Fale e pei

Anonim

O le taumafanafana o le taimi lava lea ou te manaʻo ai ou te fufuluina i lalo o le jet o le malu (ae le malulu!) Vai. Vaʻaiga lautele o le vai vevela vevela mo fale mautotogi ma fale.

Fale e pei 14019_1

Fale e pei
Steerebel Eltroron.
Fale e pei
E le faigofie le mauaina o le masani ai ma le matagofie o le aoga ma le matagofie. Ae o le avanoa e maua ai lenei maketi i ona po nei e maua ai le sauaina
Fale e pei
LH tafe vai vai mai le tcl ma vai taele
Fale e pei
Merloni temossanita.
Fale e pei
Varllant.

O le faʻaputuputu o le vai vevela o le tamaoaiga vasega e faʻatonutonuina e le tasi le aufa

Fale e pei
Tafe tafega vai deter de 24100 mai SIEMENS
Fale e pei
Steerebel Eltroron.

Faaputuputu o le fola vai vai

Fale e pei
Steerebel Eltroron.

O le tafega o le vai o le papupuni ma fetaui lelei i totonu o le toetoe lava o soo se faletaele

Fale e pei
Selemen.

O le vai tafe e vevela i le sipela o le afua ai o elemene e talafeagai mo le vai ma le maualuga malosi - helix pe a fufulu mai ia te ia lava. O loʻo faataatitia i vaega faʻapitoa o auala o auala "o loʻo faia ai le possik

Fale e pei
O le tafega o le vai vevela ua pa
Fale e pei
IMAA.

O le faʻaputuputu o le vai o loʻo i ai i le sami e taulaʻi i le pamu o le faletaele

Fale e pei
Faaputu le 10-lita uili-10b sterter mai le wester

Fale e pei

Fale e pei
Tafeina vai vevela mai "Evan" o le a talafeagai mo le faʻamafanafana o le vai i le vaitaʻele
Fale e pei
Faʻaputuputu vai o le vai o le DT-65 mai le Deker Dokum
Fale e pei
Ariston SG100 CUMULAVIVER SOVER SHOTH
Fale e pei
O le Wester Wws80 Faʻaputuga Faʻatagaina o loʻo i ai le Tfelon Coating Tank
Fale e pei
Vai vevela o le sologaina o le matagaluega ma le tulaga faalauaitele

Fale e pei

Fale e pei
O le numera numera o faʻagaioiga o gaioiga o loʻo aliali mai i le faaeletoroni o le vai vevela
Fale e pei
Steerebel Eltroron.

Faapipiiina o le "matuia" vai vevela e tatau ona talitonuina se polofesa

Fale e pei

Fale e pei
I le faʻaputuputu o le SV o le sv faasologa mai Baxi, o se lapoʻa tele e faʻafaigofie le faʻafaigofieina o le tane tane i totonu
Fale e pei
O le tafe o le vai o le vai mai le polaris ma le ono mafai ona suia "crane-taele"
Fale e pei
Nofoaga Puipuiga mo Tapunia Pevn: 1 - Finally ma Siphoon mo Apthon mo Apon; 2- Faʻatolosi alato; 3-siaki alatoto; 4- mamafa e faʻaititia
Fale e pei
DHC / DHC u tafe sterter dhc / DHC u mai strazon eltroron
Fale e pei
I fafo atu o Artedoor vai vevela mo 150 lita ma stanless Steel Tank
Fale e pei
Steerebel Eltroron.

Natia i totonu o le kapeneta i lalo o le umukuka sink stock stare scater meter "taimi uma!" o le a avatua ia te oe i le vai vevela, naʻo le a mou atu mai le vai

Fale e pei

Fale e pei
Fxt.

Tuu le vai vevela e mafai ona i lalo o le magoto

Fale e pei
Aczzur nozzle faʻatonutonu le tafe vai i le pito i lalo o le tane (Polaris)
Fale e pei
O le faʻaputuputu o le vai o le vai o le prosaston e 13l ma le fausia-i le palu ma le taʻele o le taʻele
Fale e pei
Polaris.
Fale e pei
Ariston.

E le gata i le cylinderindrical ma rectangalar vai vevela, e iai foi le ova

Fale e pei

Fale e pei
Spiral e sefulu i totonu o le vai-heaters mai strazel helron, pe a faʻalauteleina le faʻalauteleina i le tolu itu ma o se iʻuga, "lulu" ia lava
Fale e pei
Busils. Ole tele lea o avetaavale mo le tatalaina. Suavai vevela i luga i se tulaga o le vevela i le laina mai le 30 i le 100 ° C. O le vevela e le lagolagoina, i ai puipuiga ma le aofia ai le aofia ai le vai
Fale e pei
Puʻupuʻu tafe vai vai mai le iunite

Fale e pei

Fale e pei
Tatala-ituaiga avetaavale manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa. O loʻo faʻatau atu eseʻese pe i se seti
Fale e pei
Steerebel Eltroron.

O le ma mafaufau loloto o le vai o le vai o le vai o le vai e mafai ai ona e aumaia i totonu toetoe o isi i totonu.

E manino lava o le taimi lelei lava pe a ou fia faanatinati i lalo o le vaalele o le malu (ae le malulu!) Vai, a itiiti mai i le aso. Peitai o le taimi lea e fautuaina ai e tagata o le taulaga se osofaʻiga masani lava ma le motusia o le vai vevela.

Leai se vai vevela - ma tagi foi: O le ae feoti oe pe a e manaʻo e fufulu ipu. Na o lenei osofaiga o lenei na mafua ai ona matou i fafo, matou te amata mai ona suʻea se auala e faamafanafana ai le vai. E mafai, o le mea moni, faia i le taimi i totonu o le maso i totonu o le maso. Ma, faʻatoʻilaloina ma susunuina, ave i fafo o le umukuka i le faletaele ma tua. Ae, o ni nai taimi, tatou te manatua ei ai le televave atoatoa ma faigofie ona faʻaaoga le vai vevela.

