Mansard Tala

Anonim

O le fale mautotogi ma se vaega o le 113 m2 i luga o le foloa afi o le fale fou: O le tulaga lona lua na faia e faʻaleleia ai le tele o nofoaga ma le maualuga o le tulaga o fale.

Mansard Tala 13153_1

Mansard Tala
Ia o le avanoa tele o le potu o le potu, o nisi puipui sa vali paʻepaʻe, isi - isi - i le moli lanumoana
Mansard Tala
Potu, e aofia ai potu malolo, umukuka ma le fogafale lua nofoaga.
Mansard Tala
Mo le masini, o faasitepu sa faʻaaogaina lua le Schveletr T.Seller Nu 15. O tusi na faʻamatalaina ai le faʻalauteleina o le tino ma pa. Itu o le auala o le auala sa suʻisuʻi i le plasterboard, tuʻutuʻuga ma sitepu e faia o fafie
Mansard Tala
O le faʻavae i lalo o le afi mumū o loʻo tauina mai le piliki. O le pusa ua faia o le laupepa i luga o le uamea faavaa ma laina ma pou. Ala i le pu e ufiufi i se teuteuga o se mea manaia, malulu ea ulufale
Mansard Tala
O le potu moe o matua o loʻo ofoina atu manatu o le potu malolo ma se potu malo o loʻo i luga o le foloa lona lua. Faʻafetai i le faʻamalama e le masani ai, o se vaʻaiga lelei o le avanoa o loʻo i lalo o le taualuga o le taualuga.
Mansard Tala
Le faʻatulagaina o se faamalama na faʻafaigofie e faigofie atu nai lo le fafo. Na faʻatonuina le tioata shockppproof na faʻatonuina i lalo o le tele o le tatalaina o le tatalaina. Faʻaaogaina o se tamaʻi uʻamea faʻapipiʻi, o le tioata ua malupuipuia i le va o puipui o oe lava-tausi.
Mansard Tala
Mo le lesitala o le ulu o le moega i totonu o le potumoe atofaina cork panels
Mansard Tala
Malulu tuʻufaʻatasiga o panu o Vaileti ma tautotogo lanu o tamaitusi, fola ma puipui na aumaia le alofa i le potumoe o matua i lalo o le taualuga
Mansard Tala
I le taulaga o le ataliʻi-aʻoga a le tamaititi, o le i ai o se lavelave, fetaui lelei sofa, fausia-i totonu o potu puipui ma kesi
Mansard Tala
I le faletaele lautele, sa lava le avanoa mo le taele, hardbani, faleuila, faapea foi ma le taele
Mansard Tala
O le toe inisiua e maua ai le avanoa i le aoina ma le mita o le vevela ma le malulu vai. Moni, o le uaea mai o le malulu ma vevela vai paipa e tatau ona faʻatulaga se mea saʻo o le pipili aʻu
Mansard Tala
Fuafua aʻo leʻi toe faʻatulagaina
Mansard Tala
Fuafuaga pe a uma ona toe faatulagaina.

Fuafuaga o le fola

Mansard Tala
Fuafuaga pe a uma ona toe faatulagaina.

Fuafua o le fogafale lona lua

Auala e faʻaopopoina ai le nofoaga o fale e mafai ona lisiina i tamatamaʻilima. O le auala lea o le Loggis, Onvardator Halls, o le Antsole masini. O se falesuaina o le toe fausia ma le fausiaina o le lona lua maualuga sa i ai se sili ese sini: e faaleleia ai le tele o potu ma le le mafaamatalaina o potu.

E tupu mai pe a uma ona faʻatau mea totino, o loʻo paʻu'ū tagata i se tulaga o le teʻi. Ae lē mai le olioli, ae mai le fuafuaina fuafuaina. Ile mauaina o se potu tolu-potu fale i le folauga o le fale fou, o se ulugalii faʻaipoipo ma le la tama talavou e maua ai le maualuga o le totonugalemu (foliga mai o se tulaga le lelei O le maualuga o le itū i totonu o latou fale na nonofo i lalo o le taualuga na mafai ona oʻo atu i le 6M, ina ia i totonu o potu laiti (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se lagona i totonu o se lagona loloto. A aunoa ma se malamalamaaga fou o le ata o le avanoa, sa le mafai ona fai.

