ABC laufanua

Anonim

ABC laufanua 13496_1

E mafai ona finau e uiga i le agavaa faatulagaina o le tulaga. Ae sili atu lona aoga e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa auala e fai ai. O ana fuafuaga o loʻo ofoina atu le tusiaina o le tusiata o le tagata mamanuina o le Olesya Burov ma Architect Cougy Walls

Na filifilia e PLOT mo le laufanua laufanua poʻo le toe fausiaina o loʻo iai i totonu o le Storial Garden Parganing, e masani lava ona masani ai ma masani ona malolo e malolo ai. O se tasi o filifiliga filifilia autu o le tausia lea o le iai iai o loʻo iai i totonu o le tuʻuga o fale. Na fautuaina tusitala o le faioloa, i lo latou lava faamoemoe talafeagai, e ui lava e mautinoa e mafai ona mauaina isi, leai ni fofo sili atu. Fiafia na tuʻuina atu i talitonuga faigofie, o le ogatotonu o lea na masani ona tautua ai i le fale autu. E mafai ona faʻatinoina atoatoa e aunoa ma se taimi taua, o lona uiga ma mea. I le mamao e le manaʻomia ai e le aufana ona faʻailoga. O le tutusa masani fua, le mafai ona mafai ona maua o le vaega o le avanoa o le avanoa e tele gafatia mo atinae

Afai o le 60 Faateleina e 15

E ala i le gaosia o lenei gaioiga faitau atoa, tatou te maua ai se vaapiapi ma le umi vaega. O le faʻafanua o vaega o laufanua laufanua, na ia faʻasino i le numera o faʻafitauli, tusa lava pe le mafai ona amanaia le tele o 321m i le tipi "Faʻaopoopoga". I le tulaga, e aunoa ma se vaega o le avanoa i luga o sone tafe le tasi i le isi, aua le faia.

O le auala faigofie o le feagai ai ma le faaopoopoga. Lenei, e pei lava o se fale gaosi pito i lalo, afai e manaʻomia, e faigofie ona tupu i totonu o se fale vevela. Ile taimi nei, na ia fesoasoani ai i le faʻasaoina o le togalaʻau mai le moega, ma faʻatino ai le matafaioi a le fualaʻau fualaʻau i le laulau. A o le i ulufale i le fale o le fale na tuu.

O le "nofoaga autu" ma i le taimi lava e tasi o le faitotoʻa faitotoʻa o le avanoa latalata i le fale. Oti i se tulimanu o le tuaoi o le upega tafailagi na faaata mai ai se faigata matagofie o lenei vaega o le togalaau. O le Palast Plation Taʻiala Pisinisi o loʻo iai se ata trapezoid. O le tutusa otootoga na tuuina mai e Lianami Pergolaus-Green Shirma tuueseeseina le autu mai le fale vevela. I luma o le fale, i le ogatotonu o le tafatolu faigata, fatuina se tuʻufaʻatasiga o le maualalo o le agaga o le agaga, matagofie laau ma maa. O le itu faʻafeagai fausaga na faʻaautuli ma se nofoaga o loʻo filifilia ina ia talafeagai e matauina tamaiti mai le Pupu o Pupu.

O le lamolemole e alu i luga o auala tamoe i luga o le vao i le nofoaga faafiafia. O lona faʻavae autu o se faʻatusatusaga o le faʻasao-faʻasao ma matafaga. O le mataga na tupu i le taimi o lona fausiaina na faʻaaogaina e fausia ai se faʻaopoopoga, vaʻaia vaʻaia avanoa ma faʻamamafa ai le zoling. Boopged Bridge Challing e ala i le vaituloto e tau atu i le pa ma le matafaga. I le itu faafeagai o le vaituloto, "malala" o olo lafofale - sa gau mai se fua o le maa, e mafai ona faia mo se vaega o le malaia ua faatafunaina. Migaoctic desoor auiliiliga faʻamamafa le masani o le natura o le sone, lalafi o ia mai mata mataga. O se parou uʻamea uʻamea, faʻapea foi ma le totoina o fualaʻau ma le teuteuga o le galuega, aua le faʻafesoʻotaʻiina le faitotoʻa, ina ia aua neʻi faʻaoʻoina le malologa o le togalaʻau.

ABC laufanua

O le faaputuga o le vaega o le vaega o sea tulaga le masani ai e le faigofie galuega. Masalo o le mea na o le mea na tuʻua ai le galuega a le tagata suʻesuʻe e uiga i le filifilia o faʻaiuga, faʻatapulaʻa i le nofoaga o le fale ma taʻele. O le laufanua malu e tatau foi ona foafoaina ma se ie mama, lea e sili ona taua.

