Faapipiiina faiga

Anonim

O masini mo le nanaina o le faʻapipiʻi o le tumaʻoti mea o le tumama. O le amataga o le upu, si mamanu, faʻapipiʻi foliga. Faʻataʻitaʻiga ma tagata gaosi.

Faapipiiina faiga 13645_1

Faapipiiina faiga
Grohe.

Faʻasaina Faʻapipiʻi System faʻavae i luga o le faʻatulagaina o fausaga faʻalautele le tele o le tele o faʻamaumauga o faʻamaumauga ma fuafuaga fofo mo faletaele

Faapipiiina faiga

Faapipiiina faiga
Grohe.

Faʻavasega faʻavaʻa mo le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le plumping i le mafanafana o loʻo aoina mai ata faʻapitoa

Faapipiiina faiga
Viga.

O le afifi o poloka SI e aofia ai se taʻavale ese ma faʻasino

Faapipiiina faiga
Block Sisi i le sili atu o le tele o taula
Faapipiiina faiga
Mo le mautu ma le malosi o fausaga fausaga, poloka si o loʻo toe faʻaleleia e le piliki
Faapipiiina faiga
O le faʻatauga o le pule i luga o le faʻavaʻa e fesoasoani e faʻasaʻo ai le c e faʻatatau i le faʻailoga
Faapipiiina faiga
A o le fausiaina o se fale, o le e tatau ona fuafuaina muamua i le poloka o le a tuiina
Faapipiiina faiga
Faapipiiina o le faʻavaʻa faʻavae mo pa puipui mai le sima (cheofutax mai le geberit)
Faapipiiina faiga
O le avanoa i le Trunk elemene o loʻo faia i totonu o le pu i lalo o le Publine Panel
Faapipiiina faiga
Faapipiiina mo le faʻapipiʻiina o faleuila (INOO)
Faapipiiina faiga
Geberit.

Afai e leai ni faʻafanua i le fale o le nofoa o le tane, ona faʻapipiʻi ai lea o le plaster i ai pe a faʻapipiʻi

Faapipiiina faiga
Grohe.
Faapipiiina faiga
Lua e sili ona taua o le aulotu o se tane tumu ma alavai le cylinder
Faapipiiina faiga
I le puʻupuʻu faʻapipiʻi, o le faleuila ufiufi i le avanoa avanoa i luga o le ki pito i luma
Faapipiiina faiga
I le 995n faʻataʻitaʻiga mai le sanit, o le pito i luga o le ki ua saunia.
Faapipiiina faiga
Faapipiiina o le faʻafaigofieina mamanu mo le faʻapipiʻiina o bidit ido, faʻataʻitaʻiga 66045-01
Faapipiiina faiga
C ua setiina i le maualuga maualuga faʻatatau i le maualuga o le fola mama, latou te faʻasaʻoina, pe a maeʻa le fao
Faapipiiina faiga
O le puleaina o le faʻaeletoroni ma le faʻaletonu o le tala mai le Geberit e tausia le otometi e fufulu i luga o le URAL
Faapipiiina faiga
O le pneumatic system o le flushing faʻatagaina oe e tuʻu oe le ki i soʻo se nofoaga talafeagai ma le mafiafia o le puipui (keberit)
Faapipiiina faiga
O le Pa o le Niche na lalagaina mo le samunging e tatau ona faia lamolemole ma le malosi ma le malosi, mo se faʻataʻitaʻiga, sa fuafua e faʻaaoga le ea ea.
Faapipiiina faiga
Faapipiiina mo le urmine mai le geberit
Faapipiiina faiga
Grohe.

Mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa si i le tulimanu o le faletaele e faʻaaoga ai tulimanu

O le upu "faapipiiina" e fesoʻotaʻi ma le gata i le ata vaʻaia poʻo le lalolagi tafailagi o komepiuta o komepiuta. Lenei ua taʻua foi o le masini mo le nanaina o mea tumaʻoti o mea totino, faʻafefeteina, faleuila, fale teu oloa, fale teu oloa, fale taele ma isi mea.

