Lona fa o le lona fa

Anonim

Tolu-potu potu potu (104.8 m2) ma le polokaina o le lautele o avanoa. O le poloketi na manumalo ai le muamua faʻailoga i le Sasara tauvaga "vaitau o le totonu".

Lona fa o le lona fa 14287_1

Lona fa o le lona fa
Tape le pa ma pou - pisinisi pisinisi. Latou te vaʻaia tele i le avanoa ma sasaina le tulaga faʻamuamua i totonu o le poloketi.
Lona fa o le lona fa
O le le atoatoa o le TV foliga ese mai i laina lamolemole o kapeneta ma sofas
Lona fa o le lona fa
Glass mestoptops o le 'ai ma kofe laulau fai mea alofa mama ma le mamafa
Lona fa o le lona fa
E foliga mai o le malamalama o le au pupuni e tape ai le tuaoi i le va o totonu o le totonu ma le isi avanoa
Lona fa o le lona fa
O le laupapa laupapa e ala i se ata tusiata tusia mai le potu malolo tuusaʻo i le taualuga. O le Podium e faia i le granite natura
Lona fa o le lona fa
O le Monochromy o le faʻamaeaina mea e toe faʻaleleia ai elemene o le au fai. O le susulu o le aluga e osofia ai lanu o le ata o le ata
Lona fa o le lona fa
FOLAFOLAGA WALB RUBME faʻatusatusa ma Blond pa ma taualuga. Latou te faamatalaina le vevesi o le vevesi, tetea

O le rusttic vaega

Lona fa o le lona fa
O le anti-vaalele i luga o le umukuka nana e nana le mesanine. O lona halogien huoloplight faia le taufaasese o le ao
Lona fa o le lona fa
Fafie laupapa mamanuina o loʻo avea ma o le apefai o le apefai o le apefai - o ata uma o loʻo tusia ai mai le faʻaititia o eleelea
Lona fa o le lona fa
O le potumoe lanu e matua ese lava mai le malo. Lanu lanumoana lanu fausia se lagona o le malologa
Lona fa o le lona fa
TableTop HighBanin i le faletaele na faia e oka mai le Crency Cuncnite
Lona fa o le lona fa
Readsed Wall ma Arch ma koluma - Postmaden Faʻauiga o tu masani anamua. Ua ou fetaui ma le le mautonu le mea na filifilia e le pule
Lona fa o le lona fa
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Lona fa o le lona fa
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O le fale mautotogi, e ese mai i le atunuʻu, e faʻatapulaʻaina ai pea lava i taimi uma le tusiata. Ae mai lava, moni lava, o se pusa fua. O le a se mea e mafai ona ou faia i ai? Aveese ni nai vasega? Taaalo ma le maualuga o le malaia o le sulugatiti? E le mo le leai o se mea e galulue faʻatasi ma fale mautotogi e sili atu le talafeagai mo le docourator. O le mea na aumai i a matou itulau o se tuusaunoaga i tulafono. E i ai le "fa tulaga" - o le poloka atinaega o le avanoa, i nisi taimi e le mafaufauina atoa.

O le vaaiga o Samara. O le le masani ai vaega o le taulaga ma le manuia pasi le piliki fale fou, faia e tusa ai ma se galuega. O le fale o loʻo i ai se tulaga lavelave (O lona faʻamaeʻaina ua filifilia, i le sitaili o le kaseta tusiata. O le iʻuga na aumaia mai le fale mautotogi matou te fia iloa atu, e mafai ona e alu sao i le taualuga (isi potu fale mautotogi i lalo).

O lea, o le tagata faʻatau mauaina i le fogafale mulimuli o se fale fou 104.8m2 mo le ola. Maa ma se foliga mataga mai le pupuni. Syda Scorch- Packrama o Sadara ordays ma taualuga o fale o le seneturi ua mavae. Maʻeu-foliga ata o loʻo avea ai ma fanua o le taulaga o onapo nei. Faʻavaʻa o le vaʻaiga o le voga ma le lautele. O le itu lea o le isi itu e lua i le lua o le ogalaau o longlia (o loʻo faʻatali ma se vaega o totoe i luga o le taualuga, ae matou te le o muamua i mea na tutupu).

