasoani a o lagona vaʻaia ma lanu ou te fofo ai o faʻafitauli lanu, ae ia faʻaaoga le tele o metotia matataʻalo. O le manaʻo e aumai se mea uiga ese e faʻatatau i le tulaga tulaga ese o le pule o tagata. O le Matai, faʻavae i luga o manaʻoga o le tagata faʻatau, e atagia ai ma ni faʻafitauli o ata: o se faʻatusa tele, tele tipi. O ata o mea i lenei fuafuaga e matua lagolagoina mea, o mea e sili atu ona lautele mai le mea e mafai ona fai ai e lima o le vimoso. O le tutusa o le tataina o nisi taimi e foliga ese ai o le le masani ai manatu o le tagata e le masani ai e pei o ni ata eseese. Ae ina ia toe faʻaleleia foi le matagofie o le 'upega tafaʻilagi pipisi mo soʻo se mafuaʻaga, naʻo le toe faia o paolo, meafaigaluega ma tusi faʻamau o le Matai, ae le o le.

O le a matou faʻaaluina le tau o le 1m2 o loʻo galue i totonu o le 350-800 rubles., O le Tekonolosi Tusi Faamaonia e sili atu ona taugata i 1300 rubles. Faateleina tau ma le potu taʻitasi o loʻo iai: Maualuga maualuga, curvililiaar i luga o ia .p. O le tau e afaina i le mea filifilia ma le mafiafia o le vaega. Faʻataʻitaʻiga, o le tau o le ogaupa mai lea o le ogatusa mai le mea e tasi, ae o se apalai i le spat (mafiafia vaega) poʻo se supou tele o le sami, e ono eseese. Ua suia le metotia, o le mea faigaluega, ua faʻaititia le taumafaʻa, e faʻaititia ai le taumafaina, ma faʻasaga foi le ata vaaia.

Lanu suiga
Ata 13.

Alatoto ese

Lanu suiga
Ata 14.

Alatoto ese

Lanu suiga
Ata 15.

Alatoto ese

Lanu suiga
Ata 16.

Goldshelsll Taleni.

Lanu suiga
Ata 17.

"Teuteuga - Elite"

Lanu suiga
Ata 18.

"Asti"

Lanu suiga
Ata 19.

"Asti"

Lanu suiga
Ata 20.

Novacourcour.

13-17. Faigofie ofutino i lalo o le siliki ma velvet e peiseai e teu i totonu o puipui ma se upega tafailagi e tasi.

18-19. E mafai ona faʻamalosia le aʻafiaga o ao malamalama ma se penina mimiti pe tuʻua puipui o le matua.

20. O le TUScania Antica (Novaclor) avatu ai i puipui o poto masani ma fausia se ausa o aso anamua. O loʻo faʻaaogaina i se faʻaseʻe poʻo se pulumu i le tasi pe lua vaega e faʻalagolago i le manaʻo lanu e manaʻo ai.

Eseesega i luga o le autu

Mo le lisi ma faʻamatala ai ni aʻafiaga o mea teuteu e ono, e le lava itulau mekasini. E le gata i lea, i le taimi o le tusi o le tasi mea, o nai mea ma ni metotia e masani ona faʻaaogaina e le tele. O lea, o tagata tomai faapitoa a Tikruvila na ofo mai e fai ai se mapusaga i luga o puipui ma le fesoasoani mo le "fesoasoani. O lona sui ua tufatufa atu ma se vaega lamolemole i luga, ona togafitia lea ma se spalala, pulumu poʻo se faʻasesega faʻapitoa, maua ai se mea muamua. I luga o le "Tunto" e mafai ona e faʻaaogaina se vaega o le teuteuina o le tele o le "Thai". O le faʻafilemu o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasiga ma le plarl azare e maua ai se eseesega foliga. O se faʻataʻitaʻiga lelei lea o le soloia o foliga o le i le va o mea teuteu o tusitusiga. O le laititi o le tuʻufaʻatasia o le faila e liliu ai le tuʻufaʻatasiga i le vali lapoʻa-i le sipuni.

Lanu suiga
Ata 21.

Akzo Nobel

Lanu suiga
Ata 22.

"Teuteuga - Elite"

Lanu suiga
Ata 23.

Tikkuplaula

Lanu suiga
Ata 24pi.

Akzo Nobel

Lanu suiga
Ata 25.

Patrit bortor.

Lanu suiga
Ata 26.

Patrit bortor.