Tupuga

O le Etymology o le upu "Faapipiiina faiga" (Sia) ua le o le mailoa, e foliga mai, na mafua mai ona o se taunuuga o le le lelei faʻaliliuga o faʻatonuga o fesoʻotaʻiga a le atunuʻu. E i ai isi faʻailoga o le tutusa manatu: modular faapipiiina faiga, faʻapipiʻi modules (elemene), faʻavaʻa mo le nanaina o masini faʻapipiʻi. O i latou uma e le i ai se mea e tasi: o se mamanu e mafai ai ona e faʻapipiʻi ma natia e faʻafesoʻotaʻi ai se masini tau suavai i totonu o le vai sapalai, uma ma i totonu o le masani masani ai. I se isi faaupuga, o se faʻavae (poʻo le poloka), o le aofaʻi atoa inisinia poloka o fulufulu faleuila, kuki, e aofia ai ma le tapo. O le faʻavaʻa o loʻo faʻaalia i le maualuga ma ua faʻapipiʻi i le fola, puipui poʻo le puipui o le tino, ona suʻi ai lea ma le totogi o mea (paʻu poʻo le vali). Ina ua uma lena, o le fulafula o le swoletts o lo o feosofi muamua. O le mea lea, e aliali mai se fausaga mautu e mafai ai ona tatalia le mamafa o le metotia ma le tagata. O nisi faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia e ni nai lo, ona faʻaigoa ai lea o latou. O nisi faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia e ni nai lo, ona faʻaigoa ai lea o latou.

SI sapalaiina Geberit (Switzerland), Friatec, viega, sancre, Siamani (Siamani uma) ma IDO (Fiso). O le faʻaaogaina o le faiga o le gaosiga o faiga e manatu o le KERITONI-kamupani, na faʻailoaina mai ia i matou ma ona uʻamea uamea ma polesinglene paipa ma le tuusaunoaga mai le 50s.

O le manaʻoga lea ia tulaʻi mai pe a aliali mai le faitotoʻa. E tasi lava faletalimalo e fafaga i le Creemer Pardi o piliki, sima poo isi fale faigaluega fale, ma paipa na tu i fafo pe i le puipui. O le mea lea, na o le paipa o loʻo i ai i le vaʻai pe o aso nei mo le faʻapipiʻiina o le plumbing ua tuai. O se tasi o tulaga lelei autu o le faʻaaogaina o faiga o loʻo faʻaitiitia ai le faʻaititia o le taimi o le faletaele faʻatulagaina. E maua lenei mea e mafua mai ile faʻaaogaina o le faʻatatauina o le ClopPlige o C i le faʻavae o faʻavaʻa puipui ma vaega.

O le aso, o se tasi o le sili ona lauiloa o inisinia ma mamanuina fofo i le mamanu o faletaele. E tasi le faiga e mafai ai ona fasiotia le tele o le "hares":

ma le ma le malosi o le faaputuga o loʻo tataina e tusa lava poʻo le a le mea o mea o pa ma ova atu;

faalauteleina le lautele o fuafuaga fofo o faletaele;

nana fesoʻotaʻiga mo le maeʻa ai o le faʻauma;

Tuu le leo o vai i le faʻatumuina o tane;

Sefe le nofoaga (O le loloto o le fausiaina e 15 cm);

Faʻavavevave le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o mea e faʻapipiʻi ai masini.

Faʻaopopo i le faʻapipiʻiina o faiga e mafai ona faʻaalia i le faʻapipiʻi vai mama. O loʻo latou faʻapipiʻiina i le taʻiala o faʻamatalaga i le "faʻamago" fausiaina, pe tuʻu i totonu o le piliki poʻo sima. Toto i totonu o le Pa, o nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo gaosia e se faʻailoga faʻapitoa o loʻo iai le kulimi, ona o le fofo e tumau i luga o latou palasitika mataupu. O ia masini e leai se faamaʻimau puʻupuʻu, ma o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina mo faletaele faʻapipiʻi i luga o le fola. Fausiaina-i tane o loʻo gaosia le geberit (faʻataʻitaʻiga110745, $ 120), friatec (Friathc (Friabloction, $ 94) IDR. O le mea lelei o le oloa o le oloa o le shallow loloto (na o le 90mm), lea e mafai ai ona e sefe le faletaele avanoa. Mo le faigofie o le nanaina, e mafai ai ona sapalaiina le vai i le tane i luga ma tua.

