Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa

Anonim

Matou te faamatalaina o foliga o le laina o le laina ma pe faʻafefea ona toso faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_1

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa

O le tulaga maualuga e faʻaalia ai o loʻo tuʻuina atu i faitotoʻa faitotoʻa. Ae ou te manaʻo i le "foliga" o le fale e aulelei ma, pe a mafai, i le amataga. O loʻo tuʻuina atu e le uamea uʻamea faitotoʻa o le a suia le mea e faʻauma ai. O le a matou auiliiliina pe faapefea ona fai tonu.

Uma e uiga i le maeʻa o le faitotoʻa ma laupapa laupapa

Aisea e tatau ai

Foliga o laupapa

Filifili Lamella

Faapipiiina faatonuga

Aisea ituaiga faitotoa

Feagai ma laupapa laupapa teuteu teuteu fausia. A o lenei ua le mafai ona manuia lava ua ia aumai. Lisi uma.

  • Sili atu le feololo o le ulaula. O fafie o se mea lelei i le ausa. Na te umia le uta o sau mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi. O le isi faʻaopopoina o le leai o le faʻaititia o le faʻamalosi, e aliali mai i totonu o le nofoaga o le malulu o alalaupapa.
  • Faaopopoina le pisapisao. O le laʻau ua sili atu i le leo galu, o le aofaʻi o leo o le a oʻo mai i fafo o le a faaitiitia tele.
  • Tumau. Faatasi ai ma le filifiliga saʻo o mea ma tausiga agavaa, o le faʻaumaina o le a tautua i le tele o sefulu tausaga. O le a le leiloa ana galuega ma teuteu teuteu teuteu.
  • Malosiaga. Faleoloa e tetee i le masini leaga. E lava le malosi o le la ua na o le agavale na o le scratches po o chips. E mafai ona latou faoa faamalosi pe tapunia. I le tulaga sili ona faigata, o le pa ua faaleagaina ua suia i se fou.
  • Faigofie faʻapipiʻi. O le ata o laupapa e matua faʻafaigofie lo latou faʻapotopotoga, faʻafetai i lenei mea ma o latou lima, o le a mafai foʻi ona fai se tusi pese o le igoa.

O nei mea lelei e talafeagai talafeagai talafeagai mo naʻo mea saʻo ma faʻapipiʻiina laupapa sese. A leai, o le fafie "o le a faʻaalia" ona taʻutaʻua uma. O lenei fulafula ma faʻataʻamilomilo i lalo o le faʻamalosi a le sustsureva, faʻalauteleina ma faʻamalosiʻau i lalo o le malosi o le vevela o le tau, o le malulu o le afi ma iniseti.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_3
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_4

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_5

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_6

  • Faʻafefea ona faʻavaivaia i le taumalulu vatlet bootsen faitotoʻa i se fale tumaoti

Foliga o le laupapa laupapa

O le eseʻesega o le faaumaina o le faʻaumaina o ata eseese - o le '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' 'O LE ITULAU O SPIK GroVE. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, e faigofie ona auai imellas, e aliali mai se table tapona.

Faʻalagolago i le faʻatulagaina o le lamellae, o le ulo maeʻa o le lamolemole, faʻaputuputuina poʻo le faʻatulagaina o le fale lelei. O le faiga faʻailoga tulaga ma le erurvagra, Amerika, softline, poloka fale, eleele. Mo le pati, e masani ona faia e le masani a Europale. O isi o loʻo filifili e laʻititi lava, aua o le faʻaumatiaga ua mafai ona taofia le le tutusa, lea e le o taliaina lava i taimi uma. E le talafeagai le poloka poloka, o le maualuga o eseesega i luga o le ie e maua tele tele.

O le faiga e faia mai ituaiga eseese o ituaiga. O papa uafu (alder, ober, linden) i ai le maualalo o le vevela o le saogalemu, ina ia lelei le puipuia o le isi. I le taimi lava e tasi, e matua faʻaitiitia le susu le susu mea, ma le faʻagaioiga sili ona lelei, e saoasaoa atu nai lo isi o le a fufula ma vai. Mo lenei mafuaʻaga, faʻaaogaina mo le teuteuina o le tino.