O le le mafaufau o le fale mautotogi o le tolu-mita maualuga maualuga o le taualuga, lea e leʻi faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le avanoa i luga o le avanoa. I le taimi lea, o le tulaga lelei o le uluaʻi poloketi na faʻamaeʻaina. Transvertee Snaʻi puipui e le mafai ona vaevaeina le fale mautotogi mo le le talafeagai o potu, na faigata ai mo le fuafuaina fua. Ona o le lautele o laʻasaga i puipui, o se vaega taua o le eria (Habley, mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le potumoe) potu tele-potu, lea ua tuua e faitotoʻa potu. O lenei vaega o le fale mautotogi na fautua mai i le tusiata vladimir chicerini o le manatu o se Atrium-i totonu o le Atrium-Totonu, mai i nofoaga eseese.

O le manaʻo o le tagata faʻatau e uiga i le fale na faia o loʻo faia. O mea na ia manaʻomia tele, o lea i luga o le manaʻoga e faʻasaʻolotoina i le potumoe o le potumoe i le ofisa (teine ​​teine ​​na mafai) e faʻapipiʻi le isi potu i totonu. O le faaiuga mulimuli fautua mai lava ia na fautua mai lava ia. O le foloa o se mea vaapiapi, faʻatafunaina o Loggisia, ma e fesoʻotaʻi ma lea, o le potu malolo o le 0.8m i lalo ifo o le taualuga o le fale. E le lava lena mai le manatu o le manatu o le Loggia sa matua le aoga - o le tagata faʻatau e le manino mai ia i latou o loʻo taumafai e teu i le potu i luga o le fale. I se faʻaopopoga, o le vaʻaiga na faʻatulaga i le masani masani o le roock-mastic taualuga, o le le avanoa le avanoa. Ioe, e oʻo lava i le faʻatulagaina o le fale na faʻatagaina ona ulufale atu i lenei tulaga o le taualuga na o loʻo i le matou tafafao mai. E le mafai ea ona faʻaaoga se avanoa faʻapena?

Vaʻai i luma, tatou fai mai o lenei o le taualuga o le faaauauina o le avanoa o le nofoaga o nofo ai, ma e mafai ona alu saʻo mai le potu malolo. O le tapaa mai le vai o le ea, o le mamafa o le vao, ua faataotoina, ma ua faia se nofoaga mafanafana, le laulau ma nofoa i lalo o le faamalu. Ae o le fofo le tumau lea. O le pule o le fale o loʻo fuafua e faʻaauau le galulue faʻatasi ma le tusiata ma liliu le nofoaga faafiafiaga i luga o le taualuga i le malae Roma.

A o le ituaiga o totonu ma le faʻatatauina o le atinaʻeina o le avanoa, ona o nei mataupu o le tagata faʻatau ua o ese mai i le pule a le tusitala o le poloketi. O le a le mea na tupu i le iuga? O nisi postmodeder e fausia. O elemene taʻitasi o loʻo faʻamamafaina mea faigaluega, faigofie ma manino. Ae i le taimi lava e tasi, ua oʻo mai ai le autu o measina o faʻamaumauga a le tusiatusi o loʻo atiaʻe i totonu o le fale.

O le upu "Atrium" o loʻo faʻaalia ai le faʻamasinoga e sau mai le Latina Atrium. O le inisinia Roma o Roma ma Arsite a Vitruvius, oe na nonofo i ai. BC Er, i le ie e sefulu ma le sefulu tusi e uiga i le tusiata o tusiata "na taʻua i ituaiga e lua o Ariums. I lalo o le capeeded cuvedededed (tuai ona teu-gaogao, pupuga, o lona uiga ua tulaʻi mai, o lona uiga o se ea matala, o loʻo siomia e le nofoaga e nofo ai. O le isi foliga o se falelotu ma se pito i luga o le pito i totonu o le ogatotonu o le fale. O Atrium o se nofoaga taua o le fale. Na fai le aiga atoa i iinei, o se sauniga taua na tutupu: o le faaiuga o le faaipoipoga, o filifiliga o le igoa o le fanua fou, o le falelauasiga. O fale o loʻo aʻafia ai fale o Arimomo na faʻateʻa ai i le matagofie ma le mokapic, o puipui na teuteuina i le fiafia, na faʻatuina ai nofoalii i ni naiki. O le manatu o le atrium i le tusiata sa matua manaia lava na ia oo i le seneturi. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i totonu o siʻosiʻomaga eseese e fesoʻotaʻi ma le toe vaʻai atu o le aʻoga masani.

O le tusiata lava ia e faigata ona e iloa lelei le ituaiga o totonu. "O le fale mautotogi," o le tala lea a Viddimir Chinerin. "O elemene, na filifilia pe a uma le fetuutuunai ma le faʻaeteete totoʻa i le vateatea."

