Pei

Anonim

Lua fale mautotogi (125 M2), o le tasi - o le faʻata faʻaaloalo o le isi, ma e tatau ona faʻavasega uma ma fevaevaeaʻi. Naʻo tofo o tagata e na e 'eseʻese, ma e lua numera faʻapitoa na manaʻomia.

Pei 14127_1

E le pei o masaga
Tele sliding vaega melano mai faʻatele mai i le lua tapoleni i le va o le umukuka ma potu malolo- $ 1050 (faʻatasi ma le masini ma le faʻapipiʻi)
E le pei o masaga
O le faʻaaliga o loʻo sau i le nofoaga o le alatele, ituaiga i totonu o lona ogatotonu pentagonal, paʻu loloto - Calueson), fuafuaina mai le Drywall
E le pei o masaga
O le umukuka na mamanuina ma o se nofoaga e 'ai. I le laulau, vagana ai mo tagata uma o le aiga, e lua malo e mafai ona talafeagai. I totonu o potu potu, ua leva ona seasea lava ona faia se faaiuga. O le galue ma le 'ai o le nofoaga e le malamalama i auala eseese.
E le pei o masaga
I fanau ma meaafale o le a suia i le taimi o le a suia ai le taimi. E iloiloina le tamaititi, o le a faʻaseʻe le pepa puipui, ma o le meaafale o le a faʻatau se mea fou - mo se aʻoga. O loʻo faia e le au lamepa ni moli toniga i le afiafi
E le pei o masaga
O le fanau lona lua e avanoa a le fanau a le toʻalua ma ua tumu i loggia ma ua malamalama lelei i le faʻamalama ma le tioata mautu. Nofoaga faʻatulagaina: moega, lua falefaigaluega ma lua teuina faiga
E le pei o masaga
Potu potu ma le "faʻatumuina o" mai fata, racks, kapeneta ma le artsole - $ 122 (faʻasologa o le kapeneta) - $ 2150
E le pei o masaga
O le faletaele e alu i se tamaʻi minute - i le faʻamalama mai le tioata poloka. E sili atu le sola i ai iinei, ae le malulu (o se mea e sili ona mamago ma se boair mo le vevela o le vai)
E le pei o masaga
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
E le pei o masaga
Fuafua pe a uma ona toe fausia

Mafaufau: o se fale puipui o le tele-fale teu fale, fitu o fogafale, lua tuaoi tuaoi. Tasi le itu, o le isi agavale. E tasi le faʻailoga faʻata e ese. I le ulugalii sosoo ma ulugalii ma lua tamaiti, i le itu tauagavale, tonu lava o le aiga lava lea. O fale mautotogi e tatau ona faaauupegaina ma vavaeeseina. Naʻo le tofo o tagata e ona o tagata e 'eseʻese ma lua ata tusiata puʻeina mo pisinisi.

O fale o fale mautotogi o loʻo taʻua o le "e leai se" Free "Fuataga. O le tulaga lena, a mamanuina vaega o totonu, e mafai ona iai se mea, tuuina atu, o le aofaʻi ma le nofoaga o faʻamalama. Faatapulaaina mo tusiata o ata puʻupuʻu o puipui, o le tele o le facediter ma le soona fai i le tino, o lenei, uma, ua manino o le a le sefe i se isi mea. O iʻuga ile 125m2 sikuea na fausia e lua potu e lua potu mo ni aiga faʻapena e lua. O le uluaʻi potu na avea ma se potu lapoʻa tele ma se umukuka faʻapipiʻi ma loggas, o se isi vaega tumaʻoti (potu moe, lua tamaiti ma faleʻoloa e lua ma potu e lua ma potu lua. O le faataatiaga o le fale lona lua e tutusa. Naʻo le a na o se umukuka, o se potu eseʻesega, ma se potu mo tamaiti laiti se toʻalua o se tasi. O le potu lona fa o loʻo tuʻuina atu i lalo o le tofi o le mataupu o le aiga. Ma e ui i lea, e ui i lea, sa eseʻesega tagata ese; e tusa ai ma le mamanu fuafuaga, stadigis, o loʻo tufatufa atu, i le ata o le ola i ai.

Ofo mai i le elenega faapogisaina, e ala i le pasia o le auala masani i luma o le fale mautotogi, malamalaina le opoina ma maua ... Vimp. O Uili Faatasi ai ma Faʻapipiʻi Paʻaga, koluma, o Eaves, o pepa lea e ala i le Crockark Cropa ma le tele o ata, ma Rosa Verom), ma Rosa i ona po nei taʻua o le "Puia le matua maaa" (mautu iina). O le lomiga o lenei fale mautotogi e sili ona lelei i le tele o mea teuteu teuteu na faia i le Italia ma faʻataʻitaʻiina muamua faʻataʻitaʻiga anamua. O le pule o le alofa ma le atunuʻu sa filifili e fausia se mea pei o lana paranesi i le laʻititi i lona fale.

Na maeʻa le poloketi toe faʻaaogaina e le tusiata o Tatyana Nikolina, ma o le fausiaina o le fausiaina, o le faʻaumaina uma ma faʻapipiʻiina galuega a le Kamupani ". Na ia aumaia le aramepa o le 'au faufau a le kamupani mikhail kukarkin. Sa avea o ia ma tagata iloga. Toe fausia i le amataga 2002.

"Tuai" maa ma le vali

O itu uma o loʻo tuʻuina mai i fafo o le cordzite sima. Luga o lona luga, na pikiina le loto i luga le fasi pepa - taulai i puipui tuai. I luga o le fasi vai mago i le nofoaga e tasi, vali-ata ata-fausaga fanua o lo o faʻaalia ai le leaga o le faʻafanua. O ona au tusitala, tusiata vladimir Grabas ma Viktor Marynov, ma le fesoasoani a le acrylic vali, faia se styrib roberlization i le agaga o Güber Roberlization i le agaga o Güber Roberlization i le agaga o Güber Roberlization i le agaga o Güber Roberlization i le Agaga I le va o ituaiga e lua ile autau o Roma, o le tuʻutuʻuga o le tuʻuga o le ata o Griezali (tasi-lanu ata, faʻataʻitaʻiga o le mapusaga). Valiina le tali. E totogi e tagata tusiata se totogi-$ 3000. O le totogifuapauina mo le atavali i le potu 'ai e $ 1500. Lenei o le fale faimai i luga o le tapota (1.52m) i le suauʻu vali ata. Koluma, faʻaputuputu lautele ato ma Eaves, o loʻo aoina mai ai faʻavaomalo faʻavaʻa vaega o loʻo aoina, lafo mai le martimoged o le Kamupani. O lenei tamaloa-faia "tuai" e foliga mai o le maa Koluma (nai lo le afa-Colonna) na aumai atoa i le fale mautotogi ma faʻapipiʻi i le faʻavae pe a uma ona vavaeʻese fola. I le pito i luga o le mamanu i luga o le 2/3 faʻaloloto, ma le pito i lalo lona tolu o loʻo ufitia i le omea ma lologa o lologa. O ogalaau na tuufaatasi ma puipui, ato ma clutbals ma tagata taʻitoʻatasi-tusi ma tulia i totonu "Atlas faaopoopo". I luga, o sikuea sikuea mai le itu masani, o loʻo lafoina laʻasaga ese o matala. TALI LELEI E SILISILI "SIVE" SAMA LELEI nai lo maamora, ma tago i le sima ma sima ma le sima ma tuusao matua faigofie. O se mea masani, ae o le sili ona matagofie na faʻaaogaina i le alatele i le alatele. E le gata i lea, o tagata faʻamalosi e teuteuina i totonu o le Home Gypsium stumupco mai le galuega "Skyhoul". Na feʻe i luga o le puipui ma le taualuga i luga o le kelu "tagata fugentureler" ma faaloaloa faʻasaʻoina, pulou ma pu e leiloa.