O papa vavalalata (Pine, Lach, CEDAR) e iloga i le anotusi o le tele o le tele o le tele o mea ma le tele o mea. E sili ona puipuia i latou mai le faʻamaioa, lea e tele mea e masani ona faʻaoga mo le mamanu i fafo, mo pou taele, vaitaʻele ma sauna. O le olaga o le laugatasi o laula e sili atu nai lo le le mautonu. E pupuni ai le faʻaaogaina mamanu e sili atu le filifilia o le sili atu ituaiga. Afai ou te fiafia tele i le malosi, e faʻatau mo le faʻasaga i totonu o le totonu.

O leisi mea taua o le le mautonu o le laupapa. Mo ana gaioiga, latou te suʻiina mea o eseese ituaiga eseese, lea e aʻafia ai le lelei o le maeʻa o oloa. O lea, o le laʻau sili ona lelei alu atu i le Lamella "Extra" ma le vasega muamua, e leai se laʻau, i le tulaga laʻitiiti. Ua leiloa faaletonu. O ituaiga ma le C ua gaosia mai le maualalo o le lelei o laupapa. O iinei le iai o le bitch e faʻapitoa, i le tulaga mulimuli, e tele foʻi le leaga o le tulaga, e iai lava mea taʻutaʻua.

Mo le fafie, naʻo ituaiga o se poʻo se isi e filifilia.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_8
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_9

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_10

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_11

Auala e Filifili ai tagavai laupapa

O le filifiliga o le laina mo le faitotoʻa o le faitotoʻa e le faʻatapulaʻaina le faʻauiga o aofaʻi, ituaiga ma foliga o le lamella. E i ai nisi mea taua.

  • Mago tikeri. E le tatau ona sili atu le 12% o le susu susu. E manaʻomia tele lona faʻamaualuga i ni tulaga masani. E manaʻomia ni masina nei, o lea, faamalosiau faʻamama e saʻo. O lea foi o se filifiliga talia taliaina. Le mafai ona faʻaaoga le laʻau. Ina ua uma le potopotoga, o le a faaauau pea ona avatu le susu ma manino ona faalemasina.
  • Foliga vaaia. Ae le i faatauina, e fautuaina ai le asiasia i le pologa. O le le mautonu tagata faʻatau e mafai ona taumafai e faʻatau atu oloa maualalo i lalo o le faʻaaliga o le maualuga-vasega. E le tatau ona i ai ni faʻaletonu ma faʻataʻavale i luga o laupapa. E le faatagaina le lanu moana lanumoana poʻo lanumeamata lanumeamata. O le faʻailoga lea o le atiaʻeina o faʻamaʻi fungal.
  • Lelei o loka loka. E fautuaina e tagata atamamai i le siakiina o lenei tulaga. Ina ia faia lenei mea, ave papatusi e lua mai le afifi o le masani ai ma taumafai e nonoa le maota. E tatau ona faʻaalia e le ulo ua faʻaalia e aunoa ma le puipuia ma faigata. Afai o le a taumafai e faʻamalieina le fesoʻotaʻiga, faʻafitauli e tulaʻi mai, e sili le vaʻai i se isi laupapa.

E fautuaina e faʻatau mea e faʻaola ai e faleoloa faʻapitoa. E taugata tele, ae o le fale gaosi gaosi e aoga. O loʻo faia i potu faʻapitoa i nofoaga faʻapitoa ina ua faia ni tulaga faʻapitoa. E le mafai ona toe fai latou i le fale. O le mea lea, o le faʻagaioiga o mea e sili ona taugata o le a le tuʻuina atu se faʻaiuga o le fale gaosi. O le ata i lalo ifo o mea e fai i le fale gaosi.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_12
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_13

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_14

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_15

  • Faʻafefea ona faʻaʻaisa se uʻamea ulufale faitotoʻa mo le taumalulu i se fale mautotogi ma se fale tumaʻoti

Auiliili faʻatonuga mo le faʻamaeʻaina o faitotoʻa faitotoʻa

E mafai ona malu puipuia soʻo se faitotoʻa na faʻatauina i totonu o le faleoloa poʻo aganuʻu. Taimi taua. Ina ia mafai e le mamanu ona puipuia le fale mai le le faʻatagaina o le paʻu, o le mafiafia o le pepa uʻamea e tatau ona le itiiti ifo ma le 2 mm. Ua faia Steel e tusa ma le "malulu" tekinolosi, o lona uiga o lona talitonuina fua e sili atu lalo. Filifili i le filifiliga, e mafai ona e alu i le galuega. Matou te ofoina atu auiliili faatonuga, e faʻapefea ona e toe fausia le faitotoʻa ma le faʻamalama.

