Suiga i le 'ese

Anonim

Vaʻaiga lautele o le suʻega sooupu mo le laupapa laupapa: o loʻo tiʻetiʻe ma lanu lanu, suauʻu, suauʻu. Valivali Faalauiloa Faiga.

Suiga i le 'ese 13448_1

Suiga i le 'ese
Laau-togafitia osmo vali tetee i le susu
Suiga i le 'ese
Faapolofesa faiga mo le tiniti laupapa laupapa faʻatagaina oe e aloese mai le foliga mai o le lanu o lanu ma mea faʻapipiʻi i luga
Suiga i le 'ese
O le uluai ata o valivali o le lanu e eseese e fuafua i le ituaiga, porosity ma le malosi o fafie
Suiga i le 'ese
Tausiga.

O le assh Beat na mauaina se maatandy Brandy Pint pe a uma le vevela togafitiga i le fale gaosi. O le lanu ua suia i luga o le mafiafia atoa o le pito i luga o le laupapa laupapa laupapa ma sefe tusa lava pe a fufulu

Suiga i le 'ese

Suiga i le 'ese
Arbortecc.

O le toniga o le tuʻufaʻatasiga o loʻo olopalaina i luga o le fola e faʻaaoga ai le taʻavale ma se polesi lio

Suiga i le 'ese
Fale laupapa

O le fola o le ok o loʻo togafitia ma se faʻataʻitaʻiga o se filifiliga o le fausaga masani fafie ma valevale

Suiga i le 'ese
I luga o le faʻafilemu o valnish ua manaʻomia e faʻaaoga se tasi pe lua vaega o le lanu

Suiga i le 'ese

Suiga i le 'ese
"Fale sima"

O le toe faʻapipiʻiina o le faʻailoga o loʻo faʻapipiʻiina ai ni vaega o parqut

Suiga i le 'ese
Tausiga.
Suiga i le 'ese
Fola, ufiufi i lanu eseese, i ni nai tausaga e mafai ai ona e fuafua ma toso ese
Suiga i le 'ese
Tausiga.

Malulu lacquer faia otok fafie. Alamanuia Tekonolosi Aveeseina ni faʻaletonu o loʻo tulaʻi mai pe a faʻaaogaina e le tagata

Suiga i le 'ese
O le tele o le lautele o le leai o le tau o suauʻu ma suauʻu, olauma e faʻalagolago i le manaʻo o le tagata faʻatau, faʻatagaina mo le 'eseʻese lanu
Suiga i le 'ese
I nofoaga e noatia i le tele avega, i luga o le fola, ufiufi i le suauu lanu, apalai se vaega o le lanu
Suiga i le 'ese
Aai vaomatua
Suiga i le 'ese
"Fale sima"

O le suauʻu faʻasoasoaina ma se manifinifi vaega e faʻaaoga i le vavaeʻese, mago ma faʻamamāina o le fola. Mo le faʻaaogaina o pulumu faʻapitoa, fufulu poʻo ni tagata o loʻo tusia - talosaga. I le taimi o le faʻagaioiga, e manaʻomia le faʻamautinoaina le a le lautele o le potu.

Suiga i le 'ese
Suauu taofi mau masani masani, e maua ai le malosi ma ofuina le tetee
Suiga i le 'ese
Fale laupapa

O le galuega taua e tupu ai le faʻatuatuaina o le puipuiga o fafie, faʻafaigofie le faʻamamaina ma le tausiga o le fola

Suiga i le 'ese
"Europhem-1"

O le mea talafeagai e fuafua e faʻatatau ai i luga o le annic luga o le Aquatic ma le ormatic faʻavae.

I se tala puʻupuʻu, o le upu "tonines" e tele mea taua: ia tipi, fai se moli lelei, faia o le sili ona lelei mo le mafuaʻaga o faʻataʻitaʻiga. O le a tatou talanoa e uiga i le tusitusiga e uiga i uiga uiga ese o ia togafitiga na faia i togavao masani.

Suiga i le 'ese
Tausiga i lenei aso, matou te faamemelo i le taleni o le tusiata ma le tomai o le serfs, fausia se faatufugaga o le asconw ma le mato o le St. Petersg. O se nofoaga faʻapitoa i le St. George House Houseean o loʻo faoa mai le 16 laʻau laʻau ma toe fai le tofa o le taualuga. Asmort mo le gaosiga o le matagofie matagofie ituta le maketi ofo atu sili atu nai lo le 60 fafie. O avanoa e filifilia e lautele, ae faʻapea foi ona iai le mafuaʻaga mo le faʻatinoina o mamanu o fatuga o galuega.

