Fale i mauga

Anonim

O le filifili ma le pamu o le 228 m2 i luga o le skin Redrt Wal Poyana: Papa, Based, puipui laupapa, o le taualuga ma le afu lautele.

Fale i mauga 13259_1

Fale i mauga
Suavai pa povi i tulimanu o le fale e avea o se masani masani o le lotoifale nofoaga o fale nofo ai.
Fale i mauga
O fausaga laupapa ma malutaga o le maualuga o le fola o le fola o le potu malolo ma le 'ai i le potu' ai ma faʻaopopo atu i le faʻavae autu e mafai ona avea ma nofoa autu
Fale i mauga
O le tele o le manava i le sui sui e lagolagoina le taualuga e faia i se mautu ogalaau. E malolo i luga o le lua faʻamalosia sili atu (O se tasi o latou o se vaega o le fale pito i fafo o le fale ma o loʻo faafoliga o le fale puipui, ma le lona lua o loʻo i luga o le potu 'aina potu ma umukuka
Fale i mauga
I le tulimanu o le potu malolo, latalata i le faamalama, taofi ma se mafanafana sysmock, faʻasaʻoina i le tasi itu i luga o le puipui o le lautele lagolago.
Fale i mauga
Ia faasao le le faalauaiteleina o le tulaga, o le faamalama i le potu 'oti na lavea
Fale i mauga
Vaega o le fola i luma o le magala ua ufitia i totonu o le chramic tiles
Fale i mauga
O le faʻatulagaina o se tamai kapeneta e aofia ai se komepiuta laulau, nofoa ma moli moli e toetoe lava o le sili atu i luga o le potu
Fale i mauga
Mai le vaega o le ofisa faigaluega, e vaaia le fatu
Fale i mauga
Punavai o faʻatonuga, faʻamau i luga o le tele o ie i totonu o le umukuka, faʻapea foʻi ma tamai moli moli na fausia i totonu o kapeneta puipui ma amoina tulaga mo galuega.

Fale i mauga

Fale i mauga
O le faletaele a matua ua teuteuina i le Retro sitaili. Plumping - iso.
Fale i mauga
O le potu malolo faʻaaogaina se BAMBoot parqut parqut's laupapa o ni ata se lua, i le auala lea e manaia ai se foliga manaia o le fola. O le tutusa o fuʻa na faia e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le mamanu o le laupapa laupapa laupapa.
Fale i mauga
O le faletaele, o loʻo tu i luga o le tulaga pito i luga, e laʻititi tele i le eria ma o loʻo faʻaogaina i le taʻele. O le fola ma puipui o loʻo faʻapipiʻiina ma chramic tiles, o le fea e talafeagai lelei mo se laupapa laupapa laupapa

Fale i mauga

Fale i mauga
Mai le fanau, e pei foi o isi nofoaga i le fale, e mafai ona e alu i luga o le faapaologa tele. O le tulimanu o le vaitafe e maua ai le lelei i le mataala. Faigofie, ae o fale laupapa laupapa e filifilia i lalo o le tuputupu aʻe o le talavou i le fale
Fale i mauga
Fuafuaga o le fola
Fale i mauga
Fuafuaina o le eleele eleele

O le aufaipese o le ituaiga o lea fale nuu, na faavaeina i le Matagaluega o Suitiselani. Manumanu, puipui o maa, o le taua ma se amo o le afu, puipuia le fausiaina oona, o foliga sili ona iloga o lona tusiata. I se faʻaopopoga, o le filifili filifili o le embodit o le manatu o le olaga faʻanatura o le olaga i le fealofani ma le natura.

O tagata e ana le ulugalii faaipoipo faaipoipo i lenei taimi faaipoipo. Ua uumi fuafuaga ua umi lo latou fuafua ia maua o latou lava fale, ma sa tele lava aafiaga, ina ua matua iloga le ulumatua le aiga i le aiga. O le fesili o ai poʻo ai e tuʻuina mai o le atinaʻeina o le poloketi na vave vave ona vave. Na liliu le sitiseni i la latou uo ua leva ma le tele o malo, o le tusiata o Yuri Krasovsky.

Fale i mauga

Fale i mauga

Fale i mauga

Na amata ona fausia mafutaga a aitalafu i luga o le atoa talitonuina. Naʻo le aofaʻi o potu nofofoai, o la latou mafuaʻaga ma le lapoa, na fautuaina muamua i ai. Aonite, lelei iloa ana uo, o le auala o lo latou olaga, tofo, mea fiafia ma amioga, e le sili atu le taua o mea uma, e leai se mea e nofo ai i se fale fou.

