Tulaga Maualuga

Anonim

Auala e faʻauma ai le faʻauiga o faletaele ma susuga-puipuia mea. Taofia, tail ma vaevaega vaevaega. Faapipiiina le faʻatekonolosi le pulea o faiga.

Tulaga Maualuga 13655_1

Tulaga Maualuga
Architectsctiect Formiel Georgelia

Ata e Konstantina Dubovets

Fetuunaiga Faʻamalolo (Rods, puipui, mafiafia o le uaea) Faʻatagaina oe e suia le mamao o le i ai le va o le taofia ma faʻavaeina le tele o mea

Tulaga Maualuga
Tusiata Tatyana Ozthetingva

Ata Siaosi Shablovsky

Tulaga faʻatulagaina o loʻo aoina mai le vaapiapi uumi, lea e ono eseese ai le lautele, o le faʻatulagaina, o le tino (matri)) ma lanu

Tulaga Maualuga
Taofia le kapeti i le masini ma le tua
Tulaga Maualuga
Terstriteps IGor Kholmogorov, kirill rubrevich

Ata Zinur Rindovnova

Tuʻufaʻatasia le tuufaatasia faʻaaoga o loʻo faʻaaogaina. O le malamalama i totonu e faʻaalia ai a latou ata

Tulaga Maualuga
Tusiata Tatyana Egorova-Orlejnova, Parves Tidosushinsky

Ata vitamin Nefedova

Lototele o se faʻata o se faʻata, lanu paʻepaʻe ma le taʻele ma le ostala o loʻo feagai ma le faletaele o le faletaele e tutusa ma le paepae

Tulaga Maualuga
Modular elemene i le faʻamaloloina o le malulu pe a faʻaaogaina i faletaele e tatau ona i ai se isumu o le sili atu i le 95% (mo vaitaʻele - 100%)
Tulaga Maualuga
Architectct chayy nemes

Ata e Peter Lebeanv

O matou e moni o le "Rustic" fale, pe a mafai, aloese mai le faʻaaogaina o mea faʻapitoa

Tulaga Maualuga
Tusiata Aldis Apcheneks

Ata Mikhail Stepiavava

O le moli masani - le seasea mo le faletaele

Tulaga Maualuga
Tusiata vladimir karelov

Ata vitamin Nefedova

BAMBoo pipii i le faletaele

Tulaga Maualuga
Tusiata alexander loloto.

Ata Siaosi Shablovsky

Faʻapipiʻi le faʻata i le puipui atoa, fausia le faʻauiga o le faʻaituau, ma le taufaasese o le sologa avanoa o le a tupu

Tulaga Maualuga
Ata e Dmiry Minkina
Tulaga Maualuga
Ata e Dmiry Minkina

Lelei le aulelei o le Boasvas ma Finsastic Computer ata: o se tagata e felelei i luga o le talaaga o le aisa tagata ese fanua. I le tulaga o le Taaloga o loʻo pasi atu ai se sima faʻapipiʻi, teuteuina i le etbousts ornament ma le faʻa-mea e fausia ai

Tulaga Maualuga
Tusiata maar argal

Ata o karen manko

Lanu uliuli lanu uliuli lagolago lagolago fetufaaʻi ma le faʻavasegaina faletaele

Tulaga Maualuga
Tusiata maria pwantova

Ata Mikhail Stepiavava

Tuʻufaʻatasiga o vaitafe o lanu eseese ma suia faʻatonuga - o se faʻamanuiaga manuia mo lenei faletaele taʻalo

Tulaga Maualuga
Classic Rush System. O Rakes o se soofaatasi i le tausuaga
Tulaga Maualuga
Tusiata domiry barasshev

Ata e Dmiry Minkina

Modular taofia le mamanuina o lanu lanu

Tulaga Maualuga
Caulled Coittings "Raive Gave" mai le polystyrene - fou kamupani "faatulaga". Ona o le vaitafe pito, o soʻoga i nofoaga o loʻo i ai, o se iʻuga, o se faʻaiuga, o le modules fausia se tasi monolithic luga.
Tulaga Maualuga
Ata o karen manko

O le tele-maualuga le maualuga o le lavelave o le fetuunaiga o le faia o le laupepa. O le tulaga ese o le vaseina o le pito i tua

Tulaga Maualuga
Carit Acir.
Tulaga Maualuga
"Faitalia"