Le lona lua malamalama

Mo se olaga mafanafana, na silafia lemu e le aiga 113m2. Ole ulufale ole ulufale ole potu, o le potu Studio Space Kidchen potu, e lua potu tumaʻoti ma le potu malolo ma tama, pe a le o le umi o nofoaga.

Ina ua maeʻa ona iloiloina le fale o Novoselov, Dmitry ma Zlata Moharhelho e ofoina atu i luga o le umukuka ma le auala o le laʻau ma se isi nofoaga o loʻo i ai o le auala savali. O le alualu i luma o le Polokalame o le Polokalama i le au tusiata o le vasega o ni tausaga sa asia ai le aiga lona tinamatua o le tinamatua o le a tupu tele lava. Pau le faʻafitauli i lona faʻatulagaina o le leai o se faʻamalama. O le tulaga ma le fale faigaluega ma le faletusi "na vaʻavaʻaia" agai i le potu malolo ma maua ai se vaega o lona malamalama masani; O se potu malolo ese na avea ma pogisa. I le taimi muamua, na mamanuina le tusiatusi o se manavale i totonu, ae na aliaʻe ai. O le uiga e tasi o le tuʻufaʻatasia o se uiga ogaoga o se suiga o le fale na toso mai, ma o aso o le toe faʻaleleia o le galuega na oʻo mai, ma latou naunau e faʻasilasilaga le fale. O le ofo e leʻi mafaufauina: e faʻatulaga ai le faʻamalama i totonu o le potu o loʻo vaʻai i le auala o le muamua tulaga. (I le iʻuga, o le faʻapipiʻiina o se faʻaopopoina o le faʻamalama tuputupu aʻe e mafai ona malilie i ai, ma o lenei e mafai ona matou fai atu i totonu o le malo e lua faamalama.)

Faagaau i le ulu

Mo le nofoa o le moega i totonu o le moega i totonu o le potu avanoa (Potukale) Cork Panels. O le mea manaia o le ark e iai le tele o uiga aoga. O le hymoulileguangenically ma anti-static, o lona uiga, e le mafai ona mitiia le manogi. Faigofie ona mama. Ona o le maualalo o le vevela o le vai vevela, e foliga mafanafana. Teuteuga vaega o le 6003003mm i le tele o se lua-vaega mamanu. O le vaega pito i fafo o mea e aofia ai le ark veneer ufiufi i wax, o le totonu o le totonu o le cousted cork crumb. O le ulu o le ulu na faia mai le drywall i luga o le uamea faavaa. O pale panels na faʻapipiʻiina i ai "ma se laina" ina ia le faia slots i ni soʻotaga nei. Ina ia faia lenei mea, na saisaitia muamua le pito i lalo, ma le sili atu o le mea e mafua mai i totonu o le prove wave na tuleia i le avanoa. O le vaega pito i luga o le fata i luga o le laupapa, na latou faia mai le fala tioata, ma i totonu o le halopen moli na maua ai se moli malu.

Masini o le fogafale lua

Toe faʻalelei i totonu o le fale mautotogi amata i le soloia o faʻaiʻuga o isi tulaga ma le fau o le fogafale lona lua. O le vaega o le 'aufaʻatau o le tumutumu na faia mai Channels Nu. 20, The Drists - mai Channels Nu 11. O le a le mea o loʻo tauaveina o le mamanu amata i luga o nei o loʻo iai ni paʻu piliki, o tagata galue o i latou i luga o le sima o aluga, mo le masini o le 15-Centimeter Recumed e tuʻituʻi i le vaega o le fola muamua. Ma le isi, o loo pipii i totonu le puipui ma uʻamea tulimanu i se faʻatasiga. 20 i le va o utu taua e lua o mamanu i lalo laiti laiti, ma le 1,2m faaopoopoga. I luga o le pito i luga o le fola o le pine laupapa (25mm) i ai le "spike" sootaga. Na faʻapipiʻiina linoleum i luga o le iʻuga lelei. O le fola na avea ma "agamalu," o le a ia te ia pe a savali, e mafua ai le manaia o le vaa po o se fale tuai. Savia le faasee mai le auale i le leo o le umukuka e le tatau. Ava i le potu malo i le va o le laupapa laupapa ma linouum na tuuina atu o se comsage croute e sili atu. O le maualuga o le pito i luga-tulaga o loʻo sili atu nai lo 2.1 m, o loʻo faʻatagaina pe a fai o le masini o le mesanini e tusa ma le snip 31-01.2003.