Fausaga

SI mamanu mafai ona avea ma se faʻavaʻa poʻo le poloka. Faʻavaʻa faʻapipiʻi (poʻo le modules) o le sili ona lelei uamea lautele faʻavaʻa o loʻo faʻapipiʻiina ai le mea talafeagai o le Plumping (paipa, masini. O nei mea uma o elemene e faʻaopopoina ma le tasi i le isi ina ia mafai ona tuʻuina mamao atu i tulaga masani i le va o le au faifaatoaga, fusi ma leai ni faailoga. O le poloka poloka e sili atu le faigofie ma faʻapipiʻi naʻo le fanauina o puipui. E aofia ai se moli moli (mo le faleuila) poʻo se fale e fausia ai-i elemene o le faʻapipiʻiina, pipili ma le sela.

I luga o le aotelega o le faʻaaogaina, o loʻo vaeluaina uma xi i ni vaega eseese e lua. O le mea muamua ua fuafuaina mo le faleuila, o le lona lua - mo le kuki, uaina, susu.

Faapipiiina tulaga o le tele ituaiga o avanoa:

mo le nanaina o le mautu mautu ma paketi pamu;

Mo le mutia i le maualuga o le po o le lalolagi ituaiga vaega o vaega;

Lautele.

E o le mauga o faleuila i luga o le laumua puipui, faʻapipiʻiina o se poloka fausaga e mafai ona faʻaaogaina (le fesoʻotaʻi ma le fola) ma le faʻavaʻa. O le mea muamua e faʻamauina ai le paʻu o le pala, lea e tausia le toetoe lava o le avega uma. O lenei mamanu o loʻo fautuaina tele mo puipui o le tele-fua piliki poʻo sima. E faʻapipiʻiina i se nichh, pe o loʻo faʻapipiʻi e piliki poʻo le sima sima (mo le tumau mautu). Block filifiliga ofo toetoe o tagata gaosi uma, talu ai o le talafeagai le faʻaaogaina auala e sili ona lauiloa i Europa (toatele o tagata atiaʻe ni paʻu i lalo o le SI muamua). E le gata i lea, o tane lava e tasi ma vaega o loʻo faʻaogaina i poloka. O le laina o le poloka fuafuaga a le kamupani e masani ona taʻua igoa sonic: Grohe o Dal-Uniset, Geberit- Kombifix, mai Frietec- Friabloc, i le faasologa Viega-Mono. O le tau o le iunite mo le faʻapipiʻiina o faleuila e faʻatatau i le tane o le tane ma le alavai (tamaoaiga, "e $ 300, ma le pertil, atigivae pe leai foi mo le pili o le $ 30.) 50 i le $ 200.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻi i ni togi e lua i le fola ma lua togi i le puipui. O le tulimanu o puipui o le a faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le c i le tulimanu o le faletaele. O le faiga mo le nanaina o le moli i luga o moli (le aoga) puipui e faʻamalosia ma e iai se faʻavasegaina faʻavaʻa pe faʻapitoa lagolago mo le tatalaina o le puipui (pei o le dal-ractad s3tho1 O lea la, o le Si, fuafuaina mo puipui puipui, sa mafai ona o le ogalaau i luga o moli moli, na maopoopo atu i le "paws", pei o le eco mai le vioka (mo le $ 6) .

SI Architect Faʻatagaina oe e faʻatino ai le faʻaaogaina o le talafeagai fuafuaga fuafuaina. Tatou te mafaia, mo se faataitaiga, tuu le seti palama talafeagai i luga o le vasega e faaaogaina i, ma i itu uma ma i so o se tuufaatasiga. Soʻo se fesoʻotaʻiga e faʻalauiloaina i totonu o le moli o le moli moli ma natia mai mata. Mo le faapipiiina o ia vaega, gaosi oloa e gaosia se tele o vaega. O loʻo faʻamalosiauina taiala (faʻapitoa faiga o faʻamatalaga), ma faʻafesoʻotaʻi vaega, ma fusi, ma fusi, ma fasi mea e gaosia e i ai i paipa ma nonoa i luga o paipa ma nonoa. Peitaʻi, o faʻamatalaga nei ma le sauni-i-i-i-laei e seasea faʻaaogaina i fale tumaʻoti. E faigofie atu le faʻafaigofie oe lava, ma e le tatau ona e tipiina pu i totonu o le susu.

Ina ia fausia le pusaaila o faletaele, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o faiga, o loʻo taʻua ai o ni vaega o le tusiata e mafai ona faʻaaogaina. O loo i ai ni mea muamua o loʻo i ai le tafatolu, o le trapezoid poʻo se faʻasologa i le fuafuaina, ma faʻatagaina oe e vave faia ma le maualalo tau e fatu ai se gayout o le potu. O le ata tusiata o ata o loʻo avea foi ma poloka si, o loʻo ofoina mai toetoe lava o tagata gaosi uma (o se faʻataʻitaʻiga, matou te avatua le faʻamalosi o le dalh-ravida).

