Laititi, ioe tape

Anonim

O Moseki e mafai ona fetaui lelei e toetoe o sitaili uma ma faʻataʻitaʻiga manaʻomia, ma o le maketi a Mose, e tele lava siomia o tagata uma o le a mauaina se mea ma le atotupe.

Laititi, ioe tape 14245_1

Laititi, ioe tape
Asianza.

O le laʻititi tele o le 2020 mm o le tioata mokac ma le chamfer mai le itu o le itu faʻatagaina oe e vavaeʻese ai le tele o le curving i luga o le curvism 10-15 cm

Laititi, ioe tape
Poocour

E ese le lanu motacrac e lanu i lanu loloto, ae manaʻomia le mea na paʻepaʻe

Laititi, ioe tape
"Jeiel".

O le tusitala o le poloketi tusi tusiata g. gorbuzhnov. Beige-Brown palu o lanu glands dastac tātā i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka regives o le monotonis manatu

Laititi, ioe tape
"Jeiel".

O le tusitala o le poloketi tusi tusiata g. gorbuzhnov. Ina ia tuʻufaʻatasia se manifinifi tioata manifinifi ma se siʻumiti o le pamu, o le a manaʻomia e tuu ai se mafiafia mafiafia i lalo o le mosaiki. A leai o le a le o le a tape le le mautonu

Laititi, ioe tape
Tulaga.

O Bissaza ma le ituaiga o le Sici na faʻasaoloto ai le malamalama ma le susulu faasologa, faʻatasi, ma se penina enaena o le laualuga

Laititi, ioe tape
Biscaza le muamua faʻaaogaina le iʻuga o le Aveantan i le legeme mostino aoina
Laititi, ioe tape
Matte Vai mai le Murano Assta Beatta Colling mai Sicis mafai ona faʻaaogaina mo le DECOR i soʻo se potu
Laititi, ioe tape
O Bisuga ua leva ona gaosia e le Optus Romano faasologa totogi totogi, e sili atu nai lo mea totino o le tioata mokac
Laititi, ioe tape
Iridium Smasst mai Sicis e manaia i le penina samasama ma le heterogenely o le laina o le laina
Laititi, ioe tape
Asianza.

O se vaega tutusa i le ituaiga o Dolphins ma isi manu gatasi, na faia i le metotia o marix combersing, o loo i le lisi o tagata gaosi uma

Laititi, ioe tape
O le Golden adac Transind ma le manuia le faʻaumaina o le taimi o le fiafiaga, ae le o le faʻapopoleina ma lona pupula
Laititi, ioe tape
O le matua mafiafia o le PIDINI COmirac Mostac Faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia ai ma puipui puipui
Laititi, ioe tape
Model Momoac Optoocour - taugata fiafia
Laititi, ioe tape
Platinum Tile Giaretta i le ituaiga o pobbles
Laititi, ioe tape
O lenei mosaik "bikonti" e faia o se tuʻufaʻatasiga o lapisi tipi o lapisi o eseese ituaiga. Le laititi o le module, o le tele o auiliiliga tusi
Laititi, ioe tape
Mo le feagai ma fola, ae o le faʻatatau i tamatamailima mai le faʻalilolilo na faia mai mea faitino e mafai ona faʻaaogaina.
Laititi, ioe tape
O se faasologa o chramic motatala "falaoamata o fatufatuga" mai le "booketi" e maua ai le avanoa e teuteu ai le fale
Laititi, ioe tape
O le kapeta kapeta mai Sicis - o le a le galuega a le poto masani e manaʻomia ai se mea lelei

O le toʻatele o i latou e loʻo sauniuni i le fale o latou fale o loʻo vaʻaia: "Faʻafefea e tuʻueseʻese pa puipui o le faletaele poʻo le vaitaʻele, pe a masani ai le vaivai-tele-fausaga tetele ua vaivai?" "Mo se faataitaiga, o le Mose," o le a tatou tali atu. "O le ua mafai ona ofi toetoe lava o sitaili uma (tauimasui i le au faitele Ituaiga o Mose, o latou foliga ma tau..

I le amataga o Mose tau, o lenei ituaiga apalai Ata, lea e aofia ai ata tusiata mai vaega laiti o mea eseese: tioata, ma isi mea. O le a tatou malamalama i mea mai totonu o le tatou tusitusiga i lalo o le Mose, mai Faʻauluu faʻavae, poʻo, eseʻese, mose, chipsta (chipstal TESSERA).

I faʻaaliga na faia ia Setema 2002. (Cersie, Italia) ma Mati 2003. (Laugatasi o le Kovana, O Sepania) ma le tuʻuina atu i ituaiga uma o le feagai ai ma le feagai ai ma le faʻafaigofieina, pe a ma le 120 tagata atamamai ma faʻaalia mai latou gaosia le asaic. Ma naʻo le 10% o latou faʻapitoa i le gaosiga o nei mea paia ma momoli atu i maketi o le lalolagi. O loʻo totoe le 90% o loʻo gaosia ai le mosaiko o se palaso i le monophonic paʻu.

I le matou Malluga ei ai le Mose tioata tioata, sāsina, maa, paie maau, cerearalic failima ma uamea. Uma tioata tagata vaai e uiga i le tutusa tutusa, lanu ma le tau. Latou te gaosia le aga, Bumazza (Ilyly), optoocour (Farani), super tioata (saina), o Kurines (Wizanto ma Ezanri) Muamua, i le 1996, sa iai le matou ipu tioata motakac ma Adizeza Young. Talu ai nei, i lenei vaega o mea, se tauvaga ogaoga o le AStind, lea na amata faʻalautele ana oloa i le maketi a Rusia i le Tausaga o Lusia. O le toe vaega o loʻo i ai pea i tua o taʻitaʻi i le lauiloa ma le tele o loʻo i ai i totonu o le Rusia Conwerews. O se oloa tutoʻatasi, o le clamiratic mostac e gaosia e le Appiani ma Giareti (Italia) o mea o mea.

Megaron (Italia), Chengdu (saina) ma le faletalimalo Rusia "o loʻo fua mai ai mosaic mai le maamora ua maalili. O le fale gaosi Italia Sicis Fai le au saili mai le tele o mea: a itiiti, maa, poletini masoa, uamea. Itiiti "alualu i luma" megaron ma chengen muamua faʻasaʻoina o latou faʻaputuga faʻaputuga. Ma "kiketi" tipiina le Mose mai cramic ma procedin faaputuga.