"Star Sky" Faʻaaogaina o le Optical Fiew tekonolosi ma faʻaaogaina swarovski tioata

Tulaga Maualuga
"Mal-C"

PVC ata tifaga feteʻenaʻi e puipuia i le vai ma le maualuga le susu, ina ia mafai ona faʻapipiʻi i potu susu e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina

Tulaga Maualuga
E masani lava i le Caunded Catalogs, vagana ai le White Cirilings, e mai le 50 i le 100 lanu lanu o oloa ma ni ituaiga, susulu, sue
Tulaga Maualuga
Pasool

O loʻo faʻapipiʻiina o le faʻauiga o potu i totonu o potu o le sili ona eseese o le faʻatulagaina, fausia le tele-maualuga fausaga fausaga

Tulaga Maualuga
"Mal-C"

Faapipiiina o vae vaevaega

Tulaga Maualuga
Barristol Cartoon faapipiiina polokalame

A o le fausiaina ma le toe faaleleia o nofoaga i luga o le maualuga o lopo ai, e manaʻomia le faʻaali faʻapitoa i le filifilia o mea, ona e tatau ia te latou uma ona teteʻe atu i aʻafiaga o le vai. I se isi upu, ona e susu ai le susu mai ia. E leai se tuusaunoaga ma i latou e faʻaaoga e faʻauma ai le taualuga.

O telefoni susu o le i totonu o le ea e sili atu le le fiafia o le ea e sili atu ai le faʻailoga masani (60%). O tusi e aofia ai vaitaʻele, o sauuni ma taele (suamalie o sili atu nai lo le 90%), umukuka, cheond, winters ma potu faletalimalo, vio fale ma faleuila. O le laufanua o le taualuga, e faʻaopopo i le fesoʻotaʻiga faifai pea ma le ea susu, mafai ma fesoʻotaʻi tuusaʻo ma le vai (mo le taʻele, i totonu o le pamu o le vevela).

O le ofutino ma le saʻo filifilia le mimita pe a amata se a o amata i le tofo, ona faʻaolaina lea o le faʻafefe, pe o le leaga o le malaia, o aʻafiaga o le funni ma siama. O isi uma manaʻoga mo nimble-atagia ma le mafai ona faʻaogaina ma le malosi o le malosi, afi o le puipuia, siosiomaga mama, faigofie e faʻaalia ai i le faʻamuamua o loʻo totoina.

O le taualuga e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua. O le CRRRA o loʻo aofia ai i latou o lona faʻavae o le faʻavae o le pito o ia lava. Mo la latou fuafuaga, e i ai le faʻatapulaʻaina o metotia (faʻataʻitaʻiga, lolomiina ma vali, faʻapipiʻi o ofu teuteu; mo laupapa laupapa o se tele o le nofoaga o eseese). O le vaega lona lua e aofia ai ciring, aiaia mo le fausiaina o se fauina fausiaina faʻavae i luga o le autu ma le faʻavae faʻavae fou vaalele (faʻamalolosi, cortx ma faʻalauteleina).

Valiina le taualuga

Valivali - o le masani ma le taugofie auala o le faaumaina o le taualuga. O galuega e faia i luma o puipui ma le fola i totonu o le potu. Ua aveʻesea le au Upega Tafaʻilagi tuai, ona agai atu ai lea i le tapenaina o le faʻavae. O auiliiliga o le tekonolosi o le muamua-gaosi faʻagasologa o loʻo faʻamatalaina i totonu o mea "o loʻo e paʻepaʻe lava?".

Na o mea faʻapitoa e talafeagai mo le pisia le taualuga i totonu o le faletaele. O loʻo taʻua atu foʻi o latou tiga i nofoaga susu. O nei mea e ono tuʻufaʻatasia i luga o le acrylic, lipine o le malosi, eseʻese vai, faʻapea foʻi ma le suauʻu suauʻu.

I le maketi o Lusia, o le vai tetee o valiina maualuga lautele: fur ruche leaga (fomai, Siamani), Siamani), dyerety), dyeresm), dyeresm (Do, Turkey). O nisi, e pei o le doostop (doo), e mafai ona faʻaaogaina i luga o le vaʻai o luga. Mai oloa i le fale matou te taʻu mai ai mea faapena e pei o le "A-25" o Akron-B, "Radiuga M4" mai Rick.

