Fasioti faʻapipiʻi faiga

Anonim

Masini mo le nanaina o le faʻapipiʻi o mea tumaʻoti. Foliga o le faʻapipiʻiina o faʻavaʻa ma poloka fausaga, faʻataʻitaʻiga ma tau.

Fasioti faʻapipiʻi faiga 14329_1

Fasioti faʻapipiʻi faiga
Faapipiiina o le faʻavaʻa faʻavae mo pa puipui mai le sima (cheofutax mai le geberit)
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Friatec.
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Friatec.

Tuufaatasia faʻamatalaga faʻavae faʻapipiʻi faʻapipiʻiina mafai ona faʻapipiʻi oe e faʻapipiʻi faauluuluga e tusa ai ma le poloketi poloketi (Friatec)

Fasioti faʻapipiʻi faiga
Grohe.

Faaitiitia SI mo le mutiaina o le taofia o le taofi i le Console e potopoto mai faʻapitoa faʻapitoa faʻavaʻa

Fasioti faʻapipiʻi faiga
Viga.

O le faaputuga o le c mai eseese gaosi e leai se ese

Fasioti faʻapipiʻi faiga
Mo le mautu ma le malosi o fausaga fausaga, poloka si o loʻo toe faʻaleleia e le piliki
Fasioti faʻapipiʻi faiga
O loʻo faʻapipiʻi tane e faʻaaogaina mo na o le faʻapipiʻiina o le fola o le fola o le foloa o le fola (geberit)
Fasioti faʻapipiʻi faiga
O le avanoa i le tane tane o loʻo faia i totonu o le Public Parnel (le pu mo le Flush Key)
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Faapipiiina mo le faʻamalologa faleuila (iso)
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Geberit.
Fasioti faʻapipiʻi faiga
O le lua sili ona taua le tane na faʻatumuina le alatoto ma se alavai
Fasioti faʻapipiʻi faiga
I lalo ifo maualalo faʻapipiʻi, o le faleuila ufiufi i le avanoa avanoa i luga o le ki pito i luma
Fasioti faʻapipiʻi faiga
I le itu i le ituaiga o le 980 faʻataʻitaʻiga, o le pito i luga faʻatulagaina o le ki o loʻo tuʻuina atu.
Fasioti faʻapipiʻi faiga
C ua setiina i le maualuga maualuga faʻatatau i le maualuga o le fola mama, latou te faʻasaʻoina, pe a maeʻa le fao
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Faʻatulagaina o le Faʻatulagaina ma le Infarsor mai le Geberit "Tausiga" e uiga i le otometi a le uʻu
Fasioti faʻapipiʻi faiga
O le pneumatic system o le flushing e mafai ai ona e faia se ki i se nofoaga talafeagai, ma le mafiafia o le puipui (keberit)
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Fua o le faʻavaʻa si (150mm loloto) faʻatagaina mo le faʻamoemoe o le sefeina o le avanoa e sosoʻo ai le nichhe i le fanauina o le pa. Peitai, e tatau ona faʻaaoga le poloka o laiti lapoʻa.
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Faapipiiina mo le urmine mai le geberit
Fasioti faʻapipiʻi faiga
Grohe.

Mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa si i le tulimanu o le faletaele e faʻaaoga ai tulimanu

O le upu "faapipiiina" e fesoʻotaʻi ma le gata i le ata vaʻaia poʻo le lalolagi tafailagi o komepiuta o komepiuta. Lenei ua taʻua foi o le masini mo le nanaina o mea tumaʻoti o mea totino, faʻafefeteina, faleuila, fale teu oloa, fale teu oloa, fale taele ma isi mea.