Maketi o le fale vai vai

Fale e pei
O le fola vai o le platinum mai le Aristson ma le malosi o le 6kw (380v) o loo vevela 300 lita o le vai i le 2.5 h. Ua le manaʻomia se tapiʻe o le Stebeled Steel. O le kamupani na avatu ia te ia se faamaoniga o le 7 tausaga o le a mafai ona faʻatulagaina: I la matou toe iloiloga o le a naʻo le faʻaaogaina o tagata eletise (Eun). E le gata i lea, matou te le okaina le auala e faʻatumauina ai le vai vevela i lenei lomiga, matou te faʻailoa atu ia te oe e suʻe i le falemai "). E naʻo le matou talanoa e uiga i le laititi, so-taʻua o le vai vevela o le vai vevela, o loʻo faʻaaogaina ai le vai vevela i le tasi, maualuga lua itu o le vai taumafa. O le ala eletise i o matou taimi o se tasi o ituaiga sili ona taugata o le "suauu", ae o loʻo i totonu o potu uma ma toetoe lava o le fale uma o le atunuʻu. O le mea e i ai i le lava o loʻo i ai i le tele o lo tatou malosi (matou o lona uiga o lenei auala e sili ai ona fetaui le vai ia te oe ma le otometi o le faʻamafanafana, ma e faʻatautaia ai le sosaiete.

Orn o loʻo ofoina mai uma e lauiloa uma ae le o le lauiloa-lauiloa kamupani, fafo ma atunuʻu. I le aotelega, e sili atu nai lo le 20 kamupani i lenei maketi, o isi taʻitasi na o loʻo aumaia le seleselega o le seleselega, ma ua i ai nei ma le faʻailoga! Na o le telefoni i le sili gaosi oloa. O le tumutumu tele lea, sallant, o le vaelela, o Siemens ma le fuata (Siamani), porolas (Unith), Osko Vasco (Norsin). Tau feololo i le lautele lautele - mai le 1000 rubles. Tusa o le 2000.

O le Hownel Water Heat e faia e vaevae i ni vaega se lua: tafe ma faaputuputu (malosi). Soda itu, o i latou o se sikuea tutusa poʻo le conliqrical container, i totonu lea o le pulou pulou o lo o nana, ma o le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo o loʻo i luga o le laulau. Itu mautu, e le faʻapena: faʻamaumauga o le vai 'ava foʻi' eseʻese, ona o le fagu vai vevela (mai le mea ma le igoa), o le fugalaʻau sili atu ona manino. Ae o le eseʻesega autu o loʻo i le auala o le faʻamamaina ma le faʻaaogaina o le mana.

Tafeina vai meaai

O le tafe eletise eletise (pevn) ua mamanuina e vave faʻateleina le vevela i le auala o le tafe o le vevela e ala i le vevela o le vevela - o loʻo fufulu ai le tele o le vevela). Aua neʻi i ai ni atigipusa mo le teuina o vai vevela. O le manaʻoga manaʻomia mo le latou faʻagaioiga o le i ai o le malulu vai sapalai (o le faʻamafanafana o elemene ua faʻaliliuina i le vevela maualuga ma e tatau ona malupuipuia). O le faʻataʻitaʻiga faigofie o lena nofoaga na faʻatau atu i le Soviet taimi e faʻapipiʻi ai le masini i le crane o le paluga ma se paʻu o loʻo i ai o loʻo soifua ai.).

Mamanuina o le vevela

I le mataupu faavae, o le masini e aofia ai se tele o le tele o le tele o se tamai voluma ma pu (sili atu tonu, fetaui lelei, fufulu elemene faʻapipiʻiina i totonu, fufulu le vai ma vevela. O mea o le flask ma le suamalie o elemene e mafai ona sili ona eseese.

O le ofisa o Evan o vasega uma lava: O le flask e faia i le 4mmm mafiafia steel ma ua faaauupegaina i le afsi-poroter-polemer tapting mai totonu ma fafo. Faʻaaogaina le sefulu mai le Dermowatt (Merloni, Italia popolega), faia o Shinless Steel. Iza lenei "faigofie" o le punaoa o le faifai pea taotoga o 100,000 itula, mautinoa e le tagata gaosi.

Tatala le tapuni o le "faigofie" vai o le kamupani polaris, o le ae vaʻai i le fuʻa mai le mea e tutusa ma palasitika. O le mea moni, o le flask, o le mea moni, e le o le palasitika, e faia o se mea faʻapitoa faʻapitoa (se mea e pei o clamiracs clamics ma faʻamalosia). Totonu o ia lava o sipuni o loo i ai le sefulu ma se 'apamemea fusuaga, e tusa ma le kamupani, e sili atu nai lo le masani ai.

Ariston, na avea Sorthebel Yelron ma Aunoa ma le fuata mo latou vai oona na o le apamemea. O le flask ma le faʻamalosi tino i le 20thm. Totonu o le seti 1 (i sili atu aga masani ai - mai le 2 i le 4) o se 'apamemea tonner ma ola umi, ma mafanafana vai vave. Ustiebeel WTTron, o le tan e i ai se foliga le masani ai, e faia i le ituaiga o le tautotogo. Mo le a? E talitonu tagata atamamai o tagata atamamai, e faʻalautele pe a vevela (o le gaioiga o loʻo i luga o le faʻaupuga, siʻosiʻomaga ma sipirals), o le afu o ia lava.

