Vai aoga e onana

Anonim

Filifilia o se nofoaga mo se vaieli i luga o se taupulepulega, o le taimi saʻo mo le eliina o le tino, faʻatonutonuina o le decives design - faʻaalia ai fautuaga e maua ai se fomaʻi i lenei nofoaga.

Vai aoga e onana 13830_1

Vai aoga e onana

Vai aoga e onana
O le faʻamalosiʻau o le faʻamalosi o loʻo aumai i le nofoaga o loʻo i fafo o le tino o le taʻavale i luga o laina ma ofi i totonu o le laina ina ia mafai ona latou faʻasolo ai
Vai aoga e onana
Gate masini, ma le fesoasoani a le tagata faigaluega o loʻo tulaʻi i le vaieli ma le tagata faigaluega ua tuʻu i lalo ma ua filifilia le eleele.
Vai aoga e onana
O le mama pito i luga e teuteuina i se fale laupapa mai luga o ogalaau. E fesoʻotaʻi i le tasi le isi ogalaau ogalaau ma se lanu enaena, o pu o loʻo tosoina i lalo o le punou
Vai aoga e onana
O le vevela-laupapa laupapa laupapa o le cylindrical form ua pupuni i pu ma se samala
Vai aoga e onana
Ina ua maeʻa le faʻapotopotoga, o le ogalaau tapuni ua faʻailoaina e chainsaw. I luga o le ulu o le ulu o loʻo faʻatulaga i le amataga, o le duplex "fale" ma se faitotoʻa i totonu
Vai aoga e onana
Faʻapolofesa Dialging e faʻatautaia ni auala ma se fofo ma le faʻaopoopoina o le suavai tioata

O le suʻeina o vai ma le eli eseese e valaʻaulia polofesa, e ui lava i le manaʻo mo la latou galuega, laiti. E faigofie le mafuaaga: Mo vaieli, e leai se vai, e leai se tasi e totogi. O nisi mea lilo o latou manatu na malilie e tatala ai le tatou faʻapitoa, eliina sili atu nai lo le selau lelei. I fautuaga e tatau ona faʻalogo.

Lelei pe manuia?

O le pule o le fale o le lumanai ma le togafiti e taua tele e filifili ai pe fia le vai o ia ma lona aiga o le a faaaluina i aso uma. E fuafua lava i lenei, a o filifilia le vaieli pe tatau ona tanu lelei. O le mea moni lava o le fua o le speft ua faʻatapulaʻaina i lana mamanu ma le mamafa o le vai, a o le loloto o le loloto o le foaʻiina o le vai i le tele o taimi. Afai e le sili atu le fua o le auala i aso uma e oʻo atu i le 3M3, e mafai lava ona faia le vaieli. Afai o le poronition o le 2 m3 / h i le taimi o le taimi o le aso o totoe o le aso laititi, o le lelei foi e fetaui lelei, ae o le vai mai ia te masani ona tuli. Afai o le taumafaina o le 3-4m3 / h ma sili atu, lea e faia i totonu o nofoaga faʻaonapo nei ma le atinaʻeina o laufanua o vao, vai taele, e le mafai ona faia se vaipuna.

O le tau o le eliina o le lelei o le ogatotonu o le ogatotonu o le loloto (10 mama) ma viliina lelei i le oneone eleele ma le loloto o le 30m 1000). Ae o le isi suʻesuʻega o le vaieli e matua taugofie lava. Afai o le vaieli ua gaoia, o lona faʻamamaina i le tele o taimi nai lo le faʻapena ona tupu i le vaieli. O galuega ia i le vaie tatau e tatau ona faia uma 3-4 tausaga ma mamao ese mai i soo se mea. O le tusi tusi i luga o le maualuga-lelei lelei mama o le 50 tausaga, ae o le uamea creveng konns toilalo. Toe faaleleia mama e mafai, ma i le vaieli pe a toe mafai ona suia le paipa o le cupet pe e toe viliina. O le ono i ai i le vaieli, o loʻo faʻagaioia e le mafai ona mou atu vai, maualalo ifo nai lo le le lelei lelei. Mulimuli ane, o le tau o mama lelei, o le le mafai ona televave i totonu o le pamu o le pamu "vodieta" (Lusia) pe "URQIIDIS GARED pamp (Greadlos, Siamani , SPAY; EBAR, Iapani; Webtrol, ISA, US, ma le e pei) o le faʻamamaina ma lelei. O le lelei o le vaieli e mafai ona faigata mo le taumalulu, e aunoa ma le fefe mo le tulaga o fesootaiga. Ava le filifilia o se nofoaga mo le lelei o le galuega mo le tusiata.

