O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia

Anonim

E le o mea uma o le a tatalia se vevela vevela i le ogaumu. Matou te taʻuina mea e mafai ona e tuʻuina i le ogaumu.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_1

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia

Le poto i le filifiliga o ipu mo le faʻaaogaina tele i teves. O le mataʻupu autu o le vevela teteʻe i le mea. Tatou talanoa e uiga i ipu ituaiga o ipu e mafai ona tuu i le ogaumu ma pe faapefea ona filifili.

Uma e uiga i le lelei talafeagai mo le ogaumu

Foliga

Pepa

Mea

- lafo uʻamea

- tioata

- uamea

- Cermiccs

- Silkone

O ituaiga o vevela o le vevela tetee

O le a le ituaiga o ipu talafeagai mo le ogaumu

E le gata mai le kapeneta apamemea eletise. E sili atu le faigata o faiga ma le pito i lalo ma le pito i luga o le vevela, grill ma faia, microwave galuega. E i ai le faʻafanua o le kesi o loʻo faʻamamaina ona o le burner ma le afi o le afi i le pito i lalo o le potu. Soo se mea e masani ai le faimiti masani a Pary ma pork ona o le faamoemoe mo i latou.

A o le filifilia ipu ua latou gauai atu i le mea, foliga ma le mafiafia o puipui. A o le mafiafia, o le silisili tau mo ipu, lea e mafai ona faʻaaogaina i le ogaumu - 0.6-0.8 Cm. E sili atu le oloa faʻaalu. Sa faʻaputuputu pa o pa, ma tufa atu i ai le taimi puʻupuʻu, ona latou tuʻuina atu lea mo se taimi umi. O le iʻuga, o le tapenaga e le iʻu i le taimi e tape ai le vevela. Oloa "Gagana", o le malologa lea e sili atu le mafanafana. O le manifinifi manifinifi-pa puipui e lelei mo ipu e manaʻomia ai puʻupuʻu vevela togafitiga.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_3

  • O le a le aoga ma le maualuga maualuga o ipu mai i mea eseese: 7 fesoasoani

Pepa

O le tusi e i ai foi. E aʻafia ai le saoasaoa o le kukaina o le kuka, o le tala faʻalelotu, ma isi mea E iai tulafono mo le filifilia o se pepa mo se ipu.

  • Faataamilo. Maua le toniga toniga baying.
  • Faapipii ma se pu i le ogatotonu. O vaitafe o le Preshed Air Rose mai le ogatotonu ma le tafe i luga o pito.
  • Faasee. E faʻafaigofie ai ona faʻaaoga lelei le faʻaaogaina o le ogaumu o le ogaumu. Afai o le teuina o le teuina, e sili atu le ave o le teteʻe ma le faʻafeagai poʻo se laufanua i le pito i lalo.
  • Lapotopoto ma mea sese. Aoga galuega le talafeagai. E faigofie ona aveese le mea e te maua ai le kuka, tusa lava pe pau le mea.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_5

  • 7 le fuafuaina mafuaʻaga e filifili ai se laʻau o loʻo teuina ma ogaumu (pe tuulafoaʻiina i latou atoa)

Mea

Gaosia pusa mo le tao mai mea eseese. O le a matou malamalama i a latou meatotino ma filifiliga filifilia.

Lafo uʻamea

O le mataʻutia lea mea o loʻo fai ai aʻu uʻamea, aʻo isi mea. O le mea lea, o le tiuina uʻamea e tumau ma e'āoa lava. Faatasi ai ma le tausiga lelei, o le oloa e faaolaina mo tausaga ma e lafoina tupulaga. Foliga o le uʻamea uʻamea i le maualuga o le vevela. O loʻo faʻamafanafana vave, ae e maua ai le vevela o le vevela. O meaʻai ua matua fiafia, faʻasolosolo ona aapa saunia. E faamanatu ai le aafiaga o le ogaumu a Rusia.

O le tausiga o uʻamea-uʻamea uʻamea e faigofie. I le maeʻa ai o kuka, Pasila poʻo se kopi e tatau ona fufulu lelei. I le tulaga lea, e mafai ona e faʻaogaina ni paʻu uʻamea poʻo ni pulumu uila, e matua umi le uʻamea. Ma ina ua maeʻa ona soloia le matutu, talu ona o le uʻamea uʻamea e noatia i le 'aisa ma le tele o le susu o lona foliga. E faʻatagaina e faʻatulaga le teuina o pusa konesula i le ituaiga "Matua Matua, o le, tasi lena i le tasi. Latou te le ofi le tasi ma le isi.

I le taimi muamua, o meatotino le-mea o le uamea e le lava le lelei. Meaai mafai ona tausisi i ai. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina muamua, e fautuaina le liligi i luga o afi i luga o le afi. I le aluga o taimi, ua pasi, ma o se tagata ese manatu antirrigur cotings ua fausiaina i luga. Lelei leo iron e mamafa tele. O lana Laasaga tonu lea e tatau ona taʻitaʻia e ala i le filifilia. Ae paga lea, e tele ni mea pepelo mai le le talafeagai gaosi i luga o le maketi. Latou te iloga i le maualalo o le mamafa, o se tamai mafiafia o puipui. O lenei lafo o loʻo i ai pea le uʻamea-o le palu-puipui. Pe a lavea, e faia ai le leo mama e aunoa ma se le manaia o le rattttling. E i ai lava se nofoaga-puipuiga i le malulu, faʻatasi ai ma fafo o le pito i lalo e aunoa ma nota poʻo ivi.