O taualuga e masani lava ona paʻu papaʻe, pe o le faʻaopopoina o fasioti tagata faʻapitoa i totonu o le faʻavae, vali i le leo o le pa. Afai o le vali e le o iai ni vaega o tagata, e mafai ona e faʻatau se tali faʻapitoa (fai mai, o le tausaa o le tau o le tau o le tau, o le tau o le fale atoa. Ua maeʻa ona faʻataunuʻuina e se Matai i le viʻiga agavaa, faʻatinoina mai le $ 10 mo le 1M2 (atoa o galuega, e aunoa ma le amanaia o le tau o mea)

I le faaopoopo atu i tiga, e i ai uma seti o tuʻufaʻatasiga mo le taualuga mo potu susu, mo se faataʻitaʻiga, o Rikuslein na fuafuaina faʻapitoa mo faletaele. O le Fono Aoao e aofia ai 4 vaega: Mossorerored Hider Plain, Mossore-tetee atu i le Acheves Assitex, fiberglass cards ma acrylics vali. O galuega e faia i ni vaega muamua: Tuʻu muamua se vaega o le phimer, ona taofia ai lea o se ipu tioata - le malosi o loʻo taofia ma le tioata. Ina ua mavae se aso, o se susture o lo o faʻaaoga i luga o le pepa puipui ma le faʻaseʻe ma naʻo le 2 vaega o vali. Afai e te manaʻo e toe faʻafou le taualuga na vave atu nai lo le faʻamutaina mo le pito i luga o lenei inisiua, e mafai ona e avea o se faʻamalolo se vaega fou vali. O loʻo teuteu i lenei auala e talafeagai mo le fufuluina e le gata i le fale masani, ae o le malosi faʻapitoa, e aofia ai le le talafeagai. O le vali e mafai ona toe faia e sili atu nai lo le 10,000 pasi ma se pulumu. Tau 1l - mai le $ 7. O le seti o le Spopproof Prices (Faʻamamaina Tackfarg) ofo atu foi le au Suetena le pule.

O le le lelei o le valiina o le ata o le manaʻoga e faʻatino se taamilosaga umi o le galuega i le vave sauniuniga o tapenaga, le mautinoa o se tulaga tutusa o mea.

Talia le taualuga

"Lē faʻapipiʻi", "Seles", "o totogi uma" e fesoʻotaʻi ma le tutusa ituaiga o falefaigaluega e tutusa ma tagata faʻatau fale. O loʻo matou talanoa e uiga i le taualuga, luga o le tele o lalo o le tele o ofu teuteu o polysyrene (tioata, saito poʻo le faʻataʻamilosaga pito i totonu o le palu.

O papatusi mai le polystyrene e sili ona lauiloa (pe, e pei ona taʻua o loʻo taʻua o, o loʻo taʻua ai, styrofom). Na o le toese modules e talafeagai mo le faʻaaogaina i potu susu. O le vaega o le vaega, o loʻo faʻaaogaina i la latou gaosiga, faʻataga mo le maualuga maualuga (tusa o le 70kg / m3) ma le mea e mafai ai. I le gaosia o papatusi ma isi metotia, faʻailoga ma tui - o latou fausaga e le mauaina i se mea sili ona fiafia i ai, ma o le taumea e mafai ona mitiia ai le susu.

O loʻo faigofie i lalo le ata e iloa ai le foliga mai: o le foliga o le foliga o le foliga, o se fausaga faʻapitoa, i le talaaga, o le faʻavae e tutusa ma le malosi sukalati. O le saʻo o le pito i luga, o le faʻapipiʻiina ma mea a le au tui o loʻo manino ai le faʻailoaina o saito, lagona e tusa lava ma le paʻi atu. Oloa foi e ese foi i le mafiafia: extruddded - 2.5-3m, mautu - 6-7mm, tui - 10mm. O le tulaga masani o modules i tagata gaosi uma e tutusa - 500500mm. Faʻateʻaina vaega faʻaopopo o loʻo avanoa o loʻo maua ai le rectanguar panels 16.5 mm lautele ma 1000 mm umi, faʻapea foi ma le faʻapotopotoga o le 1000 O le lanu e sili ona lauiloa lanu, o se ituaiga iinei e ausia i le aluga o le tele o le fanua o loʻo tuʻuina atu i le tele o le DONZENS). E ui lava, a e mafai, e mafai ona e filifilia ma ni tala vali, e aofia ai fafie, ie po o maa.