ABC laufanua
Fuafuaga palota Togafiti fuafuaga, tele 86,515m

1.de (77m) 2. BROD (64.5m)

Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga

ABC laufanua
Design Products Ptual1.Dotholthbanya 3. Auto-tu i luga 4.Prong 3. O le malae taalo a tamaiti)

Le alofa le ono selau

O tagata na umiaina o le 'upega tafaʻilagi e le gata ona tuʻua uma fale i luga o le nofoaga (le fale autu, hozblock, faleuila, faleuila), ae o loʻo faʻatumauina le nofoaga oi ai nei. O lea, sa le tago atu le tufuga i pakaga a le pakaga naʻo le ofoina atu o le folasaga laupapa. O laʻau fua na le afaina mai laufanua laufanua toe fausia. O le avanoa mo le faiga na faia ona o le mea moni o le nofoaga na faasaolotoina mai i luga o moega, na taulai atu atoa i lona malologa. O le iʻuga, na tu ai se laupapa laupapa i luga, na tu ai ia Irgola iinei, o le tamai vai ma le fasioti tagata, ma se laulau lata mai ma nana.

O le ogatotonu o le togalaʻau ua foia i le masani masani. O lona vaega autu o le sili sili lea o le lio o le papupuni ma le tamoʻe taʻavale o le ala. O le ogatotonu o le nofoaga o loʻo tusia ai se togalaʻau taamilo taaloga, teuteuina i le masani ai "o lotoa". O le tutusa "Faamanatuina" latalata i le potu o le komiti, masalo, o le fatafata. Ae o nisi o aga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tā i ai ma ni suiga i laʻau ma se faʻapotopotoga. Ae peitaʻi, lenei e le naʻo le feteʻenaʻiga. Aveʻese Pulea e faʻafaigofie ai, tuʻuʻeseina manino ni vaega o le togalaʻau mai isi. O lea, o le pakaina o se paka na susu mai le ogatotonu o apu o apu, o le fale gaosi sa teu i laau laiti, faleuila o laʻau ma le faʻamoe uma i totonu o le fale. O tuaoi i fafo atu o le upega tafailagi o loʻo faʻaalia mai i le malamalama o le pa mai le aiga. O itu e faʻapipiʻi i le moli uila e faʻatino ai le matafaioi o le olaola.

ABC laufanua

O ai na fai mai e le mafai ona fatuina le matagofie moni i le pei o le ono ono selau asuina? Ina ia teena lenei manatu, muamua o mea uma, e manaʻomia le tuʻua o le taumafaiga i le "faʻatiga" i totonu o le togalaʻau ma le faʻatoʻaga atoa. Peitai, o le alu i ni vaega o tagata, e mafai ona e ausia se sini lea.

ABC laufanua
Fuafuaga palota
ABC laufanua
Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga Togafiti fuafuaga, tele 2030m

1. Fai (44m) 2. Auto-Tutu 3. 2,54,5m) 4.PuTotitA. 5.Faʻaina 6. Gaosaries 10 Greaurees 8. GETERS

Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga

1. Dow 2. Auto-tulaga 3.degenetarate 4.Parlitta 5.bestide 6.TeLll 7.MeGal 8.

Tuatolu o le Troupn Lan

O lenei vaega o le 8 eka e manaʻomia le maualalo o le tusiata faʻamaumauga-faʻapitoa. I le talosaga a tagata na ona, o fale uma: O le fale o le taumafanafana o le fale ma se fale i le fale ma se faleuila i tua o le faatoaga o le faatoaga. Faʻasaʻa ma tuai laʻau laʻau: O Apu laʻau toto i le tulaga o le faʻavae o le faʻavae, ma plums, laina i luga i le lua laina i luma o le fale. Na ia faʻatulagaina le teritori e tuʻu i luga o moega, ma matou ma sui le nofoaga mo fatufaitimoʻe ma le mutia laufanua. E malosi le taʻele fugalaʻau e suia ai le osofaʻi o fuga o fuga mai o tausaga. O lea na latou tatalaina le avanoa maualuga mo le vao. O le fale mumusu na aofia i faailoga, ma le moega a le togalaau-Monochrome. Na o le pau o le fugalaʻau na tafetotoi i lalo o le faʻamalama o le fale.