Tupuga

O le Etymology o le upu "Faapipiiina faiga" (Sia) ua le o le mailoa, e foliga mai, na mafua mai ona o se taunuuga o le le lelei faʻaliliuga o faʻatonuga o fesoʻotaʻiga a le atunuʻu. E i ai isi faʻailoga o le tutusa manatu: modular o loʻo faʻapipiʻiina faiga, o le faʻapipiʻiina o modules (elemene), faʻavaʻa mo le nanaina o meafaigaluega taofia. E taua uma lava i latou e le tasi le mea: O se mamanu e mafai ai ona e saogalemu saogalemu ma e faʻafesoʻotaʻi soʻo se masini e maua i le suavai i le suavai. I se isi faaupuga, o se faʻavae lea (pe blog), o loʻo atoa ai le inisinia atoa le inisinia o faleuila, pei o atigi, e aofia ai ma le taʻavale gaoa. O le faʻavaʻa o loʻo faʻaalia saʻo i le maualuga ma ua faʻapipiʻiina i le fola, puipui poʻo le puipui o le tino, ona suʻi ai lea ma le faʻamaeaina). Ina ua maeʻa, i luga o le muamua fao ata o loʻo faʻamamaina le faʻamalieina o le taʻele. O le mea lea, e aliali mai se fausaga mautu e mafai ai ona tatalia le mamafa o le metotia ma le tagata. O nisi faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ona tuʻufaʻatasia e ni nai lo, ona faʻaigoa ai lea o latou.

SI sapalaiina Geberit (Switzerland), Friatec, Vioa, sanche, Siamani (Siamani uma) ma ID Ua manatu le ositaulaga o se Kaine- malosi, ua lauiloa i ona uʻamea-pollymer ma polethyley paipa ma faʻalelei, lea na gaosia le C talu mai le 1950s. O le manaʻoga mo C ua aliaʻe ina ua faʻaali le taofi o le taofi. Na maua le fesoasoani a Tolkes i luga o le curer comerr of cruck, sima poʻo isi fale faigaluega fale, ma tuʻu i fafo poʻo le stocks), tuʻituʻi i le pa. O le mea lea, na o le paipa o loʻo i ai i le vaʻai pe o aso nei mo le faʻapipiʻiina o le plumbing ua tuai. O se tasi o tulaga lelei autu o le faʻaaogaina o faiga o loʻo faʻaitiitia ai le faʻaititia o le taimi o le faletaele faʻatulagaina. E maua lenei mea e mafua mai ile faʻaaogaina o le faʻatatauina o le ClopPlige o C i le faʻavae o faʻavaʻa puipui ma vaega.

O le aso, o se tasi o se tasi o le sili ona lauiloa mamanu ma mea taua fofo i le mamanu o faletaele. O nisi o ia mamanu e tuufaatasiga e fasioti le tele o "hares":

  • malupuipuia faʻapipiʻi le faʻamalologa i le faʻatapulaʻaina o mea tusa lava pe o mea o pa ma ova
  • Sefe le nofoaga (O le loloto o le fausiaina e 15 cm);
  • Nana fesoʻotaʻiga mo le faʻamaeaina o le faʻauma (manumalo mo tagata mamanu);
  • faalauteleina le lautele o fuafuaga fofo o faletaele;
  • Faatelevave le faʻapipiʻiina o le faʻagaioiga (pei ona taʻua), o lona uiga e faʻaititia ai le tau o le toe faʻafouina.

O le faʻamalologa o loʻo fetaui lelei ai ma le fesoʻotaʻi i totonu o soo se mea i soo se mea, a o le le mafaufau foʻi nai lo aganuʻu. Ua faʻamalolo le faleuila poʻo le tala e faigofie ona fufulu, ma o le fola i lalo o latou e avanoa i taimi uma mo le faʻamamaina. E tatau foʻi ona faʻapopoleina ai popolega o tagata o loʻo manatu e taofia le pepe o pepe o loʻo le mafaitaulia. O tagata gaosi faʻamaonia ia i matou o le faʻamaloloina o le faleuila ma Biditts e tusa ma le uta e oʻo i le 4000h (400kg).