O le manatu o le fausiaina o le filifili o le filifili na tupu aʻe sili ona masani ai, aua o le nofoaga o gaioiga o le mumu ponaina, o le taʻutaʻua lauiloa, o le taʻutaʻua lauiloa. I le taimi lava lea e tasi, na faia ai foi e le tusiatusi le galuega: manatu i le mamanu o le fale ina ia mafai ona sili atu i le lalolagi siosiomaga. O le manatu autu o le atagia mai o le laufanua i le faʻatulagaina o le avanoa i totonu o le fale. O le iʻuga o le fale e le gata i le tele o tulaga na oʻo mai e tusa ai ma le malifa o le upega tafailagi, ae na avea foʻi ma uiga leaga o laufanua laufanua, sa tauivi ma ia.

E uiga i se ogalaau ma le fiafia avanoa

Fale i mauga

O le potu malolo na pasi i luga o le sone e fai o se kapeta o le a coup (skate tamoe). Muamua, na faʻamoemoe e faʻaaoga ni laupapa laupapa e lua o loʻo umi e tusa ma le 12m mai le kuluta o loʻo avea ma elemene o le faʻaaogaina o le sui. O le faatinoina o le fausiaina o lenei faʻatulagaina na mafai ona o i Sochi. Ae peitai, o faigata na tulaʻi mai ma le faaooina atu o ni mea tetele-faʻapitoa i le mauga. O le fofo i le faʻafitauli na taunuʻu atoa. E le mamao mai le nuʻu, ae na pa'ū se matagi malosi i se laʻau maualuluga ... O le ogalaau na faʻamatuʻuina mai i le paʻu, maʻomia o le vaega faʻataʻitaʻi atoa, sa i ai sauni.

O le taimi lava o le faʻavae, lua faʻavae ...

I le taimi muamua, foliga mai e laititi le fale. Peitaʻi, o le manatu e faʻafaigofie, ae o se taua taua o le fausiaina e nana i lalo o le eleele. O fale tuʻufaʻatasi e aofia ai le lua ata tusiata. O se vaega maualuga ma le pito i lalo o loʻo i ai i le vae o le mauga ma le vaega o "faʻapipiʻi" i totonu o le malifa. O loʻo tu i luga o le tulaga sili ona faʻamalosia o le lipine ituaiga o le lipine le suavai mai le lisi o mea, faʻapea foi ma le tafe mai le susu mai le rubbetic. O le loloto o le Faavae e fesuisuiai mai 0.8 i le 1.5m, e mafua mai i le mapusaga o le upega tafailagi ma le natura o le eleele.

Tasi-Faleoloa vaega o le fausiaina e aunoa ma le faʻavae o loʻo i le pito i luga. I lalo, o se faʻavae malosi na tuʻuina atu ma le maualuga o le 300mm i le gatete-oneone i le aluga o le osofaʻiga, o loʻo faʻaaoga le CADSDocne CPP.

Pa puipui ma le "Lua miti"

O puipui o le pito i lalo ma le maualuga o le 2.8 m o loʻo faia o le monolithic faʻamalosi sima (faʻapea foi ma le ovala). O na vaega o puipui o loʻo i lalo o le eleele e puipuia i le faʻasoesa o le suavai (fula i mea na faʻaaoga). Mo le o le tino o loʻo taofia ai le puipui o le potu i lalo, papatusi o le maualuga o le tulaga maualalo (70mm) faʻapipiʻi, latou te faapipiiina i totonu o le uamea faʻamalosia grid groid griccats. I tua atu o le vaega o loʻo i lalo o lalo o vaega o loʻo faia ai le puipui o puipui na faia ai se mamafa o le puipui na faia o piliki i le pito.

Tasi le vaega o le fale e tu i luga o le faavae maualuga. O lana faʻaaliga na mafai ai ona totogi le le talafeagai o le upega tafailagi, ma o le faʻatulagaina o le faʻaaogaina o le faʻavae mo le faʻatulagaina o le lua-tulaga i totonu. Vaega o le olo i luga o le eleele o lo o faʻapipiʻiina ma papatusi o le taufaʻasese maaleale. Faʻailoaina faʻamatalaga faʻasolitulafono ma le lautele o faʻailoga i le va o papatusi e fausia ai se faʻafanua faʻaʻoleʻole o moni mason.