Fou "o le 'au" puipui

O pa uma i totonu o le potu malolo, o le potu 'ai ma Sofa na teuteuina e le masani lelei "solo", ae o auala le masani ai - ma le faafoliga o le pologa "tala faafuasei. O mea na tutupu i le tele o lanu-lanu lanu e faaputuputu mai le tele o siiga ma toe faaleleia puipui o aai tuai. Ina ia faia lenei mea, muamua, ma le loto i ai ma le le mautinoa, i le lua faaputuga, puipui "foliga pei o le" faapipii fefiloi o eseese lanu. Mo vaega taitasi, lona lanu. Maualalo - pele, luga ma toetoe a paʻepaʻe, oneone paolo. Masters i le mamao o le "aganuu vaega vaega" Ua Faalauteleina Play Play. I le lua taimi, talu ona faʻaleagaina ma le faaeteete le bgm i se masini fatu. Ma "iina ma le manogi" o le sipuni na amata ona tulaʻi mai e le tasi le isi. Peiseai ua fufulu ese i latou. E fia le olo o le poto o le tofo. Ma o le tui o le tui seia uma ona fai mai 'au: "Lava!" Ma i le alatele na tusia i le lua faaputuga e lua na nutimomoia ai le pito i luga, mai le pito i lalo, o le pito i lalo, o le pito i lalo, e le atoatoa natia.

Fola

I potu eseese, o le foloa ua teuteuina ese i le lanu e le laupapa laupapa: InfabAb- i le potu malolo, Uliuli, i potu nofo ai. O lenei o le tolu-vaega parqut laupapa o le kamupani pasi (Suetena), faataatiaina e le "flating" auala. E le manaʻomia le faʻaopopoina o le fasi i le sili ona lelei - e le manaʻomia. Le leva, faigofie "Sandywich" na faateʻaina - o le tolu miliona siosiomaga ma le faapalepale PVC e sui, ma lalo ifo o le mafiafia o 0.2 MMAS). Soso'fale, lua-MERD Cirqeat laupapa, lea na mou atu, e aunoa ma kulue, i luga o le loka fesoʻotaʻiga.

O ia fatuga o le potu o loʻo tulaʻi i le potu malolo ma le sima o le umukuka (paliʻiʻeʻa faasologa mai tapona). O loʻo tuʻuina atu le stertter system: i le tagata faitoʻaga, oj microlineline, i le faletaele, o le talimalo-ebernif. Aia tatau i le le mautonu ma faʻapipiʻi i le uaea uaea, o le uaea na faʻaaoga i le vaega o le vaega o le tiʻetiʻelaʻe o le kulu, ma luga o le tino. O le foloa ma pa puipui o le faletaele na filifilia mai le tasi gaosi oloa, G.rarace. O le faʻauma le fola i le alatele, o se mea e tupu ai le faʻanatura o le manble rosa asago (pito i luga, Lusia) na apalai. Mo le potu malolo, o lea ua teuteuina atoa le maa atoa ma le maʻamaʻea o le maʻa ma le stuc, filifili se mapusaga omea omea, o le fausiaina o le maa moni o le maa (o le Kamupani o Grano iina). O le sone tumaʻoti e fiafia i se laʻau. O se mea e le masani ai laupapa i luga o le planth ua lauiloa, ma le mauaina o le atigi fasi manutama. E oʻo lava i le INTO ILOʻI I LE FANAU - MA LE FAʻAPITOA ata o le taʻalo tuu (iina, o le faʻataʻitaʻiga romagnoli- mo 1 mm).

Logisia

O le fale mautotogi e lua le umi o le pa o lole. Ua uma nei ona malupuipuia. O le tasi ua vaevaeina i le va o le potumoe ma le ofisa, ma le lona lua (faʻasoesa ma le vevela) faʻapipiʻi i le potu malolo ma vaevaeina i se vaega i totonu o le lua sone. Matamata sone o lo o faapipiiina Kermi sisi. Luga o le glasia ma le aofia ai o le Loggia, o Matters a le kamupani "fale-2011" galue. O le ea o le ea o le ea i le fale mautotogi o le fale mautotogi o Daikin. O le lua pito i fafo o poloka pito i luga o lo o faʻapipiʻi i luga o logsias (tasi ma le potumoe, o le isi i le lotoifale, potu leai se tasi i le potumoe, ulu, ulu.

Malamalama ma lanu

Valivali fale mautotogi: Paʻepaʻe paepae ma paʻepaʻe pamu, ma o isi mea uma o ofe-efuefu, kulimi, maa, fafie. Toe maua le tutusa foliga o le potu malolo, o puipui o le sone tumaʻoti e ufitia i le vai-maualuga vali slodes suamalie: i le vanita-pristala).

Malamalama i le fale mautotogi tele. Gostina, faataamilo i le tulaga o le taualuga, o le ocsterboalmp Glardboard viole ma le faasee faasee ua faatulagaina. O le o loʻo totoe o lamepa na filifilia i le sitaili i stucco. O le Chandeelier i le ofisa o loʻo taofiofia i le ogatotonu o le vaega o le vaega o le stucco intert ma le tutusa le teuga e pei o le eva i lalo o le taualuga. I luga o puipui - tolu semicracracraclaclaclar mai le chamot (alloro faʻataʻitaʻiga o le kamupani iina), ma i le ogatotonu o le taualuga-chondelier o crystal crystals (svarovsky). O le tulivae i totonu o le kilipa togi ma tioata, tautau mai le faʻata i le alatele. Mo ata taʻitasi o le fale o loʻo faʻapipiʻiina "le tagata lava ia o le tino. Ioe, o le mea moni, e moni, "Pule faagatausan", - O se isi lalolagi. O le taualuga ua faaopopoina le paʻu o le paʻu ma moli i le ituaiga o paluni ma vaʻalele. O tusi faʻaopopo ni moli uila e lua ("Mobile", i luga o kilipa) ma lapotopoto puipui, tutusa ma ata o vaʻa ma vaalele.