O le le masani ai foliga e iloga e se flask i ni fulufulu tasi e fa i le fa falai - Selemen, o Seleman, Statesm, Stroeck Wronton and Callabel. E moni, o le flak e mafai ona valaauina i le tele o le teʻa, o se lapoa mafolafola "pusa" faʻatasi ai ma pito lapotopoto e faʻamalosia ai polymer. O le suavai na tuleia i totonu o le Zigzag, o fea le vai agai i luga. O vaega o fesoʻotaʻiga lapopoʻa o loʻo faʻapipiʻiina i luga o auala o le auala, lea, pe a tufatufa atu ia i latou, o loʻo faʻailoga nei lava i le fufuluina puipui oa latou vai. O le mea o tagata o fuga mai mea uma e gaosia e le o lona uiga e le o faailoaina. Vai vevela o lenei ituaiga e le sili ona fetaui lelei mo le vai ma le maualuga malosi (ae le o le loloto) - o se mea e maua ai, e lata mai, e leai se totogi, e lata mai, e lata mai, e leai se totogi, e lata mai, e pei ona taua, e pei ona taua, e pei ona taua, e pei ona taua, e pei ona taua.

E masani ona tuulafoaʻi e Siemenses le flask ma maua ai le sami i le vai ma se vaega o le copirale o loʻo faʻaputu le tapper i fafo. Luga o lenei faagaebe ma tafe vai. Sefulu na mautofi i pa o le ie, ma ua lata mai le vai mai ia i latou. E tusa ai ma le Faapitoa o le Kamupani, ia o se ata muamua, aveese le tuusaʻo fesoʻotaʻiga o le vai ma le vevela, ma le lona tolu, ua aveese ai le tonist o fua i le pi.

Pavn pulega

Tatou amata i le mea moni o le vai mafanafana uma o le vai ia i latou i se numera o tikeri o tikeri. O lenei mea e faʻalagolago e naʻo le mana o le manufealoa, peitaʻio lea foi o le tafe, faʻapea foi ma le OsCillations o le sapalai Vaofanua. E mafai ona e aʻafia le taua o le DT i ni auala se lua: Faʻateleina (faaitiitia) o le vaitafe o loʻo tufaina atu i le vai eletise poʻo le faʻateleina). Faʻafefea ona faʻatinoina lelei? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Pevn mai le polaris e faʻatinoina e le 4 fausaga:
  • Aunoa ma faatonutonu i luga o le mataupu. Fetuunaiga o loʻo faʻatinoina e faʻaaoga ai se faʻaopopoga o le faʻaopopoina o le pito i luma o le pevn (faʻataʻitaʻiga VEGA P 3,5kK - $ 36.5);
  • I luga o le fale o loʻo iai se au faatonu tumaʻoti o le vai Duct (faʻataʻitaʻiga VEGA T 3,5KW- $ 40);
  • O le mataupu e tolu-tulaga mana faatonutonu (1; 2 ma 3.5 kw). Fetuunai le tafe - pei o le tulaga muamua (faʻataʻitaʻiga vef s 5,5kw- $ 50);
  • O le au faatonutonu uma e tuu i totonu o fale (Vega TS 5,5kw Model - $ 54).

Tatau ona lapataia o le povn o lenei vasega e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa ma carnes ma le taʻele o nozzles o loʻo sapalaiina i totonu o le pusa - latou te tuʻuina atu le sili sili ona lelei o le vai ma le maualalo o le vai. I se faʻaopopoga, i luga o masini o loʻo i ai i le lua-auala suia "taumalulu" - "taumafanafana" ("taumalulu" - Talu ai o le vevela o le vai e maualalo, "taumafaina i luga).

Faʻafefea ma o fea e faʻapipiʻi ai le vai vevela i totonu o le faletaele?

O le mea muamua e faʻalogo ai o le tikeri o le eletise eletise o le iP masini (IP International Forces Regives e faʻaalia e lua numera).

Muamua numera - puipuiga mai fesoʻotaʻiga poʻo le taumafaina o tino ese o tino:

0- puipuiga ua leai;

9- Filifiliga i faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tele o le tino i luga ma taimi o taimi nei. E leai seisi puipuiga faasaga i le faʻaaogaina o le ulufale atu i nei vaega. Puipuiga mai le pau mai o le 'ea i fafo o le ea ma le lapoa o le itiiti ifo o le 52.5 mm;

2- Tauvaga faasaga i le ono fesoʻotaʻi ma tamatamailima ma vaega o loʻo tuʻuina atu i le taimi nei ma isi itupa i fafo atu o le 12.5 MM;

3- Faʻasalaga i le faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega, uaea poʻo isi tino faʻapena, o le lautele o sili atu 2.5mm.

O le lona lua o le numera

0- puipuiga ua leai;

1- GALUEGA FAATINO MA LE MATAʻUPU O LE SOGENTED SOʻO LE SAMAʻIGA, O LE UIGA I LE MULIMULI I LE MALO;

O le 2-puipuiga mai le vai e pauu pa'ū i luga o le atigi i le tulimanu o le sili atu nai lo le 15 i le faaupuga;

O le 3- puipuiga mai le timu, o le mata o le pau lea o le ulu i luga o le atigi i le tulimanu o le sili atu ma le 60 i le faaupuga;

O le lē tau puipuia mai le amoina o le vai pa'ū i luga o le agamalu o le vai ua vevela i soo se tulimanu;

5- Puipuiga faasaga i le suavai uila na pau mai itu uma.

Tele taimi, o le Shest Shemes IP24 po o le IP25 puipuiga. O lona uiga o le vai e vevela vevela i le uaina IP24 ua puipuia mai le Sposh Splashes. E mafai ona faʻapipiʻiina i le 2-volume sone e faʻatapulaʻaina e se pito i luga o loʻo tamoe i le itu o le taʻele poʻo le pale o le 60 cm mai le tutusa i totonu). O le avodotheater ma le IP25 e puipuia mai i luga o le vai. E mafai ona faʻapipiʻi i le sone 1- Volume faʻatapulaʻaina e se tuʻugamau o loʻo alu i le itu o le taʻele poʻo le pale tallet.

O le sili sili ona malosi (5.5 ma le 7kw), lea e faʻapipiʻi ai le 2than, o le lua-poloka le mana eletise e aliali mai. E faʻatagaina oe e mafai ona faʻatagaina le tasi pe lua le sefulu poʻo le lua i le taimi lava e tasi (Gamma 5.5kw / omega 715 / $ 83-24 mai ai.

