Tausiga mo le sili ona aoga

Anonim

O ituaiga autu o le le mautonu o le subped. Faamautu foliga. Mea e fai ai le faʻamali, o latou meatotino ma uiga.

Tausiga mo le sili ona aoga 14833_1

E tatau ona tatou iloa o le taualuga e manaʻomia tele le gauai atu nai lo le fola poʻo puipui. Ae maise lava, ae na te atagia mai ai le malamalama, uma e le gata ma le paleni. Ma e tusa ma tulafono o le natura ma lenei malamalama, ma le pefu, ma le tele o faʻafiafiaga vave faia le vaalele o le o le le-. Ia mafai ona toe foʻi i lona lalelei ma mama e aunoa ma le tele o taumafaiga, tagata na fausia ...

O le asō o le a matou talanoa na o le tasi le poto ma le aoga masani o le fausiaina o le fausiaina - e uiga i le le mautonu. American Commerstant Armstrongs ma CELOTEX, Suetena le Ecophon, Dutch Hunter Douglas, o le Sipaniolo Ot oy, IMANDA CENTHAN, ", TIGI-KNAUL ma le tele o isi. Peitai, e ui lava i ituaiga eseese o faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga ua le maitauina.

Manuia o se modular mamanu

Tausiga mo le sili ona aoga
O le sili ona lauiloa o le faʻamaliega o le kamupani o le kamupani Armstrong- Graphis.This o loʻo aofia ai se syster comber ma le tele o mea o loʻo feagai ma foliga o loʻo feagai ai ma mea. A faʻapipiʻi pe toe faʻaleleia, nei elemene tuʻufaʻatasi (e taʻua foi o fomaʻi poʻo faʻailoga), lea na faʻafaigofie ai le galuega ma foaʻi sili atu le saʻolotoga mo tagata puʻeata O le taualuga o kamupani eseese e ese mai le tasi ma le isi o le tele o mea e fai ai ma faʻatatauina, ma o nisi taimi i se isi auala o la latou fesoʻotaʻiga ma fua o le modules.

O le faʻavaʻa o le faʻamalologa o le kapeteni e faʻamautu i le pito i lalo ole laina o le faʻavae o le faʻavae i luga o faʻafitauli faʻapitoa. Mai lo latou umi e fuafua i le aofaʻi o le 'auʻaunaga o loʻo nana mai le mata, e fesoasoani e foia ai le tele o le tele o faʻailoga tomai (nana le uaea vevela, ma isi.

I luga o le ituaiga o modules, faʻamaloloina o minelated o loʻo vaevaeina i le ono vaega: paʻu, laulau, rotset, kaseti ma cellalas. E tusa ai ma le molimau a le kamupani "Trgovaya Square Square", mafolafola Tile ma Panel Modules e sili ona lauiloa mo tagata faatau.

O ni vaega o le faʻasaga atu e mafai ona fai i meaʻai teine, uʻamea, pipiʻi, susuga i laʻau ma le palasitika. Ae o iina e iai maaleale. Ma, mo maaleale ma le faaaunufu o le, ua leva onamea e le faaaogaina; Rush, Cassette ma Lattice Modules, i le isi itu, o loʻo gaosia, o loʻo gaosia mai le uamea, ma coolalar - mai i minerale fiber poʻo palasitika.

"O uiga autu o le taualuga modules"

Taua taua o le taualuga modules - luga lanu ma le tino. Ae e lē o le mea lea. Vaʻaia ile auʻalea o nofoaga nofo faʻatasi, lea e tatau ai ona faʻatino le taualuga, e manaʻomia le amanaia le itiiti ifo ma le fa o le vevela ma le le gaoia ma le le gaoia o le tele o latou tino.

O le faʻaaliga o loʻo fuafuaina e le pito i luga o loʻo atagia i luga (CPA), e tutusa ma le fua faatatau o le moli moli o le malamalama. O le latalata i le kopecks i le 1, o le sili atu le lelei faʻaaogaina i totonu o le potu uma o moli faʻapitoa ma le masani ai. O le taua taua o le dratuse o le tatalaina o le moli tafe o le laualuga o le module ei ai se eseesega.