Sauniuniga o Fale o Fale

Susu atu le mea sili ona faigofie na tulaʻi i luga o le pito i luga o le tapoleni. O le mea lea, e tatau ona faʻaofuina totoʻa mai i le fiafia. Afai o le ata na faia talu ai nei ma o le pusa e leʻi faʻapipiʻiina, sau i le auala tutusa. O le tapoleni na tulaʻi i luga o le 'oti o le maualuga o le maualuga poʻo luga o le laulau. Mea uma (uamea lima, Castle, Mata, Mata o elemene) tatau ona le mautonu. O le a latou faalavelave i le galuega.

Aveese le faapipiiina o le lipine. Afai e le faia lenei mea, i le taimi o le faʻapipiʻiina o le Lamella o le a faʻaleagaina. E moni, o le matamuli e venaina foi. Toe fai ia toe fai se mea e suia, tusa lava pe o le a le ulagia ma le faaeteete. O le mea lea, latou te faʻatau muamua se faʻailoga fou. Iloilo ma le faaeteete le faitotoa Lototetele o le vevesi. Ua fufulu, ua ave uma le sasaina o le vevesi. Ona sosoʻo lea o le vali lanu tapoleni. O le a puipuia ai lenei mea mai le porosi. Afai e fou le faitotoʻa, o lenei vaega ua leai.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_17
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_18

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_19

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_20

Sauniuniga o laupapa Lamellae

E amata i le togafitia o mataʻitusi o loʻo i le tofoina o le loloto o le tino, puipuia ai le afi, susuti ma meaola o le susu. Afai na faʻatauina atu papatusi apalai, e tatau lava ona sauniuni. Ae o le galuega o le a laititi tele, e pei lava o le a tau le i ai i le teuina ma le faaiu. O le leiloa o pologa faʻapitoa ua leai. O le mea lea, e muamua ona tuu ma tipi.

Faleoloa Tasvas Fuataga, ma amanaia le nofoaga i le lumanai o le feagai ai. E mafai ona tuʻutuʻuga, faʻapipiʻi poʻo soʻo se mea leaga. Ona faʻataʻape ai lea o le faʻailoga o loʻo tuʻuina mai i vaitafe. E faigata ona amata le matai e filifilia se tasi o le muamua filifiliga lua. E tusa ai ma le, o le maualuga poʻo le lautele o le ipu e fuaina. Mai le mauaina o le tau, o le mafiafia o le teuteuga o le haceal ua toesea. O le a tapunia pito o le oloa. O le au foʻi faʻatasi e valaʻau mai le tolu-lona fa, talu ai e tolu kuata o ana faʻavae e faʻamamaina pe a fai. Ua maua le vaega, o le kolosi o le saluaga e tutusa ma le tusi a G. i lea lava i le taimi e tasi, e tatau ona tutusa lea itu ma le mafiafia o le pasi. O se itu puupuu o le a tapunia le pito i luga o le faitotoa e matagofie. E masani lava, o le tele o le nofoaafi o le 200 mm. E le gata i lea, o le lapoa o le totonu ma fafo elemene eseese. I luga o le numera fuafuaina, o lamellas ua tuu ma tipi. O latou aofaiga e tatau ona lava e tapunia ai le ata atoa.

O fasi papatusi o loʻo ufiufi i le pito i lalo, atoa pe naʻo faʻaiuga ma vaega. Mo galuega e faia se uumi-axis ata valivali. Faatasi ai ma ia, o loʻo tele faʻatoʻaga. O latou numera e fuafuaina e ala i le faitauina o fautuaga a le gaosi oloa i luga o le afifi. O nisi palu e suia ai le paolo o fafie. Ma o le tele o vaega o loʻo tuʻufaʻatasia, o le pogisa tuai. O lea e mafai ona e ausia le sili ona manaʻomia galuega. O le pito i lalo o vaega o totoe i se mago le dintinelated nofoaga seia matua mago.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_21
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_22

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_23

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_24

Faapipii Lamella

Matou te ofoina atu se laasaga-i-laasaga faʻamatalaga o le faʻasologa mo laʻei laupapa laupapa ma o latou lava lima.