E masani lava, o le olaga ona faia ni fetuunaiga i totonu, ae foliga mai, e manatu foi i le mea itiiti aoga poloketi o le fale mautotogi o le fale mautotogi nai lo le tau fuafuaina. O le apoto o se tino mautu ma tumau fola mai lanu enaena enaena, o le mafanafana poʻo le lanu viole ma tumau i le miti e le aunoa. E ese mai le suiga mafaufau e fanau mai: Aisea e le avea ai le maualuga o le ova ma le le fuli i le laʻau o le laʻau ma le fesoasoani o le toe faʻatulagaina o le laʻau faʻatasi ma le fesoasoani mai o le ofaga o loʻo i ai.

O le manaʻo e sui le lanu o le maʻi poʻo le faʻamau a le laupapa e ono tupu i isi mataupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ei ai ituaiga 'eseʻese, aulelei i tusitusiga, ae "mataga" lanu. O le mea moni, o lenei popolega i le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o slats "Filifili". O se moli mumu poʻo enaena o le lanu, faʻamamafa le faʻavae o fafie afi o mapy, Birch, Ash, toe faʻafouina le foloa.

O lanu samasama-enaena-enaena ok parquet ua uma ona fafagaina i Rusia. O lenei, o le ulaula sami, e popoto i le sami, popoto nai lo le masani na amata ona faʻaaoga i le manaʻoga maualuga. A o le lotu o nei vaipanoa, e masani ona filifilia e tagata mamanuina se uluaʻi faʻaletonu pe, i luga o le isi itu, uliuli gaʻo.

Atonu e manaʻomia le faʻaaogaina o le fola e ausia ai se tulaga sili ona lelei ma meaafale, faitotoʻa, faʻavaʻa faʻavaomao ma isi laupapa atoa. E ui lava e iai mataupu pe a manaʻo se tagata e vaʻai i lona piniki, lanumeamata, mumu ma lanumoana fola, aʻo le ata masani o laʻau, o lona ata. Aisea e le fai ai? Pau le fesili o le auala e faia ai se fatu.

Starve ae le popole

Suiga i le 'ese
O tamaʻi laupapa i ofu laʻau moni e aofia ai le iʻa maʻi, ma tele ma le sipisi. Ua taʻua e le Canqutch o se peleue e aofia ai laupapa mautu, o loʻo iai ni fale ma se lua ma le fesoʻotaʻiga. O le komiti faʻapitoa e tutusa lona foliga, ae sili atu faʻalelei tele. O le kolisi e masani ona tolu-vaega. O le vaega pito i luga e fausia mai le manifinifi (tele e tele lava 4 mm) o le fasi mea taua. E mafai ona avea ma vaega e tasi, e faataʻitaʻi ai se laupapa tele, pe kelu mai le au taʻitasi, faʻamanatu i fasi maʻi. Oviariagents sui le lanu o nei fola laupapa. O le a matou talanoa.

Ma, o le tasi o auala masani e faʻaupulaia e ala i le faʻaaogaina o Morolos, o loʻo i ai le, vai mo le na teʻi atu o fafie. I lea tulaga, o po o le polesi ma faʻamamaina mai le pefu ane o le fola o loʻo ufiufi i se vaʻaiga lanu, e faʻamamafaina ai le vaʻaia o le laʻau. Ona faʻaaoga lea o le tele o vaega i le fola.

I se upu, o le faʻavaeina o le fola e le moligarka e tatau ona talitonuina naʻo tagata polofesa.

Tinging Suauu

Suiga i le 'ese
O fafie e tagofia ma le faʻamamaina o suauʻu e tumau pea le foliga masani ai ma ei ai le vai-solo leisi mea e faʻaaoga ai le paʻu o le leai o se paʻu. O le fola e ufitia i le suauʻu paʻu e faʻatauaina mo le siosiomaga faauo ma manatu faʻapitoa. O ia faʻaletonu e le fausia se ata i luga o le fola, pei o lacquer, ae na te puipuia foʻi fafie mai le fafo atu o faʻafitauli ma vai.