Si mo le moto i aila e aofia ai i lona ata, se pusa palasitika, lea e tu ai le faamalosiau o le tane tane. O le tane, o lona vevela ma le faʻaoʻoleina, o le faʻatuatuaina alavai faʻamalosi o le pito autu lea o le polokalama. O le tane "ua tapunia" i totonu o le vevela o le kamuta e puipuia ai le faʻatulagaina o le faʻamalologa ma taʻalo i le leo-faʻaaogaina matafaioi. E tusa ai ma tulaga Europa, o le leo pe a tatau ona sili atu i le 20 db. Ina ia aloese mai le maualuga o le vai pe a o le float sese, o alavai o loʻo faʻaaogaina e ala i le alatoto alatoto (lapoa-tusa ma le 32mm). Lenei puipuia le fua o le tane ma le lologa i le fale. O loʻo faia le alavai i le faʻaaogaina o se ki o le uʻu o le ogatotonu o le pito i luma poʻo le pito i luga o le tane. Ina ua uma ona aveese le fale, e mafai ona e mauaina le avanoa i totonu o le auupega o le masini ma pe a le mafai ona suia le vaega o le fausaga, suia i ai. E le manaʻomia le motusia le pa i tua atu lea o loʻo lilo le faʻapipiʻi.

E iloga lava o loʻo iai ni modules mo le fauina o le auvae o faleuila i luga o pou i vaega o loʻo le oʻo atu i le taualuga e le oʻo i le taualuga (mo le faʻataʻitaʻiga, 1200 mm maualuga). I lea tulaga, o le faʻamau o loʻo i luga o le tane, o lona uiga, i se laina faʻapipiʻi (ma le pito i luga o le auala pito i luga. Matou te avatu i le faʻataʻitaʻiga o le friaplan354006 faʻataʻitaʻiga mai le Friaherc, 91338 mai le IDO, 995n mai le sanit.

O atigi Uiga lea ma Talosaga e mafai ona i ai le tele o vaega o itu ma manaʻomia tuʻusaʻo le tafe o vai ma alavai i totonu o le siphon. O lea, sa fausia e le tagata gaosi oloa se vaega lautele e faʻafesoʻotaʻi ai le tele o faʻataʻitaʻiga: E naʻo le manaʻomia e faʻagaioi ai le crossbars ma le tele o pu i le tasi ma le isi.

Filifili e faʻatau sanychniborbaborsibress o le kamupani lava lea e tasi na faia le faʻapipiʻiina. Ua tuua uma mea uma. Pau le tapulaʻa o le ki mo le Flip Tank: E tatau ona tutusa le kamupani o le faʻapipiʻiina lava ia (fausia-i le flush tane). SI tagata gaosi oloa e maua ai le lautele lautele o tala. E eseese latou i mamanu, valivali mea, mea. E i ai ni tala i le Aneti-Vandal Version (fai mai, o le tango faʻataʻitaʻiga mai Geberit e faia mai le aluminis), ma o nisi taimi e faʻapipiʻi ai se mea e taofia ai. O le ki e faʻatau ese mai le C, o le tau fesuiaʻi i totonu o le $ 20-60.

O faiga uma o loʻo mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga (e oʻo i le 20 cm) ma vae tino. E talafeagai tele aua o le a mafai ai ona faʻapipiʻiina oe se palu i le mamao mamao mai le fogafale muamua. E le gata i lea, o le module ua taulaʻi i le ata o le ata. O le pito i luga o le faleuila poʻo le bidit e tatau ona i ai i le maualuga o le 40-43cm mai le tulaga o le muamua fogafale, ma atigi i le maualuga o le 80-85 cm. O loʻo faʻapipiʻiina mea na faʻapipiʻi i le faapipiiina i le puipui (sili atu tonu, e ala i se vaega o digwall ma faʻamaufaʻailogaina faʻailoga) e ala i mea faʻapitoa. E lua ituaiga o mamao i le va o le laumua o pu o le faleuila ma Bidit: 180 ma 230mm. E manaʻomia le iloa muamua i lenei tapulaʻa ina ia vave ona tuʻu le ata i le nofoaga saʻo. Mo le faanatinati ma atigi o ia tapulaʻa, o le le-faʻataʻitaʻiga vaʻalele e eseese eseese ae le faʻavaeina, o le mea lea, latou te mafaia ona faʻatulaga lelei i soʻo se mea. O suetusi mo le mauga o faʻapipiʻi e tatau ona fao e faʻamaeʻaina, ina ia le mafai ona viliina le pu i lalo o le pu o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faavaa o le faavaa. E le o i leva o, na amata ona faʻaauauina le faʻapipiʻiina o le paʻu i luga o mulivae i le va o le puipui ma le moligaina o le spolatof free faʻapipiʻi mai se mea faʻapitoa. E fesoasoani le 'aloese ai le sosolo o le leo i luga o fale ordilid fausaga ma faia atoa le umi e leoa.