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $ Igoa o Mea numera Tau, $ Tau, $ Aofai, $
Vaega
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 20 pauna M. 3. 60. Cable ma paipa pusa 20 pauna M. 3. 60. 120.
Sima tie masini 5.7 M2 7.5 43. Faʻamamaina le Mafaufauga "O le Birsss 16" ("faʻataʻitaʻiga laʻau o le mama palu", Lusia) 342 KG 0.04. sefulu mal le fa 57.
Puipui 27m2 12 324. Stiucco "ua pala" ("Knaufi Gyps", Lusia) 189 kg 0.12. 23. 347.
Faapipiiina o se stargacase plastermimi kopi 8m2 10 80. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga "Knaufi Gypsium" 8m2 sefulu ma le tasi 88. 168.
Faatoilaloina le Matu i luga o le fola 5.7 M2 sefulu ma le ono 91. Marble Reas Asagoo (Funtorg, Lusia) 5.7 M2 75. 428. 519.
Valivali le taualuga 5.7 M2 3. 17. ECO Jerker Water-Emlilizon vali (Tikkurula, Finilani) 6.4 L. fa 26. 43.
Valivali puipui 27m2 2. 54. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 24 L. fa 96. 150.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 6 PCs. 6.5 39. Abb lamepa (Siamani) 6 PCs. lima tolu sefulu 69.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3,4. 10 ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 3 PCs. 10 tolu sefulu 40,2
Faapipiiina o eletise eletise 1 PC. lima sefulu lima sefulu Eletise eletise ma otometi abb 1 PC. 100 100 150.
Atoa 768. Atoa 895.
Atoa 1663.
POTU MALOLO
Nonoa masini 28.8m2. 7.5 216. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 1730 KG 0.04. 69. 285.
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 80 M. 3. 240. Cable ma paipa pusa 80 M. 3. 240. 480.
Masini o le lua-tulaga sili 28.8m2. sefulu ma le lima 432. Plasterboard ma le kipiina o faʻamatalaga "Knaufi Gypsium" 33m2 sefulu ma le tasi 363. 795.
Puipui 92m2. 12 1104. Stucco "ua liu" 644 kg 0.25. 161. 1265.
Valivali le taualuga 35m2 3. 105. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 26 L. 6. 156. 261.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 10 fasi. 7. 70. Abb lamepa 10 fasi. 7. 70. 140.
Faapipiiina o laupapa puipui 3 PCs. 7. 21. Lapapa Alio (iina, Italia) 3 PCs. 95. 285. 306.
Faapipiiina o chandeliers 1 PC. 10 10 Chandelier Svarovsky (Austria) 1 PC. 2000. 2000. 2010.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sinia sira (Italia) 1 PC. 80. 80. 130.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 10 fasi. 7. 70. ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 10 fasi. 10 100 170.
Faapipiiina o split-system 1 seti 162. 162. Split system mitsubishi mamafa (Iapani) 1 PC. 1318. 1318. 1480.
Faapipiiina o se fale laupapa 28.8m2. lima 144. Parqut laupapa laupapa fuafuaga (nofoaafi sormer, sweden) ma vaega 28.8m2. 22. 634. 778.
Faamaloloina le faasee, taualuga ma loggidia pa 14m2. sefulu mal le fa 76. Mea na faatuina 1 seti 200. 200. 396.
Faapipiiina o teuteuga kolisi 4 mea. 100 400. Laina iina 4 mea. 400. 1600. 2000.
Faapipiiina o stucco 90 pog. M. fa 360. Leping "Skyhof" (Lusia) 90 pog. M. lua sefulu 1800. 2160.
Atoa 3574. Atoa 9046.
Atoa 12620.
Potu o le umukuka
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 4 pog. M. lima lua sefulu Uamea-polymer paipa 4 pog. M. lima lua sefulu 40.
Faatoilaloina le eletise 20 pauna M. lima 100 Eletise eletise 20 pauna M. 3. 60. 160.
Sima tie masini 15m2. 7.5 112.5 Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 900 kg 0.04. 36. 159.
Ogatasi o puipui 30m2 12 360. Stucco "ua liu" 210 kg 0.25. 53. 413.
Masini o taulaitu 15m2. 10 150. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 15m2. sefulu ma le tasi 165. 315.
Valivali le taualuga 15m2. 3. 45. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 12 L. 6. 72. 117.
Faasaga i puipui puipui 5m2 sefulu ma le tasi 55. Tile faʻamaonia (eco, Italia) 5m2 40. 200. 255.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 6m2 10 60. Ceramic tile palatoo (kini, Italia) 6m2 45. 270. 330.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 6 PCs. 7. 42. Eletise eletise AVV 6 PCs. 10 60. 102.
Faapipiiina o moli 5 fasi. 6. tolu sefulu Abb lamepa 5 fasi. 10 lima sefulu 80.
Atoa 1024.5 Atoa 1066.
Atoa 2091.
Faletalimalo Malo
Sima o loʻo faʻaipoipo i le masini ma le suavai 5,18m2 7.5 39. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 311 kg 0.04. 13 52.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 12m2. sefulu ma le tasi 132. Ceramizit sima poloka "TPA Unite" (Lusia) 12m2. iva 108. 240.
Puipui 12m2. 12 114. Stucco "ua liu" 84 kg 0.25. 21. 245.
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 2. M. iva sefulu ma le valu Uamea-polymer paipa 2. M. 6. 12 tolu sefulu
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Fafo poloka (St. Petersburg) 1 PC. 65. 65. 105.
Faasaga i puipui puipui 20m2 sefulu ma le tasi 220. Cainema Tile (Cardenia Orchidea, Italia) 20m2 Aua. 480. 700.
Faapipii fusi i luga o le fola 5,18m2 10 52. Tile Cinema. 5,18m2 Aua. 124. 176.
Faapipiiina o se taualuga 5,18m2 10 52. Plasterboard ma talaaga 5,18m2 sefulu ma le tasi 57. 109.
Valivali le taualuga 5,18m2 3. sefulu ma le ono Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 5 L. 6. tolu sefulu 46.
Faapipiiina o tolettza 1 PC. 40. 40. Faleuila olimipet Olimipena (Italia) 1 PC. 150. 150. 190.
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lua sefulu lua sefulu Olimili Bromabian 1 PC. 60. 60. 80.
Faapipiiina o le vai taele 1 PC. 85. 85. Megius taʻele fale (Italia) 1 PC. 550. 550. 535.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. 3. 12 O mea faigaluega 4 mea. 10 40. 52.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 7 PCs. 6. 42. Lamepa 7 PCs. 7. 49. 91.
Atoa 922. Atoa 1819.
Atoa 2851.
Kapeneta, carridor
Sima tie masini 23,3m2 7.5 175. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 1398 KG 0.04. 56. 231.
Puipui 45m2. 12 540. Stucco "ua liu" 315 kg 0.25. 79. 619.
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 30 pauna M. lima 150. Uaea seti 30 pauna M. 3. 90. 240.
Faapipiiina o se taualuga 23,3m2 10 233. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 23,3m2 sefulu ma le tasi 256. 489.
Valivali le taualuga 45m2. 3. 135. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 18.64 L. 6. 112. 247.
Valivali puipui 45m2. 2. 90. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 36 L. 6. 216. 306.
Tafa o le kolisi 23,3m2 6. 140. Parquet back plackwood 23,3m2 21. 489. 629.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3. iva O mea faigaluega 3 PCs. 10 tolu sefulu 39.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 40. 40. Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Atoa 1512. Atoa 1408.
Atoa 2920.
Fanau, fale puipui
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 30 pauna M. lima 150. Uaea seti 30 pauna M. 3. 90. 240.
Sima tie masini 17M2. 7.5 128. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 119 kg 0.04. lima 133.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 12m2. sefulu ma le tasi 132. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 12m2. iva 108. 240.
Puipui 45m2. 12 540. Stucco "ua liu" 315 kg 0.25. 79. 619.
Faapipiiina o se taualuga 23,3m2 10 233. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 23,3m2 sefulu ma le tasi 256. 489.
Valivali le taualuga 23,3m2 3. 70. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 18.6 L. 6. 112. 182.
Valivali puipui 45m2. 2. 90. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 36 L. 6. 216. 306.
Tafa o le kolisi 17M2. 6. 102. Parquet back plackwood 23,3m2 21. 489. 629.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3. iva O mea faigaluega 3 PCs. 10 tolu sefulu 39.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 40. 40. Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Atoa 1534. Atoa 1535.
Atoa 3069.
Potumoe, chotrobe
Sima tie masini 19,5m2. 7.5 146. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 1200 kg 0.04. 48. 193.
Faapipiiina o se taualuga 19,5m2. 10 195. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 19,5m2. sefulu ma le tasi 215. 410.
Eletise, telefoni kasa 30 pauna M. lima 150. Uaea seti 30 pauna M. 3. 90. 240.
ma o le uaea uaea
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 7m2. sefulu ma le tasi 77. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 7m2. iva 63. 140.
Puipui 45m2. 12 540. Stucco "ua liu" 315 kg 0.25. 79. 619.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 4 mea. 6. Aua. Abb lamepa 4 mea. 7. 28. 52.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 40. 40. Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. 3. 12 ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 4 mea. 10 40. 52.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Atoa 1224. Atoa 713.
Atoa 1937.
Faletaele
Sima tie masini 10m2 7.5 75. Faʻamamaina fefiloi "Faʻaiʻoga 16" 600 kg 0.04. Aua. 99.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 20m2 sefulu ma le tasi 220. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 20m2 iva 180. 400.
Puipui 30m2 12 360. Stucco "ua liu" 210 kg 0.25. 53. 413.
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 8. M. lima 40. Uamea-polymer paipa 8. M. lima 40. 80.
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama "Rust Steter" (Lusia) 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Faasaga i puipui puipui 30m2 sefulu ma le tasi 330. Tile Cinema. 30m2 Aua. 720. 1050.
Faapipii fusi i luga o le fola 10m2 10 100 Tile Cinema. 10m2 Aua. 240. 340.
Faʻapipiʻiina o se faʻauiga o le faʻauiga e ala i faʻamatalaga 10m2 10 100 Plasterboard "Knaufi Gypsum" ma le Fono Aoao 10m2 sefulu ma le tasi 110. 210.
Faapipiiina o tolettza 1 PC. 40. 40. Unitzaz vitruvit (Italia) 1 PC. 400. 400. 440.
Taele 'aina 1 PC. lima sefulu lima sefulu Albatros taele (Italia) 1 PC. 3000. 3000. 3050.
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lua sefulu lua sefulu Fufulu le VItruviit. 1 PC. 400. 400. 420.
Faapipiiina o le vai taele 1 PC. 70. 70. O le Fale o le Taaloga Falgius. 1 PC. 500. 500. 570.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. 3. 12 ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 4 mea. 10 40. 52.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 4 mea. 6. Aua. Abb lamepa 4 mea. 7. 28. 52.
Atoa 1521. Atoa 2825.
Atoa 8086.