Pule i ia masini, o se tulafono, mayderuic. O se ituaiga o le mamafa e faʻamatalaina ai: tau le mafai i totonu o le vai o le vai, o le eccess masini o loʻo faia se tui, i le aluga o le vanu ua liliu i le taimi ). Tapuni laina papipala- fesootaiga matala. Afai e leai ni vai o le vai (a itiiti mai 0.25 poʻo le 0.33atm, faʻalagolago i le gaosiga), o le masini na le mafai ona ki. O le taua o le taua o le duc e taoto i totonu o le 4-4.5l / min.

O faʻafitauli uma o le malosi o le malosi ma le fuafuaina o le vai o le vai i le oloa ua aveeseina i le mauaina o se eletise e faʻatonutonuina ai le eletise (faʻasologa/200 $ 409 i le $ 6-101 Series, DH18-27 faasologa mai stateeld Eltron- mai le $ 405 i le $ 710; u 40 i le 490). O lau faʻaiuga o le setiina lea o le manaʻomia o le vevela ma tatala le crane i le tulaga manaʻomia. O le masini lava ia o le a fetuʻutuʻunaʻi i le faʻamafanafana e tusa ai ma faʻamatalaga o le vevela o le vai o loʻo i ai i le vai o loʻo i ai i le 0.5 ° C, eseese suia le mana. E Faapefea? O le Pevr o loʻo i ai le 5 teʻetia elemene o le mana ese o le mana, ma e filifilia lava e liliu ai, tasi pe sili atu, ma e aofia ai tonu lava e vevela i lalo ole vai i lalo o lenei gaioiga. O le eletise eletise e aveese ai le pevn ma mai le aafiaga o fesuiaiga o le voltage o le fesootaiga. E moni, o le vai o le vai o le a tau atu e sili atu galuega nai lo le masani ai e $ 200. Tele faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo aliali mai i le mamao faʻatonutonuina o le panel, o le sili atu le tufatufaina mamao le faʻatonutonuina i luga o le mea faigaluega. O le nofoaga maotua mamao e mafai ona saogalemu ma aʻu, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le fale taʻele, tuu le pevn lava ia (ved faʻasologa ma le le-dhc-phc

O le '' '' '' '' ai i le malosi i le 8kw ua taʻua o le aiga ma ona o latou e masani ona nofofua-Vaega. Sili atu le malosi o le pevn - mai le 12 i 27kvt, o tagata gaosi uma na o le tolu-vaega (380v).

Faaputuputu vai vai

O le faʻaputuputu eletise eletise (Nevn) faʻamafanafanaina se aofaiga o le vai ma otometi faʻatumauina lona vevela i le seti tulaga. Galue i luga o le mataupu faavae o tagata vavalo vevela. O se vevela o le faʻaaogaina o le koneteina ma se vevela o elemene (sefulu) totonu ma faʻasaga mai fafo. I le tulaga o le agavaʻa (e masani ona faʻaigoaina Tank), o le Fale o le Hol Water e vaevaeina i masini o laiti (5-15l) ma le tele (16-150l) ma le tele (16-150l) Laititi ma Medium e gaosia e ala i le faʻapipiʻiina, lapoa tele fafo.

Faʻafefea ona e faʻafefeteina?

Fale e pei

E le o se mea lilo e faʻalagolago i le tautua le ola o le vai e faʻalagolago i le lelei o le vai. O le laʻititi o loʻo i ai ni faʻafitauli o le malosi, o le toe umi le masini o le a tumau. O nisi kamupani e masani ona faʻasaina le faʻaaogaina o latou vai sami ma le vai, o le malosi o loʻo sili atu i se aofaiga e sili atu i le faʻaaogaina o faʻatonuga). Puipuia le vai vevela (ma isi mea faʻaalu o masini) mai le fua e tolu e mafai ona e tolu:
  • Aua le sii le vevela o le vevela i luga o le 55-60s- ma le avanoa e eeina ai, ma o le masini o le a sili atu. Peitai e oʻo lava i lea taimi, aʻo leʻi maeʻa le vaitaimi faʻatulagaina, e tatau ona valaʻauina se faʻamaoniaina mo faʻamaoniga e igoa ai se faʻamaoniaina. O le a fuafua le fua faatatau o fua faatatau o fua ma o le a tuʻuina mai ai se vaʻaiga - ma le poto masani atonu e manaʻomia e faʻamama;
  • Faʻapipiʻi se puipuiga faʻamama o le faʻamavaega e faʻavae i luga o le ioni e fesuiaʻi e mafai ona faʻaititia le malosi o le vai. O taimi uma lava o se togafiti malosi, e faʻapipiʻi ai lea e manaʻomia le avea o se nofoaga taua (i se isi auiliiliga e uiga i faiga faamalutaina, e mafai ona e faitauina i le tala ");
  • Faaaogaina se maneta liua o le vai (MPV). O le mea puʻupuʻu lea, o le paipa masani na faia o le Ferromagnetics mea (Steel 20 ma Zinc Coating), i totonu e matua malosi ai le maneta. O lo o faʻapipiʻi i le pito o le vai paipa i le taimi e tasi ma tumau (o le faʻatinoga o le 0.1 i le 0.9m3 / h). Sea mpV, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le kamupani "maneta vai faʻatulagaina" e tau le $ 90.