O nisi Si, mo se faʻataʻitaʻiga, o le dal-raads faʻataʻitaʻiga mai le manava poʻo le choogox faasologa mai le geberit ($ 310), faʻatagaina le tane o le faleuila. Lenei ua ausia i le faʻagaioiina o le tane i luga o se taʻiala faʻapitoa. O le tulaga o le ki (i lenei tulaga, e mafai foi ona fetuunai) e masani lava ona filifilia ina ia le tapunia le nofoa i le avanoa. Ae o nisi taimi e le mafai ona faʻapipiʻi se faʻapipiʻi atoa le faʻapipiʻi i le maualuga ona o le leai o se avanoa. Mo ni tulaga, o min e faia, mo se faataʻitaʻiga, o le faatusa, o le faʻataʻitaʻiga dal-rap s37165 mai le faka (tau- $ 200).

E aunoa ma le tuulafoaia, o le SI ua faʻaauauina ma ni auupega mo le fesoʻotaʻi i le Selet Paipa ma se lapoa o 90 ma 110mm ma le faʻaliliu i le faʻamamaina ma le newanborni. Uma faʻapipiʻi faʻaaogaina se paipa ma le lapoa o le 90mm, ina ia faigofie atu ai le mauaina o se tamai pipi. Ina ia faʻafesoʻotaʻi suamalie, o le tala lea ma le naunautai i le mauga o le fola, o le sapthon e manaʻomia, e pei ona faʻatagaina ma faʻatau atu.

Faapipiiina o loʻo faʻatonutonuina i le loloto - masani mai le 125 i le 185mm. Lea faʻatagaina latou e faʻapipiʻi i latou i le nich poʻo vaega o le le mafiafia. Mo ia mataupu, tagata gaosi oloa ofoina faapitoa faalauteleina o cable seti. Manatua o le a faʻaaogaina ai le faʻamau e fesoʻotaʻi ma le tane mechanism tuusaʻo tuʻusaʻo, o le mafiafia o le puipui e le tatau ona silia ma le 60-70mm. Peitaʻi, e iai tala faʻamau ma le pneuamal asepi, o loʻo le taʻalo le mafiafia o le paʻu ma pa.

Faapipiiina faiga mo toega faletaele

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Voluma o le fufuluina o le tane Faʻailoga mo le faʻapipiʻiina, mamanu foliga Nofoaga o le Pub Publine Tau, $
Friatec, Siamani Friaplan 354005 6-9ol; Fetuunai i luga o le plum alatoto Mo se faʻaaogaina faʻapipiʻi poʻo se vaega mai le GCC, faʻaaogaina le pusa faʻapipiʻi Lumanai 182.
Friaplan 354006. Faʻapea foʻi Faapuʻupuʻu Paʻu Pito i luga 205.
Geberit, Suitiselani Kombifix 110.350 7,5l - atoa alavai, 3.l- tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lumanai 200.
Dutoox 111.300 Faʻapea foʻi Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le vaega mai le g Clac Lumanai 310.
Grohe, Siamani Dal-rapina s 37159 6-9l - atoa plums, 3l- tamaoaiga Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le vaega mai le g Clac Lumanai 230.
Dal-rap s 3165 Faatonutonu Faʻavasega i luga o le plum alatoto Lumanai 210.
Viga, Siamani Mono 8310. 4.5; 6; 9L - alavai atoa, 3-tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lumanai 120.
ECO 8161. Faʻapea foʻi Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le GLC Septum Lumanai 170.
Sanit, Siamani 980. 6-9l - tumu i alavai, 3-4.5l- tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lautele 108.
995 N. Faʻapea foʻi Mo le nanaina i le vaega mai le GLC Lumanai 136.
ID, Finelani 91339. 6-9l - atoa plums, 3l- tamaoaiga Mo le faaaogaina o le tele Lumanai 152.