E le pei o masaga

E le pei o masaga
I luga o le fola i le alatele, rosa Atigago maamora. Taitasi Semi-Colonna (iina) Tau $ 200, Capitel- $ 150, ma le pito i lalo o le koluma 130
E le pei o masaga
Taatasi puipui faʻapipiʻi i le potu malolo (Altoro mai iina) - $ 95, ma sofa- $ 1800

E le pei o masaga

E le pei o masaga
O meafale i luga ma le kapeneta i totonu o le potu malolo ma o le ofisa o loʻo gaosia e le F-LLad ravice (Italia). Tolu Kapeneta (i le tofo o le tofo, o le a le fefe i le mod suiga) $ 1000
E le pei o masaga
I le fale mautotogi mo le fa o le lua taʻele fale taʻele, lea e masani lava. O le masini fufulu ua faʻapipiʻiina i le faletaele faletaele i luga o le podium ma paipa i totonu. I luga o le podium o le maualuga maualuga o loʻo faʻamauina ma le taʻele uma kapeti o faʻataʻitaʻiga eseese mai megius
E le pei o masaga
I le faletaele - lima tumaoti masini. Nofo mo le ulufale atu i vanu - mai le matte glass ma pipii
E le pei o masaga
I le potumoe - o le atoa seti o meaafale mai le alf vaega (moega, tolu laupapa laupapa ma le otfik) tau $ 1500
E le pei o masaga
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
E le pei o masaga
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O tagata fou na aliali mai i le tusiata o le tusiata o le Alexander Naumvich Schemini, faʻatau se fale mautotogi (i le ituaiga o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga) Na pau lava o latou lava e pei o lenei: "O totonu o le totonu e tatau ona iai." O le mea lea, stucco i luga o le totonugalemu, Broque, kupili ma e le o nei mea e le aofia ai muamua. Peitaʻi, mo le tusiata, o le faʻavae o le "laina o aso nei" e sili atu le maualuga - mai le postmodernm i le maualuga o le tekonolosi po o le itiiti. I le taimi lava lea, o le faʻaunoa o le aiga (tane, a le toʻalua ma le toʻalua teine, e pei o le lua tausaga) e le mafai foi ona aʻafia ai le filifiliga o le faʻavae o se faʻamaumauga lautele ma fomaʻi.

"I le tulaga lea, na ou filifili ai e talosaga ni" fetuutuunai postmoduderm ", i le aso o loo i ai se mea lelei ma lautele, e faigofie, promary. faapaleniina aso nei a -thintics. "

"Mamago" fola

"O le foloa i totonu o le fale mautotogi na leaga. O le eseʻesega i le monolithic luga o le iva centimeters. O le fola o ia e le faitioina ai. Ioe, ma le paʻu," le tusiata manatua. Na amata ona le mafai ona 'aliaʻe le fola, e le o se sima, pei o le fale mautotogi, ma le vaega o Cerrazite i le tamai vaega e tusa ai ma le tekonolosi "Knauf gypsum". O le faʻatasiga lea "o le National Ancer Team", ua uma ona matou tusia i le tusitusiga o loʻo nonofo ai ma le fola! ". O le tekonolosi o se nov ma eseʻa e faʻaititia maualalo tau, tagata maualalo galue malosi ma le agavaʻa e vave tele ai le toe faʻaleleia. "O le tau susu" e le o iinei. Nai lo le ogaoga ma le suavai o mea (sima ma le maualuga o fofo) - malamalama matutu.

