Malamalama, Lilo, Aso Nei

Anonim

Toe fausia o le tolu-potu potu fale mautotogi le mautonu "FAN-Crankshaft" Laumeut.

Malamalama, Lilo, Aso Nei 14842_1

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Umukuka

O le tuueseeseina o umukuka i nofoaga ma le potu malolo ua faailogaina i se lua-maualuga lona lua o le fola ma eseese fola.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Vaega

View mai le potu malolo i le alatele ma le auala. Tatala le tatalaina - i le puipui o le ufiufi.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Potu malolo

I le lotoifale o togi o vaega tusiata, chandeliers, meaafale avatu i totonu le lautele faapitoa squares. O le taʻoto o le fale laupapa e faʻaalia ai le itu o le gaoioi - mai le alatele i le potu malolo.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Potumoe

I le faʻata o le kapeneta o loʻo vaʻaia muamua o ogaugi faʻapipiʻi i le potumoe.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Faletaele

I se mea papaʻe pei o - "modidoyr" ma teuteu anamua.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Ala karitoti

O le va o le auala ma le alavai na faaluaina le ata i le faitotoa o Stanley.

Malamalama, Lilo, Aso Nei
Malamalama, Lilo, Aso Nei
Fuafua (i le pito i luga) ma pe a uma (lalo) toe fausia.

O le manuia o le toe faaleleia oona e fuafua lava i le tele o mea, ae o le tasi o le autu ma fatufatuga fegalegaleaiga i le va o le tagata faatau ma le tusiata. Faʻavae i luga o ia galuluega, o lenei faʻa-fale. I le manatu lautele o tagata e ana ma tusiata, "e mafai ona e nofo."

E le o se filifiliga iloga lenei, ae le o se sui o mea taugata, ae le o le talavou a le talavou-Gardee, ae malie ma le toʻafilemu ma le toʻafitu o le lua-matua maso-matua. Dome-Adcas-Ganene, o le fausiaina o 70s. Muamua, o le potu e iloga e le le le mautonu "fan-crankshaft" faataatiaga. O le teuteuga na faia i le ogatotonu o le 80s, i le faiga o na tausaga: o puipui o le alatele ua tapunia ma laupapa laupapa, o le pepa puipui). E le gata i potu, ae foi i le alatele, i le umukuka - linoleum. Fiti taimi fou - pese fou.

Tusiata ma le fuafuaina fofo

A o le i amataina le galuega i luga o le poloketi, o ona tusitala, ave i tagata uma o tagata faʻatau, o le mea muamua o ia i latou lava faʻailoga faʻavae ma toe fausia:

tasi. Faʻateleina le vaega aoga ma e sili atu le faʻaaogaina o mea.

2. Toe fai le potu malolo o le potu malolo ina ia o se tamaʻi faleuila o loʻo aliali mai ma le faleuila ma le faleuila ma le fale o le faletaele tele, "Modiodrr ma masini faleuila.

3. Tuufaatasia le umukuka ma le potu malolo i le aotelega o le tele avanoa. I lenei mea, e tatau ona ou fai atu, o tagata e umia le fale ma le fale mautotogi sa le vave faia. Naʻo le vasega tuai na aveesea i le taimi o le suia o faiga (o loʻo manaʻomia pea ile sui), ma iʻu lesgiia i le tele o avanoa, masalosalo. O le matafaioi autu i le vaega o le vaevaega o Kitchen Zones ma le potu malolo e masani ona filifili e talitonuina le pusa.

fa. O le numera o potu o 'au na moomoo e tuua tutusa. Peitaʻi, sa manaʻomia ona suia le fuafuaga mo le faʻafaileleina atili ai. "

lima. Faateleina le ala savali. O le taui o le toe faaleleia na mafai ona tatalaina le umi o le paolo: mai le ulufale atu i le fale mautotogi, i le alatele - i le itu taumatau o le potu malolo. O lenei laina ua fuafuaina le talafeagai tali o le faitotoʻa o le potu malolo i se tulimanu o le 45 i le puipui.

6. O le toe faʻatulagaina atoatoa o le umukuka ma aumai i le laina ma le sitaili o le atoa o le United United Stand (toʻafilemu i pepa ma le le mautonu).

7. O le loggi lona lua (masani i le kapeneta ma le potumoe) ua vaevaeina i se mea fuafua ina ia o le tasi itu o le potu malolo o le potumoe, ma lona lua, na totoe i le tamai kusi.

Talafaasolopito ma laufanua

Toe faaleleia amata i le ogatotonu-Iulai ma puleaina e muta i lalo o le Tausaga Fou. O le a le vaega autu o le galuega?