O le faʻaliliuga o le le gaoia i le pasene e faʻailoa ai le tomai o le module e faʻasaoina le pepa e aunoa ma le suia o le vevela o le potu. O le faʻailoga e latalata atu i le 100%, o le itiiti ifo o le lamatia o le faʻafefeteina o Deforetion i totonu o le susu susu. O lenei vaega e taua mo nofoaga i totonu o le ono mafai ona avea ma le le fiafia i le leiloa o le leiloa (faletaele, umukuka). Lenei e le tatau ona faʻapipiʻi modules ma le susu i lalo ole 95%. O le mea e fai atu ai, e leai ni modules e le fiafia i fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le vai. Ae o nisi, faia o mineral laʻau ma i ai se motore teteʻe atu i le 100%, ina ua maeʻa ulufale i le vai ma le mago faʻamamaina e le o faʻataʻitaʻia. I luga o le uamea i tulaga, o 'olo e le tatau ona aliali mai. Ua iloa e le atamai o le tulaga o le leo pe a ui atu i le mea o mea. O loʻo faʻaoga e iloilo ai le maliega lelei, faʻaalia i le DB, ma o le sili atu le sili atu, o le leo malosi e sili atu. E moni, e tele metotia mo le fuafuaina o lenei aofaʻiga faʻapitoa, o lona uiga e le tatau ona faʻalagolago i luga nei tusi faʻasalalau. Ae o nisi o manatu o le lelei o oloa o le vevesi ua tuuaia.

O le vevela o le vevela e iloa ai le gafatia o le maaloʻu e taofi ai i le vevela vevela i le malulu taimi ma malulu i le taʻele. O le maualuga o le teteʻe o le vevela o le vevela faʻaliliuga module (r), o le sili atu o le vevela vevela. Mo le faasinomaga: i le faʻamalama o le faʻamalama ma se faʻamaligiina fusi ma le faʻaluaina le sioa, o le taua r o le 0.4 m2 * C / W.

I le faʻaopopoina o uiga faʻavasega, o le filifiliga o modules e amanaia ai le afi o le afi, pisa, faʻatupu (mamafa), malosi malosi ma isi.

Sina mea e uiga i foliga o le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa.

O le laʻau e mafai ona faʻaaogaina uma i le laina ma i le ituaiga o le fiben firtler ma se palu poʻo le sima braser.

Ua uma ona faʻaoʻoina pine ma le ala o le ala o le alatoto poʻo le fasi uʻamea ma le mafiafia o 0.5-1 mm. O le uiga o loʻomea uamea o le faʻasao ona o le faʻagaioiga faʻapitoa poʻo le pisia i le lanu tutusa i le fale gaosi tulaga.

Mineral falai e masani ona mauaina mai le fefiloi o oneone, ipu tioata taua ma papa. I le ogatotonu o le gaosiga, e pei o woolen o oloa. Modules ma le tele o le tele o le pito i luga o mea e iloa ai mai lenei mea e faʻaaoga ai se fusifusi e aunoa ma le asbestos ma le formaldehyde.

Gystum o se tasi o le pito sili ona ulumatua mea. E faamatalaina e le mafai ona faʻatumauina le mama o le siʻosiʻomaga i totonu o le potu. Modules na faia mai le Gyptum masani moli moli.

O le palasitika i le tele o taimi ua faʻaalia e ala i le aʻafia o le polystyrene ma polycarboate. E le gata i lea, o le muamua o loʻo faʻaogaina mo le taua o ituaiga o ata uma, ma o le lona lua ua avea ma taʻutaʻua lauiloa i le faʻamaloloina o le couth ma le fiafia i totonu.