21. O le alofa tele i foliga tetele ma lanu pupula. O puipui vali o le a fausia ai se siosiomaga fiafia i totonu o le potu.

22-26. PHEARETS fesoasoani e faia ata e mafai ona toe masani ai. E taua le filifilia o ia lanu lanu ina ia fealofani ai isi Anagatasi.

O se tasi o mea lata mai o le sili atu o le faʻatonutonuina o puipui e faʻaaoga ai ni templates ma sntectils. Ua toe faʻaola foi e le toe teuteuga o ata ma se mea, ma o le auala moni o le a tuʻuina atu ai le fiafia tele. Ma mo lenei e le tatau ona avea o se tagata teuteu moni. Stells faʻasaʻo i luga o le laualuga ma se vali lipine poʻo ni kulimi faʻapitoa. Punou meafaigaluega o loʻo faʻaogaina e fufulu, foma tampon poʻo se kapoti, ma maua ai se kapoti. I lea tulaga, o le ata e mafai ona faʻaaoga e faʻaaoga ai se mafiafia vaega o le teuteu teuteu. Malamalama fiafia ata o loʻo fetaui lelei i totonu o tamaiti. O i latou e popole i le soifua maloloina o le latou tama e tatau ona gauai atu i le potu potu (fefaʻatauaʻi Dulux, Akzo Nobel, o Netherlands). O lenei Matty Acrylic vai-faʻavae vai-faʻavae o loʻo i ai oona oona oona ions e iai se aoga. O le inisiua mulimuli e leʻo ni mea mataʻutia tele i tamaiti, e i ai se maualuga atu o le ono e oʻo mai i fesoʻotaʻiga, lima, meataʻalo, le matatau i isi taʻaloga. Soʻo se faʻamaʻi (gaʻo, meaʻai, vaipuna, vai vali) e faigofie ona aveese se solosolo ma se pulumu poʻo se pulumu.

Lanu suiga
Ata 27.

Tikkuplaula

Lanu suiga
Ata 28.

Tikkuplaula

Lanu suiga
Ata 29.

X-deco.

Lanu suiga
Ata 30.

Cebos.

27-28. Auina atu vali, e le gata i tagata taʻitoʻatasi o mamanu, ae o ata atoa foʻi.

29. O le mamanuina o le mamanu o le faʻataʻitaʻiga foliga foliga o se mea teuteu i luga o le pepa puipui.

30. Cebocrean Faʻamatalaga (CEBO) faʻaaogaina e se faʻasesega faʻapitoa foliga o le tino o le laʻau.

O le tele, poʻo lafu, o vali e sili ona faigofie i le faʻaaogaina ma le lipea. Confitti Coating (Partit Fortet) o le avanoa o le lanu, "o Lapting" totonu o le vali o le isi lanu; Faafetai i le fausaga faʻapitoa, o nei vaega e leʻi fefiloi. O le mea foʻi na tupu ai se faʻatusatusaga o loʻo fausia ai se moli motaka (tikkuru) ona o le faʻaopopoina o le tele o le tele o palasitika i totonu.

Manatu o se faapitoa

Ina ua filifilia teuteu teuteu, e aoga tele le fesili atu i le tagata faʻatau meatotino o le maeʻa o le tautalaga: O le tikeri o le ofuina o le tetee. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vali "le le faʻatagaina" ("Aneti"), o loʻo fausia ai le aʻafiaga o moli eletise poʻo le puao, e leai se vai. O le lanu talitane e iloga e le maualuga malosi. O le mea lea, e masani e masani ona mauaina mo le mamanu a tamaiti. O le ata valivali e aunoa ma faʻafitauli o loʻo fai i aso taʻitasi "o le 'ai meataʻalo meataalo, ma tulaga o peni mea tuai, faʻatonutonu, faʻailoga i luga o se fasimoli fofo. Tele o nifo e maua ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi (Vave, Baks), ae pe a fai o loʻo lelei puipui i lalo o le lanu: faʻataʻamilomilo ma muamua i tulaga masani. Faatasi ai ma le faaumiumi le mautonu i le vai, o le vai o loʻo fusu atu se vaega o le pulupulu poʻo le sipuni i lalo o le vali, ma o sisina e ono aliali mai i luga.