O le toe mafaufau i metotia o le tusiata o mea lilo i le va o le ogaoga ma le malie. Mai le Hall Aprium, o Rays - "Streets", e leʻi mafaufauina e oʻo i le tele o le Utalitarian mea: O loʻo tu ai laʻumea i le fale (o loʻo tu ai koluse e ala i se mea tatau: O nei vaega i totonu o loʻo i ai i le "otaota" carrier pa.

O puipui puipui ua faʻalavelave e leʻi faʻalavelave, e le oʻo i le taualuga. Faʻafetai i lenei mea, i soʻo se tulaga o le fale maulalo, e te lagona o le vateatea o le tasi. E le gata i lea, o se naunautaʻiʻi, e tulaʻi mai e faamatala mai le auala e tupu ai faiga, o loʻo lilo i totonu o papa anamua.

O le moli matala, ma homogeneous ma tele, faatusatusa ma malamalama ma manino o le sili ona lelei ma le manino faʻapipiʻi na faia o le tioata uliuli. O lenei metotia e leʻi maua vave. Muamua na taulaʻi i le fausiaina o se malamalama faʻamalamalamaina vasega i le va o le umukuka ma le potu malolo. Na molia i le noataga e faʻafetaiaʻia ai le sui sui o le fale mautotogi mai le mea kuka, ae faapena i le taimi e tasi e pasi le malamalama. O le mamanu o le Septim o se faavasega o le faavaa, "faʻapipiʻi" tagata faʻatasi i luga o sikuea, - e tatau ona paleni le paepae o puipui. Mulimuli ane, na iloa ai e le manaʻomia le teteʻe atu i le umukuka. O le olaga o le tagata e ona e le masani ai ma faʻamalositino o faʻamalositino i totonu o le faʻauiga ata, o lea o le faʻafitauli i le umukuka ma leo ua le talafeagai. Ae o pili o le manatu o se tioata vasega ma se faafanua pouliuli ua sailia i le mamanuina o upu manino faameaalofa ma faitotoa o faitotoa.

Mai le aotelega o le manatu, ua amata ona faigata le toe teuteuina. Na filifili e soloia ni nai vaega tetele o le fanauina o puipui. Mai le laumua puipui i le va o le potu malolo ma le fale moe na o le lua vaega, latalata i le faletaele ma le faletaele. O mea uma na faia ina ia maua ai le tuʻufaʻatasia, avanoa avanoa o se nofoaga o le malo, e aofia ai ma le potu tele ma le potu faifeʻau, o se potu 'ai ma le umukuka. AMHODABO FAAFITAULI LE FAIA LE FAAFITAULI O LE GALUEGA FUA, I luga o le nofoaga o le vaega taua o le puipui, lua pai, tumu i sima. I luga o pou na faataatia ai le utupoto. Vaega o le Pa Toʻaga na vaeluaina le potu malolo ma le Logisia, na latou toe faʻaleagaina atoatoa. O le avanoa o le Loggisia na faʻapipiʻi i le potu malolo, faʻafetai i le mea na mafai ai ona e manumalo i le lima mita o le vaega aoga. Na faʻamalosia le piliki o le ogalaau o le ogalaau ma le uamea o le uamea ma ua maʻua le aʻa o laʻau. O le glazing na faia e faʻaaoga ai se moli almininum o Rehatu ma se faʻatolu faʻalua. O suiga na aafia ai le pa puipui i le va o le potu ma tamaiti. O le faitotoʻa na faʻatulaga i se nofoaga fou ina ia mafai ai ona faʻavasega le avanoa o le alatele o le alatele, tuʻu se taʻele o le potu.

Faʻatautaia o le suiga o le lalolagi o le lagolagoina o le lagolago manaʻomia manaʻomia suʻega o suʻega. Na faia e le masani lava e manatu ai na mamanuina le fale. O loʻo faʻaalia e le faʻatonutonuga o le soloia o pa puipui e mafai, aua o le fale mautotogi o loʻo i le fogafale mulimuli ma iloa le avega o le laʻau. O le mea moni o le vaega o le inisinia ua faʻataunuʻuina le faʻapotopotoga, o loʻo fausia ma le faʻapitoa o le fale ma faʻavaveina le faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina o le toe faʻatulagaina.

