O le a le mea e te faia?

Anonim

Vaʻaiga lautele o mea o loʻo faʻaaogaina e le faia o le umukuka o le umukuka: ituaiga, o loʻo gaosia faʻatekinolosi, meatotino

O le a le mea e te faia? 13063_1

Umukuka custoppeps o aso nei na asiasia mo le malosi. O le mea lea, e taua tele le iloa mai poʻo a mea na latou faia ma pe o latou aumaia ni aʻafiaga o vai, isi vai, o loʻo tupu fua i totonu o le faʻaʻaisa, o le mea lelei e manaʻomia mo le naifi, o le mea atoa e manaʻomia mo le naifi, le mea atoa e manaʻomia mo se naifi, o le mea atoa e manaʻomia mo se naifi, o le mea atoa e tatau ai. .

O le sili ona taatele i le umukuka o loʻo faia i le chipboard (itiiti ifo mai le MDF), o le soʻotaga i le palasitika: o le manuia o tau ma lautele mamanuina. Mo le tulaga lona lua o loʻo faʻalauiloaina, faʻamaumauga o maa nei. O lenei tulaga faʻapitoa e aulelei tele, technogically, ma sili ona taua, ma e matua sili ona lelei mea totino. O le tusitala o le chatetric ma cramolic tai ma le uʻamea, tioata, faʻapea foi ma le fafie pe masani, e le mafai ona faʻaigoaina o se oloa malosi

O le tusitala o loʻo faʻapipiʻi saʻo i luga o le umukuka kamuti ma faʻapipiʻi o oe lava ia fusi e fusifusia (luga o le pito i tua) mai le laʻau poʻo le laupapa.

Tonitoret Plastic

O le a le mea e te faia?
"Umukuka DVor"

O tagata faʻatau o tagata faufautua o le umukuka a le umukuka, talanoa atu i lenei oloa, faʻagaoioi ma le sili ona eseese tulai mai: o loʻo faʻapipiʻiina laupapa ma le palasitika. Aua le fefe, o lona uiga o mea lava e tasi. E gaosia mai le oomiina o le faʻapitoa faʻapitoa o fetuʻunaʻi ma le le fiafia i luga. I lalo o le gaioiga o le vevela maualuga ma le faʻamalosi, o loʻo faʻatumuina i le va o vaega o le pepa ma e faʻaputu ai, ua valivali i se fale mautu. O le mea lea, e maua e le galuega le galuega e teteʻe ai i luga, Aafiaga o le teteʻe, e le o le popole i nai mea i fafo (asksū e puipuia ai i le vai, ma vailaʻau taumafa. O le numera o Decors e fuafua e le o le sefulu, ae o le faitau selau.

O le a le mea e te faia?
Ata 1.

Egger.

O le a le mea e te faia?
Ata 2.

Nolte Kuchen

O le a le mea e te faia?
Ata 3.

Nolte Kuchen

O le a le mea e te faia?
Ata 4.

Egger.

1-2. I le aufaitau o le aufaʻatau ua tuʻufaʻatasia matagofie ma le tumau

3-4. Countertat mai le HPL palasitika o le a le talitonuina o le uamea ma maa

I le matou maketi, o le au tusitala o loʻo laina i le palasitika ofoina kamupani "Europhoma-1", "OdySy", Meli), Kroorra), Kroorra ). Tele o le tele o mea tau fale gaosi oloa gaosi oloa e maua ai le ituaiga umukuka vaega i o latou lava pisinisi. O le tau o laulau faʻapipiʻi eseese i le laina o le 1-3.7 afe o rubles. Mo le 1 p. m.

O loʻo matou faʻavave pea mo vavega

E masani lava i faʻasalalauga faʻasalalau o tagata gaosi o tagata gaosi o fanua palasitika e laititi lava o le soona soona fai mai o latou moni matagofie meatotino. O lea, e tele masini mataga ua talafeagai e toetoe lava o mea e faavavau, ma le toe faaaogaina le tipiina o laupapa. Azy. O vavega e le tupu, ma pe afai o loʻo tumau le gifethy i luga o ni naifi laupapa mai naifi, ona i luga o le laugatasi o counter. I le uma o le taimi, toe faʻaumatia le faʻaleagaina, o loʻo maua ai vai - i luga o u umukuka papaʻe, e le masani ai. O le susu na ogatasi ai le oloa, o le mea lea e le maalofia e tau atu i le fula i faavae mai le laupapa laupapa. E le gata i lea, o mea uma o lima e tatau ona puipuia mai le vai (i lalo o le magoto poʻo le kuka o le paluga), o le tulimanu tulimanu o couporttops ma o latou pito i fafo.