Sa matou amata, e pei ona masani ai, ma le motusia o oso aʻe o le vai sapalai, o loʻo faʻaaogaina o polo polo ma le masini o le le tumau uaea vai ma le faʻamafanafana. O le mea mulimuli e leʻi matuaʻi matua tele tele, ona o le faʻaleleia o le faʻaleleia o mea autu e liliu i totonu i le tautoulu. O maa tuai o loʻo tuu i luga o le fola, e fesootaʻi ma fetuʻutuʻunaʻi manifinifi ma paipa. Aveese le plumming. Ona tape lea o le eletise ma faia se pe le tumau uaea. A maeʻa nei tapenaga na faʻaleagaina ai vaega i totonu - faʻatasi ai ma le tuʻutuʻuga o le pipiʻi puipui. Na faʻamalosia, faʻalauteleina le faʻatauaouina ane i totonu.

Liliu i vaega o mea, o Avota, na aveesea lelei le Jumpers o Loggis ma Windows i le itu i saute o le potu malolo.

Faamalama

Ua oʻo i le taimi e faʻapipiʻi ai fou glazing. Lenei na iʻu ai le leʻi fuafuaina. Talu ai e leai ni iunivesend uma i totonu o tagata maualuluga ma e le mafai foi, "polofesa" mai kamupani faʻapitoa na valaʻaulia galuega. Faʻapipiʻi se maliliega ma se tasi o latou faʻapipiʻiina le palasitika palasitika Windows "Trankey" i le faʻamalama matala o soʻo se vaega. Ae o le faapipiiina o se le-faʻavae i le ono-mita faʻamalama ma taʻavale folau, ma e oʻo lava i se tasi o latou fola lapopoa, na avea ma faigata. E foliga mai, o le mea lea na muamua faia ai e le matai le mea sese i le fua faatatau (ma le faigata na laga mai le faasitepu, o fasi vaega o le sipela i le faamalama. Sa tatau ona ou toe faafoi le poloaiga ma faatali i le tele o 10 aso. (Oketopa. Tafafao E aunoa ma Pupuni.) I le taimi mulimuli ane, na tilivaina solo fou ma faʻapipiʻi. Sa tauamisu foʻi le mafatiaga; Na avea le faʻamalama matiuati tele o le popoina o le potu malolo.

Lalo ifo o le naunautaiga

Ona lafo uma ai lea o malosiaga uma i le toe fausiaina o le fola. O le faʻafitauli tele o le maualuga o le maualuga o le fale i le fale mautotogi, amata i le loggia ma faʻamutaina le alatele. Ina ua uma ona tatalaina le fola (parqut, linoleum, nonoa i le faletaele) sa i ai le tele o eseesega o latou tulaga i potu eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le va o Loggi ma le potu malolo, o le eseesega lea. Sima faʻapipiʻi o le faʻaalu i totonu o le faletaele ma i totonu o le umukuka o loʻo i luga aʻe o le aofaʻi atoa i le 4-5 cm, i nisi nofoaga o loʻo oʻo i le ata lea e oʻo i le tulaga o le 8Cm.

O loʻo faia le tuʻufaʻatasia e faʻaaoga ai se siʻosiʻomia o le sima. Ina ua mago, ae sasaa ai le laau i luga i le faavae o le "tulaga o le M-35" o le gaosiga i aiga. E le maualalo ifo i le European Berepports i le lelei ma le lelei, ae 3.5 taimi taugofie. O lea ua maua ai le faavae atoatoa mo le alavai purqutt candqut laupapa tuuina atu e le Komiti o Project (Suetena). O le fola sa mau i le potu malolo (ua taoto i le potu malolo, i le tulimanu o le 45 i puipui), faapea foi i le ofisa, potumoe ma se tamai alataimi.

Faʻaʻesega

Ae a o le i faʻatulagaina se fale laupapa, na manaʻomia ai le faʻamatuʻu o le fola i le ogalaau muamua. Na fausia se "keke" o le lima vaega: 1- wamprooting (croproowid ma le bluzze ma le bluzy byom), 4-stead dounmyer 5-sima saliina le tulaga autu o le fola, o le 6-tulaga faʻavae ("Rustic M-35").

Sa manaʻomia foʻi le faavaivaia o le itu ma fua o le ogalaau, sa tapunia muamua na o le teuteu faʻalelei. O le vaega o le sili atu o le tuʻufaʻatasia na tufatufa atu i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai: 1--piliki (i Pollipich), 2- SoundPot (Rubrawop , 5-SAILIMUCPRACTMEN.