Roma Shashkov, Sui Faatonu o Goldshel Fefaatauaiga

Saini ese j

O ai e avatu le mamanu o pa? O se fesili faigata lea, aemaise pe a iloa e le tagata faʻatau mea e mafai ona ausia ai ni faʻafitauli e mafai ona ausia. Na ia vaʻaia tele faʻataʻitaʻiga, ua liliu ma ua faʻamamafa, ma e mafai ona manaʻomia ni manaʻoga faʻapitoa mo le faʻatinoga o galuega. E tele filifiliga. Muamua, faʻataunuʻu le ata na o oe lava, ma le laʻititi o le galuega. (Faapolokiki niniki e le fiafia e ave mo ia lava poloaiga.) E le gata i lea, o kamupani na ofo atu le lelei o ata faʻataʻitaʻi, lea na latou aʻoaʻoina ai i metotia autu. Lona lua, nai lo latou suʻesuʻega, e mafai ona lafoina lou matai poʻo le faʻatonuina o le aʻoaʻoga o sui o le faamaea amio ma le fale. I totonu o le tagata le moni o le le aoga e aofia ai i se vaalele faapena e fafaga ai le aiga, e ono le mafai ona fatuina se galuega taulima. O lea, oi latou e talisapaia lo latou taimi ma manaʻo ina ia maua mai se iʻuga mautinoa, e aoga le faʻafesoʻotaʻi o tagata faʻapitoa. Fautuaina i latou i nofoaga faʻatonutonu, e mafai ona latou ofoina atu tautua a se tagata tafaoga masani. O le a ia faia se poloketi poloketi mo 5-10 afe rubles. Fuafua i le lavelave o le galuega.

Lanu suiga
Ata 31.

"Teuteuga - Elite"

Lanu suiga
Ata 32.

"Teuteuga - Elite"

Lanu suiga
Ata 33.

"Teuteuga - Elite"

Lanu suiga
Ata 34.

X-deco.

31-33. Krasnas Matapoina Fai Mea o Timu, Le ofutino "Chameleon" ma se penivali, sili atu ma se fugalaau mamanu.

34. O le uluaʻi foliga o le paʻu o le bracodile paʻu e matua manaia lava i le paʻi atu.

O le tagata mamanu e masani ai ma le mea faitino, piki le lanu ma eseese o le pisia mo potu potu uma. A maeʻa le faʻamaoniga o le poloketi, ua faʻaalia o ia e le Matai atoa. E mafai e le tagata faʻatau ona aumai i le nofoaga o le nofoaga o le fale mautotogi, lea e faʻailoa ai i puipui puipui o puipui (minus Windod), o le mea e tatau ona vali ai le upu. I lea ma le mataupu, e manaʻomia le taʻufatonu e uiga i le sitaisaga o le mamanu o le fale mautotogi, e uiga i mea e o ai le vaega ogatasi. E taua tele le lelei o le faʻatulagaina o manaoga ina ia malamalama le tagata mamanu i le mea e te manaʻo ai. Mo talanoaga i totonu, o nisi e ofo atu, mo le sitaili o le tekono-tekonolosi. Faavae i luga o le malamalamaaga o uiga o ata, le poto o le talosaga, ma o isi taimi e avea o se psychologists, na te ofoina atu le auala sili ona manaia ma faigofie e ausia ai le sini.

Lanu suiga
Ata 35.

"Asti"

Lanu suiga
Ata 36.

"Asti"

Lanu suiga
Ata 37.

Tuugalamepa

Lanu suiga
Ata 38.

"France Dorne"

Lanu suiga
Ata 39.

Partit Froor 35-36. Krasnaya "nebiya" ("Aneti") ma paepae ma lanu lanu e tuufaatasia solo i le lanu autu.

37.ne o le ATF Orti e Ateniti (lovesis) ma auro po o siliva pito i luga o le tuufaatasiga ma le tasi pe tele lanu.

38. Rococo (Ata faatafafa) i lalo o le Malaia Faalenatura Marble Defrate e le gata i le pa, ae faʻapea foi i totonu: EAves, falai.

39. Tapuni o le faʻaaogaina o le vai-teteʻe valiina Marrakech (Partit Forte) e lautele tele: umukuka, faletaele, alavai, alavai,

Sauniuniga o le Faavae

Manao e maua se mamanu le masani ai mamanuina o puipui, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le galuega sauniuni. Manaʻoga mo le muamua sauniaina o faavae i luma o le pisia o loʻo faʻatulaga i totonu o le snip3.04.01-87 "suauu". O le a latou tautua o se faʻatuatuaina o faʻasino faʻasologa pe afai e te manaʻo e siaki le saʻo ma le lelei o gaioiga na faia. O lo latou mataina o loo i ai i mea nei: O luga o le faʻamamaina ua faʻamamaina lelei mai le palapala, pefu, tuai o ofutino (wamings, o loʻo fofoina pe a manaʻomia. O le loloto o faʻafitauli, e faʻaputu ai le faʻaputuga ma le faʻapipiʻi, aua ua maeʻa le faʻaumaina o le tuʻuga. Suia le laualuga o loʻo toso ma le totoʻa pefu.