O le a le mea e te faia?
Ata 5.

Rehu.

O le a le mea e te faia?
Ata 6.

Ata e E. Kullibaba

O le a le mea e te faia?
Ata 7.

"Umukuka DVor"

O le a le mea e te faia?
Ata 8.

Ata S. Mognonov

5. O mea laiti e fetaui ma le sitaili ma le mamanu o meaafale o le taʻitaʻiina o le taʻitaʻiina Rusia ma fafo gaosi

6. O le pito o le palasitika laulau pito i luga o le umukuka pepa latinti cuucine ua faia o togavao masani.

7. O le aia tatau e faia ai le fesoʻotaʻiga o papatusi e lua o le tulimanu chartertip e masani ona le mafai

8. O mea vevela (T> 180 s) e le mafai ona tuʻu i luga o se palasitika luga

Tatou amata i le mea mulimuli. O le tele o le umukuka o loʻo faia e faʻaaoga ai le meli-faia tekonolosi. O lona uiga o se laupepa o le pepa faʻapipiʻi e le naʻo le faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le laupapa laupapa, ae o loʻo afifi i luga o le pito i lalo o le pito i lalo. O ia tekonolosi maua ai le lelei o le puipuiga o le vai. I le faʻaiuga o le mea e leai se fale gaosi o loʻo i ai i luga, tolu ituaiga o pito o loʻo faʻaaogaina i luga o laupapa: palasitika e talafeagai, ae e tusa ma le maaleale; mai le poesea- sili atu le malosi ma faigata; Acrylic- ma se teuteuga o le tulaga o le volumardrac mamanu. O le kulimi siliki e faʻamautinoaina ai le latou faʻamau ma faamauga, ae o le soʻotaga ma le laʻei o loʻo tumau pea le vai vaivai o le le malosi.

O le fesoʻotaʻiga i vaega o le lua o le lua pito i luga o loʻo faia foi i ni auala - faʻataʻitaʻiga, ma le fesoasoani a se fesoʻotaʻiga T-Connete o loʻo lapotopoto i lalo o le suʻega, ma le isi faʻatonuga. O le fefinauaiga fesoʻotaʻiga e tele lava lelei. Muamua, e i ai le fale atoa fale pito i luga o le tasi ipu. Lua, o ata o papatusi uma e ufiufi i luga o fata, lea e puipuia ai i latou mai le vai ma le palapala. Matua, i le mamao e le o le matagofie o le umukuka mai le 90, o vaega o le countertop e mafai ona tusia i le nofoaga ina ia latou tuaoi. Pau lava le mea e sili ona taua o lenei metotia o se uʻamea faʻapipiʻi luga luga o luga o le tagata. Afai e le manaʻomia, o vaega o le chantertips e fesoʻotaʻi ese. A uma ni faʻaopopoga, e lua papatusi ua lolofi mai i mea faʻapitoa i totonu o le fale gaosi, o lea o le latalata o pito e fetaui lelei. O le faʻatuatuaina ma le fufusi o le faʻasologa o loʻo tuʻuina atu e siliccone kelu. O le tala malie e seasea matauina. Ae i lenei tulaga, e faʻalagolago tele ile faʻailoga o le fuataga ma le faʻapipiʻi. Ae maise lava mea uma, o le iʻuga iʻuga o loʻo aʻafia i le faapaʻutiaga o le ipu, o le malamalamaʻaga tonu o galuega talafeagai e faʻatinoina galuega faigata. O le mea itiiti e mafai ona faʻaititia ai le matagofie uma o le mamanu.

O le a le mea e te faia?
Rehu.

O le a le mea e te faia?
Rehu.