Fitu faailoga o tala

O le pule aoga e mafai ona filifili e faʻafesoʻotaʻi le matagofie ma le sili ona faigofie i elemene taʻitasi. O ata o Faleʻau taofi e tele mea e maua ai le faʻatinoga o lenei faʻavae:

1. O le agavaʻa faigofie faigofie le tulaga o le vaalele i luga o le faʻavaʻa o le faʻavae pe a taina.

2. Lautele filifiliga o tusitusiga ma lanu o modules. E le manaʻomia le faia o au filifiliga: Ua lava e faʻaaoga le lisi o soʻo se kamupani e saili ai le manaʻo.

3. Ia faʻafaigofie le uaea i le soʻona o le ea o le ea o le ea o le stinting system, uaea o eletise ma telefoni feaveaʻi. E le gata ua le maua, ae atili atili foʻi i soʻo se tasi e le mafua ai faafitauli faʻapitoa.

4. E sili le saogalemu o le vaega atoa. E mafai ona sui se tasi module i le isi ma se isi pactor e aunoa ma le lafoaia o le faavaa. Ma o lenei vave nei, mama ma ma le sili ona lelei fua o le "tau - uiga".

5. Faigofie ona opo le faʻamaloloina o le faʻamalolo ma le ventipelation grilles i le manaʻoga mamao e faʻatatau i le tupua.

6. Faʻaleleia o fale gaosi, lea e sili ona taua mo koma ma isi fausaga faʻataʻalo ma fugalaʻau laupapa.

7. Faʻaleleia o le tulaga o le leo o le leo o le faʻaaogaina ma le faʻaoʻo.

E i ai ni vaega ma na o nisi o le lisi o tulaga lelei, ae o loʻo iai foʻi ma na mea e faʻaiʻu mea uma.

O le faʻamaloloina o le Cloped, e naʻo le tasi le faʻatepaina o le tele o le sese: pe a faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi lumliare, a itiiti mai 15 cm o le potu maualuga ua leiloa. O se mafuaʻaga lena mo le tele o fale na fuafuaina ma fausia i taimi o le vaitaimi o le "aloia" ma atiaʻe agafesootai, o fausaga faʻapitoa e leʻi talafeagai tele.

Taofia le faaeeina o le faavaa

O le moli moli, tele e masani ona i ai o le lattice foliga, o aoina mai le aumea uamea faamatalaga. Faʻamamafaufauga Faamalieina, lea e mafai ona faia i le ituaiga o le rod, mafiafia uaea poʻo le puipui. O le pito i luga o le faʻamalologa o loʻo pipii atu ma se solo poʻo le taula i le totonugalemu o le totonugalemu, ma le paʻu maualalo i totonu o le faʻapipiʻiina o le pu. O le umi o le faʻamalologa mafai ona fetuʻutuʻunaʻi mafai ona fetuʻutuʻunaʻi, faʻatagaina le faʻatulagaina o se lamolemole girzytal (pe o loʻo i ai i le itu manaʻo i le tafailagi). O le numera o mea e fuafua e le eria ma le mamafa o le taualuga ma e masani ona ave i le fua faatatau o 7-10 fasi i le 10 m2.

I le maeʻa o le taualuga, e mafai e le modules ona fetuunai i le tasi i le isi e latalata (ona le vaaia ai lea o le faʻavaʻa, o lea e taʻua o le lilo). Soʻo se module faigofie e aveese ai, faʻataʻitaʻiga, e sui ai. O lenei ua faia pe e aunoa ma le faʻalavelaveina o le faʻavaʻa (faʻaliliuina module), pe a maeʻa se vaega o le paʻu (leai se mea e puipuia ai).

O le sikuea eleelea o le laualuga e masani ona valaʻauina laupapa, ma le faʻatamala lautele o le itiiti ifo i le 300 mm mai soʻo se mea, vagana ai le uamea. O lea, amf gaosiga tulaga o loʻo iai ni lapoa - 600 x 600 mm, 625 x 625 mm, atoa ma le 400 mM lautele. Module mafiafia e moga i luga o le mea: minerale fiber - 13, 15, 19, 40 mm; Uamea - 0.5 mm; Gypsum - 12.5 mm; Fafie-Fber Filler - 25, 35, 50 mm.