Mai le itu o le auala o le laina o le fola o le foloa lona lua ua tapunia ma le sima i luga o le uamea faavaa. Luga o le umukuka sone sa faʻatulaga o se feteʻenaʻiga glos glossy o le raspberry lanu, lea na faia se lagona faʻafuaseʻi. O pa puipui i nofoaga nofomau i totonu o le fale nofomau i lalo o le vali. Mo teuteuga faʻaaogaina e faʻaaoga ai le BECKERS Matte Waterfront vali (Suetena). O faletaele na vavaeeseina e le ceramic tumutumu o Marazzi (Italia). I luga o le fola i totonu o le umukuka, sa alu vave ane le lotoa ma le taifau ma le taifau ma poletiri. Mo le fola i totonu o le potu malolo, o se fale tele na filifilia. A uma ona taoto mea, na asi ai e le faʻapitoa vaega ma lua vaega o va eseese na faʻaaoga. O meainu na faʻaaogaina na faʻaaogaina i luga o le fola i le fola.

Afi afi mai le itu taumatau

Potu, e aofia ai ma se potu malolo, umukuka ma le fogafale lona lua o le sipela, o le faasaʻoina, malamalama, maoaʻe, ma uiga lelei. O le potu malolo na maua se nofoaga e le gata mo se lapoʻa o le sofa ma fale, ae mo le taʻaloga simula, atoa foi ma le kaseti. Faamaoni, le tagata e taua le maitauina o lona fausiaina, ma le fefe i le mana ese o le aai o le sami, o le a le tuʻufaʻatasia ai le taupulega i le fufuluina o le fale mautotogi atoa. E leʻi saunia le taʻavale maʻefiti i totonu o le fale. Ae na maua e le puipui se auala le faʻaaogaina o le ventipela ma faʻaliliu i totonu o le chimney. Uluaʻi auala i se kolosi vaega o 290290mm faʻapipiʻi se paipa mai le staneless steel ma se lapoa o le 250mm e aunoa ma le tele o le vevela o le 250mm e aunoa ma le tele o le vevela o le 250mm e aunoa ma le sili atu o le vevela o le 250mm e aunoa ma le tele o le vevela o le 250mm e aunoa ma le tele o le vevela o le 250mm e aunoa ma le tele o le tino Talu ai o loʻo i ai nei mea o le taualuga "pai" fale - vevela, steam ma le mafanafana o le taualuga, o loʻo suia i totonu o le curgis, o nei mea uma na suia i totonu o le le saogalemu . Punosuʻi o loʻo faʻaaogaina le paʻu o Baalt Wool, fiberglass faʻaaoga mo le Hydro ma le Vaopiazoplation. Ina ia tausisia le tulaga manaʻomia, o le auala maualuga e tatau ona le itiiti ifo i le 5m. Peitaʻi, talu ai talu mai le auala puʻupuʻu ma sili atu, na o le faʻalauteleina o le tuʻinanau, o le galuega na faaea ai ma le taualuga o turbococamino (o.atalia. O lenei masini galue mai le mana grid e lelei le aveeseina o le aveeseina o le comsations oloa, e maualalo le leo ma e le manaʻomia le tausiga faʻapitoa.

O le kaseti, poʻo le ogaumu afi, o loʻo tuʻuina atu i se tulaga lua ola, lea e mafai ai ona maua le maualuga o le toe faʻafoʻi o le malosi o le vevela, faʻapea foi ma le vevela o le gaʻo gaʻo. O le afi afi e manaia foi ona o loʻo i totonu o le tuufaʻavae o le pa, hermedic i totonu ma fafo atu o auala mo le ea. O le faʻamafanafanaina o le potu e tupu ona o le faʻatatauina o faʻatautaia. E ala i le au i le pito i lalo o le magalafu, o le malulu malulu tafe. Pasi i le va o le totonu o le totonu ma fafo o kamuta kamuta fiexbox, e vevela i luga ma e ala i le gutu o le pito i luga o le potu. Talu ai o le pito i fafo o le vevela vevela o le kaseti faateleina teisi, o le fusuaga o le fulafu ua faia mai le drywall i luga o le uamea fusuaga ma le le mautonu sootaga.