O le a le mea e te faia?
Rehu.

Faamauina o le pito o le itu i totonu o le itu i totonu (a), totonu o le itu i totonu (b), o se itu i fafo (b)

O le tau o le faʻapipiʻi o le manatu o le epheral. O le tele o kamupani o le 8% o le tau o le laulau i luga ma aofia ai se faʻasologa masani o tautua, e aofia ai ma se ata tipi, o le laulaufai kuka. E i ai le tele o faʻasalaga - 4%, ae tele lava o lona uiga o le tagata o le a tatau ona totogi e le tagata o tausia lelei fofo. O se vaega o kamupani e faʻailoa ai le tau o le faʻapipiʻiina o le kapeti i lalo o le Kapeneta, ma amanaia le tau o le countertters (i le averesi. Mo le 1 M). O isi ua taulai atu ile tau atoa o le faʻatonuga: mo se faʻataʻitaʻiga, silimi ole 60 afe .- Faʻapipiʻi e leai se totogi.

Lagolago le alualu i luma

O le tulaga o le laina o papatusi (avanoa) umukuka chartertips ua lautele lautele. O le umi e 4100mm, le lautele (loloto) o le 400, 600, 700, 700, 800, 900 ma le 1200 mM. Peitai, 600mm e manatu o lautele lautele. O nei mea, 20mm, o se tulafono, alu i le pito i luga o le faletusi ina ua faʻafuaseʻi ona tafe mai i le fauu, ma e tusa ma le 20mm totini i le puipui o le nofoa umi. O tagata gaosi o loʻo i totonu o le Tekiki Make Tekinei, ma o lenei ua manaʻomia e Europa uma (ma masini) le loloto o le 500-508 ma le tele o laulau.

Ae peitai, pe a filifilia se laulau, e le gata i le loloto, o le mafiafia o le mafiafia e tatau ona amanaia. O le mafiafia o le HPL Plassal oloa e tusa ma le Europa tulaga o 38mm, ma sili atu Rusia- 28mm. O lenei le faʻapipiʻiina o le maualuga o le fausia-i totonu o le kukaina o le 33-41m1. O le mea lea, o le tino ua sueina i le laulau e 28m mafiafia, e tatau ona pa'ū i le 5-13mm e paʻu i totonu o le nofoa. E faalavelave i le filifilia o pusa. OHUZH Afai e manaʻomia e le ERGONONCOCOM o le umukuka o le tulaga o le kuka pepa i luga o le le faʻailogaina o le lua o tamatamai lima, o le a tatau ona e faʻatonutonuina o latou puipui. O filifiliga lea e faigofie ona faia e SevRalian. O lea, o loʻo faitau masini o kamupani siva afi, bosch (Siamani) o loʻo tu manino i se laulau ma le mafiafia o le 38Ma.

O le a le mea e te faia?
Ata 9.

Rehu.

O le a le mea e te faia?
Ata 10.

"Umukuka DVor"

O le a le mea e te faia?
Ata 11.

Dupton.

O le a le mea e te faia?
Ata 12.

Rehu.

9. E oʻo lava i le laititi o Nichh, e mafai ona e faʻatuina se masini mo le sprap i luga o le laulau. O nei elemene ma le tele o mamanu tuʻuina atu le galuega o loʻo maeʻa ai, ae o le tuʻufaʻatasia o le faʻatuatuaina o le tuʻufaʻatasia o le tuʻufaʻatasia ma le puipui

10. Aluminum Kant pito i luga o loʻo avea ma puipuiga ma teuteu galuega i le taimi e tasi

11. O le galuega o le galue e faia o le malosi o le laumua o le maa fatu cyman (dubont) 12.3 mm mafiafia

12. E iloga le maa o le poto i le lautele o lanu.

Le fiafia o le maa fatu

I ni nai tausaga ua mavae, na manatu se pa masani na faia ai se mea taugofie. Astort i le maketi maketi folasaga o oloa o le tele o fale gaosi: Corian (Corian (Corian), Montelli (Dupton (AVLINTH (AVLINUTE, Wilson (wilson Talofa-Macs, Staron (Samsung), Rascanics (LG) (Obaoorea); GetAcore (WestG Sheuit), Raousolid (Rehu) (Obea Siamani); Crispallino (Tulaga Vaega, Italia).