I luga o le sima o le moega ma faʻamalosia le pito o le pito i le polythylene ata ma le mafiafia o le 0.2 MM. Sa tulaʻi mai i luga o se vaega pito i lalo (saito o le tamaʻi, e tusa ma le 5 mm, fesuiaiga, e le aofia). Faʻatulaga le clamzite ma se vaega o le 9-14cm (faʻalagolago i le loloto o le le lelei o le puipuia) ma le sii o le nofoaafi, na maua le alafafe. Lua-vaega (20mmm) na lafo atu i luga. Sydau fiber papatusi i luga o pito ma aumaia o nei mea laiti kusi ma faopupupupuea kuki VITOGA-MULIMULI faʻapipiʻi ma le maualalo o otaota. Faʻamanatuina o le tekinolosi (faʻamamaina ma le matua o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia ma faʻapipiʻi mo le plywood) e le manaʻomia. Faʻaaogaina, o le faʻagasologa atoa ua 2 aso. O le leo ma le vevela o le tino o le fola e maualuga atu nai lo le tulaga o se lagona na faia i le auala masani. Faʻaleleia o meatotino afuchutic i lenei tulaga, e taua tele - se tamaititi i totonu o le fale, ma lona tamoe ma le taʻaloga Aua le faʻalavelave i tuaoi. O le mea foʻi e tasi e mafai ona fai mai e uiga ile fale faʻa-fale faʻapipiʻi i le potu malolo. Faatasi ai ma le averesi mafiafia o le 9cm, o le tau o lena foloa (faatasi ma mea ma galuega) e $ 19 mo le 1m2. O le mamafa o le 1M2 Glase e le sili atu i le 25kg, a faʻapea foi pe o le sima lea, o le a le tusa o le 1m2 e tusa o le 200KG (4 ato) o le sitaili-oneone.

O sea fola sa faʻaaogaina i fale taitoalua, ma le mea o loʻo feagai ai le pito i luga o le pito i luga o Chitrac o Cereatrac Polani (ulufale, Chechen, faletaele faleuila). O faaputuga uma o paipa ma mea eletise uma, o le au faigaluega a Antenna ma Call Care o loʻo nana i totonu o le faʻavae o le faʻapipiʻiina - o loʻo faʻaititia ai ala o le pamu mamao i lalo o le fola. I le "susu sone", mamago fagu ina ua uma ona ufiufi i se vai mafanafana o le expotitume "na tuuina atu i le Tapeʻa le taʻele". Na latou faasaʻo i luga o le mea moni na latou lafoai le faʻatau ma le tilivaina i le fitu o fola sefulu o le sefululua o coungs slacks, o le a manaʻomia e faia ai se ata tekonolosi. Afai muamua o le maualuga o le taualuga i le va o papatusi o le 320cm, ona o le ogatasi ma faauma fola ma le pupuga ua faaitiitia i le 308cm.

Alexander e taʻu atu i luga: "E tusa ai ma le maeʻa o mea na faʻaaogaina, o le masani masani masani masani na faʻaaogaina iinei i le lobby, i le potu moe. I totonu o le umukuka, i ai o le umukuka, i ai o le umukuka o lo o vevela ai. Ceramic Tile, o loʻo i ai foʻi ni falaoamata tele. E aloese mai isi nofoaga o se fasi ma mulimuli ane o loʻo sosoʻo mai ai. O le tele o le tele o le tele o le pa. ua faasee i lana kesi kesi o le a tuʻituʻi i totonu. Ia mautinoa e manaʻomia le sili atu otyxy o loʻo tatou faʻaaogaina. "

Shagren ma kokiyazh

Faʻamatala le tali puʻupuʻu i totonu o le teuteuina o puipui, sa fai mai asxtander: "Talu ai nei lata mai leo, e toetoe lava a paʻepaʻe, e toetoe lava a tagata o le Bischasina, e toetoe lava a papaʻe, tagata. Mo mea nei, e tauʻaveina ai le lanu, sa le gata i le mea lelei, ma pulupulu tusi, ma mafai ona ou faʻaaogaina ni tekinolosi fou tekonolosi iinei. Mo puipui o le fale o le "Kokayazh". O le faiga lea o le tusi o le fale. O le faʻasologa o le Paʻaga Toeitiiti lava a le galuega a le faia o le gagana e le liliu ai le "vali", e sili atu le valaʻau o le pa puipui o le pa puipui, ma o loʻo pasi i tua o le pa. o le iʻuga, e foliga mai o se paʻepaʻe ma le le masani ai, o le lima o le tino gaoioi "faʻalagolago i le lima o se tagata. O lenei ua maeʻa fatuga. E le gata i lea, o le pale e masani lava - o mea uma sa matua LeNN UNNT i le Golden-Bitcher Gamma.

O le manatu o lenei: Ia faia puipui eseese i le natura o pa puipui i eseʻese tofiga o le fale mautotogi. Uma "Tagata lautele" nofoaga (mea o le fea sapalaiina o le afiafi o le a alu i le TV, atoa "o le fale faʻafiafia, o le umukuka ua teuteuina iinei i le umukuka, o le umukuka ua teuteuina iinei i lenei moa. Uiga lelei, ofoofogia. ABA Beart potumoe - O se mea e sili ona lelei ma toe teuteuina: o aso nei o le masani ai. E le gata i lea, i le matua Fale potumoe iina, e lava le taugofie, manaia le ie puipui "i lalo o le maasiasi".

"O le pepa puipui i le mataupu o mea e sili ona avanoa. O faʻafitauli e tupu pe a vaʻai, - o le tusiata o loʻo vaevaeina i lona poto masani, e tatau ona faʻapea e uiga i ai. e le mafai ona faʻaogaina e ala i nisi pepa puipui e mamanuina mo nei soʻotaga e vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa puipui, e ese mai, e tolu aso e pei o le tasi tele o le paʻu o le paʻu. E na o le le fiafia. O lea o soʻoga e masani lava o loʻo i ai iinei. Latou te faia le le mautonu o le a o loʻo faʻaaogaina na tuʻuina atu i se galuega: Ina ua i ai i totonu o puipui uma, o loʻo i ai uma pa puipui, o le pa puipui o le fale ma glue le tagata fou ua tupu i le "ola" o le a le teine ​​o loʻo alu i ai e ulufale i le inisitituti, isi faafitauli. Ae i totonu o lona potu homepaper, na o sili taugata E ma le lalelei. "

Moli moli.