O le pito i luma o longsias, na faʻaseʻe i le aufaʻatasiga o sii uamea faʻavaʻa, mai totonu na tapunia ma se "sanuisi": 1- atbestos-coustid i le maualuga o le pu ( 2-alagaina o Aamming mo le faʻatumuina o Fuafuaga, 3- Faʻasaina o le Storproofy Seater (Rubroid ma Bitsumen Mastic), o le 4-foloa, o le fola o le fola). Lua niches mo steam o loʻo faʻamafanafana ai le faʻamalama i lalo o le umi o le faʻamalama o le potu ola na faʻatinoina mai Mrwall. I le auala lava e tasi, sa faʻasolosolo faʻatumauina foʻi se tamai papaʻe lola.

Heatting, palasitika paipa, plumping

Old doudron uʻamea maa na tuʻuina atu i le sira sivili i se seti atoa o ni vaega. O se faʻavasegaina fou o le faʻamafanafanaga, o le suavai o le vai ma le suavai na faʻatinoina e le papeta papeta (muamua faʻapipiʻi faamama faamama). Manaia ma le mafanafana porsh lafo uʻamea vai taele ma se palu palu ma se faitotoʻa faitotoʻa o le fale taʻele. O Le Olo- "Modiody" ma se fauina-isbandain. Na faia e le Squarturtur Star, o le taua o le Squarwar, faia e okaina e Masters o le Moscow Virror e totoina lelei. Tagata faitoʻaga na saunia ma se tamaʻi tulimanu marpiple. O faleuila i totonu o le faletaele ma le faleuila na filifili e faʻapipiʻi tutusa.

Pa ma vaega i totonu

O vaega uma na fausia e Tigi-genaf teko tekonolosi, pe a faʻapipiʻi le pulupulu i le fola ma le taualuga ma o loʻo teuteu i digwall. O mataupu e lua na vaʻavaʻaia le lua vaega o le digwall i itu uma, e fatuina ai le masani masani le faʻaaloalo ma taofia le sosoʻo o le "Drum Express". O le avanoa i le va o le faʻavaʻa fata na faʻatumuina ai le isover-malu-vaivai o le fiva o le fiberglass.

Mo le tutusa tekonolosi, faʻaaogaina o se uʻamea uʻamea Tigi-Knauf, faʻamautuina e le le lelei o puipui o le fale mautotogi. Gostina na faia se mea papaʻu ae matua lautele na tuʻituʻi nicho.

Totonu o puipui, na latou faaaluina ai fou (apamemea, tapuni i le palasitika corrugred hese) uaea mo masini moli. O naea tutusa mo le malosi na tuʻuina atu i lalo o le fola i le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia. Tuʻufaʻatasia paʻu paʻu uaea o le uaea mo le eletise eletise ma fufulu masini. O le ato i le va o laupepa o le palapala sa ia te aʻu, ona tuu lea i ai lea i lalo o puipui ma le faaililoto o le vali.

O le ulufale mai o le potu i totonu o le potu malolo na teuteuina i le "asoa" mai tioata poloka, e taʻalo ai le vaega o "laster", pasi atu i totonu o le auala auala.

"Deck" ma siosiomaga

Na tonu ai le faʻaaogaina o le le-fasi parquet o se ofu o fafo, ae o le taugofie laupapa laupapa laupapa. Na masalomia lava o ia "deck." O le Cirqut Diace o loʻo tuʻu i totonu o le faʻavae i totonu o le atunuʻu. O le galu-pei o le tuaoi i le va o le "deck" i le nofoaga o totoe ma tulia i le umukuka na ufitia i se pepa apamemea. O lenei laina matagofie o loʻo faʻaalia ma se tuʻugamau o tuaoi tuaoi, faʻailoa le umukuka. E tusa ai ma manaʻoga o tagata e ona, o le fola i totonu o le umukuka ma i totonu o le faletaele e faʻaauupegaina ma se faiga o le faʻamafanafana de-vi ma laina ma le Italia chramici pou. 'Aveʻese le tele o le tetee atu i le aʻiaʻi ma utaina ceracrac granite.

Faitotoa ma kapeneta

I le fale atoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faitotoʻa faitotoʻa. Maualuga-uiga lelei, le lelei-faʻamaonia ma taugofie, latou te fesoʻotaʻi ma se veneer o se moli uila.