O le maa faʻavae o se tuʻufaʻatasiga o minerale exleller, pigment ma o se buandoder condonent-actulin resin. O nisi taimi o se faiga tutusa e taʻu o le aciylan. O le autu manifinifi-grese e le o-tiga fausaga. E le mitiia le susu, ma o lea, e le faʻateleina siama ma o funga e le faʻateleina i luga. O le maʻa e maualalo le osofaʻiga vevela, ma e manaia le paʻi iai. E le o faʻatagaina le fausiaina o laulau faʻavaeina i le taotoga o falemaʻi iloga ua faia se mea e faia mai i latou mea. O le hygiene o le laulau e le sili atu le talafeagai i le 'ai i totonu o le fale. A paʻia o aano o manu, iʻa, moa, o nini o luga o le laulau e oʻo atu i le tele o laulau ip, lea na amata ai faʻagasologa o feola. Ioe, e tupu lea mea i mea laiti, ae leai lava se mea e faia e leai se faʻamaoni. Faatasi ai ma se galuega o le poto masani (faʻapea foi ma uʻamea, tioata), leai se mea pei o le a tupu lenei mea. O isi lava lelei o lenei mea o se lautele lanu o gamut, eseese o le faʻamamaina auala ma faʻafefe fofo. Mai le tasi laupepa e mafai ona e faia ma fufulu mo ipu, ma le galuega pe liliu le mea mulimuli e oʻo i le muamua tuʻufaʻatasiga o laupepa o lanu eseese ma le pule.

O le faaletonu o talaʻaga o maʻa, o le mea moni lava, naʻo le lua: o lona eleele e faigofie ona masusu ai, ma i lalo o le faʻamalosiʻau a le vevela maualuga e mafai ona faamaluluina.

O le a le mea e te faia?
Ata 13.

Tulaga masani.

O le a le mea e te faia?
Ata 14.

"Umukuka DVor"

O le a le mea e te faia?
Ata 15.

Tulaga masani.

O le a le mea e te faia?
Ata 16.

Dupton.

13-16. O maa faʻapitoa o loʻo iai ni fata faʻapitoa i le atunuʻu: ava malosi, vineta, va o oloa susu susu. Ae o le le mama i le vevela o le sili atu i le 180 s ma e le taliaina le faʻafesoʻotaʻiga ma le vevela o le falai

Ina ia aveese le ogaoga o tipi po o le elbines, faʻaaoga ni faʻailoga faʻapitoa e fetaui ma le laulau pito i luga. Latou faʻatumu nofoaga leaga, olo- ma luga o le laufanua foliga mai o se fou. E faʻapena foi, o soʻotaga uma e lafoina ma maua ai le faʻaleleia o le lotoifale. O le taulaitu tipi ese mai le vaega o le vaega mai le laulau, faʻapipiʻi se fou, ma le tuʻuga e tasi, ma pisia. Aloese mai le tipiina po o se fasi vaega o le palasitika o le palasitika ua le toe faʻasaʻoina.

Mai le gaosi oloa, o se maʻa faʻapitoa e sau i foliga o laupepa e uiga i le 4m; 600, 760, 1000, 12000MMA VITIA; Mafiafia 3, 6, 9, 10, 12M:15. Ma o kamupani taʻitasi ua i ai lona lava faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, Coriana mafiafia - 12.3 miliona, Montellinge (Obaddon), Raoulid (Resul) - 3, 6 ma le 10mpo. O se faititili sili e tatalaina ai le tele o avanoa mo faʻataʻitaʻiga ata. Ma le mafiafia o le itiiti ifo nai lo le 10 MM, o mea taua e manaʻomia. O lenei vaega o oloa e sili ona leaga mo le tau ma i le manaʻoga-i luga o le faʻavae o le chipboard, laina ma le mafiafia o le 3mm. O le tau o Gaicore Brattop (ma le loloto o le 600mm) - mai le 8 afe o Rubles. Mo le 1 p. M, Montellingi - 10 afe Norbles., Corhan- 17.5 Afests. Mo le 1 p. o le aveina o le faʻapipiʻiina.