O Le Flolaga o le Rich ma Trateprator Activesocial Malamalama System Alexander Faʻamatalaga e pei ona taua: "E tatau ona i ai le malamalama o le potu i totonu o le fale ma" "O se taualuga matagofie. Tuu i luga o puipui mataga, fola mataga, ae afai o le pito i luga e faia lelei, afa o le galuega ua uma ona foia" o le tele o isi mea. Latou, o le mea moni, e tatau ona lotomau i le faʻatulagaina masani i se manatu masani, aua o se mea e mafai ona ofi i le taimi e tasi. O lea manatu, ma tuʻu saʻo . O se mea pei o le fale talitane. O lea, o fusi, ma lamepa o loʻo faʻapipiʻiina iinei, ma o loʻo iai pito i tua. " O le aotelega o le manatu o le tusiata faʻatulagaina o lenei auala: "O le taualuga atoa o se mea e tele ai o le malamalama o le moli o le moli o le malamalama. Aplay, ma le potu malolo, o le potu i totonu isi vaega o sone. "

Ea

O le ea malulu i totonu o le fale mautotogi i lenei aso, o potu taʻitasi o loʻo iai ni poloka i totonu o se malosi o le tele-vaeluaina polokalama (10 kw) o loʻo iai i le nofoaga e nana ai le loggi pusa tele mai le lautele. O lenei Iapani Split System ($ 2850) O le pamu o le pamu e talafeagai mo lo tatou tau. Pasitika Pusa (PAS PSSC), e mafai ona tausia, talitonuina le puipuia o mea mai le palapala ma le efuefu. Sullitsta e le o vaaia, ma i le taimi lava e tasi poloka fua e maua ai le ea e malulu ai le pusaaisa. O LE IʻUGA, O tulafono uma e suʻesuʻeina ma le pulega o le fale, latou te leʻi lafoina se mea ma le faʻaleagaina le tusiata o le fetosuaga o le felauaiga. Ma e oʻo lava i mea uma na magoto, na siʻi ma le tala tutusa, tutusa lanu mea, sa faʻaaogaina i le uluaʻi fausiaina. Sa tatau ona ou mauaina ni tagata gaosi e tasi.

Talafaasolopito ma le "Plasma"

O loʻo fuafuaina ina ia maua e le faʻatulagaina o meafale ma mea faigaluega ina ia maua lelei mea uma, ae naʻo le pau le mea e ono faʻamaufaʻailogaina mo ia. O le nofoaga na tu ai le fale tifaga i le fale ma se Ploase SccesM Scent, sa fuafuaina muamua, i le poloketi. "E toʻatele tagata faʻatau e faia se uiga sese, - o le tusiata o loʻo faʻamamafa. - Masalo, mo le le taliaina, ae e le mafai ona toe faʻailoa mai le tele o le fale. E aliali mai o le fesili ma le fale tifaga fale amata ona filifili pe a sauni le fale mautotogi. Ia mafaufau i le faʻataʻitaʻi o tala mo le "plasma" e masani ona avea ma faigata i nofoaga mo le O elemene o le acoustic meafaigaluega i totonu o loʻo iai nei. I le taimi uma, latou te manaʻomia e tuʻu i ai, o le faitauina o le tulaga lelei. O le mea sili ona faigata e tasi Fai. E manaʻomia le valaauliaina o se fomaʻi faʻapitoa o le a fuafua mea uma ma fai mai: "E te manaʻomia le tautau i tua o le laina, ae pei ona sa le aoga." Ae e leʻi faia lea. o le fale le fale tifaga TRIV e taʻu mai ai ma ta le eletise eletise. E le tatau ona "taufetuli", ma nanaina i lalo o meafaigaluega ma le puipui. Tuʻu le uaea o le taimi ua maeʻa ai puipui ma o loʻo taoto le paketi, taugata ma le tenisi a tekinolosi. I, talu ona ou mauaina le aʻoaʻoga o lenei ituaiga, na faia i le tulaga, e aunoa ma le faʻatali ma le maliega ma le faʻafitauli, i le latou nofoaga mo le fale faʻafiafia o aiga. Le mea e manaʻomia ai le tuʻuina atu. 'Ona faʻatau lea e ia le faʻamama manaʻomia ia lava ma tuʻuina atu i eletise. O le nofoaga sili ona maai o le acusetic system na fuafuaina e ala i le faʻatalanoaina o paaga tagata atamamai, "e ala i le latou fai mai," e ala i le poto masani "- O le faʻafitauli na foia i le tulaga o faʻatasiga. Inisinia, o lo o faia ai tulafono o le fale "e tatau ona faia lenei faapenei, ma o iinei lea." Ua matagofie foi. "

Ulufale Hall, Kitchen, faletaele

Atonu e fiafia le umukuka, ma atonu e mafai ona sosoʻo ma le potu malolo. O le nofoaga e fesoʻotaʻi ma vaeluaina ma le o le ipu tioata, o se vaega tele mai i le Italia tioata tioata poloka (o le tele o taimi e lua o le toto) O le filifiliga o faʻataʻitaʻiga mea teuteu, suʻega Georgenaro, na malilie i ai i tagata e ana. Uma umukuka meaafale ma le tuʻufaʻatasia meafaigaluega o loʻo sapalaiina e se tasi pito i luma i le tasi puipui umi, ma ua aveese le ie i le aotelega o le ventrais system. Aua foi e i ai foi se laulau sesega ma le ono nofoa o le potu 'ai, e fai ai le' aiga atoa o le 'aiga o le afiafi, aoauli, ma auai i lona tūlaga.

O le alatele o se tulaga sili ona taua, e faigofie ona ulu atu i ai, e faigofie ona tatalaina, vaai oe i le faʻata ma tautau lavalava i totonu o le kapeti. Ashkafa na fausia i totonu. Ma e matua faʻamalieina e tua i tua o le tuʻugamau o se pusa faatafafa. I totonu o le taʻavale tube, "Livnevka", o loʻo tafe mai le taualuga. O le mea moni, o le mea moni lenei, o le mea moni, o le mea moni, na le mafai ona faʻaaoga ma faʻapipiʻi ai se kapeneta ia te ia, ma latalata ane. I se faʻaopopoga, o le tatalaina o le ala savali i le potu malolo sa sosolo ma le tele o le tausaga, ma o le alatele lea na mauaina le ituaiga o le tele o le tele o le faʻafitauli.

O le faataatiaga o faletaele nonoa i tagata o loo i ai nei. E ui ina tupu faigata, aua e tusa ai ma le fuafuaga, faʻapitoa e foia ai galuega, o le tusiata o loʻo lafoina masini o le faletaele i le faleuila. "Ae o fesoʻotaʻiga e mafai ona taʻoto i lalo o lenei mataga tele, o lea aua le faʻatuina" mea faitino "i luga o ituaiga o fetu mataʻutia ma ofu," o le tala lea a Alexander.