Nana i vaivaiga

I le tele o o matou potu ma vao, o puipui ma tulimanu e mamao ese mai le lelei. E mafai e le teuteuga nifo e mafai ona nana le i ai o nei vaivaiga pe, i le isi itu, fai ia sili atu ona faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i totonu o ata vali na lalafi ni faʻailoga tetele. Mo le saunia muamua o le laufanua, e masani lava ona lava vaega o le faʻapipiʻi poʻo le faʻavae o le punou. I lalo o ofutino monophone, e manaʻomia le sili atu o le faʻatupeina o le faʻavae. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le lelei atoatoa totini, aemaise pe a fai o loʻo tatau ona faʻaaogaina le ofu pupula na faia lanu susulu, sauaina, dynamic, dynamic, dynam. Ae i lenei tulaga na faʻaalia ai le tele o aʻoaʻoga o aʻoaʻoga muamua. I luga o puipui ma faʻamalama ua pisia i le matte vali, o le moli ua le mautonu, laʻei laiti mea e le masani ai. O lea la, e aoga utasugia o ma tagata poto, o le fea vali e sili ona vali le filifilia.

I ai o se-fuafuaga-fuafuaga-fuafuaga-fuafuaga-poloketi, iloa o a tiga, o le fea lava o le a tuʻu i luga o puipui, o le tagata ofisa faʻapitoa o le a fesoasoani e sui ai le amio a le sauniuni. I lalo o ni faiga, e lava le talieleele na o le pamu i mea e mafai ona faʻaolaina i mea ma tuʻua faiga le talafeagai. I lalo o le isi, i le faʻaopopoina i le sipi lea, e te manaʻomia se vaega o le manuia o le taimi. O nisi taimi e tatau ona e faʻatatau i faʻamatalaga pei o le matua o le fale ma lona nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, puipui o le fale, ia e tu i tafatafa o alavai auala, o se punavai tumau o faʻavaivai, ua teteʻa e le lautele o ata e sefulu masina. O lenei mea e mafai ai ona faʻaititia le ono mafai ona paʻu ma faʻaleagaina o lanu lanu.

Taliaina lelei le lanu

(mai Tikkurutila)

Lanu suiga
ae
Lanu suiga
B.
Lanu suiga
i totonu
Lanu suiga
G.
Lanu suiga
O le O.

Nofofua puipui e le mafai ona valiina le isi paolo apalai i se pulumu, o se pulu po o se ie (a, b). O se ata manaia i luga o le laualuga o puipui e mafai ona mauaina e faʻaaoga ai rollers faʻapitoa (B) ma le oomiina o le sami o le sami (D). O le pito i luga o le pito i luga o le mageso e tulai mai o se faʻaiuga o le faʻaaogaina o le metotia o le faʻateleina o le faʻateleina o gaioiga (D) - O sea faʻaletonu o le faʻavae o le faavae.

I luga o le pito i lalo sauniuni mo se vali faʻapitoa e faʻaaoga ai se eleele-lautele lautele poʻo se vaega o le seti o le malosi o le takalapu. O gaioiga uma e mulimuli mai e faia ia saʻo e tusa ai ma faʻatonuga na tuʻuina atu i le tusitusiga faʻapitoa mo le vali. O le faʻamaonia o le tekonolosi faʻalavelave i le va o le faʻaaogaina o le faʻavae ma teuteu vaega.

Ua ou mafaufau lelei i le ua taʻua o le aofaʻi o le taimi. Mo le vaitaimi faʻapitoa, e maua mai ai le malosi manaʻomia, moe tuaoi vali le tatau ona tali atu i le susu. O le Vaega o Tagata Uma mo ata taʻitasi ma mafai ona mai le 4 i le 25-30 aso. O le taimi lea, ma puipui, e tatau ona e taulimaina lelei.

Le Komiti Faʻatonu Faʻafetai Akzo Nobel, X-Deco, "O Fetautaʻiga Faʻalelalolagi", "O Fortilso", "O Fransc Poroor" mo fesoasoani i le sauniuniga o mea.

Faitau atili