O le a le mea e te faia?
Ata 17.

"Umukuka DVor"

O le a le mea e te faia?
Ata 18.

Leaga.

O le a le mea e te faia?
Ata 19.

Elt.

O le a le mea e te faia?
Ata 20.

Elt.

17-18. O le tekonolosi o le gaosiga o le acrylic maa e mafai ai gaosi oloa o soʻo se ituaiga o soʻo se ituaiga e aunoa ma ni mea vaʻaia.

19-20-20. Mea mo le umukuka chartertips tautua e Italia Marble Rosa Vero verona

Lisi pito i luga o le aufa

O tagata e umiaina o umukuka i le masani ai, mediaterravean poʻo ni sitaili e talafeagai, laina ma mosaic, popramini conware, chramic tā o le lelei-teuteu vaega o le lelei-morm). Punch Bases faʻaaoga le Sponproof Plywood, ma mo ona faʻamau, uʻamea talaaga. E tatau ona totogi faʻapitoa i le filifiliga o tagata mo fesoʻotaʻiga i uta. Lenei e tatau ona avea ma faʻatinoga o le faʻateleina o le malosi faʻateleina, Soposo Saphir (Polaster), tau (550 (Faʻamalosi) - 45K. O le faamaapeina, e fai ma maa moni, ma i taimi o kuka ai luga o le a le pauu mai.

O loʻo feagai ma le tele o le feagai ma le a Mose poʻo le chramic o le sili atu i le sili ona tamaoaiga o le laualuga. O lona tau e amata i le 1.5 afe rotabs. Mo le 1 p. m. O le sili atu o se laupepa ma le laualuga, o pito o loʻo teuteuina i vaega o loʻo teuteuina ai: totonu totonu ma fafo atu Ae o le faʻaaogaina o ia faʻamatalaga o le a faʻateleina ai le tau atoa o le faʻamatalaga i le tele o taimi! O le mea moni o loʻo masani ona fausia ese, i le faʻateleina. I le maeʻa ai, faia o se m-foliga volumaperlic telly elemene ma se paʻu lamolemole i luga o le tasi masini faʻafitauli e le mafai, ma o le a le tutusa ai O le a laʻititi lava nai eseesega i le leo ma e oʻo lava i laina o laina. E tatau ona avea ma atamai. Naʻo se auala fatu e mafai ona liua le taunuʻuga o le uiga o le gaosiga o le gaosiga i le maualuga o le faʻaumaina o le faʻauma. Peitaʻi, e moni lava le faia e aunoa ma ni mea taugata foliga pe faʻatulaga le pito i laupapa, uʻamea, tioata, tioata.

O le a le mea e te faia?
Ata 21.

Ata e E. Kullibaba

O le a le mea e te faia?
Ata 22.

Marca Corona.

O le a le mea e te faia?
Ata 23.

Marca Corona.

O le a le mea e te faia?
Ata 24pi.

"Carama"

21. Jobeari UckEn-faʻataʻitaʻiga o le Igilisi Conservatism. O lona lalelei e faʻaalia ai o ia lava i totonu o mea e faʻaaogaina: fafie, maamora, tioata

22. Mo le resitalaina o le pito o le umukuka countertaps, o loʻo faʻapipiʻiina ma Ceramracic Tiles, o le sesega o le faʻaaogaina o masini - "peni" o le tutusa lanu na faʻaaogaina.

23. Taʻau o le pito i luga o le luga o le umukuka "aptoon", o le countertpoptooptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptaptup faia le ogalaau e lelei, e faigofie atu ai le masani ai, e faigofie ai ona tausi

24. Fule ma se mamanu e fesuiai le Monochrome luga o le umukuka "Apren" ma tautua o se teuteuga o le laulau

Maa faatapulaaina

O mea faʻalenatura, o loʻo tuʻufaʻatasia faʻatasiga taufaʻamataʻu tupe leaga ma le matagofie, le faʻaeteete ma le poto. E le naʻo se maeʻa o mea, ae o le faʻailoga o le mea lelei ma le faʻavae o tagata e ona le fale.