Tausiga mo le sili ona aoga
O le faʻataʻitaʻiga o se auala moli na tuu i luga o le tolu-itu na taofia ai le taualuga o le suka. I luga o pito o le modules, atonu e i ai laasaga i le faʻavaʻa i le faʻavaʻa i le faʻavaʻa i le faavaa i le faʻavaʻa i le faavaa i le faavaa i le faavaa i le faavaa i le faavaa i le faaeega i le faaeega i le faavaa i le faaeega i le faaeega i le faavaa i le faaeega faavaa.

E tele ni fuafuaga mo le nanaina o le faʻafitauli o le taofia o loʻo faʻalagolago i le vaega o le modules ma meatotino o le talaaga. O le sili ona masani ona faʻaaogaina lua o latou: o se mea natia ma le le mautonu poʻo le le toese moduable modules ma se matala faʻatatauina ma le uʻu o le AMF). O le faʻatoʻavaga na potopoto e tusa ma le ata muamua, lona eleele mautu, sili atu ma Misi faiga faʻavae ma faʻapipiʻi i le faʻapipiʻiina. Ma le fuafuaga lona lua lona lua, o le laufanua e ui lava o loʻo vaevaeina i sikuea pe faʻatulagaina, ae sili atu ona fetaui i le faʻapipiʻiina ma le faʻagaioia e le mafai ona sili atu ma le lua minute). E iloa foi isi polokalame lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo ni auala vaʻaia - ma le faʻaopopoina poʻo se vaega e sili atu ona faʻamalieina modules, mo le tolu-loloto o faʻailoga, etc.

O le poto masani o le faʻapipiʻi kamupani "moni" faʻailoa mai o le Faʻamupatu ua maeʻa ona faʻamutaina mo le tutusa o le tele o soʻo se kamupani. Ae a e faʻaaogaina le faʻavaʻa, e ono tulaʻi mai, e sili le filifilia o le faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa ona feutagai ma polofesa.

Tile ma pati na taofiofi ai le taualuga

Tausiga mo le sili ona aoga
AMf KomhitEll Panel Totonu i le Lobby. O le failautusi, e aofia ai sikuea poʻo litane, ua leva ona masani ai, ua iloa e se faʻavae o le vaalele i luga aʻe o le ulu. Ae aua le manatu o le counded coung Cindings e tutusa ma le tasi ma le isi. E leo mea uma! O le tele o tusitusiga, o le ata ma le atavali (Monophonic po o le le mautonu) o le a mafai pea ona maua se fofo talafeagai.

E le gata i lea, o loʻo iai foʻi ni faʻailoga taua tele e le masani ai ile maketi. Mo se faʻataʻitaʻiga, Siro Burg sapalaiina o le Plystyrene sim o loʻo faʻapipiʻiina ma manifinifi ata o ata eseese (mo faʻataʻitaʻiga, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, apamemea, siliva O loʻo faʻaalia i le 100% o le susu le susu ma e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i le faletaele (e ui lava faʻafesoʻotaʻi ma le vai o loʻo le fautuaina). O le vevela i totonu o le potu e le tatau ona sili atu le maualuga o le 60c, ma le faʻapipiʻiina o lakepi e tatau ona faʻatino ma le faʻaeteete atoa, talu ai polysstynene. O le teuteuga o le faʻasaina o palu o le soʻotaga tutusa o loʻo faʻaoʻo atu i le Holographic ata i luga o le faʻata. O le laualuga o nisi fafie-fiber modules o le fibraschustc aray amf firms, e tusa ma le arfterspeves propters mai le malosi o le ata.

I le faʻaopopo atu i le mafolafola modules, o le aofaʻi o kamupani e maua ai curvililiar. E manaʻomia ona fausia ni suiga lelei i le va o le tele o faʻailoga maualuga. O lea, o le Ecophon e faʻasaʻoloto ai le curved quodro, s-laina, l-laina modules, streambifim ma elemene elemene ia latou. O le iʻuga, o le curviliuriar na faʻamalieina ai le faʻaupufai o vaega o loʻo tuʻufaʻatasia ma le mafolafola, fausia le manaia tolu-loloto. O le a saunia e Armstrongs mo le stude Start Spec F, Z ma V-Infililes, lea e fetaui lelei ma se mafolafola vaega o le faavaa.