I le maketi a le Lusia i aso nei o loʻo ofoina atu i lalo o papatusi o tagata gaosi oloa: "Grees", "Decal Gam Decors", VTM (PRACERS) . O le tau o papaʻe papaʻu - tusa o le 40 rubles / m2, lanu- tusa o le 60-70 rubles / m2.

O le polystyrene o papatusi a le polem o loʻo faʻapipiʻiina i soʻo se faʻavae - sima, piliki, clay poloka, fafie (sili atu i le muamua-muamua). A maeʻa nei luga o luga tuai, e taua tele le aveese o le laʻau tuaoi o vali, e le manaʻomia le mafaufau i ata uma. E sili le faʻaaogaina o le kulimi mo polysstyrene poʻo se mea faʻapitoa o le faʻamamaina o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi o fola (decaseter o le kamupani Rusia ", Titan DFS Pred Misfat.). I lea nofoaga, o loʻo ia mautinoa e aua nei faʻaleagaina le fola, ma mulimuli ane e mafai ona e faʻamagaloina. E faigofie ona e tausia le faʻapolopolo o le faʻauiga: e manaʻomia na o le taimi i lea taimi e faʻatautaia ai le susu susu.

E ui i le vave, e faigofie lava le polystyne e le toe liusuavai (i le vevela i luga 80c, o mea e amata ona faauiga). O le mea lea, e le tatau ona fausia tino ma vaʻavaʻai i luga o le alavai i le mamao nai lo le 20-30 cm mai le totonugalemu o le la. Vai o suavai gaoi, pei o faiga faʻataʻitaʻi e, aua le mafanafana i le faʻafilemu o polystyrene, ma o le pou e mafai ona latalata e pei o le paipa. O stirores e le mafai ona taofia ai aʻafiaga o faʻamaʻi tino (penisini, Turbidir, Acetone IDR), ae o ala o gaʻo mai le 'ava papaʻi Le mautonu, polystyrene fom o mea faigata, o le a le fiafia i ai le au faapouloa uma. Tagata faʻatau e masani foi ona faitio i se taua tele i le tele o papatusi mai le tasi vaega o oloa.

O le faʻaaogaina o tioata o se tasi o le sili ona manaia ma le sili ona taugofie metotia o le faʻamaeaina o le taualuga i totonu o se potu susu. O tulaga lelei o la latou talosaga o le ono mafai ona sili atu pisia (10-15 taimi) ma le umi auaunaga olaga (tusa ma le 20-30 tausaga). O le maketi a Rusia na ofo atu le tioata mea na faia e Europa gaosi oloa e pei o Baumax (Siamani), I Wat Inglas Hgt (Austra). O le tau o le tau o le 50m, mai le 800 rubles. O luga o le laufanua e ese le motusia: Marks, Rhombus, Dayamoas, Kerisimasi Matō, o Rithedad.

E mafai ona e pipiimau i le taualuga i totonu o le faletaele ma le auvai fusi e togafitia ai ma le mamafa vai-rephallents. O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga e le maua e faʻatau atu, ina ia latou o atu uma i fafo ma puipui oloa mai le plug. O nei mea, i le ala lea, e matua lelei lava le tagata faigaluega. I le auala lava e tasi, "e le o le faʻamoemoe", ua faʻaaogaina le ofutino o le vai poʻo se tapini masani.

Aveesea le ofu tuai

E tolu auala autu e aveese ai ofu tuai: inisinia (shraping ma pulumu, o loʻo tupu ai ma le paʻu o le paʻu poʻo ni mea e faʻamamaina ai. ua aveese foi e le Dedovo Metotia, na faaseseina ai le laualuga ma le masani ai uʻamea e ala i le alammininum mo le vailaau, o loʻo maua mai ai le tele o tagata Rusia. Matou te tautua naʻo ni nai faʻataʻitaʻiga: 'Inpeten e le faia le lepefarbeablobloblobeser (Pafus, Siamani), DFE BABIZER (MEFERIY).

Laupapa laupapa

O faʻailoga laʻau i totonu o le faletaele o le sili fofo mo fale nofoaga, e le manaʻomia e vavae ese ai nei faʻatulagaina e soʻo se mea e osofaia ai. O Se Isi Molimau O Se Filifiliga o le Filifiliga ma le Laʻau Lava Oe, o le natia o Tausiga ma Faʻamanatuina o le laʻau e le gata i le laʻau meaola. O lenei sini e mafai ona faʻaaogaina, fai mai, e le BB-11 mioognevosthevosthevosthevow; tau o le BUBE), a Ruving i le 2-3 vaega); O le tuʻufaʻatasiga o sauniuniga "Sotetks" ma "AKVateks" na gaosia e Rognanda (65 Rullas / L). Faʻagaioiga O mea e sili atu aʻo leʻi amataina le fausiaina, ae o le a taugata tele.