Ia e mautinoa, puipui, malolo i le pito i lalo, foliga mai na faia mai se paofu laupapa. Ae ui i lea, e na o se tomai faʻapitoa. E iai le faʻavaʻa e le fausiaina, o loʻo faavae i luga o le faʻatasia o loʻo lagolagoina i tulimanu o le fale ma ona taʻitaʻi taupulega. O le ogatotonu o le mamafa o le sili atu o le maualuga o loʻo taoto i luga o le lua tele faʻamalosi lagolago o le P-ata foliga, o se tasi o le fausaga fausaga o loʻo i totonu. E tatau ona oʻo atu le fale mo faʻavasegaina i le faʻu i luga ole fale, o se manaʻoga taua lava mo le fausiaina, ma amanaia uiga faʻapitoa o lenei nofoaga. O puipui o loʻo aofia ai o le malamalama ma le tamaoaiga cordramizite o poloka. O a latou mea i fafo o le pito i fafo o le 100mm mafiafia o loʻo faia mai le Powolwolil Woraral Wol scal spall (Tenimaka). O se vaega o le hydro ma le matagi o le matagi ua uma ona ofuina i luga o le feita. Mo le ofutino o le tino, o le 50mm theltack laupapa na faʻaaogaina, ona o le taufaasese o puipui moni laupapa laupapa tupu.

"Ai" i luga o le taualuga

E lua vaega o le lua o le fale na faalumaina le taualuga o le taualuga o le rafting fausaga. Wooden Rafters maua se kolosi vaega o le 200120mm. I le vaega o le faatufugaga o tusi o ata, o le tele o fasi vaega o le taualuga ua fausia, ina ia iloa ai le fauga atoa. O le taualuga e pei o le keke - e aofia ai ni vaega o le tele o vaega: o le scorsazain, straouble (Minera Woodwol, 170mm), matagi le mautonu. Ia mautinoa o le faʻasaina o le tino i lalo o le mautu o le fola o le vai o le vaipuna o le vaipuna. Taualuga mea - binumen peile kutepal (finland); O loʻo faʻatulaga se kapeti o le kapeta o kapeta.

Oloa laasaga

O le fale e pa'ū i le fogafale o le fola. O le faitotoa ulufale e tatalaina i se faaputuga sili atu ma se starsed sar agai i luga. O le fale talita e tu i se nofoaga tele Technical ma lea o le au faitotoa o le Ofisa o le Basement Storement o le pito i lalo o le le mafaamatalaina: o se poleti potu, ofuvae. E i ai le faletaele ese. O le fola atoa o se potu boliler - e mafai ona e maua i totonu o le sipela. E vevela le fale ma le fesoasoani a le lua-criotofe boler vieresmann (Siamani) faagaoioia i luga o le vai vai. Na tuʻuina atu e le au talimalo se faʻataʻitaʻiga e mafai ona galue i luga o kesi, pei o le lumanaʻi o le nuʻu o loʻo fuafuaina e tuʻuina atu ma le faʻatulagaina o kesi. O folanu vai mafanafana o loʻo faʻatupeina mo le faʻamamaina o le potu i lalo. Oona, i le nofoaga e nofo ai, o se tuʻufaʻatasia o le kamuta, tuʻufaʻatasia vai o loʻo faʻamamaina ai le suavai ma le vai o loʻo i ai o le foloa chramic comlec

O le nofoaga nofomau o loʻo vaevaeina i ni vaega lautele ma tumaʻoti. O le uiga faʻapitoa o le faʻatulagaina o lona Indoor Space o loʻo iai nofoaga faʻapitoa o loʻo i luga o le maualuga o le maualuga: Latou tutu e tusa ma le mauga o le mauga. O sea siitaga faʻatagaina, i le taimi e tasi lima, e fatu se lagona o le faʻamaoni o le avanoa, ma i le isi, e faʻatulaga ai, aunoa ma le aveʻesea o vaega le faʻatauaina, e aunoa ma le tele o fale e le oi ai.

