Le masani-tulaga o le Windly Windows: Tuuina atu se tasi foliga

Anonim

Iloilo o le le masani-tulaga faʻataotoga - taamilosaga ma le matagofie, ova ma semi-coa-core, na faoa ma semi-lima, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trapezulad, trange

Le masani-tulaga o le Windly Windows: Tuuina atu se tasi foliga 13015_1

O le moʻony o taulaga i luga o fale masani, o le taunuu mai i totonu o le taulaga. Tetee i se tuʻuga o le tuʻufaʻatasia e manaʻomia ai se alu ese ma suʻe pe a fausia fale o le atunuʻu. Ia, o le manaʻo e momoli mai le fausaga o se faʻavaeina o le tagata taʻitoʻatasi e toetoe lava a le mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le faʻaaogaina o ata muamua.

Fesuiaiga o le ituaiga, nofoaga ma le tele o Windows o se tasi o le sili ona faʻaalia o le tusiata fausaga. O nisi taimi o le faʻamalama e fuafua lava e le natura o le faʻaaogaina o le maoa. O le tulaga le masani ai faʻamatalaga e faʻamamaina ai le faiga na filifilia e le tusiata poʻo se mea e le tusa ai, e fesoasoani mai le solomuli mai le faʻamautuina o tagata. Sa latou teuteu le fale i fafo ma i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se taua taua i totonu o le totonu, i se vaega faʻapitoa o moli moli.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 1.

Tusiata e.orova, n.golovin

Ata V.nepledova

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 2.

Polonia.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 3.

Tusiata M. Bschevsky

Ata K. Manko.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 4.

Tusiata E. Shchelnova phot k. Manko

1. E mafai ona sili ona fiafia i foliga e sili ona tupu, ae i le taimi lava e tasi, ona o le faʻamalosia o aʻafiaga, faʻapitoa o se fausiaina mautu.

2. O le faʻamalama o le faʻamalama tioata mai le mahogany array (urzededwordski)

3. Tausaga lapopoina e mafai ona fai Windows, Vaega, o potu faʻatasi ma faitotoʻa faitotoʻa i le tasi sitaili

4. O le sili ona lauiloa foliga o le tagata suʻesuʻe faamalama o lapotopoto pe tafatolu

O le tulaga le mautonu o le tulaga o loʻo i ai muamua i le savalivali (taamilosaga ma le matagofie, ova ma semi-coa-corezilad, ma le sesega tele, i totonu O ia fausaga e le gata i le fausiaina o le fale gaosi. Maota na fausia i le XIX-amataga xxv. Ma o lenei, o fale ma nisi fale fou o lo o faʻaaogaina i nei fale uma, le gugu o se auala faapitoa.

Meii i luga o fanua o tioata

E tele auala e fetufaai ai faamalama i lalo o le mea tuai. Muamua o mea uma, sese-velo ua faʻaaogaina ma faʻapipiʻi i totonu o le lua-glazed Windows.

O le lameut siitia e faia mai le vaapiapi (8-12mm) palasitika po o almininum talaaga. A faʻapipiʻiina, e taua le mamao o le va o tioata ua ofi i le 16m, ma faʻalavelave ma le sash ma malosi malu o le tioata (aemaise lava o le taua tele). O le lautele o le PVC, Woom Boomsum Mystebs ... Ua latou faia se le faʻatuatuaina talitonuga o le faʻaleaganuʻu o le faʻaleaganuʻu, o le talaʻaga o le toe foʻi ai i taimi na e le mafai ai ona faia ni tioata tetele. E mafai ona toe faia ma le fesoasoani a se faʻamatalaga faʻapitoa-tioata-faʻapipiʻi mauga (poʻo le tioata-sipuni tele sporster), ae o le mea sili ona faigata.

O nisi tagata gaosi o PVC faiga, schco, trocal (uma Siamani e maua ai le tele o mea e maua ai ni mea moni, foliga i luga o le prour wapposs. O ia oloa na gaosia i totonu o fale gaosi i fafo, ma i le matou maketi o se seasea seasea: tilivaina ia Rusia e mafai lava i luga o le talosaga.