O se faʻafiafiaga faʻatasi o le taualuga i le Sautua ma le taele, i le mea, faʻatasi ai ma le puipui, o latou laufanua e faʻamalosia i se taimi o le taimi nei "o le susu. O iinei, o se laau (faʻatasi ai ma le aspen, o le mea sili ona lelei mo sauna) e tatau ona togafitia ma faʻapitoa faʻapitoa o loʻo faʻaalia ai ni aʻafiaga o le vevela. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaititia o le Teflex Sauni mai le kamupani "bioprotect" poʻo le tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o le Acrylangiv (Finesard). E ui lava o nisi tagata atamamai malosi o le ai ai se laau i pou pou ma latou te le ufiufi i ni vailaʻau. Latou te faamatala atu lea i le le mafai ona ausia le atoatoa o le leai o le toe maua mai o le "chemistry."

Faamaloloina le taualuga

O le faiga lea e aofia ai le uʻamea faʻavaʻa na faʻamutaina, ma le maeʻa o ni modules (kilomita, papatusi, casettes), o le a le faʻavae fou o le faʻavae i lalo o le faʻaupuga o loʻo i lalo.

Taofi faiga, poʻo le faʻavaʻa, o le faʻavae lea o soʻo se faʻamalologa taualuga. Le faʻavaʻa o taiala autu, liua leoleo taiala, faʻaituau faʻatauga ma le faʻamalolo. Fetuʻutuʻunaʻi faʻamalolo (toʻotoʻo, puipui, mafiafia o le uaea) faʻatagaina oe e suia le mamao i le va o le taofiga ma le taualuga. O lenei fuafuaga e mafai ai ona i ai mask infrigles, fatuina le tele-maualuga luga, faʻaaoga le iʻuga o le avanoa mo le gauai atu o fesoʻotaʻiga talafeagai ma faʻapipiʻi o lamepa. E iai le ata, paʻepaʻe, e tele foi filifiliga i lalo ole lroome, i lalo o le auro, lanu. O le lautele o taiala masani o le 15 ma le 24mm. KBasy o loʻo faʻamamafa le faʻamalologa o loʻo faʻapipiʻiina i le fesoasoani a tagata mamaʻi ma fao.

Rack togafiti o loʻo aoina mai i le vaapiapi uumi, lea e ono eseese i le lautele, maualuga, fetuutuunai, pito i luga (marte poʻo le faʻata poʻo le faʻata). E mafai ona potopoto le aufaila o le Vitio o le soʻotaga i le soʻoga, ina ia e fevaevaeaʻi i le isi itu o le tasi (i le tapulaʻa mulimuli, o le tapulaa o le siʻitia o loʻo maua e maua). Reiki curved pepa (faia i le fale gaosi i lalo o le faʻatonuga i le tele o le tagata faʻatau) Faʻatagaina oe e faʻatupu ai le mineviliata. E le gata i lea, i se tasi fausaga, o le modules o le saʻo ma le gatete foliga, eseese lanu, moli moli, faʻapipiʻiina laina poloka. O le umi o le tulaga o le uaua o le 6m, lautele - mai le 30 i le 300 mm, mafiafia - mai le 0.3mm. E faia i le Alumininum poʻo Kaliva, mo potu susu ua fautuaina e filifili ai le Alumini. Oloa o loʻo avanoa i le Assarment of Greater Gounterers o le Chesh Campings: Atmstrong (US), Siamani (ADAND (NUMSAL), AMSNA) .

O le tau o le faatopetope o le galuega a Rusia o le $ 10-20 i le 1m2, faʻataʻitaʻiga i fafo - $ 20-40 i le 1m2, o le faʻatauga o le faʻapipiʻi o le $ 8 mo le 1M2. Matamata i luga o le vaipale o le nofoaafi e tatau ona aveese ma faʻamago, ona toe foʻi lea i le mea; Tatala mamanu o le a mago e aunoa ma le le fiafia. Faʻafetai i lona aoga i le taotoga, faʻamaloloina cropesings e matua lauiloa tele i tagata faʻatau ma ua faʻapipiʻi tele i faletaele.