I le pito i lalo o loʻo i ai se potu malolo. O le tutotonu o elemene iinei o le magalafu, o le pito i lalo o le mea lea, faʻatasi ai ma le radius-form formacent eria, o loʻo iai le 30cm i lalo o le fola. O le selea "laasaga" na fausia i le vaega o le fesuiaiga "mafai ona nofo i luga o i latou e fia nofo latalata i le afi. Talu ai o le folasaga o le magalafu i lenei mataupu e le o le tele o le vevela o le potu, o le a le tele o le faʻafiafia o le fale ma le magalafu o loʻo faia ai ni piliki ma le magalafu. tuai le vevela. Laina o lalo o le taulaiga e faia o maa masani. O le fale o loʻo faʻapipiʻiina ma le parastone masani, o le tutusa lava uma ma le faʻavae, ona o lenei, o loʻo i ai le tulaga ese o le tagata mai fafo ma totonu O nei lava sini foi e faʻatino ai faamalama-ata o le potu malolo, e maua ai se vaaiga matagofie o le ata o le vasega.

O le umukuka ma le 'ai i totonu ua mamanuina i le 67 cm i luga aʻe o le potu malolo. E alu iina, e tatau ona e aʻe i le faasitepu. O le matafaioi a le "oovai" i le va o le potu 'ai ma le umukuka e taʻoto ai le faʻatulagaina o le Monolithc faʻamalosi sima, teuteuina i le maʻa masani. O lenei mea lautele e faigofie ona unitiga i le umukuka mai le potu malolo ma le potu 'ai.

Faʻaopopo atili laʻasaga i luga o le Kapeneta, e ala ae i luga o le fola. O le tuaoi o lenei potu, e matala foi, naʻo ia na o le malamalama o le fata, faia e tusa ai ma se galuega taʻitoʻatasi.

Afai o le ofisa, faʻapea foʻi ma le potu malolo ma le umukuka, e vaaia mai le potu malolo, ona faʻapipiʻi saogalemu lea o tagata mai le mata o le fale mai fafo. E fa potu moe o mātua o matua, e fiafia i ai le tagata e malo ma faleʻoloa solo atoa o le tamaʻi matamuli. O le CPRY's CPAl o loʻo lata ane i se faletaele tumaʻoti, i tafatafa o le le mautonu faletaele.

Faapitoa le mamalu o le fale, ia e le i matauina, o mea leaga. Ole mea taua lea: E i ai foi le porpany po o le terrace i le filifili. Sulu e tolu pa povi suamalie e tolu, i totonu o tulimanu o le fale: i le potu malolo, fanau ma le tasi, i le potu o matua ma malo.

Tuaoi o nuu

I totonu o le soifua maloloina o loʻo faʻaaogaina, o mea moni o loʻo faʻaaogaina, o se maʻa, o se ie, ma o lea ma le valevalevale ma mafanafana. E masani i potu uma o se inisiua mai fafo, o se laupapa keyqut. Naʻo i le umukuka ma 'eseʻese vaega o vaega, faʻapea foi foi i le faletaele, o loʻo ufitia ai le fola i totonu o pamu palepala, peitaʻi e tutusa foʻi ma se maʻa masani i lanu ma le tino.

A oʻo i le atinaʻeina o mea, o le tusiata faʻapitoa pe na uma le faʻatasia ile faʻaulumi. O le taualuga o le taualuga na tatala, faʻalo ai i se lanu pouliuli pe a faʻatusatusa i le fafie laupapa, na faʻamamafaina ai a latou faʻatauvaʻa tusi. Fanua o Tatupapa laupapa tulimanu faʻatasi ma papa o loʻo feagai ma papa ma le pito i luga, filifilia ina ia ogatasi i le lanu ma le lanu masani.

O meaafale o potu e faigofie ma manino, e fetaui lelei ma le siosiomaga i tuaga o le portrac mo le filifili. O le potu malolo o le potu malolo e lua Sofas - o le latou pito i luga o le lanu ma le tino pei o lino panvas ma le atoatoa tuʻufaʻatasia ma le feagai ai ma le magalafu. Faʻauma e ala i le okaina o se laʻau masani. Maʻea meaʻai i lalo o aso anamua, o gatasi ma pu laupapa o puipui, ma valivali afi mumu. Umukuka Valerena (Italia), sa taofia lelei le simiina o le atigi ata o le fotia, e foliga mai, e tatau ona 'aina ese mai se masani masani. Peitaʻi, ona o ona pepa mautu ma faʻatapulaʻa galuega, e le tupu lea mea. Ametallic Expractor e toetoe lava o le umi o le umi o le galuega foliga pei o se faʻaopoopoga faʻanatura i le geometric mea manogi. A o le tagata lava ia potu a le tagata lava ia o tagata o le aiga, tusa ai ma le faamuamua o maua i le laupapa fafie o moli malamalama ma tuaʻaga masani.