Taʻaloga ma Mea e taamilomilo latalata i le fale, ae le o mamao mai le fale teu oloa o le tamaoaiga - o se nofoaga faafiafia ma le magaloa. Sa sosoo ai ma le faitotoa faitotoa na faaauupegaina i paka mo le lua taavale. Le faʻatulagaina o le faitotoʻa na amataina se fesoʻotaʻiga o ala. Latou, pei o se paka paka, mou ese ai pamu. Mai le auala, tuu ese ai le togalaʻau e le mataga tuʻinanau, ma mai vaega tuaoi o le filifili-rabit. O le pulupulu e tatagiina ma le toto i luga o se ituaiga o ola e ola ai.

ABC laufanua

O lenei tamai togalaau ua tuu i lalo ma le tama matua o tagata nei e nai tausaga talu ai talu ai. Na matou manaʻo le tupulaga talavou i le taimi masani o Aso Lulu talu mai le tele o taimi e faʻatino ai se uiga fou i le atunuʻu o loʻo i le tino o le atunuʻu. le aganuu laufanua. Ina ia faʻataunuʻuina uma nei manaʻoga, na ave e le tusiata se togafiti faʻapitoa ma le lagona o le fua.
ABC laufanua
Fuafuaga palota
Togafiti fuafuaga, tele 20 / 2140m

1.D.

2. Healtity House

3. Auto-tu

4.PLLITA

5. Vaeluaina

6. Glapes

Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga

1.D.

2. Healtity House

3. Auto-tu

4.PLLITA

5. Vaeluaina

6. Glapes

7. Taaloga

8. O le malae taalo a tamaiti

9.Ma

ABC laufanua
Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga

Avanoa Faaopoopo

Na fautuaina e le fofo fofo o lenei '' upega tafaʻilagi tulaga le masani ai trapezoidal foliga. O le nofoaga tutotonu e i ai i le fale tele, ma faataamilo ai le avanoa. O le tusiata tusiata na fausia iinei o lenei na fausia iinei e faʻaopopo ai se laupapa laupapa, faʻapea foi ma se tulaga e malolo ai ma le taulaga ma le togavao.

E leʻi manaʻo le tusitala o le poloketi e faʻaalu le avanoa o le pule o le pule, saili e amata ai le tele o le tatalaina ma faigofie mo le manatu. O laʻau o laʻau o laʻau e faʻatagaina na o mea sese, faʻatulagaina se mama aulelei i tua o le togalaʻau. I luma o le fale na talepeina le tafe o femalagaiga o le tau fetauvaa. Ma e leai ni ou moega, ona o le 'upega tafaʻilagi ua maeʻa ona malolo e malolo. O le vaega autu o le avega o loʻo aveʻesea i luga o le pa o le pa o le pa. Faatasi ai ma Pellet, teuteuina o sea, natia ai se tamai vae o le vaipuna e foliga ai o se natura tautotogo.

Vaaiga i le fale, nofoaga faafiafia eria ma pakaga paka i maa vao. O auala e laina i se milo, atoatoa lelei ma puipui o le fale gaugau mai le pa. Mai le Mamaave, o le togafiti tuʻu ese le pa mai le siʻosiʻoti. O tuaoi o totoe o loʻo faʻailogaina i le coin grid ma o le olaola ola. O se tasi o itu ua faatulagaina o se isi oloa i le isi vaitafe.

ABC laufanua

O le mea taua tele o lenei faʻatoʻaga na tulaʻi mai o se iʻuga o le tuʻufaʻatasia o tuaoi e lua. I le taimi lava lea e faʻapipiʻi ia te ia ma sau mai faʻasoo. O le iʻuga o se vaega lautele o le trapezoidal form. O le faʻalauteleina o le teritori, na filifili ai le tagata e ona i luga o le nofoaga o le fale tuai o le Fale o loʻo matua tele. I le faʻatulagaina, o se fale talimalo ma se paka paka ma o se papolo ua fausia. O uluaʻi tupuaga na faʻatonutonuina e le laufanua faʻatulagaga o le upega tafailagi.

ABC laufanua
Fuafuaga palota
ABC laufanua
Siosiomaga Siosiomaga Nofoaga Vut fuafuaga, tele 41,3632,6m

1. O le tele o le vaega n 1 2. O le tulaga n 2 3.

Siosiomaga Sourter Simple:

1.wery fale 2.

3. Auto-tu i luga 4.Bation

5. Suavai 6.p.P.

7. Barbecue Barbedown ma malolo

8.xilt laau 9.loda laau

Faitau atili