Glass mospac

Gaosiga. O tioata uma a Mose e gaosia i tekonolosi tutusa. O le faʻaiuga o le pito i luga o le Quartz Heat, Spat Spat, Soda Ma Mem Oxades i le vevela o le 1400с1 o se faʻamoeina o le tele o le 1000c. Ina ia aloese mai papa e mafua mai i le vevela o le vevela, o le ata o loʻo feagai ma o loʻo aliali mai i totonu o ogalaau o ogavae o ogaumu, o loʻo feoaʻi ai i le potu e saogalemu ai.

Uiga. Namire e le o iai ni tau masani mo le lanumeamata o mosaic. Mo se faʻataʻitaʻiga, taumafai tagata e gaosia oloa o oloa nei mo faitioga mo faʻafitauli o le Iunaite Setete ma mea. Ole talimalo, Farani ma Saina ma Saina uo e le taʻitaʻia i ni lisi o faʻailoga, ae e fesoʻotaʻi ma tekinolosi, o le a matou taulaʻi i mea taua o le Italia.

Ina ua maeʻa ona auiliiliina le faʻamatalaga faʻatekinisi na tuʻuina atu e Biszazza ma le tele, matou talitonu o le tioata tioata o se mea taua lea o manaʻoga o le tele o tulaga faʻapitoa:

  • e le mitiia vai (matamuli99) ma e le o se komiti, ina ia mafai ona faatatau i potu ma ni tagi le fefe tele ma le falaoamata
  • Tetee i le tele o vevela i le laina mai le + 15 i le + 145c (leen (leent104). Ole ala lea e faʻatagaina ai ona faʻaogaina mo le feagai ma le magala i fafo (ae le o totonu, peʻa maua le vevela e sili atu lona maualuga);
  • O le frostst-tetee e toe foʻi mai i le itiiti ifo i le 100 cycles o le suiga mai le tele o le vevela i le vailaʻau e aunoa ma le leiloa o le lelei (lenge2). O le mea lea, e talafeagai mo le feoai tatala free aisa, lea e malolo ai puipui i fafo mo le taumalulu. Manatua o lenei meatotino e sili ona fesoʻotaʻi ma le leai o se vai ma vai ia i latou. O lea, o le tioata a mosac e sili atu ona malulu-malosi nai lo le pale totonu (sei vagana ai faʻapitoa), ma mafai ona tatalia soʻo se tele tele o taamilosaga.
  • E le o faʻaalia i le vailaau toese ma le tele o le insoganic ma ormatic acids (Leten122) o loʻo i ai i le tele o malosiaga. O lea o le toa na tuu le mosaic i luga o le galuega po o puipui i totonu o le umukuka. Ae peitai, aua le galo o meaʻai cyrite e mafai ona faʻaleagaina ai mea i totonu o le ao, pe a le o soloia i le taimi;
  • O lanu o le oloa e le i ai i lalo o le pupula o le malamalama ma le ultravolelet vaega, o lea o le astac asvas e mafai ona faamatalaina ma modules fou.
Ona o le mea moni o le taliga e masani ona faʻaaoga i nofoaga susu (vaitaʻele, faletaele), o loʻo faʻamatala ai le atoatoaga i totonu o vasega. O le masani masani faasologa o loʻo faʻasino i le pito i lalo o le ata o tetee i le fale faigaluega R9 (Di51130). O lona uiga o le a mafai e le tagata ona tetee i luga o se vaalele, tulia itiiti ifo nai lo le 10 i le tafailagi. O le a le mea ua lava mo oe e te taofia ai lou le mautonu i vae i totonu o le potu loka i luma o le vaitaele pe i le faletaele, ae le o le fola, tumu i le fola. Ua iai se faʻailoga faʻapitoa a Biseanza ma ituaiga o Assended's Vonded a le Voric Windor Pipi ma Vitoreo, e mafai foi ona siʻitia le faʻamaʻi o le siʻitia. O le "mataʻutia" faasologa ma le Grip prefix e faʻaalia e le susu manogi o le faʻasologa o le 0.75 ma faʻatagaina se tagata e alu i le vae sili atu nai lo le 24-vasega (domi51097). Tau o le tau o le 1M2 oloa o le PrepRend faasologa e tusa ma le $ 70.

O le leai o se aofaʻi o nei aoina o le tutusa "mataʻutia" luga. O loo tumau ai i tulaga o maa, lea e faigata ia fufulu ese mai lava ma ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ua faʻatau atu. O lea la, e fautuaina e le O sea MoSIC e faʻaaogaina i totonu o nofoaga nafa ma mea e nafa ma vai: i luga o luga o le vai, i le gatete. A suʻesuʻe le vasega o tetee i le slip, o le faʻatosinaina o tagata gaosi oloa, o le mea e fausia ai le faʻaopopoga o le faʻailoga. O le umi o vae o le tagata matua (pe tusa o le 25cm) tala mo le itiiti ifo o 10ms i le tulaga o le faʻaaogaina o se lua-potu laupapa. O le mea lea, afai e te filifili e taoto e taʻoto i se pale tallet ma se lanu masani a Mose, aua le masalosalo, o le a liliu ese mai ai o le a le mailei.

I tulaga faʻapitoa, matou te leʻi feiloaʻi lava ma se faʻailoilo o suʻega suʻega mo le malosi o Mose. E mafua mai i le le fiafia o tioata oloa ma o latou laiti tele. E faigata ona faʻapipiʻi se taumafaiga e punou pe faʻamalosi i le module o le 2020mm i le tele, e le afaina i le tuaoi. Ae peitai, matou te matauina o le pa'ū i le uʻamea mea (fai mai, o le uati) mafai ona vaeluaina se ipu tioata i tamai maʻai.