Cassette ma faatopetope ai le taualuga

Tausiga mo le sili ona aoga
Ua le mautonu le mafanafana o le cexalon i le umukuka i le umukuka. O le aano lea, o ia lava tutusa a le vaega, ae mai uamea. O le mea lea lo latou laʻititi le mafiafia ma sina eseesega i le tele. O i latou uma ma isi pepa e faʻaauupegaina ai i le ptents pito: kaseti-faʻataʻamilomilo i le tino, ma rolls - i luga o itu mamao. O nei tusitusiga teuteu e tumau i le faavaa. O le laufanua atonu e lamolemole pe na suia. O le afaina o loʻo taofia e fuafua e ala i le faʻaaogaina o le fesoʻotaʻiga.

Cassette na faʻamaloloina o le amf amf, o le OO, Geopel, Armstrong ma Hunter Doglas e faia i le paʻu o le 60-80 microns o le 60-80 microns. E maua ai le laufanua o le manaia manaia. Modules atonu e i ai tulaga masani i totonu o le lapoʻa lapoʻa (600. 600 mm) ma faʻapitoa (lautele mai le 300 i le 625 mm).

O le fata e taofia ai le taualuga mai le Hunter Douglas, AMF ma Geipel e faia i le Alumini o le O le lua-vaega o le lakapi o le lacquer o loʻo faʻaaogaina i luga o le auala vevela e faʻaosofia ai le tutusa gaioiga o le polymer o loʻo tataina o le uʻamea Faatasi ai ma le mafiafia o le 0.5 mm ma le maualuga 16 po o le 29 mm, lukoled lautele (hunter deaglas) mafai ona eseese mai le 3000 mM. O le umi o le avanoa o le avanoa e oʻo atu i le 6 m, e faʻatonuina le kamupani ua sauni e faia ma umi. O le Rool o le 300 MM lautele ua taʻua o le vaega ma faia mai le Alumini ma le mafiafia o le 0.7 mm poʻo le mafiafia o le 0.6 mm.

Tausiga mo le sili ona aoga
Armstrong cell claular sili. Cassette cindings e pei o le tino o le faaputuga ma le laulau. O le faʻavasegaina o elemene na faia o le sili atu o le alumini na faʻaaogaina i le Rush Desictor e faʻatagaina ona vave ma saʻo o loʻo ogatasi. Ua uma ona faʻauʻuina i le faʻatamala, e aofia ai le le aʻoga o le nofoaafi. O le sitepu o nei tofa e mafai ai ona e oso i luga o le tasi o le taualuga ese i le lautele o le faʻaoso poʻo tuʻufaʻatasia i latou ma potu, ma o se galugalu) ma le avanoa). E mafai ona e sui modules o lanu eseese mai se mauoa na tali mai e kamupani taʻitasi. O avanoa o le Monochrome Rush Chillul o nisi taimi e faʻatumu ai se faʻamatalaga faʻapitoa o le isi lanu (mo se faʻataʻitaʻiga, feteʻenaʻi ma le lanu o panela).

O nisi pisinisi e faʻaaoga tuʻufaʻatasiga o mea eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le kombhithdall faasologa, amf, faʻaopopo i le uʻamea uʻamea, e i ai foʻi se "faʻatumuina o" mineral fiber, e faʻatinoina galuega.

Auro ma cellalar slobuted cloped

Tausiga mo le sili ona aoga
O le faʻanoanoa e faʻanoanoa ai le faʻapolopolo Luxalon. E pei ona taʻua, o le lattice ma cellalar ua faʻamaloloina ai le taualuga. O le lattice e faʻaulu mai i le va o tuʻusaʻo, e masani ona avea ma uʻamea, o loʻo i ai, o loʻo i ai le kolosi, pe ua uma ona aoina moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce modules moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduce moduchi. Ma i le tulaga lava lea e tasi, le auala i le grid - e ala i. Modules o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e tutusa ma le kaseti i le kaseti.

