Susulu o le la

Anonim

Faʻataʻitaʻiga poloketi umukuka ma se vaega o 8.1 m2 i se potu-potu fale o le "nofoaga o le taulaga".

Susulu o le la 13809_1

Susulu o le la
Tagata nofomau 14-fale teu fale-olo ma nofofua, lua-ma tolu-potu potu. I fafo o le puipui-piliki, 510m mafiafia; O le lotoifale 200-millimetter gyptum sima. O vaega o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina (80mm), overlapping, tele-faamafanafana panels ma le mafiafia o le 220mm. Taualuga maualuga - 2.7 m. HELEGH o le ogatotonu o le vai. Ventaila i totonu o le umukuka ma i le faletaele - masani tele. Malulu ma vevela vai tautua mai le taulaga

Susulu o le la
O le paepae o le Kimpn Goldet foliga sili lea foliga mai e feteʻenaʻi ma le tino o le papa "maa o le potu potu, toetoe lava uma le faletaele ma faleuila ma faleuila e lilo ai. Nofoaga ua maua i nofoaga, i le faʻaaogaina o metotia eseese. O lea la, o le umukuka "vavaeeseina" mai le potu malolo na sosoo ai ma le fesoasoani a se pa ma foloa i le faataʻitaʻiga pogisa.

O le umukuka o le siʻosiʻomaga e aofia ai se nofoaga meafale ma se pa puipui o loʻo siʻomia e nofoa maualuga. O le mea taua o le itu o lenei sone, pei ona masani ona tupu, e fesoʻotaʻi tuusaʻo i le mamanu o le fale mautotogi atoa. O papae papae umukuka e faigofie ona faigofie geometric foliga i le itu i totonu o mea i totonu, ma le laulau pito i lalo o le moli moli o le potu malolo.

Susulu o le la
Umukuka fuafuaga
Susulu o le la
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Susulu o le la
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Susulu o le la 13809_7

Matamata i luga

Faitau atili