O le suauʻu lanu e faʻaaoga i luga ma le manifinifi vaega ma se pulumu, o le scraper apu poʻo se pulumu faʻapitoa. Ona olo lea i laupapa e se tasi-fua-fua masini ua faia i se polging lio. Ua aveʻesea le oloa. O le tuʻuina atu o le fola e sili atu le tamaoaiga lanu, pe a uma ona faʻamamago le suauʻu (pe a maeʻa le 4-12), o le faʻamatala o loʻo faamatalaina. O le aofaʻi o faaputuga e faʻalagolago i le faʻaputuga o fafie. Kymera, o papa o le faʻamaoni e sili atu le suauʻu nai lo feteʻenaʻiga ma le mataga. I le faaiuga o le galuega, e tatau ona mapu i ai le suauʻu, ae leai se faʻafitauli e le faʻavaivai.

Vcridiah poʻo potu malolo, pe a le tele le avega i luga o le fola e lapoʻa, tasi pe lua faʻapuna e leai se lanu. Afai o le auala o le faʻagaioiga o le a faʻaleagaina lava pe amata ona faʻataʻitaʻia, o nei vaega e mafai ona faʻamamaina ma togafitia ma le suauu. O le tuaoi i le va o ofutino tuai ma fou o le a tuʻuina mo sina taimi, ae o le a faʻasolosolo malie lava.

E mautinoa le faʻamanatu: O le le fufuluina o suauʻu maualalo i totonu o le laʻau, ma e faigata tele ona aveesea mai le fola luga. O le mea lea, o le tali i le faʻaaogaina o le suauu e nafa ma lona uiga e te naunau e tuʻulafoaʻi le faʻaaogaina o le va eseese o loo i lenei faiga.

Valivali Valivali

Ina ia maua ni lanu fou o le laupapa laupapa luga, lanu lanu ua mamanuina, sauni pe talosaga i lou tofo. E faigofie ona latou "liliu" se moli moli parquet i se piniki sina piniki pe enaena enaena. Faatasi ai ma lanu faʻalenatura, e matua moni lava le faʻaaogaina o se tino sima o samasama, lanumoana pe lanumeamata vali. O le tele o tausaga e faigofie ona suia le lanu o le fola i le isi. E le gata i lea, pe a faʻaaogaina Vanilani, o le iʻuga mulimuli e faʻalagolago i le afīsi meatotino o le laupapa e matua faʻaititia lava nai lo le faʻaaogaina o suauʻu.

Ina ia aloese mai le faʻatulagaina o soʻoga vaʻaia ma puipuia ai le lacquer mago i le faʻagasologa o le galuega, e tatau ona faʻaaogaina i luga i luga o se vai o loʻo i ai. Afai e te manaʻo e maua se sili atu le malosi o le paolo, o le fola o loʻo faʻaputu ma le tele o vaega o se laʻau puʻupuʻu ma le sili atu le lanu o le tino e sili atu le teteʻe.

I le aluga o taimi, na amata ai ona ofuina le lacquer. Ae afai o se faaitiitia o le vaega o alnpaint eseese e le masani ai, ona ala lea auala ala i le fola, aemaise lava i Cride Wardid, Warleat. Tago atu ia i latou ma toe fausia se mea e faʻatatau i luga e aunoa ma le fesoasoani o tagata agavaa e faigata.

O le lalelei o le fola e faatosina mai e le lotoleaga o tagata e ona. O le tusia o le tagata faigaluega o loʻo mataʻituina lona tulaga ma toe faʻafou le lacquer taletila, e aunoa ma le faʻatagaina o le vaega puipuia e oʻo i le atoaga o le fafie. A maeʻa mea uma, e sili atu le faigofie le toe faʻaleleia o le shabby eseese ma le taugofie nai lo le faʻatinoina loloto o le fola, e aofia ai le olo o le laupapa.

Rainbow iloa-Faʻafefea

Masalo, o mea uma o loʻo i luga na mafua ai le atinaʻeina ma faʻaalia o oloa fou mo le toe faia o itupa. O loʻo aofia ai i tusi i ni tulaga faʻapitoa i luga o faiga, e masani ona faʻavae i luga o suauʻu masani. MULIMULI MULIMULI MAI LE SUʻESUʻEGA I LE FAʻAVAVAU MULIMULI MA FAʻAMANATUINA, O nei tuʻufaʻatasiga e le faʻamautuina ma faʻataga oe e galulue faʻatasi ma le matagofie tele E faʻaaoga i le eleele, faʻamamaina mai le gaʻo, ie efuefu, pefu ma isi papa mea mataʻutia. O le taimi o loʻo faʻatali seʻia le fiafia le tuʻufaʻatasiga, ona oso ai lea o le laufanua o le mafolafola-tofo masini ma se polesi o loʻo tufatufaina. Ua aveʻeseina le sili atu le aofia ma tuʻua le fola e faʻamago ai. Faʻalagolago i le mea e manaʻomia mai le 4 i le 26.