Tale Muselert fausaga i le matou maketi ua fai ma sui o tulaga lua ma faiga. E tusa ai ma Europa, Cell Cells maua fua o 600600mm, ma modules 595595mm. Amerika - 610610 ma le 6056050. O faiga e lautele ma faʻatagaina le faʻaaogaina o papatusi o le tasi tulaga mai le tele o tagata gaosi.

O ituaiga autu o le faʻamaloloina o le faʻalumaina o faʻailoga modules:

Tulaga Maualuga

A- folau;

vailaau;

Machy Module;

g-lattice;

o le DBR;

Etzed.

Modular elemene o loʻo faia o mea eseese: uʻamea (Steel poʻo le Alumini, fafie, Fedly, MDF, firral fiber (prewall. Leai ni faʻatapulaʻa o le faʻaaogaina o le Steel ma Aliminum oloa i potu susu (o loʻo gaosia e le Albes, Lusia, o le Astic Presric, Slovakia; Warxiglas, Siamani; "Orcseklo", Lusia). O papatusi e uiga i isi mea e tatau ona iai se susuga tetee ia le itiiti ifo 95% (ma mo vaivaiga - 100%). Ia o oloa na faia i minerale fiber fidtone fou ma cergataigard mai le armstrong, mafai ona mafai ona fesoʻotaʻi e tusa lava ma le vai; Fibrous fibrous papatusi a firacoustic ma papatusi mai le minerale aal halmatex gaosia e le AMf. E tatau foʻi ona e taʻua ni pop fiberglass modules (ecophon, sweden) coated ma pvc ata mai le itu i luma o chramic radile (ug, US, USE O le mafiafia o elemene e faʻalagolago i le mea na faia ai: mai le 0.5 mm (metallic) i le 20-30 mm (mai mineral fiber). O latou laualuga e mafai ona i ai se eseʻesega lanu, ia lamolemole pe mataʻutia, matte, pupula poʻo le faʻata. Aveesea o fale tuʻutuʻuga faʻapipiʻi poʻo ni vaega latou e suia i lamepa. O le tau o oloa e mai le $ 11 mo le 1m2.

O le uluai lomiga o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga o le faʻaaogaina o le pisia o le tioata o le tioata mai le plexiglas. 600600Mam o loʻo faʻapipiʻi i se faʻavae faʻamalo, e fausia ai se gaioiga teuteu o le tioata, o loʻo tuʻuina atu le mamanu ma le malamalama i totonu. O le tau o ia oloa e maualuga - mai le $ 100 i le $ 500 i le 1m2, lea e fetaui lelei ma le 'ai tele o mea. Sound Grand Windows mai le SPONALIAN CHELME o le a taugata tele.

Modular Capilis mai Faiti, Casesettes, Lattices, Papatusi Laupapa ma Tusitusiga Nofoaga a "Pisinisi" i ofisa tumaoti ma fale fale. E leai ni mea e sili ona teuteu mai le fafie vaa po o le alofa. O le aotelega o le le atoatoa o le faʻamaloloina o nofoaga e taofia ai latou te 'ai 12-15 cm o le maualuga o le potu. O le latou aoga lelei o le faʻatumauina, ia mafai ona fesuiaʻiga ma nana ai le taua o fesoʻotaʻiga.

O totonu o le vaega o le mamanu o le modular taofiofi taualuga. O le suiga mai le tasi tulaga i le isi ua teuteuina i le fesoasoani a le fusipasi ipu (gaosia i lalo o le poloaiga):