  1. Matou te amata mai totonu. Matou te faʻatuina ni auala teuteu teuteu e lua. Muamua tuu i luga o le pito i luga o le uʻamea malosi, o le itu lona lua, o loʻo faʻapipiʻi ai le nifo. Ua latou auai i se tulimanu o le 45 °, o lea na e tipiina i latou i tulimanu ae le i faʻapipiʻiina. Faia o le faigofie auala ma stusl. Sa matou tuʻuina i totonu, matou te vavaeeseina le isi Hacks Hacks i luga o le uamea ina ia tele le sikaina. Vaega ma le paso o le pamu. Matou te tofia elemene i luga o le tapoleni, faʻasaʻo le fao. Faapipiiina laasaga - 150 mm.
  2. Faapipii lua isi auiliiliga. Latou te manaʻomia foʻi ona faʻatulagaina i luma o le faʻamau. Mo lenei, matou te tuu i totonu o le utu, tipi tonu i le itu o le 45 °. Ua uma ona faʻatumauina le faʻailoga e tatau foʻi ona teuteu. Faʻatena le pito sili ona ogaoga ina ia mafai ona tuʻu le pa i le pa. Oti, faiga tipi. Na matou faia se sili atu le teuteu elemene i nofoaga. Faaleleia ma le tagata lava ia. Puʻupuʻu naʻo kuka, ae aua le faʻapipiʻiina.
  3. Matou tuu laupapa laupapa. Mai le muamua oi latou lava i le atoaga atoa, matou te tipiina le shake, o lenei vaega o lelle confund. Sa matou taliaina le lavea e ala i le le fiafia. Faaofi le laupapa na saunia i lenei auala i totonu o togatoo na faia e mea teuteu teuteu. Matou te liliu mai, faapipii i le nofoaga. O le isi fasi ipu e talitutusa ma oso i totonu o ulaga, aumai i le tasi muamua. Matou te aumaia le spike i le togavao, snatch le loka loka. E faapena foi, tatou te faia ma isi uma amellas. O le a le manaʻomia faʻaopoopo se magatuʻuga, talu ai o papatusi o loʻo usiusitaʻi i luga o pito o elemene.
  4. Na matou tuʻuina le taʻavale mulimuli o le taʻavale, faʻasaʻo ia te ia lava-tusi. Matou te liliu le faitotoa i fafo i fafo. Matou te alu i le taimi umi ae manifinifi. Faatasi ai ma ia, tatou te fuafuaina le nofoaga o le au ma le mata: afaina ava. Ou te liliu atu i luga o le ie, tatou te maua pu. Matou te ave le taʻavale ma Borbrezia, faʻalautele pu i le sili atu le lapoa.
  5. Alu i le pito i fafo. Matou te faʻatino i le auala lava e tasi e pei o le totonu. Matou te saunia ni mea teuteu e lua o vaega, faʻapipiʻi o latou soʻoga i se tulimanu o le 45 °. Faʻapipiʻi ma faʻalelei. E faapena foi, tatou te saunia ni isi auiliiliga lua. Umi tuu i luga, faapuupuu a o le postping. E tumau le tuʻu i luga o le nofoaga o le lamella, tapuni pito o le pito sili ona teuteu vaega.

Ua maeʻa le faʻailoga. E tumau pea le teuteu o le faʻapopoleina o pito o le fao i luga o le vaega o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Ina ia faia lenei mea, faaaoga le olo pe na o le tuʻinanau o le uamea heimer. Aveese muamua mea e mafai ona toe foi i le nofoaga. Faafefiloi le maota o le 'olo ma mata, pe a tatau ai. Ua uma ona pipi se faamau fou. E sili le lelei o le faia o lenei mea i se naimu lava, faasolosolo ona aveeseina le puipuiga o le puipuiga o le laau. I le ata - uma le faaumaina o faitotoa ma le ufiufi.

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_25
Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_26

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_27

Faʻafefea ona e taofia le faitotoʻa o le laupapa laupapa 1419_28

O le faitotoʻa ulufale faitotoʻa o loʻo tautau i luga o le matasele. Tuu i ai lona mamafa, e sili le faia o lenei mea ma se fesoasoani. Ia mautinoa e siaki le faatinoga o le mamanu. Mo lenei, ua tamosa uma ma tapuni i le tele o taimi. Ia mafai nei ona faaaogaina. Ulufale i le fale mautotogi poʻo le fale e le gata i le matagofie ma aulelei. O lenei la o le poloka faitotoa e sili atu le vevela ma e le mafai ona misia leo, ma i le tulaga o le le faatagaina, o le a mafai ona foia le umi o le taimi e umi ai ona e foia.

Faitau atili