Fetuunai i le faiga

O mea uma e lua, ma mai le alumini, ma mai fafie e mafai ona faia e poloka ai poloka nofoaga faigata, ae o loʻo faʻatapulaʻaina mai i meatotino o tekinolosi. A uma mea uma, e manaʻomia e leai ni tapulaʻa o punaoa e sili ona faʻamalieina ai manaʻoga mo le leo ma le vevela o le tino pei o le masani ai, e le faʻatauvaʻa ma le susu ma le faigofie ona faʻagaioia . O lea, taumafai e saili oa galuega i luga o le tauau o ona po nei, ma leai. O le a matou faia se masalosalo i le taimi e tasi o le mea faʻapitoa i le tusitusiga o le a totogi atu i le palasitika lipine i le taimi sili ona manaʻomia.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Faisaga +"

Ae.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Eurowka"

e.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Gekoc

i.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Gekoc

G.

O faʻamalama faʻapitoa o faʻamalama ma le puʻeina tioata faʻamalama: ae - na o mai mai le piniss bussof (Asarholz); B. - semi-oti mai le faʻapitoa talaaga o le kve ("o,))

Lautele o palasitika palasitika spros ( i totonu ) eseese i totonu o le 8-40mm. Faaulu mai i se ipu tioata ( G. ) E seasea ona lautele atu nai lo le 12mm, ae faʻataga oe e fatu se faigata mamanu, pei ona faigofie ona le fiafia i ai pe a uma ona alu i le alamanuia o le matafaga.

Ghtnet lana laina. O loʻo iai ni faʻavae o ni mea masani e sili ona lauiloa o le Windows. Jesl Gothac na faaloaloa ma mosoore (i le foliga o harkhoe) e mafai ona mafua ai le vavaeeseina, sosoo ai ma le damic curvoves tala. I le mea na tupu, o le taimi e fesoʻotaʻi ai ma le masani mo le itu i matu o Europa o loʻo faʻaaogaina le afa o le afa o loʻo iai le laina o le curviliar, ma faʻapipiʻi atu ia i latou i le tulimanu.

O le tapulaʻa autu i luga o le gaosiga o le afu ma le semi-lima, lapotopoto, o le tele o faʻamalama o loʻo faia o le palasitika e mafua mai i le mea moni e mafai ona puni. Ma, mo le autu PRC faamatalaga (latou te lagolagoina faitioga a Pusa, Sese, Paʻu) O le 5-6 o latou maualuga. O lona uiga, mo le faʻamatalaga o le pusa (i le tele o faiga maualuga e tusa ma le 70mm poʻo le itiiti ifo) o le sili atu o le paʻu o le utu (o le ms o le SHAS, mo le SHAS Prop, mo le SHIS Desict (maualuga. O lea, e le mafai ona faia se tufugaga (taamilosaga) faamalama ma se lautele (lapoa) o le itiiti ifo i le 700 mm, ae tatalaina i lalo ifo o le 800mm. I le taimi lava e tasi, o gaosi uma a Wind Windows ei ai ona tapulaʻa, latou te faʻalagolago tele lava ia i mea faigaluega e iai masini.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 5.

Rudapus

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 6.
Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 7.

"Mafanafana faamalama"

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 8.

"Eurowka"

5. O le kamupani Rudapus na tupu ai se tekonolosi e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia le lua-glazed Windows i Winden Windows i se tulimanu o 90 pe a le faʻaaogaina o le faʻavaʻa ma le faʻaaogaina o le faʻavaʻa

6. Faʻailoaina le tekonolosi o le PVC-talaaga o le teʻena o tekonolosi i le osbuld 2008 faʻaaliga faʻaaliga (faʻauiga tu)

7. Sauniuniga o le vaega o le faamalama o le faamalama o le faaputuga laupapa

8. Overwocking Windows ma se tulimanu o le itiiti ifo nai lo 30 faigata

Faigofie faʻamatala pe faʻapefea ona faʻatosina mai le ata o le PVC. O loo soifua le itu e uiga i 130s, pe a uma ona tuuina mai le mea taua, faʻaaoga masini faʻapitoa (o le masani masani lea mai le laʻau o le suplemous ua toe faʻafouina i lalo o le manaʻomia o le suppers. E lua auala taua o le faʻamafanafana o le palasitika talaaga: "susu", lea ua faatofaina ai le vaega i le 10-15 minute i le taʻele ma le vevela vevela ma charmic vevela ea e ala i ana ana. Meataitasi ma i se isi auala e mafai ai ona e vevela le talaaga o le 3000mm umi ma sili atu e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le atoa o le vaega.