I le taimi nei, o le manatu o lena mea, e ui lava i le le mautonu Areditics, umukuka chatetertops mai maa faalenatura mea leaga ma le tetee i le lalolagi ma le eletise. O le tele o mea, o le tele o o latou vaivaiga o maʻa o loʻo sili ona sefe, ma o le umupi o loʻo i ai le ueletone tausi lelei e faʻaumatia ai le tulaga lamatia o faʻafitauli uma.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea e maua mai le kofe, Tea, uafu ma isi "lanu" meainu tumau i luga o le paʻepaʻe, ae na o le suavai o loʻo i luga o le taimi o mea. O le a puipuia e le aufaigaluega o aso nei, avea ma se ie maelega vai, suauu, oaga pisinisi. Ae tatau ona manatua o le faʻasologa mo le faʻaaogaina o tuʻufaʻatasiga e tatau ona toe masani (tasi i le 1-2 masina). E talafeagai foʻi mo chattert ala mai i luga aʻe ma le faʻailoga. Mo granite, e le maua sona aʻafiaga i aiga. O le fefe o le isi ituaiga e fesoʻotaʻi. E talitonu o le amataga o lenei maa o le mafuaʻaga o lona siʻitia o lona maualuga o le radioctive. O le mea moni, o ituaiga uma o Granite, e tatau ona faʻaaogaina tui i totonu, aofia ai le mea mo laufanua, pasia leitio mataʻina ma iai se tusi talafeagai. E leai se faʻailoga aloaia o loʻo ofoina oloa e le faʻamalieina ai tulaga sili ona mamafa.

O le a le mea e te faia?
Ata 25.

Leaga.

O le a le mea e te faia?
Ata 26.

Ata e D. Minkin

O le a le mea e te faia?
Ata 27.

Ceramica cir.

O le a le mea e te faia?
Ata 28.

Novabelell

25-26. O le maʻa faʻalenatura e i ai le faʻaletino o le tino, muamua lanu. Galulue i luga o le mea e matagofie, tumau ma tumau

27-28. Tele o aoina o cordamics o loʻo faʻaogaina i le tulimanu o elemene ma tuaoi. Latou te tuuina atu le laulau ua maeʻa, ae faʻateleina le tau o le oloa

Laulau Top mai le uiga masani faia na o le okaina. O le fua e alu i le mea faitino ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa e aveesea uma foliga, e iloa ai le faʻatulagaina o nofoaga manaʻomia ma le saʻo o le 1 mm. O le tino o le laulau pito i luga ua tipi mai papatusi ma le mafiafia o le 20 pe 30mm, umi ma lautele o le 1.5-3m. (E ui lava o le umi o le faʻatonu oloa e seasea sili atu 2.4 m.) O se manatu manaia o le manatu o le faʻavaeina o faʻaiuga o le faʻavae.

O le isi uiga foliga o laulau pito i luga mai maa masani - le lanu o le lanu. O faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i le fale gaosi oloa o le a ese mai le maeʻa o le oloa ma se ata o le telē poʻo se lanu. O le tau o le Tatalaptop faaopoopo mai le tau o mea ma lana faiga, lea ua fuafuaina e le lavelave o le galuega, ma amata mai rubles. Mo le 1 p. m.

O le a le mea e te faia?
Ata 29.
O le a le mea e te faia?
Ata 30.

Ata V. Neftudo

O le a le mea e te faia?
Ata 31.

Naalialpa.

O le a le mea e te faia?
Ata 32

Uma.

29. I le fatu o le Rausalid chartetters (reamu) - O le susu o le moa (a), fa)

30. O le galuega galue o le faʻata lea o le paofiue foliga manaia ma manaia, ae o tusitusiga i lona foliga mai e oʻo mai i le paʻi atu o tamatamailima. Sili atu le manumalo filifiliga - uamea ma le maoaʻe

31. Mattet Soud Lugat e le manaia tele, ae maitauina i mea o kuka i aso uma, o loʻo fausia i luga o le taimi i luga o le laulau i luga, mafai ona leiloa i le manifinifi poʻo le manifinifi

