Talafaasolopito auiliili

Anonim

O le fa-potu potu fale ma se vaega o le 130 m2. O loʻo faʻatautaia le tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ai aiga ma aso nei

Talafaasolopito auiliili 12879_1

Talafaasolopito auiliili
O se laulau tafaoga i totonu o le umukuka faaonapo nei teuteuina ma le atunuu ituaiga o le galuega o le irina o le irina oroche decorator. I luga o se lanu uliuli laulau faʻalelei, ae o le mamalu o loʻo i ai le solosolo e fesoʻotaʻi ma crochet, vintage Kerisimasi tala i measao

Talafaasolopito auiliili

Talafaasolopito auiliili

Talafaasolopito auiliili

Talafaasolopito auiliili
Sa pipii leisi Ferco i le makee o le potu tele. Taumafanafana laufanua ma se foliga manaia o se paka ale soneue o le avanoa
Talafaasolopito auiliili
I luga o puipui o le potu malolo na apalai ma se masini teuteu o le irisdeco. E iloga ona o se manaia aafiaga: faʻalagolago i luga o le moli moli, e iloa ai o le silika, pei o le velvet
Talafaasolopito auiliili
Mai matua mai tagata e ona o le fale mautotogi na totoe mea eseese "mai le taimi ua tuanai", lea na manaʻomia ina ia lava faagaoioia i nofoaga faitele o itu tau lautele. Ma o lea i le fale talimalo, o le nofoaga talimalo i totonu o le au leoleo o Mr.Does o lomia i itula ma se taua. Piano e ese mai i aistiges orplecks e teuteu ata mai le aiga tusia. O lea, o le "fou" toe amata i tua atu, ma o le fale e maua ai le lagona o se fale ma se tala
Talafaasolopito auiliili
I le potu o le tama teine, na taumafai le pule o le tagata ua pule e faatupuina se tulaga agamalu, lagona na musuia e le totonu o loo faamaonia. Sa le i ai le sipai le sitaili i se isi potu. Mo le maeʻa, mea ma mea eseese na faʻaaogaina: o le fatufatu o le mea e sili ona lelei, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo avea ma laupapa laupapa
Talafaasolopito auiliili
I le potu moe a le au a 'au, faʻapea foʻi i potu uma, e oʻo mai lava ile tuʻufaʻatasi o potu faigaluega. O le tagata mamanu e faʻaaogaina le metotia auiliili e faia ai le sili atu o le sili ona tumu o se vaega o le filemu lanu ata.
Talafaasolopito auiliili
Parquet foloa mai UlyA (American Ulnut) o loʻo palu i le paʻepaʻe paʻepaʻe. E tusa ai ma le tagata mamanuina, faitotoa ma plinths e mafai ona fai ma sui o se isi mataupu i totonu, e le fesoʻotaʻi ma le fola-coated
Talafaasolopito auiliili
Antica fefiloi (Rubintereterie banduini), o le ata o loʻo faia i Redro sitaili, lagolagoina le autu "fale mautotogi ma le talaʻaga" i fale faletaele
Talafaasolopito auiliili
Fuafuaga ae le i toe faaleleia
Talafaasolopito auiliili
Fuafuaga pe a uma ona toe faaleleia

"Fale ma le talaʻaga" e fesoʻotaʻi ma fale tuai, e masani lava ona tauaveina le taimi o le taimi. O lenei fale e avea ma faʻataʻitaʻiga talafeagai pe faʻapefea i le tasi i totonu o faʻatasiga faʻatasi ma mea o loʻo relics ma nei mea. Sa mafai ona fai i le gasologa o toe faʻaleleia ona o tekonolosi faʻapitoa ma mea.

O tagata e ona o lenei mautaʻitu sa matou manaʻo e vaʻai i le latou fale muamua ma matagofie, ae i le taimi lava e tasi le paie ma le le-le-sili atu. Tuufaatasiga o totonu na latou faʻalatalata atu ma le naunautai ma le naunautai. Faamaulelei mea ma mea na filifilia e le o le tulaga Filisitia "e fiafia - ae ou te le fiafia i ai", ae taumafai e malamalama i galuega taulima taulima ma faatemai faaonaponei. IJo o le faaupuga o loʻo soloia ai le toe faaleleia, i taimi uma le fesoʻotaʻiga ma le tagata mamanu, pasia se tulaga uiga ese "aʻoga o faatufugaga".