O le a le paʻepaʻe o le paʻepaʻe ma le kolone, ma le faʻatauga o le faʻatauga, - ma o foliga ma le malosi o le faʻapipiʻi o le fetaiaʻi ma le laualuga e le afaina ai. "Susuna" Metotia na foliga mai o le "Faʻamamaina" faʻatagaina oe e faʻamafanafanaina se faʻamatalaga sili atu. Ona o lea, e mafai ai ona taofia le foliga mai o mafaufauga i totonu o le punosi ma isi faaletonu. Ae ui i lea, taugata ma bunky meafaigaluega mo le "susu" vevela e le avanoa mai uma gaosi oloa.

Manatu o se faapitoa

Mo le fausia o poloka poloka palu-papa, o le laʻau mo ni mafuaʻaga e sili ona talafeagai ai. Muamua o mea uma, ona o le laupapa faʻamaumauga e sili atu le tetee atu i le utaina e tau atu i le le mafai ona faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le tomai e tausisi ai faʻamaumauga, o le malosiʻaga o le tulimanu o tulimanu o laupapa laupapa ma le sash e sili atu nai lo le faia o le uʻamea mulimuli). IncONAle, o se laʻau, e faʻatusatusa i palasitika, e le i ai le faʻaaogaina i le vevela o le vevela. E le suia le mea faʻapitoa a le Soush i le taimi o le taotoga - afai, o le mea moni, o le mea mo le faʻamalama na avea ma maualuga-lelei le pa. O le mea lea, e mafai ona fausia Wind Windows ma Backey Dortors i le 2800mm maualuga (ma le lautele o le 800mm), faʻapea foi ma le fiailoa o le sili ona faigata.

Talu ai nei sa iai tekinolosi na faʻatagaina e puipuia ai le pupuni o faamalama ma laina curves mai i mea e faʻaaoga ai le puipuiga o le faafiafiaga, lea na faʻateleina ai la latou lautele.

DOETRY YAKUBO, Faatonuga Lautele o Trudiopis

O vaega o curviilinar o PVC faʻamatalaga e le faʻamalosia (o le uʻamea e le mafai ona punou i luga o le radios i le taimi e tasi ma le faʻaleagaina o le pvc proctic O loʻo maitauina, e le mafai ona faʻamalosia mausali le faʻaaogaina o mea e sili atu, "seleulu", faʻasaʻo le sash i le avanoa avanoa, o.D. Ole mea lea, i le faʻaaloaloina o faʻatapulaʻaina i luga o fua maualuga o fausaga o fausaga ma auala e tatalaina ai. O lea, o le lapoa o le lio o le lio matala faamalama ma se tasi-potu lua-glabed faamalama e tatau ona sili atu nai lo le 1200mm, ma le stripes e tumau ai le le gaoia o lo o tumau le le gaoia o le lotoa. O le faʻamalama o le Bear Beat Brews na leiloa tele uso o le mafai ona tetee i le mafai ona teteʻe atu i le hacking, ona o le mea moni e leai ni mea e le mafai ona latou maua. O le mea lea, latou te manaʻomia e faʻapipiʻi i fale puipuia.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Faisaga +"

Ae.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Faisaga +"

e.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Faisaga +"

i.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
"Faisaga +"

G.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Trosol

o e.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Gekoc

u.

Faataʻitaʻiga o Windows: ae - faatasi ai ma se tutu tutuka; B. - I le tatalaina o FramugA; O le O. - tutuli mai PVC Debuline; E. - laupapa ma le tolu matala matala.

Faʻataʻitaʻiga o Willowen Windows ma ni mauga sese: i totonu - faamaninoina i lalo o anamua, ma Pammuku ma le lelei le amio leaga; G. - aso nei.

O le sailiga mo le sili ona faigata le lelei ma tekonolosi fofo i mataupu taʻitasi manaʻomia se tagata taʻitoʻatasi. Ma e tusa lava poʻo faigata o avanoa ma nisi taimi e le mafai ai ona maua ni tagata faʻatau tagata faʻatau, e masani ona mafai ona maua se fetuunaiga: afa se aso faʻatasi ai ma le lepela o le ata ma le tatalaina vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalama a le tagata savali i le faʻailoga faʻamalosi e le faʻavaeina faʻataʻamilo, e sili le faia ma se tutuli vavaeʻese, ma le maualalo faʻafanoga o loʻo tatalaina i soʻo se auala.