Lanu. E le gata i le uamea povi o loʻo avatu ai module taʻitasi, o isi vaega ua faʻaopopoina i module taʻitasi (punavai fefiloi o mea). Mo se faʻataʻitaʻiga, ia maua le sili ona taugata samasama, mumu ma moli lanu o vitreo aoina mai aga masani ma vetericlor mai ia Biszza faʻaaogaina Biszare, Canmium ma senium. O le tele o ituaiga o mea faʻaopoopo, o le maualuga o le tau o le oloa. E masani lava, Disgie Mospac gaosi oloa i totonu o le tutusa aoina e vaevaeina e eseese lanu i le tau o vaega. Le itiiti ifo 4 (Tulaga), o le maualuga o le 5 (asozza). Muamua, o le chepest vaega e lanumoana lanumoana ma enaena enaena. Lua - sili atu le lanumoana lanumoana, lanumeamata, lilac. O le vaega lona tolu o le samasama ma mumu tissers. O le lona fa ma le lona lima e lua o loʻo tofia i le auala Mose na mauaina ai se Liti-ūuga maʻa o le faʻaola, samasama ma le paʻepaʻe auro ". Le eseesega i le va o vasega i le tau mafai ona 10-40%. Faʻataʻitaʻiga, afai o le 1m2 motapa o le muamua vaega o le vetricour faasologa mai ia Biszza (tele 2020mmm) e $ 55 15/17.

Suavai auro

E tusa ai ma sui o Biszza i Rusia, i le gaosiga o le tele o le tele o le alofa-piniki slocks o le lona lima tau o le "vai auro". E le o se faʻafiafiaga o alchemists, ae o le vailaʻau gaosi i pisinisi e gaioi i le Dyes mo Cormics o Dorceslain Nings ma le manifinifi o le lagi) E tusa ai ma le tuʻufaʻatasia o le "Suavai auro" - o se tulaga lavelave o le okeni o le okeni o le okeni o tamalii ma okeni masima o le le fiafia. O le okeni e mumu ese i le faʻasologa o le faʻatumuina o le oloa i se vevela o le 850s, ma o se moli uila o loʻo tumau i luga. O le anotusi o le auro i ni fofo e aapa atu i le 10-12%, o le mea lea o le tau o se sili sili ona matagofie lua-Chamber piniki e sili atu $ 200 (1M2).

Lanu, foliga ma tele

Gress Moskac e manino ma opaque. Faʻamatalaga manino o loʻo iai ni ata opocour (sponparents), SuperPants) o tioata ma masani A faʻapipiʻi se mea o se Mose, e sili lona taua o le paepae e paepae. O lenei faʻaaogaina o le paepae paʻepaʻe, pe manino i le tuʻufaʻatasiga ma muamua-muamua paʻepaʻe tupua. Seia oo nei, e leʻi taʻutaʻua lava le uamptacared ladic, e ui lava i le tau ua latalata i le matatiʻe. E mafua mai i le mea moni e le lava le tagata faʻatau faʻalauiloa. Avadwa e mafai ona avea o ia ma fissome exol e tetee atu i le pito i tua o le Matte Mossac.

O le Opaquetic ua gaosia i ni auala se lua. Ina ia maua ni vaega o le muamua ma le lua vaega o le tau i le lanu o le lanu o le oneone paepae paepae. O lenei Mose feʻaveaʻi ia te ia lava, o se faʻaiuga o le mea e foliga taugofie. Ina ia maua le modules o le tolu vasega ma luga (samasama ma mumu ma mumu, methurtic motatala), gaosiga e faʻateleina ai le faʻamalosiʻau o le vali.

O lanu o le opaque mosaic o eseese. O Biszza e faʻamatuʻu ai le 67 vasega o le vetriclor faasologa, o mea taua- 65 (VOTREODO faasologa), Opreocoloror- 50. Supter Giry-60. Na o le numera o ata o loʻo tupu. O le tauiviga o loʻo faia mo le sili ona lamolemole suiga o le afa o le afa, talu ai e manaʻomia ni moduales e gaosia ni ata tusiata, faʻasolo faʻailoga ma le tele o lanu. O le sili ona lauiloa paʻepaʻe-blush-lanumeamata lanu faʻaaogaina i le feagai ai ma le vaitaʻele o vaitaʻele ma faletaele. Faʻatasiga faʻavae i luga o nei lanu e mafai ona tau 2 taimi taugofie nai lo le tasi-lanu motac. I le ala i le tulaga sili ona uiga o ona oloa gaosi ofo ai se faasologa ma eseese gaioiga eseese. O le faigofie o le faʻataʻitaʻiga o le maamora. Paʻepaʻe paʻepaʻe ma lanu lanu o loʻo i le vaega o le asazza, tulaga, o le OPoColor ma Super Gress.

Auala. Esioka, o Epiocoler, tulaga ma luga o le tioata o loo tupu ai le mogasonic ma le fiafiaga. Fua tutusa. Italia i le ledemme kolisi mai Biszza ma Brillantete mai le Trend and Gold Link mai Super Grey Swerin O le taunuʻuga o Movic eseesega ese mai le tele o le lanu ma lanu lanu ma laʻau lanu ma mea lilo. O le French e le faʻatagaina le tekonolosi ma faia se lua-vaega o le taimi o le taimi. O se faʻafiafiaga o loʻo faʻaaoga i le mafiafia o le mafiafia vaega, lea o loʻo ufitia i se manifinifi manifinifi i tuʻuga o le "comi-taua maa" ma dye. Opoiocoulor ofoina eseese tuʻufaʻatasiga o lanu lanu ma faʻaopopo i luga o ulutala aoina, o le faʻaauauina le faʻaauau o le faʻataʻitaʻiga o le vinera. E i ai le taimi e fai ai motaric i auala eseese. O le tau maualalo mo le Saina oloa: 1m2- $ 90, mulimuli mai e le OPoColor- $ 110, Tulaga- $ 120, Biseazza- 7 (Tau e mo le lua penera;

Aaveverine

O lenei maa na maua ai le taua taua na mauaina lona igoa faaleonapo mai le upu Italian o se mataupu. E tusa ai ma le tala, i le Xvi. Italia tioata tioata mai murano latalata i Venice na maua ai se isi Gagana e uiga i lenei maa masani - o se vaega tele na taia ai nisi o le apamemea. O le mea moni, o le eseese o le hisporine o le minerane, Sio2 Greyd Quartertz, eseese ona o le i ai o le 'apamemea ma se lanu mumu ma le lanu mumu ma le lanu mumu O le natura lomiga atonu e samasama pe lanumeamata, ma le aofia ai o Lamelular poʻo le Scaly Mineral: Green Slings, Cherry

Narre. O le masani ona lata mai i le mamanu o le venetian mosaic o se penina susulu. O Biseanza ma suiga toeitiiti lava faʻasaʻosaʻo faʻafuaseʻi le lalolagi ma matala aʻe e tusa ma tagata asiasi o le Cersaie'4. O se faʻailoga iloga o nei faʻasologa o nei faasologa o loʻo faʻaalu i luga o le lamolemole luga, tutusa i le mea na mafai ai ona vaʻai na o le MICEA COOWNT o le 2 tausaga talu ai. Le aafiaga e le mou ese atu i le taimi. Uma gloss lisi lisi modules e tusa ma le $ 145 (1M2). O le muamua vasega o le tau o le malulu- $ 127, o le lona lua o le $ 180.