Leai se faʻalavelave, o le taliaina o le lesitala poʻo chips e tatau ona i ai nei. Latou te talanoa e uiga i le maualalo maualalo. Soʻo se paʻu uʻamea, e tatau ona puipuia mai le paʻu ma feula, a leai o sipi o le a aliali mai ma ua paʻu foi. E matua faʻasaina e faʻaaoga i le Microwave mode.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_7
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_8

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_9

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_10

  • 13 aitema e le mafai ona fufuluina i le fale teu oloa

Tioata

Mo vevela vevela, naʻo le vevela vevela-puipuia tioata ua faʻaaogaina. E faigofie ona unaia, ma le mafanafana i le 300 ° C, na te umia le vevela mo se taimi umi. O puipui o faʻailoga e faʻatagaina ai oe e suʻesuʻe le suʻesuʻega o le sauniuni. Meaai e mafai ona tapena ma teuina i le tasi pusa. O le tioata e matua i ai i ituaiga uma o meaʻai, e le lilo ai ni mea oona, e talafeagai mo le Microwave Mode, na faʻatautaia i totonu o le ipu vai.

O le tele o eseesega e le manaʻomia. O le mea lea, o le tioata fata e sili malie ona faamafanafanaina i luga. O le tuu i se malulu ogaumu, ona latou sisiva faatasi ai lea. O le fata vevela e faasaina e tuu i luga o se susu susu. A faʻatau e taua le filifili saʻo, o loʻo mafai ona faʻatupeina ipu tioata tioata i le ogaumu. E iai se faʻailoga o loʻo i ai se faʻailoga o loʻo faʻamautu ai le avanoa o le faʻamafanafana i luga o le ipu pe o le umu. O oloa maualuga maualuga e leai ni ana ea air i totonu o le tele o fagu, tetea po o chips. O le tele o tioata tioata e eseese eseese: Koxnitsa, malulu, fata, eseese ituaiga.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_12

Steel ma Alminim Alloys

O loʻo gaosia e se mea faʻapitoa e le-pipii i le sili atu le pele, e masani lava i le tefelo. O auala manifinifi-pa puipui poʻo tausimai latou te le o vevela, ae latou te le fefefe i le vevela mataua. E faatagaina i latou e tuuina i totonu o le ogaumu vevela. O le isi faʻaopopo le tau maualalo. I lena lava taimi, o le uamea talu ai, aemaise, e le masani ona umi lava. O loo faʻaletino mai le faʻasāmeua, o le tifi o le teflololo le umi o le taimi e manifinifi ai. O lenei faʻasologa o loʻo saoasaoa e faʻamamaina ai le faʻamamaina ma ni mea e lua, e le fautuaina le gaosi oloa.

O polofesa o loʻo sauniuni i luga o taua o le spiness uamea poʻo le alumini. O se filifiliga lelei lea mo fale kalapu ma le tao. O meaʻai uamea o loʻo saogalemu atoa, vailaʻau o tagata 'ai, faigofie ona faʻamamaina. O le vaega o uʻamea oloa e aofia ai niniti ma isi itu o le maualuga, pizza grelds ma le pito i lalo, wasvis anis, pa o loʻo i ai i avanoa ma isi. A faʻatau mai le faʻaaogaina o le tele o le oloa, le mafiafia o puipui ma e le o loʻo pipii i ai.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_13
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_14

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_15

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_16

Ceramics

Oloa mai le omea o loʻo tuleia le maualuga o le vevela faʻagaioiga. O puipui o aliʻi faitiga, lea e maua ai se faʻapitoa sauniuniga mo oloa. Latou te le fiafia pe sosolo lemu, tausia le manogi ma le tofo.

O loʻo iloiloina le porosity e le gata o le mamalu, ae o se mea leaga foʻi. Ona o ia, o ia te ia lava e faʻaaoga ai suauʻu. E le gata i lea, e maaleale ma le faʻaeteete i le tele o le vevela. Pei ipu tioata, e sili atu le mafanafana ma meafaigaluega. Ae mafai ona faʻaaogaina i le ogaumu mo soʻo se ituaiga, e aofia ai ma le mimita. Ae le i faʻatauina, o le mamafa o le oloa ua iloiloina. Ceramics tele, o le faʻailoga lea o le lelei. O faʻaletonu poʻo le faʻaletonu e le tatau ona i ai. I fafo, o le oloa e ufitia i le lega, e fai ma puipuia ma puipuia mai tagata leaga na aliali mai i pole.