O loʻo faia o loʻo faia o fale o le alumini. Alumini Sound Defil Debilices o loʻo taofia e le malulu o le taʻavale i masini taʻavale. O le pito sili ona maualalo bend slatius masani e le sili atu i le tolu talaaga maualuga. O lenei tekonolosi e maua ai le talosagaina o le tele o faʻamatalaga o loʻo iapisiʻomaga, ma lona malosi e le o mafatia. Oi, o le manaʻomia o le toe mauaina o mea tau tupe maua e faʻatagaina ai le maualuga o le tau o Windows, na faia ai le Beant Debime: 1M2 e sili atu taugata tau i le 2M2.

Manatu o se faapitoa

Le mataupu o le gaosiga "Tulaga faʻale-tulafono" e le o pulea atu e le Genel Teuga faʻatatau i luga o le gaosiga o PVC Windows, ma e masani lava i le poto masani o le kamupani i lenei vaega. Ina ia foia ni galuega, meafaigaluega faʻapitoa, meafaigaluega ma, o le mea moni, e mafai ona faʻatino ni aʻoaʻoga agavaa. Ina ia maua ni meaola lelei, pei o vaega na faia, muamua lava ia te oe e faʻaalu se tele o mea mo le faʻaipoipoga. Aus, tulafono faapitoa a tagata, o ē o tagata faigaluega e leai se poto tatau, e mafai ona faia se poto talafeagai mo soʻo se "le faʻatonu", e aunoa ma lapataiga a le tagatatau o loʻo iai nei. I le taimi lava lea, o le tulaga o le lavelave o le a iloa ai le maualuga tau o oloa, e le faamaonia ai le lelei uiga. O le mea lea, a o le i okaina se faʻavae e le masani ai, lapoa poʻo le faʻatulagaina o le faamalama i se kamupani faapitoa, oe manaʻomia le fesili atu i lona poto masani i le malae o atinaʻeina o faʻavae.

Gregory Alyaev, ulu o le aoga matagaluega o polofesa r

Na faʻasolo loa o Woodle, o lapotopoto ma isi fugalaʻau foi e faia, vaʻai i le vaega mai le muaʻi mataina o le pese pese, ona sosoo ai ma bouto manaʻomia i totonu. O lenei metotia e faʻateleina ai le aofaʻi o otaota ma matua le faʻaeteete, ae e maua ai se maualuga-saʻo le fetaui lelei. O le lautele o le Arch e mafai ona i ai se tapulaʻa faʻatapulaʻaina o le 300 mm na mafua mai i le mea moni o loʻo i lalo o le radius i lalo ifo o le 150mm e le mafai ona ulagia ai le vasa o le alticarmute). O le tau o se faʻaputuputu o laupapa laupapa i le 1.6-2.2radis e sili atu nai lo le faʻatagata o le tutusa vaega.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 9.

"Sound Hoobbit"

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 10.

Tusiata i le Ongdinssh

Ata K. Manko.

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Ata 11.

Tusiata I. KNANZEV

Ata v.vadiev

9. Blossy faamalama mai le lanu talaaga veka

10,11. O le fua o fuainumera faʻatauvaʻa o le fale lava lea e aofia ai se hep faʻapolofesa faiga o le poloketi ma galuega faufale. Na o le tulaga o le faʻamalama o le a faʻatumauina le faʻamalosi tino i foliga o le fale ma totonu. Acchetoba latou te leʻi tuʻuina atu ni faʻalavelave faaopoopo i le taimi o faʻagaioiga, o loʻo mulimuli mai oloa na o le taʻitaʻi gaosi

Mai le tulimanu i le tulimanu. O le tafatolu ma trapezoidal Windows e masani ona faʻaaogaina i le Astic ma afa-faitotoʻa faitotoʻa. O le Windows o sea ituaiga o loʻo fetaui lelei i luma o le fale; E mafai foi ona faapipiiina i le polo. O lenei fofo mo le Glazing o le Astic o se isi auala i le Windows Sead i le taualuga.