Cellular o le taualuga na faia i minerale fibers o se ituaiga o ufiufi ma laulau. O loʻo ia i latou i luga o le pasia, tapunia ma le pito i tua ma se talaʻaga o le mea lea.

Tele taimi o loʻo faʻavasega faʻavasega ma lapisi ma le sikuea, e ui lava isi faʻavae, pei o Herx, cellalar, ova, e manaʻomia le fausiaina o se matagofie. O le mea lea, i luma o le latou faʻapipiʻi poʻo le valiina o le pito i lalo o le pito i lalo o le pito i lalo o le faʻapipiʻi ata o loʻo o loʻo ogatasi.

Auiliiga Tulafono gaosi oloa

O le poloaʻiga i le faʻamalologa malulu faʻalagolago i le vevela ma le susu i le auala o lona taotoga ma le module mea. Ampstrong tuuina atu se 10-tausaga poloaiga i le leai o se pati ma le faʻauiga o le faʻauiga o le modules ma le 100%, ma o le tau faʻanoanoa e le sili atu e le mafai . Ma le tutusa faʻamaoniga, ecophon e le faʻailoa le vevela tapulaʻa i luga o le sisitema panels. E ui lava o nisi tagata gaosi ma tautino atu o fesoʻotaʻiga faʻasoasoaina ma le vai e le suia ai ni modules (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e siaki naʻo le faʻataʻitaʻiga. O le taupulega ma le maualalo o le susu o le le gaoia e le o tufatufaina.

"Tele fautuaga talafeagai"

1. O le faʻauiga o le faʻavaʻa e mafai ona potopoto aʻo leʻi maeʻa le faʻaiuga o le potu. Ae o modules ma le ulaula teteʻe i lalo ole 95% e tatau ona tuʻuina atu pe a maeʻa le maeʻa o le faʻasologa, faʻataʻamilosaga i faitotoʻa ma faamalama.

2. A o leʻi faʻapipiʻi lelei modul ma potu o le potu, e manaʻomia e le potu le mamago lelei. I le taimi lava e tasi, faʻaoga le nofoaga faʻagaioi ai e sili atu le faʻaogaina o se vevela i le laina o le 15-30C. E le tatau ona sili atu ma le le fiafia o le tau o le por o le por 22-23c i le 90%.

3. O le pa'ū i totonu o le potu i totonu o le potu i lalo o le 11c fausia se lamatiaga o le filifilia o le faʻaeteete o le faʻaeteete, lea e afaina ai le faʻataʻitaʻiga i lalo ole 95%. Ina ia mafai ona faʻamalieina tulaga taua o le vevela ma le le gaoia i itu uma e lua o le osofaʻiga o le malulu, mo lenei vaitaimi, e manaʻomia le aveese o le fesuiaiga o le ea i totonu o le ea.

4. Ia faʻaitiitia le faʻaletonu o le leiloa pe a faʻapipiʻiina nisi mea e mafai ona maua ai le faʻamalosia o le vevela, e manaʻomia le tuʻuina atu i le soʻotaga avanoa o le steamporoof. Seia maeʻa.

5. O le laualuga o le Tile ma Pal Modules ma le Mosdire Teteʻe o le 70% ma ua fautuaina i lalo ifo o le fufuluina pe solo ese ma se ie susu, ae aua le fufuluina. O le a le aofia ai le lamatiaga o lo latou fatufatu.

6. Itiiti le faʻaleagaina o le laualuga o le modules - scratches, patch, laiti cracks - mafai ona faʻapipiʻiina ma se pulupulu mulimuli e faʻaaoga se lanu pe a le mafai.

7. A o le mea e suia ai luluina, sili atu le malosi (mo se faʻataʻitaʻiga, 60 wad, e tatau foi ona toe faʻatuina e le faʻamalosia o le faʻauiga o le laʻau.