Tulaga Maualuga

1. Ulu Taia

2. Pulea malosi

3. Faanoanoa solo

4. Faʻatonutonu le faʻamalologa

5. Slitting module

6.eiter vaega

7. Tala o le talaaga o Kesson

Toso i le taualuga

O loʻo valaʻauina le puipuiga o loʻo iai ni meainu a Carrier, o loʻo faʻapipiʻiina ni paluga mamoe, O le mea lea, o le mamao i le va o le faʻavae ma le faʻauiga o le faʻaituau e naʻo le mafiafia o vaega o le uta o le faʻavaʻa. Tele taimi e masani ai o le faʻaʻaita-rolls (tutusa ma le faʻamaloloina faatopetope) ma tail digwall conwall coutlines (ua tusia mai le sisitema poʻo uʻamea poʻo le uʻamea poʻo le uʻamea poʻo le uʻamea poʻo le uʻamea). Mo nofoaga susu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le susu-faʻaoso o sima (ma le makaina o le HCCV). O lana suauʻu, i le faʻatusatusaina i le lanu efuefu masani o lanu efuefu, ua vali i le lanumeamata. I le maketi a Rusia, Glcv ofo Gyproc (United Kingdom) ma "Knauf-Gypsum" (Lusia). Pepa faʻamaumauga o laupepa - 25001200 ma 30001200mm ma le mafiafia o le 12.5 mm (itiiti masani 9.5 ma le 6m). Tau - mai le 70 rubles / m2. E mafai foi ona e tago i le gypsmous mea ua fuafuaina mo nofoaga susu (gvlv).

Susu susu e faigofie ona moli ma ina ua maeʻa faʻamago e pei o se foliga. O lenei meatotino o mea o loʻo faʻaaogaina i le faia o vaega lavelave o le laualuga o le laualuga (iniseti, o le tele o le tele-maualuga). O le taualuga mai le CLSC i aso nei e matua lauiloa - latou te le taugofie, faataga oe e faia le mamanu o le sili ona eseese fetuunaiga ma faaoga ai i latou ma le gaosia. O le ofuina o le nofoaga o le vaalele e aoina mai nai laupepa, o loʻo magoto ai le fusi i se lipine lipine ma gaosia i le punou. A maeʻa, e tatau ona faʻatauaina ma ufiufi i soʻo se vali (uma tuʻufaʻatasiga e tatau ona fuafuaina mo le faʻaaogaina i potu susu)

"Star Sky"

I le faletaele, o le taualuga "Starry Sky" o le a foliga muamua. O le vaega lea o le ata o le PVC o se lanu uliuli, faʻaaogaina i se faiga o moli laiti-fetu. E tele tekinolosi mo le fausiaina o le "lagi":

1. Lagolagoina o mea e maua ai tekonolosi fiber tekinolosi. E mafai ona tuu le fiber e faʻatatau i le vaalele o le atunuʻu i auala eseese. Muamua, oso i totonu o le ie i lalo ifo o le tulaga maualuga i le 10-50cm (o le ata tifaga e muamua-tui). I le tulaga lea, o le ata o le ulu ponas fiber i le pito i luga e fausia ai se sili atu teuteuga gaioiga. Lona lua, aumai ni fautuaga o le aptipesing fiber filo i le tasi tulaga ma le totonugalemu o le taualuga (o le ata tifaga foi). O le lona tolu o le exbodim o le fiber mai le pito i tua o le tapota latalata i luga (o le ata e le o le pa). I le ao moli moli na o se taualuga o se masani masani vaalele.

2. Sprinkling e pei o elemene elemene o le mamafa o le Austrian Company Swarovski. Ma le malamalama faalenatura, o se matagofie matagofie liugiga, i le afiafi latou te faia ai le nuanua le malamalama. Ole tuputupu aʻe o tioata e maua ai i totonu o kapoti o le utupoto o mea o loʻo manatu i ai. E mafai foʻi ona tuʻu faʻatasi le tioata ma le apper fibgs filo.

3. Faʻamalolo le taʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga o le laufanua o le taualuga ma foliga pei o tamai moli mata. E faʻapipiʻiina i latou i fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma manaʻomia se mana faʻapitoa. O le polokalame o le polokalame e mafai ai ona e faʻatuina i le 10 Flicker auala o Diodis.