Tulaga po o le mama?

Taimi, ina ua faʻamalosia e le Rusia i latou o loʻo faʻamalosia puipui o vaieli ma le kakaina, ua leva ona pasia. O soʻoga o mama ma o le tekonolosi pu i totonu o puipui (o latou lua) pe a uma le ulufale i le vai lelei e latalata mai i totonu ma le faʻaopoopoga o le tioata vai. O le iʻuga o se maufaatuatuaina o le fatufatu mamanu lea e mafai ona taofia ai le suavai vai i le vaieli.

O le tele o mama e masani ona 700-750kg. E masani lava, o la latou faʻaoʻo atu i le togafiti o loʻo faʻatinoina e kamupani faʻapitoa na tuʻuina atu i luga o masini. E le fautuaina le aveina ma tuʻufaʻatasia mama. O le sili ona lauiloa o le filifiliga ma se lapoa i totonu o le 1m ma le maualuga o le 90cm. O loo i ai pea se mama ma se lapoa o le 80 cm ma le maualuga o le 1m. O le mama muamua e sili atu ona e faigofie ai ona eli fanua i totonu. O le vai tele lea e potopoto i le agavaʻa o le lapoa lapoa.

O le mea autu o le vai saili o le vai o loʻo i le itu taumatau o le uaea ("faʻavaʻa") mai le le-manogi uʻamea ('apamemea, o le vine. O le suʻesuʻega o le upega tafaʻilagi mo le i ai o le vai o le vai e amata i le fuafuaina o le ala o le ulufale o le arequir. "Lozwaduets", faigofie ona oomiina le toʻotoʻo o le "faʻavao" ma le lima agai i luga o le upega tafailagi i itu eseese. O le "faʻavaʻa" tali i le vai e pei ona taua i le alatoto o le alatoto e pei o le lata mai e faʻaalia ai le itu o le vai i le taimi nei. O le faʻavaʻa e masani lava ona suia i le vai. Mamafa le poto masani o tagata o tagata o tagata. O se taumafaiga manuia o le 97 (!)%. Faʻatasi ai le maualuga o le faʻaleagaina ua faʻatulaga. Ona ulufale mai lea o le vai saili le tausiga mai le isi itu e maua ai le sili ona malosi. O lea la, e tatau ona iloa le nofoaga o le lumanai lelei. O le fisiki e leʻi faʻamatalaina pea le "Vine Pheanomenson (" faʻavaʻa ")." I le taimi lava e tasi, o saienitisi e le o iloiloina le "Lossas" Savilitans ma na mafai ona mauaina a latou auaunaga. E mafai lava ona taʻu le mea moni: O le bioderared biodergy o le tino o le tagata o le atoatoa atoatoa ma aʻoaʻoina tagata e mafai ona faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga aoga.

Masini po o le tagata?

Masini mo le eliina lelei o ata masani, ioe. Ae, muamua lava, ua naʻo latou i fale tetele e le fesuiaʻi mo mea laiti "mea laiti". Lua, o i latou o ni auala. Lona tolu, o le tuuga a so o se taʻavale i le nofoaga e aofia ai le faʻaumatiaga o a togavao, pa ma le tele o isi faʻafitauli. O lea, o le "tama matua o tama matua", o le avea o se tulafono, e sili.