I luga o pine atoa na faia o uʻamea modules, vagana ai le faʻapipiʻi (o le mea moni, pe a faʻapipiʻi i le faʻavaʻa o le lacquented o le 10-tausaga deperas. Ae i le tasi le faʻatagaga: Modules e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le 'auvae, faʻapitoa fuafuaina mo le teuteuga pito i fafo o le fale. I le faʻamoemoe o nisi tagata gaosi oloa, o le faʻatulagaina o faʻamaoniga e le o feutagaiga. O le mea lea, aua le galo e faʻamaninoina ia i latou pe a faia se faʻatau.

Foliga o le faʻaaogaina o moli

E tusa ai ma le poto masani o se tasi o le vaega gaosi oloa o totonu o le fale gaosi o le atunuʻu, Rusia svetok lltok, i le faʻamaloloina o le sili atu nai lo le 3 kg e tatau ona faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le 3 kg e tatau ona faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le 3 kg e tatau ona faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se lagolago muamua mo le le aofia ai le teuga o le faʻavaʻa poʻo le modules.

I le faʻamaloloina o le taualuga, o moli tusi ma le manogi o moli poʻo le gaʻo ua fuafuaina mo le voltage 12 pe 220 v ma le mana 20, 35 pe 50 w sa matua faʻaputuputu. Faʻalelei ma Raster Lapataʻi o loʻo faʻatapulaaina poʻo le ituaiga moli ma ni moli matala. Raster Models mafai ona faʻauʻuina i le sili atu le teuteuina o le palu poʻo le tioata tioata poʻo le mafaufau loloto. O ia lamepa e masani ona suia i le vaeluaga modules i le soloia o le taualuga. I ia tulaga, o amepani lamepa e faʻaaogaina e fai ma faʻavae nofoaga (18 poʻo le 36 w) ma le puʻupuʻu (malosi 13, 18 pe 32 w).

Talu ai nei, i le solo o le ua faanatinati amata ona faaputuputu palu a le tele o lala e tuufaatasia le tele o malamalama sili ona malamalama. E faʻapipiʻiina ni moli matala i totonu o le curvililiar module fana poʻo luga o puipui o le puipui, o le Kamupani ecophon e ofoina atu se faʻamatalaga faʻapitoa. E faigofie ona fetaui i le taualuga o soo se lavelave o se lavelave, e maua ai ma ia i se tasi. I lea ma lea tulaga, o le ata Malamalama, e le aofia ai le faʻapipiʻiina o le faʻatafunaga o soʻo se isi lamepa.

Saogalemu auala

Ina ia aveese le tulaga lamatia o afi afi, o mea o le modules e tatau ona faasino i le vasega e le masani ai (ng) vasega (G1) fale. Ma, i le afi malulu leaga, o le a le sosolo le leo i le loloa o le tupua. Ina ua o le faʻapipiʻiina o le faʻafitauli o le laupapa i le fausaga o le fale, o auala e tatau ona puʻeina lea e faʻaititia ai le ono o le afi (fai mai, seti i le vaega o le corrugged pepa). Faʻamolemole ia matau o loʻo i lalo o afi puipuiga tulaga i le faʻamaloloina o mimilo e le tatau ona tatala avanoa, ma fesoʻotaʻiga i lalo o latou e tatau ona ave mai i mea le tumau (STIP 2. * .02.