Tele ma foliga. Mafaufauga, Glass Mossac gaosi oloa fai modules i le tele 2020mm. E i ai la latou lamolemole ma le lamolemole foliga o foliga ma le isi itu, o le faʻaaogaina o le chamlefer i lalo o le 45 ma le auvaʻa e faʻateleina ai le vaega o loʻo tataina. O lenei tele e sili ona lelei, talu ai e le laʻititi tele (o le e le mafai ona faʻaaogaina ma le module ma aua le faʻalavelave i le manatu o Mose) O le pito sili ona maualalo o le spix, o loʻo i ai le laina o le laina o loʻo vaʻaia, o le 10-15 cm. O le maualuga o le mea e mafai ona suia ai le magese).

I le faʻaopopoga i le 2020mm, e iai le lapoʻa o le 1010mm. I ni vaega o lanu o lanu, na maua ai e Susu tioata ma Earzeza. Square SPOIOCALLGENGENS LEGHIZ SIMUME GICK - 9.59.5mm. O le masalosalo - o le fale mauto-susu mosainic e manaʻomia mo fetuutuunai ma ni mea e malosi atu nai lo le talaʻaga, ma e sili atu taugata. Valchichychi mai tauvaga e faʻaosofia ai le tele o le au tsesers faʻapea foi ma le lua o le fale gaosi, o loʻo tupu ai le fale gaosi i se faʻasologa faʻapitoa. E aofia ai elemene o le 1010mm maualuga, o le tasi o le tino e tasi mai le lua pormnimeter (Vithano faasologa). O le le mautonu o le tele o modules e tuʻuina atu i le TESTLAM Searity se tamaʻi foliga e le masani ai foliga foliga, o le a fiafia i isi masani.

E tele a taliga laiti: 2525 ma 5050mm. O Biszza e faʻamatuʻu atu i le aofaʻi o 5050mm na o le legem o loʻo aoina ma le fiafia. Opoiocour fale gaosi ma Super Glass kopi uma lanu i modules 2525 ma 5050mm. E le gata i lea, i le tele o le aufaitau Saina o loʻo i ai se astac o le 2040mm ma le mafolafola ma le convex luga. Ma mulimuli ane, o le leo leo mai i le sitaili o se tusi lanu (21viant) manino tioata o ata eseese o foliga eseese: sikuea o le 255000.6 mm.

Mo modules 1010 ma le 2020 mm, 4mm mafiafia o uiga, mo le tele o mosaic - 4.2-5mm ma sili atu. O lenei mea e aumaia nai lo faigata faigata i le faʻatasia o le tuʻufaʻatasia o maa. Afai e te manaʻo e faʻafefeteina le Moskac luga o loʻo faʻaaogaina mai elemene tele, o le a e tatau ona auiliiliina le tulaga atoa ona o le tele vaega o le gelu.

Mekisiko kolorini ma Sipaniolo Wizanto

I se taimi ua leva, afa i le tausaga talu ai, sa amata ona avatu le tala mai o le Mekisiko motaga o Koloro a Rusia i Sepania. Snonets e ofoina atu e Monophonic Tessers o lanumoana pe lanumoana lanu ma le tele o 2.52.5 cm i le tau o le $ 17-19 (1M2). O lea tau maualalo e mafua mai i le tulaga faʻapitoa o faʻatauga i le vaega o le feagai ai ma mea e feagai ai ma vaitaʻele, pe a manaʻomia ona e ufiufi se vaega tele o le monochorome mo tupe talafeagai. Afai e sili atu le manaia lanu e manaʻomia (lilac, mumu, moli ma vaitafe) poʻo le mosaik panels, faʻatau oloa o koloriines e na o le masani ai E le gata i lea, o le tau e tuputupu aʻe i le setete o le alualu i luma, amata i le $ 35 (1m2) mo lilac modules ma luga. Mo le Sipaniolo Wizanto ua iloga i le tulaga tutusa. Naʻo laina o le laina o le modules 2020mm ua siitia i le tau o le $ 18 (1m2) ma tuaoi o le $ 10 (1pog. M). Sipaniolo Mospac o le tele o le maʻa ma e aofia ai sili atu ni mea faʻamanuiaina i totonu, ae i totonu o le aotelega e tutusa lelei ma oloa o isi tulafono Europa.

Measina

O le Mortal Agst e maua ona o se iʻuga o le oomiina o ni vaega laiti o ata vali atavali ma le faʻaopoopoina o le povi ma faʻapopoleina i le vevela o le 700-800C i le vevela o le 700-800C ile aso. O le fua faatatau o quartz ma dyes e le itiiti ifo nai lo le 30/0%. O le maualuga o mea o pigments ma se taimi umi o le gaosia o le taimi e faia ai se fiafia tele. Ae leai se mea e tutusa ma ia! O le mea moni e sili ona aoga: E faigofie ona maua se lanu mauoa, tusa lava pe lanu sili ona pupula. E le gata i lea, o le faʻaogaina o tausaga faʻaletino e faʻapena lava le lanu i le taimi e ese ai, ma e mafai ona iloga e le faʻasinaga i totonu o le tapoleni. E i ai se lamolemole lamolemole ma le fiafia i le paʻi i luga ma le mea e le faigofie ona aveesea (faigofie nai lo le luga o le le mafaamatalaina o le tele o tioata). I le faʻaopopoina o foliga vaʻaia, o le agta e ese mai le tioata e tusa ai ma faʻamatalaga. E i totonu o le valea o le laei, e mafai ai ona faia mo le taʻoto i nofoaga ma se faʻateleina utaina i totonu o le fale ma fafo (folau i luga o le vaitaele, umukuka i luga o le vaitaele, umukuka). E tusa ai ma lenei faailo, 261mm3 mo le OPus Romao Bischza ma 433mm3 faasologa mo le atoa sicic (i le uni o loo latalata mai.