O tane e mafai ona faia le pevr, ae tele taimi e masani ai ona latou faia i apamemea. O ulugalii e sili atu ona faia mai le uamea e pei ona masani ai ma stingless. Mo le tulaga muamua, o le pito i luga o le lalagaina o le lalagaina o le fusuaga faapitoa perio-leaga. Fai mai o le kamupani lilo o lenei inisiua. E le gata i lea, o le vaitaimi tau avanoa mo le vai e ono faʻamoemoeina ai lona faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Arsion i luga o lona 15- ma le 30-lita pevus ma le "masani" enamel foaʻi 3 tausaga, ma i le titinage-7 tausaga. O tane uamea uamea i soo se ogaumu e le manaʻomia ma o le sili ona tumau. Afai e mafai e le enamel le faʻaletonu o loʻo i ai ni faʻaletonu poʻo se gau ma le sili atu le vevela o le tane, leai se mea e leai se mea e le tupu i le "stanless stal". E le gata i lea, o le "Steinless Steel" Taʻaloga o le faʻaolataga pe a faʻateleina le vai o le moliga. Iinosten (Ariston) ma le aiga ("moni") gaosi tagata gaosi mai le "stanless steel" 7 tausaga le pule. Uiga Polele Poritis Poturales i tane mai le "Stainless Steel" faʻalagolago i le mafiafia o le puipui: 1.58- 4 tausaga, 2MMA.

Masini o le faʻaputuputu o vai vevela

Fale e pei

1- vevela vai aveeseina faagaeetia

2- Puipuia Taugofie

3- Magnesium Andie

4- o le malosi o le fefe

5- Ulufale vai malulu

6- sefulu

7- e totoa

O le tau o le tane e faʻalagolago foi i ona mea ma le faʻauʻuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tane ma se agavaʻa o 80l ma le masani ai e mafai ona tau mai le tagata faʻatau ardiston i le $ 143, ma le "Stainles Steel i le $ 300 . O le eseesega e mafai ona iloa.

O moli moli faʻaaoga i Nevn e tali tutusa ma i latou na faʻaaogaina i totonu o fugalaʻau.

O le a le manaia? O le vai malulu e masani ona sau mai lalo ifo, lea, pei o le tulafono, e i ai le sefulu. Faʻafesoʻotaʻi o ia, o loʻo malu le vaitafe. O le vai vevela, o le soona tele lava o le mafiafia, o lea o le filifiliga o le vai vevela mai le tane vevela e tupu mai i luga. Pe a faʻaalu le vai vevela mai le tane, o lona voluma o loʻo nofo ai le malulu, pei o le faʻapipiʻiina o le vevela pito i luga. Ina ia mafai ona fefiloi le vai vevela ma le malulu, o le mea e tatau ona tafe atu i totonu o le tane. Latou te ausia lea mea i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatonutonu le lapoʻa lapoʻa i le pito i lalo poʻo le faʻaaogaina o le umbrealla ituaiga masini (vaevaeina le pepa e uiga i le ipu ma taʻiala i lalo).

Aisea e taua ai le iloa? Nevn o le tamaʻi tele o loʻo avanoa ma le pito i lalo ma le fesoʻotaʻiga i luga (i le ala, ma tafega vai 'aina). O le mea muamua o loʻo faʻamoemoe mo le faʻapipiʻiina i luga o le fufuluina - faʻafesoʻotaʻi leo o loʻo vaʻai i lalo, ma le pule o le fale o loʻo i le pito i lalo o le masini. O le lona lua na mamanuina e faʻapipiʻi i lalo o le paʻu o le paipa, vaʻai i luga, ma o loʻo iai foi le vaega o le pule i le pito i luga (ina ia aua le punou). Ae "tumau" e tutusa. Muamua, e leai se mataupu, aua le faʻapipiʻi pe a faʻaliliuina paipa i luga, ina ia faigofie ona oʻo atu ia i latou mai ia i latou i le fefiloi! O le sefulu o i luga o le Olo, o le sapalai vai malulu e, ae o le ua maliliu e vevela-lalo. I se tulaga lautele, o le mataua o le vai vevela vai.

ITV ma le avanoa o le "uta" o! Moni, ae le o kamupani uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Mini 5 faʻaopopo vai vai mai le polaris. Osko AFRID mo "Courter" vai Heaters Strieword Etroron Propote e lafo atu se faʻapitoa faʻaiuga o le a faʻapipiʻiina i luga o le masini gaosi).

Faapipiiina o faigata. Sei o tatou amata i le mea moni i le sili ona faigofie vai vevela e faigata tele ona "puʻeina" le manaʻomia o le vevela i le galuega. O le vai i totonu o le crane o loo aliali mai ma le tuai, o le taimi lea e faʻalagolago i le umi o paipa mai le vai vevela i le popo ma le tau o le u. O sea meaai a le vai e fautuaina e tapunia latalata i le mea e mafai ai ona maua i le nofoaga tuufua.

I totonu o le umukuka, o le nofoaga e tatau ona tuʻuina i lalo o le magoto o le a iai i le vaitaimi o afea ai i le fale ma isi mea e le malu ai le vai, na te le faʻamaloloina ona mata. Tasi faletaele (3-3,6M2) e sili atu faigata. O le mea lea, e mafai ai ona faʻapipiʻi le mea o le loia poʻo se taʻavale o loʻo faia, ma le tikeri o le puipuiga ae le maualalo lalo ip25. O le mea sili ona lelei e faʻapipiʻi ai le drive ma le malosi o le sili atu i le 50 lita o le 'tumaʻo a le' upega tafaʻilagi.

Faʻasao le mataupu e faʻapea foi pe o le tele o le tasi o le tele o manatu o le vai o loʻo faʻalagolago i tulaga faʻapitoa. Afai e fealofani manatu o le tasi ma le isi, masalo e aoga. Afai o le mamao (i le fale mautotogi 2 tu), aʻo leʻi faia lea mea, fuafua le tau (o le tau o paipa, o le tau o le galuega). Atonu e sili atu le tamaoaiga (ma sili atu le talafeagai) e faʻamautu ai le lona lua vai vevela.

Pogisa. E mafai ona faia e le palasitika, uamea-palasitika, uamea po o le 'apamemea paipa. Ua le fautuaina le laina fetuutuunai i luga o le rubber. O loʻo i ai se tele o eletise eletise ma i le tulaga o se tulaga i luga o le suavai pai, e matua mafanafana lava o le paʻu o le paʻu. E sili atu le malosi ma sili atu ma sili atu ona aoga.