Filifiliga

O faiga o mea uma e fausia ai-i tane e iai le tamaoaiga o le tamaoaiga. Sei o tatou fai mai, Tango poʻo le mimilo mai le Kamupani Kisberit, o le faʻamau e aofia ai vaega e lua. I le kilikiina o se tasi o latou, tatou te maua ai se tamaoaiga alavai i le kiliki i luga o le isi atoa. Unbend faʻataʻitaʻiga i le lautele, o le faʻavae o le "tamaoaiga o le tamaoaiga" e faʻateleina. E mafai ona taofi ala i soʻo se taimi i le kiliki i luga o le toe faʻamau. Afai e le o faia o lenei mea, o le vai uma o loʻo fofoina i totonu o le tane (mai le 6 i le 9l).

Taumafai e vaʻai i manaʻoga o tagata faʻatau, gaosi oloa e faia ai le tele o faiga. O lea, o le viega, matagofie ma le Geberitit o loʻo gaosia ma se siʻitia faateleina o le vaega koluse, lea na gaosia ai le faʻavaʻa. O ia faiga e sili ona faigofie ona faaeeina i luga o le sisitema o loʻo i ai (i le dal-rap-stadl mai le manava o le koluse - 5050mm, i le vine- 3050mm, i Viega- 3050Me). O loʻo iai le faʻapipiʻiina o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o pauna mo le le atoatoa (faʻataʻitaʻiga mo le faleuila friaplan354020 mai le Friath, Tau- $ 367).

O lenei e toatele ua avea ma aofia i totonu o le faletaele o le potu pissiar, toe fausia le mea na tupu e uiga ia te ia o se uiga o le togavao lautele. E mafua mai i le sili ona tulaga ese le hygiene o le Urival. Vavaeeseese le mafaufau e tatau ona pulea panels mo nei nentechniowork. E le manaʻomia e le URINAL se tulaga faʻapitoa (tane), o loʻo faʻatagaina ai le eletise e faʻatautaia e pulea ai le mulumulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le tusitusi tusitusi pamutak, o loʻo faʻaaogaina le faʻatonutonuga masani i le faʻaaogaina o rays (faʻataʻitaʻiga 337020 i le fritec e $ 50, mai le $ 460 i le ANDERS WORD Faafauuga). O loʻo faia i nei mea i nei masini pe a maeʻa le tagata asiasi mai le faleuila. O le faigofie le masini na fufuluina i le URIAL o le polo polo e matala ma tapuni lima.

Tele taua mo le tagata faʻaaoga e iai ni faʻamaoniga a le tagata gaosi C. O nisi kamupani na faʻatuina se vaitaimi faʻatulagaina o le 10 tausaga, le maualuga - 15 tausaga.

O nisi pule o le pati

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faamoemoega Faagaioiga Mataupu Faavae Tau, $
Friatec, Siamani 331002. Mo le faleuila, duplex (ma le tau tamaoaiga) Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga 27.5
336520. Mo le faanatinati Masini eletise, ma le learsor ma le mana mai le maa 6B pe mai le fesoʻotaʻiga o 230v 502.
Geberit, Suitiselani Mimilo 115.780 Mo le faleuila, lua-poloka Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga Mai le 60.
Ur60 faaeletoroni ir. Mo le faanatinati Ma le IR lensor ma le eletise sapalai mai se fesoʻotaʻiga o 230v Mai le 450.
Ur21 Mo le faanatinati Pneumatic, ma vae fusutua Mai le 120.
Grohe, Siamani Surf 37063. Mo le faleuila Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga Mai le 23.
37064. Mo le faleuila Ma se faʻaletonu o le faʻaletonu ma le mana eletise mo le faʻaalia i le masini o le fufuluina o le tane 650.
Viga, Siamani Mono 8328. Mo le faanatinati Lautele (mo masini masini pe ir plum) eletise eletise ma se transformer i le 9v lima sefulu

Faapipiiina

Faʻapipiʻiina o Sia lava faigofie ma e le manaʻomia tomai faʻapitoa mai tagata faigaluega. O le mea sili ona taua o le manino mulimuli ai i faatonuga. E tatau ona totogi le faʻaaogaina faʻapitoa i le faʻapipiʻi i le puipui e faʻaaogaina ai le faʻapitoa "punw". O le "vae" e tatau ona tulaʻi mai pei ona faʻaalia i totonu o le tusi lesona, a leai o le a iai se sese uta tufatufaina pe a faʻaaogaina le paddd plumbing. Afai ua e tuʻuina mai le faʻapipiʻiina o le le-polofesa faʻapitoa, matou te fautuaina oe e faʻatautaia lenei faiga faʻapitoa.