O le fale mautotogi e faʻaaogaina ma e sili atu le masani ai i le taulaga i le taulaga. O le sili ona lelei le afi afi ua faʻapipiʻiina. Toe, faʻafetai i le nofoaga o fale i le pito i luga o le fogafale mulimuli-maimoa, e le tele ni faigata e aumaia ai le paipa tataina i le taualuga.

O le iʻuga, o suiga o totonu na fetaui lelei ma le lua sone, tagata asiasi ma tumaʻoti. O le malo o le malo o se tasi o le tele o avanoa. O le faʻamalositino ma le faʻataʻitaʻiga o le gaioiga o gaioiga i totonu o loʻo faia i vaega o piliki ma le faʻapipiʻi o le mea. O faʻamaʻi o loʻo faʻamamafaina ma le ata o le nonoa o le fusifusi (chramic ma faia e le faʻasologa faʻapitoa o le cranite) i le lotoa i le potu malolo.

E faʻamoemoe tele le atavali i totonu, e faʻalagolago lava ile siosiomaga. O vaega maualalo i lalo o loʻo i tafatafa ma faʻamalamalamaina. O tua mai o loʻo tatau ona faia mea faʻatino, pe a mafai, e tatau ona e toʻafilemu. Ona o le suisui, mea ua nutimomoia, atonu e leiloa le ata. O le lanu e sili. O lea, o le lanumoana poʻo le lanumeamata pito i tua e fausia ai le lagona o le loloto ma le avanoa, mumu ma le lanu viole, e faʻalogo i le mataupu o ata o le manatu. Lautele e manatu efuefu. E toʻa, le faʻatamala foʻi, e mafai ona 'aia faʻatasi ma isi uma lanu. Paʻepaʻe ma uliuli e masani ona faʻaaogaina o se talaaga ma le sauniaina o tomai faʻapitoa o le taliaina. Ae ui i lea, o le paʻepaʻe paʻepaʻe e mafai ona vaivai ona mata, ma uliuli ma se umi loloto e mafua ai lagona le lelei.

Mo le faʻaalia o mea taua o ata, e sili ona talafeagai le faʻamalosia o le faʻatonuga. E fesoasoani le mafaufau loloto i le ata. E mafai ona faʻatulaga le malamalama o le auala faʻaaoga e faʻaaoga ai le tele o le halobs. Ua fautuaina le moliina o le tapenaina i le lotoifale e faʻatasi ai ma ni faʻasalalauga lautele, o le a fausia ai le sili atu vaaia.

Faʻapamu, O le laupepa ma le faletaele na tumau ai i nofoaga muamua, pei ona vaʻaia i le poloketi. Ae na sili atu ona fiafia i latou ona o le lavelave o le faʻatulagaina, gagau palasitika pa ma faʻaupuga. O le umukuka e foliga mai o loʻo vavaeʻese mai le potu malolo ma le 'ai o nofoaga o le tuʻuga o le faʻafanua. O lona taualuga ua faʻaititia i le tele o le 50cm. Avanoa aoga ua suia le tamaoaiga o le tamaoaiga o le tamaoaiga. Ae le naʻo le mezznine, ae o le Atenitina ma le anti-vaʻa vaalele. A e alu i totonu o le umukuka, o se faamafanafanaga atoa foafoaina iina, i tua atu, tua o le tioata vaega o le ulutala, e musu e mumusu ai le lagi. Ae peitai, ua naʻo le taufaasese. Halopen lamepa na nana ai i totonu o le mezzninine, ma le talitonuina sili i le poto o le olaga.

Na avea le potu ola e i le ea ma le ea na ona mafua ona o ona foliga iloga ma le tagofiaina o le taualuga o vaega, ae o le pa puipui o loo iai. Ina ia maua iina, e tatau ona e manumalo i mata o le tulaga i le 80cm, oso i lalo o le tele o sitepu i luga o le laupapa laupapa. Lona mamanu ma le mamanu - o le puletaofia o VLADIMIR CHIDHERINING. O le sitepu e aoina mai le laupapa laupapa o le lua eseese o ata (pogisa ma malamalama) i luga o le mataupu o le "spive" e sili atu le mamafa. O lona alofa tunoa ua faʻamamafaina e le tele o le laʻasaga-podium mai le uliuli granite, faia e okaina le kamupani "granules". O lenei mea o loʻo iai foʻi i le fola o le umukuka ma le afi mumu. O le laulau pito i luga o le pa o le pa e faia i uliuli uliuli.