Potu malolo

Faigata i le otootoga, o le potu malolo e i ai se eria e uiga i le 36m2. Tusiata gaioiga: "E sili atu ma le 10m2 na aumai i le potu! Na faia ona o le mea moni na latou aveese le tasi o loʻo faʻapipiʻiina" i ai: toe fai le paipa uaea mai O le vevela o le timu, faaalu i luga o le sikafu ma le puipuia o le faapaologa. O le ogatasi. Sa o ma le mafanafana, ma luga o le taua, ma lalo. O le inisinia ituaiga o manatu. O se tali tutusa e faʻaaogaina i le tele o fale o lenei fale. O suiga uma na maua faʻatagaina. "

O le fausiaina o se potu ola, saili e faapogaia le lagona o se avanoa matala, saʻolotoga ma le "ea o" pogai ". "I tausaga talu ai nei, masani, o lenei galuega na tafe ifo i fafo mai se matua malamalama lelei o tagata o loʻo faʻaleleia o latou tulaga o loʻo ola ai. O lea, ua latou manaʻo ai e laconic le meaafale i le potu malolo., e aunoa ma vaalele. Aiga faletīfaga, sofa ma laulau e mafai ona e inu kofe. o mea uma lava, "na faamatala le tusitala. O le le mautonu o le tusitala na manaʻo e tuu se sili atu faʻataʻitaʻiga i le potu malolo - ma ni laina maualuluga, aunoa ma le le fautuaina ma le le talafeagai ma bend. E sili atu le talafeagai ma le ata o le ata o le avanoa avanoa. "Ae e tatau ona ou talia," o lana tala lea, "e fetuunai ma le tofo o le Hostess. O le tele o tagata faʻatau e le mafai ona manumalo i le stereotype e le mafai ona manumalo ai i le stereotype.

I le va o le potu malolo ma le potumoe o le potu. E le gata i le tufuga mo le fuaitau, ae, pei o potu uma o le fale mautotogi, o loʻo tele se sili atu le aoga faʻapitoa avega. Lenei o le fale teu oloa o le tusi-mamanuina mai i vaega o le Kamupani i le lotoifale O lea, e leʻo nofoia tusi i le potu malolo ma i le taimi lava e tasi o loʻo avanoa mo tagata uma. Faʻavae i luga o ata tutusa ma le sluding faiga, o se tusi tusi-o le faletusi (calbal faʻasologa) e faia, ma le faitotoʻa o le lua o le tino (mesno) o lona lua cactizs le umukuka ma le potu malolo.

"Faʻaiʻu totonu"

"Pau lava le mea na le mafai ona ou aumaia i totonu o le pito i totonu o le iʻuga o mea e maua ai. Sa ou manaʻo i se ata tifaga i le potu malolo, ma i le umukuka filifilia. Ae mo le umukuka, e pei ona latou fai mai ai, e le i lava le fana i luga o tagata, e i ai i le tusiaina o tagata, e le lava le tupe, ua latou amata ola, ma ua maeʻa tupe i loʻu manatu, pei o aʻu na aʻoaʻoina, e leʻi aoga. Na avea ma toe faaleleia lelei. Ioe, o tagata leoleo o le a latou tautau ai se mea o loʻo mafai ona tatou fai atu O mea uma lava ua oʻo i lea mea o loʻo i ai iinei, "o loʻo tau aʻe ai le tusiata.