Tau o le sauniuni ma le faʻapipiʻi galuega

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Le mautonu ma sauniuni galuega - - 29 500.
Faafaigaluega masini (ma le uamea) - - 25 800.
Faʻapipiʻiina o ata o le Plasterboard pepa - - 47 600.
Faapipiiina o uʻamea fausaga (Antlimali, sipela) - - 99 700.
Masini afi afi - - 35
Utaina ma aveese le lapisi lapisi 4 pusa - 14,000
Atoa 251800.

Tau o mea mo le faapipiiina galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Steel Retol, Faʻaaogaina seti - 67,000
Plasterboard pepa, talaaga, fao, povi libbon, system conted plate seti - 12 800.
Laupapa laupapa seti - 6500.
Atoa 86300.

Tau o le galuega i luga o le masini o fola

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Faaaogaina le Taaloga Vaitaimi 35. 155. 5425.
Sima nonoa masini 113. 410. 46 330.
Faapipiiina o le faavae o Plywood 96.7 190. 18 373.
Custive Board Coating masini 35. 420. 14,700
Tagi o le cork ofu, linoleum 61.7 225. 13 883.
Masini o clamic ofutino 49,3 - 26300.
Atoa 125011.

Tau o mea mo le folaina masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Suavai (Rusia) 175KG 60. 10 500.
Eleele, sandobebeton, grid seti - 56940.
Plywood, Glue, fusiua seti - 31900.
Fuga o le fola 146m2 - 146 100.
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 394KK - 7800.
Atoa 253240.

O le tau o le faʻamaeʻaina o galuega

Ituaiga galuega Eria, m2 Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Matamata i luga 340. - 127 400.
Maualuga maualuga lanu o luga o luga 274. - 107 400.
Oti i puipui ma Ceramic Tiles 56. - 31 600.
Carpentry ma isi galuega - - 87,000
Atoa 353400.

O le tau o mea mo le gaosiga o le faʻamaeʻaina o galuega

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Plaster gypsum, eleele, tino oti seti - 61 200.
Vali i / e (Suetena) seti - 18 200.
Tulo i le taualuga seti - 8500.
Ceramic faaputuga seti - 67,000
Glue Tile, Mifiloi mo le fiafia 450kg - 8300.
Atoa 163200.

Le tau o galuega eletise

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
O le uaea na taoto, uaea 920 M. - 45 200.
Faapipiiina o le mana ma le maualalo-taimi nei seti - 8100.
Faapipiiina o switches, sckets 48 PCs. 280. 13440.
Faapipiiina, faʻamalolo o lamepa, chandeliers seti - 9800.
Atoa 76540.

Le tau o mea eletise

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Uaea ma vaega 920 M. - 23 000
Fusuaga, puipui tapunia masini, taavaletoto seti - 8500.
Taualuga Fan Turbocamino seti - 20 300.
O mea faigaluega 48 PCs. - 16 200.
Lamepa, bra seti - 52 400.
Atoa 120400.

Tau o le tumama

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Fuafuaina, olo. Tau, olo.
Laina vai sapalai 35 O. M. 180. 6300.
Tagi o le Sweage Paipelines 12 pole M. - 2600.
Aoina faʻapipiʻi, faʻamama seti - 4800.
Faʻapipiiina o taele, fufulu fufulu, faleuila, Faucet, faʻamafanafana o nofoa afi seti - 5 100 100.
Atoa 28800.

Tau o mea e fai ma faʻapipiʻi masini

Igoa numera tau, olo. Tau, olo.
Paila Sipi (Belgium) 35 O. M. - 2200.
Selet PVC paipa, tulimanu, Tap 12 pole M. - 2160.
Tufatufa atu, faamama, fetaui lelei seti - 16 400.
Taele, hardbanins, faleuila, faʻafefeteina, faʻamafanafana faleʻau seti - 70 900.
Atoa 91660.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Mansard Tala 13153_16

Architect: Zola Moharhelheleko

Architect: DOOGRY MUDROGLEKEKO

Matamata i luga

Faitau atili