O le "Po" o le faaauau pea o le autu o le sa taofia o le siʻusiʻu atu i luga aʻe o le 'aʻai o loʻo taʻua ai le fetu. Valivali tioata i le tuʻufaʻatasiga ma le fufuluina o le uila moli moli lelei ma le matafaioi tofia ia te ia. O le ata o lenei 'upega tafaʻilagi o se tasi e iloa - o le a le aoga. O le faʻaaogaina o le miswall le taualuga o le tipiina o se pu taʻamilosaga. O le loloto o loʻo nana ai se faʻavae mai le palau vaevaega pa. Tusi ma le fesoasoani a le teuteuga bolts faia e ala i le faʻatulagaina faʻapitoa, pusa tioata o loʻo faʻaseʻe (pu i totonu o loʻo tuliloaina e se taimane meafaigaluega). I le Crossharhars o Pala, Hololose moli moli o loʻo tuu i laupapa vaapiapi ma vaapiapi, o le malamalama o loʻo faʻaalia manino ai ma se uliuli talaaga.

O le itulagi tumaʻoti sone ua sofi i se tulaga ese nai lo le taʻutaʻua, e lua tausaga uma i le fuafuaina, ma le filifiliga o mea ua maeʻa. E matua le malie ma tapunia. Le nofoaga ma le faʻatulagaina o nofoaga o loʻo toetoe lava a le suia. Naʻo le pau le mea o le faitotoʻa, lea na uma ona matou talanoa ai. O le potumoe ua amata ona aofia i le nofoaga o le fale malo, tapunia se tasi o Afila. O lea, e matua mamao aʻe nai lo le faitotoa i le fale mautotogi i le fale mautotogi. Muamua lava, e tau le lava i le alatele, sa mafai ona vave vaʻai i totonu o le potumoe i le faitotoʻa. O lenei o le pasi-e ala i le eria ua tapunia ma se potu laki.

O le Loggidia latalata i tafatafa o le potumoe sa auai i le potu ma liliu le 9m2 i totonu o le ofisa atoa. Mo lenei, o puipui i fafo na faʻasaina ma Poulyarethane Foam ma le faʻapipiʻi i luga o le Grid, ma le Glazing na faia mai tutusa o le Reazea. Na faʻateleina e le faletaele ana nofoaga ma suia e ala i le faʻatulagaina. O lea o le ulufale atu i ai e fuafua e le potumoe, ae le o le faletele masani, pei o luma, e sili atu faigofie.

I le piggy bank o manatu

Lona fa o le lona fa

Palasitika laiti ae le o

O loʻo ese le tulaga o loʻo i totonu o le atunuʻu mai totonu, fai mai, o le aofaʻi o le aofaʻi o mea teuteu. O le faʻatatauina o le soifuaga, aʻafia i le lautele o aʻoga ma o le olaga faʻataʻatitia a tagata o loʻo nonofo o tagata faigaluega, ua liua i se faʻaititia o le taumafaiga a tagata ua fuafuaina e teuteu. O le atinaʻeina o se fuafuaga talafeagai ma le filifilia o mea faʻatafunaina na suia i le faʻataʻitaʻiga o le ata i le scorcal i le tasi sitaili o vaega uma. I lenei mea e mafai ona vaʻai i le masani o le taimi, nai lo le leiloa o faitioga faʻapitoa.

O mea uma e pei o le masani ona faʻatonutonu potu, atavali ma tamaʻi palasitika e sili ona lauiloa i le aso. Valivali, o ata puʻea ma alofaga mai turisi e faigofie ona maua se nofoaga i luga o puipui ma nonoa potu faʻa -ona. Falemai, toetoe lava o soʻo se mea e te leʻo vaʻai i mea faʻapipiʻi. Le nofoaga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le sculppues e sili atu le talafeagai e faʻaaoga i lalo o le meaafale poʻo le gaogao e ala i le faʻaopopoina o le potu "avanoa ma le ea".

E le gata i lea, sa i totonu o le fale puipui na fuafuaina e Samara Archinedes Vladimir Chiterini, Manaia Coulput o le fafaguina Nymphs. O le stylis o le totonuga o le aofia ai o le paramorase o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi na faʻatagaina matou e faʻaopoopoina le laconcic plucs o puipui puipui ma le mataina o le debism sculpture. O le fausia o Luminares e faʻalauteleina le faʻaalia o le fausaga ma le fausaga vaega. E tutusa lava le foliga o fatuga o fale i Pommheald, ma postmoden matagofie Michael tuugamau. Faatasi ai ma se nofoaga lelei (i le va o le potu malolo ma le maʻai, faʻafeagai ma le faitotoʻa faitotoʻa), e le gata o le leo i totonu atoa, ae faʻatulaga foi le avanoa o potu uma o potu atoa.