Afai o le Eyeliner e faia e le uʻamea paipa pe pupuʻu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le palasitika faʻapipiʻi (12-14 rubles). O le a latou puipuia le ono mafai ona faʻaaogaina paipa i paipa i paipa, ma o le tane eletise o le a le aofia ai.

Fale e pei
Faʻaputuputu vai vai mai le "moni" i le lelei ma le mamanu e leai se mea e sili atu i le sili ona faʻatauga o faʻataʻitaʻiga o se tasi itu. O Nevn o loʻo gaosia uma saʻo ma le faalava. Faamasinoina mai ia fua i lona lava foliga pe a faagaoioia. Agai i luga, o le vai malulu o loʻo fefiloi pea ma le vevela, fausia se fesuiaʻiga sone. Sese le bvn e alu i le 10% o le aofaiga. O lona uiga e ala i le tatalaina o le crane o le strated stened o 100l, o le a e maua e tusa o le 90 lita o le vai vevela, pe a tafe ai le malulu), ma i tua o le malulu vai) Boronaltal Nevn fefiloi vai e ave mai le 30 i le 40% o le aofaʻiga atoa - E fia le vevela ma e fia le vai fefiloi, tatou te le mafai ona faʻamoemoeina, i le vertical tane e sili atu. O le a le mea e masani ona faʻatau atu i ai ma le a faʻatau atu, o le a le mafai ona faʻaleagaina le tapolo, e ono mafai ona ogatasi (i lalo o le totonugalemu. Ioe, ma aua le galo e uiga i manatu maoitaga.

Ina ia puipuia le tane mai le leaga i totonu, o se tagata puipui e puipuia ai magnedium magsium rod o lo o tausalaina. O le mea lea o le igoa o le "Taulaga" na faatiga ia te ia lava le malaia o ia, o loʻo taofia ai le leaga o le tane i nofoaga o enamel leaga, o le faʻailoga lea e faʻaleagaina ai le enamel. O le tautua tautua o le Magnesium Andie e faʻalagolago i lona lelei ma tele ma i le taugofie vai vevela e le sili atu nai lo le 1, i tausaga e oʻo mai ai e oʻo mai i le 7 tausaga. Afai o lenei elemene ua leva ona suia i se taimi vave, o le vai vevela o le a tumau mo se taimi umi. E matua faigata lava ona suʻesuʻe le faʻamaoni o le ADONI o le saʻo lea o le AAGE, ma ua fautuaina e le o le tutusa le faʻailo i ai faʻapitoa i le tausaga i le tautua. Faʻataʻitaʻiga ma le faʻaeletise pulea pulea le tulaga o le ANDE o latou lava: O le moli moli na maua le taimi e sui ai. O atinaʻe mulimuli a le kamupani Stateobron ma fale, sa faapipiiina le "faavavau" Aʻude. O Ia lava e le mafai ona 'ai, o le le lelei pole o le punavai o le tumau vootage o le 12V o loʻo fesoʻotaʻi i ai, o le, o electrons e tatau mo le oona o le eletise (cathede puipuiga ).

Nevn e matua malosi lava nai lo le tafe, ma o le a toetoe o tagata nofofua-vaega. Discote - Driverdoor drive 300l, E masani ona latou tolu-vaega.

Vevela faasee

Mo faʻaputuputu vai vevela, lelei tane tane o loʻo taua tele: Faʻafefea e sili atu le aoga, o le le tele o le pito i luga o le malosi. Punou i totonu e mafai ona faʻaaogaina le basalt fiber (moni "), o le tele o tagata gaosi tagata e sili atu ai le vai o le polytarethane O le mafiafia o lona vaega i tamai Nevn ranse mai le 20 i le 30 mm, o le vevela leiloa o le 30s i le aso. O mea taua o Nevns ma le sili atu le aoga o le voluma o le voluma i luga, o le le mafiafia o le lotofaitau e mafai ona aapa atu i le 50 ma e oʻo lava i le 80m, o le mafuaʻaga e le sili atu ai le vevela.

Tapunia ma tatala

E tusa ai ma le Vai e mafai ona faʻatinoina faiga e galue ai le Nevn, o loʻo vaevaeina i latou i tapunia tapunia ma tatala.

Tapunia (omiga) vai vevela I taimi uma omiga mai le auala tele. O le faasoasoaina o le crane ma le mamafa o le vai malulu e sau mai le system e amata ona suia le vai vevela mai le tane. O le malosi o le mamafa o loʻo faʻaaogaina i taulaga. E mafai ona 'aveʻese ni togi oona mai ia i latou.

Ina ia malupuipuia se ave taʻavale, e tatau ona e faʻapipiʻiina se "nofoaga saogalemu", o le a le vaega o le isi vaega o masini:

  • siaki le alatoto (o lea e le toe foʻi le vai vevela i le vai pe a tape le vai);
  • Faaitiitia le alatoto (choke) - toe setiina le mamafa nai lo le masini ua fuafuaina;
  • O le saogalemu o le fale puipuia e faateleina ai le saogalemu o le fale puipuia, pe a ma le 3-4%; O lenei faʻaopopoga e tatau ona tuʻufaʻatasia mai le tane.

Faʻasaga ma faʻaitiitia vasves ua faʻapipiʻiina i luga o le sipeleni paipa. O le alavai mai le auala o le saogalemu e fesoʻotaʻi i le suʻi (ma se paʻu o le jet brown).

O se vaega faʻapitoa e mafai ona tusia mai vaega taʻitoʻatasi, ma e mafai ona faʻatauina ile maeʻa maeʻa. Le seti, fuafua mo le maualuga maualuga o le 6 pa, e $ $ 88, 6-12 pa- 150. E mafai ona sapalaiina ma le vai vevela pe ofoina ese (gauai atu!).