O Bisgodza fale gaosi e maua ai optus Roman Romant (le-leai-gaogao ma le Smassto Group o le Equest Okeni o le Resons i le Recost of 4-5 Cm. Optus Romano o le tamai monophonan monophogas monoka tele 1212mm ma le mafiafia o le 6-6.5 mm. E i ai se mea e mafai ai ona foliga foliga, o le mea e mafai ona mama pe sili atu. O loʻo faʻaaogaina mo le Artdisd Ponels ma le sili atu ituaiga eseese ma le mama o lanu (masalo666). O le mafiafia o elemene faʻatagaina le faʻaaogaina o le mea e sinasina ma mea taua: Cermic tetele, fafie, pefu ma ata o se lanu lanu i meaafale.

Sicis Company, o le taʻitaʻi i le Alamanuia o loʻo faia ai motaka mai Marana Sinad, gaosia le 122 o le Vedal o lenei mea i le tolu sikuea-mama E ese a latou talimalo ma isi kamupani e leʻo tasi le 15154m, ae o loʻo i totonu foi o le tino, le malamalama e tatau ona iai. O le autu autu o Sicis aoina: "E le o le saʻo o pepa ma lanu e taua, o le saʻo faʻapipiʻi o le taotoga." O lona uiga, chips maua foliga o le le mautonu, ae o le auā i luga o laupepa o loʻo punitia ai, o le faʻailoga faʻapitoa, ma o le faʻalelalolagi e aʻafia ai le foliga o le tapoleni. E le maua e le fale gaosi ni vaega laiti, ae o elemene o le Den-Dles o loʻo faʻaogaina i le au puaʻa ma papala, fufulu mai le tele.

SICIS MOSAC e manaia ona e le maua ai le foliga ma le mea sese, faʻapea foi ma le nofoa. O luga o le mea e mafai ona ofi i lalo pe convex. Pe a pa'ū le moli i luga o le 'ie a Mose, o ave o loʻo atagia mai i isi itu eseese ma ua faia faʻailoga o le taʻiala, o le tulaga masani o le oloa na faia. O lenei lagona ua faʻaleleia atili i le mea moni o loʻo i totonu o le lanu tutusa o le mea e mafai ona maua ni lanu. O le Ariduma College e sili ona ofoofogia ma le pharl aafiaga.

O le tau o Sicis ma Biszza e lava lona maualuga (1m2- mai le $ 150). Ae o le mafiafia o le 4mm mafai tuʻufaʻatasia mea (o loʻo mauaina ai le pala, e oʻo i se lanu faigofie o mokac. Vaai faalemafaufau i ni nai filo manifinifi o le Coras SICIS SIMT luga o le pito i tua o se lanu sili ona taugofie lanumoana maso.

Ceramic mosaic

Ceramic Mospac Giaratta ma Appliani o loʻo faia le faʻaaogaina o le tekonolosi o le "Monopriettuttura" ma le tele o itu e faʻatusatusa i le tioata ma le anufe. O loʻo i ai se mafiafia o le faʻavae ma le maualalo o le vai o le vai (1-3%), pe a faʻatagaina ai ona faʻaaoga mo vaitaʻele o le kuka. Monopriresossoresore ua mauaina e le o le taimi e oʻo ai i le pito i lalo o le faaputuga ma le leo leo, sosoo ai ma le fana i le vevela o le 1200C. Lenei ua mafai ai ona ausia vai o le vai e itiiti ifo nai lo le 3%, faʻapea foʻi i le maualuga malulu, vevela ma vailaʻau o loʻo tuʻuina atu i le le fiafia i le oloa) - e leai se mea e sili ona leaga ai tioata ma sina mea. O le faʻalumaina o le Gloze o le Glaze muamua tausisia o le "Brerefoot" Vasega Don 71097 ma le R11 tulaga o le taufaʻamataʻu. E talafeagai mo le feagai ai ma le i ai o ni mea i totonu o nofoaga ma luga o le auala.

O le mauoa lanu lanu o le Appiani (sili atu i le 40varant) ma tele lapopoa (2525, 5050, 10000, 2550Mam) e mafai ona faia se vaega o fola ma mo se suiga e fai ma sui. O le mea moni, faʻaaogaina o le Appiani Mosici o le a le mafai ona maua e maua ai ni ata faʻapitoa, ae e le mafai ona taugata, ae o le tapoleni lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a laufataisoga, o le ale atoa le faʻavae o le uturfish tau e tusa ma le $ 250. O le mafiafia mafiafia o le Appiani Mosici (6-7mm) Faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia ai ma le masani ai o loʻo feagai ma puipui ma le semi-chavex luga o le lautele.

O kamupani e faʻatau atu o loʻo i ai le Chordoc mossitic o se sili atu taugata taugata nai lo se faigofie tioata (tau1m2- mai le $ 83-99). Ae e tele sona sao. Mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga lona malosi, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le teteʻe i le ofuina o ofuina ma muamua foliga. O loʻo i ai se lamolemole tele ma lapotopoto oloa a le Piatia ma Giaretta oloa ma lapotopoto luga ma lapotopoto tulimanu ma pito, lea e le mafai ona manuʻa e tusa lava pe manaʻo. E tele mea teuteu o gaioiga - crackerels, tetea, pa puipui o le isi lanu mai giaretta ma faasalalau ai fusi i le platiansipa ". Ma le mea mulimuli, o le maualuga o le totonu o le faletaele e mafai ona faʻataʻitaʻiina le sami o le sami mai le Giaretta e tusa ma le $ 120 (1m2).

Vaai mosaic

I lalo o le pepe, tatou te malamalama i le Mose, e na o le tipiina o le maʻa, o le puaʻa fusi. O nei oloa tuʻu faʻapitoa tekonolosi ma, o le iʻuga, o se isi vaega tutusa o foliga. O a latou tagata faʻatau meatotino e faʻalagolago atoatoa i luga o le punavai mea. Mo se faaaʻoaʻoga, o se maʻa aliga e faia i Tole o le a malu ae o le maʻamaʻa, lea, pe a faʻatusatusa, e le mautu nai lo granite. Poʻo le modules mai le prcelain cydware e sili atu le lautele nai lo le sili atu o le chitrac tiles - ona o le pito i luga o le teteʻeina, fāina o le vai o le tino.