O le ituaiga masani o le masani o le pamu o se vevela-daverst Saina. Na ia foliga mai o se taimi lata mai nei. O lona eseʻesega i le leai o ni pona, o lea e le mitiia manogi, tetee atu ia Aperaamo, o foliga o maosiosia ma chips. E le fefe i le vevela mataua, ae e tatau ona tuu i le vevela i luga o le 250 ° C faaitiitia i luga o le 250 ° C. O le Saina vevela e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o le susu susu pe malulu ma le vai. E taupulepule. E mafai ona e faagaoioia i totonu o le ipu ipu ma saunia i le Microwave Mode.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_17
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_18

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_19

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_20

Silikicone

Vevela vevela-tetee palasitika. O le vevela o le vevela o le vevela mai -40 i + 260 ° C. Faaaogaina mo le faʻaʻaisa ma mo le tao. Lelei mo le tapenaina o soʻo se vailaʻau suamalie, mo le tao. O le Incone ua matua fiafia lava. Ua gaosia lau ata i totonu o lau puipui ma ni nofoaga, a o tau a latou maualalo. O le mea lea, o le anicone ua manatu o se tali lelei pe a filifilia, o le a le ituaiga meafaigaluega mo le tao i le tao e sili atu i le vaega o tupe.

O mea vaivai e fefe ai i mea tetele, e faigofie lava ona malepe pe oti ala. E le saʻo foliga, o le mea lava lea e faʻatumu e manaʻomia e faia i luga o se faʻataʻitaʻiga faigata. E manaʻomia le aveese o mea pe a maeʻa le faʻamamaina atoatoa. A faʻatau, faʻamaoniaina oloa ma mafiafia mafiafia ua filifilia. Sa vave ona suia le pa puipui. Silicone e lelei mo le faia o cupcakes, muffins, isi mea suamalie suamalie. PIES i totonu e sili atu le leaga: o le tele e ese mai i le malosi.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_21

O le lisi lea na faʻasaina ai le kapoti i totonu o le umu, e mafai ona faʻaauau pea le fata aʻi lea o le pepa poʻo le pepa. O le tasi lea taimi-vaiaso, faʻapitoa mo le tuʻufaʻatasia o meaʻai ma i latou e le fiafia e faʻamama le mu. Mo le faʻaaogaina tumau, e sili atu le filifilia o ipu i le maualuga o le vevela o le vevela ma le teteʻe i aʻafiaga maualuluga. A filifilia, e manaʻomia le amanaia o foliga o lona ogaumu. Afai o loʻo galue i le Microwave Mode, o soʻo se uamea poʻo se vailaau ua ogatasi.

  • Faʻafefea ona fufulu le kesi kesi i le setete o le fou

Manatu

Cuckware mo le tao o se ese. Matou te ofoina atu e faamasani ma ona ituaiga tele.

  • Kazan. Foliga mai e pei o le maualalo o le telecepan ma le mafolafola pito i lalo. O faʻataʻitaʻiga sili e faia e lafo ai uʻamea. O pusa nei ua lafo ma malu ma tumau. E lelei i latou, latou te maua se tofo faapitoa.
  • Cocotte. Se vaega laititi, e tutusa ma se pulumu ma se 'au. Faia mai mea eseese.
  • Chetnitta ma gooseman. Eseese ma fua, o le lona lua filifiliga e talafeagai. Fai ma sui o le oval couldron ma se tapuni mamafa. Atonu o tioata, pamaric, lafo iron.
  • Tini. O le tele o le maualuga o le falai ma le tapuni o se pepa faapitoa. E pei o le cone, i le pito i luga o loo i ai se tamai pu. Ona o lenei i Tazhin, e mafai ona e kuka e aunoa ma le gaʻo poʻo le vai. O le mea lilo o le i le preheated oloa avanoa maua susu, e tulai i le tulaga o se pea, e cools ifo teisi ma tafe i lalo.
  • Parae. E pei o le sanu, i le pito i lalo o le lattice. Masalo ma pe leai se tapuni. E mafai ona lafo uʻamea, uʻamea po o le tioata.
  • Tauofoga. E eseʻese vaʻaiga, faʻatulagaina ma mea e faʻaolaina ma le mafai ona faʻaleleia. O le mulimuli e faigofie, aua le tuʻimomomoina le paluga ma e faigofie ona aveese pe a uma kuka. Toe mafai ona faia mai ituaiga eseese o mea. E i ai-manatu ma sili atu faʻataʻitaʻiga. O le mea mulimuli e sili faigofie.
  • Fata. E mausali mo se ogaumu. E tele ituaiga o faafeagai. Mo le tao, o le laupepa ma le mafiafia pito i lalo e sili ona fetaui ma aano o manu, ma o aano o manu - ma le sili atu lattice ma tamai fale mo le tafe susu.
  • Pati pati. Faasau mai le mama omea. Pepa ma laititi le tele o le mea e fesoasoani ai ia sili atu le tufatufaina o le vevela. O polo e maua ai e sili ona faigofie mo le kuka ma le teuina.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_23
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_24
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_25
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_26
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_27
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_28
O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_29

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_30

Paraier

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_31

Faimamago

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_32

Clay ut

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_33

Kazan.

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_34

Tazhin

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_35

Fofoga Fash

O le a le ipu e mafai ona tuu i totonu o le ogaumu ma aua le afaina o ia 1482_36

Popo

Faitau atili