O le mea o iai nei o 'au a' au e faamalieina atoatoa. O potu e fa uma e fa (potu malolo, matua, atalii ma le potumoe a le afafine) alu i totonu o le potu. O le potu 'umukuka e sili ona fiafia i ai se nofoaga e sili ona fiafia i ai le mafutaga o le aiga - e mafai ona e alu i ni auala se lua: mai le alatele pe i le potu malolo ma le Loggia. O le falelotu e lua san Node ma se potu ofu. Mo se faʻamafanafanaga sili atu na o sina faʻalauteleina o se tasi o vai taele (ona o le umukuka i le eria). Na latou aveese le pogisa o le vanu, sui ai ma le leoleo.

Ata tifaga

Talafaasolopito auiliili

I totonu o se aiga seasea o loʻo i ai se faʻaputuga o atavali. O se isi filifiliga talafeagai na faia e le faʻamutaina o le umukuka, o se kopi o le faʻataʻitaʻiga o le pa ata vali o le vaitau o Maracym. E faia ma le fesoasoani a minerale chips faaaoga i se ie nobrion. O le fresco o le mafiafia o le 1 mm ua faʻapipiʻiina i le puipui ma le pepa puipui kusi.

Faigofie gaoioi o le lima

O le potu malolo e lipotia mai i le hall e ala i le lautele matala. Muamua fuafuaina e tuu le avanoa. Ae i le taimi ona toe faaleleia ai o lona vaega o le lautele o sone e ono faasoaina i lalo o le kapeneta. Ua mafai e le pule o le fale mautotogi ona litaea i lea, ua ufitia le tagata tausi talaʻi le amataga ma le malamalama malamalama o vae. O ia fausaga ma le leotele fusiua o uiga o le uiga o le Rusia o onapoona, ia lea na maua ai e le teuteuina o le potu malolo.

Talafaasolopito auiliili
ae
Talafaasolopito auiliili
B.
Talafaasolopito auiliili
i totonu
Talafaasolopito auiliili
G.

O le depretret decor o le potu malolo o loʻo sapalaiina ma se laʻau o loʻo ofa mai polysurethane osam. Faigofie, e le taliaina i le oscillations o Microclite Cornice sa fucked i le tulaga muamua i le tini. E fausia ai se tulimanu tuufaatasi faaaoga stib ( ae ). O le kulimi na faʻaaogaina i mataʻupu faʻapitoa i le pito i tua o le talaaga ( B. ) Ma o le eave i le puipui ma le taualuga o le sima o le sima o lo o oomiina ma le malosi. O le faaluaina o le kelu na aveesea i le taimi nei seia ia te le maalili ( E, g. ). Ina ua mavae le aso, ina ua uu atoa le pupula o le feagaiga, o le lanu o le taualuga o le taualuga o le taualuga.

Potu malolo i lanu

O loʻo siʻosiʻomia le nofoaga o le Planma i le potu malolo o loʻo siomia ai le Floters: Lagolagoina meafale o meaafale (Finepeta), kapeta fana. Perian Castpets i potu uma e mafai ona puipuia le puipuia o le le-le-parqut. O le au elemene o le aoina o mea tau o mea, latou te stylidically o le tele o totonu. Okeami tutusa lava tagata e ona fai miti. O faʻataʻitaʻiga mulimuli na le faʻamalieina, ma latou liliu atu i le tusiata-claramist vidimir petrov ma Natatalia faʻaleaga. Ina ua maeʻa se galuega umi i luga o le ata, o le uluaʻi manatu o tagata e ona, e faʻaaoga ai le mafuaʻaga o le tusiata, Gaidis, na faasolosolo ona suia i taimi sili ona lelei o Rusia.

Moligao ile afi afi

Talafaasolopito auiliili

I le amataga o le tulaga, o ata na faia o pepa o le pepa o le fale, e amanaia le solomuli o faigauo. O le faʻavae o le afi afi na lafoina mai le malamalama o le fulufulu lanu sima saʻo i luga o le faʻavae o le fola. Na faia le pule o le tui o le tui i auala eseese. Itu itu, o le adastlal i lalo o le ie matila ma le magalafu laulau na faia e faʻaaoga ai le tele o tekonolosi. Mo homogeneous, o latou lanu i le sasaina faaopoopo pigments. O le vaega autu o loʻo lafoina mai le omea modular o loʻo faia i le lima. O loʻo faʻamanatu i le aufaʻatau i le tele o le ogaumu i ogalaau. O le paʻu o le faʻaaogaina o fugalaʻau fugalaʻau o loʻo ufitia i le matte enamel. Talu ai o le omea e le faʻasaʻoina lolomitusi, vaega o loʻo teuteuina ai le vaega ma le lafo mai lau ma le faʻatupuina o le mafuaʻaga e faʻatumauina ai le mafuaʻaga.