O le iʻuga o le toe faia, o loʻo faʻaputu le ono o totonu o le ono (!) Faʻaaogaina Kapeneta, o le faʻapipiʻiina o lea na tuʻuina atu i sui o Stanley. Tolu pito i luga o le tele o fata-titane o loʻo i lalo o le kerry o loʻo i totonu o le nisry: i le muamua ogagane, i le taimi lata ane. O le isi tolu kapeti, ae ua uma ona i ai se faʻailoga, e pei ona tusia ma le manuia le potu moe uma lava, le falepue ma se auala puʻupuʻu. '' '' '' '' '' '' '' '' E VAAI FAʻATUATUA AI nei nofoaga laiti.

Umukuka

Italia meafale mai fafo o lapisi ma se eletise eletise mai bosch ma se malosi malosi (600m3 / h agavaʻa) e faʻaluaina le lanu moa " O se paipa o Alitautum paipa ma se suheaust skidrela na auai ma se ventipelages shaft. O fata tali e tuʻuina atu e valaʻauina tagata faʻapitoa o loʻo avea ma manatu o le maofa lautele, na faʻaalia ai le poto i le ata tipi ma le taua o Tapela Tapela. O le Avat umukuka meafale na faia e tagata faʻatau atu o se mea sese i le muamua o le o le faʻamoemoega o le Nich o loʻo fuafuaina mo ia. O le iʻuga o le poloka atoa o le umukuka meafaigaluega na ulufale atu i lalo o le taualuga, ae le o le tuʻua o le fuafuaina o le 10-centimeter moli.

Chandeliers ma lanksns

O laina curved o le lua Belgian Chandeliers mai le tele o kamupani o le a toe faia lelei le otootoina o le faitotoa i le potu malolo. I le mataupu faavae e tasi, fesuiaʻi ma taʻaloga o le tafe mai le kopp ua filifilia. O le togiina o Lumonires o le aiga o le gaosiga o le lelei lelei le lelei, ae taugofie (3-4 taimi) o latou Europa "o loʻo tuʻuina atu mo le le mautonu o le faletaele. O laʻau lava e tasi e sasaa ai le malamalama o le afiafi mai le faʻasolo o le ala savali ma le umukuka, susulu atu le puipui ma le potu tele. I se faʻaopopoga, i le fale mautotogi e tele ipu tioata, ia e eseese foliga o le tino (mo le potumoe, i luga ole fata i le lili, I le auala o le Corridor.

Meafale, Decor, lanu

I se maatamaina o le mafanafana o le puipui-pority-starial i le folau, o le ofisa ma le potumoe ma lemon, sa iloga e le potu malolo e le paluga. O se vaega o le fale o le fale mautotogi o le lua sofa ma omiga laei i le paʻu o le "loloto o le" ata, o se laulau o loʻo 'ai ma le isi laulau, mekasini. Uiga o le moli moli-tomai o loʻo filifilia e filifilia i se apricot lamepa meafaigaluega. O se suiga matagofie o le faʻaopopoina o le totonu o le ata o le tioata o le tioata o le tioata-samasama-lilac. E ala i nei sikuea "Southous" le moli valivali tafe mai le potu malolo i le ala savali. O le moli efuefu (i lalo o le lefulefu ma le fola i le umukuka echoes o le state grature o le ogaumu ma paina le lanu uliuli. O sikuea o le fawn ma le kofe cloramic granite, lea na filifilia e le fola i le alatele, na faatau i le seti - mo le faaputu i le checkker poloaiga. Ae o le mafaufauga o le tusiata na fautuaina se ata sili ona manaia.

Malamalama Beech Stupboard, lanu efuefu paolo i totonu o le umukuka, lanu mumu mumu tone tuufaatasia potu uma i le fale. O se siama "Oasis" i le aotelega o fale mautotogi ua avea ma faletaele - o lea ua e faʻailoa atu le leo leo le tasi conking piniki plock.

O loʻu fale o loʻu fale

Mulimuli ae na ou faapipiiina Magn ulufale faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa (Isaraelu) ma se filifiliga ia Gordta Castle (Italia), o se ata eletise fou. Na manaʻomia se isi moli o le upega tafailagi i le va o le lifi ma le faitotoʻa faitotoʻa (o le muamua faʻatagaina na o le pogisa o tagata asiasi i luga o le mata).

O faatonu ua lapataia e tusa ai ma le fale o le fale o Rusia, o le faamaopoopoina o le faafou ma le toe suia e manaomia.

Malamalama, Lilo, Aso Nei 14842_10

Inisinia: Vladimir Gorodetky

Architect: Igor Gorodutsky

Matamata i luga

Faitau atili