O le maa astic. O lenei mea e faʻaaoga ai le tele o ituaiga o mea 'afa, timuga mai le fasi ma faʻatumuina o le nofoaga taua o le maamora ma le le fiafia o le maʻamamaina. O le lanu o le maʻa o le tagata taʻitoʻatasi, o le mafuaʻaga faʻaiuga e tulaga faʻapitoa. O le Stones Moʻac Sasus mai i papatusi ma le mafiafia o le 8-10mm i le sikuea tessers i le tele 1010, 208m, 3030m, 2030m, 2030m O le maʻa e mafai ona i ai le matematika, polesi ma faʻapitoa le mafaufau. Sicis, faʻapea foi ma megaron, chengron, chengdu ma Rusia gaosi "BOKONTI" O filifiliga uma atac mai maa: o talaʻaga, papa, roeli

I lalo o le kapeta o loʻo malamalama o se mea teuteu i fafo o le vaega o loʻo avea ma mea na tupu ai le lalagaina o kapeta. E mafai ona teuteuina i florale, teuteu po o se isi lava mamanu. O le masani ai, i lenei tulaga, e le gata i le sikuea ma faasologa faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina, ae foʻi o se "faasolitulafono" - elemene o le le saʻo. Roses e lapotopoto pe sikuea mea teuteu ma le lautele poʻo le itu o le sikuea 90, 100, 120Cm ma isi mea. O le pala ma ni tuaoi ma fualaʻau poʻo ni mea teuteu teuteu e avea ma faʻavaʻa mo panels ma kapeta pe o loʻo faʻaaoga e toe faʻafouina ai mea.

A fuafua le faʻatauga o asaiko mai le maamora e masani ai pe faʻaleagaina, e tatau ona maitauina o mea malie, pe a e tuua ai le faʻamamaina o le afu i luga o scratches. E manaʻomia le aloese mai le ulufale atu i le laufanua o le maamora poʻo le faʻaleagaina o le acid-aofia ai vai suamalie - suamalie, uaina, vineta, vineta, ma isi Manaʻomia e tatau ona le faʻaituau, ma aʻo leʻi lelei le faʻaaogaina o le maʻa ma le suauʻu faʻatumuina o faʻaputuga o loʻo i ai le gaʻo poʻo le arrylic. Tele o nei mea e fautuaina pe a uma ona faʻataʻalo i nofoaga ma le faʻatafunaina o le faʻaiʻuga faʻapitoa. O le tuusaunoaga o Agglomerates e faavae i le Quartz.

Auro ma platinum

Auro auro - o le le le mafai ona i ai i le le mautonu o mea taugata. O mea autu uma o loʻo gaosia e alavai gaosi faʻaputuga ma le samasama, paʻepaʻe auro poʻo platinum. Orora faasologa mai ia Biszza ma Wapiacour, Meeou mai Inise o se Mostic na faia e le lima tioata fou o le 1010M2, i le va o ario ma auro auro. O ia oloa e ofoina uma mo pa ma mo fola. O se manaia ma lanu eseese o mea taʻutaʻua i le Areto faasologa o le tele foliga foliga manaia.

E le pei o le tioata o mosaic, e le mafai ona faʻaaoga le auro i le luga o le pupula i luga o le sitaili. Ma tagata gaosi na o mea na maua mai i luga i le 2 selau. Na amata ona faia e Giaretta talu ai nei, o le mulimuli i le appristi. O sea a Mose na na o le tago atu i luga o puipui. O le tau o le 1m2 Gold Smalless i Mospac Version e $ 2500 ma maualuga.

Porcelain conneware ma cerammics

Kamupani lafoina-mooti lapoʻa afifi, pe a manaʻomia, faia se pule a Mose, faʻatonu o lona tipiina "i le itu" o loʻo galue ma le maʻa. O lea la, o le tau o le fale gaosi oloa i le tulaga o le losek e maualuga. Ua leva ona ia manaʻomia ni mea faʻapena e tuʻu ai, i Rusia. Tusi tusi, i lalo o le igoa igoa "Manauk pale", amata ona fai le tele o mossoc mo foloa gress, caesar o le mea moni o oloa. Afai o le mea moni o le italia O le Vaitalega, ona e mafai ai lea ona tuʻu i totonu o le vaitaʻele. Afai o loʻo fuafuaina le paʻu i totonu o galuega, o Mose na faia i totonu o fale.

E masani lava, naʻo na faʻasologa o lapoʻa-faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina mo le vaʻai, o loʻo lelei tele, aua neʻi gatete. Afai o le vaega o lo o mafiafia o le mafiafia, o laiti sipela e faʻatagaina ma le toe teʻena, aua pe a uma le tipiina, o lenei avia ua lafo i le ogaumu, lea ua liligi vaivala. I le ala, mai le manatu o se manatu o le matamata, liusuavai modules foliga sili atu ona manaia. Pa puipui mo faletaele, umukuka ma tino o le faasalaga o sosaiete o aoina mai le chramic mosolaic, tutusa ma le fetuutuunai ofi. O se foliga manaia o lenei vaega o se tuʻufaʻatasiga o mosaic o eseese ituaiga. I le taimi lava lea e tasi, o le tulaga tutotonu o loʻo faʻavaveina o loʻo i ai auiliili auiliili, e faʻaaogaina ai elemene laititi (edcm), o vaega laiti laiti o le fuainumera, ma le auvai tetele, talafeagai i le auvae .

A o le Porcelain Fale Tusi Mosaic, na gaosia i lalo o le igoa igoa "Turkedi" O lea e tupu i le chamfer, faʻataʻamilomilo i le dam. E ui i sina manatu le mautonu (faafoliga o maa, faʻaleagaina ma le malosi), decors ma roses mai modules ma le "toso ma le faʻaeteete. Masalo ona o le mea moni o elemene o latou e aofia ai o le a matua laititi.