Ae o le mea lea e le alu i se mea mai tapulaa tapulaa. O le maualalo o le ulding le vaega o le PVC faʻamatalaga e faʻalagolago i latou ituaiga ma agavaʻa o mea faigaluega (o le tele o masini, o le umi o le faʻamafanafana e le sili atu ile 210 mM). Pei o se tulafono, o le vaega maualalo i lalo o lea e mafai ai i totonu o will indu Dewalilieles o 30. O le mataupu faavae, e mafai ona latou faaauupela i lalo o le mea o le a le mafai ona usitaia. Tulaga (tusa ai ma le Gost30673-99 "Polyvinyl Cbloride Roatide mo le faamalama ma poloka poloka" e tatau ona le i ai le 70% o le malosi o le atoa o le 70. Lea ua matou talanoa naʻo e uiga i faʻamalama tutuli e gaosia e aunoa ma le faʻaaogaina o ni lipine o le Tolauapiga. O le pito i lalo o le tulimanu i lalo o le mea e mafai ona e kukaina o faʻamatalaga o le steash - 45. Afai o le malifa o le taualuga e itiiti ifo nai lo le 45, o avanoa o loʻo masani ai. O le ituaiga o faʻamalama ua mafai ai ona e toe fai atu le laina o le taualuga o le taualuga, ae fai e aunoa ma le soona tasi o loʻo i ai i se tafatolu.

Manatu o se faapitoa

A puleaina se fale ma le le mafai-faʻamalama faamalama matala, e fautuaina e masani ona talanoa ma se fomaʻi faʻa-le-mai le paoa na gaosia le faʻamalama. E leai ni mataupu i le taimi ai e maeʻa fuaina lea e ala i mafuaaga le tekonolosi e le mafai ona faia se palasitika faʻamalama mo lenei tatalaina, ma pe fufusi o le mamanu o le a le faʻamalieina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faʻataʻamilosaga o le sela o le faʻatauaina o le faʻatauaina taua, o manoa o vaega o loʻo migali atu i luga o puipui i luma. Ae tusa lava pe o se faʻailoga e tutusa ma le ono talaaga maualuluga, o fuaitau o lona satauro vaega i le Belnd ua suia, e aʻafia ai le lelei o le tagata fana. E masani lava, o loʻo fesiligia e tagata faʻatau ni mamanuina o ni mea e fai ai ma le 2,5m2 nofoaga e aunoa ma se mea moni o loʻo i ai i le va o PVC. O mea sili mo ia faʻamalama ma faitotoʻa faitotoʻa ma fafie poʻo "mafanafana" aluminim.

Vladimir Greenskyky, taitai faʻatekinisi faʻapitoa o le kamupani Yukko

Mai le alumini ma laupapa laupapa (o le muamua auta i tulimanu e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga i totonu o potu, lona lua e ala i le faʻaaogaina o le prodimid orners, e tusa o le doupment, E tusa o le 20.

O faamalama tafatolu, o se tulafono, o loʻo tuʻuina atu i le faʻavasegaina pe naʻo le gagau lelei, pe a mafai, o loʻo i ai se vaega mataina i le itu o mea sese). O le Trapezoidal Windows e mafai ona avea ma swivel pe gagau ma swivel-gagau.

Manatu o numera tetele

Farani (ma soʻo se isi mea tele-faʻatulagaina) O faʻamalama o le pvc faʻamatalaga e mafai ona faia pe a fai o le tele o le glazing fanua ma le tele o le consucle e le sili atu. Tagata tomai faapitoa o "Window" Forms e fuafua latou taua i ata o loʻo i ai o loʻo i ai i le faʻapitoa faʻapitoa mo faʻamaumauga taʻitasi.

Tapulaʻa i le tele faʻalagolago i le seti o mea: o le maualuga ma lautele o le talaaga, o le mafiafia o puipui o le ammlifir, o le ituaiga o le tioata (shill), le gemetry . Mo le sili ona lauiloa faiga o le lima-Chamber Profilt - Brimenit-Desicle-Deside), Genert (Kbe), Cream, Premis) , Lusia) ma le tele o isi o le maualuga o le pito o le ractalelar stash ma se potu e tasi-potu lua-glazed e tusa o le 1500 mita maualuga I le faʻataʻitaʻiga, o tagata gaosi o faamalama, o se tulafono, solomuli mai ile tapulaʻa maualuga faʻapitoa i le itu faʻapolokiki, ile itu laiti, ile tele o le vaega.