O le faʻalauteleina o le tau o le tau * fausia o le fale ma le atoa o le 228m2, tutusa ma le tuʻuina atu

Igoa o Galuega Aofai o tau, olo. Tau, olo.
Sauniuni ma Faigaluega
Fuafua ma lapisi 160m3 450. 72,000
Oneone base masini, lapisi 21m3 220. 462020.
Masini o faʻavae o lipine faʻamalosi sima 32m3 2400. 76 800.
Masini laupapa o faʻamalosi sima 22m3 2340. 51 480.
Masini o le faʻamalosia sima o puipui o faʻavae i lalo o le laina o le tasi itu e piliki 29M3. 3600. 104 400.
Faʻatoʻi o le faʻafafa ma tuai 110m2. 112. 12 320.
Lafoaia o le Dumplings 150m3 520. 78,000
Isi Galuega seti - 14 200.
Atoa 413820.
Apalai mea i luga o le vaega
Mamafa mamafa 54m3 3100. 167 400.
Nutimomo maa granite, oneone 21m3 950. 19 950.
CHARAMIC RICKINK PRICK 2.8 afe PCs. 5900. 16,520
Masonry Mafaufauga 0.8m3 1490. 1192.
Hydrosteteclozol, bitminius mastic 110m2. - 9970.
Armature, pepa galuega talita ma isi mea seti - 16 800.
Atoa 231830.
Pa, o vaega, overlap, taualuga
Galuega sauniuni, vaomatua faʻapipiʻi seti - 8900.
Faʻapipiʻiina o le faʻamalosia sima faʻapitoa seti - 12 700.
Taofia puipui i fafo mai poloka 29M3. 980. 28 420.
Masini o Monolithic fola 32m3 2800. 89 600.
Masini o monolithic stan e faamalosia sima seti - 19 000
Faatasia taualuga elemene ma le taugofie masini 200m2. 670. 134,000
Tuʻufaʻatasiga o puipui, luga o le faʻaaogaina ma le fiafia 560m2. 54. 30 240.
Hydro, Vaopiazoop masini 560m2. lima sefulu 28,000
Bitsumen triles coting masini 200m2. 220. Maopoopo
Faapipiiina o le alavai alavai seti - 1900.
EAves fanauina, svezov 38m2. 390. 14 820.
Faʻatumuina o avanoa e ala i faʻamalama poloka 32m2. - 30 900.
Isi Galuega seti - 17 600.
Atoa 477380.
Apalai mea i luga o le vaega
Poloka mai le cellalar sima 29M3. 2050. 59 450.
Masonry Mafaufauga 5m3 1490. 7450.
Mamafa mamafa 37m3 3100. 114 700.
Totogi o Steel, Steel Hydrogen, fetaui lelei seti - 9200.
Togafitiga Laumua Lautele seti - 11 900.
Ato ato 12m3 1.00. 50 400.
Paro-, matagi-, hydralic ata 560m2. - 20 160.
Faʻaʻesega 560m2. - 60 480.
Plywood Wanumproof 200m2. 210. 42,000
Bimuminius pale, vaega (Finelani) 200m2. - 43 200.
Alavai tino (paipa, chite, tulivae, clamp) seti - 12 600.
Faamalama poloka, afifiina fale 32m2. - 242 500.
Atoa 6740400.
Inisinia faiga
Faapipiiina o le Swer System (Septic) seti - 22 800.
Otonotoos vai sapalai masini (lelei) seti - 31 500.
Eletise eletise ma plumbing galuega seti - 232,000
Atoa 286300.
Apalai mea i luga o le vaega
Talosaga (Lusia) seti - 87,000
Otonotoos vai sapalai seti - 60 500.
Boiler meafaigaluega (Siamani) seti - 143 200.
Plumping ma eletise eletise seti - 380,000
Atoa 670700.
Faauma galuega
Faapipiiina, kapeteni, sima, tu ma le ata vali seti - 1 370 000
Atoa 1370000.
Apalai mea i luga o le vaega
Cirquit laupapa, Cerearatic Tile, Laila, Plasterboard, o poloka faitotoʻa, fausaga o vaega, eseese, vali, mamago, matutu, mago, matutu ma isi mea seti - 1950000.
Atoa 1950000.
* - O le fuafuaina o loʻo faia i luga o le averesi tau o le fausiaina o le fauina o le fale molkva e aunoa ma le faʻaaogaina o le aofaʻi

Faitau atili