"Brikonti" atinaʻeina ma faʻapipiʻi se polokalame manaia na taʻua o le "Flor o fatufatuga", Potouturucing taugofie. O le uiga o le gaioiga o tagata ua fuafuaina e aoina mea teuteu vaega mai le poletilain connedy, fasi i luga o sikuea 55m ma le torning square). Mo le mafuaʻaga lea, o le Protototo Patch faasologa o loʻo faʻaaogaina mai le Italia fola Gress Gress. O le faʻasologa e 7 seti, o le faʻatusa o le saturation ma 3vide valivali: tasi-photon, ma tamai ato ma lapoʻa. O le iʻuga o le 63 Comvesvel Alpinent ma le 2vid o le Matteth-Mattet ma Glossy- Faʻatagaina oe e fatuina le tele o tuʻufaʻatasiga. O le sikuea rose 6060m o le moli moli e mafai ona tau e tusa ma le $ 50 ma le tau poʻo le taugofie e faʻalagolago i le mea o loʻo i ai i le fua o tafatolu).

Le fou atinaʻeina o le kamupani SICISC Bunic mai le mea, ia tusa ma le tupe tekonolosi, o vaega ma meatotino e pei o ni masani. Ae ui i lea, o ni faʻailoga e le faia i le faʻamalosiina, ae o le pito i luga. O lona uiga, o le Squeezed (pei o le aano o manu) o le rod o le sikuea vaega ma tipi i le au TESSRS. Faafetai i le tagata lava ia tipi, o i latou uma e le tutusa ma le tasi ma le isi, o le ala, o lo o i ai le lagona atoatoa o le taulima. O le aoina e iloga i lanu e le masani ai o le pastel: o le soft-Salad, malamalama bepi. Punou teuteu i se popcelain-brand mostic gaosi oloa ofo atu oloa mai penina atigi ma mautu fafie.

Uamea

Uamea mo uʻamea na o le 3 tausaga talu ai i lalo o le faʻailoga igoa metallismo mai Sicis, ma le aso e mafai ona e iloa ai le tutusa ma isi tagata gaosi (Italia). Metallissismo o se mea ese mai tagata uma vaaia muamua. O modules o loʻo iai ni uʻamea uamea ma le maualuga o le 4mm mai le semi-flyrometer stanless spanless state, faʻasaʻoina i luga o le pateni pa. I le faʻaopopoga i nisi fetuʻutuʻunaʻi, o le mea na tupu ia te le malue tatau i le faʻamalosi o le mamafa o le maualuga o le le mautonu. I le avea ai o se tulafono, Steel Aisi304 o loʻo faʻaaogaina, ma mo le teuteuina o vaitaʻele o loʻo iai se faʻapitoa o le techsion-dasi316 (04x1).

Modules mafai ona i ai se eseʻese ituaiga, o mea ma le lanu e oʻo lava i le lanu. Oval, Herxagon, faatafafa, Rhombid, ROHOMBID ma Square Filn Faʻatagaina oe e tuʻuina atu se kapeteni o le puipui poʻo luga o le fola. O loʻo faia ia luga o le uamea, o le matematika, ma le tele o ituaiga o ituaiga ma, mulimuli ane, ufiufi i se manifinifi manifinifi o apamemea poʻo apamemea (naʻo le apamemea (na o le puipui o le puipui). I se faʻaopopoga, o le "apamemea" ma le "Bonaze" e mafai ona faʻamauina (oxidizing) i le lanumeamata lanumeamata ma tuʻuina atu ia mosaini i le ituaiga tuai. O ia elemene ia mafai ona vavaeʻese i puipui, aua o le gaʻo aoina faʻaputupuʻu e faigofie ona faʻaleagaina. E tatau ona maitauina o le tagata gaosi oloa e le fautuaina le faʻaaogaina o metotia mo le feagai ai ma luga o le auala. O lenei e mafua mai ile tau ole tau ole tulaga e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o le pa o le paʻu, - ma le taumalulu frosts i lalo -15c motaka na pa'ū. E faʻavae i ai, e mafai ona faia naʻo potu uma o le tausaga-lapotopoto.

Metallisma o le auala matagofie: 1m2 e tusa ma le $ 350. Ae afai e te faʻaogaina o se fai togafiti poʻo le faʻamaeaina o laʻau laiti, o le a avea ma filifiliga "taugofie ma agavaa" ma le agavaʻa "ma le faʻatonutonuina o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga maualuga o le a maua ai se maualuga o le a mauaina ai se maualuga maualuga o le a maua ai se maualuga maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga o le a maua ai se maualuga maualuga o le a maua ai se faailoga tutu

Uamea Modic mai Megaron ma Chengen mafiafia o le 8-10mm i totonu tutusa tutusa ma "Faailoga Masina". O le Italia filifiliga o loʻo i ai se paʻu o loʻo i ai, o loʻo faia Saina i luga o le pamu. Mate ma Kalvanced Brass ma Titanium Coating faasologa ua ofoina. Le averesi o le tau o le 1m2- mai le $ 250.

Lau po o le matrix

Ua maeʻa ona tuʻuina i luga o ni mea o loʻo tuʻuina mai O le modules i luga o le laupepa ua toe faʻalelei le faʻaaogaina o pepa poʻo le ata faʻapipiʻi mai le itu i luma, pe faʻaaoga se grid pipiʻi ma totonu. O lea taimi, ina ua maeʻa faapaʻu le tala a le siama, sa faʻataʻitaʻi ma le malosi le talaaga ma le tino ese le taimi ua mamao atu. Fefiloi (fefiloi) - matricred sikoa mai le tele-lanu elemene - o le oloa autu e sau i tagata faatau.

I le gaosiga o le tioata a Mamona, o le tele o le "kuka" pepa "tekonolosi o le sili ona taatele. O lona tulaga taua tele o le taimi lena a o le o le matrix e le o vaaia i le itu pito i luma. Afai tatou te faʻatusatusaina i le Greid tekinolosi, lua eseesega. Muamua, o le malosi o le Mose i le itu na faʻaleleia atili, e pei ona leai se faʻatalanoaina Mesh. Lona lua, afai o le maeʻa ai o vaega o le Convex, o le Matarix i luga o le Sym Grid ua maʻimau, lea i luga o le "pepa" faʻavae. Ina ia aveese le "tauaso" o le a faʻasaʻoina Optioclor o loʻo taofia le Mospaic i luga o se ata manino e faʻaaoga i le itu pito i luma. Lea e mafai ai ona e faʻailoa ni mea leaga a o le i faʻapipiʻiina ma faʻafaigofieina le faʻasologa o gaioiga.