E faʻapena foʻi le taua o le saʻo o le tulaga o le SI i le maualuga, o lona, ​​tuufaatasi ai, tuʻufaʻatasia le mita mita i le tulaga o le palapala mama i luga o le puipui. A leai, o le faʻalilolilo o le palu e paʻi atu i le fola.

Ina ua uma le pa o le SI, o le alavai ma vaitotogi ua ufiufi i plag faʻapitoa e aofia ai i le afifi. Afai o loʻo iai se fale-i totonu o tane, o le pu mo le faʻamau ua tapunia ma le tapuni, lea e itiiti ifo nai lo le faʻamau lava ia. O lenei pad puipuia le tane mai le ulufale i le fausiaina o le lapisi lapisi, faʻatagaina oe e faia saʻo le faia o le taʻe poʻo le faʻaumaina o le mea e tatau ai i le faʻaaogaina o le otootoga ma tele o le otootoga o le mea taua ma tele

O le WSI e faigofie ona tuʻufaʻatasia e se masini faʻamama mo le faʻamamaina o le vai mai le tamaʻi vaega o palapala ma le totino. A faʻapipiʻiina, e tatau ona faʻamaumauina ma le faʻaeteete vaega o le tane mai le tino faʻamasani e ono aliali mai i aso muamua o le gaioiga o le mea faigaluega) talu ai o le sobricants). O le faʻavaeina o ata puʻe e tau atu i se suiga i le faʻamaʻi o le faʻaleaganuʻu o loʻo pulea elemene, lea e mafai ona suia ai le faʻamau.

Mo le maualuga-lelei puipui o le teuteuina, o le taʻele e taua tele e faʻatulaga saʻo le tulaga o le ituaiga o le ituaiga o le fetaiaiga. O le ki e tatau ona o mai ai le ki o le tanoa pe i le ogatotonu o le tale totonu o le talepe, pe i le ogatotonu o le Interncic Seam. I le isi tulaga, o se le fiafia o le a le lelei. O le mea lea, o le Si o loʻo faʻapipiʻiina lava e ala i le fuafuaina ma le 2mm le faapalepale, ma o le o le lafoina o le faaputuga amata mai le ki.

Matou te faʻamoemoe o le a le modular faapipiiina faiga o le a fesoasoani ia te oe faʻatino lau fuafuaga mo toe faaleleia, toe faʻaola ma fuafuaina le faletaele.

Faʻapipiʻi faiga mo le tumama

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faamoemoega Ata mamanu Tau, $
Friatec, Siamani Friaplan 352112. Mo le fufulumea ma bidet Lautele 86.
Friaplan 352113. Mo le faanatinati Ma le asini mo le vato 1/2 167.
Friaplan 352119. Mo le fufuluina tele Faatumu ma le faʻapipiʻi o le laupapa mo fusifusi o vanu 157.
Geberit, Suitiselani Dutoox 111.520. Mo le bidtt Lava-Lagolagoina Rama 230.
Dutoox 111.434 Mo atigi Lava-Lagolagoina Rama 230.
Grohe, Siamani Dal-rap s Mo le bidit ma atigi Lava-Lagolagoina Rama 180.
Dal-vave a Mo mogafagafa Mafai ona faʻaaogaina faʻatasi ma le dal-rapids poʻo tagata palu faʻasele Mai le 120.
Viga, Siamani Mono 8317. Mo le bidtt Ma le fusi ma le le mautonu 100
ECO 8163. Mo atigi Lava-Lagolagoina Rama 90.
Sanit, Siamani Eiseenberg 995. Mo fufulu fufulu Lava-Lagolagoina Rama 97.
ID, Finelani 66045. Mo le bidtt Le lagolago-lagolago faʻavae, faʻafaigofie mamanu 92.

O le Faatonu o le 27 o le sui o le sui o le 'au o Sopo ma Ino mo Fesoasoani i le Saunia o Mea.

Faitau atili