Tile ma pati na taofiofi ai le taualuga

Mautu Taualuga Module tele, mm Meafaitino Leagaina Susu-

Tu i luga

ponaivi,%

Tetee

Faifaatoaga

vevela

Faʻatonutonu

R, m2 * c / w

Tau 1 M2, $
lafoia

Ninia

Avea

tolopoina

Latia

DCNW, DB **

Armstrong. Kalafi. 600 x 600 x 17 Mineral fiber 0.9 34. 70. 0,3. 20.8.
Le fiafia. 600 x 1200 x 17 » « 0.83 31. 95. 0,3. 8.8.
OO. Domino. 600 x 1200 x 15 » « 0.8. 31. 90. 0.24. valu
Faʻataʻitaʻiga. 600 x 600 x 15 *; 625 x 625 x 15 * » « 0.9 34. 90. 0.24 (0.32 *) 13.6
Amf. ECEmin. 600 x 600 x 13; 625 x 625 x 13 » « 0.8. tolu sefulu 70. 0.25. lima
Fibrastics. 600 x 600 x 25; 625 x 625 x 25 Fafie-Fiber Filler 0.75 41. 100 0,7. mai le 10.
ECPHPPPON. Talia le F. 600 x 600 x 20; 1200 x 600 x 20 Mineral fiber 0.84. 32. 95. 0.65 18.8.
Matagaluega. 1200 x 600 x 20 » « 0.84. 40-42 75. 0.4. 16.5
Escayolas de Ladsas. Virginia. 600 x 600 x 15 Gypsum 0.75 22. 95. 0.19. 9.6
Estela 600 x 600 x 15 » 0.75 22. 95. 0.19. 10.7
Siro burg. Siliva 595 x 595 x 2; 600 x 600 x 2 Polystyrene. 0.95 - 100 - 13.9
Apamemea. 595 x 595 x 2; 600 x 600 x 2 » 0.9 - 100 - 20.5

* - mafai mafiafia 20 mm; ** - Faʻamatalaga e faʻatusatusa ai.

Cassette ma faatopetope ai le taualuga

Mautu Taualuga Module tele, mm Maualuga ma le faʻavaʻa, mm Manatunatuga le lelei. Tau1 M2, $
Hunter Douglas. Clipin (kaseti) 600 x 600 x 15; 625 x 625 x 15 32, 39. 0.8-0.86 mai le 25.
Luxalon r, b, c (uili) (75-300) x 6000 mai le 45 e 55 0.8-0.86 mai le 30.
Armstrong. Orcal axal (kaseti) 600 x 600 x 23.5; 625 x 625 x 23.5 38. 0.86 25.
Orcal tegalar (kaseti) 600 x 600 x 8 38. 0.72 mai le 16.
OO. Performa (kaseti) 600 x 600 x 19.5; 600 x 1200 x 19.5 32, 39. 0.8. 25.
L 1821 (kaseti) 600 x 600 x 19.5; 625 x 625 x 19.5 32, 39. 0.82. 23.
Geipel. Tegular (kaseti) 600 x 600 x 16 38. 0.80 13
84 C (T) -200 c (t) (uili) (84-200) x 3000; (84-200) x 4000 33. 0.8. 12
Amf. Kombimull. (300-600) x (1200-2000) x 21; 600 x 600 x 25 32, 39. 0.8. Mai le 15.
Medill, system 1 (kaseti) 600 x 600 x 25; 625 x 625 x 25 39. 0.8. mai le 20.

Auro ma cellalar slobuted cloped

Mautu Taualuga Meafaitino Module tele, mm Le ana o le module Susuga tetee,% Tau 1 M2, $
Tele, mm. o le fomu
Armstrong. Cellue c. Uamea 600 x 600 x 40; 625 x 625 x 40 Mai le 75 x 75 i le 200 x 200 sikuea 90. mai le 33.
VISD V64. Mineral fiber 600 x 600 x 19; 625 x 625 x 19 47 x 47. » 70. mai le 31.
Amf. Bavaria. » « 600 x 600 x 40; 625 x 625 x 40 50 x 50. selau 85. mai le 25.
OO. Sipine 1. » « 600 x 600 x 20; 625 x 625 x 20 50 x 50; 60 x 60. sikuea 90. mai le 23.
Hunter Douglas. Sela 50. Alumini 600 x 600 x 50; 600 x 1200 x 50 mai le 50 x 50 i le 200 x 200 » 100 mai le 18.
"Albes" Grillliato. » 600 x 600 x 30; 625 x 625 x 50 Mai le 75 x 75 i le 150 x 150 » 100 mai le 17.

O le Faatonu o le kamupani o le kamupani "Fefaʻatauaʻi sikuea" mo se fesoasoani i le sauniaina o le tusitusiga, faʻapea foi ma le CJSP ", CJSP" Hunter Douglang.

Faitau atili