Tulo i le taualuga

O le taualuga o le faʻamalosi o mamanu o se manifinifi ata tifaga poʻo se tisu, faʻaoʻo atu i luga o se faʻapitoa faʻavae (basiette). O loʻo faʻapipiʻiina le ato o Bastutte i le pito i luga o le pito i lalo poʻo le tino o le puipui o puipui ma, faʻamoemoe i le faʻavaʻa o le auala, e mafai ona vaʻaia pe nana. O le iʻuga o le vaalele e lelei lava malie ma foliga mai o se mea mautu. O ia falenuʻu e faia ai le PVC Fitms poʻo Polyester Fabric Fabric ua gaosia, o le faʻavae i mataupu e lua o loʻo faia o le Alumini poʻo le PVC, ae na o le sili atu le malosi nai lo ata tifaga. O le faʻailoga ma faʻateleina ai le suega a le ea e faʻamamafa ai i luga ole vaʻa. Faʻamamafa o loʻo faʻapipiʻi i potu susu e leai ni faʻatapulaʻaina. Ma le susu mai luga, o le ie na sefe, fausia se bubble. E tusa ai ma mea gaosi, o le mea e tetee ai i le avega 100l / M2, o suʻega faʻapitoa na faia e le Mal-C, na faʻaalia ai maualuga i le 170L / m2. E mafai ona e tosoina le vai e ala i se tulaga faʻalavelave faʻafuaseʻi e ala i se pu mo le lamepa (pe a fai o le taualuga (pe a fai o le faʻamalosia) poʻo le a le mea e tatau ona faʻaoʻo ai Ioe, o le a manaʻomia le valaʻauina o se fomaʻi faʻapitoa). O le uafu mago e faʻamafanafana, ma o le faʻauiga atoa toe faʻaleleia lona feteʻenaʻiga.

O le lelavati a le PVC ata e le o le le mautonu ai, i le vevela o lalo ifo o 0s., o mea e tupu ma le maaleale, e amata ona malepelepe i le vevela lalo -40сs. O le mea lea, afai e te faʻapipiʻiina le tufuga o le ogatotonu i totonu o se atunuʻu fale e aunoa ma le tumau taumalulu o le taʻavale, taumafai: taumafai e aua neʻi patipati le faitotoʻa ma mea e le taufetuli ai le vaalele.

O le Lusia Maketi, e tele naua le tele o soʻoga o loʻo faia i le pvc: Pararistov, canter bives, gronces), dentem) Polyester Fabric Obrics e maua e le tasi le kamupani, Swiss Pupeso.

O le faʻavaeina o fua faatatau i le mamanu o le taualuga mai le PVC o loʻo i totonu o tagata gaosi oloa e leai. Pe a vevela i luga 65с, o le susulu o mea, ma e faʻateʻia ai, o lenei meatotino o le a faʻaaogaina ai le faʻaʻele papa.

O fausaga e mafai ona ese mai o faʻapipiʻi ma le metotia o le tosoina o le tapota (atigipusa ma leai, corm, chord ma cam). I le tala faasolitulafono a Harpoon (Cariristool, Caric Ariir, Decomrat, Gotenzo, Newszo, o Newszo), o le tautalaga o le potu minus 10-15%. I tulaga e tatau ai, Harpoon e vaevaeina i pito o le sauniaina o le tumau. Faatasi ai ma se faʻatauga metotia, e le manaʻomia fua fua, o le oloa na tuʻuina atu i le nofoaga, vevela e oʻo atu i le 70s ma snap i totonu o le basutte.

E mafai ona faʻapipiʻiina faʻailoga i potu o le eseese o le faʻatulagaina, fausia le tele-maualuga fausaga, tagata ma togavao.

O le taualuga e faia o le polyester clipso Clips e faaulu mai i le potu vevela. Valivali, faʻatusatusa i ata tifaga, faia pe a uma ona faʻapipiʻiina. O le ie, o se mea leaga-solia mea ma e le fefe i le leaga o le vevela, ae le mafai ona fausia le tau o se lavelave foliga i ai.

O le mea sili ona maualalo i luga o loʻo mafai ona faʻapipiʻi i le pito i luga o le pito i lalo mai le faʻavae, o le 0.5-3cm (e faʻalagolago i le spetener system).

A faʻauʻuina i le faʻamalosi o le fausaga i totonu o le fatu-i le moli, o moli uma (masani ona tuʻu i totonu o le taʻele o le taʻele i le taʻele. mama. E mafai ona e faʻaogaina ni moli ma se agavaʻa o le 60W (incindandintnunt lamepa) ma luga atu i le 35W (halosen). Ina ia faʻatulaga ni faʻamatalaga o le malosi tele, faʻaopopo le fesoʻotaʻiga vevela e manaʻomia i le va o le moli o le moli ma le vaalele o le taualuga, a leai o le ata ua na o le vai.

O le tau o le ufiufi o le ufiufi e mai le $ 30 mo le 1m2, e aofia ai le faʻapipiʻiina, ma le i ai o le tele o nofoaga e faʻateleina ai le aofaʻi e oʻo atu i le $ 80s1M2.

O tagata faatonu faafetai i le kamupani "Dupris", "teuteu", "ka nouiree", "Mal-Cepenect IGor Bobenko

Faitau atili