I le avea ai o se tulafono, e faia ai mataʻupu e uiga i le 3030 cm, e aofia ai le 2020mm mostinocs taʻitasi. O lenei tele i tagata gaosi eseʻese e eseese e faʻalagolago i tulaga masani o ie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea taua e maua ai e le tagata le 1mm, ma o le matrix ua maua i le tele o le 316316m. Ubisazza ma Oploaoclor Seam tusa 1,5mm, ma le Matrix o 32232m2mm. I le mea mulimuli, o le Saina Super Grey Grey Matrides o loʻo faʻaalia e le taua o le 325.5325.5mm ma se faʻailoga o le 1.7mm.

Ona o le mamafa tele, maa, uamea ma amot ma amot mospac e faʻasaʻo i luga o le grid o le mafiafia censepboard poʻo le phc, ma le uamea ma le uamea. O le masani ai, tagata gaosi oloa e taumafai e tetee atu i le tele o le 3030cm ma nila e le sili atu nai lo le 2mm, e mafua mai i le faigofie o le taotoga.

O le tasi seti o seti e faʻaaogaina tele mo le ufiufi o lapisi tele, pei o vaitaʻele. O le avat The Blactolored e talafeagai mo le vaitaʻele, ma mo le faletaele, ma mo le "pulupulu" umukuka. Soʻo se kamupani o loʻo auai i tagata uma e faʻaaogaina le avanoa e faʻatau ai le tele o palu faʻapitoa i le lisi, ae faʻataʻitaʻi foi ma faʻatonutonu o latou fefiloi nai lo isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Tulaga o Biszza ma teine ​​laiti, o polokalame faʻapitoa mo lenei filifiliga ua faʻatulagaina, ma o le suega tioata ma opitiok e aumaia i latou i le ofisa.

O nisi paluga atonu e taugofie atu nai lo se pepa monononous. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tau o Mose taugofie vasega mai ia Biszza 2003 (1M2) E mafai ona e faʻatau mai motaso paluvai mo le tau o le $ 30. Mo fefiloi o loʻo faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga poʻo se faʻasologa o le faʻamaoni, o le tau e masani ona fuafuaina i luga o le faʻavae o le pasene o soʻo se tau. O le mea lea, o le sili atu avntatologe po o le lanu mumu, o le sili taugata.

Faʻavaʻa faʻailoga (mai le Italia Sfutum) - O se vaega o 2.5-2.8 M uumi ma manaʻomia le lautele, o loʻo suia ai le lanu o le mossac.

O le vaega na faia i totonu o le matrix fonotaga metotia o se ata e tusia mai le mosaic o le sao foliga. O le tele o kamupani tele e iai polokalame komepiuta e faʻatagaina ai oe e vavaeʻese ni ata i luga o elemene, i le lanu ma le ituaiga talafeagai ma le fale gaosi oloa. O oloa na fausia e faʻaaoga ai lenei polokalame o loʻo i ai i le faʻatonuga o fale gaosi taʻitasi ma mafai ona sapalai mai le i fafo atu poʻo le vaevaeina i Rusia. Ia mafai ona faʻatau faʻatautau tagata faʻatau e maua ai se ata teuteu, e aunoa ma le mauaina o metotia faʻatauga o le pa puipui.

Age Arnel o le vasega pito i luga, o le galuega a faatufugaga a Mose, faia i le fufuluina o taliga pe oti mochic (tioata, maa). O tagata e tuuina atu i le Intelisers, BOZZZA, Opuacza, Super Green taumafai e fai se vaega na o latou, e ui lava latou te ofoina atu ni filifiliga mai le lisi mai le lisi. E toʻatele tagata faʻatau atu o ni fomaʻi-mai ia tenā mai skinic ma maa mai sicis ma isi tagata fai mea e fai i le auala o fafo atu, aua e leai se aoga.

Tau

E pei ona e malamalama ua leva ona malamalama, o le chepest mostac-tioata, lapoa o le 2020mm, i foliga o le tele-lanu lanu, o loo sapalaiina i le o le kukaina o vaipuna. Tau 1m2 - mai le $ 15 i le $ 35. Tioata faʻatasi ai ma le faʻatonutonuina o aʻafiaga mai le $ 60 i le $ 200, fuafua i luga o le tagata gaosi. Saina adatic taugofie nai lo mea uma. O loʻo mulimuli i ai, o leoleo, o le siʻusio ma otoocour ma wizanto ua sau, o le 20-30% taugofie nai lo Bissazza oloa. O Biszza's atamai e tatau ona toetoe lava a pei o le Sicis Spatt, o lona faʻasologa i le faʻaopopo e tusa ma le $ 250. Ma le mea mulimuli, e sili ona taugata o Mose maa ma le uafu. Tau mo le 1m2 o nei oloa e oʻo atu i le $ 1000. Na aoina e Momitic decors ma panels mai le umu mai o le mosaic, taugofie nai lo le sili ona lelei tomai tusiata. Pei o se tulafono, uati ma tuaoi e fuafua e ala i auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, 1pog. M. O le tala a Eleni faigofie i le ituaiga o le galu mai le masani o le a tau e tusa ma le $ 40. O vae o vae e sili atu taugata nai lo Mose, lea na faia e le 20-30%. O lea, 1m2 faʻalautele faʻailoga azzura mai iasazza, e aofia ai a Mose o le muamua ma le lua vaega o le tau (1M2- $ 53), o le a tau $ 112.

Faatulagaina o le faatufugaga a Mamona e toetoe lava o se galuega o faatufugaga. O le ogatotonu o le tele o le numera 11m e le itiiti ifo i le $ 800-1000, ma o le kapeta o le sipela mai Sicis e mafai ona faia ile $ 10,000.

O lea, na toetoe lava o tagata uma e maua se amo mo i latou lava i le agaga ma le atotupe ma fuga mai totonu. Ae ui i lea, na matou taʻu atu ia te oe faʻamatalaga na o oe. O le isi taimi o le a i ai i le faatufugaga o se fesili o se mea o fai ma elemene o pala, e uiga ia Mosechic stiods (aofia ai ma le tau o galuega).

O le Komiti Faʻatonu Faʻafetai i le kamupani "Shik", "pa", "Bikon", "Sornk)," Pratorm "," STEDSM mo fesoasoani

Faitau atili