Fausaga

SI mamanu mafai ona avea ma se faʻavaʻa poʻo le poloka. Faʻavaʻa faʻapipiʻi (poʻo le modules) o le sili ona lelei o le aumea lautele faʻavaʻa, o fea le mea talafeagai e faʻaaoga ai (paipa, faʻapipiʻiina o masini uma. O nei mea uma o elemene e faʻaopopoina ma le tasi i le isi ina ia mafai ona tuʻuina mamao atu i tulaga masani i le va o le au faifaatoaga, fusi ma leai ni faailoga. O le poloka poloka e sili atu le faigofie ma fuafuaina mo le muina i luga o le fanauina o puipui. E aofia ai ni fasi mea faʻapipiʻi (papatusi ma taula beatts), o le au fusuʻaga o tane (mo le faleuila) ma vai ma le suavai ma le suavai ma le sami ma le sami ma le sami ma le suavai ma le sami ma le sami ma le sami ma le sami ma le sami ma le sami ma le suavai.

I luga o le aotelega o le faʻaaogaina, o loʻo vaeluaina uma xi i ni vaega eseese e lua. O le mea muamua ua fuafuaina mo le faleuila, o le lona lua - mo le kuki, uaina, susu.

Faʻapipiʻi faʻavaʻa o loʻo gaosia mo ni tulaga eseese o le faʻapipiʻiina o santechniowork:

  • mo le nanaina o le mautu mautu ma paketi pamu;
  • Mo le mutiaina i le maualuga o le moli ituaiga o vaega o vaega;
  • Lautele.

I le auvae tandants i totonu o le laumua puipui, faʻapipiʻiina o ni poloka poloka e mafai ona faʻaaogaina (le fesoʻotaʻi ma fola) ma faʻavaʻa. Muamua o loʻo faʻapipiʻi atu i le pa utor bults, lea na iloa ai le tele o avega uma. O lenei mamanu o loʻo fautuaina tele mo puipui o le tele-fua piliki poʻo sima. E faʻapipiʻiina i se nichh, pe o loʻo faʻapipiʻi e piliki poʻo le sima sima (mo le tumau mautu). Block Filifiliga e toetoe a o mea uma c Gourters, talu ai o le talafeagai ituaiga o faʻapipiʻi e sili ona lauiloa i Europa (toatele o tagata atiae i lalo o siperi i lalo o le sipei i lalo o sipei i lalo o siini i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o le sipei i lalo o sipei i lalo o siini i lalo o le sipei i lalo o le sipeini E le gata i lea, o tane lava e tasi ma vaega o loʻo faʻaogaina i poloka. O le laina o le poloka fuafuaga a le kamupani e masani ona taʻua igoa sonic: Grohe o Dal-Uniset, Geberit- Kombifix, mai Frietec- Friabloc, i le faasologa Viega-Mono. O le tau o le poloka mo le faʻamaloloina o faleʻaiga o loʻo taofia ai, e faʻamoemoe i le tane o le tane, o le alavai, amata-pron, o le $ 3 i le $ 200.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi i togi e lua i le fola ma i ni togi se lua i le puipui, ma e le o se isi. O le tulimanu o puipui o le a faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le c i le tulimanu o le faletaele. O le faʻapipiʻi faiga i le mama o le moli (le aoga) puipui ua faʻamalosia ma e iai se faʻavaʻa o le lautele poʻo le lagolago faʻapitoa mo le taofia o le puipui (o le faʻataʻitaʻiga o le dal-rap Ia o le pa, o loʻo fuafua mo puipui o pa puipui, na mafai ona faʻapipiʻi i luga o moli moli, latou te faʻaaogaina i le faʻaopopo "pun", pei o le $ 6).