Tufuina Meafale

Tagata meaafale i luga o le sitaisaga o le faʻamaonia o le pule o loʻo fausia e faʻaaogaina ai le Soup Stority Windows, pusatolau, laulau ma nofoa. O le mea lilo o tagata taʻitoʻatasi o le faʻaaogaina o le ata i luga o le stensil ma mafuaʻaga mafuaʻaga o le faʻasologa o le faʻatinoga o Alexei Korkina. Na mauaina e le aliʻi se foliga fiafia ona o le vaega o le fuifui i luga o le aufana. O aso nei o Sina "Meafale faatatau i le taulaga o Mati 8" ma le stiraty mamanu ma e oo lava i le kapeta na avea ma latalata i le nofoaga.

Taimi Faailoga

Talafaasolopito auiliili

Ina ia mafai ona fai meaafale, foliga o foliga mai e le fou, i le mapusaga o auega, lea e nofo ai le efuefu nai lo le "taimi umi". Mo le faʻaitiitia uma, sui na pasia le auro ma lanu efuefu lanu ma tuʻuina atu se meaai mama. Ma e matua lelei lava, o lea lava ua soloia lava, ua olopalaina i latou ma se ie susu.

E lua ie taele

I totonu o le faletaele "mo teine" faʻapipiʻi le vai taele mai le avylic. O le acrylic screen faʻapipiʻi e le fetaui i ai i totonu o le ituaiga mamanu, ma ua valavala ua vavaeeseina e le Cerarac moso. Ina ia faʻamautuina saitoea mo le pupuni e leʻo le lua, ae i le tolu itu o le lagolago, o le e ona le faʻaaogaina o le fale mautotogi e ofoina atu se fata toso. Sa pasi mai i le pu na sioa i totonu o le laupapa o le taele, ma lalo ifo o le fola i luga o le fola. E faʻatuatuaina le ata, ae toʻalua lau pupuni na manaʻomia mo le taele.

Talafaasolopito auiliili

O le faavae o le Chandelier e teuteuina le faasolitulafono o le ofutino i fafo atu o polysurethane osam. I fafo, e le ese mai le amio masani mai le tufuga mai i le gratsium, ma le faʻapipiʻiina o agavaʻa sili atu. Ona o le maualalo o le mamafa, o le polyrethane dector ua faʻapipiʻiina i le uʻamea mamanu o le tuʻaiga o le totonugalemu o le faʻapipiʻi

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega seti - 31 500.
Masini vaega 28m2 - 18 800.
Masini o mamanu o le plasterboard pepa seti - 95 700.
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 3 container 6200. 18 600.
Atoa 164 600.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Block vasega, Glue fefiloi, fetaui lelei seti - 12 900.
Pepa susu, talaaga, sikulu, faamau ribbon seti - 35 600.
Atoa 48 500.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 990 M. - 59 400.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 14 800.
Faapipiiina o switches, sckets 57 pcs. 320. 18 240.
Faapipiiina, faʻamalologa chandeliers, lamepa seti - 14 600.
Atoa 107 040.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 990 M. - 33 900.
Fusuaga, Uzo, otometi seti - 23 200.
O mea faigaluega 57 pcs. - 23 400.
Atoa 80 500.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina o le Vaivai 29. 240. 6960.
Sima-oneone fusi 130. 550. 71 500.
Plywood base masini 82,2 300. 24 660.
Purqut laupapa laupapa 82,2 730. 60 000
O le taoto o chramic 47.8. - 44 900.
Atoa 208 020.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 43kg 200. 8600.
Eleele, peskobethon, faamalosia ai le mesh, procticial seti - 41 600.
Parqut laupapa, i le lima 82,2M2 - 143 800.
Ceramic tile, kelu 47.8m2. - 47 500.
Atoa 241 500.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 390m2. - 224 200.
Faʻamaeʻaina o le faʻauma, vai lologa, luga o le ata 480m2. - 287 100 100.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 39M2 - 39 6 600.
Carpentry ma isi galuega seti - 212 000
Atoa 762 900.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Faapipiiina le faʻapipiʻi, eleele, punou seti - 186 800.
Vali v / d, teuteuga o le tapikaina, polyarethane ravea vaega seti - 190 200.
Ceramic tile, kelu 39M2 - 47 200.
Atoa 424 200.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 47 M. - 17 100.
Tagi o le Sweage Paipelines 12 pole M. - 4800.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 23,700
Faapipiiina o Santechnibov seti - 34 500.
Atoa 80 100.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Sipi Paipa (Siamani) 47 M. - 3760.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 12 pole M. - 3840.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 31 700.
Santechborlibor seti - 115 700.
Atoa 155,000
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Talafaasolopito auiliili 12879_23

Designer: Tatyana Pitnanus

Tagata mamanu: o le palota lava

Tusitala: IRINA ORCHKO

Matamata i luga

Faitau atili