O le diago e masani lava i totonu o le mama. A o faʻataʻitaʻia mama, o mama i lalo o lo latou lava mamafa o alu i le eleele ma o loʻo faʻateleina ai. E taua le ulu o le e lua e ulufale ai i le eleele. Ole mamao e fetuunai ai le gaoioi o le ata o le a faigofie. E faia lea i le scrap, o loʻo faʻaofi i totonu o le koluse-o le tekinolosi pu o mama, faʻatagaina latou e faʻasaga atu i mea eseese e oʻo i isi vaega. O mea leaga, ina ua faʻapipiʻiina le mama mago i le ata puʻe, ua faʻaaoga e Jack e faʻamatuʻu. O le saʻo o mama o loʻo faʻamaonia e vaʻaia, e tusa ma o latou tulaga e faʻatatau i le uaea. O le masani na manatu o se eseʻesega i le 40 cm, lea e mafai ona e tuʻuina i lalo o le pakete i luga. O le eleele e faʻamatuʻuina atu e ala i paketi, faʻaaogaina ai le faitotoʻa muamua. Meafaigaluega, i le ese mai, ae le faigofie: O le uaea ma se faʻapitoa o le suʻiina o le mamafa o le tele o le mamafa o le mamafa o le 2.5 tone o loʻo faia o le faʻaeʻeina o le 2.5. E aveese ai maa mai le eleele, o se pupuu o lomik ua faaaogaina. O le moli agai i luga i le sefululima mama o se mea masani, sili atu ona apalai i le pito o le taualuga o le moli.

O le le eli o loʻo faia i le vaitau o le mafanafana ma le matutu pe a o le ea vevela o le 10-30c. O le vevela o le lalolagi i le loloto o le 3M ma lalo e le sili atu i le 5-10 ° i, o le faʻanoanoa e maualuga. O le ea e fesuiaʻi i le vaieli o loʻo faia ona o le gaoioi o paketi ua fausia ai le vorteffem tafe, o lea e i ai se mea e manava ai.

Afai o le eleele e mamana (oneone, susu mama lava), e tolu mama e faaputuputu mo le suia o le brigade. E pei ona faʻamoemoeina i le eleele, ua faʻaitiitia le saoasaoa. E manino pe aisea o le tau o le faʻapipiʻiina o le muamua sefulu mama i le tasi vaetolu e maualalo ifo nai lo le isi sefulu, ma toeitiiti lua mea e tolu. E sili ona faigata ile pasi atu o nofoaga papa. I le atavali, feai ma le tulai o maa, tagata tausi manu o ese ma sili atu. O le tusitala o nei laina na iloa ai le auala i le eliina o le eliina lelei, na aveesea ai le aufaigaluega mai le eleele i le tasi ma le afa o na mea e maua ai le 7Keg. Digger o le leona o le leona o le leona tuʻu se faʻamaumauga, o le tausiga o le maa tele na o le 130kg i luga. O ia foi na ia mauaina foi se faʻamaumauga le amanaia o le loloto o le vaieli: 32 mama (29m), e sili atu i le maualuga o le fale-tala o le tala!

Oneone po omea?

Mafai le "Lozwaden" valoia le loloto o le vaieli? Ma se tulaga o le ono ono mafai, ioe. O le Lev na o le vaega na faia ma le sao o le "Plus-Minsus tasi mama." O le Oka, sa na avea ma Mafuaʻaga e Feliaina Lenei Tala, na ia "Maua le tele o le ulu, lea na afio ai i le vai i le amataga o le ulu.