P. S. Ina ia mafai ona teteʻe i le faʻalumaina o le saua o se togafiti, ua maua ai e le tusiata le tolu-sikuea i le va o latou, faʻatulagaina le suiga mai le lalagaina i le lalagaina i le magafusi.

O le lanu vai o le potu tumaʻoti o loʻo faʻafeagai atoatoa i le valivali gamma o le malo. I totonu o le loloto lanumoana lanumoana, malulu ma toʻafilemu (nofoaga mai le moli puipui ma le eseese o fanua mai le uliuli fafie i le lobby ma potu malolo). Iso e faʻamatalaina manino: Afai i le tagata talimalo o le malo, malamalama afifi fesoasoani faʻalauteleina le avanoa ma faʻamamafaina le faʻaaogaina o vaega ma le faʻavaeina o potu faʻapitoa e i ai se fua.

A filifili mea ua maeʻa, na manatu ai le tusiata le eseesega o vaʻaiga o lapoʻa ma laiti. Afai o le aofaʻi atoa ua tosina mai i potu sili ona popole, o le atinaʻeina o le togafiti e tosina mai ai, ona o le tamaʻi potu, o le foliga e leai se totogi pe o loʻo taofia pea i auiliiliga. Pepa puipui i luga o le tissue-synthetic tulaga ma se foliga manaia na faaaoga mo i puipui o puipui.

I le faaiuga, e le mafai ona taofi i se taua taua, "itulau e tasi o le totonu o le ata pei o vali. O ata o le tusiata stinislav Fedorova e leʻi filifilia uma o se vaega o le faiʻai. Nai lo lea, o le auala ua mamanu i se tasi tikeri po o se isi sa usitai iai. O le mea lea, o le Granene Plane "Romaina o loʻo tusia i le lapoʻa, foliga mai i luga, i se tulaga, o loʻo fesili i totonu o le potu o le fresco. Stab - o se isi ituaiga ma isi palos, sili atu le talafeagai le vanimonimo. O le valiina o loʻo aʻafia ai le teuteuga o loʻo i totonu: O le lanumoana mumu mumu ma lanumoana sofa e faʻatatau manino i ai i le lanu lanu.

O le foafoaga ma le faʻatinoina o le poloketi o loʻo nofoia le tausaga atoa ma le afa. Vaega, na mafua mai i le saoasaoa na ia manao ai ma mafai ona auai i le fale o le tagata faatau. Ae o le tusiata e faʻatatau i le mafanafana o le fale o le fale o le le faatuaoia o le faʻaopopoina: "O le atinaʻeina o totonu o le faʻauiga o le faʻalavelaveina, e le manaʻomia e faʻavave e faʻavaveina e faʻavaveina e faʻavavesia."

O le fale mautotogi e lima tausaga, peiseā ou te iloaina ai, o le a le faia lenei galuega i le amataga o le atunuʻu. Ae, o loʻo vaaia le totonu o se taimi ua i ai, peiseai o ia lava o ia lava i se vaʻaiga taua lona fa.

I totonu o loʻo tuʻuina atu i le tele o faʻamatalaga na faia e ala i le faʻapitoa faʻapitoa. Ole sitepu o le sitepu e tau atu i le tefe (e aoina e tusa ai ma le mataupu faʻavae o le "Spike-Groove" ma ua faʻapipiʻiina i ni vaalele se lua o le lagolago); ma le uliuli clonite custoptop luga o le pa; ma anti-Aircraft Lantern i le umukuka. Luminares i le faletaele o se vaega foi e gaosia e le tagata lava poloaiga. O loʻo faʻapipiʻi saʻo i le faʻata! Mo lenei, ua faʻafesoʻotaʻi mai i le va o le vale ma le fesoasoani lea a le Mauga. E tusa ai ma le tusitala o le poloketi, o nei elemene na faʻaalia ai ni moli faʻapitoa i lamepa. O le iai o le tele o se tele tele o faʻamatalaga e le masani ai i totonu e mautinoa lava faʻamatalaina i le taimi ma le tau o le fausiaina. O le emotu o le galuega na faafaigaluegaina i le 1.5 tausaga (nai lo le 67 masina masina, pe a masani ona fai i faleoloa uma).

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Lona fa o le lona fa 14287_17

Architect: Vladimir Chizerin

Matamata i luga

Faitau atili