Tatala (leai-leai fua) vai vevela. O le upu "le-perm" e le o se uiga uma o le vai i le tane e le manaʻomia se omiga, ma o le tafe mai le crane ua sasaina e le cravity. O le uiga o le igoa o loʻo taoto i le mea moni o le tane o le masini i le leai o le faʻasoaina o le vai o loʻo i lalo o le mamafa o le fload koluma i totonu. Mo le taotoga, o masini o nei faʻasologa e manaʻomia ai le faʻaititia o le mamafa nai lo le pipili (itiiti ifo nai lo le 1atm). O le iʻuga, e mafai ona latou galulue ma le vai e maua i le pamu ma lelei ma lelei poʻo le kalave o le faʻasao o loʻo iai i luga o le fale. Ona o le maualalo o le faagaoioia omiga, e mafai ona foia se flase totonu, faʻataʻitaʻiga, mai pomonitete, lea ua faʻaititia ai le tau o mea faigaluega. O le tele o le le-faʻamalosi tane e masani ona laiti - 5-10l. I se aotelega, mo fale o le atunuu ma lona lava vai inu, fuafuaina mo ni ote laiti, na latou talafeagai pe a le mafai. I lanu, o masini faapena e sili ona seasea, aua latou te manaʻomia se faʻamalosia o le faʻapipiʻiina o le mamafa o le mamafa.

Mo le tatala-ituaiga vai vevela, o se mea faʻapitoa e manaʻomia, e foliga tutusa lelei ma le masani ai, ae e ese mai le tele o le masini. Muamua, o le sapalaiina o 'au e le lua, ae o le tolu foʻi pei o le paipa, lea o le a tafe atu le vai malulu, le tolu. Faʻalua, o Toluta E laititi se mea uiga ese: o loʻo tuʻufaʻatasia le vai malulu i le vai vevela ma tafega lava i le vevela o le vai vevela ma le malulu o le vai vevela. O le palugalu i le taimi e tasi o se ituaiga o le saogalemu vaega - "Extra" vevela vai (o le iuga o lona lautele lautele) o le a tuʻufaʻatasia e ala i ai. Mea masani lava, naʻo le tasi le itu ole vai e mafai ona fai se masini.

Oe o loʻo avanoa nei ma, tatou fai atu, Universal Scrations e mafai ona galue e tusa ai ma le polokalame o tagata uma o loʻo tatalaina ma tapunia NEVN (faʻataʻitaʻiga Vellant).

Office Nevn

Uma teuina o galuega vevela e tusa ai ma le auala lava e tasi: o le vai o loʻo vevela i le vevela o le vevela, lea o loʻo lagolagoina otometi i le hernap, e pei ona manaʻomia e tape ai le tane. Afai e lelei le malosi o le vevela, o le malosi o le tino mo le vevela o le vai e le sili atu nai lo le 25-lima moli moli. O le saoasaoa o le faʻagasologa o loʻo fuafuaina e le mana o le faʻamafanafana o elemene, o le nevn e masani ona tu i le vaitaimi o le 1.25 i le 2 KW. O le vevela e mafai ona fetuunai i le laina mai le 7 i le 85c. Votteschai mai le dryne, lea e na ona faʻaopopoina se aofaiga o tikeri i le afi o le vai sili, o le taʻavale na faʻamafanafanaina i le paʻu o le eletise. O le tele o Nevn o loʻo faʻaaogaina i se faiga faʻatonutonu e lagolagoina ai le vevela o le 8C i le tane. Tafatouina Nevn (5-15l) o lenei faatinoga, o se tulafono, leai.

Uiga o le tafe vai vevela

Gaosi oloa, aofaʻi o le numera o le tatalaina o faʻasologa / faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga Voltage, c / mana, kw Faatinoga, l / min O le itu, mm. Tau, UU
Polaris 3/46. VEGA P. 3.5 2.8. 1852252585. 36.5
Voga Ts. 5.5 4,4. 1852252585. 65.8
Vallant 3/13 Ved 12. 380/12. I le 10 481240125. 280.
Ved 27 maoti 380/27 Tusa o le 16. 481240114. 690.
MERALALI TORISSION 3/15 O le 70222-Il 7. valu 340225997. 89.
AEE 7022-I USD (Masini) 7. valu 340225997. 221.
Siemen 13/47 DH 05101. 220 / 4.6. 2.5 235114100. 154.
O le 27505. 380/27 13.9. 472236139. 691.
Vaega o iunite 4/13 M3. 220 / 3.5 Seia 3 15020050. 110.
Ude24 400 / 18-24. Seia uma le 14. 46517099. 4300.
Steerebel Eltron 8/30 DHF 18 C. 380/18. 5.7 / 9,2 370200130 304.
DHE 18. 380/18. 6.0 / 10.7 470200138. 705.

O le a le umi o le vai vevela i luga?

E tusa ma le taimi o le vevela e mafai ona fuafuaina e tusa ai ma le faʻafaigofie fua: Ma le mana o le 1kw 860l vai vevela mo le 1c mo le 1C. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 2Kw drive e faʻamafanafanaina ma se agavaʻa o 100 l i le 65 s tusa ma le 3h.

Toeititi lava uma tagata gaosi oloa gaosi oloa ofoina masini ma le eletise (e mafai ona fesoʻotaʻi i le faʻaluaina o le tau o le tau. Mafutaʻi Taase Faaataalo Vaʻaiga o Faʻataʻitaʻiga Faʻagaioiga - Faʻamatalaga i le taimi nei ma na tuʻuina i ai le vevela o le vai, o lona faʻatupe ai .D. O faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga vave o le ki (mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻapitoa faasologa mai le coallant- 2/4 / 6kw). O ia masini o loʻo i ai le maualuga o le malosi o le 3.2 ma e oʻo lava i le 4kw, lea ua ki pe a e kiliki i lenei faʻamau. Maualuga auala latou te le sili atu nai lo le 2 kw. Na faʻaaoga e le Steerebel Eltron le maneta amata e aloese mai le susunuina o le Hermostat ina ia aloese mai le susunuina o fesoʻotaʻiga a le Horrmat. Na foliga mai foi i le le mafai lea i le taimi nei - o le masini e le faigaluega i le po atoa, ma e toetoe lava a saunia le vai (elite faʻataʻitaʻiga mai Ariston).