Faʻapatuga Faigaluega Faʻaaunisi e galue i nofoaga tetele ma ia mautinoa i le iʻuga mulimuli. O le mea autu o le maualuga o le ofuina o le teteʻe atu i mea e sili ona paʻu i luga o nei faiga faʻavae, o loʻo fausia ai se ata puipuia i luga.

O nisi o auala mo le tini o fola mai le togavao masani

Gaosiga, atunuu Mea Aofai o fugalaau Tara, L. Tau, $ Faamatalaga
Akzo Nobel, Suetena Synteko Beel- Suauu mo le Payqut fa lima 55. Taumafa - 5L i le 20m2
Synteko malosi suauu suauu mo le parqut fa lima 85. Taumafa - 5l i le 60m2
Synteko sili- lua-vaega o le vai-faavae varnish E tusa ai ma le Rutalog Samnon. lima 136. -
Arbortec, Suetena Fola pisia taifau 7. tasi 33.5 Faʻaaogaina i lalo o le parquet varnish ma suauʻu arbortec
Fola suauʻu malosi malosi suauʻu valu tasi; lima 29; 152.6 -
Bona, Suetena Bone parquet parqut desor - polofesa faapolokalame faiga afi valu tasi lima sefulu Faʻaaogaina i lalo o le parquet varnished bona
Caparol, Siamani Vai-faavae wadidur Camtadur catalog 2.5; 10 62.4; 216.5 -
ICI vali, United Kingdom Doupox fefaatauaiga dageand blaze base-superfoot parqut virnish vai-faavae 70. tasi; 2.5 36.3; 103. I luga o le lanu lanu e faʻaaoga o se vaega o le manino
Lobadur, Siamani Pro lanu lanu dye 13 0.75 1.7 Faaaogaina i lalo o le vai valennish lobadur
Markd-Suauu ma le malo malosi iva 0.75 32.7 -
Marshall, Turkey DORCTX- ALKYD MODILKA 13 0,75; 2.5; sefulu ma le lima 4.4; sefulu ma le tasi; 55. Faʻaaogaina i lalo o le parquet varnish
O le Dectorctx- mustanalkyd lac. E tusa ai ma le Rutalog Samnon. 0,75; 3.8; sefulu ma le lima 5.9 22; 84,4. -
Osmo, Siamani Dekorwachs manino-suauu-maualuga vali vali ma wax sefulu mal le fa 0.75 37. Faʻaaogaina i lalo o le suauʻu ma le mautu wax hartwachs-i
Hartwachs-I Haigernd - suauu-primer e ausia ai le aafiaga o le filifiliga ("anamua") lanu paʻepaʻe 0,75; 2.5 37; 113. Faʻaaogaina i lalo o le vaega o le suauʻu ma le mautu wax hartwachs-i
Tikkuplala, Finelani "Porkti" - Suavai-Finat Stilatical faavae E tusa ai ma le ROAG Tikkurula 0,9; 2.7 7.3; lua sefulu Faaaogaina i lalo o le taping valentish
"PAQUIT-YASSENIA" - Suavai vai varnish E tusa ai ma le ROAG Tikkurula % 10 4aw 134. -
"Unica Super" - Uretanalkide Mornish E tusa ai ma le ROAG Tikkurula 0,9; % iva 9.2; 25.7; 77. -
Trip mailei, Tenimaka Suauu i totonu iva tasi; 2.5 46.9; 95.5 -
Uzin, Siamani Mh 88- lanu lua-vaega-vaega natura pata ma wax 7. tasi; 3. 104.7; 268. -
"Yaroslavl vali", Lusia "Taui" - Uretanalkide Cirquitch Vapnish E tusa ai ma le lisi e vale "Yaroslavl vali" 2.5; 4.7 6,13; 13.8. So-fetuli otometi pe o le lima ma pasta "lanu-2000"

Lautele fautuaga

O le faʻagasologa o le tapenaina o le fola e mafai ona faʻatino ina ua maeʻa uma toe faʻaleleia uma ma faʻauma galuega, e pei o le sili ona lelei (pei o ufiufi puipui o le sili o le ipu omea). I le faafeagai, e mafai ona ulagia le paʻepaʻe paʻepaʻe, vete vailaʻau, pisia. Avata muamua tapenaga o le faavae mo le faʻamaeaina o le Coating, lea e masani ona o ma le "palapala" faʻagasologa, ia faʻataunuʻuina muamua.