SI Architect Faʻatagaina oe e faʻatino ai le faʻaaogaina o le talafeagai fuafuaga fuafuaina. E mafai ona tatou tuʻuina le faʻapitoa seti o tusiutuuga i le aoga aoga, ma soʻo se tuʻufaʻatasiga, ma tusa lava poʻo itu uma o le vasega. Soʻo se fesoʻotaʻiga e faʻalauiloaina i totonu o le moli o le moli moli ma natia mai mata. Mo le faʻapipiʻiina o ia vaega, gaosi oloa e faia se faʻavae atoa o vaega. O loʻo faʻamalosiauina taiala (faʻapitoa faiga o faʻamatalaga), ma faʻafesoʻotaʻi vaega, ma fusi, ma fusi, ma fasi mea e gaosia e i ai i paipa ma nonoa i luga o paipa ma nonoa. Peitaʻi, o faʻamatalaga nei ma le sauni-i-i-i-laei e seasea faʻaaogaina i fale tumaʻoti. E faigofie atu le faia o se faʻavaʻa oe lava, ma e le tatau ona e tipiina pu i totonu o le susu.

Ina ia fausia le pusaaila o faletaele, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o faiga, o loʻo taʻua ai o ni vaega o le tusiata e mafai ona faʻaaogaina. O i latou o ni mea muamua o loʻo i ai i le tafatolu, o se trapezoid poʻo se faʻasologa i totonu o le fuafuaga, ma faʻatagaina oe e vave faia ma le maualalo tau e fatu ai se faletaele galu. O le tala a le tusiata o ata, faʻapea foi ma le poloka si, o loʻo ofoina mai toetoe lava o mea uma o loʻo gaosia (i le tulaga o le faʻataʻitaʻiga, matou te faʻaoʻo ai le siva o le dari).

Sia Mo le faʻamalolo solomuli i lona matatisi, o le atigipusa palasitika i lona faʻasologa, lea na tuʻuina ai le faamalosiauga o le tane. O le tane, o lona vevela ma le faʻaoʻoina, o le faʻatuatuaina o le auala faʻataʻitaʻi o le vaega autu o C. O le tane "ua tapunia" i totonu o le vevela o le kamuta e puipuia ai le faʻatulagaina o le faʻamalologa ma taʻalo i le leo-faʻaaogaina matafaioi. E tusa ai ma tulaga Europa, o le leo pe a tatau ona sili atu i le 20 db. Ina ia aloese mai le maualuga o le vai pe a o le float sese, o alavai o loʻo faʻaaogaina e ala i le alatoto alatoto (lapoa-tusa ma le 32mm). Lenei puipuia le fua o le tane ma le lologa i le fale. O loʻo faia le alavai e faʻaaoga ai le ki o le umu i luga o le puipui (i le ogatotonu o le pito i luma poʻo le pito i luga o le tane tane). E ala i le pu mo le faamau, faigofie lava i le tino o le tane na faamautinoaina. Ae o le toilalo o soʻo se vaega o le faʻapipiʻi fausaga, e faigofie ona suia i lenei pu. Ma e le manaʻomia e talepe le puipui i tua o le faʻapipiʻi e le manaʻomia.

E matua iloga lava o loo i ai modung mo le maina o fale taofiofi na taofiofi i vaevaega e le tupu i le taualuga (mo se faʻataʻitaʻiga, 1200 mm maualuga). I lea tulaga, o le faʻamau o loʻo i luga o le tane, o lona uiga, i se laina faʻapipiʻi (ma le pito i luga o le auala pito i luga. Matou te faia o se faʻataʻitaʻiga o le Friaplan354006 faʻataʻitaʻiga mai le Friatec, Ino91338, sar555.

O atigi Uiga lea ma Talosaga e mafai ona i ai le tele o vaega o itu ma manaʻomia tuʻusaʻo le tafe o vai ma alavai i totonu o le siphon. O lea, i tagata gaosi gaosia e faia se tulaga lautele e mafai ai ona e fesoʻotaʻi ma faʻataʻitaʻiga eseese. O lenei e manaʻomia na o le faʻasolo i le crossbars ma le faʻapipiʻi pu i le tasi manaʻo mai le tasi ma le isi ma toe faʻatulagaina o mata.

Faʻaopopo i le faʻapipiʻiina o faiga e mafai ona faʻaalia i le faʻapipiʻi vai mama. O loʻo faʻapipiʻiina i latou i le taʻiala o faʻamatalaga i le taimi o le eleele eleele (plasterboard vaega), pe tuʻu i totonu o le piliki poʻo sima. Oʻo i le Pa, o nisi Tank Model o loʻo avanoa ma se ata faʻapitoa e faʻatagaina ai le fofo e teu faʻamalosi i luga o latou palasitika mataupu. O sea tane e leai se faʻailoga uaea ma le mea e mafai ona faʻaaoga mo le faleuila i luga o le fola. Fausia-i tane maua geberit (faʻataʻitaʻiga110745, $ 120), friatec (Friavai (Formib8, enc., e le mafai ona i ai latou e tutusa. Mo le faigofie o le nanaina, e mafai ai ona sapalaiina le vai i le tane i luga ma tua.

O vaega uma o faʻavaʻa e fetuunai i le maualuga (e oʻo i le 20cm). E matua talafeagai, aua e mafai ai ona faʻapipiʻiina oe o le tumaʻoti mea faʻalilolilo i le mamao o le itu i le itu o le itupa o loʻo i ai i le faʻalauteleina o vae. E le gata i lea, o le module ua taulaʻi i le "ata" galuega ". O le pito i luga o le faleuila poʻo le tauofoga e tatau ona tu i le maualuga o le 40-43cm mai le tulaga o le muamua fogafale, ma o atigi o le 80-85 o le faʻamalologa e faʻapipiʻi i le puipui (sili atu tonu, e ala i le vaega o le laufanua ma le faʻauma) e ala i le faʻapitoa faʻapitoa e aofia ai le faʻapipiʻi afifi. E i ai le lua itu lapoʻa o le tele i le va o le faʻapipiʻiina o pu o le ua faʻamaloloina o faleuila ma le idette: 180 ma 230mm. E manaʻomia le pikiina o le santechnic faʻataʻitaʻiga muamua ia iloa lenei mamao (ona o le mea e tatau ai i le SI, soʻo se faleuila, o le a fetaui ai le faleuila). Mo le faʻauiga ma le laupepa o ia faʻatapulaʻaina, o le le-le-faʻataʻitaʻiga o loʻo eseese ese ma le faʻapea, o lea e faʻatagaina oe e faʻatulaga ai le avanoa i soʻo se mamao. Ua manaʻomia e suetusi i le Mauga o le Mauga o payped Fishped e faʻamaeʻaina, ina ia le mafai ona viliina ona ni pu i lalo o le pu o le faʻavaʻa o le faavaa. E leʻi leva talu ai, sa faʻaautu i luga o le paʻu o paʻu o loʻo laga i luga o mulivae i le va o le puipui ma le taofiga o le faʻaaogaina o se faʻaoʻo mai ai. O lenei 'alofia le vevesi o le leo i le fale ordiga fale fausaga ma faia atoa le scored atoa.

O nisi ata faʻapipiʻi, pei o le dal-rap s mai le manava poʻo le choitox faasologa mai le geberit- $ 310, faʻatagaina le tane tulaga o le faleuila. Lenei ua ausia i le faʻagaioiina o le tane i luga o se taʻiala faʻapitoa. O le tulaga o le ki (i le mataupu e mafai foi ona fetuunai) e masani lava ona filifilia ina ia le tapunia le nofoa i le avanoa. Ae o nisi taimi e le mafai ona faʻapipiʻi se faʻapipiʻi atoa le faʻapipiʻi i le maualuga ona o le leai o se avanoa. Mo ni tulaga, ua maualalo le maualuga maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le dal-stad5 s 3165 mai le ata (tau-$).

E aunoa ma le tuulafoaia, o le SI ua faʻaauauina ma ni auupega mo le fesoʻotaʻi i le Selet Paipa ma se lapoa o 90 ma 110mm ma le faʻaliliu i le faʻamamaina ma le newanborni. Uma faʻapipiʻi faʻaaogaina se paipa ma le lapoa o le 90mm e fai ai se punou i ai ma se faʻaititia o le siginal. E faʻafesoʻotaʻi atigi pusa, tusi pasi ma fesoasoani i le faasitepumo video mea, o le SIphon e manaʻomia, o le fea tulafono, e le aofia ai ma faʻatau atu.

Faapipiiina e pulea le loloto - o se tulafono, mai le 125 i le 185 mm. Lea faʻatagaina latou e faʻapipiʻi i latou i le nich poʻo vaega o le le mafiafia. Mo nei mataupu, tagata gaosi oloa ofoina seti o ni faaupuga faapitoa. Manatua pe a faʻaaogaina le faʻamau e fesoʻotaʻi ma le tane o tane, o le mafiafia o le puipui e aofia ai le faʻapipiʻi e le tatau ona sili atu i le 60-70mm. Peitaʻi, o loʻo iai a teuga ma se penesamic andepesami, i lea tulaga o le mafiafia o le ogaumu poʻo ni vaega puipui e le taʻalo.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Voluma o le fufuluina o le tane Faailoga mo le faapipiiina /

Ata mamanu

Nofoaga o le Pub Publine Tau, $
Friatec. Friaplan 354005 6-9 l; Fetuunai i luga o le plum alatoto Mo se faʻaaogaina faʻapipiʻi poʻo se vaega mai le GCC, faʻaaogaina le pusa faʻapipiʻi Lumanai 182.
Friaplan 354006. Faʻapea foʻi Faapuʻupuʻu Paʻu Pito i luga 205.
Geberit. Kombifix 110.350 7.5 l - atoa alavai, 3 o le tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lumanai 200.
Dutoox 111.300 Faʻapea foʻi Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le vaega mai le g Clac Lumanai 310.
Grohe. Dal-rapina s 37159 6-9 l - alavai atoa, 7-tamaoaiga; Fetuunai i luga o le plum alatoto Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le vaega mai le g Clac Lumanai 230.
Dal-rap s 3165 Faaitiitia le faʻataʻitaʻiga Lumanai 210.
Viga. Mono 8310. 4.5; 6; 9L-atoa plum, 3h-tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lumanai 120.
ECO 8161. Faʻapea foʻi Mo faʻaaogaina faʻapipiʻi pe i le GLC Septum Lumanai 170.
Sanit. 980. 6-9 l - alavai atoa, 3-4.5 l - tamaoaiga Mo le mutia i luga o puipui puipui Lautele 108.
995 N. Faʻapea foʻi Mo le nanaina i le vaega mai le GLC Lumanai 136.
IOE. 91339. 6-9 l - tumu alavai, 3l- tamaoaiga Mo le faaaogaina o le tele Lumanai 152.

Filifiliga

O faiga o mea uma e fausia ai-i tane e iai le tamaoaiga o le tamaoaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tanggo poʻo le twost faʻataʻitaʻiga (keyit), o le faʻamau e aofia ai vaega e lua. I le kilikiina o se tasi o latou, tatou te maua ai se tamaoaiga alavai i le kiliki i luga o le isi atoa. Unbend faʻataʻitaʻiga i le lautele, o le faʻavae o le "tamaoaiga o le tamaoaiga" e faʻateleina. O le vai o le vai e mafai ona taofi i soʻo se taimi i le kiliki i luga o le Re-button. Afai e le faia lenei mea, o le a iai se alavai atoa o le vai e avanoa i le tane (mai le 6 i le 9l).

Sanychniboewe o loʻo i ai se mea na maua mai le tagata gaosi oloa na faia faʻapipiʻi. Ua tuua uma mea uma. Pau le tapulaʻa o le ki mo le Flip Tank: E tatau ona tutusa le kamupani o le faʻapipiʻiina lava ia (fausia-i le flush tane). Faʻapipiʻi tagata gaosi oloa e maua ai se lautele o le faʻamau. E eseese latou i mamanu, valivali mea, mea. E i ai ni tala i le Aneti-Vandal Version (fai mai, o le tango faʻataʻitaʻiga mai Geberit e faia mai le aluminis), ma o nisi taimi e faʻapipiʻi ai se mea e taofia ai. O le ki e faʻatau ese mai le C, o le tau fesuiaʻi i totonu o le $ 20-60.

Taumafai e vaʻai i manaʻoga o tagata faʻatau, gaosi oloa e faia ai le tele o faiga. O lea, o le viega, geotho ma le Geberit tatalaina faʻapipiʻi ma le siʻitia o le vaega o le vaega o le talaaga, lea e gaosia ai le faʻavaʻa. O le faʻaogaina e faigofie ona faʻapipiʻi i luga o le itu o loʻo i ai (i le dal-rap gid ged gid debross sport vaega 50 4040m, i le Geberit- 4040mm O loʻo iai le faʻapipiʻiina o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le pamu o le le atoatoa (faʻataʻitaʻiga mo le Friaplan 354020 faleuila mai le Foriatec, Tau- $ 367).

O lea ua amata ona aofia ai le faʻauiga i totonu o le faletaele, toe fai ai le faʻaaliga o le uiga o se uiga o le tagata folau lautele. E mafua mai i le sili ona tulaga ese le hygiene o le Urival. O le mea lea, o laina faʻatonutonu mo nei santechniolīga mo le faʻalelei. E le manaʻomia e le URINAL le teuina o tane (tane). O lenei tulaga na faʻatagaina ai le eletise e faʻatautaia ai le mulumulu. Faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma le Faiga Pamutac Fishh, Puleaina o Panels o loʻo faʻaaogaina i Benerared Beam (faʻataʻitaʻiga337020 mai le Fortatec Proner (mai le Generat Ast-80 mai le Generit Am-80 10 i le ASDER AM-80-E iai le ANTER AMTRANC (mai le Gebert Am-80 mai le Generat Up-80 mai le Generat Up-80 mai le Generas Up-80 mai le Generit Up-80 mai le Generat Am-80 mai le Generit Upton. -Faaave). Fufulu i nei faʻataʻitaʻiga o loʻo faia pe a maeʻa le tagata asiasi mai le faleuila. O le faigofie le masini e fufuluina ai le URINAL O SE TUSI O LE polo o loʻo tatalaina ma tapuni lima.

Tele le taua mo le tagata faʻaaoga e iai ni tiute faʻapitoa na tuʻuina atu e le gaosi. O nisi kamupani na faʻatuina se vaitaimi faʻatulagaina i le 10 tausaga, o le tapulaʻa maualuga ua fuafuaina i le 15 tausaga.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faamoemoega Faagaioiga Mataupu Faavae Tau, $
Friatec. 331002. Mo le faleuila, duplex (le atoatoa alavai) Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga 27.5
336520. Mo le faanatinati Eletise, ma le faʻaletonu le malosi ma le mana mai le paʻu 6B poʻo le eletise eletise 230v 502.
Geberit. Mimilo 115.780 Mo le faleuila, lua-poloka Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga Mai le 60.
Ur60 belenicnicronir. Mo le faanatinati Ma le IR lensor ma le eletise sapalai mai se fesoʻotaʻiga o 230v Mai le450
Ur21 Mo le faanatinati Pneumatic, ma vae fusutua Mai le 120.
Grohe. Surf 37063. Mo le faleuila Ma fesoʻotaʻiga faʻatonutonu fesoʻotaʻiga Mai le 23.
37064. Mo le faleuila Ma se faʻaletonu o le faʻaletonu ma le mana eletise mo le faʻaalia i le masini o le fufuluina o le tane 650.
Viga. Mono 8328. Mo le faanatinati Lautele (mo masini masini pe ir plum) eletise eletise ma se transformer i le 9v lima sefulu

Faapipiiina

Faapipiiina faʻapipiʻi lelei faigofie ma e le manaʻomia ni faʻailoga faʻapitoa o tagata faigaluega. O le mea sili ona taua o le faʻatonuga e le faʻaaogaina. E tatau ona totogi le faʻaaogaina faʻapitoa i le faʻapipiʻi i le puipui e faʻaaogaina ai le faʻapitoa "punw". "LOPS" e tatau ona faʻatulaga tonu lava e pei ona faʻaalia i faʻatonuga, a leai o le avega o loʻo tupu pe a mafai ona faʻaogaina le faʻamalologa o le Devil Kvaomalo. Afai la ua e tuʻuina atu faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le le faigaluega, matou te fautuaina oe e faʻatonutonu lenei faiga.

E faʻapena lava le taua le faʻatulagaina o le malae i le maualuga, o lona uiga, ia tuʻufaʻatasia le mita igoa i le faʻavaʻa ma le mita. A leai, o le faʻamalologa o le ai ai i le fola.

Ina ua uma le pa o le SI, o le alavai ma vaitotogi ua ufiufi i plag faʻapitoa e aofia ai i le afifi. Afai o loʻo iai se fale-i totonu o tane, o le pu mo le faʻamau ua tapunia ma se soʻotaga faʻapitoa, lea e itiiti ifo nai lo le faʻamau lava ia. O lenei pad puipuia le tane mai le fausiaina o le o lapisi lapisi i totonu ma faʻatagaina oe e faia saʻo le faia o le taʻe poʻo le faʻaumaina o le mea e tatau ai o le otootoga talafeagai ma lautele

Pei o soʻo se pikitige, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se masini faʻamama mo le faʻamamaina o le vai mai le laʻititi vaega o palapala ma le totini. I se faʻaopopoga, e tatau ona faʻamamaluina ma le totoga o elemene o le tane mai le tino ata lea e ono aliali mai i aso muamua o le mea faigaluega o loʻo tuʻuina atu i le sobriction). O le faʻatulagaina o ata tifaga e tau ai i se suiga i le faʻamaʻi o le faʻaaogaina i luga o le faʻaleagaina o elemene, lea e mafai ona mafua ai le faʻamau o faʻamau.

Mo le maualuga-lelei puipui o le teuteuina, o le taʻele e sili ona taua e faʻavasega saʻo le tulaga o le o le o le ituaiga o le mea. O le alavai tane faʻamau e tatau ona iai pe i le ogatotonu o le taʻele, pe i le ogatotonu o le Seam i le va o laupapa. I le isi tulaga, o se le fiafia o le a le lelei. O le mea lea, o le C e foliga mai e ala i le fuafuaina o le 2mm faapalepale, ma o le taleti fola amata mai le ki.

Matou te faʻamoemoe o le a le modular faapipiiina faiga o le a fesoasoani ia te oe faʻatino lau fuafuaga mo toe faaleleia, toe faʻaola ma fuafuaina le faletaele.

Tagata gaosi Faʻataʻitaʻiga Faamoemoega Ata mamanu Tau, $
Friatec. Friaplan 352112. Mo le fufulumea ma bidet Lautele 86.
Friaplan352113 Mo le faanatinati Aiaiga mo Vaito 1/2 " 167.
Friaplan 352119. Mo maila tele Aofia ai le faʻapipiʻi o le laupapa mo le nonoa o le alatoto 157.
Geberit. Dutoox 111.520. Mo le bidtt Le lagolagoina 230.
Dutoox 111.434 Mo atigi Le lagolagoina 230.
Grohe. Dal-rap s Mo le bidit, atigi Le lagolagoina 180.
Dal-vave a Tusiata modules Mafai ona faʻaaogaina i le faʻapotopotoga ma dal-rap stad s po o tagata palu Mai le 120.
Viga. Mono 8317. Mo le bidtt Ma le fusi ma le le mautonu 100
ECO 8163. Mo atigi Lava-Lagolagoina Rama 90.
Sanit. Eiseenberg 995. Mo fufulu fufulu Lava-Lagolagoina Rama 97.
IOE. 66045. Mo le bidtt Le lagolago-lagolago faʻavae, faʻafaigofie mamanu 92.

Faitau atili