Ave pe vaai?

O le faʻafitauli muamua e tatau ona foia o nisi o ituaiga e lua o le 'ai o vai vevela e faʻatau ai. E tatau ona e maua e foia mai le fesili o le eletise eletise o lou fale / fale mautotogi. Aisea? Faapitoa O soʻo se masini eletise, o le malosi e sili atu lona maualuga atu nai lo le mana o le eletise eletise eletise, e faʻaalu ai ni faʻafitauli. O le mea lea, muamua o le mea uma, faitalanoa ma ni faʻapitoa a le vai lea o le vai o loʻo mafai ona fesoʻotaʻi ma se uaea i totonu o le fale.

Fale e pei
O le faʻailoga autu o le vai o le vai o le vai mai Lorenzi Vasco Volume 200l i totonu o le Wall-Debray Proces pe a le mafai ona maua le paʻu Ua puʻe nei, pe o le a e faʻatulagaina se vai fofoa o sea mana ma pe fia ni vai ma se isi masini eletise (pe a fai o le tele o vailaʻau o le tino (o le faʻauigaina o vaitafe uma) . I le taimi lava lea e filifili ai pe tatau ona tau ai le malosi o le malosi mai le swoopted, e sui le fata ma se masini faʻafeiloaʻiga ma faʻapipiʻi se masini lava ia.

Afai ei ai se ogaumu eletise i totonu o le fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi, o lea la i lau lafoaia o le maualuga o le 8kw. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le malosi malosi tele i le uaea mo le uafu, ae o nei masini o le a alu ese.

E mafai ai ona faafaigofie le faʻafitauli o le filifiliga, valaʻaulia le au tautua o le kamupani e te manaʻo ai. O se fomaʻi faʻapitoa o le a sailia le tulaga o loʻo iai ma o le a ia faia se fono agavaa, o le a suʻe au tulaga faʻapitoa, ma e leai. Mo se faʻataʻitaʻiga, osko ei ai le call faapea le taua o le 500 rubbles.

Nei ua e filifilia. Mai le faʻaputuputu vai vai mo le umukuka, o se faʻataʻitaʻiga e 10-15 lita e mafai ona talafeagai, ma pe a fai o le ipu o 30 lita (emm - E mafai ona e faia 3,2 kimomo, o le a vave ona televave, ae e faʻasau le Atua e aofia ai se ulo i lenei taimi.

Mo le agaga, o le a e manaʻomia se mea teu meaʻai mo le itiiti ifo ma le 30 lita, peitaʻi e lapoʻa le aiga, o le a tatau ona e mulimuli i le sikoa o le afu i le aso 2-30. O le fufulu e aunoa ma se faasologa, i se aiga o tagata e toalua e sili atu le faʻatuina o Nevn mo 80l, mai le tolu- i le 100 lita. I le aotelega, e sili atu le lelei i le i ai o se tane i le tele e mafai ai.

Afai o le eletise eletise e avanoa i lau lafoaia, ua lava lea e faʻapipiʻi ai le tafega vai vevela, filifili se tasi-isi-ata faʻataʻitaʻiga ma le 8-12 kilomita mo le umukuka ma le 8-12 e taele.

I le ala, o le "filifiliga" o le 'aisa o timuga e le sili atu nai lo se talafatu. Malosiaga tau (ma, o lona uiga o le, tupe) e vevela ai tutusa tutusa o le vai i totonu o masini e masani ona tutusa. Ina ua manaʻomia e le toe faʻaleleia se malosi maualuga tele le mafanafana vave, o drives e laʻititi foʻi, ae latou te faʻamafanafanaina mo se taimi umi.

A filifilia, o le mea moni, e manaʻomia le amanaia le faiga ma fafo o le masini. O le fea gaosi oloa e avatu ai le fiafia, a o latou fai mai, o le pisinisi o le matai. O le mea autu o le tolu tapulaʻa e sili ona malilie i ai: o lau agavaʻa o tupe, o le i ai o se nofoaga mo le faʻapipiʻiina ma le agavaʻa e ulufale ai i lou fale o le eletise.

Uiga o faʻaputuputu vai vai

Gaosi oloa, aofaʻi o le numera o le tatalaina o faʻasologa / faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga Volume, L. Mass, kg. O le itu, mm. Mana, Kwt O le Heatting taimi mai le 20 i le 65c, min Tau, UU
Polaris 5/59. Mini 5 S. lima lima 250380218. 1.5 sefulu ma le ono 72.8.
Mv 180. 180. 42. 5001265. 2.0 315. 347.9
Vallant 8/24. Ven 5. lima 3. 41220218. 2. 10 109.
Taavale 400/4. 400. 523 (c vai) 1265605264. 6. 234 (mai le 10c) 1274.7
Menlonnist 9 / tusa o le 70 Super Glass 10. 10 lima 360254360. 1,2 tolu sefulu 83.
Tai 500. 500. 146 kg 7101870. 6. 280. 1946.
Siemen 12/26 Fai 05702. lima 2.5 460295285. 2,2 7.5 133.
DS 40022. 400. 121. 6501730. 4/6 214. 1737.
Vaega o iunite 7/40. USR50 lima sefulu 17. 918338345. 2. 120. 189.
US200Z. 200. 85. 1501526542. 1-6 Mai le 120. 890.
Steebel Eltron 17/60 Psh 50 si. lima sefulu sefulu ma le valu 918338345. 2.0 85. 238.
Shz 50lsd. lima sefulu tolu sefulu 740510510 1/6 tolu sefulu 864.
Moni, Rusia Vm390. tolu sefulu .8. 370590. 1.5 72. 120,69.
Vm390. 100 22.5 3901155. 1.5 210. 189,65

O le faatonu o loʻo faʻafetai i le Kamupani osko, o le valel, polar, Melini, "Hydrospher", "Evau", "mo se fesoasoani i le sauniaina o mea.

Faitau atili