32. Togafitiga ma le Hyginic ma Grey Green Chaptertack o loʻo i ai pea se elemene o le faʻataʻitaʻiga o ata.

Umukuka

Stainless Steel CountertTop o se mea vevela vevela o le Frying Pan ma Faatoʻaga semi-uma oloa, masini masini ma auala o vailaʻau. E le o se avanoa e manaʻomia ai e le tele o le lalolagi i luga o le lalolagi i mea nei: E tumau ma matua faʻamaoni. O fale glictisi ma fale mautotogi pe o loʻo i ai le aumea uʻamea e tele lava i totonu o le sitaili i le sitaili o Hi-tech. O le faavae mo i latou o le chipboard, o loʻo faʻamautu ai le pepa faʻapipiʻi ma le mafiafia o 0.8 mm. O loʻo maua le taʻavale, punou ia pito i totonu o se faʻasalalauga faʻapitoa. O le tau o le 1m2 uamea chandetertops amata i le 5.9 afe o rubles. Tagata gaosi oloa "MM Alamanuia" (Lusia) e sau i le 17 afe rotabs. Fafo - Blanco (Siamani).

O le a le mea e te faia?
Ata 33
O le a le mea e te faia?
Ata 34.

A leai.

O le a le mea e te faia?
Ata 35

Nolte Kuchen

O le a le mea e te faia?
Ata 36.

Faafiafia.

33-34. Uamea umukuka chartettops o loʻo manatu i le atoa ma uʻamea uʻamea, o loʻo tuʻuina atu i le kulimi poʻo le loto atoa.

35. O le lagona o le tioata luga e fausia ai se itu muamua e mafai ai i luga o se masani masani

36. Mo laulau o le umukuka, breeds toulu ona lau anagata e sili: Birch, tapeneto, beech, alder, niu; Mai le Fonotaga - Larch: O lona fafie e toetoe lava leai se pala

O mea e tutupu mai i le poto masani ma le atunuʻu e talafeagai laulau laupapa pito i luga. O a latou parvas kelu mai pa e tasi. O nei togafiti e sili atu le teteʻe i le manulele ma le ea i totonu o le umukuka, ma faʻafuaseʻi ai, i lenei metotia faʻapotopotoga, e mafai ona maua se talita o soʻo se umi ma le lautele. Mai le susu ma le vai o le laufanua o le laau puipuia le tele o suauu. Le tau o oloa mai i totonu o le fale i totonu - 1.7-4.5 afe Norbles. Mo le 1 p. m (mo oloa mai fafo o le a tatau ona totogi le 20-30% sili atu). MM-inisinia, odyssey, Siberian Master (uma-Lusia) ua gaosia ai lenei matagofie.

O le sili ona o le taua o le chatetertops tumau i tioata-classity manino, lanu lanu po o matte. E ala i le ala, o le matte luga e aoga tele. E le tumau pea i oʻu faʻamalu, o le octratches e le o vaaia. E faigofie ona fufulu. O le tau o le faʻateʻaina o le matte Glass Satito (VITRAAAAN, Siamani) i le tele o 200060040mm- tusa o le 50 afe rubles. Masalo o le mea tonu na o le tau o se laititi manaoga mo lenei ituaiga o laulau.

O le a le mea e te faia?
Ata 37.

"Odysseus"

O le a le mea e te faia?
Ata 38.
O le a le mea e te faia?
Ata 39.

Osmo.

37-39. Laau, puipuia e kulupu faʻapitoa, faigofie ona faia se pitonuu o le umukuka sink ma ogaumu

I tulaga o le manaʻo e fai atu o soʻo se mea i luga o le kesi o kuki o le fale e mafai ona avea o se teuteuga moni i totonu. O le mea taua o le iloa o ona lelei atoa ma le le mautonu, faʻapea foʻi ma le faʻaeteeteina lelei. O le taimi lava o le a mafai ona mafai ona faʻatumauina le matagofie o le matagofie ma tagata faʻatau mea totino o meaafale seʻia oʻo i le isi cuisine faʻafouina.

O le faatonu faafetai i le kamupani "Klemlecs", "umukuka", "Chor Yourt, Res, Fosi Kukent.

Faitau atili