Ituaiga galuega Aotelega o Galuega Ral totogi, $ Tau, $ Igoa o Mea numera Tau, $ Tau, $ Aofai, $
Vaega
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 20 pauna M. 3. 60. Cable ma paipa pusa 20 pauna M. 3. 60. 120.
Fola fola 8m2 lima 40. Muamua a Paulo Knauf ("Knauf Gypsium") 8m2 sefulu mal le fa 112. 152.
Puipui 27m2 12 324. Stucco "ua liu" 189 kg 0.12. 23. 347.
Faapipiiina o se stargacase plastermimi kopi 8m2 10 80. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 8m2 sefulu ma le tasi 88. 168.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 8m2 sefulu ma le ono 128. Ceramic tile marazzi (Italia) 8m2 22. 176. 304.
Valivali le taualuga 8m2 7. 56. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 6.4 L. fa 26. 82.
Valivali puipui 27m2 7. 189. Teuteuga kuka kuka (Farani) 27 L. 6. 162. 351.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 6 PCs. 6.5 39. Abb lamepa 6 PCs. lima tolu sefulu 69.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3,4. 10 ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 3 PCs. 10 tolu sefulu 40,2
Faapipiiina o eletise eletise 1 PC. lima sefulu lima sefulu Eletise eletise ma otometi abb 1 PC. 100 100 150.
Atoa 976. Atoa 807.
Atoa 1783.
POTU MALOLO
Fola fola 35m2 lima 175. Muamua a Paulo Knauf. 35m2 sefulu mal le fa 490. 665.
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 80 M. 3. 240. Cable ma paipa pusa 80 M. 3. 240. 480.
Masini o taulaitu 35m2 10 350. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 35m2 sefulu ma le tasi 385. 735.
Puipui 100m2. 12 1200. Stucco "ua liu" 700 kg 0.25. 175. 1375.
Valivali le taualuga 35m2 3. 105. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 28 l. fa 112. 217.
Valivali puipui 100m2. 7. 700. Teuteu coquite closter 100 L. 6. 600. 1300.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 10 fasi. 7. 70. Abb lamepa 10 fasi. 7. 70. 140.
Faapipiiina o laupapa puipui 3 PCs. 7. 21. Bras altoro. 3 PCs. 95. 285. 306.
Faapipiiina o chandeliers 1 PC. 10 10 Chandelier Svarovsky. 1 PC. 2000. 2000. 2010.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 130.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 10 fasi. 7. 70. ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 10 fasi. 10 100 170.
Faapipiiina o split-system 1 seti 162. 162. Split system (lautele, Iapani) 1 PC. 1318. 1318. 1480.
Faamaloloina le faasee, taualuga ma loggidia pa 14m2. sefulu mal le fa 76. Mea na faatuina 1 seti 200. 200. 396.
Atoa 3349. Atoa 6055.
Atoa 9404.
Umukuka
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 4 pog. M. lima lua sefulu Uamea-polymer paipa 4 pog. M. lima lua sefulu 40.
O le uafu eletise 20 pauna M. lima 100 Uaea seti 20 pauna M. 3. 60. 160.
Fola fola 12m2. lima 60. Muamua a Paulo Knauf. 12m2. sefulu mal le fa 168. 228.
Faapipiiina o tioata poloka 3,5m2 valu 28. Tioata poloka (Lusia) 77 pcs. tasi 77. 103.
Ogatasi o puipui 20m2 12 240. Stucco "ua liu" 210 kg 0.25. 53. 413.
Masini o taulaitu 12m2. 10 120. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 12m2. sefulu ma le tasi 132. 282.
Valivali le taualuga 12m2. 3. 36. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 10 L. 6. 60. 96.
Faasaga i puipui puipui 5m2 sefulu ma le tasi 55. Tile (Italia) 5m2 lua sefulu 100 155.
Faatoloto Ceramic Tiles i luga o le fola 12m2. 10 120. Ceramic tile (Italia) 12m2. lua sefulu 240. 360.
Faapipiiina o le mafanafana o le lakapi 1 PC. lima sefulu lima sefulu Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 6 PCs. 7. 42. Eletise eletise AVV 6 PCs. 10 60. 102.
Faapipiiina o moli 5 fasi. 6. tolu sefulu Lamepa 5 fasi. 10 lima sefulu 80.
Atoa 901. Atoa 1100.
Atoa 2109.
Faletalimalo Malo
Fola fola 3M2 lima sefulu ma le lima Muamua a Paulo Knauf. 3M2 sefulu mal le fa 42. 57.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 7m2. sefulu ma le tasi 77. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 7m2. iva 63. 140.
Puipui 7m2. 12 84. Stucco "ua liu" 49 kg 0.25. 12 96.
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 2. M. iva sefulu ma le valu Uamea-polymer paipa 2. M. 6. 12 tolu sefulu
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Fafo poloka (Spain) 1 PC. 160. 160. 200.
Faasaga i puipui puipui 18m2 sefulu ma le tasi 198. Tile (Italia) 18m2 22. 396. 594.
Faapipii fusi i luga o le fola 3M2 10 tolu sefulu Seevae 3M2 lua sefulu 60. 90.
Faapipiiina o se taualuga 3M2 10 tolu sefulu Plasterboard ma talaaga 3M2 sefulu ma le tasi 33. 63.
Valivali le taualuga 3M2 3. iva Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 7 L. 6. 42. 51.
Faapipiiina o tolettza 1 PC. 40. 40. Faleuila (Italia) 1 PC. 200. 200. 240.
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lua sefulu lua sefulu Fundhasin 1 PC. 60. 60. 80.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 2 pcs. 3. 6. O mea faigaluega 2 pcs. 10 lua sefulu 26.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 7 PCs. 6. 42. Lamepa 7 PCs. 7. 49. 91.
Atoa 649. Atoa 1209.
Atoa 1858.
Corridor, Workrobe
Fola fola 10m2 lima lima sefulu Muamua a Paulo Knauf. 10m2 sefulu mal le fa 140. 190.
Puipui 15m2. 12 180. Stucco "ua liu" 105 kg 0.25. 26. 206.
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 30 pauna M. lima 150. Uaea seti 30 pauna M. 3. 90. 240.
Faʻapipiʻiina o se faʻauiga o le faʻauiga e ala i faʻamatalaga 10m2 10 100 Plasterboard "Knaufi Gypsum" ma le Fono Aoao 10m2 sefulu ma le tasi 110. 210.
Valivali le taualuga 10m2 3. tolu sefulu Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 8 l. 6. 48. 78.
Valivali puipui 15m2. 7. 105. Teuteu coquite closter 27 L. 6. 162. 367.
Tupe totogi 10m2 40. 400. Parquet (Krasnodar) ma vaega 10m2 27. 270. 670.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3. iva O mea faigaluega 3 PCs. 10 tolu sefulu 39.
Atoa 1024. Atoa 876.
Atoa 2000.
Fanau
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 20 pauna M. lima 100 Uaea seti 20 pauna M. 3. 60. 160.
Fola fola 19m2 lima 95. Muamua a Paulo Knauf. 19m2 sefulu mal le fa 266. 361.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 12m2. sefulu ma le tasi 132. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 12m2. iva 108. 240.
Puipui 48m2. 12 576. Stucco "ua liu" 336 kg 0.25. 84. 660.
Faapipiiina o se taualuga 19m2 10 190. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 19m2 sefulu ma le tasi 209. 399.
Valivali le taualuga 19m2 3. 57. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 15 L. 6. 90. 147.
Lafo puipui e le pepa puipui 48m2. 2. 96. Wallpaper Rasch (Siamani) 48m2. 2. 96. 192.
Tupe totogi 19m2 40. 760. Parquet (Krasnodar) ma vaega 19m2 27. 513. 1273.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3. iva O mea faigaluega 3 PCs. 10 tolu sefulu 39.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 40. 40. Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Atoa 2095. Atoa 1606.
Atoa 3701
Fanau
Eletise, Telefoni ma Atena Cablena Casket Gasket 20 pauna M. lima 100 Uaea seti 20 pauna M. 3. 60. 160.
Fola fola 12m2. lima 60. Muamua a Paulo Knauf. 12m2. sefulu mal le fa 168. 228.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 12m2. sefulu ma le tasi 132. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 12m2. iva 108. 240.
Puipui 40m2. 12 480. Stucco "ua liu" 300 kg 0.25. 75. 555.
Faapipiiina o se taualuga 12m2. 10 120. Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 12m2. sefulu ma le tasi 132. 252.
Valivali le taualuga 12m2. 3. 36. Eco Joker Suafa Pream Education Sosoe 12 L. 6. 90. 147.
Lafo puipui e le pepa puipui 40m2. 2. 80. O le Wallpaper Rasch 40m2. 2. 96. 192.
Tupe totogi 12m2. tolu sefulu 360. Parquet (Krasnodar) ma vaega 12m2. 27. 324. 684.
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 3 PCs. 3. iva O mea faigaluega 3 PCs. 10 tolu sefulu 39.
Faapipiiina o le mafanafana o tagata folau 1 PC. 40. 40. Sioa lapotopoto sira. 1 PC. 80. 80. 120.
Atoa 1457. Atoa 1187.
Atoa 2644.
Faletaele
Fola fola 10m2 lima lima sefulu Muamua a Paulo Knauf. 10m2 sefulu mal le fa 140. 190.
Fausiaina o Vaega mai CARAMZITEOBETONE 20m2 sefulu ma le tasi 220. Cerardzite sima poloka "TPA Unite" 20m2 iva 180. 400.
Puipui 30m2 12 360. Stucco "ua liu" 210 kg 0.25. 53. 413.
Laina paipa o le sapalai vai ma vevela 8. M. lima 40. Uamea-polymer paipa 8. M. 6. 48. 88.
Faʻapipiʻiina le vai faʻamau 2 pcs. lua sefulu 40. Faamama "Rust Steter" (Lusia) 2 pcs. tolu sefulu 60. 100
Faapipiiina o le faitotoa poloka 1 PC. 40. 40. Potu potu 1 PC. 70. 70. 110.
Faasaga i puipui puipui 30m2 sefulu ma le tasi 330. Tile Cinema. 30m2 Aua. 720. 1050.
Faapipii fusi i luga o le fola 10m2 10 100 Tile Cinema. 10m2 Aua. 240. 340.
Faapipiiina o se taualuga 10m2 10 100 Plasterboard "Knaufi Gypsium" ma le mutiaina o faamatalaga 10m2 sefulu ma le tasi 110. 210.
Faapipiiina o tolettza 1 PC. 40. 40. Faleuila 1 PC. 200. 200. 240.
Taele 'aina 1 PC. lima sefulu lima sefulu Taele 1 PC. 400. 400. 450.
Faapipiiina o Hashbanin 1 PC. lua sefulu lua sefulu Fundhasin 1 PC. 60. 60. 80.
Faapipiiina o le vai taele 1 PC. 70. 70. Fale taʻele 1 PC. 600. 600. 670.
Faapipiiina o fafo ma faafesuiai 4 mea. 3. 12 ABB Electrical faʻapipiʻi oloa 4 mea. 10 40. 52.
Faapipiiina o fausia-i Lumeinares 4 mea. 6. Aua. Abb lamepa 4 mea. 7. 28. 52.
Atoa 1496. Atoa 2949.
Atoa 4445.
O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Pei 14127_21

Pule: Mikhail Kokakin

Tusiata: Alexander Schedin

Matamata i luga

Faitau atili