A o le i amataina le galuega i le toniga, latou te manaʻomia se faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga mai le tutusa fafie, ma se tulaga tutusa o le faʻagaioiga poʻo se togafiti o le a natia i meaafale. O le mea moni o le lanu o le fola o le fola e faʻalagolago i le uluaʻi lanu ma le fausaga o fafie, faʻapea foʻi ma le lelei o le olo o lona laufanua. E faigata tele ona amata ona fuafuaina i luga o le maualuga-lelei ma le manaia matagofie taunuuga, talitonuina le togi o le fola i tagata masani. E leai ni mataupu e leai se mafuaaga e faʻaaoga ai le tagata faʻailoaina o le Morilok, o le "lanu laʻau" e tatau ona faʻatagaina. Aua le tautala i le tekonolosi o le faigaluega ma le tomai faʻapitoa o loʻo tuʻu i luga o le foloa o loʻo paʻu i luga o le vaniā.

Peitaʻi, e eseese lava o loʻo i ai le iʻuga iʻuga e le faʻalagolago i tomai ma le aufaigaluega lelei. Ua ou mafaufau i le fola o le fola i totonu o le fale gaosi.

Taele mo le paneta.

Suiga i le 'ese
Tausiga.

O le fola o le ok, faʻamalamalamaina ma le fesoasoani a le faʻapipiʻiina o se vaʻa, faia se potu e sili atu le lautele nai lo le suia o le lanu masani o se tulaga eseʻese. O papa fala o le laau e faʻaaoga ai le Mermotonia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o avanoa o le moli auro o piliona o pepe, o lo o i ai se taimi i le vevela maualuga, maua se pili kofe. AVOT e faʻamaufaʻailogaina o Oaky o Oaks e mauaina e le Hermochomical togafitiga faʻapitoa, i lalo o le faʻatinoga o le vevela, faʻamalosi ma Amonia.

O le isi metotia e igoa o le totoa. E tusa o le lua aso o Blillets o loʻo teuina i potu i le vevela o le sili atu nai lo le 100 ° C ma 100% le susu. Ina ua maeʻa se "Parley", o le WANNE FOLAFOLAGA O LE MANUMUCK, MA LE FAAFITAULI FAʻAFAIGA, MA LE ALOFAʻI LE BEECH Liliu i Beeger-piniki.

O auiliiliga o le tekonolosi gaosi tekonolosi e lilo. Ae o le tagata faʻatau tagata faʻatau iloa latou e le manaʻomia. E taua tele le vaega puipuia o vale o loʻo faʻaogaina i se laʻau o loʻo tusia i fale gaosi oloa ma ua faʻamalosia, pei o se tulafono, ona o le urotraviolet i le ultraviolet overtraviolet. VOTUGA E MAFAI ONA FAIGOFIE MA LE OLAGA MA LE FANAU-FOLAFOLAGA O LE FAAFITAULI, e le mafai ona faia i le siosiomaga siosiomaga.

Slipping, o loʻo i ai lona lava gaosiga o le fola mai fafie poʻo ni mea e fai ai le tele o kamupani, e mafai ona e filifilia le laʻau o le laʻau ma le faʻamau aʻo e maua ai se mea e gaosia, ma pe a e maua ai se mea e gaosia, ma pe a e maua ai se mea e gaosia, ma pe a e maua ai se mea e gaosia, ma pe a e maua ai se faʻatonuga.

Ae ui i lea, o lenei filifiliga ei ai ana lava tamaʻitaʻi. Muamua, o le filifiliga o mea o laʻau o loʻo faʻatapulaʻaina i le sili ona lauiloa mai le manatu o tagata gaosi. Lona lua, le le mautonu o le fola, ua faʻaitiitia mai le soloita mulimuli ane, i le tulaga lea, e le mafai ona i ai i taimi uma le tulaga.

E aliali mai, o le tuʻufaʻatasiga o lanu eseese ma paolo e faia ai le totonu. Na mauaina e Auzoth le fola, ua pasia le gaosiga i le fale gaosi tulaga, pe faʻasino ma lanu lanu, suauʻu pe faʻafefe o ia lava o ia. O le mea autu o loʻo i ai se filifiliga ma faʻatagaina oe e fatuina se potu tumau e fetaui ma lou tofo.

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le kamupani o le kamupani vaomatua, o le alatoto, o le fale o le aso-1, "Trk parquth", "Corquat Cental" TIKUVUV fesoasoani i le tapenaina o mea.

Faitau atili