Nofofua "faʻavaʻa" Ua maua e le faʻapitoa vai, ae o lona latalata mai i le gasologa o le eliina o loʻo fuafuaina e isi foliga. Luma le laina, i luga o le osofaʻiga o meaola laiti, lea e matauina i le tulaga o le lalagaina o laʻau i le lalolagi, ma afai o le oneone o loʻo i le faʻasologa o lona susu. Ma le isi, o le dia e lafo i le suiga o le vevela: pe a agai i le vai i le vaieli, e matua malulu lava nai lo o tikeri. Ina ia silafia le a le ituaiga eleele o le a muta pe a fai o le vai e 'ai, e le mafai foi ona iloa e le Matai sili ona lauiloa. E ui i lea, e mafai ona ou lagonaina le mea, e faʻalagolago lava i le palapala, e faʻatatau i le vai e tumau i le palaka, le lelei gaosiga e tatau. Afai o loo i ai i le oneone, o le a le sili atu le 1.5 m. E le talafeagai le loloto o le loloto, aua ua tolopoina le lua oneone oneone. Ae o le faatumuina lelei o mea lelei o le mea e anapogi ai: Suavai e ala i le pamu taunuu i luma o ona mata. Afai o le vai foliga mai i le tafailagi, ua tumu lemu le lelei. O le eleele laʻau ua filifilia seia mafai ona aveesea ma le vai. O le ulutala o le iliili e le manaʻomia mo le pito i lalo, aua vave pe mulimuli ane o le a aofia ai le vaega o Il. Vai i le omea vaega o loo oso i le 3, 5 ma e oo lava i le 7 mama. A oso mai le pamu i fafo vai, aua le faʻatumuina o se vaieli lelei, e uiga i le taimi lava e tasi o le a manaʻomia.

Gate po o le pamu?

O le a le auala e siitia ai vai mai le vaiputa, e foia lona pule. E na ona matou matauina o le leai o se eletise, matou te le faʻaaogaina le pamu. Afai e mafai ona faʻatau e le mana o meatotino i fale, e tatau ona faʻatau e le vaipuna se tamai eletise eletise. O tagata e ona o vaipuna i ia tulaga ei ai se leleiga: Ua latou maua le avanoa e sisii ai le vai i se pakete ma le fesoasoani a le faitotoa.

O lenei liligi masini o se vaega o le ola maloloina. Le "fale" ma le taualuga e lua, ma le kesi, faitotoʻa, faitotoʻa i totonu ma le 'au i fafo. Sa faia le pou o le taualuga, o faitotoʻa o faitotoʻa e faʻapefea ona tuʻuina atu le pakete i le pakete lelei i luga o le uaea ma siʻitia. O le mama sa tatalaina le mama e foliga lelei tele, o le tele o tagata o loʻo lagolagoina lona maa - "menu", piliki poʻo le faʻasoaina o se mea teuteu ai le kapeti. E i ai le isi, "Roma" auala o mamanuina o le vaieli. O le mama e mafai ona teuteuina i se tasi o metotia i luga, ma mai luga ae ua tapunia ma lua simini singing. Gate ma pamu o taualuga o loʻo faʻaalia i luga o le lelei i le tele o laupapa laupapa lagolago. Ua mafai ona faʻaaogaina le taualuga o le taualuga e faʻaaoga ai le paʻu o le afu, vaivai le paʻu, apamemea poʻo le faigofie ma le taugofie ma le taugofie le taualuga uʻamea. O ulu o le ituaiga o faitotoʻa o faitotoʻa e tatau ona ofi malosi i le tasi ma le isi ina ia aloese ai mai le paʻu o le timu ma le vai liusuavai.

Avanoa i le va o le lelei e tatau ona faaauupegaina. I le taimi muamua, o le avanoa e tumau pea le va o mama ma le lalolagi, lea e ala i le faʻamutaina o le paʻu o le eleele solo. I le tausaga talu ona amata le faʻagaioiga o le vaieli, lava ua fautuaina le faia o se pamupati. I lenei taimi, e mafai e mama ona mama ona paʻu laʻititi i le eleele ma le fanua o loʻo nonofo ai latou ma faʻafitauli. E tupu Alten mai le mama i le loloto o le Bayonet Bhoven ua filifilia e le lalolagi. O le iʻuga e tumu i se lelei o le sili ona fufusi omea, lea e faʻapipiʻiina e se laupapa laupapa. I luga o le tapuni e mafai ona e tuʻuina le auala paʻu, fai se malologa mai le fausaga o le sima poʻo se mea e sili ona teuteu.

O faatonu faafetai le leona plusyad mo fesoasoani i le tapenaina o le tusitusiga.

Faitau atili