Manatu o se faapitoa

Saili atu pe o le kamupani o loʻo e o mai e faʻatonuina e le masani ai o le Punaoa Punaoa, e le faigata le faia o nei fausaga. Luma le laina, fesili i le album ma ata o mea manaia. E manaʻomia le i ai o faʻamalama, pei o i latou e te manaʻomia. Le isi, saili poʻo a tapulaʻa e mafai ona faʻaaogaina le mamanu manaʻomia. Afai o oe e nafa, e leai se faʻatapulaʻaina, e manaʻomia le masalosalo o le agavaa o le faufautua ma, e faʻapena lava, i tulaga o le kamupani i le maketi. I totonu, saili le taimi o le taimi o le poloaiga. Afai, ma se tamai tusi laiti (mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻafilemu o le atunuʻu fale), latou te sili atu 1, o le tagata faʻatau e mafai ona lipotia mai o le a le mafai ai le tau.

Lion Minulin, ulu o le faʻalauiloaina o le vaega o kamupani "faʻataʻitaʻi"

O le sili ona talafeagai mo le gaosiga o Windows o loʻo manatu saʻo i le amminim faʻamatalaga. O faiga taʻitasi e salu ai o loʻo i ai le faʻatulagaina o le tele o faʻamatalaga i le maualuga (vaʻaia lautele) faʻalagolago i le aofaʻiga o le gaʻo o le sash (50-400kg). Ae o loʻo faʻatapulaʻaina le pito i luga o le pito sili ona maualuga o le faʻaluaina o le faʻaluaina, faʻalagolago i matagi avega, o loʻo iai i totonu (le itulagi, o le maualuga o le tuʻuina atu).

Lanu uma ral

Tagata taitoatasi i le tulaga faigata
Rehauokokna mai lanu pvc-talaaga-faʻapipiʻi ma acrylic cotings - "Window" kamupani "e o le faasee". O mataupu o le Windows e tatau ona o loʻo iai faʻapitoa o le faʻatonuina mai tagata gaosi na filifilia o le lanu na filifilia e le tagata o tausia. Tele kamupani tetele o iai a latou lava meafaigaluega mo laumei, ae i se faʻataʻitaʻiga, atonu e le o vali i le tele o le lanu faʻamatalaga, e manaʻomia pe a tatala le tagata faʻatau. ) luga o pusa ma ata eseese i lanu; O le faʻaaogaina o le koryckickicking e faʻaaoga i le faiga o le gaosiga o faʻamatalaga. O le faʻaseʻe ma lenei matua faʻateleina e le gata o le tau o faamalama, ae foi o le taimi o a latou gaosiga.

Miti o mea

Soʻo se mea e le faʻatagaina o mea na o le okaina naʻo le okaina. Mai le kamupani e sau se faʻapitoa e faia ai le fua faatatau (i le tulaga o le le-paleni, e manaʻomia le faia o se geometric, o le taimi e faia ai se mea na tupu ai. Afai o le kamupani ei ai mea talafeagai uma, le taimi o le faʻatinoina o le faʻatonuga faatusa i le Windows Windows o le a faʻateleina e le 5-15 aso, e faʻamoemoe lava i le tulaga o le gaioiga o le galuega). Afai o le a manaʻomia le fesoasoani o fetuunaiga o fetuunaiga o fetuunaiga, e sili atu le faʻateleina o le mea e maua ai le 1 tausaga. O le tau o le le-aganuʻu faʻasolosolo taimi uma e faʻatatau i taimi uma, leai "mea faʻatatau" avanoa i luga o le Initaneti nofoaga o le tele o kamupani o le a le fesoasoani. Masani ona faʻateleina ma le tau o le faʻapipiʻi (o le masani ai 10% o le tau o Windows e liua i le 15 pe 20%).

O le siʻitia o le faʻaaogaina mo tau mo le le faʻatagaina

Ituaiga o faamalama Leagaina
Faaauupegaina 1.3-1.6
Tafatolu ma trapezoidal 1.2-1.4
Ma se pepelo pepelo 1.2-1.4
Ma le tasi-itu o lamepa 1,2
Ma le lua o le lalua 1,3

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le Yucco, Rudipus, eon-Windows, "Hobbit Windows", "Roun", Reuhou mo le fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili