Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga

Anonim

Faletusi-Soureo Armedion Skihraba Rajabova, o loʻo iai i le talaʻaga o le St. Petersburg. 94.7 M2 o Spartan le atoatoa.

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga 14651_1

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
Falefaafiafia. O pupuni o pupuni puipui e le o vaaia o ni tuaoi o le potu. O le moli matala, atagia mai i luga o paʻepaʻe luga, vaʻai vaʻaia avanoa
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
O le ata autu a umukuka i totonu o le umukuka
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
Umukuka. O mea namea namea uamea o le fatuina
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
O le mataupu faavae o le sosaiete o le sosaiete faaloaloa faʻasaʻolotoina le tagata e ona le fale mautotogi mai le faʻaaogaina o le saturate taʻitasi sikuea
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
Mo le potu tele, e faigata ona filifilia se galuega faʻatino. O meaafale pito sili ona eseese o loʻo i ai i le potu tele ma motuno o tutoʻatasi.
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
I le faletaele, o le mafaufau o le tagata mamanu manatu faafuasei faafuasei luga. Nai lo le mafaufau loloto i le itiitiga o le itiiti-'autau vigaor o le sitaili o le maualuga-tech
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
E tusa ai ma le manatu o le tusitala o le totonu o le potu, o lenei potu ma le kapeta e le manaʻomia ie puipui. Na latou suia lelei le ata mataga o le postersburg taualuga.

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
Fuafuaga ao le i toe fausiaina
Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga
Fuafua pe a uma ona toe fausia

O lenei fale mautotogi o loʻo i ai i le talaʻaga vaega o St. Petersburg. Ma, faʻafetai i lona tulaga (le fogafale pito i luga), e foliga mai e sasaa i luga o fale tuai. Faʻapea: I le Windows - faʻataʻitaʻiga o le lush o le amori o le arperialctive ma suia i matu o le lagi. O le a naʻo le agasala e nana ai lenei ituaiga o pupuni poʻo ni tauaso. O le mea lea, e masani ona filifilia e le tagata ee le lisi Window ma tagata uma. Ma e leʻi leiloa ia, aua ua le tuʻua e le fale mautotogi o le siosiomaga e faʻavavau i matu o le nuu i matu.

O leisi mea e le aoga o lenei fale e le i lalo ifo e le-tulaga. O totonu, e pei ona masani ai e tusi i mekasini, faʻaalia manino ai le matagofie o le gaogao, faʻatagaina oe i le atoatoa o le le fiafia o le avanoa avanoa. E ala i le ala lea o le ea ma le malamalama o le falelaʻau ma le malamalama o le fale mautotogi, ona o le tele o faamalama ma meaaiti meaafale, faʻaosofia le fatufatuga gaioiga o lona pule. A uma mea uma, na ia fiafia i le Vysotsky e tusi ai, vaʻai i se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe i ona luma.

Ae muamua mea muamua. Seʻia oʻo i- talu ai nei, o se masani St. Peterburg Bporal, lea na ola ai tagata taʻalo lua. E pei ona masani ai, na latou inu ma, e pei ona masani ai, pe a uma le feinu i le tau. I se aotelega, leai se mea faapitoa "o nofoaga masani" Daemovukha ". Matou te taʻua naʻo le tasi le mafuaʻaga, ina ia mafai ai ona mafaufauina ua fuliʻi le fale faʻatasi i totonu o le tausaga lea. Na faatau e Gautt IVET. Ina ua uma lena, o le mea sili ona tufatufaina atu o le toe tufatufaina.

Sa tusia le pule fou, o le lulu o Altah Rajaboo, mai le amataga na ia iloa e manaʻomia le potu aʻoga. O isi mea uma e ofuina ai se lagona le mautonu. Sei o tatou fai atu i se faʻafitauli o se fofo e faʻalautele ai le faitotoʻa e taʻitaʻi mai le auala i le potumoe. Po o le po o le po, na faia ai Niche i le auala. Toe faʻaauau pea le lisi i le aunoa.

O le mea muamua na talepeina puipui na vaevaeina le avanoa o le fale mautotogi e lua potu ma faʻamoemoe la latou auala. I aso nei, o nei nofoaga faʻapitoa lava o le foloa faʻaiʻu: E i ai le fou fale maʻoti i luga o le upega tafailagi o puipui. Tusa lava poo le a le faigata o le tagata e piki i luga le palapala i le leo o le matua, latou te o lata ane i le lanu ma le auala o le faataamilosaga Soto. Simpsyaya "Kerisimasi laau").

I le faʻaopopoga i le sa avea muamua ma parquet, o elemene o le pamu i luga o le faʻamio ma fasi fasi o loʻo faʻasaoina. Aseta i nisi nofoaga, o le piliki e le lavalava, ae le o ni lagona leaga. O le mea moni o le tusiata na manaʻo e aloese mai le faʻatamaʻia o mea leaga, lea ua tuʻuina mai e le laupepa. O le iʻuga o le lautele o le avanoa o le potumoe-potu fale na maua ai se mea faʻapitoa: O le tasi puipui e lelei atoatoa (dilwall); I le isi itu, na totoe le sipuni tuai (ma na tuu ese le au manumalo a agafesootai, masalo e le o tau mai: pei o le anufe o le aoauli); Ma le mea mulimuli, o le pa mulimuli o le potu moe e faʻamalieina ai le mata i le muamua piliki masoa, o se faʻalavelave e le mafai ona ofi i luga o papala vai. E ala i le ala, a tatalaina e le auvaʻa le fasi ipu, aveese le avanoa, aveese le vaega o piliki, ma sina tamaʻi uaina e tapunia i latou. Ae peitaʻi, alofaga alofa, ae faʻapea foi mo nisi le aoga. Talu ai o le pule o le pule sili ona leaga a le fili ma faʻaititia i le itiiti ifo i le itiiti ifo i le itiiti ifo i le ala itiiti, sa faʻaulusina e tamai pili piliki "i nofoaga e sau ai.

O le iʻuga o le XIXVek i Lusia sa faʻailogaina e se vave tuputupu aʻe o le tele ma tamaʻi meaaʻoa mama. O le tele o gaosiga na sau e sui ai le tasi ma le tulaga ese. E ui i lea, o se tauvaga faigata na manaʻomia mai tagata gaosi mea lelei ma suʻe tagata gaosi fanua ogamalu, saofaga i le tulaga faʻapitoa. O le iʻuga, o le tasi faʻafaigaluegaina e gaosia mea tautupe, o isi manatu o le susunuina, tolu aitema i ituaiga tala faʻasolopito, etc. E le gata i lea, o le tufatufaina o oloa e mafai ona faʻaigoa o se misigast i aso nei (o loʻo maua o loʻo maua i le olaga o le taʻele). O lenei meafale na faamatalaina e ata ma le maualalo o teuteuga. Ma, i le amataga o le XXVETK, na amata e le mea autu ona maua mai ma le sili sili ona tauemu o fafie, pei o Beach, efuefu mash. O le tuʻituʻiina o le metotia autu o le faʻamaeʻaina o loʻo faʻaaogaina e le fala e oʻo mai.

Ina ia malamalama lelei i le manaia o lenei potu moe, e tatau ona e vaʻai i ai i se aso manaia. Ona tumu lea i le potu i le malamalama pupula, lea e matua faalauteleina i puipui paepae ma taualuga. O ai e taʻua o le paʻepaʻe lanu o le lelavava ma faigofie? O le mea moni, ona o le isi foʻi o puipui o puipui, malamalama i luga o latou 'alo o loʻo faʻaputuina ai ata lafoia ma le afa, o le fea revrandt o le a matauʻa.

Atonu e naʻo le au Malogana e talia le taʻaloga o ata, le pule o le fale ma faʻaititia le aofaʻi o meaafale i le itiiti ifo. I le tautala mai i ana upu, "o se moe e moe ai, a le uarota e tautau mea, ma le laulau i totonu o le umukuka, lea e leai se isi mea e manaomia." Na o atu le leoleo i le tagata fou mai le nofoaiga muamua. MONI, e leai lava tulaga taua i le le faʻatamala faʻataʻitaʻiga o meaafale, o loʻo manino mai ai le faʻamamafa o le tele o le gaosiga o le xxvek. Ae ua leva ona lelei le aoga o le matua. O le mea lea, o lo o faʻamama le kaponeta, vali i ni lanu mataga ma faʻaofi i tumutumu o le tioata faitotoʻa. Ma o lenei, e le gata na ia faia lona "Congelial" galuega, ae o se vaega foi o le manatu o le mafaufau - O le matafaioi o le lanu lanu, lea e tatau ona malolo ai i le malo paepae. I le agaga o le Agaga o le toe vaʻai atu i le faʻaupuga tuai ma laulau. O le mea mulimuli na mauaina e le pule i se tasi o faleoloa a le Barccinistic i le Vasalyevsky Island, lea na ia faaaogaina o se fata e oso ai i le alavai. O mea faigaluega a ananafi o loʻo galue o se laulau komipiuta i le aso, i le lumanaʻi o le a faʻatali mo le mamalu mamalu o le taulaga.

I se tulaga lautele, na filifilia le meaavet, ma i ai i le mafaufau le manatu o suiga. Faʻalagolago i le lagona o le 'au, o mea e tatau ona faigofie ona faʻaoso mai le nofoaga i lea nofoaga. O le iʻuga, o le potumoe - O le kapeneta i taimi uma e aliali mai i se faiga fou atoa. O se auala lelei e sui ai le totonu, lea e taʻua, maualalo le toto e sili atu le faigofie nai lo le malepe pe fausia puipui. O le mea lea, i le avanoa ae le o se vaega manino ma le vaega o sone: O lo o potu nei o le potu iinei, o loʻo iai se potu malolo, o se potu malolo lea i lena tulimanu. O mea uma e gaoioi, fefiloi ma gaoioi. Pau lava le vaega o le elefane i totonu o le potu o le tele o lamepa pei o moli auala. Muamua lava, latou te faʻatusatusaina ma le ea paʻepaʻe o le tasi o le avanoa ma, lona lua, latou te fetaui ai i asthetics i le atthetics. Mai mea uma, pe a e manatua, faʻafetai i le le tutusa o faʻamalama, o le taulaga e masani ona le soʻolia i totonu.

O le faʻafitauli tele o loʻo i ai ni mea o loʻo feagai ma le aquice o le tolopoina o Piransi mai meaʻai i tulaga le masani ai. E le tatau ona fefefe lenei mea, e mafai ona latou mate 3-4 masina e aunoa ma le faailoga tagata i le soifua maloloina. O le taimi e faʻaaoga ai le gaʻo o le WTO i le vaega o le vaega o le faʻamaʻi. Ae ui i lea, o piranhas e vave ona faʻaoʻo i se siosiomaga faʻapitoa o le siosiomaga. Manatua: O Amerika sa saute o loʻo 'aʻai e' ai meaʻai e 'aʻai, ae o lenei fafaga e mafai ona le mafai ona faia o ou tagata alofa ma faʻamaʻi. O lea la e sili atu le saogalemu o pirasa ma fao fao manulele, o mea leaga, pa malosi, lelei i le manu manu, anufe eleele ma iniseti eleele ma iniseti. O ni ituaiga o lanu pipili e fiafia e faʻaumatia ai funginas, walnuts ma barzilian nati, o se maʻa ma pi. Ae i le leai se mataupu e le mafai ona togafitia Amerika Amerika sosis sosolo, ham ma isi mea teu oloa i lo latou fausiaina!

Ma talu ai e tele sitaili i totonu o le fale mautotogi, e manatu i ai o se auala sili ona alofa i le va o atunuu ma taimi. Faʻataʻitaʻiga, nofoa o Faigafano e fesoasoani ai i se malamalama o le kolone masoa i le tulaga. Arasaching le tatalaina i le va o le auala ma le potumoe, e tusa ai ma le manatu o le tagata, e tatau ona avatu ai sina faailo.

O le umukuka ma le 'ai o le potu e vaʻaia ese mai le alavai ma se tamaʻi paipa. O loʻo ogatasi ma le faitotoʻa pito i tua, ma ua manatu o se ituaiga o teuteuga. Ole mea moni lava, ua na o le mau, mai le totonu o totonu o le manoa. O le Shechen eria o loʻo fai ma sui o se kesi kesi ma le fale meaafale, uamea foʻi. Ae o le potu 'eseʻese na mamanuina o se tamaʻi fale faafiafia. O le Oak laulau o loʻo faʻapipiʻiina iinei, o loʻo siosiomia e le tolu nofoa sili. O nei nofoa taʻitasi o loʻo vaʻaia o le ogatotonu o le eseʻese o le misa. Aemaise lava o le pito i tua o le tolu ese uma ese: piliki puipui, faamalama ma lamolemole paʻepaʻe plasters. Ou te fia fai atu se parmerpy pa. I le taimi muamua sa tatau ai ona vali le maso le paepae. Ae na mafua mai e faigofie ona tuʻua lona gutu, nai lo le umi ma le tauivi ma se pa puipui. O lea la: E leai se fiafia, ae o le leaga na fesoasoani. Brown Little Sweet Sup Red Pain Selen foliga tutusa.

Mafuaaga mo Mafaufau Loloto

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga

O le tagata e faalagolago. Naʻo le mai nei mea faʻavae lautele e avea ma faʻalavelave e avea ma faʻalavelave ma Karma, ae e tusa lava ma aga masani ma vaisu. E mafai ona latou tuleia i tatou i le feteenai gaioiga. E le fetaui le mea ma le poto i le tulaga lea, ae o le sili atu uma o le a aua le faʻatinoina o ia. Faatufuina a o faatu le Atua i le agaga, ma o fesili faapena o le magafagafa o le a lagona le lototoa. Arffer, ua maliu, tuu mea uma i lona tulaga.

E foliga mai o le fausiaina o le sili ona maʻimau i totonu, lea e oʻo lava i le matafaioi a le nofoa o loʻo taʻalo e le kanesuʻi, o sea Rajabov e le tatau ona faʻaaluina le malosi o le le aoga o elemene. Ae ui i lea, o le alofa i le iʻa na ave le tapulaʻa o le poto ma manaʻomia ai se mea faʻaletupe ma tekonolosi. O le mea na tupu, na faaali ai se sequarium i le malamalama. Ioe, ae le faigofie, ae fau i totonu o le pa i le va o le kariotara ma le faletaele. O le tele o le mamafa o le spacious tioata e fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o isi vaega e maua ai le sili ona lelei uta tufatufaina. E faia i tulimanu uamea, ma e oʻo lava i le taimi lena o mea uma e faʻaseʻe ai ma le laupepa.

O le matagofie o le vaipanoa o le lalolagi vaega o le lalolagi o le lalolagi, tumu i mea lilo o le olaga, e, i le tasi itu, i le isi, e matua talafeagai mo le faʻaupuga ma le le mautonu o le tagata matamata i le mafaufau mafaufau i le tulaga nofo.

I tua o le itu tauagavale o le faletaele. Ina ia mafai ona faʻafina mai ai, sa latou faʻaaogaina se faitotoʻa faitotoʻa mai le sana fale o Sanash Sauna. E le mafai e tagata asiasi a Manusiga i le fale, ona manino lava, taʻitaʻiina le potu mafana, e le mafua ai lagona le lelei. O faʻamoemoega o le vaʻai na maua ai le faletaele avanoa, o loʻo tautua ai foi i le aso 180-lita. E masani lava, o le vaega o itulagi e mafai ona tatalia ai lenei mamafa, sa manaʻomia ai le faʻamalosia ma le uamea. Ma o lenei ua mafai ona e matauina le olaga o Pirani, e aunoa ma le fefe i le faamaoni o fausaga.

I le malumalu lava ia, o le tele o le uamea ua toe taia. O le pepa faʻapipiʻi faʻapipiʻi e ufiufi ai puipui i le taele o le taele, ma o le 'ai i fafo o le' apamemea e mafua ai mafaufauga toa e uiga i le fale gaosi. Fale gaosi o le tumama ma le tumama. Lenei o se mea e leʻi mafaufauina o se faʻailoga mai le sitaili o le maualuga-tekonolosi.

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga

O le igoa "Rex" O lenei ituaiga o pusi na mauaina ona o le tutusa ma le Royal lapiti, o loʻo i ai foi le galugalu fulufulu. O le Konesh Rex na muamua aliali mai i le 1950 i BODmin (Province Cornwall, United Kings) i lapisi masani pusi e mafua mai o le faafouga faalenatura. Ona ui atu lea o le au pusi ese ma lo latou tina e maua ai le sili atu timuga. O le isi ituaiga faafiafiaga na maua i le 1960, ma i Peretania - o le po. Ae o Devon rex ma Konesa Rex, ona o eseesega masani, aua le ui i le tasi ma le isi. E ui i fulufulu tino, o nei pusi, e foliga mai, e leʻi le toʻilalo, e leai se isi na vaʻai ia i latou i le polo. O talosaga o le poto ma le faʻapipiʻiina, eseʻese ma le le toʻamalie amio ma faʻailoa mai, pei o maile, faʻafefe mai le itu agai i le siisii. O le tausiga o latou e matua faigofie: E tatau ona e taumafai e sasaina se pusi e aveese mai ona fulufulu fulufulu. Rekx i leai se mataupu e mafai ona sili atu le feeseeseaiga! Cornish Rex Kittet tau - mai le $ 500.

I se tulaga lautele, e foliga mai o le fale mautotogi ua i ai ni suiga laiti. Peitai, o se taufaasese lenei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata fou e tatau ona faʻavaeina ma le sipuni: A o le i tulaga i le taualuga, o se vaega ma le mafiafia o le 15 cm na manatu. Ae e aunoa ma le puleaina o le fola: O le sima na faʻataʻitaʻi i luga o se omea faʻavae na faia, na taoto le sua vai. E moni, o le tulaga o le itulagi na le toe fua mai o le tulaga.

Ioe, e lē o auiliiliga uma o le tuai i totonuga o le itu e mafai ona sefe. O lea, ua suia Fromes tuai i le paepae palasitika ato afifi. Muamua, o le tagata e manatu e uiga i le tatalaga o laupapa, ae e ono tuʻumau ma le lanu o puipui. Ae o le totigilima tuai e faʻaolaina, ma sili atu le maua, faʻaopopo i le masani, fou foliga: O se tamaʻi pepa anamua e le gata le mafanafana, ae na talia foi le fale.

A aotelega, o lenei fale mautotogi o se ata pupula lea o se masani poto masani i totonu. E i ai pea taimi e masani ai i nofoaga lautele, ae i sisifo o ia ua leva ona fiafia o ia. A o e iloa, o le mea moni a le mea e le lololo mai, e musumusu mai foi o ia. O le Asvobod o le Agaga, faʻaaliga vaʻai i totonu o lenei totonu, o se elemene o mea taugata. Ala avanoa mo le taimi nei.

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Perpetum Mobile, poʻo se taʻaloga o le taʻaloga 14651_14

Architect: O sera hajabov

Matamata i luga

Faitau atili